Vergaderlocaties Gelderland

ook voor de regio Nijmegen, Arnhem, Wageningen en omgeving

Vergaderlocatie Gelderland arrangementen

Op zoek naar een vergaderlocatie Gelderland? Of zaalverhuur Gelderland? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. We helpen jullie namelijk graag op weg bij het vinden van DE perfecte vergaderlocatie Gelderland. Hebben jullie zelf al een idee welke plaats jullie zouden willen inzetten. Of staat het nog vrij en is het daarom dat jullie nog kijken naar de verschillende vergaderlocaties in Gelderland op basis van bepaalde kenmerken. Bezoek naast de verschillende steden ook eens de mooie natuur die deze provincie rijk is. Misschien is een wandeling of andere ontspanning mogelijkheid in de vorm van bijvoorbeeld teambuilding geen slechte toevoeging. Maar ook voor trouwlocatie Gelderland en feestlocaties Gelderland helpen we je graag op weg. We wensen jullie bij voorbaat enorm veel inspiratie toe tijdens jullie vergadering op de vergaderlocatie Gelderland.

Vergaderlocaties in Gelderland: functioneel en goed bereikbaar
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Vergaderlocaties in Gelderland: functioneel en goed bereikbaar

Wilt u in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Gelderland? En wilt u daarbij gebruik maken van moderne vergaderhulpmiddelen? Is een goede bereikbaarheid (en parkeergelegenheid) een vereiste? Dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen op loopafstand van een van de NS Station in Gelderland
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen op loopafstand van een van de NS Station in Gelderland

Komen de deelnemers aan uw vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergadering plaats te vinden op loopafstand van één van de NS station van Gelderland. Ook dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties op loopafstand van een NS station. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Gelderland vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderlocaties regio Gelderland vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in Gelderland, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderlocatie Gelderland arrangementen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Gelderland arrangementen

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie in Gelderland? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderlocatie service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Gelderland
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergadering met overnachting in Gelderland

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Gelderland? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Gelderland bij heide, bossen of op het water
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Inspirerende vergaderlocaties Gelderland bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties.  Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Gelderland of omgeving: transpireren en inspireren
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor vergaderlocaties in Gelderland of omgeving: transpireren en inspireren

Bent u op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke Outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de provincie Gelderland is dit mogelijk. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte Outdoor vergaderlocaties.  Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Gelderland of omgeving

Vergaderen en koken in Gelderland of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Gelderland te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Gelderland? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Gelderland (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Gelderland (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Gelderland

Congreslocaties in Gelderland

Organiseert u binnenkort een congres, symposium of seminar? En bent u op zoek naar een passende congreslocatie in provincie Gelderland? Dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Functionele vergaderlocaties Gelderland

Functionele vergaderlocaties Gelderland voor grote groepen (vanaf 10 personen)

Ben je met een grote groep (meer dan 10 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderlocatie in Gelderland die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Gelderland
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Gelderland

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Gelderland of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Forteiland vergaderlocatie met diverse vergaderbreak mogelijkheden (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland vergaderlocatie met diverse vergaderbreak mogelijkheden (optioneel met overnachting)

Voor de kust van Haarlem/Amsterdam

Organiseer je binnenkort een kick-off meeting of een bijzondere vergadering? En wil je de aanwezigen verrassen met een wel heel bijzondere locatie? En wil je dat de aanwezigen behalve vergaderen ook kunnen genieten van diverse vergaderbreaks of teambuilding sessies? Dan is deze Forteiland Experience misschien wel een hele goede invulling van je evenement. Het begin is al indrukwekkend. De aanwezigen worden per boot over zee naar hun bestemming gebracht: een beeldschoon fort midden op een eiland op zee. Hier kunnen jullie vergaderen in combinatie met diverse teambuilding activiteiten of vergaderbreaks (indoor en outdoor). Bij dit arrangement zijn de overtocht, drankjes gedurende de dag en activiteiten inbegrepen. Het is tevens mogelijk om te overnachten of een feestavond of BBQ bij te boeken (optioneel). Kijk ook eens op teambuilding activiteiten met overnachtingWil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Wist je dit over Gelderland?

Deze bijzondere provincie is gelegen in het midden en oosten van ons mooie land en heeft als hoofdstad Arnhem. De hoofdstad is echter niet de grootste stad van de provincie. Dit is namelijk Nijmegen. Wanneer je kijkt naar de verschillende provincies van Nederland is Gelderland wel de grootste provincie van Nederland qua oppervlakte. Hebben jullie binnenkort een vergadering in de agenda’s staan? Organiseer je een bedrijfsuitje Gelderland? Samen met je collega’s op pad om de plannen voor volgend jaar te bespreken? Of misschien op management niveau een vergadering die ervoor gaat zorgen dat jullie toekomst er (nog) beter uit gaat zien. Waar je ook op zoek bent naar een vergaderlocatie Gelderland, er is voldoende keuze.

   

Vergaderlocatie Gelderland: De Blaauwe Kamer Wageningen

Valt het je wel eens op dat je de mooiste ideeën kunt krijgen in een rustgevende omgeving? Wil je dit eens in de praktijk brengen tijdens een vergadering? Dit kan bij de Blaauwe Kamer in Gelderland, die zich bevindt in Wageningen. In een uitgestrekt natuurgebied ligt deze vergaderlocatie, die al veel mensen inspiratie heeft geboden. Naast de rust zijn ook de technische omstandigheden aanwezig om de vergadering in goede banen te kunnen leiden. Ook koffie, thee en water worden uiteraard verzorgd. Wil je even weg uit het soms hectische kantoorleven? Kies dan voor de Gelderlandse natuur, door te komen vergaderen bij de Blaauwe Kamer.

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de natuur

 • Blaauwe Kamer 14
  6702 PA Wageningen
 • www.deblaauwekamer.nl / 0317 421410
   
   

Vergaderlocatie Gelderland: Old Cave Nijmegen

Diep aan het graven voor inspiratie voor je bedrijf? Dan kan een ondergrondse vergaderlocatie een oplossing zijn. In Gelderland is daarvoor de Old Cave, gelegen in Nijmegen. De oude wijnkelder is erg sfeervol ingericht, maar tegelijkertijd ook erg comfortabel, wat de vergadering zeker ten goede zal komen. Wil je eens weg uit het kantoor, maar tegelijkertijd wel aan het werk? Daal dan af naar de Old Cave voor een inspirerende vergadersessie. De deur staat altijd voor je open!

- Van 10 tot 450 personen
- Unieke ondergrondse locatie

 • Sint Anthoniusplaats 13
  6511 TR Nijmegen
 • www.oldcave.nl / 0481 465898
   
   

Vergaderlocatie omgeving Gelderland: Dorsvlegel Vinkel

Doorzoek je Gelderland op jacht naar de ideale vergaderlocatie? De Dorsvlegel in Vinkel kan je bieden wat je zoekt. Een moderne, chique zaal waarin de goede ideeën als vanzelf naar boven komen. Natuurlijk is er Wi-Fi aanwezig. Ook zijn er geluidsinstallaties die ervoor zorgen dat iedereen meekrijgt wat er gezegd wordt. Om de woorden kracht bij te zetten met beeld kunnen de plasmaschermen worden gebruikt. Is het lekker weer? Dan kan er uiteraard ook buiten vergaderd worden op het terras! Mooi weer en een lekker drankje kunnen de ontspanning bieden die nodig is voor een productieve en aangename vergadersessie. Ga je voor inspiratie in de omgeving van Gelderland? Dan ga je voor de Dorsvlegel!

- Van 40 tot 400 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Brugstraat 43
  5382 JB Vinkel
 • www.dorsvlegel.nl / 073 5322159
   

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN GELDERLAND

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie ergens in Gelderland? Een onvergetelijke ruimte waar het zal gaan bruisen van ideeën en waardevolle toevoegingen aan de vergadering? We helpen jullie graag op weg bij het inspiratie vinden. Weten jullie al welke kant jullie op willen qua vergaderlocatie? Met diverse steden en overige plaatsen is de provincie Gelderland een bijzondere. Bijvoorbeeld Arnhem alleen al is een historische stad met vele verschillende opties in vergaderlocaties. Met meer dan 150.000 inwoners heeft Arnhem zoveel vraag naar vergaderlocaties en dat komt mede door de leuke en grote bedrijven die er zich huisvesten. Bedrijventerrein Arnhems Buiten bijvoorbeeld, Rijntoren en de groene Parktoren heeft al zoveel mooie bedrijven. Maar ook Nijmegen is een stad met een lange geschiedenis. Met 170.000 inwoners net iets groter dan Arnhem. Ook deze inwoners hebben grotendeels een baan bij de bedrijven in de regio. En waar mensen werken, vergaderen ze! Hebben jullie behoefte aan een goede vergaderlocatie Gelderland of specifieker Arnhem? Maar zoals eerder gezegd ook de overige plaatsen. Zoek je als inwoner van bijvoorbeeld Barneveld, Apeldoorn, Harderwijk, Nijkerk, Zutphen of Doetinchem een bijzondere vergaderlocatie? Dan helpen we jullie graag op weg. We wensen jullie bij voorbaat enorm veel inspiratie toe en een onvergetelijke vergadering met veel waardevolle uitkomsten.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact