Vergaderlocaties Limburg

ook voor de regio Venlo, Maastricht, Valkenburg en omgeving

Vergaderlocatie Limburg arrangementen

Gaan jullie binnenkort vergaderen en zijn jullie op zoek naar een vergaderlocatie Limburg? Ben je op zoek naar een leuke feestlocatie Limburg voor je verjaardagsfeestje? Of zoek je een mooie en bijzondere trouwlocatie Limburg? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. We helpen jullie namelijk graag op weg bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie in 1 van de steden in Limburg. Jullie zijn waarschijnlijk op zoek naar een vergaderlocatie Limburg in het Nederlandstalige gedeelte. En daarbij helpen we jullie graag op weg. Want een vergaderlocatie Limburg moet waarschijnlijk aan bepaalde wensen of eisen voldoen.Ben je op zoek naar zaalverhuur Limburg? Zitten jullie met jullie bedrijf in deze mooie provincie? Of zoeken jullie graag de mooie natuur op om juist even tot rust te komen? Wat de reden ook mag zijn we hopen dat ons vergaderlocatie Limburg aanbod jullie kan inspireren op weg naar een geslaagde dag.

Kies nu eerst de regio van jouw voorkeur:

Vergaderlocaties in Limburg: functioneel en goed bereikbaar
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Vergaderlocaties in Limburg: functioneel en goed bereikbaar

Wilt u in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Limburg? En wilt u daarbij gebruik maken van moderne vergaderhulpmiddelen? Is een goede bereikbaarheid (en parkeergelegenheid) een vereiste? Dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen op loopafstand van een van de NS Station in Limburg
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen op loopafstand van een van de NS Station in Limburg

Komen de deelnemers aan uw vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergadering plaats te vinden op loopafstand van één van de NS station van Limburg. Ook dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties op loopafstand van een NS station. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Limburg vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderlocaties regio Limburg vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in Limburg, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderlocatie Limburg arrangementen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Limburg arrangementen

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie inLimburg? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderlocatie service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Limburg
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergadering met overnachting in Limburg

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Limburg? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Limburg bij heide, bossen of op het water
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Inspirerende vergaderlocaties Limburg bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties.  Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Limburg of omgeving: transpireren en inspireren
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor vergaderlocaties in Limburg of omgeving: transpireren en inspireren

Bent u op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke Outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de provincie Limburg is dit mogelijk. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte Outdoor vergaderlocaties.  Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Limburg of omgeving

Vergaderen en koken in Limburg of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Limburg te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Limburg? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Limburg (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Limburg (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Limburg

Congreslocaties in Limburg

Organiseert u binnenkort een congres, symposium of seminar? En bent u op zoek naar een passende congreslocatie in provincie Limburg? Dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Functionele vergaderlocaties Limburg

Functionele vergaderlocaties Limburg voor grote groepen vanaf 10 personen

Ben je met een grote groep (meer dan 10 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderlocatie in Limburg die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Limburg
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Limburg

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Limburg of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Forteiland vergaderlocatie met diverse vergaderbreak mogelijkheden (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland vergaderlocatie met diverse vergaderbreak mogelijkheden (optioneel met overnachting)

Voor de kust van Haarlem/Amsterdam

Organiseer je binnenkort een kick-off meeting of een bijzondere vergadering? En wil je de aanwezigen verrassen met een wel heel bijzondere locatie? En wil je dat de aanwezigen behalve vergaderen ook kunnen genieten van diverse vergaderbreaks of teambuilding sessies? Dan is deze Forteiland Experience misschien wel een hele goede invulling van je evenement. Het begin is al indrukwekkend. De aanwezigen worden per boot over zee naar hun bestemming gebracht: een beeldschoon fort midden op een eiland op zee. Hier kunnen jullie vergaderen in combinatie met diverse teambuilding activiteiten of vergaderbreaks (indoor en outdoor). Bij dit arrangement zijn de overtocht, drankjes gedurende de dag en activiteiten inbegrepen. Het is tevens mogelijk om te overnachten of een feestavond of BBQ bij te boeken (optioneel). Kijk ook eens op teambuilding activiteiten met overnachtingWil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Limburg, vergaderen in deze prachtige provincie

De provincie Limburg in het zuid-oosten van ons land staat bekend om de mooie natuur, grotten, wielrennen, de Cauberg, vlaaien en uiteraard de heuvels. Ben jij dol op Limburg en daarom op zoek naar een vergaderlocatie Limburg? Of organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje Limburg? Samen met je bedrijf eens vergaderen op 1 van de bijzondere plekken die de provincie rijk is? Wist je dat de provincie meer dan 1 miljoen inwoners heeft en de hoofdstad Maastricht is? De naam Limburg stamt af van 1815 en heeft zowel een Nederlandse als een Belgische variant.

   

Vergaderlocatie Limburg: Feestgrot Valkenburg

Een zakelijke bespreking in Limburg? Zoek dan de Feestgrot in Valkenburg op! Daag elkaar uit door ondergronds te gaan: op deze manier kunnen de mooiste ideeën ontstaan om je bedrijf verder te helpen. Uiteraard is er ook ruimte voor gezelligheid, zoals een drankje op het terras, of zelfs een barbecue. Het werk staat wel centraal: Flip-overs en schrijfmateriaal zijn op aanvraag beschikbaar. Graaf in je gedachten, terwijl je je in een van de sfeervolle zalen in Valkenburg bevindt. Kom vervolgens met een goed gevoel naar boven, vol goede voornemens en plannen. De kans is groot dat jij en je collega’s nu ook dichter bij elkaar zijn gekomen. Alleen maar voordelen dus, zo’n vergadering in Limburg bij Feestgrot Valkenburg!

- Van 20 tot 250 personen
- Verschillende vergaderarrangementen

 • Daalhemerweg 31
  6301 BJ Valkenburg
 • www.feestgrot.nl / 043 6014738
   

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN LIMBURG

De provincie Limburg heeft veel te bieden. Is het niet als provincie zelf dan is het wel als individuele stad. Kiezen jullie bijvoorbeeld voor Venlo, Maastricht, Roermond of Valkenburg? Of 1 van de andere plaatsen die deze provincie rijk is? Elke plaats heeft natuurlijk zijn eigen kenmerken en trekpleisters. Hoofdstad van de provincie Maastricht bijvoorbeeld heeft het prachtige Vrijthof, vele winkelstraten en veel kroegen voor een heerlijk momentje voor jezelf en de inwendige mens. Kies je voor een vergaderlocatie Venlo dan kies je voor een knusse en leuke stad. Bezoek dan bijvoorbeeld ook eens het mooie plein waaraan het stadhuis grenst. Maar ook Roermond of Valkenburg lenen zich optimaal voor een waardevolle vergadering. Ga bijvoorbeeld eens voorafgaand of achteraf in Valkenburg wandelen. Beklim samen met je collega’s eens de Cauberg om daarna samen aan tafel te gaan zitten en eens goed te vergaderen. Wat is eigenlijk de reden van jullie vergadering? Gaan jullie de jaarcijfers bespreken? Hebben jullie na afloop een blok uren gereserveerd zodat jullie kunnen werken aan jullie teamspirit? Neem dan een teambuilding bij de vergadering om zo de groepscohesie nog wat aan te sterken. De mogelijkheden zijn eindeloos en alle vergaderlocaties in Limburg en omgeving kunnen je optimaal helpen. We wensen jullie bij voorbaat al enorm veel plezier toe tijdens jullie vergadering in Limburg.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact