Vergaderlocaties Rotterdam

ook voor de regio Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam en omgeving

Vergaderlocatie Rotterdam arrangementen

Werk je in Rotterdam, ga je een bedrijf starten of heb je al jaren een organisatie voor jezelf? Ben je op zoek naar een vergaderlocatie Rotterdam? Of het nu voor een zakelijke bespreking is of een jaarplan vergadering met je collega’s. Wat is het doel van de vergadering? Moet het een korte en effectieve vergadering worden waarbij je binnen een uur met concrete punten weer buiten kunt staan, is het een belangrijke zakelijke deal of wil je juist even uit de dagelijkse setting om inspirerende plannen uit diverse collega’s te krijgen. Wanneer je op zoek bent naar een vergaderlocatie Rotterdam is het aannemelijk dat je al zover in het proces bent dat een vergaderlocatie het laatste aspect is in het geheel. De notulist, voorzitter, deelnemers en alle andere mogelijke rollen die je in gedachten hebt zijn wellicht al uitgedacht en de juiste mensen toegewezen. Wat rest is die mooie vergaderlocatie in de natuur, een bijzondere plaats of juist een plaats waar je niks anders kunt doen dan vergaderen. We helpen jullie graag op weg bij het vinden van deze vergaderlocatie Rotterdam en willen jullie alvast een constructieve en nuttige dag toewensen (kijk voor workshops op Onemotion workshops Rotterdam). Hebben jullie aansluitend ook nog een feest op het programma? Of gaat een collega binnenkort trouwen en wil je een super tip geven bekijk dan ook het volgende aanbod: feestlocatie Rotterdam, zaalverhuur Rotterdam of een trouwlocatie Rotterdam, wateenlocatie.nl helpt je graag op weg. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Rotterdam.

Maak hieronder je keuze!

Vergaderlocaties in Rotterdam, functioneel en goed bereikbaar

Functionele vergaderlocaties Rotterdam voor kleine groepen t/m 9 personen

Wil je in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Rotterdam, Hellevoetsluis, Vlaardingen en omgeving? En zijn jullie met een relatief kleine groep tm 9 personen? Dan zul je misschien al gemerkt hebben, dat veel vergaderlocaties enkel geschikt zijn voor grotere groepen. Om je toch van dienst te kunnen zijn, hebben we in de onderstaande tabel een aantal goede vergaderlocaties voor kleine groepen weergegeven. Locaties waarbij je uiteraard gebruik kunt maken van moderne vergaderhulpmiddelen? Is een goede bereikbaarheid (en parkeergelegenheid) een vereiste? Bekijk daarom hieronder het overzicht van onze huisvergaderlocaties in de omgeving van Rotterdam. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.                                                                                                             

 Huisvergaderlocaties # pers. Opmerking Klik
 Rotterdam Oost t/m 9 Oost meer info    
 Rotterdam Centrum t/m 9 Centrum meer info    
 Rotterdam Kralingen t/m 9 Kralingen meer info    
 Rotterdam Centrum t/m 9 Centrum meer info    
 Ten Noorden van Rotterdam t/m 9 Ten Noorden meer info    
 Rotterdam Noord t/m 9 Noord meer info    

 
Wil je dat we de beschikbaarheid gratis voor je checken en je in contact brengen met de nog beschikbare vergaderlocaties? Vul dan het meer informatie formulier in en dan zullen we de 2 best passende en nog altijd beschikbare huislocaties vragen om je gratis en vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op de onderstaande link te klikken.

Functionele vergaderlocatie Rotterdam voor groepen vanaf 20 personen

Functionele vergaderlocaties Rotterdam voor grote groepen vanaf 10 personen

Ben je met een grote groep (meer dan 10 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderlocatie in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Capelle etc. die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.  Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Rotterdam

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Rotterdam Centraal, Blaak of Alexander (vanaf 20 personen)

Komen de deelnemers aan je vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergadering plaats te vinden op loopafstand van één van de NS station van Rotterdam: Rotterdam Centraal, Blaak of Rotterdam Alexander. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties op loopafstand van een NS station. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Rotterdam vlak bij de snelweg

Vergaderlocaties regio Rotterdam vlak bij de snelweg (vanaf 20 personen)

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Rotterdam, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderlocatie Rotterdam arrangementen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Rotterdam arrangementen (vanaf 20 personen)

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie in Rotterdam of omgeving Ridderkerk, Schiedam, Cappel aan de Ijssel etc.? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderlocatie service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Rotterdam

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Indrukwekkende stoomboot voor een bijzondere vergadering in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€64,50 p.p.

Indrukwekkende stoomboot voor een bijzondere vergadering in Rotterdam

Van 80 tot 600 personen

Als organisator investeer je veel energie in het organiseren van een vergaderevenement. Dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat de ervaringen van je evenement nog lang blijven doorwerken in de gedachten van de bezoekers. En daarbij kan een bijzondere vergaderlocatie natuurlijk enorm bij helpen. En wat is toepasselijker dan om het feest in de havenstad te organiseren op het water in een indrukwekkende stoomboot? Van trouwfeest tot zakelijk evenement, er is heel veel mogelijk en de uitvoerder maakt graag een voorstel op maat voor jullie. Meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit bijzondere evenement op het water in en rondom Rotterdam.

Inspirerende vergaderlocaties Rotterdam bij heide, bossen of op het water

Inspirerende vergaderlocaties Rotterdam bij heide, bossen of op het water (vanaf 20 personen)

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Rotterdam: transpireren en inspireren

Outdoor vergaderlocaties in Rotterdam of omgeving: transpireren en inspireren (vanaf 10 personen)

Ben je op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke Outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Rotterdam, Vlaardingen en Hellevoetsluis is dit mogelijk. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte outdoor vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en teambuilding zeilen (ijsselmeer)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Vergaderen en teambuilding zeilen (ijsselmeer)

Zoek je een inspirerende plek voor je vergadering? Een plaats waar je in alle rust belangrijke onderwerpen kunt bespreken, maar ook een plek waar je kunt genieten van de elementen en tot nieuwe creatieve inzichten kunt komen. Een plaats waar jullie samen moeten werken met één gemeenschappelijk doel: het vooruit stuwen van de imponerende zeilboot waarop jullie je bevinden. Wil je meer weten over deze bijzondere vergadering? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast behouden vaart.

Vergaderen en koken in Rotterdam of omgeving

Vergaderen en koken in Rotterdam of omgeving (vanaf 10 personen)

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Rotterdam te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Rotterdam? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Rotterdam (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Rotterdam (licht actief) (vanaf 10 personen)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Rotterdam

Congreslocaties in Rotterdam

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Rotterdam, Vlaardingen of Hellevoetsluis? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door u aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Rotterdam

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Rotterdam of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Wist je dit over Rotterdam?

In het mooie Zuid-Holland vlakbij diverse natuurgebieden en op een uurtje van de zee kun je het mooie Rotterdam vinden. Deze grote stad staat bekend om zijn voetbalclubs (Feyenoord, Sparta & Excelsior) en natuurlijk ook de bekende wereldhaven die de stad rijk is. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje Rotterdam en vraag je je af welke locatie geschikt is voor jouw wensen? Wil je voordat je gaat feesten nog wat leuke dingen doen dan is Rotterdam natuurlijk de stad bij uitstek. Wat te denken van een bezoekje aan de SS Rotterdam (het werelberoemde schip), een borreltje bij Hotel New York wat werkelijk schitterend is van binnen of misschien wil je wel eerst een leuke workshop Rotterdam doen voor je aan het feest gaat beginnen. Rotterdam bruist en is een perfecte stad voor een bijzondere locatie.

   

Verfijnde vergaderlocatie Rotterdam: Landhuis de Oliphant

Zoek jij een mooie, rustige zaalruimte voor jouw borrel, verjaardag of speciale gelegenheid? In omgeving Rotterdam vind je het Subudhuis, een prachtige locatie met veel mogelijkheden. De locatie beschikt over drie verschillende zalen. Catering mag je zelf verzorgen. Zie jij jezelf hier al een feestje geven? Ga snel naar de website van deze zaal voor meer informatie. Veel plezier toegewenst

- Mooi en rustig
- Ruimte voor maximaal 100 personen
- Eigen catering of drank is mogelijk
- Parkeren in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Capelle aan den IJssel

 • Kromme Zandweg 90
  3082 LM Rotterdam
 • www.oliphant.nl / 010 4290889
   
   

FUnctionele vergaderlocatie Rotterdam: Nhow

Altijd al een feest willen geven op een unieke locatie aan de Kralingse plas in Rotterdam? De Schone Lei is gelegen in het Kralingse bos en kijkt uit over de Kralingse plassen, écht een plaatje! Een locatie om geheel tot rust te komen en te genieten van elkaar als vrienden of familie. De schone lei neemt je mee naar het 1900, het jaar waarin deze prachtige locatie tot stand gekomen is. In bijna honderd jaar is het gebouw geworden tot wat het nu is. Wij zijn benieuwd wat jij van de historische sfeer vindt! Parkeren kan trouwens gratis voor de deur! 

- Historisch & natuurlijk
- Ruimte voor maximaal 125 personen
- Geen eigen catering of drank mogelijk
- Gratis parkeerplaats
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Rotterdam

 • Wilhelminakade 137
  3072 AP Rotterdam
 • www.nhow-rotterdam.com / 010 2067600
   
   

Vergaderlocatie Rotterdam: Stadion Feijenoord

Wie aan Rotterdam denkt, denkt al snel aan Feyenoord en Stadion De Kuip. Wie aan zaalverhuur denkt, denkt misschien niet meteen aan stadion Feijenoord. Dit is echter wel een populaire locatie waar veel zalen te huur zijn. Niet alleen op het veld gebeuren bijzondere dingen, in de zalen in het stadion kunnen verschillende feesten en partijen worden gegeven. Ook voor zakelijke bijeenkomsten is er van alles mogelijk. Wil je eens zien wat voor zalen er allemaal te huur zijn in De Kuip in Rotterdam? Het resultaat zal je wellicht verbazen. Kijk daarom snel voor meer informatie.

- Van 18 tot 2500 personen
- Meerdere zalen beschikbaar
- Plaats: Rotterdam

 • Van Zandvlietplein 1
  3077 AA Rotterdam
 • www.dekuip.nl / 010 4929444
   
   

Vergaderlocatie aan het water: De vertrekhal

Ben jij nog opzoek naar een stijlvolle locatie vlak naast station Rotterdam Centraal? Arminius is heeft jarenlange ervaring met het organiseren van smaakvol aangekleden lunches, borrels en diverse bijeenkomsten. Jouw gasten zullen versteld staan van deze prachtige locatie met een historisch tintje. Een ontvangst als deze zal niet snel vergeten worden. Elke zaal heeft een eigen stijl waardoor er goed ingespeeld kan worden op jouw persoonlijke wensen voor de bijeenkomst of het feest. Ben je nieuwsgierig geworden?  Kijk snel verder voor meer informatie.

- Stijlvol
- Ruimte voor maximaal 600 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergelegenheden in de omgeving
- Op loopafstand van Rotterdam Centraal
- Plaats: Rotterdam

 • Benjamin Franklinstraat 507
  3029 AC Rotterdam
 • www.devertrekhal.nl / 010 2361183
   
   

Beestachtige vergaderlocatie: Diergaarde Blijdorp

Geef jij binnenkort een besloten feestje en zoek je alleen nog een geschikte zaal? In Rotterdam vind je café Postiljon, oorspronkelijk een gemoedelijk bruin café. De authentieke sfeer heerst er nog volop, alleen de faciliteiten zijn volledig aangepast naar de hedendaagse wensen en behoeften. Dit café in Rotterdam heeft diverse zalen beschikbaar voor maximaal 100 personen. Maak van jouw feest een echte gezellig dag! Klik snel verder voor meer informatie!

- Warm & Authentiek
- Ruimte voor maximaal 100 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages in de omgeving
- Goed bereikbaar per openbaar vervoer
- Plaats: Rotterdam

 • Blijdorplaan 8
  3041 JG Rotterdam
 • www.diergaardeblijdorp.nl / 0900 1857
   
   

Authentieke vergaderlocatie in omgeving Rotterdam: KEES eten & drinken

De beste locaties zijn diegene die zich aanpassen aan jouw wensen en ideeën. Deze locatie in Rotterdam heeft dat héél goed begrepen, zij bieden namelijk drie verschillende concepten voor ieder wat wils. Bring your own, Bring your own food & Pescador all inclusive. Oftewel, bepaal zelf wat je wilt regelen en wat je liever uitbesteedt. De sfeer in op deze locatie is gemoedelijk en warm, waardoor iedere gast zich direct thuis kan voelen. Parkeren kan voor de deur van dit prachtige historische pand. Kijk snel verder voor meer informatie op de website.

- Historisch en warm
- Ruimte voor maximaal 110 personen
- Eigen catering of drank mogelijk
- Gratis parkeren voor de deur
- Goed bereikbaar per ov
- Plaats: Schiedam

 • Kruisdijk 8
  3176 PK Poortugaal
 • www.restaurantkees.nl / 010 5015511

   

   

Professionele vergaderlocatie Rotterdam: BCN

Het is weer bijna zover! Tijd voor een feestje ter ere van je verjaardag, jubileum, diploma of succes! T Manneke in Rotterdam is jouw man voor het regelen van de perfecte locatie en bijbehorende faciliteiten. Met drie authentieke zalen met ieder een eigen karakter, is deze locatie in Rotterdam uitermate geschikt voor al jouw feestelijke gelegenheden. Zie jij het al voor je? Wij wel namelijk! Ga snel door naar de website voor meer informatie als je meer wilt weten over locatie t Manneke in Berkel en Rodenrijs.

- Landelijke en Gastronomisch
- Ruimte voor maximaal 250 personen
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeerruimte
- Goed bereikbaar per openbaar vervoer
- Plaats: Berkel en Rodenrijs

 • Barbizonlaan 25
  2908 MB Capelle aan den IJssel
 • www.bcn.nl/bcn-rotterdam / 010 7271020
   
   

Vergaderlocatie Rotterdam: STC-Events

Welke sfeer past het best bij jou? Modern? Knus? Strak? Elke zaal van locatie De Machinist heeft een eigen sfeer en eigen functionaliteiten. De zalen zijn in te delen naar al jouw wensen en ideeën in overleg met het professionele en gastvrije personeel. Parkeerplaatsen zijn voldoende te vinden in de nabije omgeving, tegen betaling. Wie neem jij mee naar deze prachtige locatie in Rotterdam? Ook het openbaar vervoer is op slechts tien minuutjes afstand. Wij wensen jou in ieder geval alvast een hele fijn dag! Nieuwsgierig geworden naar de locatie? Ga snel naar de website voor meer informatie.

- Multifunctioneel en sfeervol
- Ruimte voor maximaal 150 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeren tegen betaling vlakbij
- Goed bereikbaar per openbaar vervoer
- Plaats: Rotterdam

 • Lloydstraat 300
  3024 EA Rotterdam
 • www.stc-events.nl /010 4486000
   
   

Praktische vergaderlocatie in Rotterdam: Best Western Plus

Heb jij binnenkort een receptie of bedrijfsfeest en zoek je enkel nog een goede locatie in Rotterdam? Restaurant Mooii heeft een perfecte zaal voor jou beschikbaar. Een modern en warm ingerichte zaal met uitstekende faciliteiten. Daarnaast is het mogelijk om verschillende arrangementen te combineren met de zaalhuur. De sfeer van het pand is ook wel te omschrijven als historisch en stijlvol. Een plek waar je mensen dus vol stijl kunt ontvangen, dat is Restaurant Mooii zeker!

- Warm en modern
- Ruimte voor maximaal 130 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages in de omgeving
- Goed bereikbaar per openbaar vervoer
- Plaats: Rotterdam

 • Vliegveldweg 59
  3043 NT Rotterdam
 • www.bestwestern.nl/rotterdam / 010 4625566
   
   

Multifunctionele vergaderlocatie Rotterdam: Novotel

Trek je dansschoenen aan en perfectioneer je haar met wat extra gel, want deze locatie gaat ervoor zorgen dat jouw feest beter wordt dan ooit gedacht. Doelarie in Rotterdam biedt de ideale ruimte aan voor jouw verjaardag, dansfeest, gala, concert of elke andere (feestelijke) gelegenheid. De catering en muziek zelf regelen is een van de voordelen van deze zaal, dat is namelijk toegestaan. Ook beschikt Doelarie over een uitgebreid netwerk met partners voor catering, licht en geluid. Dus uit handen geven is ook een prima optie. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden speciaal voor jouw feest? Kijk snel voor meer informatie op de website van deze locatie.

- Gezellig en sfeervol
- Ruimte voor maximaal 500 personen
- Eigen catering of drank is bespreekbaar
- Gratis parkeren in de omgeving
- Goed bereikbaar per openbaar vervoer
- Plaats: Rotterdam

 • K.P. van der Mandelelaan 150
  3062 MB Rotterdam
 • www.novotel.com/novotel/rotterdam / 010 2509002
   
   

Sfeervolle vergaderzaal Rotterdam Centrum: De Harinckvlietzaal

Trek je dansschoenen aan en perfectioneer je haar met wat extra gel, want deze locatie gaat ervoor zorgen dat jouw feest beter wordt dan ooit gedacht. Doelarie in Rotterdam biedt de ideale ruimte aan voor jouw verjaardag, dansfeest, gala, concert of elke andere (feestelijke) gelegenheid. De catering en muziek zelf regelen is een van de voordelen van deze zaal, dat is namelijk toegestaan. Ook beschikt Doelarie over een uitgebreid netwerk met partners voor catering, licht en geluid. Dus uit handen geven is ook een prima optie. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden speciaal voor jouw feest? Kijk snel voor meer informatie op de website van deze locatie.

- Gezellig en sfeervol
- Ruimte voor maximaal 500 personen
- Eigen catering of drank is bespreekbaar
- Gratis parkeren in de omgeving
- Goed bereikbaar per openbaar vervoer
- Plaats: Rotterdam

 • Haringvliet 92A
  3011 TH Rotterdam
 • 010 7600685
   

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN ROTTERDAM

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie Vlaardingen of een vergaderlocatie Hellevoetsluis? Uiteraard is dit geen probleem. Het vinden van een geschikte locatie is namelijk niet makkelijk. Bekijk daarom misschien ook onze speciale website voor een vergaderlocatie Rotterdam. Wanneer je kiest voor Vlaardingen kies je voor een plaats met een rijke historie. Vergeet je niet de rol van haring voor Vlaardingen te vergeten. Misschien een leuke twist aan de lunch tussen het vergaderen door. Of wat te denken van Hellevoetsluis. Deze plaats heeft ook een rijke historie en een prachtige haven met een mooie vuurtoren. Zoek een vergaderlocatie Hellevoetsluis in deze vesting- en marinestad. We wensen jullie in de omgeving van Rotterdam veel succes tijdens jullie vergadering op de vergaderlocatie.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact