Congreslocaties door heel Nederland

Van congreslocatie tot congrescentrum voor uw symposium

feest.jpg

Congreslocaties: bijzondere congreslocaties arrangementen

Een congreslocatie is sterk bepalend voor het slagen van de bijeenkomst die u organiseert. Congreslocaties zijn er in heel veel verschillende varianten en prijsklassen te huur en geven ieder hun eigen sfeer. Bent u op zoek naar congreslocaties, let dan niet alleen op het prijskaartje maar kijk ook goed was de locatie te bieden heeft. Een eenvoudige zaal met enkel eenvoudige catering zal uiteraard veel minder huur waard zijn dan een groot en luxe centrum, waarbij er gedineerd kan worden en zelfs ook geslapen. Congreslocaties met deze hotelservice zijn erg compleet en geschikt voor zeer grote groepen. Regelmatig zijn congreslocaties gelegen in mooie gebieden, maar een locatie midden in de stad kan soms juist veel meer aansluiten op uw doelgroep of thema. Bent u met een klein gezelschap bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, dan is een kleine zaal een stuk prettiger om te huren. Waar uw keuze ook op gaat vallen we hopen dat ons congreslocatie aanbod in Nederland u zult inspireren. We wensen u bij voorbaat een waardevolle dag toe!

Ga snel naar de regio van jouw voorkeur:

Betaalbare congreslocaties door heel Nederland (€30-€75 p.p.)
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Betaalbare congreslocaties door heel Nederland (€30-€75 p.p.)

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie ergens in Nederland? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe congreslocaties door heel Nederland (vanaf €75 p.p. excl. BTW)
excl, BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe congreslocaties door heel Nederland (vanaf €75 p.p. excl. BTW)

Ook als het budget voor het congres hoger is dan €75 p.p. (zaal huur, lunch en gebruik van alle faciliteiten), kunnen we je heel goed verder op weg helpen bij je speurtocht naar de ideale congreslocatie.  Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties door heel Nederland, bij heide, bossen of op het water
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Inspirerende vergaderlocaties door heel Nederland, bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties dichtbij NS station

Congreslocaties dichtbij NS station

Is het vanwege de bereikbaarheid voor alle deelnemende gasten van groot belang dat de congreslocatie zich op loopafstand bevindt van een NS station? Dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocatie dichtbij snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Congreslocatie dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congres met feest na afloop
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Congres met feest na afloop

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congresarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner
excl. BTW vanaf
€91 p.p.

Congresarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner

Inclusief heerlijk diner

Ben je op zoek naar een vergaderarrangement met een leuke vergaderbreak en een heerlijk diner? Dan is dit VR ontmantel de bom vergaderarrangement wellicht heel leuk voor jullie. Met behulp van VR technologie van jullie tijdens deze 1.5 uur durende vergaderbreak aan de slag om bommen onschadelijk te maken in teamverband. Hierbij genieten jullie ook nog eens van een heerlijk diner of lunch. De vergaderlocatie in de stad van je keuze is eveneens inbegrepen, evenals als benodigde vergader materialen. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met VR vergaderbreak, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Jacht naar de Heilige Graal congresarrangement met diner of lunch
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Jacht naar de Heilige Graal congresarrangement met diner of lunch

Inclusief heerlijk diner

Organiseer je binnenkort een vergadering en ben je op zoek naar een vergaderarrangement waar een leuke vergaderbreak is inbegrepen, evenals een lunch of diner? Ga dan op mystieke queeste naar de Heilige Graal in het centrum van de stad en vindt zo nieuwe inspiratie voor interessante vergader ideeën. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de vergaderlocatie in de stad van je voorkeur. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met op jacht naar de Heilige Graal vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congresarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch
excl. BTW vanaf
€97 p.p.

Congresarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch

Inclusief heerlijk diner

Door even je creatieve kant te laten spreken, zorg je ervoor dat je weer nieuwe inspiratie krijgt om nieuwe vergader inzichten te delen met elkaar. En dat is precies waarom dit Bob Ross schilder en vergaderarrangement zo interessant is. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de congreslocatie in de stad van je voorkeur. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met Bob Ross vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je congres
excl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je congres

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Wil je je congres een lekkere Oktoberfest sfeer geven? Dan is deze bedrijfsfeest Foodtruck met Duitse worsten misschien wel iets voor jullie. Diverse broodjes met Duitse worsten kunnen worden bereid (zelfs vegaworsten). En de worsten worden vergezeld met heerlijke verse frites. Bij dit alles past natuurlijk ook een lekker Duits biertje (waar optioneel voor kan worden gezorgd door de Foodtruck cateraar). Ben je benieuwd geworden naar dit Duitse Oktoberfest worst Foodtruck concept voor tijdens je congres? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Vergader powerbreak tijdens je congres
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Vergader powerbreak tijdens je congres

Wil je na de zoveelste tegenslag je team weer krachtig en gefocust zien, bruisend van energie, moed en daadkracht? Als directeur, manager of teamleider kan jij jouw team veranderen in één dag!
Kan dat wel? Jazeker! Omdat jouw team op dit moment al beschikt over alle talenten om zelfs hun grootste uitdagingen te overwinnen. Gooi alle mentale handremmen los met krachtige psychologische tools en action learning. Coach jezelf om met meer focus en zelfvertrouwen obstakels te overwinnen, zoals:
- Focus. Breek een plank met je blote handen. Plank Challenge
- Vertrouwen. Laat jezelf van 1,5 meter hoogte vallen en vertrouw op je team om je op te vangen. Trust Fall
- Overwin twijfels. Breek een pijl met je keel. Pijl Challenge.
- Samen angst overwinnen. Buig met zijn tweeën een stalen stang van 10 mm. Bar Challenge.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Een congreslocatie geeft u alle mogelijkheden

Congrescentra beschikken over de modernste apparatuur waardoor jouw presentatie prima te geven is. Voor alle aanwezigen kan zo duidelijk de presentatie weergegeven worden. Bent u na al het spreken toe aan een versnapering, dan is dat bij de meeste centra mogelijk. Hierover kunt u afspraken maken. U kunt bijvoorbeeld een bepaalde lunch erbij boeken of afspreken dat er op een bepaalde tijd koffie en thee wordt geserveerd tijdens het congres of de vergadering. Zoals gezegd kan er bij grote locaties ook geslapen worden. Of andersom: er zijn grote hotels waar ook congreszalen bij zijn. Voor een compleet aanbod richting de deelnemers is zo'n locatie een must, zeker als het congres over meerdere dagen verspreid wordt. Vaak denken mensen bij een congres aan iets groots en moderns, maar er zijn zeker ook andere locaties te vinden. Kastelen, dierentuinen, bioscopen en sportaccommodaties: zo maar een aantal voorbeelden van locaties met een congres functie erbij. Past het plaatje helemaal bij uw type congres, dan wordt de sfeer nog eens extra benadrukt en krijgt het thema nog meer waarde. Een geschiedenis onderwerp zal meer gevoel kunnen uitdragen in een oud kasteel of een klooster, terwijl de nieuwste ontdekkingen in het dierenrijk zich geen betere locatie kan toewensen dan een dierentuin...

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIES DOOR NEDERLAND

Een congres geven in de Randstad, zoals Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam, kan niet moeilijk zijn. Diverse zalen staan er op u te wachten en het grote voordeel van een stad is de bereikbaarheid. Komen de deelnemers uit het hele land, dan is Utrecht een ideale plek. Voor het noorden van het land kunt u natuurlijk denken aan Groningen of Leeuwarden. Maar ook steden als Maastricht of Eindhoven hebben mooie locaties. Veel grotere ondernemingen bieden wel een congreszaal aan. Grote hotels, bioscopen en beurshallen: u heeft het allemaal voor het uitzoeken. Uiteraard zijn er ook de centra die speciaal met dit doel zijn opgezet. Om al uw gasten die van ver komen de kans te geven om te kunnen overnachten, is een hotel met een congreslocatie een ideale plek. U ziet wel dat er voldoende mogelijkheden zijn voor een geslaagd congres of symposium in Nederland

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.


Wateenlocatie.nl
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact