Vergaderlocaties Rotterdam

ook voor de regio Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam en omgeving

Vergaderlocatie Rotterdam arrangementen

Werk je in Rotterdam, ga je een bedrijf starten of heb je al jaren een organisatie voor jezelf? Ben je op zoek naar een vergaderlocatie Rotterdam? Of het nu voor een zakelijke bespreking is of een jaarplan vergadering met je collega’s. Wat is het doel van de vergadering? Moet het een korte en effectieve vergadering worden waarbij je binnen een uur met concrete punten weer buiten kunt staan, is het een belangrijke zakelijke deal of wil je juist even uit de dagelijkse setting om inspirerende plannen uit diverse collega’s te krijgen. Wanneer je op zoek bent naar een vergaderlocatie Rotterdam is het aannemelijk dat je al zover in het proces bent dat een vergaderlocatie het laatste aspect is in het geheel. De notulist, voorzitter, deelnemers en alle andere mogelijke rollen die je in gedachten hebt zijn wellicht al uitgedacht en de juiste mensen toegewezen. Wat rest is die mooie vergaderlocatie in de natuur, een bijzondere plaats of juist een plaats waar je niks anders kunt doen dan vergaderen. We helpen jullie graag op weg bij het vinden van deze vergaderlocatie Rotterdam en willen jullie alvast een constructieve en nuttige dag toewensen (kijk voor workshops op Onemotion workshops Rotterdam). Hebben jullie aansluitend ook nog een feest op het programma? Of gaat een collega binnenkort trouwen en wil je een super tip geven bekijk dan ook het volgende aanbod: feestlocatie Rotterdam, zaalverhuur Rotterdam of een trouwlocatie Rotterdam, wateenlocatie.nl helpt je graag op weg. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Rotterdam.

Vergaderen in de Harmonie Rotterdam

In het centrum van Rotterdam

Restaurant de Harmonie is een uniek restaurant in het Rotterdamse centrum. Een ontmoetingsplek om sociaal en culinair te genieten van alle gelegenheden. Restaurant 23 bevindt zich op de begane grond met zicht en toegang tot een prachtige tuin, een ware groene oase. Hier kan men op hoog niveau genieten van à la carte gerechten en verschillende tasting menu’s. De Harmonie Conferences & Meetings beschikt over twee zalen op de tweede verdieping. Onze zalen bieden u de gelegenheid in een sfeervolle tijdloze ruimte bijeen te komen. Door de jaren heen heeft De Harmonie zich gespecialiseerd in het organiseren en faciliteren van bijeenkomsten waarbij uw wensen centraal staan. Door het aantal verschillende ruimtes en onze expertise zijn wij meer in de gelegenheid om per bijeenkomst te evalueren wat uw behoeftes zijn en uw wensen tot werkelijkheid te brengen. Vanzelfsprekend gebeurt dit te allen tijde in overleg met u.

Smiley face Gelegen in centrum Rotterdam

Smiley face Grootste zaal: Max. 60 pers. 

Smiley face Kleinste zaal: Max. 16 pers. 

Smiley face 3 verschillende vergaderzalen

Vergaderen in huiselijke sfeer

Kies voor de Babbelkeuken

Babbelkeuken.nl is een unieke en huiselijke vergaderlocatie/werkplek in een groene omgeving aan de rand van Rotterdam. Eens iets anders dan de standaard vergaderlocatie op het werk? Van creatieve brainstorm of teamoverleg tot ongedwongen MT meeting of lezing, iedereen is welkom bij babbelkousen. Gratis parkeren voor de deur, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en direct gelegen naast Park De Twee Heuvels in Rotterdam IJsselmonde voor een frisse neus tijdens de break.

Smiley face Gelegen in Rotterdam IJsselmonde

Smiley face Aantal personen: 3 tot max. 14 pers. 

Smiley face 1 vergaderzaal

Vergaderen in KOCO Rotterdam

op loopafstand van Zuidplein Rotterdam

Heeft u binnenkort een vergadering of zoekt u een zaal voor bijvoorbeeld een training of workshop? Of zoekt u een ruimte voor grotere groepen? KOCO verhuurt zalen voor onder andere vergaderingen, recepties, borrels, debatten, congressen, diners en andere bijeenkomsten. Of u nu een kleine of groot evenement heeft, de zalen van KOCO bieden plaatst voor groepen vanaf 6 tot 120 personen. Wij kunnen ook uw catering geheel tot in de puntjes verzorgen. Eigen catering is tevens mogelijk. Het restaurant, de bar en de vergaderzaal zijn geheel gerenoveerd. De koks van KOCO hebben ruime ervaring in catering opdrachten. De Nancy Zeelenbergflat staat midden in de wijk Carnisse op loopafstand van Zuidplein en openbaar vervoer. Mocht u meer informatie willen, neem dan contact op.

Smiley face Gelegen in omgeving Zuidplein

Smiley face Grootste zaal: Max. 120 pers. 

Smiley face Kleinste zaal: Max. 22 pers. 

Smiley face 2 verschillende vergaderzalen

Vergaderen in een rijksmonument in hartje Dordrecht

Op een unieke locatie, in het hart van het historische centrum van Dordrecht, is in een prachtig Rijksmonument het Meeting House gevestigd. Het Meeting House is een inspirerende vergaderlocatie die bestaat uit diverse vergaderruimtes elk met een geheel eigen uitstraling. Met veel zorg zijn alle historische elementen gecombineerd met  eigentijdse details. Al naar gelang de aard van de bijeenkomst of vergadering en uw doelstelling voor de dag kunt u bij het Meeting House kiezen voor verschillende inspirerende vergaderruimtes die alle comfort bieden. Alle ruimtes hebben een geheel eigen uitstraling en bieden rust en privacy. Uiteraard zijn de zalen voorzien van WIFI en de meest moderne audiovisuele apparatuur.

Smiley face In het hart van het historische centrum Dordrecht

Smiley face Grootste zaal: Max. 40 pers. 

Smiley face Kleinste zaal: Max. 5 pers. 

Smiley face Diverse mogelijkheden

Functionele vergaderlocatie Rotterdam voor groepen vanaf 20 personen

Functionele vergaderlocaties Rotterdam voor grote groepen vanaf 50 personen

Ben je met een grote groep (meer dan 50 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderlocatie in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Capelle etc. die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.  Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Rotterdam

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Rotterdam Centraal, Blaak of Alexander (vanaf 20 personen)

Komen de deelnemers aan je vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergadering plaats te vinden op loopafstand van één van de NS station van Rotterdam: Rotterdam Centraal, Blaak of Rotterdam Alexander. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties op loopafstand van een NS station. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Rotterdam vlak bij de snelweg

Vergaderlocaties regio Rotterdam vlak bij de snelweg (vanaf 20 personen)

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Rotterdam, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderlocatie Rotterdam arrangementen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Rotterdam arrangementen (vanaf 20 personen)

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie in Rotterdam of omgeving Ridderkerk, Schiedam, Cappel aan de Ijssel etc.? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderlocatie service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Rotterdam

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Indrukwekkende stoomboot voor een bijzondere vergadering in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€64,50 p.p.

Indrukwekkende stoomboot voor een bijzondere vergadering in Rotterdam

Van 80 tot 600 personen

Als organisator investeer je veel energie in het organiseren van een vergaderevenement. Dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat de ervaringen van je evenement nog lang blijven doorwerken in de gedachten van de bezoekers. En daarbij kan een bijzondere vergaderlocatie natuurlijk enorm bij helpen. En wat is toepasselijker dan om het feest in de havenstad te organiseren op het water in een indrukwekkende stoomboot? Van trouwfeest tot zakelijk evenement, er is heel veel mogelijk en de uitvoerder maakt graag een voorstel op maat voor jullie. Meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit bijzondere evenement op het water in en rondom Rotterdam.

Inspirerende vergaderlocaties Rotterdam bij heide, bossen of op het water

Inspirerende vergaderlocaties Rotterdam bij heide, bossen of op het water (vanaf 20 personen)

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Rotterdam: transpireren en inspireren

Outdoor vergaderlocaties in Rotterdam of omgeving: transpireren en inspireren (vanaf 10 personen)

Ben je op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke Outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Rotterdam, Vlaardingen en Hellevoetsluis is dit mogelijk. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte outdoor vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en teambuilding zeilen (ijsselmeer)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Vergaderen en teambuilding zeilen (ijsselmeer)

Zoek je een inspirerende plek voor je vergadering? Een plaats waar je in alle rust belangrijke onderwerpen kunt bespreken, maar ook een plek waar je kunt genieten van de elementen en tot nieuwe creatieve inzichten kunt komen. Een plaats waar jullie samen moeten werken met één gemeenschappelijk doel: het vooruit stuwen van de imponerende zeilboot waarop jullie je bevinden. Wil je meer weten over deze bijzondere vergadering? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast behouden vaart.

Vergaderen en koken in Rotterdam of omgeving

Vergaderen en koken in Rotterdam of omgeving (vanaf 10 personen)

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Rotterdam te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Rotterdam? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Rotterdam (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Rotterdam (licht actief) (vanaf 10 personen)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Rotterdam

Congreslocaties in Rotterdam

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Rotterdam, Vlaardingen of Hellevoetsluis? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door u aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Rotterdam

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Rotterdam of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Wist je dit over Rotterdam?

In het mooie Zuid-Holland vlakbij diverse natuurgebieden en op een uurtje van de zee kun je het mooie Rotterdam vinden. Deze grote stad staat bekend om zijn voetbalclubs (Feyenoord, Sparta & Excelsior) en natuurlijk ook de bekende wereldhaven die de stad rijk is. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje Rotterdam en vraag je je af welke locatie geschikt is voor jouw wensen? Wil je voordat je gaat feesten nog wat leuke dingen doen dan is Rotterdam natuurlijk de stad bij uitstek. Wat te denken van een bezoekje aan de SS Rotterdam (het werelberoemde schip), een borreltje bij Hotel New York wat werkelijk schitterend is van binnen of misschien wil je wel eerst een leuke workshop Rotterdam doen voor je aan het feest gaat beginnen. Rotterdam bruist en is een perfecte stad voor een bijzondere locatie.

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN ROTTERDAM

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie Vlaardingen of een vergaderlocatie Hellevoetsluis? Uiteraard is dit geen probleem. Het vinden van een geschikte locatie is namelijk niet makkelijk. Bekijk daarom misschien ook onze speciale website voor een vergaderlocatie Rotterdam. Wanneer je kiest voor Vlaardingen kies je voor een plaats met een rijke historie. Vergeet je niet de rol van haring voor Vlaardingen te vergeten. Misschien een leuke twist aan de lunch tussen het vergaderen door. Of wat te denken van Hellevoetsluis. Deze plaats heeft ook een rijke historie en een prachtige haven met een mooie vuurtoren. Zoek een vergaderlocatie Hellevoetsluis in deze vesting- en marinestad. We wensen jullie in de omgeving van Rotterdam veel succes tijdens jullie vergadering op de vergaderlocatie.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact