Vergaderlocaties Rotterdam

ook voor de regio Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam en omgeving

Vergaderlocatie Rotterdam arrangementen

Werk je in Rotterdam, ga je een bedrijf starten of heb je al jaren een organisatie voor jezelf? Ben je op zoek naar een vergaderlocatie Rotterdam? Of het nu voor een zakelijke bespreking is of een jaarplan vergadering met je collega’s. Wat is het doel van de vergadering? Moet het een korte en effectieve vergadering worden waarbij je binnen een uur met concrete punten weer buiten kunt staan, is het een belangrijke zakelijke deal of wil je juist even uit de dagelijkse setting om inspirerende plannen uit diverse collega’s te krijgen. Wanneer je op zoek bent naar een vergaderlocatie Rotterdam is het aannemelijk dat je al zover in het proces bent dat een vergaderlocatie het laatste aspect is in het geheel. De notulist, voorzitter, deelnemers en alle andere mogelijke rollen die je in gedachten hebt zijn wellicht al uitgedacht en de juiste mensen toegewezen. Wat rest is die mooie vergaderlocatie in de natuur, een bijzondere plaats of juist een plaats waar je niks anders kunt doen dan vergaderen. We helpen jullie graag op weg bij het vinden van deze vergaderlocatie Rotterdam en willen jullie alvast een constructieve en nuttige dag toewensen (kijk voor workshops op Onemotion workshops Rotterdam). Hebben jullie aansluitend ook nog een feest op het programma? Of gaat een collega binnenkort trouwen en wil je een super tip geven bekijk dan ook het volgende aanbod: feestlocatie Rotterdam, zaalverhuur Rotterdam of een trouwlocatie Rotterdam, wateenlocatie.nl helpt je graag op weg. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Rotterdam.

Vergaderen in KOCO Rotterdam
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen in KOCO Rotterdam

op loopafstand van Zuidplein Rotterdam

Heeft u binnenkort een vergadering of zoekt u een zaal voor bijvoorbeeld een training of workshop? Of zoekt u een ruimte voor grotere groepen? KOCO verhuurt zalen voor onder andere vergaderingen, recepties, borrels, debatten, congressen, diners en andere bijeenkomsten. Of u nu een kleine of groot evenement heeft, de zalen van KOCO bieden plaatst voor groepen vanaf 6 tot 120 personen. Wij kunnen ook uw catering geheel tot in de puntjes verzorgen. Eigen catering is tevens mogelijk. Het restaurant, de bar en de vergaderzaal zijn geheel gerenoveerd. De koks van KOCO hebben ruime ervaring in catering opdrachten. De Nancy Zeelenbergflat staat midden in de wijk Carnisse op loopafstand van Zuidplein en openbaar vervoer. Mocht u meer informatie willen, neem dan contact op.

Smiley face Gelegen in omgeving Zuidplein

Smiley face Grootste zaal: Max. 120 pers. 

Smiley face Kleinste zaal: Max. 22 pers. 

Smiley face 2 verschillende vergaderzalen

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering of zakelijk evenement in de KOCO vlakbij het Zuidplein in Rotterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van der Valk hotel Ara: vergaderlocatie op 16 km van het centrum van Rotterdam
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Ara: vergaderlocatie op 16 km van het centrum van Rotterdam

Voor vergaderingen tot 390 personen (theateropstelling).

Zoek je de perfecte vergaderlocatie in de omgeving van Rotterdam, dan zou je ook eens naar het Van der Valk Ara hotel kunnen kijken in Zwijndrecht. Zakelijk feesten voor wel 400 personen of vergaderingen en congressen tot 390 personen (theater setting), het is hier allemaal mogelijk. Ook kleinere groepen kunnen hier terecht voor een zakelijk evenement.

Smiley face Gelegen in Zwijndrecht op 16 km van het centrum van Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 390 pers.

Smiley face Grootste zaal: max. 390 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 20 pers. (boardroom)

Smiley face 8 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: fitness, fietsverhuur, wellness aanwezig, ligging aan rivier

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Ara in Zwijndrecht, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderen op je eigen eiland op 39 km van het centrum van Rotterdam
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Vergaderen op je eigen eiland op 39 km van het centrum van Rotterdam

Voor vergaderingen tot 30 personen (optioneel met overnachting)

Ben je op zoek naar een heel bijzondere vergaderlocatie in de omgeving van Rotterdam? Pak het dan meteen goed aan en ga gewoon voor je eigen eiland. Op dit mooie eiland vind je een herberg met 6 hotelkamers, 20 glamping tenten en een herberg met 100 zitplekken. Het eiland is enkel te bereiken via een pont of natuurlijk jullie privéboot (optioneel). Vergader, dans, feest of geniet van een heerlijk kampvuur en keer vol nieuwe energie weer terug naar de bewoonde wereld.

Smiley face Gelegen in Tiengemeenten op 39 km van het centrum van Rotterdam

Smiley face Grootste zaal: max. 30 pers.  (feesten max. 100 pers.)

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur, silent disco

Wil je meer informatie over het organiseren van je vergadering of zakelijk evenement op je eigen eiland, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van der Valk hotel Ridderkerk: vergaderlocatie op 10 km van het centrum van Rotterdam
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Ridderkerk: vergaderlocatie op 10 km van het centrum van Rotterdam

Voor vergaderingen tot 300 personen (theateropstelling).

Het organiseren van een vergadering voor een kleine of grote groep is prima mogelijk in Van der Valk hotel Ridderkerk. Groepen met een grote tot wel 300 personen kunnen terecht in deze vergaderlocatie in de omgeving van Rotterdam (in theater setting). Ook naast het evenement is er volop plek voor ontspanning. Maak bijvoorbeeld gebruik van de wellness, fitness of het verhuur van fietsen of e-choppers. Hieronder zie je de belangrijkste karakteristieken van deze locatie.

Smiley face Gelegen in Ridderkerk op 10 km van het centrum van Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit:300 pers. (theater setting)

Smiley face Grootste zaal: max. 300 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 10 pers. (boardroom)

Smiley face 15 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: fitness, fietsverhuur, e-chopper en wellness aanwezig 

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Ridderkerk, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Outdoor Valley Rotterdam: vergaderlocatie met festivalgevoel in de natuur
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Outdoor Valley Rotterdam: vergaderlocatie met festivalgevoel in de natuur

Voor een vergadering, of andere evenement tot 250 personen.

Ben je op zoek.naar een vergaderlocatie in Rotterdam die zich midden in de natuur dient te begeven? Dan biedt het door groen omgeven Outdoor Valley mogelijk uitkomst. Hier is een overdekte vergadering in de buitenlucht mogelijk in een schitterende setting aan het water. Combineer je vergadering ook met een leuke teambuilding activiteit en voel hoe je weer even tot rust komt na alle stress van de drukke stad. Op deze vergaderlocatie krijg je vanzelf een ontspannen festivalgevoel met kampvuur aan het water.

Smiley face Gelegen in Bergschenhoek op 10 km van het centrum van Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 500 pers. 

Smiley face 1 overdekte ruimte in de buitenlucht

Smiley face Gratis parkeren voor de deur

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering of zakelijk evenement in het leuke Outdoor Valley in Bergschenhoek, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Jack Rotterdam: vergaderlocatie op 850 meter van Station Rotterdam Centraal
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Jack Rotterdam: vergaderlocatie op 850 meter van Station Rotterdam Centraal

Voor zakelijk feest, vergadering, of ander evenement tot 350 personen.

Een wereldberoemde cocktailbar, een heerlijk restaurant en voldoende plek voor het organiseren van een vergadering, bedrijfsfeest, productpresentatie of ander zakelijk evenement op loopafstand van Rotterdam Centraal. Evenementenlocatie Jack Rotterdam is gevestigd in de historische Hofbogen. Met een groot terras en 2 zalen biedt Jack Rotterdam voldoende mogelijkheden voor het organiseren van een geweldig evenement.

Smiley face Gelegen in de historische Hofbogen in Rotterdam op 850 meter van station Rotterdam Centraal

Smiley face Maximale feestcapaciteit: staand 350 pers. , zittend 150 pers.

Smiley face Grootste zaal: max. 350 pers. staand en 150 zittend; Kleinste: Max. 75 pers. staand en 40 zittend

Smiley face 2 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig voor max. 80 pers.

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: bekend om de fantastische cocktailbar

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement in Jack Rotterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderen in´t Prikkewater Packhuys Partycentrum in Vlaardingen
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen in´t Prikkewater Packhuys Partycentrum in Vlaardingen

Vergaderen op ongeveer 13 km afstand van het centrum van Rotterdam

Ben je op zoek naar een betaalbare vergaderlocatie in de omgeving van Rotterdam? Wellicht is ´t Prikkewater Packhuys Partycentrum in Vlaardingen (op ongeveer 13 km gelegen vanaf het centrum van Rotterdam) dan wel de perfecte oplossing voor jouw vergadering.  Dit partycentrum beschikt over alle basisvoorzieningen die het tot een prima keuze maken als locatie voor een vergadering. Naast diverse indoor zalen, beschikt dit Partycentrum ook over een terras.

Smiley face Gelegen in Vlaardingen (ongeveer 13 km van centrum Rotterdam)

Smiley face Maximale capaciteit: 750 pers. 

Smiley face Ruimtes: Grootste max. 350 pers.,  Kleinste: max. 40 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes (max. 350, 300, 100, 40)

Smiley face Groot terras (voor 150 personen)

Smiley face Gratis parkeren

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering of ander zakelijk evenement in het leuke Partycentrum Prikkewater in Vlaardingen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderen in huiselijke sfeer in Rotterdam IJsselmonde
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen in huiselijke sfeer in Rotterdam IJsselmonde

Kies voor de Babbelkeuken

Babbelkeuken.nl is een unieke en huiselijke vergaderlocatie/werkplek in een groene omgeving aan de rand van Rotterdam. Eens iets anders dan de standaard vergaderlocatie op het werk? Van creatieve brainstorm of teamoverleg tot ongedwongen MT meeting of lezing, iedereen is welkom bij babbelkousen. Gratis parkeren voor de deur, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en direct gelegen naast Park De Twee Heuvels in Rotterdam IJsselmonde voor een frisse neus tijdens de break.

Smiley face Gelegen in Rotterdam IJsselmonde

Smiley face Aantal personen: 3 tot max. 14 pers. 

Smiley face 1 vergaderzaal

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering in de Babbelkeuken in Rotterdam IJsselmonde, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Feyenoord Stadion de Kuip: sportieve vergaderlocatie in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Feyenoord Stadion de Kuip: sportieve vergaderlocatie in Rotterdam

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement.

Denk je aan Rotterdam, dan denk je hoogstwaarschijnlijk ook meteen aan Feyenoord. De voetbalclub met z'n rijke geschiedenis is dan ook niet voor niets het kloppende sporthart van de stad. Maar wist je dat het Feyenoord stadion ook over een aantal schitterende zalen beschikt die gebruikt kunnen worden voor vergaderingen en andere zakelijke evenementen? Hoe leuk is het om te vergaderen in de voetbaltempel van jouw favoriete club? Leuk is ook om even het veld te bekijken of het spelershome als dat natuurlijk mogelijk is. Het Feyenoord stadion beschikt over veel mogelijkheden voor vergaderingen en andere evenementen.

Smiley face Gelegen in Feyenoord Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 50.000 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 8.000 pers. Kleinste: max. 50 pers. 

Smiley face 17 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: activiteiten met een voetbalthema mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in vergaderlocatie De Kuip in Rotterdam (Feyenoord Stadion), vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Schitterende Zeetjalk: vergaderen en zeilen, teambuilding of ander zakelijk evenement
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Schitterende Zeetjalk: vergaderen en zeilen, teambuilding of ander zakelijk evenement

Vergaderen t/m 26 pers., overnachten t/m 18 pers., zakelijke evenementen t/m 750 pers.

Ben je een beetje klaar met het vele binnen zitten? Hebben jij en je vrienden of collega´s behoefte aan een beetje frisse lucht? Of ben je gewoon op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, teambuilding of ander evenement? Misschien is een arrangement op deze Zeetjalk dan een leuke optie. Met een maximale capaciteit van 34 personen (18 in het geval van een overnachting) en de mogelijkheid tot uitbreiding van maar liefst 750 personen door het inschakelen van bevriende vloot, vormt deze Zeetjalk de sleutel tot een inspirerende vergadering of een mooi zakelijk evenement.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen op 127 km van Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderen in de Harmonie Rotterdam
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen in de Harmonie in het centrum van Rotterdam

In het centrum van Rotterdam

Restaurant de Harmonie is een uniek restaurant in het Rotterdamse centrum. Een ontmoetingsplek om sociaal en culinair te genieten van alle gelegenheden. Restaurant 23 bevindt zich op de begane grond met zicht en toegang tot een prachtige tuin, een ware groene oase. Hier kan men op hoog niveau genieten van à la carte gerechten en verschillende tasting menu’s. De Harmonie Conferences & Meetings beschikt over twee zalen op de tweede verdieping. Onze zalen bieden u de gelegenheid in een sfeervolle tijdloze ruimte bijeen te komen. Door de jaren heen heeft De Harmonie zich gespecialiseerd in het organiseren en faciliteren van bijeenkomsten waarbij uw wensen centraal staan. Door het aantal verschillende ruimtes en onze expertise zijn wij meer in de gelegenheid om per bijeenkomst te evalueren wat uw behoeftes zijn en uw wensen tot werkelijkheid te brengen. Vanzelfsprekend gebeurt dit te allen tijde in overleg met u.

Smiley face Gelegen in centrum Rotterdam

Smiley face Grootste zaal: Max. 60 pers. 

Smiley face Kleinste zaal: Max. 16 pers. 

Smiley face 3 verschillende vergaderzalen

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering of zakelijk evenement in de Harmonie in het centrum van Rotterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Het Koetshuis in Rotterdam: vergaderlocatie met eeuwenoud karakter
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Het Koetshuis in Rotterdam: vergaderlocatie met eeuwenoud karakter

Vergaderen in de sfeer van 1679.

Het Koetshuis aan de Maas, met haar oprijlaan en kasteelgracht, is volledig gerestaureerd en afgestemd op het faciliteren van hedendaagse evenementen. Het karakteristieke pand stamt uit 1679 en heeft sindsdien verschillende functies bekleed. Het rijke verleden van Het Koetshuis zie je hedendaags terug in haar hoge plafond, prachtige kroonluchters en vele raampartijen. Dit maakt het een bijzonder sfeervolle vergaderlocatie waar gastvrijheid, beleving en culinair genieten hoog in het vaandel staan.

Smiley face Gelegen Rotterdam IJsselmonde

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 250 pers. 

Smiley face Grootste zaal: Max. 200 pers. Kleinste: Max. 45 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face Groot terras aanwezig (250 personen)

Smiley face Gratis parkeren

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering of ander zakelijk evenement in het Koetshuis te Rotterdam IJsselmonde, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

SS Rotterdam: legendarische vergaderlocatie in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

SS Rotterdam: legendarische vergaderlocatie in Rotterdam

Voor feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement op het water.

Wie wel eens een haven rondvaart heeft gemaakt door de Rotterdamse haven, heeft hem vast wel zien liggen, het legendarische cruiseschip de SS Rotterdam. In de vijftiger jaren werd het schip ingezet op een lijndienst naar o.a. New York en later deed het ook dienst als luxueus cruiseschip en voer het de wereld rond in 80 dagen. Inmiddels heeft het schip een vaste ligplaats gekregen en kan het worden ingezet als vergaderlocatie. Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Rotterdam voor het organiseren van een vergadering? Kijk dan hieronder naar de specificaties van de SS Rotterdam.

Smiley face Gelegen in Katendrecht in Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 3500 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 450 pers. Kleinste: max. 11 pers. 

Smiley face 15 verschillende ruimtes

Smiley face Parkeermogelijkheid aanwezig

Smiley face Bijzonderheden: mogelijkheid tot overnachten

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering of zakelijk evenement op de schitterende SS Rotterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderen in een rijksmonument in hartje Dordrecht
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen in een rijksmonument in hartje Dordrecht

Op een unieke locatie, in het hart van het historische centrum van Dordrecht, is in een prachtig Rijksmonument het Meeting House gevestigd. Het Meeting House is een inspirerende vergaderlocatie die bestaat uit diverse vergaderruimtes elk met een geheel eigen uitstraling. Met veel zorg zijn alle historische elementen gecombineerd met  eigentijdse details. Al naar gelang de aard van de bijeenkomst of vergadering en uw doelstelling voor de dag kunt u bij het Meeting House kiezen voor verschillende inspirerende vergaderruimtes die alle comfort bieden. Alle ruimtes hebben een geheel eigen uitstraling en bieden rust en privacy. Uiteraard zijn de zalen voorzien van WIFI en de meest moderne audiovisuele apparatuur.

Smiley face In het hart van het historische centrum Dordrecht

Smiley face Grootste zaal: Max. 40 pers. 

Smiley face Kleinste zaal: Max. 5 pers. 

Smiley face Diverse mogelijkheden

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering of zakelijk evenement in het Meeting House in Dordrecht, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderlocaties regio Rotterdam vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderlocaties regio Rotterdam vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Rotterdam, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergadering met overnachting in Rotterdam

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Indrukwekkende stoomboot voor een bijzondere vergadering in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€64,50 p.p.

Indrukwekkende stoomboot voor een bijzondere vergadering in Rotterdam

Van 80 tot 600 personen

Als organisator investeer je veel energie in het organiseren van een vergaderevenement. Dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat de ervaringen van je evenement nog lang blijven doorwerken in de gedachten van de bezoekers. En daarbij kan een bijzondere vergaderlocatie natuurlijk enorm bij helpen. En wat is toepasselijker dan om het feest in de havenstad te organiseren op het water in een indrukwekkende stoomboot? Van trouwfeest tot zakelijk evenement, er is heel veel mogelijk en de uitvoerder maakt graag een voorstel op maat voor jullie. Meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit bijzondere evenement op het water in en rondom Rotterdam.

Outdoor vergaderlocaties in Rotterdam: transpireren en inspireren

Outdoor vergaderlocaties in Rotterdam of omgeving: transpireren en inspireren (vanaf 10 personen)

Ben je op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke Outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Rotterdam, Vlaardingen en Hellevoetsluis is dit mogelijk. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte outdoor vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Rotterdam of omgeving

Vergaderen en koken in Rotterdam of omgeving (vanaf 10 personen)

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Rotterdam te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Rotterdam? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Rotterdam (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Rotterdam (licht actief) (vanaf 10 personen)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Wist je dit over Rotterdam?

In het mooie Zuid-Holland vlakbij diverse natuurgebieden en op een uurtje van de zee kun je het mooie Rotterdam vinden. Deze grote stad staat bekend om zijn voetbalclubs (Feyenoord, Sparta & Excelsior) en natuurlijk ook de bekende wereldhaven die de stad rijk is. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje Rotterdam en vraag je je af welke locatie geschikt is voor jouw wensen? Wil je voordat je gaat feesten nog wat leuke dingen doen dan is Rotterdam natuurlijk de stad bij uitstek. Wat te denken van een bezoekje aan de SS Rotterdam (het werelberoemde schip), een borreltje bij Hotel New York wat werkelijk schitterend is van binnen of misschien wil je wel eerst een leuke workshop Rotterdam doen voor je aan het feest gaat beginnen. Rotterdam bruist en is een perfecte stad voor een bijzondere locatie.

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN ROTTERDAM

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie Vlaardingen of een vergaderlocatie Hellevoetsluis? Uiteraard is dit geen probleem. Het vinden van een geschikte locatie is namelijk niet makkelijk. Bekijk daarom misschien ook onze speciale website voor een vergaderlocatie Rotterdam. Wanneer je kiest voor Vlaardingen kies je voor een plaats met een rijke historie. Vergeet je niet de rol van haring voor Vlaardingen te vergeten. Misschien een leuke twist aan de lunch tussen het vergaderen door. Of wat te denken van Hellevoetsluis. Deze plaats heeft ook een rijke historie en een prachtige haven met een mooie vuurtoren. Zoek een vergaderlocatie Hellevoetsluis in deze vesting- en marinestad. We wensen jullie in de omgeving van Rotterdam veel succes tijdens jullie vergadering op de vergaderlocatie.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact