Vergaderlocaties Zeeland

ook voor de regio Middelburg, Goes, Hulst en omgeving

Vergaderlocatie Zeeland arrangementen

Op zoek naar een vergaderlocatie Zeeland? Zoek je een feestlocatie Zeeland voor een bijzonder bedrijfsfeest? Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering met je collega’s? Of een bijzondere locatie voor zaalverhuur Zeeland? Of zoek je een afgelegen locatie om je vergadering te combineren met een mooie wandeling in de natuur? Of eerst een goede en inspirerende vergadering met vooraf of naderhand een leuke teambuilding om je collega’s beter te leren kennen? Zeeland is de perfecte provincie wanneer je dol bent op natuur. Kies voor Goes, Middelburg, Terneuzen, Hulst of 1 van de andere prachtige steden die de provincie rijk is. Ook als je zoekt naar een trouwlocatie Zeeland kunnen we je wellicht verder helpen. We helpen je graag op weg met ons vergaderlocatie Zeeland aanbod. Een vergadering vol inspiratie toegewenst!

Maak hieronder je keuze!

Vergaderlocaties in Zeeland: functioneel en goed bereikbaar
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Vergaderlocaties in Zeeland: functioneel en goed bereikbaar

Wilt u in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Zeeland? En wilt u daarbij gebruik maken van moderne vergaderhulpmiddelen? Is een goede bereikbaarheid (en parkeergelegenheid) een vereiste? Dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen op loopafstand van een van de NS Station in Zeeland
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen op loopafstand van een van de NS Station in Zeeland

Komen de deelnemers aan uw vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergadering plaats te vinden op loopafstand van één van de NS station van Zeeland. Ook dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties op loopafstand van een NS station. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Zeeland vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderlocaties regio Zeeland vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in Zeeland, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderlocatie Zeeland arrangementen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Zeeland arrangementen

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie in Zeeland? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderlocatie service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Zeeland
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergadering met overnachting in Zeeland

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Zeeland? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Zeeland bij heide, bossen of op het water
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Inspirerende vergaderlocaties Zeeland bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties.  Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Zeeland of omgeving: transpireren en inspireren
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor vergaderlocaties in Zeeland of omgeving: transpireren en inspireren

Bent u op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke Outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de provincie Zeeland is dit mogelijk. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte Outdoor vergaderlocaties.  Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Zeeland of omgeving

Vergaderen en koken in Zeeland of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Zeeland te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Zeeland? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Zeeland (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Zeeland (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Zeeland

Congreslocaties in Zeeland

Organiseert u binnenkort een congres, symposium of seminar? En bent u op zoek naar een passende congreslocatie in provincie Zeeland? Dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Functionele vergaderlocaties Zeeland

Functionele vergaderlocaties Zeeland voor grote groepen vanaf 10 personen

Ben je met een grote groep (meer dan 10 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderlocatie in Zeeland die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Zeeland
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Zeeland

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Zeeland of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Vergaderen in Zeeland, een belangrijk onderdeel van je dag!

Vergaderen is ook in Zeeland een belangrijk onderdeel van de werkdag. Maar ook een bedrijfsuitje Zeeland is een belangrijk onderdeel van het bedrijfsleven. Je kent het wel, je gaat naar je werk en tijdens de werkdag heb je een volle agenda vol met activiteiten, taken en uiteraard wat vergaderingen. Maar er zijn een paar vergaderingen die eruit springen en erg belangrijk zijn. Hiervoor wil je niet vergaderen bij jullie zelf op kantoor maar liever buiten de deur op een inspiratievolle vergaderlocatie in Zeeland. Misschien is het bij jullie in de buurt maar het kan ook net tussen jullie liggen in om reistijd voor beiden te voorkomen. Samen even afzonderen om alle belangrijke zaken af te tikken en belangrijke stappen te zetten. Gaan jullie met meerdere mensen vergaderen uit jullie bedrijf en het andere bedrijf dan is een vergaderlocatie of meeting ruimte ook prima te vinden. We helpen jullie dus graag op weg met een portie inspiratie aan vergaderlocaties in Zeeland en omgeving.

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN ZEELAND

Ben je op zoek naar een mooie vergaderlocatie in Zeeland of 1 van de vele steden die de provincie rijk is? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Met meer dan 350.000 inwoners, veel uitgestrekte natuur, polderlandschap, steden en dorpjes is het een provincie die gezien mag worden. Misschien daarom dat er ook voldoende mogelijkheden zijn voor vergaderlocaties in Zeeland. Hebben jullie een bepaalde stad in gedachten? Bijvoorbeeld Middelburg, Hulst, Terneuzen, Goes, Breskens, Groede en nog veel meer plaatsen lenen zich er perfect voor. MIddelburg is bijvoorbeeld de hoofdstad van Zeeland en staat bekend om de Lange Jan en ook door de rest van het historische centrum. Lijkt het jullie niet leuk om voorafgaan aan een vergadering van jullie bedrijf naar de vergaderlocatie Middelburg te lopen. Maar ook een vergadering in vestingstad Hulst is een aanrader. Bekijk na de vergadering bijvoorbeeld de mooie stadswal. Zeker een aanrader. En hebben jullie dan nog tijd over en is reistijd geen probleem rij dan ook nog even naar Terneuzen en het gezellige centrum. Kiezen jullie voor Groede en een vergadering in een strandtent aan de Zeeuwse kust? Ook hier zijn er uiteraard veel opties. Je ziet wel dat vergaderlocaties Zeeland veel mogelijkheden geeft. We wensen jullie bij voorbaat een effectieve en waarvolle vergadering toe in Zeeland.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact