Feestlocatie Noord-Brabant arrangementen

Feesten op een feestlocatie Noord-Brabant? Lekker met vriend, familie of collega’s een onvergetelijk feest neerzetten? We helpen jullie graag op weg met een divers feestlocatie Brabant en zaalverhuur Brabant aanbod. Hebben jullie binnenkort iets te vieren in Noord-Brabant en zijn jullie op zoek naar een mooie feestlocatie? Dan helpen we jullie met ons feestlocatie Noord-Brabant aanbod graag op weg met een dosis inspiratie. Ben jij 1 van de 2,5 miljoen inwoners van deze provincie en zijn jullie op zoek naar die feestlocatie die jullie moet bij blijven of een bijzondere trouwlocatie Brabant? Woonachtig in een bepaalde plaats maar een leuke feestlocatie Noord-Brabant in het centrum gelegen van het gezelschap wat op het feest af moet gaan komen? Of wonen jullie juist buiten de provincie en zijn jullie dol op deze provincie? Wat de reden ook mag zijn we hopen dat ons feestlocatie Noord-Brabant aanbod jullie enorm zal inspireren en op weg helpt bij het vinden van de perfecte locatie. Binnenkort vergaderen? Bekijk ook eens het vergaderlocatie Noord-Brabant aanbod. We wensen jullie bij voorbaat enorm veel plezier toe en een onvergetelijk feest op jullie feestlocatie in Brabant.

Kies voor alle locaties nu eerst de regio van je voorkeur:

   
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven etc. Feestlocaties Eindhoven
Regio Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek etc. Feestlocaties Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Vught, Uden etc. Feestlocaties Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Etten-Leur etc. Feestlocaties Breda
Regio Roosendaal, Bergen op Zoom etc. Feestlocaties Roosendaal
   

Indien je nog niet weet in welke van bovenstaande regio´s het feest plaats zal dienen te vinden, kun je hieronder een aantal arrangementen vinden die beschikbaar zijn voor de hele provincie Noord-Brabant.

incl. BTW vanaf
€50 p.p.
Betaalbaar feestlocatie arrangement Noord-Brabant (€50-€75 p.p.)

Betaalbaar feestlocatie arrangement Noord-Brabant (€50-€75 p.p.)

Ben je op zoek naar een leuke maar vooral ook betaalbare feestlocatie in de regio Noord-Brabant, Tilburg, Breda, Den Bosch, etc.? Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) ergens tussen de €50 en de €75 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Noord-Brabant? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze feestlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €50 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe feestlocatie arrangement Noord-Brabant (€60-€100 p.p.)

Origineelste feestlocaties van Noord-Brabant (arrangementen vanaf €75-€100 p.p.)

Soms wil je echt iets speciaals. Een feestlocatie met een verhaal. Een bijzondere plek die direct indruk maakt op je gasten. Dan is deze categorie een echte aanrader. Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) ergens tussen de €75 en de €100 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Noord-Brabant? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie.  Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€100 p.p.
Zeer luxueuze feestlocatie arrangement Noord-Brabant (meer dan €100 p.p.)

Absolute toplocaties voor feesten in regio Noord-Brabant (vanaf €100 p.p.)

Wil je je gasten laten genieten van het allerbeste dat Noord-Brabant te bieden heeft? In dat geval heten we je van harte welkom in de Champions League wat betreft feestelijke locaties voor de regio Noord-Brabant en omgeving. Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) meer dan €100 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 

 • Vanaf €100 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

 • Vanaf €200 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

 • Vanaf €500 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

 • Vanaf €1200 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

 • Vanaf €2400 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€50 p.p.
Betaalbaar trouwlocatie arrangement Noord-Brabant (€50-€75 p.p.)

Betaalbaar trouwlocatie arrangement Noord-Brabant (€50-€75 p.p.)

Op je trouwdag wil je natuurlijk dat alles perfect is. Van trouwkleding tot catering, van muziek tot ceremonie, je wilt natuurlijk geen concessies doen. En dat geldt zeker voor de feestlocatie in de omgeving van Noord-Brabant. Laat je daarom door ons op weg helpen. Is het budget voor locatie, drankjes en eten ergens tussen de €50 en €75 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €50 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe trouwlocatie arrangement Noord-Brabant (meer dan €75 p.p.)

Luxe trouwlocatie arrangement Noord-Brabant (meer dan €75 p.p.)

Wordt jullie trouwerij een wat luxere aangelegenheid? En zijn jullie hiervoor op zoek naar net wat exclusievere trouwlocaties in Noord-Brabant?  Laat je dan ook door ons adviseren. Is het budget voor locatie, drankjes en eten meer dan €75 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.
 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€60 p.p.
Mooie buitenlocatie als feestlocatie in Noord-Brabant of omgeving

Mooie buitenlocatie als feestlocatie in Noord-Brabant of omgeving

Ben je op zoek naar een feestlocatie op een inspirerende plek voor bijvoorbeeld een bruiloft, personeelsfeest of ander evenement. Bijvoorbeeld aan het water, in de bossen, op de hei, of op een andere plek weg van het veelal drukke stadscentrum? Dan helpen we je in deze categorie graag verder met het vinden van de best passende feestlocatie. Van schitterende hoeve tot adembenemende strandclub, laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken en geniet vervolgens van een heerlijk feest op een inspirerende buitenlocatie in de omgeving van Noord-Brabant.

 • Vanaf €60 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Wist je dit over Noord-Brabant?

Of je nu Noord-Brabant zegt of Brabant, beide namen zijn veelgebruikt. De 2,5 miljoen inwoners zijn Brabanders en houden wel van een feestje. Of zoals sommige Brabanders zouden zeggen: een fiske. Dat jullie voor de provincie Noord-Brabant kiezen is niet gek. Je bent er vast al weleens geweest. Misschien met het volksfeest carnaval of wellicht een andere reden als bijvoorbeeld een bedrijfsuitje Brabant, vrijgezellenfeest of andere activiteit. Noord-Brabant heeft het hele jaar diverse bijzondere evenementen die door heel Nederland bekend zijn. Zo heeft Eindhoven uiteraard de Dutch Design Week, De Marathon van Eindhoven, Festival GLOW Eindhoven, Tilburg de enorme kermis en roze maandag. En dan zijn er uiteraard nog zoveel meer grote feesten,festivals en activiteiten in Noord-Brabant die je weleens hebt bezocht. Noord-Brabant bruist en het is dus ook niet vreemd dat je op zoek bent naar een feestlocatie Noord-Brabant.

   

Feestlocatie Noord-Brabant: Sacramentskerk Breda

Een feest in een kerk klinkt misschien wat vreemd, maar in de Sacramentskerk in Breda worden met regelmaat grote feesten gegeven. Doordat het een grote kerk is kunnen er erg grote groepen terecht, maar ook een intiem feest is hier zeker mogelijk. Ook is de locatie goed te bereiken, zodat al je gasten er makkelijk kunnen komen. Uiteraard is de kerk een sfeervolle locatie, maar ook een geluidsinstallatie is aanwezig. Ben je dus op zoek naar een leuke feestlocatie in Noord-Brabant? Denk dan eens aan de sacramentskerk.

- Feesten in een kapel
- Parkeren bij de deur

 • Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
 • www.sacramentskerkbreda.nl / 076 8862768
   
   

Feestlocatie omgeving Breda: De Twee Gebroerders Etten-Leur

Wie aan Brabant denkt, denkt aan gezelligheid, gastvrijheid en vaak een wat bourgondische leefstijl. Het is daarom geen raadsel dat feestzaal De Twee Gebroeders in Etten-Leur het zo goed doet. Het landelijke van het Brabantse platteland wordt hier prachtig gecombineerd met moderne aankleding en technische snufjes die nodig zijn voor een meer dan geslaagd feest. Doordat de plafonds ruim 15 meter hoog zijn creëert dit een groot gevoel van ruimte en vrijheid Een grote discozaal zorgt ervoor dat je even teruggaat in de tijd, maar ook een kleinere zaal waar de nadruk op gezellig samenzijn ligt is aanwezig. Het bourgondische aspect komt terug in het heerlijke eten en drinken wat in ruime mate voorhanden is, afgestemd op jouw wensen.Ben jij wel in voor een ruime portie Brabantse gemoedelijkheid? Klop dan aan bij de Twee Gebroeders.

- Van 20 tot 450 personen
-Meerdere zalen te combineren

 • Hoge Neerstraat 1
  4873 LM Etten-Leur
 • www.tweegebroeders.net / 076 5031064
   
   

Varende feestlocatie Noord-Brabant: Feestje op de Maas

Wil je graag een feestje geven op het water, in de provincie Brabant? Ook hier is daar namelijk alle gelegenheid voor. Door deze provincie loopt namelijk de Maas, een prachtige rivier om een feest op te geven. Op een van de schepen van “Feestje op de Maas” krijg je het idee dat je je in een bruin café bevindt, waar de zeelui hun reizen bespraken of hun terugkeer aan land vierden. Voor een feest is er namelijk ruim plaats. Natuurlijk zijn er verschillende arrangementen mogelijk: geen feest is namelijk hetzelfde. Zo kun je ervoor zorgen dat het feest precies wordt wat je ervan verwachtte. Klaar voor een Feestje op de Maas? Noord-Brabant in ieder geval wel. Als je op meer informatie klik kun je nog een betere indruk krijgen hoe zo’n schip eruit ziet.

- Van 30 tot 140 personen
- Meerdere boten beschikbaar

 • Grotestraat 217
  5151 BL Drunen
 • www.feestjeopdemaas.nl / 0416 380278
   
   

Feestlocatie Noord-Brabant: Santiago de Cuba Eindhoven

Druk op zoek naar een mooie feestlocatie in Noord-Brabant? In Eindhoven is er Santiago de Cuba, midden in het centrum, maar ook prima bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto? Deze locatie ligt aan het Stratumseind, een belangrijke straat in het nachtleven van Eindhoven, waar feest eerder regel dan uitzondering is. Daarnaast heb je het gevoel dat je in Latijns-Amerika bent, met een prachtige inrichting en de bijpassende muziek. Een kleine vakantie, maar dan erg dichtbij. Je kunt kiezen voor de benedenverdieping of de bovenverdieping, of voor een feest in het hele gebouw. Dat het een groot feest wordt staat echter wel vast.

- Feestlocatie centrum Eindhoven
- Tot 350 personen

 • Stratumseind 65
  5611 EP Eindhoven
 • www.santiagodecuba.nl / 06 14197704
   
   

Feestlocatie Noord-Brabant: Het Turfschip Etten-Leur

Wil je een veelzijdige locatie met verschillende mogelijkheden onder een en hetzelfde dak? Dan kun je in Noord-Brabant aankloppen bij Het Turfschip in Etten-Leur. Er is een erg ruim aanbod aan feestzalen, 16 om precies te zijn, allemaal op eigen wijze in te delen. Ook kan de catering geregeld worden. Na het feest kun je zelfs op locatie overnachten! Ideaal als het wat later wordt. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is bij Het Turfschip? Voel je dan vrij om meer informatie te vragen over deze multifunctionele locatie in Etten-Leur.

- Van 10 tot 600 personen
- Enorm zalen aanbod

 • Schipperstraat 2
  4871 KK Etten-Leur
 • www.hetturfschip.nl / 076 5013145
   
   

Feestlocatie Noord-Brabant: Landgoed De Biestheuvel

Een feestje in Brabant, een uitstekend plan. Bij een goed feest hoort natuurlijk een goede locatie, Landgoed De Biestheuvel bijvoorbeeld. Of je nu een select gezelschap uitnodigt, of juist een erg grote groep: bij De Biestheuvel is er wel een passende zaal te vinden. Als de zalen worden samengevoegd kunnen er zelfs tot 400 mensen terecht, maar ook kleinere zalen voor een intiemere sfeer zijn beschikbaar. Een hapje eten kan in het bourgondische Brabant niet ontbreken: ook hier wordt aan gedacht. Wil je een feest waar het je aan niets ontbreekt? Kies dan voor Landgoed de Biestheuvel!

- Van 40 tot 400 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Hoogcasteren 25
  5528 NP Hoogeloon
 • www.biestheuvel.nl / 0497 591257
   
   

Feestlocatie omgeving Den Bosch: Dorsvlegel Vinkel

Een feest in Brabant, het klinkt al bijna dubbelop. Zoek je een leuke locatie? Dan is de Dorsvlegel in Vinkel een mooie optie. De Brabantse gezelligheid zit het personeel in het DNA, maar ook het organiseren van feesten is ze wel toevertrouwd. De feestzaal doet in niets onder voor een discotheek, waarbij een professionele licht-en geluidsinstallatie aanwezig zijn. Wil je graag een feest met een eigen thema? De meest uiteenlopende thema’s, compleet met aankleding, zijn te boeken. Ook kun je zelf bepalen wat er op het menu staat. Schijnt de zon? Dan kies je natuurlijk voor het buitenterras, waar het zomerse gevoel net dat beetje extra toevoegt. Je wilt namelijk het beste voor je gasten, wat de Dorsvlegel als geen ander snapt. Wil je met eigen ogen zien wat de Dorsvlegel voor jou kan betekenen? Klik dan op “meer informatie” voor een eerste indruk!

- Van 40 tot 400 personen
- Meerder zalen beschikbaar

 • Brugstraat 43
  5382 JB Vinkel
 • www.dorsvlegel.nl / 073 5322159
   
   

Feestlocatie Noord-Brabant: SKY Ballonvaarten Tilburg

Bij een feest horen ballonnen. Wat dacht je van luchtballonnen, die opstijgen terwijl je je feest viert? “Sky Ballonvaarten” in Tilburg is klaar om een geweldig feest voor je te verzorgen, temidden van deze luchtballonnen, een bijzonder uitzicht. Als je de zaal die aanwezig is bij het buitenterras voegt kunnen er wel 1000 feestgangers terecht. Een mooie ruimte voor een klein groepje, maar ook voldoende mogelijkheden voor een erg grote groep. Ben je klaar voor een uniek feest in Noord-Brabant? Kies dan voor “Sky Ballonvaarten”!

- Landelijke ligging
- Te combineren met buitenterras

 • Gilzerbaan 495
  5032 VD Tilburg
 • www.skyballonvaarten.nl / 013 5900692
   

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland