Zaalverhuur Rotterdam arrangementen

Ben je de zaalverhuur Rotterdam opties aan het vergelijken? Heb jij binnenkort een evenement op het programma staan? Of het nu gaat om een besloten kleine verjaardag of een bedrijfs vrijdagmiddag borrel we helpen je graag op weg bij het vinden van zaalverhuur Rotterdam. Een feestzaal laat zich kenmerken door de verschillende mogelijkheden. Kies je voor een knusse bar, een iets grotere zaal of liever een andere optie? We zetten de zaalverhuur Rotterdam locaties op een rij zodat je dit zoekwerk zelf niet meer hoeft te doen. Of het nu gaat om een feestlocatie Rotterdam, vergaderlocatie Rotterdam of een trouwlocatie Rotterdam, wateenlocatie.nl helpt je graag op weg. Een feestzaal Rotterdam staat garant voor een bijzonder feestje. Weet je al welke bijzondere, ludieke of misschien zelfs gekke kant je op wilt met je feest? Is het zoals eerder genoemd een verjaardag, een bedrijfsborrel of misschien wil je gewoon een zaal om een bepaald gezelschap weer bij elkaar te krijgen. De zalen op deze pagina lenen zich bij voorbaat uitstekend voor een feestje. Rotterdam is misschien de stad waar je zelf al woont, waar je graag juist een feestje wilt vieren of misschien is er wel een andere reden voor je keuze. We wensen je bij voorbaat al veel success met de organisatie van het feest en natuurlijk heel veel inspiratie en plezier bij het zaalverhuur Rotterdam.

Maak hieronder je keuze!

Zaalverhuur Rotterdam    

Zaalverhuur arrangementen Rotterdam (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Rotterdam? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg in deze prachtige havenstad. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Rotterdam Kralingen 20 - 125 Kralingen meer info
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Ten Zuiden van Rotterdam 20 - 800 Ten Zuiden meer info
Ten Oosten van Rotterdam 20 - 400 Ten oosten meer info    
Rotterdam Centrum 20 - 80 Centrum meer info
Rotterdam Delfshaven 20 - 150 Delfshaven meer info    
Rotterdam Centrum 10 - 200 Centrum meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

incl. BTW vanaf
€50 p.p.
Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Rotterdam (€50-€75 p.p.)

Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Rotterdam (€50-€75 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €50 en €75 p.p. Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Rotterdam benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €50 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Rotterdam (€75-€100 p.p.)

Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Rotterdam (€75-€100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je  feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €75 en €100 p.p.? Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het luxere segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Rotterdam benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€100 p.p.
Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Rotterdam (meer dan €100 p.p.)

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Rotterdam (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Rotterdam benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €100 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
Kale zaalhuur regio Rotterdam (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Kale zaalhuur regio Rotterdam (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Organiseer je binnenkort een feest en ben je op zoek naar de best passende feestlocatie van de regio? Dient de locatie te beschikken over de mogelijkheid om enkel zaalhuur in rekening te brengen (drankjes en eten worden zelf meegenomen). Dan is het best lastig om een zaal te vinden die hieraan voldoet. Wij helpen je graag op weg en kijken binnen ons uitgebreide netwerk van huislocaties of we een dergelijke locatie kunnen vinden die beschikbaar is en voldoet aan alle eisen. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie in de omgeving van Rotterdam. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

 Huislocaties # pers. Opmerking Klik
 Spijkenisse 20 - 400 kale zaalhuur mogelijk meer info    
 Dordrecht 20 - 250 kale zaalhuur, bij A16 meer info
       
       

Wil je dat we de beschikbaarheid gratis voor je checken en je in contact brengen met de nog beschikbare locaties? Vul dan het meer informatie formulier in en dan zullen we de 2 best passende en nog altijd beschikbare huislocaties vragen om je gratis en vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze locaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Wist je dit over Rotterdam?

In het mooie Zuid-Holland vlakbij diverse natuurgebieden en op een uurtje van de zee kun je het mooie Rotterdam vinden. Deze grote stad staat bekend om zijn voetbalclubs (Feyenoord, Sparta & Excelsior) en natuurlijk ook de bekende wereldhaven die de stad rijk is. Perfecte ingrediënten voor een vrijgezellenfeest Rotterdam, groepsuitje, bedrijfsuitje Rotterdam of andere activiteiten. Wil je voordat je gaat feesten nog wat leuke dingen doen dan is Rotterdam natuurlijk de stad bij uitstek. Wat te denken van een bezoekje aan de SS Rotterdam (het wereldberoemde schip), een borreltje bij Hotel New York wat werkelijk schitterend is van binnen of misschien wil je wel eerst een leuke workshop Rotterdam doen voor je aan het feest gaat beginnen. Rotterdam bruist en is een perfecte stad voor een bijzondere locatie. Kijk voor lekker eten ook eens op het catering aanbod Rotterdam of de kookstudio´s in Rotterdam. Mensen uit Spanje kunnen kijken op visitar Rotterdam.

   

Rustige zaalruimte huren omgeving Rotterdam: Subudhuis

Zoek jij een mooie, rustige zaalruimte voor jouw borrel, verjaardag of speciale gelegenheid? In omgeving Rotterdam vind je het Subudhuis, een prachtige locatie met veel mogelijkheden. De locatie beschikt over drie verschillende zalen. Catering mag je zelf verzorgen. Zie jij jezelf hier al een feestje geven? Ga snel naar de website van deze zaal voor meer informatie. Veel plezier toegewenst

- Mooi en rustig
- Ruimte voor maximaal 100 personen
- Eigen catering of drank is mogelijk
- Parkeren in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Capelle aan den IJssel

 • Spoorlaan 4
  2908 BG Capelle aan den IJssel
 • www.subudhuis.nl / 06 55361839
   
   

Zaalhuur aan de Kralingse plas in Rotterdam: Restaurant de Schone Lei

Altijd al een feest willen geven op een unieke locatie aan de Kralingse plas in Rotterdam? De Schone Lei is gelegen in het Kralingse bos en kijkt uit over de Kralingse plassen, écht een plaatje! Een locatie om geheel tot rust te komen en te genieten van elkaar als vrienden of familie. De schone lei neemt je mee naar het 1900, het jaar waarin deze prachtige locatie tot stand gekomen is. In bijna honderd jaar is het gebouw geworden tot wat het nu is. Wij zijn benieuwd wat jij van de historische sfeer vindt! Parkeren kan trouwens gratis voor de deur! 

- Historisch & natuurlijk
- Ruimte voor maximaal 125 personen
- Geen eigen catering of drank mogelijk
- Gratis parkeerplaats
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Rotterdam

 • Plaszoom 500
  3062 CL Rotterdam
 • www.deschonelei.nl / 010 2121555
   
   

Zaalverhuur Rotterdam: Stadion De Kuip

Wie aan Rotterdam denkt, denkt al snel aan Feyenoord en Stadion De Kuip. Wie aan zaalverhuur denkt, denkt misschien niet meteen aan stadion Feijenoord. Dit is echter wel een populaire locatie waar veel zalen te huur zijn. Niet alleen op het veld gebeuren bijzondere dingen, in de zalen in het stadion kunnen verschillende feesten en partijen worden gegeven. Ook voor zakelijke bijeenkomsten is er van alles mogelijk. Wil je eens zien wat voor zalen er allemaal te huur zijn in De Kuip in Rotterdam? Het resultaat zal je wellicht verbazen. Kijk daarom snel voor meer informatie.

- Van 18 tot 2500 personen
- Meerdere zalen beschikbaar
- Plaats: Rotterdam

 • Van Zandvlietplein 1
  3077 AA Rotterdam
 • www.dekuip.nl / 010 4929444
   
   

Stijlvolle zaal in Rotterdam: Arminius

Ben jij nog opzoek naar een stijlvolle locatie vlak naast station Rotterdam Centraal? Arminius is heeft jarenlange ervaring met het organiseren van smaakvol aangekleden lunches, borrels en diverse bijeenkomsten. Jouw gasten zullen versteld staan van deze prachtige locatie met een historisch tintje. Een ontvangst als deze zal niet snel vergeten worden. Elke zaal heeft een eigen stijl waardoor er goed ingespeeld kan worden op jouw persoonlijke wensen voor de bijeenkomst of het feest. Ben je nieuwsgierig geworden?  Kijk snel verder voor meer informatie.

- Stijlvol
- Ruimte voor maximaal 600 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergelegenheden in de omgeving
- Op loopafstand van Rotterdam Centraal
- Plaats: Rotterdam

 • Museumpark 3
  3015 CB Rotterdam
 • www.arminius.nu / 010 4363800
   
   

Feestzalen in Rotterdam: Cafe Postiljon

Geef jij binnenkort een besloten feestje en zoek je alleen nog een geschikte zaal? In Rotterdam vind je café Postiljon, oorspronkelijk een gemoedelijk bruin café. De authentieke sfeer heerst er nog volop, alleen de faciliteiten zijn volledig aangepast naar de hedendaagse wensen en behoeften. Dit café in Rotterdam heeft diverse zalen beschikbaar voor maximaal 100 personen. Maak van jouw feest een echte gezellig dag! Klik snel verder voor meer informatie!

- Warm & Authentiek
- Ruimte voor maximaal 100 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages in de omgeving
- Goed bereikbaar per openbaar vervoer
- Plaats: Rotterdam

 • Noordplein 101
  3035 EC Rotterdam
 • www.cafepostiljon.nl / 010 4651126
   
   

Betaalbare en flexibele feestzaal in Schiedam: Pescador

De beste locaties zijn diegene die zich aanpassen aan jouw wensen en ideeën. Deze locatie in Rotterdam heeft dat héél goed begrepen, zij bieden namelijk drie verschillende concepten voor ieder wat wils. Bring your own, Bring your own food & Pescador all inclusive. Oftewel, bepaal zelf wat je wilt regelen en wat je liever uitbesteedt. De sfeer in op deze locatie is gemoedelijk en warm, waardoor iedere gast zich direct thuis kan voelen. Parkeren kan voor de deur van dit prachtige historische pand. Kijk snel verder voor meer informatie op de website.

- Historisch en warm
- Ruimte voor maximaal 110 personen
- Eigen catering of drank mogelijk
- Gratis parkeren voor de deur
- Goed bereikbaar per ov
- Plaats: Schiedam

 • Nieuwe Haven 95D
  3116 AB Schiedam
 • www.zaalverhuur-schiedam.nl / 010 7619291
   
   

Gastronomische feestzaal nabij Rotterdam: ‘T Manneke

Het is weer bijna zover! Tijd voor een feestje ter ere van je verjaardag, jubileum, diploma of succes! T Manneke in Rotterdam is jouw man voor het regelen van de perfecte locatie en bijbehorende faciliteiten. Met drie authentieke zalen met ieder een eigen karakter, is deze locatie in Rotterdam uitermate geschikt voor al jouw feestelijke gelegenheden. Zie jij het al voor je? Wij wel namelijk! Ga snel door naar de website voor meer informatie als je meer wilt weten over locatie t Manneke in Berkel en Rodenrijs.

- Landelijke en Gastronomisch
- Ruimte voor maximaal 250 personen
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeerruimte
- Goed bereikbaar per openbaar vervoer
- Plaats: Berkel en Rodenrijs

 • Leeweg 33
  2651 CL Berkel en Rodenrijs
 • www.tmanneke.nl / 010 5114976
   
   

Multifunctionele Rotterdamse feestzaal: De Machinist

Welke sfeer past het best bij jou? Modern? Knus? Strak? Elke zaal van locatie De Machinist heeft een eigen sfeer en eigen functionaliteiten. De zalen zijn in te delen naar al jouw wensen en ideeën in overleg met het professionele en gastvrije personeel. Parkeerplaatsen zijn voldoende te vinden in de nabije omgeving, tegen betaling. Wie neem jij mee naar deze prachtige locatie in Rotterdam? Ook het openbaar vervoer is op slechts tien minuutjes afstand. Wij wensen jou in ieder geval alvast een hele fijn dag! Nieuwsgierig geworden naar de locatie? Ga snel naar de website voor meer informatie.

- Multifunctioneel en sfeervol
- Ruimte voor maximaal 150 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeren tegen betaling vlakbij
- Goed bereikbaar per openbaar vervoer
- Plaats: Rotterdam

 • Willem Buytewechstraat 45
  3024 BK Rotterdam
 • www.demachinist.nl /010 4775700
   
   

Moderne feestzaal in Rotterdam: Restaurant Mooii

Heb jij binnenkort een receptie of bedrijfsfeest en zoek je enkel nog een goede locatie in Rotterdam? Restaurant Mooii heeft een perfecte zaal voor jou beschikbaar. Een modern en warm ingerichte zaal met uitstekende faciliteiten. Daarnaast is het mogelijk om verschillende arrangementen te combineren met de zaalhuur. De sfeer van het pand is ook wel te omschrijven als historisch en stijlvol. Een plek waar je mensen dus vol stijl kunt ontvangen, dat is Restaurant Mooii zeker!

- Warm en modern
- Ruimte voor maximaal 130 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages in de omgeving
- Goed bereikbaar per openbaar vervoer
- Plaats: Rotterdam

 • Oost-Wijnstraat 8-16
  3011 TZ Rotterdam
 • www.restaurantmooii.nl / 010 4112295
   
   

Zaalhuur in Rotterdam: Doelarie

Trek je dansschoenen aan en perfectioneer je haar met wat extra gel, want deze locatie gaat ervoor zorgen dat jouw feest beter wordt dan ooit gedacht. Doelarie in Rotterdam biedt de ideale ruimte aan voor jouw verjaardag, dansfeest, gala, concert of elke andere (feestelijke) gelegenheid. De catering en muziek zelf regelen is een van de voordelen van deze zaal, dat is namelijk toegestaan. Ook beschikt Doelarie over een uitgebreid netwerk met partners voor catering, licht en geluid. Dus uit handen geven is ook een prima optie. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden speciaal voor jouw feest? Kijk snel voor meer informatie op de website van deze locatie.

- Gezellig en sfeervol
- Ruimte voor maximaal 500 personen
- Eigen catering of drank is bespreekbaar
- Gratis parkeren in de omgeving
- Goed bereikbaar per openbaar vervoer
- Plaats: Rotterdam

 • Overschieseweg 25
  3044 EE Rotterdam
 • www.doelarie.nl / 010 4151301
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland