Vergaderlocaties Amsterdam

ook voor de regio Aalsmeer, Zaanstad, Amstelveen en omgeving.

Vergaderlocatie Amsterdam arrangementen

Ben je in de provincie Noord-Holland op zoek naar een vergaderlocatie Amsterdam (of congreslocatie in Amsterdam)? Of in 1 van de omringende plaatsen vlakbij Amsterdam. Deze stad heeft veel ambitie en een gezonde toekomstvisie. Is dit ook waarom je op zoek bent naar een vergaderlocatie Amsterdam? Een vergaderlocatie om samen te komen en deze doelen te bespreken? Een vergaderlocatie Amsterdam kan enorm bijdragen aan jullie vergadering. Moet de vergaderlocatie inspirerend zijn, in de natuur liggen of juist in het hartje centrum zodat jullie dit kunnen combineren met bijvoorbeeld een teambuilding. Er zijn diverse mogelijkheden om een dagprogramma op te stellen in combinatie met een vergaderlocatie Amsterdam. Hierop zijn nog meer inspirerende vergaderlocaties voor Amsterdam en omgeving te vinden. Op zoek naar andere opties? Willen jullie bijvoorbeeld een leuk aansluitend feestje waardoor je op zoek bent naar zaalverhuur Amsterdam? Of een groot feest op een feestlocatie Amsterdam. En bevalt een locatie en ga jij of een collega binnenkort trouwen? Kijken ook eens op de trouwlocatie Amsterdam pagina. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Amsterdam. We helpen jullie graag op weg naar het vinden van een vergaderlocatie Amsterdam en wensen jullie alvast enorm veel inspiratie toe.

Amstel Boathouse: vergaderlocatie aan de Amstel in Amsterdam-Zuid
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Amstel Boathouse: vergaderlocatie aan de Amstel in Amsterdam-Zuid

Vergaderlocatie aan het water voor maximaal 200 personen

Ben je op zoek naar een mooie locatie voor een vergadering of ander zakelijk evenement in de omgeving van Amsterdam-Zuid. Dan is het Amstel Boathouse een echte aanrader. Met een omvangrijk terras en maar liefst 8 zalen geschikt voor verschillende groepsgroottes vind je hier alles wat je nodig hebt. Deze vergaderlocatie in Amsterdam Zuid beschikt ook over een overdekte veranda en een eigen aanlegsteiger aan de Amstel.

Smiley face Gelegen aan Amstel in Amsterdam-Zuid

Smiley face Grootste zaal: max. 200 pers. Kleinste: Max. 4 pers. 

Smiley face 8 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: eigen aanlegsteiger aan de Amstel 

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering of zakelijk evenement in de vergaderlocatie Amstel Boathouse in Amsterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van der Valk hotel Amsterdam Amstel: veelzijdige vergaderlocatie
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Amsterdam Amstel: veelzijdige vergaderlocatie

Voor vergaderingen tot 300 personen (theateropstelling).

Op een steenworp afstand van metrostation Amsterdam Overamstel ligt het van der Valk hotel Amsterdam Amstel. Hier is het mogelijk om vergaderingen en andere zakelijke evenementen te organiseren tot wel 350 personen (receptie) en 300 personen (theatersetting).  Bekijk hieronder de belangrijkste eigen eigenschappen van deze vergaderlocatie in Amsterdam.

Smiley face Gelegen op 450 meter van metrostation Amsterdam Overamstel

Smiley face Maximale capaciteit: 350 pers. (receptie) en 300 pers. (theater setting)

Smiley face Grootste zaal: max. 300 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 12 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: zwembad en wellness aanwezig 

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk Amsterdam Amstel hotel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Schitterende Zeetjalk: vergaderen en zeilen, teambuilding of ander zakelijk evenement
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Schitterende Zeetjalk: vergaderen en zeilen, teambuilding of ander zakelijk evenement

Vergaderen t/m 26 pers., overnachten t/m 18 pers., zakelijke evenementen t/m 750 pers.

Ben je een beetje klaar met het vele binnen zitten? Hebben jij en je vrienden of collega´s behoefte aan een beetje frisse lucht? Of ben je gewoon op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, teambuilding of ander evenement? Misschien is een arrangement op deze Zeetjalk dan een leuke optie. Met een maximale capaciteit van 34 personen (18 in het geval van een overnachting) en de mogelijkheid tot uitbreiding van maar liefst 750 personen door het inschakelen van bevriende vloot, vormt deze Zeetjalk de sleutel tot een inspirerende vergadering of een mooi zakelijk evenement.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen op 62 km van Amsterdam

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Forteiland Ijmuiden: heel bijzondere vergaderlocatie vlakbij Amsterdam
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Forteiland Ijmuiden: heel bijzondere vergaderlocatie vlakbij Amsterdam

Vergaderlocatie in zee voor maximaal 250 personen

Soms ben je op zoek naar echt iets bijzonders. En wat is er nu nog specialer dan je eigen eiland als locatie voor je vergadering, congres of teambuilding activiteit? De vergaderlocatie ligt dan misschien niet direct in Amsterdam zelf, maar is gelegen in de omgeving (IJmuiden). Met de boot worden jullie vanaf de haven van IJmuiden naar het Forteiland gebracht, waarna jullie je in een andere wereld wanen. Op het forteiland zelf is er heel veel mogelijk. Van vergadering met of zonder feestelijk borrel tot workshops en teambuilding activiteiten.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, vergadering, teambuilding of zakelijk evenement op het bijzondere Forteiland Ijmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Creatieve vergaderlocatie voor maximaal 50 personen
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Creatieve sessies in Youseum

Creatieve vergaderlocatie in Amsterdam voor maximaal 50 personen

Welkom in YOUSEUM, een ervaringsgericht museum en evenementen-ruimte die alles over u heeft! Hier bent u niet alleen te gast, maar ook het kunstwerk. Poseer voor foto's, lach, speel, doe alsof, en verken onze 15 one-of-a-kind ervaringsruimtes, en profiteer van onze prachtige evenementen ruimte. Duik in een zee van 'likes' en laat je inspireren door de grootste oneindigheidskamer van Nederland. Spetter in een gigantische ballenbak, trouw in een LGBTQ trouwkapel en slaap op stapels geld in de bankkamer. Dit is veel meer dan een typisch "Instagram-museum". Hier is de grens van het mogelijke. Of u nu een privéfeest, een vergadering of een workshop organiseert voor uw organisatie, of een ander speciaal evenement, de locatie is perfect, de locatie is ongeëvenaard, en de ervaring is onvergetelijk. Het inzetten van deze unieke ervaring voor uw evenement is bespreekbaar. Als Youseum voor een dag de uwe zou zijn, wat zou u er dan van maken?

Smiley face Gelegen in centrum Amsterdam

Smiley face Grootste ruimte: Max. 50 pers. 

Smiley face Kleinste ruimte: Max. 20 pers. 

Smiley face 15 interactieve, creatieve en hyper fotografeerbare ruimtes voor breakout sessions, productlanceringen, tours, of verstoppertje, wat jij wilt!

Vergaderlocatie van Upevents: festival gevoel in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Vergaderlocatie van Upevents: festival gevoel in Amsterdam

Vergaderen in beachclub met leuke vergaderbreak activiteiten voor max. 750 pers.

Wat hebben we het gemist tijdens de lockdown, het heerlijke festival gevoel. Iedereen is buiten en geniet van de zon, een heerlijk drankje en de allerleukste muziek.  En dat gevoel is nu precies wat je krijgt van een bezoek aan de feestlocatie van Upevents in Amsterdam. Van kleine groepen tot echt hele grote groepen kunnen hier terecht voor hun feest. Van zakelijke evenement tot trouwfeest, het is allemaal mogelijk.  Erg leuk zijn ook de diverse teambuilding activiteiten die de locatie ter beschikking heeft.

Smiley face Groene locatie in de Tuinen van West in Amsterdam 

Smiley face Grootste zaal: max. 750 pers. Kleinste: max. 50 pers. 

Smiley face 7 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig

Smiley face Grote parkeerterrein voor de deur

Smiley face Bijzonderheden: Beachclub in Amsterdam, strand- en festival gevoel 

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement op de UPevents feestlocatie in de Tuinen van West in Amsterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Mooie twee-mast brigantijn: vergaderen en zeilen, opstappen in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Mooie twee-mast brigantijn: vergaderen en zeilen, opstappen in Amsterdam

Voor zakelijke evenementen tot 85 personen.

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, bedrijfsfeest of ander zakelijk evenement? Misschien is het dan een leuk idee om het evenement te organiseren op het water en wel op een schitterende twee-mast brigantijn? Vertrek is mogelijk uit een van de volgende havens: Lelystad, Volendam, Amsterdam, IJmuiden, Enkhuizen, Almere, Hoorn, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Lemmer.

Smiley face Opstappen in: Lelystad, Volendam, Amsterdam, IJmuiden, Enkhuizen, Almere, Hoorn, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Lemmer

Smiley face Maximale capaciteit varend: 50 pers. ; Stilstaand Max. 85 pers.

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.600 (exc. BTW), overnachten niet mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de 2-mast brigantijn, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Creatieve vergaderlocatie in Westzaan voor maximaal 16 personen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Vergaderen in het veelzijdige HUIS130

Creatieve vergaderlocatie in Westzaan voor maximaal 16 personen

HUIS130 is een sfeervolle locatie, ideaal voor het houden van een vergadering, training of brainstormsessie. Je huurt de kapberg voor 1, 2 of 3 dagdelen geheel exclusief, dus je hebt geen last van andere gasten. De vergaderzaal heeft een goede akoestiek en er komt veel daglicht binnen door de hoge ramen van 6 meter. Je vergadert aan een grote vierkanten tafel in comfortabele leren stoelen. Geniet van een heerlijke cappuccino, verse gember thee of een lunch. Wil je in groepjes werken dan kan je deze plek daar ook voor gebruiken net als de break-out ruimte op de 1ste verdieping. Tijdens de pauzes geniet je van de natuur en de skyline van Zaandam. Wil je de vergaderdag starten met een ontbijt of ontspannen afsluiten met een borrel of diner? Wij verzorgen het voor je. Alles maken we op de dag zelf in eigen keuken met de meest verse en waar mogelijk lokale en biologische producten. Aan de overkant van de vergaderlocatie is een parkeerterrein, hier kun je gratis kunt parkeren.

Locatie Gelegen in Westzaan

Aantal personen Aantal personen: 4 tot max. 16 pers. 

Ruimte 1 vergaderzaal

Vergaderen bij Het Groene paleis in het hart van Amsterdam
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Vergaderen bij Het Groene paleis in het hart van Amsterdam

Creatieve vergaderlocatie in het centrum van Amsterdam voor maximaal 80 personen

Een zonnig en royaal terras, een gezellige stijlvolle bar en smaakvol restaurant op een vernieuwd en bruisend Rokin in het hartje van Amsterdam. In 1903 sloot Het Groene Paleis op Rokin 65 zijn deuren, ‘onder veel protesten der Amsterdamse burgerij.’ 114 jaar later, krijgt de burgerij alsnog haar zin. Een locatie met geschiedenis. Welkom bij Het Groene Paleis! Het Groene Paleis is uitermate geschikt voor vergaderingen, teambuilding en uitjes. Midden in Amsterdam, aan het bruisende Rokin, vindt u hier een historisch restaurant vol leven, wijn en eten. Naast ons restaurant beschikt het Groene Paleis over vier privé zalen die voorzien zijn van alle moderne audiovisuele middelen en naar wens zijn in te delen. Eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 5 minuten bent u op het Centraal Station en binnen 9 minuten op station Zuid. Tevens kunnen tourbussen stoppen op Rokin 112 (3 minuten loopafstand van het Groene Paleis) tegenover rederij Kooij. Als u met de auto wilt komen is er voor de deur een ondergrondse parkeergarage.

Smiley face Gelegen in centrum Amsterdam

Smiley face Grootste zaal: Max. 80 pers. 

Smiley face Kleinste zaal: Max. 16 pers. 

Smiley face 4 verschillende vergaderzalen

Paviljoen Puur: hele bijzondere vergaderlocatie in Diemen (10 km vanaf het centrum van Amsterdam)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Paviljoen Puur: hele bijzondere vergaderlocatie in Diemen (10 km vanaf het centrum van Amsterdam)

Vergaderlocatie in de natuur voor maximaal 150 personen

Wat is er mooier dan het organiseren van een vergadering midden in de natuur? En dan ook nog eens op een steenworp afstand van het centrum van Amsterdam te vinden is.  Het maakt Paviljoen Puur in de natuur van Diemen een gewilde locatie voor vergaderingen en zakelijke evenementen. 

Smiley face Gelegen in het groen in Diemen op 10 km van het centrum van Amsterdam

Smiley face Grootste zaal: max. 150 pers. Kleinste: max. 70 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face stretch tent mogelijk buiten

Smiley face Gratis parkeergelegenheid (40 auto´s) en betaald parkeren op 200m

Smiley face Bijzonderheden: winterfeesten zijn goed mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het bijzondere Paviljoen Puur, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Tobacco Theater: imponerende vergaderlocatie in het centrum van Amsterdam
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Tobacco Theater: imponerende vergaderlocatie in het centrum van Amsterdam

Vergaderlocatie in het centrum van Amsterdam voor maximaal 350 personen

Ben je op zoek naar een centraal gelegen locatie in het centrum van Amsterdam waar je een enorm leuk feest, congres, vergadering of ander zakelijk evenement kunt organiseren,  wellicht is het Tobacco Theater dan een mooie vergaderlocatie in Amsterdam voor je evenement. In deze schitterende zaal is het mogelijk om een feest, vergadering of ander evenement te geven voor wel 500 genodigden.

Smiley face Gelegen in het Centrum van Amsterdam

Smiley face Grootste zaal: max. 350 pers. Kleinste: Max. 4 pers. 

Smiley face 9 verschillende zalen

Smiley face Diverse parkeergarages in omgeving (niet gratis)

Smiley face Ook geschikt als congreslocatie

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het Tobacco Theater, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderen in watervilla Excellent in het Amstelkwartier in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Vergaderen in watervilla Excellent in het Amstelkwartier in Amsterdam

Vergaderen in inspirerende omgeving voor maximaal 15 personen

Op zoek naar een rustige & inspirerende locatie voor vergaderingen, teamdagen, brainstormsessies of product presentaties? In een spectaculaire ambiance met vijf sterren service? Dan is Watervilla Excellent dé plek die voldoet aan al je verwachtingen. De watervilla is hoogwaardig afgewerkt en zeer smaakvol ingericht. Door de moderne uitstraling en warme sfeer waan je je in Ibiza! Een echte eye-catcher is haar 21 meter lange raampartij welke geheel opengeschoven kunnen worden en een weids & inspirerend uitzicht geven over het brede stuk van de Amstel. Aansluitend is een terras op het zuiden over de hele lengte en nog een extra terras van maar liefst 40m2 waar ook groepen kunnen opsplitsen voor bv een break-out sessie. Watervilla Excellent is perfect te bereiken: op loopafstand van station Amstel en metrostation Spaklerweg; binnen 5 minuten bereikbaar vanaf de A1 en de A2 - ruime parkeergelegenheid in de omgeving én 2 gratis parkeerplekken.

Ligging vergaderlocatie Gelegen in the hotspot van het Amstelkwartier

Aantal personen Aantal personen: 2 tot max. 15 pers.

Vergaderruimte 1 vergaderzaal

Fort Beemster: uniek Unesco monument als landelijke vergaderlocatie 20 min. buiten Amsterdam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Fort Beemster: uniek Unesco monument als landelijke vergaderlocatie 20 min. buiten Amsterdam

Vergaderlocatie in uniek monument voor maximaal 250 personen

Het imposante Fort Beemster heeft een geschiedenis die teruggaat tot het begin van de vorige eeuw. Inmiddels is het fort een door Unesco beschermde wellness- en vergaderlocatie waar mensen heerlijk kunnen genieten van de bijzondere omgeving.  Het fort is een mooie locatie voor zakelijke en particuliere evenementen in diverse groepsgroottes. Geniet ook van de buitenruimte van het fort met groot terras en ontspannende sfeer met haardvuur en bedoeïenentent.

Smiley face Gelegen in de prachtige Beemsterpolder op 20 min. rijden vanaf Amsterdam

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 30 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face Groot terras bar met buitenkeuken, loungebanken, hangmatten, bedoeïenentent, met gezellig haardvuur

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: rondvaart met luxe salonboot mogelijk (max. 35 personen) 

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement op het bijzondere Fort Beemster, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderlocaties regio Amsterdam vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderlocaties regio Amsterdam vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Amsterdam, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergadering met overnachting in Amsterdam

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Amsterdam of omgeving: transpireren en inspireren

Outdoor vergaderlocaties in Amsterdam of omgeving: transpireren en inspireren

Ben je op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke Outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Amsterdam, Aalsmeer, Zaandam of Amstelveen is dit mogelijk. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte Outdoor vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Amsterdam of omgeving

Vergaderen en koken in Amsterdam of omgeving (vanaf 20 personen)

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Amsterdam te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Amsterdam? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en teambuilding zeilen (ijsselmeer)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Vergaderen en teambuilding zeilen (ijsselmeer)

Zoek je een inspirerende plek voor je vergadering? Een plaats waar je in alle rust belangrijke onderwerpen kunt bespreken, maar ook een plek waar je kunt genieten van de elementen en tot nieuwe creatieve inzichten kunt komen. Een plaats waar jullie samen moeten werken met één gemeenschappelijk doel: het vooruit stuwen van de imponerende zeilboot waarop jullie je bevinden. Wil je meer weten over deze bijzondere vergadering? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast behouden vaart.

Vergaderen met teambuilding in Amsterdam (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Amsterdam (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Wist je dit over Amsterdam?

Ben je woonachtig of werk je in de provincie Noord-Holland en ben je op zoek naar een bijzondere of leuke feestzaal? Wil je een aanbod in het grote aanbod aan zaalverhuur Amsterdam vinden? Wil je een teambuilding Amsterdam organiseren en vraag je je af wat de stad allemaal te bieden heeft? Of ga je voor een bedrijfsuitje Amsterdam en kies je een van de vele activiteiten die er in de stad of omgeving te doen zijn? De stad Amsterdam of Mokum (Hebreeuws voor stad) heeft zo ontzettend veel te bieden. Met meer dan 800.000 inwoners heeft de stad die stadsrechten verwierf rond 1340 waarschijnlijk een enorme vraag naar zaalverhuur Amsterdam. Want of je nu woont of werkt in Amsterdam of speciaal een feestzaal wilt huren in de hoofdstad, deze stad leeft, elke dag en nacht! Wat te denken van de prachtige grachten, de woonboten langs deze grachten, de verschillende enorm bekende museums of uiteraard de Wallen die wereldwijd bekend zijn. Amsterdam is niet voor niks een enorm bekende plaats voor toerisme. We trekken per jaar meer dan 5 miljoen toeristen naar onze hoofdstad. Maar ook meer dan 15 miljoen dagjesmensen bezoeken de hoofdstad jaarlijks. Combineer het zaalverhuur Amsterdam met een spannende tocht dwars door de stad. En wil je zo spoedig mogelijk bij de feestzaal komen maar de drukte uit de stad mijden? Kies van voor 1 van de 10 stations die Amsterdam rijk is.

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN AMSTERDAM

In de omgeving van Amsterdam zijn er diverse vergaderlocaties. Bekijk daarom ook eens onze speciale vergaderlocatie Amsterdam website. Ga je liever uit de drukte van de hoofdstad en zoek je een vergaderlocatie omgeving Amsterdam? Met de steden Aalsmeer, Huizen, Weesp, Zaanstad, Uithoorn en Amstelveen in de omgeving zijn er voldoende mogelijkheden bij het vinden van een locatie voor jullie vergadering. Combineer een vergaderlocatie Aalsmeer met een thema vol bloemen (verwijzend naar de bekende bloemenveiling). Of zoek je een vergaderlocatie Huizen in dit mooie vissersdorp. Combineer een bezoek aan vesting Weesp met een vergaderlocatie Weesp. Je ziet wel dat ook de omgeving van Amsterdam voldoende mogelijkheden heeft. We wensen je bij voorbaat een productieve vergadering in de omgeving van Amsterdam.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact