Vergaderlocaties Amsterdam

ook voor de regio Aalsmeer, Zaanstad, Amstelveen en omgeving.

Vergaderlocatie Amsterdam arrangementen

Ben je in de provincie Noord-Holland op zoek naar een vergaderlocatie Amsterdam (of congreslocatie in Amsterdam)? Of in 1 van de omringende plaatsen vlakbij Amsterdam. Deze stad heeft veel ambitie en een gezonde toekomstvisie. Is dit ook waarom je op zoek bent naar een vergaderlocatie Amsterdam? Een vergaderlocatie om samen te komen en deze doelen te bespreken? Een vergaderlocatie Amsterdam kan enorm bijdragen aan jullie vergadering. Moet de vergaderlocatie inspirerend zijn, in de natuur liggen of juist in het hartje centrum zodat jullie dit kunnen combineren met bijvoorbeeld een teambuilding. Er zijn diverse mogelijkheden om een dagprogramma op te stellen in combinatie met een vergaderlocatie Amsterdam. Hierop zijn nog meer inspirerende vergaderlocaties voor Amsterdam en omgeving te vinden. Op zoek naar andere opties? Willen jullie bijvoorbeeld een leuk aansluitend feestje waardoor je op zoek bent naar zaalverhuur Amsterdam? Of een groot feest op een feestlocatie Amsterdam. En bevalt een locatie en ga jij of een collega binnenkort trouwen? Kijken ook eens op de trouwlocatie Amsterdam pagina. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Amsterdam. We helpen jullie graag op weg naar het vinden van een vergaderlocatie Amsterdam en wensen jullie alvast enorm veel inspiratie toe.

Maak hieronder je keuze!

Vergaderlocaties in Amsterdam, functioneel en goed bereikbaar
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Vergaderlocaties in Amsterdam, Aalsmeer, Zaanstad of Amstelveen: functioneel en goed bereikbaar

Wil je in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Amsterdam of Aalsmeer, Zaanstad, Amstelveen? En wil je daarbij gebruik maken van moderne vergader hulpmiddelen? Is een goede bereikbaarheid (en parkeergelegenheid) een vereiste? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Functionele vergaderlocaties Amsterdam

Functionele vergaderlocaties Amsterdam voor grote groepen (vanaf 10 personen)

Ben je met een grote groep (meer dan 10 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderlocatie in Amsterdam, Aalsmeer, Zaanstad of Amstelveen die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Forteiland vergaderlocatie met diverse vergaderbreak mogelijkheden
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland vergaderlocatie met diverse vergaderbreak mogelijkheden

Voor de kust van Haarlem/Amsterdam

Organiseer je binnenkort een kick-off meeting of een bijzondere vergadering? En wil je de aanwezigen verrassen met een wel heel bijzondere locatie? En wil je dat de aanwezigen behalve vergaderen ook kunnen genieten van diverse vergaderbreaks of teambuilding sessies? Dan is deze Forteiland Experience misschien wel een hele goede invulling van je evenement. Het begin is al indrukwekkend. De aanwezigen worden per boot over zee naar hun bestemming gebracht: een beeldschoon fort midden op een eiland op zee. Hier kunnen jullie vergaderen in combinatie met diverse teambuilding activiteiten of vergaderbreaks (indoor en outdoor). Bij dit arrangement zijn de overtocht, drankjes gedurende de dag en activiteiten inbegrepen. Het is tevens mogelijk om te overnachten of een feestavond of BBQ bij te boeken (optioneel). Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Amsterdam Centraal
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Amsterdam Centraal, Amstel of Sloterdijk

Komen de deelnemers aan jouw vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergadering plaats te vinden op loopafstand van één van de NS station van Amsterdam: Centraal, Amstel, Arena, Bijlmer Arena, Holendrecht, Lelylaan, Muiderpoort, RAI, Science Park, Sloterdijk, Zuid? Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties op loopafstand van een NS station. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Amsterdam vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderlocaties regio Amsterdam vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Amsterdam, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderlocatie Amsterdam arrangementen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Amsterdam arrangementen

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie in Amsterdam of omgeving Huizen, Zaandam, Amstelveen, Zaanstad etc.? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderlocatie service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Amsterdam

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Amsterdam bij heide, bossen of op het water
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Inspirerende vergaderlocaties Amsterdam bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Amsterdam of omgeving: transpireren en inspireren

Outdoor vergaderlocaties in Amsterdam of omgeving: transpireren en inspireren

Ben je op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke Outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Amsterdam, Aalsmeer, Zaandam of Amstelveen is dit mogelijk. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte Outdoor vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Amsterdam of omgeving

Vergaderen en koken in Amsterdam of omgeving (vanaf 20 personen)

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Amsterdam te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Amsterdam? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en teambuilding zeilen (ijsselmeer)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Vergaderen en teambuilding zeilen (ijsselmeer)

Zoek je een inspirerende plek voor je vergadering? Een plaats waar je in alle rust belangrijke onderwerpen kunt bespreken, maar ook een plek waar je kunt genieten van de elementen en tot nieuwe creatieve inzichten kunt komen. Een plaats waar jullie samen moeten werken met één gemeenschappelijk doel: het vooruit stuwen van de imponerende zeilboot waarop jullie je bevinden. Wil je meer weten over deze bijzondere vergadering? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast behouden vaart.

Vergaderen met teambuilding in Amsterdam (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Amsterdam (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Amsterdam

Congreslocaties in Amsterdam

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Amsterdam, Aalsmeer, Zaandam of Amstelveen? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties Amsterdam, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Amsterdam

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Amsterdam of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Wist je dit over Amsterdam?

Ben je woonachtig of werk je in de provincie Noord-Holland en ben je op zoek naar een bijzondere of leuke feestzaal? Wil je een aanbod in het grote aanbod aan zaalverhuur Amsterdam vinden? Wil je een teambuilding Amsterdam organiseren en vraag je je af wat de stad allemaal te bieden heeft? Of ga je voor een bedrijfsuitje Amsterdam en kies je een van de vele activiteiten die er in de stad of omgeving te doen zijn? De stad Amsterdam of Mokum (Hebreeuws voor stad) heeft zo ontzettend veel te bieden. Met meer dan 800.000 inwoners heeft de stad die stadsrechten verwierf rond 1340 waarschijnlijk een enorme vraag naar zaalverhuur Amsterdam. Want of je nu woont of werkt in Amsterdam of speciaal een feestzaal wilt huren in de hoofdstad, deze stad leeft, elke dag en nacht! Wat te denken van de prachtige grachten, de woonboten langs deze grachten, de verschillende enorm bekende museums of uiteraard de Wallen die wereldwijd bekend zijn. Amsterdam is niet voor niks een enorm bekende plaats voor toerisme. We trekken per jaar meer dan 5 miljoen toeristen naar onze hoofdstad. Maar ook meer dan 15 miljoen dagjesmensen bezoeken de hoofdstad jaarlijks. Combineer het zaalverhuur Amsterdam met een spannende tocht dwars door de stad. En wil je zo spoedig mogelijk bij de feestzaal komen maar de drukte uit de stad mijden? Kies van voor 1 van de 10 stations die Amsterdam rijk is.

   

Zakelijke vergaderlocatie in Amsterdam: De Meervaart

Geef jij een feestje en wil je dat het liefst in besloten sferen? Café Life in Amsterdam is gespecialiseerd in elke vorm van feestjes. Denk daarbij aan afstudeerborrels, personeelsuitjes, afscheidsfeestjes, verjaardagen en nog veel meer! De ruimte beschikt over een dansvloer, muzieksystemen een groot scherm, wifi, een terras en daarbij is er nog heel veel bespreekbaar over de indeling van de zaal. Alles kan in overleg en bijna niets is te gek! Ben jij nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder op de website.

- Feestelijk en Huiselijk
- Ruimte voor maximaal 100 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages op loopafstand
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Osdorpplein, Meer en Vaart 300
  1068 LE Amsterdam
 • www.meervaart.nl / 0900 4107777
   
   

Vergaderlocatie aan het water: IJ-kantine

Doordeweeks is Blooker een zeer populaire lunchroom maar in het weekend is deze locatie exclusief te huur voor allerlei doeleinden. Doordeweeks is het ook mogelijk om een aparte zaal af te huren bij Blooker. De locatie is af te huren voor onder anderen een feest, vergadering, huwelijk, diner en borrel. De locatie ligt midden in het centrum van Amsterdam en is dus goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ook zijn er verschillende parkeermogelijkheden in de omgeving, voor degene die met de auto willen komen. Geïnteresseerd in deze locatie? Ga dan verder naar de website voor meer informatie.

- Gemoedelijk
- Ruimte voor maximaal 100 personen
- Geen eigen catering of drank
- Betaald parkeren in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Mt. Ondinaweg 15-17
  1033 RE Amsterdam
 • www.ijkantine.nl / 020 6337162

   

   

Artistieke vergaderlocatie in Amsterdam: Studio Out of the Blue

Op zoek naar een unieke feestzaal in Amsterdam? Een inspirerende vergaderlocatie, of juist een trouwzaal? Je kunt het allemaal vinden bij Zeilschip Bounty in de hoofdstad van ons land. Aan boord zijn verschillende leuke activiteiten mogelijk, zowel binnen als op het buitendek. Wil je meer weten over zaalverhuur op dit zeilschip? Ga naar de website van Zeilschip Bounty.

- Tot 50 personen
- Zaalverhuur op een zeilschip
- Plaats: Amsterdam

 • Eerste Nassaustraat 7
  1052 BD Amsterdam
 • www.studiooutoftheblue.nl / 06 50258997
   
   

BIjzondere vergaderlocatie in Amsterdam: Tobacco theater

Zoek jij een locatie in Amsterdam die geschikt is voor alle familieleden, van jong tot oud? Een locatie met sfeer en met entertainment mogelijkheden? Een locatie met alles in één mogelijkheden? Bowling de Kegel in Amsterdam voldoet aan alle bovenstaande omschrijvingen. Lekker een potje bowlen vooraf, een hapje samen eten tussendoor en na-borrelen in een van de privézalen, perfecter kan het bijna niet. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden en en ook met het openbaar vervoer is deze locatie prima te bereiken. Alle overige informatie kun je vinden op de website.

- Ruimte voor maximaal 200 personen
- Huiselijk en Sfeervol
- Plaats: Amsterdam
 • Nes 75-87
  1012 KD Amsterdam
 • www.tobacco.nl / 020 3300670
   
   

Vergaderlocatie aan het water: Bimhuis

Midden in de drukte van het centrum van Amsterdam ligt de rustgevende botanische tuin, Hortus Botanicus. Deze historische tuin is omgeven door verschillende monumentale gebouwen waar allerlei evenementen georganiseerd kunnen worden zoals: een vergadering, een trouwerij, een diner, een bedrijfsfeest en ga zo maar door. De locatie is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Ook liggen er vlakbij de locatie verschillende parkeergarages.

-  Rustgevend & Natuurlijk
- Ruimte voor maximaal 150 personen
- Geen eigen catering of drank
- Betaald parkeren in de omgeving
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Piet Heinkade 3
  1019 BR Amsterdam
 • www.bimhuis.nl / 020 7882150
   
   

Historische vergaderlocatie: Het Grachtenhuis

Waar voormalig nog auto’s ontwikkeld werden, is het nu mogelijk om in café Dauphine (vernoemd naar een succesvol model van Renault) jouw borrel of bijeenkomst te organiseren. Een garage kan je er niet echt meer in zien, omdat deze locatie volledig gemoderniseerd is met kosmopolitische uitstralingen. Wil jij een zaal huren bij een prachtige en unieke locatie in Amsterdam? Kijk dan snel op de website voor meer informatie over deze locatie.

- Artistiek en uniek
- Ruimte voor maximaal 175 personen
- Geen eigen catering of drank
- Eerste anderhalf uur gratis parkeren
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Herengracht 386
  1016 CJ Amsterdam
 • www.hetgrachtenhuis.nl / 020 4211656
   
   

Klassieke vergaderlocatie in Amsterdam: Zuiderkerk

Kijk jij er ook naar uit om een feest te organiseren binnenkort? Wij kijken ook elke keer weer uit naar dat feestje! Studio K in Amsterdam beschikt over twee uitstekende ruimtes waar elk soort feestje gevierd kan worden. De eerste ruimte is vooral geschikt voor dansfeestjes en de tweede ruimte voor diegene die bij willen kletsen tijdens de bijeenkomst of het feest. De zalen zijn uitgerust met een bar en alle mogelijke faciliteiten die je denkt nodig te hebben. Wil jij je feest combineren met een vette film? Studio/K beschikt ook nog eens over twee bioscoopzalen die af te huren zijn!

- Praktisch en flexibel
- Ruimte voor maximaal 280 personen
- Geen eigen catering of drank
- Betaald parkeren in de omgeving 
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Zuiderkerkhof 72
  1011 WB Amsterdam
 • www.zuiderkerkamsterdam.nl / 020 3080399
   
   

Sfeervolle vergaderlocatie in Amsterdam: Het Marnix

Zoek jij een feestlocatie waar knoeien niet erg is en waar je alles lekker mag versieren, als het maar weer opgeruimd wordt? Dit scoutinggebouw is dan perfect voor jou. Niet al te veel strenge regels, maar gewoon de focus op jouw feest. Catering en drank ligt allemaal in jouw handen en ruimte is er zat! Word jij hier ook blij van? Kijk dan snel in de overige informatie, wat dit scoutinggebouw nog meer te bieden heeft.

 

- Praktisch en flexibel
- Eigen catering en drank
- Plaats: Amsterdam

 
 • Marnixplein 1
  1015 ZN Amsterdam
 • www.hetmarnix.nl / 020 5246000
   
   

Unieke vergaderlocatie Amsterdam: Heineken Experience

In de levendige buurt, de Pijp, in Amsterdam is café Tapmarin gevestigd. In dit historische café worden allerlei soorten feesten gevierd, waaronder verjaardagen, borrels en afstudeerfeestjes. Achterin het café, waar een privétap aanwezig is, kan je samenkomen met je gasten. Maar ook het gehele café kan worden afgehuurd. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ook zijn er verschillende (betaalde) parkeermogelijkheden in de omgeving. Interesse in deze locatie? Bezoek snel de website voor meer informatie.

-  Gemoedelijk & authentiek
- Ruimte voor maximaal 120 personen
- Geen eigen catering of drank
- Betaald parkeren in de omgeving
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Stadhouderskade 78
  1072 AE Amsterdam
 • www.heineken.com/nl/heineken-experience / 020 5239435
   
   

Unieke vergaderlocatie in Amsterdam: Park Plaza Victoria Amsterdam Hotel

Op zoek naar een zaal in Amsterdam? Dan is Zuidpark een uitstekende optie. Gelegen in Amsterdam, maar toch in contact met de natuur. Er zijn verschillende zalen te huur voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Je kunt er feesten, lekker een hapje eten, waarbij je zelfs op het dak kunt plaatsnemen. Op dit dak worden ook nog eens verse producten geteeld, die in verse producten verwerkt worden. Ook binnen kan er gefeest, maar ook vergaderd worden. Bijvoorbeeld in het restaurant, maar ook in het connectorium, dat ook uitstekend geschikt is voor films en presentaties. Wil je dus een locatie in de stad met een dorps karakter? Een plek die gezelligheid uitstraalt, waar lekker en gezond eten het feest compleet maken? Kom dan eens een kijkje nemen bij Zuidpark in Amsterdam!

-  Tot 300 personen
- Uniek stukje natuur in Amsterdam
- Plaats: Amsterdam

 • Damrak 1-5
  1012 LG Amsterdam
 • www.parkplaza.nl/amsterdam-hotel-nl-1012lg/netamst / 020 6234255
   

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN AMSTERDAM

In de omgeving van Amsterdam zijn er diverse vergaderlocaties. Bekijk daarom ook eens onze speciale vergaderlocatie Amsterdam website. Ga je liever uit de drukte van de hoofdstad en zoek je een vergaderlocatie omgeving Amsterdam? Met de steden Aalsmeer, Huizen, Weesp, Zaanstad, Uithoorn en Amstelveen in de omgeving zijn er voldoende mogelijkheden bij het vinden van een locatie voor jullie vergadering. Combineer een vergaderlocatie Aalsmeer met een thema vol bloemen (verwijzend naar de bekende bloemenveiling). Of zoek je een vergaderlocatie Huizen in dit mooie vissersdorp. Combineer een bezoek aan vesting Weesp met een vergaderlocatie Weesp. Je ziet wel dat ook de omgeving van Amsterdam voldoende mogelijkheden heeft. We wensen je bij voorbaat een productieve vergadering in de omgeving van Amsterdam.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact