Congreslocaties: bijzondere congreslocaties arrangementen

Een congreslocatie is sterk bepalend voor het slagen van de bijeenkomst die u organiseert. Congreslocaties zijn er in heel veel verschillende varianten en prijsklassen te huur en geven ieder hun eigen sfeer. Bent u op zoek naar congreslocaties, let dan niet alleen op het prijskaartje maar kijk ook goed was de locatie te bieden heeft. Een eenvoudige zaal met enkel eenvoudige catering zal uiteraard veel minder huur waard zijn dan een groot en luxe centrum, waarbij er gedineerd kan worden en zelfs ook geslapen. Congreslocaties met deze hotelservice zijn erg compleet en geschikt voor zeer grote groepen. Regelmatig zijn congreslocaties gelegen in mooie gebieden, maar een locatie midden in de stad kan soms juist veel meer aansluiten op uw doelgroep of thema. Bent u met een klein gezelschap, dan is een kleine zaal een stuk prettiger om te huren. Waar uw keuze ook op gaat vallen we hopen dat ons congreslocatie aanbod in Nederland u zult inspireren. We wensen u bij voorbaat een waardevolle dag toe!

Spreker boeken Dagvoorzitter inhuren
Symposium Seminar

excl. BTW vanaf
€30 p.p.
Betaalbare congreslocaties door heel Nederland (€30-€75 p.p.)

Betaalbare congreslocaties door heel Nederland (€30-€75 p.p.)

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie ergens in Nederland? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

 • Vanaf €30 p.p. excl. BTW
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
excl, BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe congreslocaties door heel Nederland (vanaf €75 p.p. excl. BTW)

Luxe congreslocaties door heel Nederland (vanaf €75 p.p. excl. BTW)

Ook als het budget voor het congres hoger is dan €75 p.p. (zaal huur, lunch en gebruik van alle faciliteiten), kunnen we je heel goed verder op weg helpen bij je speurtocht naar de ideale congreslocatie.  Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

 • Vanaf €75 p.p. excl. BTW
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
excl. BTW vanaf
€35 p.p.
Inspirerende vergaderlocaties door heel Nederland, bij heide, bossen of op het water

Inspirerende vergaderlocaties door heel Nederland, bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

 • Vanaf €35 p.p. excl. BTW
 • Vanaf 10 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
Congreslocaties dichtbij NS station

Congreslocaties dichtbij NS station

Is het vanwege de bereikbaarheid voor alle deelnemende gasten van groot belang dat de congreslocatie zich op loopafstand bevindt van een NS station? Dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

 • Vanaf 10 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
Congreslocatie dichtbij snelweg

Congreslocatie dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

 • Vanaf 10 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
Congres met feest na afloop

Congres met feest na afloop

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Een congreslocatie geeft u alle mogelijkheden

Congrescentra beschikken over de modernste apparatuur waardoor jouw presentatie prima te geven is. Voor alle aanwezigen kan zo duidelijk de presentatie weergegeven worden. Bent u na al het spreken toe aan een versnapering, dan is dat bij de meeste centra mogelijk. Hierover kunt u afspraken maken. U kunt bijvoorbeeld een bepaalde lunch erbij boeken of afspreken dat er op een bepaalde tijd koffie en thee wordt geserveerd tijdens het congres of de vergadering. Zoals gezegd kan er bij grote locaties ook geslapen worden. Of andersom: er zijn grote hotels waar ook congreszalen bij zijn. Voor een compleet aanbod richting de deelnemers is zo'n locatie een must, zeker als het congres over meerdere dagen verspreid wordt. Vaak denken mensen bij een congres aan iets groots en moderns, maar er zijn zeker ook andere locaties te vinden. Kastelen, dierentuinen, bioscopen en sportaccommodaties: zo maar een aantal voorbeelden van locaties met een congres functie erbij. Past het plaatje helemaal bij uw type congres, dan wordt de sfeer nog eens extra benadrukt en krijgt het thema nog meer waarde. Een geschiedenis onderwerp zal meer gevoel kunnen uitdragen in een oud kasteel of een klooster, terwijl de nieuwste ontdekkingen in het dierenrijk zich geen betere locatie kan toewensen dan een dierentuin...

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn