Vergaderlocaties Scheveningen

ook voor de regio Scheveningen

Vergaderlocatie Scheveningen arrangementen

Hou je van een strandwandeling, de zeelucht en een heerlijk gebakken visje? Combineer al deze elementen en overtuig je baas of de organisatie van een vergadering op of bij het strand. We hopen dat alle elementen je enorm zullen inspireren. En ben je super enthousiast over Scheveningen kom dan gerust nog eens terug na de jaarwisseling. Scheveningen heeft elk jaar een koude en erg drukke nieuwjaarsduik. Een mooie nieuwe traditie voor jou en je collega’s? Maar laten we eerst eens beginnen met die vergadering in Scheveningen. We helpen je graag op weg en hopen dat onze vergaderlocaties in Scheveningen je enorm zullen inspireren tijdens de vergadering. Bekijk ook eens ons feestlocatie Scheveningen, trouwlocatie Scheveningen en zaalverhuur Scheveningen aanbod. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Scheveningen.

Madurodam: bijzondere vergaderlocatie in een mini-wereld in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Madurodam: bijzondere vergaderlocatie in een mini-wereld in Scheveningen

Voor feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 1.200 personen.

Bij iedereen is er wel eens geweest, de populaire attractie Madurodam in Scheveningen. Maar wist je dat Madurodam ook een populaire vergaderlocatie is? Hier kun je genieten van een inspirerende vergadering tussen de mooiste romantische miniatuurgebouwen die ons landje rijk is. De locatie beschikt over maar liefst 10 verschillende ruimtes en kan plaats bieden aan feesten en andere evenementen tot wel 1.200 personen.  

Smiley face Gelegen in Scheveningen op 5 km van het centrum van Den Haag

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 1.200 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 1.200 pers. Kleinste: Max. 25 pers. 

Smiley face 10 verschillende ruimtes

Smiley face Parkeren kan bij de locatie

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering in Madurodam in Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Strandtent Down Under Beach: vergaderlocatie op het strand van Scheveningen (Zwarte Pad)
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Strandtent Down Under Beach: vergaderlocatie op het strand van Scheveningen (Zwarte Pad)

Van maart t/m september vergaderen voor max. 35 personen.

Lekker vergaderen met de voeten in zand en genieten van het geluid van de golven. Of het combineren van je vergadering met een leuke teambuilding activiteit op het strand. In Strandtent Down Under Beach op het Zwarte Pad in Scheveningen kan het allemaal.  Deze vergaderlocatie is ideaal voor vergaderingen tot 35 personen. 

Smiley face Gelegen op Zwarte Pad in Scheveningen

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 200 pers. 

Smiley face mooi terras op het strand

Smiley face privé ruimte: feest max. 70 pers. vergadering max. 35 pers.

Smiley face Parkeren op parkeerplaats bij Zwarte Pad

Smiley face Bijzonderheden: open van maart t/m september

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering in het leuke Down Under Beach op het Zwarte Pad in Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Strandpaviljoen de Waterreus op het strand van Scheveningen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Strandpaviljoen de Waterreus op het strand van Scheveningen

Hele jaar door open voor vergaderingen op het strand.

Wist je dat een aantal strandtenten op Scheveningen het hele jaar door open zijn? Vergaderlocatie De Waterreus in Scheveningen is een dergelijke strandclub waar dus het hele jaar door gefeest en vergaderd kan worden. Waterreus beschikt over een mooi terras op het strand en is populair voor iedereen die van feesten en vergaderen op het strand houdt. 

Smiley face Gelegen aan het strand van Scheveningen op 5 km van het centrum van Den Haag

Smiley face Capaciteit: 20 tot 2.000 pers. 

Smiley face mooi terras op het strand

Smiley face Betaald parkeren (onder voorbehoud gratis in de haven)

Smiley face Bijzonderheden: het hele jaar door open

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering bij de Waterreus op Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Grand Hotel Amrâth Kurhaus Scheveningen: vergaderlocatie met uitstraling
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Grand Hotel Amrâth Kurhaus Scheveningen: vergaderlocatie met uitstraling

Voor vergaderingen, congressen en symposia tot 800 personen.

Denk je aan Scheveningen,  dan denk je natuurlijk aan het strand, de pier en het schitterende Amrâth Kurhaus. Dit karakteristieke hotel is een toonaangevende vergaderlocatie in Scheveningen (op ongeveer 5 km verwijderd van het centrum van Den Haag). Als vergaderlocatie is het mogelijk om vergadering tot wel 800 personen te houden in dit prachtige bouwwerk. Wat dacht je van een galadiner in de mooie balzaal onder het schitterend beschilderde balkon? Ben je op zoek naar een locatie met uitstraling voor een vergadering of ander zakelijk evenement, dan is dit misschien wel een goede feestlocatie voor jou.

Smiley face Gelegen op het strand van Scheveningen op 5 km van het centrum van Den Haag

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 1.500 pers. theater: 800 pers.

Smiley face mooi terras aan de boulevard

Smiley face Grootste ruimte: max. 1.500 pers. Kleinste: Max. 10 pers. 

Smiley face 10 verschillende ruimtes

Smiley face Betaald parkeren

Smiley face Bijzonderheden: voldoende mogelijkheden om te overnachten (270 kamers)

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het schitterende Amrâth Kurhaus op Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Strandpaviljoen Boomerang Beach op Zwarte Pad in Scheveningen: vergaderlocatie op het strand
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Strandpaviljoen Boomerang Beach op Zwarte Pad in Scheveningen: vergaderlocatie op het strand

Van maart t/m september vergaderen voor max. 50 personen.

Of je wilt feesten of met collega's wilt vergaderen met bijvoorbeeld een leuke activiteit als vergaderbreak,  het strand van Scheveningen is natuurlijk een plek waar het allemaal kan.  Boomerang Beach is een vergaderlocatie op het Zwarte Pad van Scheveningen wat zowel kleine groepen (tot 50 personen in de privé serre) en hele grote groepen (tot 1500 personen) kunnen genieten van een heerlijke strandbeleving. Boomerang Beach is open van maart tot en met september. Parkeren kan op de parkeerplaats van het Zwarte Pad.

Smiley face Gelegen op Zwarte Pad in Scheveningen op 7 km van het centrum van Den Haag

Smiley face Maximale capaciteit: 1.500 pers. 

Smiley face mooi terras op het strand

Smiley face privé serre met terras: max. 50 pers.

Smiley face Parkeren op parkeerplaats bij Zwarte Pad

Smiley face Bijzonderheden: open van maart t/m september

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering of zakelijk evenement in het leuke Boomerang Beach op Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderen en koken in Scheveningen of omgeving

Vergaderen en koken in Scheveningen of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Scheveningen te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergader dag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chef kok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Scheveningen? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Scheveningen (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Scheveningen (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Scheveningen
incl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergadering met overnachting in Scheveningen

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Scheveningen, Kijkduin of omgeving? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Scheveningen of omgeving: transpireren en inspireren
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor vergaderlocaties in Scheveningen of omgeving: transpireren en inspireren

Ben je op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Scheveningen is dit mogelijk. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte Outdoor vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Wist je dit over Scheveningen?

Deze kustplaats in de provincie Zuid-Holland staat bekend om het strand en de drukke zomermaanden. Wie heeft er immers niet vroeger weleens in de file gestaan richting dit strand. Langs het strand bevinden zich veel diverse strandtenten wat de ideale basis is voor zaalverhuur Scheveningen aanbod. Zoek je een bedrijfsuitje Scheveningen? Of ben je op zoek naar een locatie om een onvergetelijk feest te geven? Geniet van champagne terwijl je met je voeten in het zand staat. Scheveningen heeft met de duinen een prachtige en natuurlijke omgeving wat ervoor zorgt dat het hele jaar door veel mensen een bezoekje brengen aan deze strandplaats. Ook de vissershaven, duindorp, Westduinpark en natuurlijk een visje van Simonis zorgen ervoor dat de bekendheid van Scheveningen enorm is. Vroeger had Scheveningen ook een flinke pier wat een soort van kenmerk was van Scheveningen. 

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN SCHEVENINGEN

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie omgeving Scheveningen? Liever niet Scheveningen zelf inzetten als vergaderlocatie omgeving? Er zijn in Scheveningen een aantal mogelijkheden om uit te wijken. Kies bijvoorbeeld voor een vergaderlocatie Kijkduin. Geniet van de mooie natuur van Kijkduin. Trek je meer de boulevard af richting Noorden kies dan voor een vergaderlocatie Zwarte pad. Niet ver van boulevard Scheveningen maar wel meteen een hele andere setting. Toch liever in Wassenaar en omgeving een vergaderlocatie Wassenaar aan het strand? Kies dan voor een vergaderlocatie Wassenaarse Slag. We wensen je ook in de omgeving van Scheveningen enorm veel plezier toe met jullie vergaderlocatie Scheveningen of omgeving.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact