Vergaderlocaties Venlo

ook voor de regio Venlo, Weert, Venray, Roermond en omgeving

Vergaderlocatie Venlo arrangementen

Ga je binnenkort vergaderen in de prachtige stad van Venlo? Dan helpen we je graag op weg met inspiratie voor een vergaderlocatie Venlo. Of je nu een vergaderlocatie in centrum Venlo zoekt of juist in een bosrijke omgeving...de mogelijkheden zijn vaak ruim aanwezig. Liever bij centraal station of een ander treinstation? Op zoek naar zaalverhuur Venlo? Ook hierbij helpen we je graag. Een vergadering moet namelijk geen belemmering zijn in het schema dat jullie hebben. Waar jullie keuze ook op gaat vallen we hopen je te inspireren met een divers aanbod aan vergaderlocaties in Venlo. Bekijk ook eens ons aanbod feestlocatie Venlo of trouwlocatie Venlo. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Venlo.

Van der Valk hotel Venlo: vergaderlocatie op 3 km van het centrum
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Venlo: vergaderlocatie op 3 km van het centrum

Voor vergaderingen tot 360 personen (theateropstelling).

Zoek je een vergaderlocatie niet al te ver van Venlo? En dan het liefste eentje waar je bijvoorbeeld kunt blijven slapen met een groep? Of waar een evenement tot wel 200 personen kan worden georganiseerd in theatersetting? Wellicht biedt Van der Valk hotel Molenboek op 3 km afstand van het centrum van Venlo dan uitkomst?! Bekijk hieronder de belangrijkste karakteristieken van deze locatie.

Smiley face Gelegen in Venlo op 3 km van het centrum

Smiley face Maximale capaciteit: 600 pers. (receptie)

Smiley face Grootste zaal: max. 360 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: fitness, zwembad, wellness aanwezig

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Venlo, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderlocaties regio Venlo vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderlocaties regio Venlo vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Venlo, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Venlo
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergadering met overnachting in Venlo

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Venlo of omgeving? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Venlonazaal: vergaderlocatie binnen 1 km van het centrum van Venlo
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Venlonazaal: vergaderlocatie binnen 1 km van het centrum van Venlo

Voor feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 600 personen.

Het vinden van een passende locatie voor het organiseren van een feest met een groter bezoekersaantal in de omgeving van Venlo,  kan een tijdrovende onderneming zijn. Misschien dat de Venlonazaal uitkomst kan bieden.  Bekijk hieronder de gegevens die horen bij deze vergaderlocatie in de omgeving van Venlo.

Smiley face Gelegen in Venlo binnen 1 km van het centrum

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 600 pers.

Smiley face Terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 600 pers. Kleinste: Max. 250 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face Parkeren in de omgeving

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Venlonazaal in Venlo, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Outdoor vergaderlocaties in Venlo of omgeving: transpireren en inspireren
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor vergaderlocaties in Venlo of omgeving: transpireren en inspireren

Ben je op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Venlo is dit mogelijk. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte outdoor vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Venlo of omgeving

Vergaderen en koken in Venlo of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Maastricht te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergader dag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chef kok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Venlo? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Venlo (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Venlo (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Wist je dit over Venlo?

Wist je dat Venlo een bijzondere en historische stad is. Met de ligging dichtbij de Duitse grens zijn onze Oosterburen ook vaak te vinden in deze plaats. Venlo ligt ook dichtbij diverse snelwegen en de Maas wat het een goed te bereiken stad maakt. Misschien hebben jullie een vergadering in Venlo omdat de deelnemers uit verschillende plaatsen rondom Venlo komen. Dit maakt Venlo in die zin enorm waardevol. En heb je nog even tijd voorafgaand of na afloop van de vergadering? Combineer je vergadering dan bijvoorbeeld met een leuke teambuilding activiteit. Ga de natuur in, speel een spannende citygame dwars door Venlo of daag jezelf uit met diverse hersenkrakers. We willen jullie bij voorbaat al enorm veel plezier toewensen.

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN VENLO

Ben je bekend in Venlo en/of zit jullie bedrijf in Venlo? Liever niet in Venlo zelf vergaderen? Ook in de omgeving van Venlo is voldoende te doen door diverse leuke plaatsen. Wat te denken van Weert, Venray of Roermond? Wist je dat Roermond vroeger een Hanze stad was, Weert ook wel de poort van Limburg als bijnaam heeft en Venray een uitstekende ligging heeft tussen de grote steden Venlo en het Gelderse Nijmegen? Vergaderen in Noord Limburg geeft jullie voldoende keuze voor een bijzondere vergadering. Is het niet de bedoeling dat het zo bijzonder gaat worden? Er zijn verschillende type vergaderingen. Een functionele vergadering waarbij je kort en krachtig buiten het bedrijf wil vergaderen. Een vergadering die je zou moeten inspireren en diverse andere opties. Zo ook een vergadering na afloop van een goede teambuilding waarbij de rol van elk individu in kaart zal worden gebracht en hoe je deze kunt onderhouden of verbeteren. Je ziet wel dat een vergadering in omgeving Venlo veel meer is dan simpel bij elkaar komen. Kies voor Venray, Weert of Roermond en koppel je vergadering met 1 van de bijzondere elementen die de stad rijk is. Zo zal geen enkele vergadering hetzelfde zijn. Waar jullie keuze ook op gaat vallen we hopen dat de vergadering in Noord Limburg een inspiratievolle dag zal worden. Succes!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact