Vergaderlocaties Rotterdam

ook voor de regio Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam en omgeving

Vergaderlocatie Rotterdam arrangementen

Werk je in Rotterdam, ga je een bedrijf starten of heb je al jaren een organisatie voor jezelf? Ben je op zoek naar een vergaderlocatie Rotterdam? Of het nu voor een zakelijke bespreking is of een jaarplan vergadering met je collega’s. Wat is het doel van de vergadering? Moet het een korte en effectieve vergadering worden waarbij je binnen een uur met concrete punten weer buiten kunt staan, is het een belangrijke zakelijke deal of wil je juist even uit de dagelijkse setting om inspirerende plannen uit diverse collega’s te krijgen. Wanneer je op zoek bent naar een vergaderlocatie Rotterdam is het aannemelijk dat je al zover in het proces bent dat een vergaderlocatie het laatste aspect is in het geheel. De notulist, voorzitter, deelnemers en alle andere mogelijke rollen die je in gedachten hebt zijn wellicht al uitgedacht en de juiste mensen toegewezen. Wat rest is die mooie vergaderlocatie in de natuur, een bijzondere plaats of juist een plaats waar je niks anders kunt doen dan vergaderen. We helpen jullie graag op weg bij het vinden van deze vergaderlocatie Rotterdam en willen jullie alvast een constructieve en nuttige dag toewensen (kijk voor workshops op Onemotion workshops Rotterdam). Hebben jullie aansluitend ook nog een feest op het programma? Of gaat een collega binnenkort trouwen en wil je een super tip geven bekijk dan ook het volgende aanbod: feestlocatie Rotterdam, zaalverhuur Rotterdam of een trouwlocatie Rotterdam, wateenlocatie.nl helpt je graag op weg. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Rotterdam.

Vergaderen in KOCO Rotterdam
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen in KOCO Rotterdam

op loopafstand van Zuidplein Rotterdam

Heeft u binnenkort een vergadering of zoekt u een zaal voor bijvoorbeeld een training of workshop? Of zoekt u een ruimte voor grotere groepen? KOCO verhuurt zalen voor onder andere vergaderingen, recepties, borrels, debatten, congressen, diners en andere bijeenkomsten. Of u nu een kleine of groot evenement heeft, de zalen van KOCO bieden plaatst voor groepen vanaf 6 tot 120 personen. Wij kunnen ook uw catering geheel tot in de puntjes verzorgen. Eigen catering is tevens mogelijk. Het restaurant, de bar en de vergaderzaal zijn geheel gerenoveerd. De koks van KOCO hebben ruime ervaring in catering opdrachten. De Nancy Zeelenbergflat staat midden in de wijk Carnisse op loopafstand van Zuidplein en openbaar vervoer. Mocht u meer informatie willen, neem dan contact op.

Smiley face Gelegen in omgeving Zuidplein

Smiley face Grootste zaal: Max. 120 pers. 

Smiley face Kleinste zaal: Max. 22 pers. 

Smiley face 2 verschillende vergaderzalen

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering of zakelijk evenement in de KOCO vlakbij het Zuidplein in Rotterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderen in´t Prikkewater Packhuys Partycentrum in Vlaardingen
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen in´t Prikkewater Packhuys Partycentrum in Vlaardingen

Vergaderen op ongeveer 13 km afstand van het centrum van Rotterdam

Ben je op zoek naar een betaalbare vergaderlocatie in de omgeving van Rotterdam? Wellicht is ´t Prikkewater Packhuys Partycentrum in Vlaardingen (op ongeveer 13 km gelegen vanaf het centrum van Rotterdam) dan wel de perfecte oplossing voor jouw vergadering.  Dit partycentrum beschikt over alle basisvoorzieningen die het tot een prima keuze maken als locatie voor een vergadering. Naast diverse indoor zalen, beschikt dit Partycentrum ook over een terras.

Smiley face Gelegen in Vlaardingen (ongeveer 13 km van centrum Rotterdam)

Smiley face Maximale capaciteit: 750 pers. 

Smiley face Ruimtes: Grootste max. 350 pers.,  Kleinste: max. 40 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes (max. 350, 300, 100, 40)

Smiley face Groot terras (voor 150 personen)

Smiley face Gratis parkeren

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering of ander zakelijk evenement in het leuke Partycentrum Prikkewater in Vlaardingen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderen in huiselijke sfeer in Rotterdam IJsselmonde
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen in huiselijke sfeer in Rotterdam IJsselmonde

Kies voor de Babbelkeuken

Babbelkeuken.nl is een unieke en huiselijke vergaderlocatie/werkplek in een groene omgeving aan de rand van Rotterdam. Eens iets anders dan de standaard vergaderlocatie op het werk? Van creatieve brainstorm of teamoverleg tot ongedwongen MT meeting of lezing, iedereen is welkom bij babbelkousen. Gratis parkeren voor de deur, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en direct gelegen naast Park De Twee Heuvels in Rotterdam IJsselmonde voor een frisse neus tijdens de break.

Smiley face Gelegen in Rotterdam IJsselmonde

Smiley face Aantal personen: 3 tot max. 14 pers. 

Smiley face 1 vergaderzaal

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering in de Babbelkeuken in Rotterdam IJsselmonde, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderen in de Harmonie Rotterdam
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen in de Harmonie in het centrum van Rotterdam

In het centrum van Rotterdam

Restaurant de Harmonie is een uniek restaurant in het Rotterdamse centrum. Een ontmoetingsplek om sociaal en culinair te genieten van alle gelegenheden. Restaurant 23 bevindt zich op de begane grond met zicht en toegang tot een prachtige tuin, een ware groene oase. Hier kan men op hoog niveau genieten van à la carte gerechten en verschillende tasting menu’s. De Harmonie Conferences & Meetings beschikt over twee zalen op de tweede verdieping. Onze zalen bieden u de gelegenheid in een sfeervolle tijdloze ruimte bijeen te komen. Door de jaren heen heeft De Harmonie zich gespecialiseerd in het organiseren en faciliteren van bijeenkomsten waarbij uw wensen centraal staan. Door het aantal verschillende ruimtes en onze expertise zijn wij meer in de gelegenheid om per bijeenkomst te evalueren wat uw behoeftes zijn en uw wensen tot werkelijkheid te brengen. Vanzelfsprekend gebeurt dit te allen tijde in overleg met u.

Smiley face Gelegen in centrum Rotterdam

Smiley face Grootste zaal: Max. 60 pers. 

Smiley face Kleinste zaal: Max. 16 pers. 

Smiley face 3 verschillende vergaderzalen

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering of zakelijk evenement in de Harmonie in het centrum van Rotterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Wapen van Degenkamp in Rotterdam: ruim 150 jaar ervaring als vergaderlocatie
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Wapen van Degenkamp in Rotterdam: ruim 150 jaar ervaring als vergaderlocatie

Voor feest, vergadering, of andere evenement tot 250 personen.

Het Wapen van Degenkamp is een fijne basislocatie voor je vergadering of zakelijk evenement in Rotterdam. De geschiedenis van deze boerderij gaat 150 terug. In de zomermaanden kan de capaciteit van het Wapen van Degenkamp flink worden uitgebreid (tot max. 250 personen) vanwege het gebruik van het grote terras. De veelzijdigheid van de locatie in combinatie met de flexibiliteit van de organisatie maken het Wapen van Degenkamp uitermate geschikt voor een vergadering en ander zakelijk evenement.

Smiley face Gelegen in Rotterdam-Zuid

Smiley face Maximale capaciteit: 120 pers. (in zomermaanden max. 250 (zie terras))

Smiley face Grootste ruimte: max. 70 pers. Kleinste: max. 50 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face Groot terras 

Smiley face Mogelijk gratis parkeren

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het leuke Wapen van Degenkamp in Rotterdam Zuid, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Brasserie Lookies: vergaderlocatie met uitzicht op de Zevenhuizerplas
excl, BTW vanaf
€20 p.p.

Brasserie Lookies: vergaderlocatie met uitzicht op de Zevenhuizerplas

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 300 personen.

Hoe lekker is het om op een steenworp afstand van het centrum van Rotterdam te kunnen genieten van een ontspannen vergadering, waarna je geniet van een Mediterraans terras met uitzicht op de Zevenhuizerplas en bijbehorende boulevard? Klinkt dit als muziek in de oren? Dan is vergaderlocatie Brasserie Lookies in Rotterdam vast een leuk alternatief voor uw vergadering.

Smiley face Gelegen in Nesselande Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 300 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 130 pers. Kleinste: max. 75 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face Groot terras (uit te breiden tot 300 personen)

Smiley face Mogelijk gratis parkeren op Boulevard Nesselande

Smiley face Bijzonderheden: schitterende ligging aan de Zevenhuizer Plas

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering of ander zakelijk evenement in het leuke Brasserie Lookies in Nesselande, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Het Koetshuis in Rotterdam: vergaderlocatie met eeuwenoud karakter
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Het Koetshuis in Rotterdam: vergaderlocatie met eeuwenoud karakter

Vergaderen in de sfeer van 1679.

Het Koetshuis aan de Maas, met haar oprijlaan en kasteelgracht, is volledig gerestaureerd en afgestemd op het faciliteren van hedendaagse evenementen. Het karakteristieke pand stamt uit 1679 en heeft sindsdien verschillende functies bekleed. Het rijke verleden van Het Koetshuis zie je hedendaags terug in haar hoge plafond, prachtige kroonluchters en vele raampartijen. Dit maakt het een bijzonder sfeervolle vergaderlocatie waar gastvrijheid, beleving en culinair genieten hoog in het vaandel staan.

Smiley face Gelegen Rotterdam IJsselmonde

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 250 pers. 

Smiley face Grootste zaal: Max. 200 pers. Kleinste: Max. 45 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face Groot terras aanwezig (250 personen)

Smiley face Gratis parkeren

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering of ander zakelijk evenement in het Koetshuis te Rotterdam IJsselmonde, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Feyenoord Stadion de Kuip: sportieve vergaderlocatie in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Feyenoord Stadion de Kuip: sportieve vergaderlocatie in Rotterdam

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement.

Denk je aan Rotterdam, dan denk je hoogstwaarschijnlijk ook meteen aan Feyenoord. De voetbalclub met z'n rijke geschiedenis is dan ook niet voor niets het kloppende sporthart van de stad. Maar wist je dat het Feyenoord stadion ook over een aantal schitterende zalen beschikt die gebruikt kunnen worden voor vergaderingen en andere zakelijke evenementen? Hoe leuk is het om te vergaderen in de voetbaltempel van jouw favoriete club? Leuk is ook om even het veld te bekijken of het spelershome als dat natuurlijk mogelijk is. Het Feyenoord stadion beschikt over veel mogelijkheden voor vergaderingen en andere evenementen.

Smiley face Gelegen in Feyenoord Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 50.000 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 8.000 pers. Kleinste: max. 50 pers. 

Smiley face 17 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: activiteiten met een voetbalthema mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in vergaderlocatie De Kuip in Rotterdam (Feyenoord Stadion), vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Outdoor Valley Rotterdam: vergaderlocatie met festivalgevoel in de natuur
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Outdoor Valley Rotterdam: vergaderlocatie met festivalgevoel in de natuur

Voor een vergadering, of andere evenement tot 250 personen.

Ben je op zoek.naar een vergaderlocatie in Rotterdam die zich midden in de natuur dient te begeven? Dan biedt het door groen omgeven Outdoor Valley mogelijk uitkomst. Hier is een overdekte vergadering in de buitenlucht mogelijk in een schitterende setting aan het water. Combineer je vergadering ook met een leuke teambuilding activiteit en voel hoe je weer even tot rust komt na alle stress van de drukke stad. Op deze vergaderlocatie krijg je vanzelf een ontspannen festivalgevoel met kampvuur aan het water.

Smiley face Gelegen in Bergschenhoek op 10 km van het centrum van Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 500 pers. 

Smiley face 1 overdekte ruimte in de buitenlucht

Smiley face Gratis parkeren voor de deur

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering of zakelijk evenement in het leuke Outdoor Valley in Bergschenhoek, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

SS Rotterdam: legendarische vergaderlocatie in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

SS Rotterdam: legendarische vergaderlocatie in Rotterdam

Voor feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement op het water.

Wie wel eens een haven rondvaart heeft gemaakt door de Rotterdamse haven, heeft hem vast wel zien liggen, het legendarische cruiseschip de SS Rotterdam. In de vijftiger jaren werd het schip ingezet op een lijndienst naar o.a. New York en later deed het ook dienst als luxueus cruiseschip en voer het de wereld rond in 80 dagen. Inmiddels heeft het schip een vaste ligplaats gekregen en kan het worden ingezet als vergaderlocatie. Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Rotterdam voor het organiseren van een vergadering? Kijk dan hieronder naar de specificaties van de SS Rotterdam.

Smiley face Gelegen in Katendrecht in Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 3500 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 450 pers. Kleinste: max. 11 pers. 

Smiley face 15 verschillende ruimtes

Smiley face Parkeermogelijkheid aanwezig

Smiley face Bijzonderheden: mogelijkheid tot overnachten

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering of zakelijk evenement op de schitterende SS Rotterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Euromast Rotterdam: een vergaderlocatie die er met kop en schouders bovenuit steekt
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Euromast Rotterdam: een vergaderlocatie die er met kop en schouders bovenuit steekt

Vergaderen op grote hoogte

De stad Rotterdam kent vele iconische bouwwerken, maar eentje steekt letterlijk met kop en schouders boven alle andere uit: we hebben het dan natuurlijk over de torenhoge Euromast. Wat je misschien nog niet wist is dat je deze legendarische locatie in Rotterdam ook kunt boeken als exclusieve vergaderlocaties. Ook is het mogelijk om met een beperkt gezelschap te overnachten in een van de suites die de Euromast rijk is. Het uitzicht vanaf de vergaderlocatie is gewoonweg adembenemend. Bekijk hieronder alle karakteristieken van deze oer-Rotterdamse vergaderlocatie.

Smiley face Gelegen in Nesselande Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 350 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 300 pers. Kleinste: max. 25 pers. 

Smiley face 5 verschillende ruimtes

Smiley face Betaald parkeren tegenover Euromast

Smiley face Bijzonderheden: mogelijkheid om te overnachten in suites

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in de iconische Euromast, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderen in een rijksmonument in hartje Dordrecht
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen in een rijksmonument in hartje Dordrecht

Op een unieke locatie, in het hart van het historische centrum van Dordrecht, is in een prachtig Rijksmonument het Meeting House gevestigd. Het Meeting House is een inspirerende vergaderlocatie die bestaat uit diverse vergaderruimtes elk met een geheel eigen uitstraling. Met veel zorg zijn alle historische elementen gecombineerd met  eigentijdse details. Al naar gelang de aard van de bijeenkomst of vergadering en uw doelstelling voor de dag kunt u bij het Meeting House kiezen voor verschillende inspirerende vergaderruimtes die alle comfort bieden. Alle ruimtes hebben een geheel eigen uitstraling en bieden rust en privacy. Uiteraard zijn de zalen voorzien van WIFI en de meest moderne audiovisuele apparatuur.

Smiley face In het hart van het historische centrum Dordrecht

Smiley face Grootste zaal: Max. 40 pers. 

Smiley face Kleinste zaal: Max. 5 pers. 

Smiley face Diverse mogelijkheden

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering of zakelijk evenement in het Meeting House in Dordrecht, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Indrukwekkende stoomboot voor een bijzondere vergadering in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€64,50 p.p.

Indrukwekkende stoomboot voor een bijzondere vergadering in Rotterdam

Van 80 tot 600 personen

Als organisator investeer je veel energie in het organiseren van een vergaderevenement. Dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat de ervaringen van je evenement nog lang blijven doorwerken in de gedachten van de bezoekers. En daarbij kan een bijzondere vergaderlocatie natuurlijk enorm bij helpen. En wat is toepasselijker dan om het feest in de havenstad te organiseren op het water in een indrukwekkende stoomboot? Van trouwfeest tot zakelijk evenement, er is heel veel mogelijk en de uitvoerder maakt graag een voorstel op maat voor jullie. Meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit bijzondere evenement op het water in en rondom Rotterdam.

Outdoor vergaderlocaties in Rotterdam: transpireren en inspireren

Outdoor vergaderlocaties in Rotterdam of omgeving: transpireren en inspireren (vanaf 10 personen)

Ben je op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke Outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Rotterdam, Vlaardingen en Hellevoetsluis is dit mogelijk. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte outdoor vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en teambuilding zeilen (ijsselmeer)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Vergaderen en teambuilding zeilen (ijsselmeer)

Zoek je een inspirerende plek voor je vergadering? Een plaats waar je in alle rust belangrijke onderwerpen kunt bespreken, maar ook een plek waar je kunt genieten van de elementen en tot nieuwe creatieve inzichten kunt komen. Een plaats waar jullie samen moeten werken met één gemeenschappelijk doel: het vooruit stuwen van de imponerende zeilboot waarop jullie je bevinden. Wil je meer weten over deze bijzondere vergadering? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast behouden vaart.

Vergaderen en koken in Rotterdam of omgeving

Vergaderen en koken in Rotterdam of omgeving (vanaf 10 personen)

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Rotterdam te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Rotterdam? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Rotterdam (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Rotterdam (licht actief) (vanaf 10 personen)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Wist je dit over Rotterdam?

In het mooie Zuid-Holland vlakbij diverse natuurgebieden en op een uurtje van de zee kun je het mooie Rotterdam vinden. Deze grote stad staat bekend om zijn voetbalclubs (Feyenoord, Sparta & Excelsior) en natuurlijk ook de bekende wereldhaven die de stad rijk is. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje Rotterdam en vraag je je af welke locatie geschikt is voor jouw wensen? Wil je voordat je gaat feesten nog wat leuke dingen doen dan is Rotterdam natuurlijk de stad bij uitstek. Wat te denken van een bezoekje aan de SS Rotterdam (het werelberoemde schip), een borreltje bij Hotel New York wat werkelijk schitterend is van binnen of misschien wil je wel eerst een leuke workshop Rotterdam doen voor je aan het feest gaat beginnen. Rotterdam bruist en is een perfecte stad voor een bijzondere locatie.

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN ROTTERDAM

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie Vlaardingen of een vergaderlocatie Hellevoetsluis? Uiteraard is dit geen probleem. Het vinden van een geschikte locatie is namelijk niet makkelijk. Bekijk daarom misschien ook onze speciale website voor een vergaderlocatie Rotterdam. Wanneer je kiest voor Vlaardingen kies je voor een plaats met een rijke historie. Vergeet je niet de rol van haring voor Vlaardingen te vergeten. Misschien een leuke twist aan de lunch tussen het vergaderen door. Of wat te denken van Hellevoetsluis. Deze plaats heeft ook een rijke historie en een prachtige haven met een mooie vuurtoren. Zoek een vergaderlocatie Hellevoetsluis in deze vesting- en marinestad. We wensen jullie in de omgeving van Rotterdam veel succes tijdens jullie vergadering op de vergaderlocatie.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact