Vergaderlocaties Lelystad

ook voor de regio Almere, Dronten en omgeving

Vergaderlocatie Lelystad arrangementen

Vergaderen op een inspirerende en moderne plaats in Nederland? Dan moet je in een van de efficiënte vergaderlocaties in Lelystad zijn. Wist je dat het goed is om je oude kantoor eens te verlaten en te vergaderen op een externe locatie? Bekijk dan hier zaalverhuur Lelystad. Onderzoek wijst namelijk uit dat dit wisselen van vergaderplek meer inspiratie en een leukere vergadering als gevolg heeft. Dat wil jij toch ook? Kom dan vergaderen in de vergaderlocatie Lelystad. Het aanbod vergaderlocaties Lelystad vind je verder op deze website. We hopen je snel terug te zien in een van de inspirerende vergaderlocaties in Lelystad. Voor persoonlijke feesten hebben we ook locaties, zoals bijvoorbeeld feestlocatie Lelystad en trouwlocatie Lelystad.

Vergaderlocaties regio lelystad vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderlocaties regio lelystad vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Lelystad, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Lelystad
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergadering met overnachting in Lelystad

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Lelystad of omgeving? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Partycentrum The Lake in Almere: vergaderlocatie op 28 km van het centrum van Lelystad
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Partycentrum The Lake in Almere: vergaderlocatie op 28 km van het centrum van Lelystad

Voor feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 300 personen.

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Lelystad of omgeving? En dan eentje waar feesten en vergaderingen tot wel 300 personen kunnen worden gegeven.  En waar ook kan worden vergaderd? Dan zou het zomaar kunnen dat The Lake in Almere een goede keuze is voor jouw evenement. Bekijk hieronder de karakteristieken van deze vergaderlocatie in de omgeving van Lelystad.

Smiley face Gelegen in Almere op 28 km van het centrum van het Lelystad

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 300 pers.

Smiley face Grootste ruimte: max. 300 pers. Kleinste: Max. 85 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren is mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Partycentrum The Lake in Almere, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Eva´s Keukentuin in Lelystad: vergaderlocatie op 4 km van het centrum
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Eva´s Keukentuin in Lelystad: vergaderlocatie op 4 km van het centrum

Voor feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 40 personen.

Ben je op zoek naar een leuke en originele locatie voor een klein feest of vergadering in de omgeving van Lelystad? Wellicht is het dan leuk om deze te organiseren in Eva´s Keukentuin in Lelystad. Voor feesten en vergaderingen tot 40 personen is dit een uitstekende locatie.  Bekijk hieronder de eigenschappen van deze vergaderlocatie in de omgeving van Lelystad.

Smiley face Gelegen in Lelystad op 4 km van het centrum van Lelystad

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 40 pers. Vergaderen: 40 pers.

Smiley face Terras aanwezig (overdekt)

Smiley face Gratis parkeren is mogelijk

Smiley face Bijzonderheden: bijzondere locatie

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Eva´s Keukentuin in Lelystad, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Outdoor vergaderlocaties in Lelystad en omgeving: transpireren en inspireren
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor vergaderlocaties in Lelystad en omgeving: transpireren en inspireren

Ben je op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Lelystad is dit mogelijk. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte outdoor vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Lelystad (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Lelystad (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Lelystad of omgeving

Vergaderen en koken in Lelystad of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Lelystad of omgeving te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergader dag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chef kok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Lelystad? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en teambuilding zeilen (ijsselmeer)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Vergaderen en teambuilding zeilen (ijsselmeer)

Zoek je een inspirerende plek voor je vergadering? Een plaats waar je in alle rust belangrijke onderwerpen kunt bespreken, maar ook een plek waar je kunt genieten van de elementen en tot nieuwe creatieve inzichten kunt komen. Een plaats waar jullie samen moeten werken met één gemeenschappelijk doel: het vooruit stuwen van de imponerende zeilboot waarop jullie je bevinden. Wil je meer weten over deze bijzondere vergadering? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast behouden vaart.

Schitterende Zeetjalk: vergaderen en zeilen, teambuilding of ander zakelijk evenement
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Schitterende Zeetjalk: vergaderen en zeilen, teambuilding of ander zakelijk evenement

Vergaderen t/m 26 pers., overnachten t/m 18 pers., zakelijke evenementen t/m 750 pers.

Ben je een beetje klaar met het vele binnen zitten? Hebben jij en je vrienden of collega´s behoefte aan een beetje frisse lucht? Of ben je gewoon op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, teambuilding of ander evenement? Misschien is een arrangement op deze Zeetjalk dan een leuke optie. Met een maximale capaciteit van 34 personen (18 in het geval van een overnachting) en de mogelijkheid tot uitbreiding van maar liefst 750 personen door het inschakelen van bevriende vloot, vormt deze Zeetjalk de sleutel tot een inspirerende vergadering of een mooi zakelijk evenement.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen op 33 km van Lelystad

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Mooie twee-mast brigantijn: vergaderen en zeilen, opstappen in Lelystad
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Mooie twee-mast brigantijn: vergaderen en zeilen, opstappen in Lelystad

Voor zakelijke evenementen tot 85 personen.

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, bedrijfsfeest of ander zakelijk evenement? Misschien is het dan een leuk idee om het evenement te organiseren op het water en wel op een schitterende twee-mast brigantijn? Vertrek is mogelijk uit een van de volgende havens: Lelystad, Volendam, Amsterdam, IJmuiden, Enkhuizen, Almere, Hoorn, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Lemmer.

Smiley face Opstappen in: Lelystad, Volendam, Amsterdam, IJmuiden, Enkhuizen, Almere, Hoorn, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Lemmer

Smiley face Maximale capaciteit varend: 50 pers. ; Stilstaand Max. 85 pers.

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.600 (exc. BTW), overnachten niet mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de 2-mast brigantijn, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Wist je dit over Lelystad?

Waarom je voor Lelystad moet kiezen? Omdat de stad een van de jongste steden in Nederland behoort en er altijd genoeg inspiratie te vinden is. En laat dat nou net zijn wat je nodig hebt tijdens je vergaderingen in een van de vergaderlocaties Lelystad. Vergeten jij en je collega’s niet om pauze te houden? Een aanrader hiervoor is het natuurlijk recreatiegebied dat in de stad te vinden is. Wist je dat deze per toeval ontstaan is? Artis de dierentuin groeide al snel uit zijn voegen en was er een plaats nodig om paarden, wilde zwijnen, herten en elanden naartoe te verplaatsen. Dit werd al snel Natuurpark Lelystad! Interessant, niet? Combineer dit tijdens een inspirerende vergadering in Lelystad.

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN LELYSTAD

Lelystad is gelegen in het moderne Flevoland, de jongste provincie van Nederland. De provincie wordt vaak gezien als een speciaal plekje, aangezien het niet ‘vanzelf’ is ontstaan; het is namelijk letterlijk herrezen uit het water aangezien het is drooggelegd door de mens! Dit maakt Flevoland niet alleen een leuke provincie, maar ook een hele interessante. Met steden als Lelystad en Almere doet het zeker niet onder voor populaire provincies als Noord- en Zuid-Holland en Utrecht qua vergaderlocaties. De vergaderlocaties in Lelystad zijn net zo gaaf en inspirerend! Mocht je naar een wat kleiner stadje op zoek zijn als inspirerende uitvalsbasis voor je vergadering? Kijk dan eens in de directe omgeving van Lelystad. Zo vind je op steenworp afstand van de stad leuke plaatsjes als Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Emmeloord en Zeewolde. Ook Almere is omringt door leuke plaatsjes. Kijk maar eens rond! We hopen je de juiste inspiratie te hebben geboden om de vergaderlocatie Lelystad van je dromen te vinden. Zo niet, hopen we toch dat je de juiste keuze voor jou en je collega’s zal maken. We wensen je een inspirerende vergadering toe op een van de vergaderlocaties Lelystad of op een andere vergaderlocatie in Nederland. We hopen je snel te mogen ontvangen!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact