Feestlocaties Noord-Brabant

ook voor particuliere, zakelijke en trouwlocaties in Tilburg, Breda, Den Bosch en omgeving

Met leuke feestlocatie Noord-Brabant arrangementen

Feesten op een feestlocatie Noord-Brabant? Lekker met vriend, familie of collega’s een onvergetelijk feest neerzetten? We helpen jullie graag op weg met een divers feestlocatie Brabant en zaalverhuur Brabant aanbod. Hebben jullie binnenkort iets te vieren in Noord-Brabant en zijn jullie op zoek naar een mooie feestlocatie? Dan helpen we jullie met ons feestlocatie Noord-Brabant aanbod graag op weg met een dosis inspiratie. Ben jij 1 van de 2,5 miljoen inwoners van deze provincie en zijn jullie op zoek naar die feestlocatie die jullie moet bij blijven of een bijzondere trouwlocatie Brabant? Woonachtig in een bepaalde plaats maar een leuke feestlocatie Noord-Brabant in het centrum gelegen van het gezelschap wat op het feest af moet gaan komen? Of wonen jullie juist buiten de provincie en zijn jullie dol op deze provincie? Wat de reden ook mag zijn we hopen dat ons feestlocatie Noord-Brabant aanbod jullie enorm zal inspireren en op weg helpt bij het vinden van de perfecte locatie. Binnenkort vergaderen? Bekijk ook eens het vergaderlocatie Noord-Brabant aanbod. We wensen jullie bij voorbaat enorm veel plezier toe en een onvergetelijk feest op jullie feestlocatie in Brabant.

Kies voor alle locaties nu eerst de regio van je voorkeur:

   
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven etc. Feestlocaties Eindhoven
Regio Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek etc. Feestlocaties Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Vught, Uden etc. Feestlocaties Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Etten-Leur etc. Feestlocaties Breda
Regio Roosendaal, Bergen op Zoom etc. Feestlocaties Roosendaal
   

Indien je nog niet weet in welke van bovenstaande regio´s het feest plaats zal dienen te vinden, kun je hieronder een aantal arrangementen vinden die beschikbaar zijn voor de hele provincie Noord-Brabant.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Eindhoven, Tilburg, Den Bosch of Breda
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Eindhoven, Tilburg, Den Bosch of Breda

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van de stad (Eindhoven, Tilburg, Den Bosch of Breda) of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch of Breda buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch of Breda buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek jij een passende locatie voor je evenement? Je hebt de voorkeur voor een locatie in de steden Eindhoven, Tilburg, Den Bosch of Breda maar wel buiten het (te) drukke stadscentrum. Sfeervol en passend bij het type evenement wat je gaat organiseren? Laat ons je inspireren met de mogelijkheden van onze huislocaties. Elk evenement vraagt om een eigen aanpak. Onze huislocaties hebben door de jarenlange ervaring vaak een oplossing voor de meest uiteenlopende wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie vragen je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Laat je inspireren en vraag direct aan via onderstaande mogelijkheid. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie buiten Eindhoven, Tilburg, Den Bosch of Breda maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie buiten Eindhoven, Tilburg, Den Bosch of Breda maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie in de omgeving van steden als Eindhoven, Tilburg, Den Bosch of Breda? Hoeft het niet direct in de stad te zijn maar mag het ook in de regio? Onze diverse huislocaties in de regio zijn uitermate geschikt en hebben vaak goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Zo heb je een passende locatie die voldoet aan je wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Zo kun je de informatie tot je nemen en alle eisen en wensen direct bespreken met de zeer ervaren locaties . Vraag snel meer informatie aan via onderstaande mogelijkheid en laat je flink inspireren.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van 1 van de steden in Noord-Brabant
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van 1 van de steden in Noord-Brabant

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor een feestlocatie met ligging in één van de steden in Noord-Brabant? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering mee te nemen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feesten buiten het centrum van een stad in Noord-Brabant
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feesten buiten het centrum van een stad in Noord-Brabant

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk in het stadscentrum van een stad in Noord-Brabant, maar zoek je wel een feestlocatie in de stad zelf voor je personeelsfeest, bedrijfsborrel of andere zakelijk feest?  En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feestlocaties buiten een stad in Noord-Brabant maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties buiten een stad in Noord-Brabant maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten een stad in Noord-Brabant, maar wel in de regio. En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke evenementenlocatie in een stad in Noord-Brabant

Zakelijke evenementenlocatie in een stad in Noord-Brabant

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in een stad in Noord-Brabant te bevinden? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van een stad in Noord-Brabant

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van een stad in Noord-Brabant

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich niet in een stad in Noord-Brabant zelf te bevinden maar ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

Wist je dit over Noord-Brabant?

Of je nu Noord-Brabant zegt of Brabant, beide namen zijn veelgebruikt. De 2,5 miljoen inwoners zijn Brabanders en houden wel van een feestje. Of zoals sommige Brabanders zouden zeggen: een fiske. Dat jullie voor de provincie Noord-Brabant kiezen is niet gek. Je bent er vast al weleens geweest. Misschien met het volksfeest carnaval of wellicht een andere reden als bijvoorbeeld een bedrijfsuitje Brabant, vrijgezellenfeest of andere activiteit. Noord-Brabant heeft het hele jaar diverse bijzondere evenementen die door heel Nederland bekend zijn. Zo heeft Eindhoven uiteraard de Dutch Design Week, De Marathon van Eindhoven, Festival GLOW Eindhoven, Tilburg de enorme kermis en roze maandag. En dan zijn er uiteraard nog zoveel meer grote feesten,festivals en activiteiten in Noord-Brabant die je weleens hebt bezocht. Noord-Brabant bruist en het is dus ook niet vreemd dat je op zoek bent naar een feestlocatie Noord-Brabant.

   

Feestlocatie Noord-Brabant: Sacramentskerk Breda

Een feest in een kerk klinkt misschien wat vreemd, maar in de Sacramentskerk in Breda worden met regelmaat grote feesten gegeven. Doordat het een grote kerk is kunnen er erg grote groepen terecht, maar ook een intiem feest is hier zeker mogelijk. Ook is de locatie goed te bereiken, zodat al je gasten er makkelijk kunnen komen. Uiteraard is de kerk een sfeervolle locatie, maar ook een geluidsinstallatie is aanwezig. Ben je dus op zoek naar een leuke feestlocatie in Noord-Brabant? Denk dan eens aan de sacramentskerk.

- Feesten in een kapel
- Parkeren bij de deur

 • Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
 • www.sacramentskerkbreda.nl / 076 8862768
   
   

Feestlocatie omgeving Breda: De Twee Gebroerders Etten-Leur

Wie aan Brabant denkt, denkt aan gezelligheid, gastvrijheid en vaak een wat bourgondische leefstijl. Het is daarom geen raadsel dat feestzaal De Twee Gebroeders in Etten-Leur het zo goed doet. Het landelijke van het Brabantse platteland wordt hier prachtig gecombineerd met moderne aankleding en technische snufjes die nodig zijn voor een meer dan geslaagd feest. Doordat de plafonds ruim 15 meter hoog zijn creëert dit een groot gevoel van ruimte en vrijheid Een grote discozaal zorgt ervoor dat je even teruggaat in de tijd, maar ook een kleinere zaal waar de nadruk op gezellig samenzijn ligt is aanwezig. Het bourgondische aspect komt terug in het heerlijke eten en drinken wat in ruime mate voorhanden is, afgestemd op jouw wensen.Ben jij wel in voor een ruime portie Brabantse gemoedelijkheid? Klop dan aan bij de Twee Gebroeders.

- Van 20 tot 450 personen
-Meerdere zalen te combineren

 • Hoge Neerstraat 1
  4873 LM Etten-Leur
 • www.tweegebroeders.net / 076 5031064
   
   

Varende feestlocatie Noord-Brabant: Feestje op de Maas

Wil je graag een feestje geven op het water, in de provincie Brabant? Ook hier is daar namelijk alle gelegenheid voor. Door deze provincie loopt namelijk de Maas, een prachtige rivier om een feest op te geven. Op een van de schepen van “Feestje op de Maas” krijg je het idee dat je je in een bruin café bevindt, waar de zeelui hun reizen bespraken of hun terugkeer aan land vierden. Voor een feest is er namelijk ruim plaats. Natuurlijk zijn er verschillende arrangementen mogelijk: geen feest is namelijk hetzelfde. Zo kun je ervoor zorgen dat het feest precies wordt wat je ervan verwachtte. Klaar voor een Feestje op de Maas? Noord-Brabant in ieder geval wel. Als je op meer informatie klik kun je nog een betere indruk krijgen hoe zo’n schip eruit ziet.

- Van 30 tot 140 personen
- Meerdere boten beschikbaar

 • Grotestraat 217
  5151 BL Drunen
 • www.feestjeopdemaas.nl / 0416 380278
   
   

Feestlocatie Noord-Brabant: Santiago de Cuba Eindhoven

Druk op zoek naar een mooie feestlocatie in Noord-Brabant? In Eindhoven is er Santiago de Cuba, midden in het centrum, maar ook prima bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto? Deze locatie ligt aan het Stratumseind, een belangrijke straat in het nachtleven van Eindhoven, waar feest eerder regel dan uitzondering is. Daarnaast heb je het gevoel dat je in Latijns-Amerika bent, met een prachtige inrichting en de bijpassende muziek. Een kleine vakantie, maar dan erg dichtbij. Je kunt kiezen voor de benedenverdieping of de bovenverdieping, of voor een feest in het hele gebouw. Dat het een groot feest wordt staat echter wel vast.

- Feestlocatie centrum Eindhoven
- Tot 350 personen

 • Stratumseind 65
  5611 EP Eindhoven
 • www.santiagodecuba.nl / 06 14197704
   
   

Feestlocatie Noord-Brabant: Het Turfschip Etten-Leur

Wil je een veelzijdige locatie met verschillende mogelijkheden onder een en hetzelfde dak? Dan kun je in Noord-Brabant aankloppen bij Het Turfschip in Etten-Leur. Er is een erg ruim aanbod aan feestzalen, 16 om precies te zijn, allemaal op eigen wijze in te delen. Ook kan de catering geregeld worden. Na het feest kun je zelfs op locatie overnachten! Ideaal als het wat later wordt. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is bij Het Turfschip? Voel je dan vrij om meer informatie te vragen over deze multifunctionele locatie in Etten-Leur.

- Van 10 tot 600 personen
- Enorm zalen aanbod

 • Schipperstraat 2
  4871 KK Etten-Leur
 • www.hetturfschip.nl / 076 5013145
   
   

Feestlocatie Noord-Brabant: Landgoed De Biestheuvel

Een feestje in Brabant, een uitstekend plan. Bij een goed feest hoort natuurlijk een goede locatie, Landgoed De Biestheuvel bijvoorbeeld. Of je nu een select gezelschap uitnodigt, of juist een erg grote groep: bij De Biestheuvel is er wel een passende zaal te vinden. Als de zalen worden samengevoegd kunnen er zelfs tot 400 mensen terecht, maar ook kleinere zalen voor een intiemere sfeer zijn beschikbaar. Een hapje eten kan in het bourgondische Brabant niet ontbreken: ook hier wordt aan gedacht. Wil je een feest waar het je aan niets ontbreekt? Kies dan voor Landgoed de Biestheuvel!

- Van 40 tot 400 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Hoogcasteren 25
  5528 NP Hoogeloon
 • www.biestheuvel.nl / 0497 591257
   
   

Feestlocatie omgeving Den Bosch: Dorsvlegel Vinkel

Een feest in Brabant, het klinkt al bijna dubbelop. Zoek je een leuke locatie? Dan is de Dorsvlegel in Vinkel een mooie optie. De Brabantse gezelligheid zit het personeel in het DNA, maar ook het organiseren van feesten is ze wel toevertrouwd. De feestzaal doet in niets onder voor een discotheek, waarbij een professionele licht-en geluidsinstallatie aanwezig zijn. Wil je graag een feest met een eigen thema? De meest uiteenlopende thema’s, compleet met aankleding, zijn te boeken. Ook kun je zelf bepalen wat er op het menu staat. Schijnt de zon? Dan kies je natuurlijk voor het buitenterras, waar het zomerse gevoel net dat beetje extra toevoegt. Je wilt namelijk het beste voor je gasten, wat de Dorsvlegel als geen ander snapt. Wil je met eigen ogen zien wat de Dorsvlegel voor jou kan betekenen? Klik dan op “meer informatie” voor een eerste indruk!

- Van 40 tot 400 personen
- Meerder zalen beschikbaar

 • Brugstraat 43
  5382 JB Vinkel
 • www.dorsvlegel.nl / 073 5322159
   
   

Feestlocatie Noord-Brabant: SKY Ballonvaarten Tilburg

Bij een feest horen ballonnen. Wat dacht je van luchtballonnen, die opstijgen terwijl je je feest viert? “Sky Ballonvaarten” in Tilburg is klaar om een geweldig feest voor je te verzorgen, temidden van deze luchtballonnen, een bijzonder uitzicht. Als je de zaal die aanwezig is bij het buitenterras voegt kunnen er wel 1000 feestgangers terecht. Een mooie ruimte voor een klein groepje, maar ook voldoende mogelijkheden voor een erg grote groep. Ben je klaar voor een uniek feest in Noord-Brabant? Kies dan voor “Sky Ballonvaarten”!

- Landelijke ligging
- Te combineren met buitenterras

 • Gilzerbaan 495
  5032 VD Tilburg
 • www.skyballonvaarten.nl / 013 5900692
   

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE NOORD-BRABANT

Wie Noord-Brabant of Brabant zegt weet dat deze provincie zoveel verschillende plaatsen heeft die bijzonder zijn. Hoofdstad van de provincie Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda, Roosendaal maar ook zoveel andere bijzondere plaatsen en dorpen. Brabant leeft en dat zullen we om en nabij 2,5 miljoen inwoners wel beamen. Zijn jullie klaar voor een bijzonder feest op jullie gekozen feestlocatie Noord-Brabant? We helpen jullie graag op weg met het geven van inspiratie voor diverse feestlocaties. Maar waar zijn jullie naar op zoek? Hebben jullie al een shortlist van verschillende wensen en/of eisen waar de feestlocatie aan moet voldoen? Willen jullie bijvoorbeeld knallende champagne meisjes bij de ingang van de locatie zodat jullie gasten een warm welkom krijgen. Gaan jullie trouwen en zijn jullie daarom op zoek naar feestlocatie in deze provincie? Of moet er een groot personeelsfeest Brabant georganiseerd gaan worden voor jullie hele bedrijf? Zoals eerder gezegd zijn er diverse leuke steden die het bezoeken waard zijn. Kies bijvoorbeeld voor het bruisende Eindhoven wat je misschien wel kent van Stratumseind, festivals of de levendige salsa scene. Of bezoek je Tilburg wat bekend is o.a. door poppodium 013. Ook Breda en Roosendaal zijn enorm leuk met allebei bijzondere kenmerken. Boek er gerust een nachtje extra bij zodat je nog even de stad kunt verkennen een dag na het feestje. Uiteraard is uitslapen ook een prima besluit. We wensen jullie alvast enorm veel plezier met jullie feestlocatie Noord-Brabant en hopen dat het een onvergetelijk feest zal gaan worden.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact