Vergaderlocaties Arnhem

ook voor de regio Tiel, Velp, Wageningen, Doetinchem en omgeving

Vergaderlocatie Arnhem arrangementen

Op zoek naar een vergaderlocatie Arnhem? Een vergaderlocatie Arnhem kan aan zoveel verschillende eisen voldoen. Moet het in de natuur zijn (Arnhem grenst aan de Veluwe), het centrum of juist dichtbij jullie eigen locatie zodat het een constructieve en korte meeting kan zijn. Of je nu met je directe collega zit, een jaargesprek hebt of een presentatie van de jaarplannen. Een vergaderlocatie Arnhem kan enorm veel toevoegen voor een bedrijf. Arnhem heeft in totaal 100.000 arbeidsplaatsen, tel daarbij op dat Arnhem niet ver van de grens ligt en dus veel mensen uit Arnhem zelf ook in de omgeving van Arnhem of zelfs in Duitsland werken. Ben jij binnenkort de organisator of voorzitter van een vergadering in Arnhem of omgeving? Gebruik dan deze pagina om inspiratie op te doen voor een vergaderlocatie Arnhem. We wensen jullie bij voorbaat al een prettige en waardevolle vergadering toe. Bekijk ook eens ons aanbod aan feestlocaties Arnhem, zaalverhuur Arnhem voor een borrel en/of trouwlocaties Arnhem. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Arnhem.

Vergaderlocaties Arnhem

Hier een vergaderlocatie in Arnhem promoten?

Probeer het zonder kosten uit in 2020

Wilt u hier uw vergaderlocatie in Arnhem (of omgeving) presenteren met naam, foto en details? We bieden u de mogelijkheid om de samenwerking zonder kosten uit te proberen in 2020. U krijgt de optie om een eigen foto toe te voegen evenals een eigen tekst (ongeveer net zo groot als deze). Daarnaast kunt u gegevens m.b.t. uw vergaderlocatie toevoegen in onderstaande overzicht (zie onderstaande voorbeeld).

Smiley face 200 meter vanaf Arnhem Centraal Station

Smiley face Grootste zaal: Max. 75 pers. 

Smiley face Kleinste zaal: Max. 8 pers. 

Smiley face 3 verschillende vergaderzalen

Heeft u interesse in deze samenwerking uit te proberen? Ga dan naar onze contactpagina en stuur een bericht.

Functionele vergaderlocaties Arnhem voor kleine groepen t/m 19 personen

Functionele vergaderlocaties Arnhem voor kleine groepen t/m 9 personen

Wil je in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Arnhem, Wageningen, Doetinchem en omgeving? En zijn jullie met een relatief kleine groep tm 9 personen? Dan zul je misschien al gemerkt hebben, dat veel vergaderlocaties enkel geschikt zijn voor grotere groepen. Om je toch van dienst te kunnen zijn, hebben we in de onderstaande tabel een aantal goede vergaderlocaties voor kleine groepen weergegeven. Locaties waarbij je uiteraard gebruik kunt maken van moderne vergaderhulpmiddelen? Is een goede bereikbaarheid (en parkeergelegenheid) een vereiste? Bekijk daarom hieronder het overzicht van onze huisvergaderlocaties in de omgeving van Arnhem. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.                     

 Huisvergaderlocaties # pers. Opmerking Klik
 Arnhem West t/m 9 West meer info    
 Ten noorden van Arnhem t/m 9        Ten noorden meer info    
 Arnhem Noord t/m 9 Noord meer info    
 Arnhem Centrum t/m 9 Centrum meer info    
 Ten noorden van Arnhem t/m 9 Ten noorden meer info    
 Ten noorden van Arnhem t/m 9 Ten noorden meer info    


Wil je dat we de beschikbaarheid gratis voor je checken en je in contact brengen met de nog beschikbare vergaderlocaties? Vul dan het meer informatie formulier in en dan zullen we de 2 best passende en nog altijd beschikbare huislocaties vragen om je gratis en vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op de onderstaande link te klikken.

Functionele vergaderlocaties Arnhem

Functionele vergaderlocaties Arnhem voor grote groepen vanaf 10 personen

Ben je met een grote groep (meer dan 10 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderlocatie in Arnhem, Tiel, Velp, Wageningen, Doetinchem of omgeving die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.  Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Arnhem Centraal, Velperpoort, Presikhaaf of Zuid

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Arnhem Centraal, Velperpoort, Presikhaaf of Zuid

Komen de deelnemers aan uw vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergadering plaats te vinden op loopafstand van één van de NS station van Arnhem: Arnhem Centraal, Velperpoort, Presikhaaf of Zuid. Ook dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties op loopafstand van een NS station. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Arnhem vlak bij de snelweg

Vergaderlocaties regio Arnhem vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Arnhem, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderlocatie Arnhem arrangementen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Arnhem arrangementen

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie in Arnhem of omgeving Zutphen, Tiel etc.? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderlocatie service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Arnhem

Vergadering met overnachting in Arnhem

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Arnhem of omgeving? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Arnhem bij heide, bossen of op het water

Inspirerende vergaderlocaties Arnhem bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Arnhem of omgeving: transpireren en inspireren

Outdoor vergaderlocaties in Arnhem of omgeving: transpireren en inspireren

Bent u op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke Outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Arnhem, Tiel, Velp, Wageningen, Doetinchem en omgeving is dit mogelijk. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte outdoor vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Arnhem of omgeving

Vergaderen en koken in Arnhem of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Arnhem te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Arnhem? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Arnhem (licht actief, dus niet erg fysiek)

Vergaderen met teambuilding in Arnhem (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Arnhem

Congreslocaties in Arnhem

Organiseert u binnenkort een congres, symposium of seminar? En bent u op zoek naar een passende congreslocatie in Arnhem, Tiel, Velp, Wageningen, Doetinchem of omgeving? Dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte congresocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatie Arnhem partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Arnhem
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Arnhem

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Arnhem of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Forteiland vergaderlocatie met diverse vergaderbreak mogelijkheden (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland vergaderlocatie met diverse vergaderbreak mogelijkheden (optioneel met overnachting)

Voor de kust van Haarlem/Amsterdam

Organiseer je binnenkort een kick-off meeting of een bijzondere vergadering? En wil je de aanwezigen verrassen met een wel heel bijzondere locatie? En wil je dat de aanwezigen behalve vergaderen ook kunnen genieten van diverse vergaderbreaks of teambuilding sessies? Dan is deze Forteiland Experience misschien wel een hele goede invulling van je evenement. Het begin is al indrukwekkend. De aanwezigen worden per boot over zee naar hun bestemming gebracht: een beeldschoon fort midden op een eiland op zee. Hier kunnen jullie vergaderen in combinatie met diverse teambuilding activiteiten of vergaderbreaks (indoor en outdoor). Bij dit arrangement zijn de overtocht, drankjes gedurende de dag en activiteiten inbegrepen. Het is tevens mogelijk om te overnachten of een feestavond of BBQ bij te boeken (optioneel). Kijk ook eens op teambuilding activiteiten met overnachtingWil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Wist je dit over Arnhem?

De stad Arnhem heeft met meer dan 100.000 arbeidsplaatsen een belangrijke vinger in de pap qua werkgelegenheid in de provincie. Dit is uiteraard niet gek met ING, OHRA CITO, VGZ, Atos Origin, ING en o.a. Ziekenhuis Rijnstate (ruim 5000 werknemers). Een ideale stad voor je vergadering of bedrijfsuitje Arnhem. Alle bovengenoemde bedrijven hebben vaak doelen gesteld en gaan daar dagelijks voor om weer een stapje vooruit te zetten. Een vergadering is hieraan onlosmakelijk verbonden. Samen vergaderen om zo te kijken hoe jullie samen dat doel kunnen bereiken. Ben je voor deze vergadering op zoek naar een vergaderlocatie Arnhem? Daarin kunnen wij jullie weer helpen. Arnhem bruist en is een prima plaats voor de werkende mens. Ook het feit dat Arnhem een spoorwegknooppunt is maakt de bereikbaarheid erg goed en prettig. ’s Ochtends bereiken dan ook veel werknemers de stad per openbaar vervoer.

   

Vergaderlocatie: De Blaauwe Kamer Wageningen

Vergaderen op kantoor kan na een tijdje nog wel eens veel chaos en stress met zich mee brengen. Waarom niet vergaderen in de rustige omgeving van Wageningen waar je je midden in de natuur bevind? Wanneer dit het type vergaderlocatie is wat je zoekt, kom dan langs bij De Blaauwe Kamer. De vergaderzalen zijn uitgerust met alle type technische faciliteiten die je nodig hebt, inclusief gratis koffie, thee en water. Er zijn verschillende vergaderarrangementen beschikbaar, dus voor iedere wens is er wat wils. Tevens werkt vergaderen op een nieuwe plek alleen maar inspirerend. Wij zien alleen maar voordelen, jij ook? Kom dan binnenkort eens naar Wageningen!

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de natuur

 • Blaauwe Kamer 14
  6702 PA Wageningen
 • www.deblaauwekamer.nl / 0317 421410
   
   

Vergaderlocatie omgeving Arnhem: Old Cave Nijmegen

Als je dit ziet heb je vast een vergadering gepland in de buurt van  Arnhem. Wat dacht je hierbij van een vergadering in een ouderwetse grot, gevuld met de nieuwste mogelijkheden? Hiervoor kun je afdalen naar de Old Cave in Nijmegen, vroeger een wijnkelder, tegenwoordig een vergaderlocatie die je veel inspiratie kan bieden. Hoewel er meerdere zalen zijn, kan gegarandeerd worden dat je de grot voor je alleen hebt, zodat je ongestoord kunt vergaderen. Na de vergadering kan er een lekker wijntje gedronken worden: de Old Cave is haar roots zeker niet vergeten! Ook qua catering is er van alles mogelijk: eten vanuit verschillende uithoeken van de wereld wordt hier op heerlijke wijze bereid. Ben je even enthousiast als wij? Vraagdan eens voor meer informatie over de Old Cave in Nijmegen!

- Van 10 tot 450 personen
- Unieke ondergrondse locatie

 • Sint Anthoniusplaats 13
  6511 TR Nijmegen
 • www. oldcave.nl / 0481 465 898
   
   

Vergaderlocatie omgeving Arnhem: Partycentrum de Deel Nieuwleusen

Een vergadering en een partycentrum: ze gaan beter samen dan je denkt. Bij Partycentrum De Deel is namelijk alles aanwezig voor een succesvolle vergadering, van technische faciliteiten tot inspirerende omgeving, met muurschilderingen van idolen uit de jaren 60. Hier kun je ook lekker bij eten, bijvoorbeeld in het steengrill restaurant. Dit biedt de ideale combinatie tussen ontspanning en hard werk, waardoor deze dag de teamspirit bij iedereen zal verhogen. Alle reden dus voor een vergadering bij Partycentrum de Deel, vlakbij Arnhem.

- Tot 1000 personen
- Verschillende vergaderarrangementen

 • Den Hulst 180
  7711 GV Nieuwleusen
 • www.partycentrumdedeel.nl / 0529 483851
   
   

Nederlands Water Museum

Wie aan een museum denkt, denkt aan kunst. En kunst is natuurlijk voor iedereen persoonlijk. Ieder heeft bij elk kunstwerk een eigen idee en manier van denken. Erg interessant. De metafoor met het bedrijfsleven is uiteraard snel gemaakt. Want ook in het dagelijkse werk heeft iedereen zijn eigen manier van werken. Maar het belangrijkste is om dit te kunnen combineren. Wellicht dat je daarom ook op zoek bent naar een vergaderlocatie in Arnhem. Een vergaderlocatie waar je de neuzen dezelfde kant op kunt laten staan, de cijfers wilt bespreken of juist een gouden idee wilt bespreken. Water is zeker ook een kunst. We staan wereldwijd zelfs bekend om hoe wij met water omgaan en hoe we ons landje beschermen. Het Nederlands Water Museum is een erg inspirerende ruimte voor een vergadering. Stap in de wereld van het water zonder dat je voeten nat worden en bespreek die belangrijke onderwerpen in een inspirerende ruimte.

- Tot 120 personen
- Midden in het centrum

 • Zijpendaalseweg 26-28
  6814 L Arnhem
 • www.watermuseum.nl / 026 4452548
   
   

Vergaderlocatie Cultuurherberg de Legende

Op zoek naar een vergaderruimte in een van Arnhems best bewaarde geheimen? ''Cultuurherberg de Legende'' biedt je verscheidenen vergaderruimtes binnen een privépark. Deze vergaderlocatie is een ontmoetingsplaats waar het zakenleven zich mengt met de ontspanning die eten, kunst en cultuur met zich mee brengen. Door de landelijke uitstraling van de vergaderlocatie geeft het een rustgevende, ontspannen sfeer aan jullie vergadering, brainstorm of workshop.

- Tot 150 personen
- Parkeren bij de deur

 • Braamweg 1
  6821 JT Arnhem
 • www.cultuurherberg.nl / 026 3705880
    

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN ARNHEM

Heb je spoedig een vergadering in Tiel, Velp, Wageningen of Doetinchem op het programma staan? We helpen je graag op weg bij het vinden van de ideale vergaderlocatie in de omgeving van Arnhem zodat we een steentje bij kunnen dragen aan de vergadering. Tiel ken je misschien door de mascotte van de lokale jamfabriek De Betuwe. Een leuk element die je wellicht kunt toevoegen aan een vergadering daar. Of wil je graag vergaderen in of nabij Kasteel Biljoen in Velp? Ook studentenstad Wageningen met de Universiteit van Wageningen is een prima uitvalsbasis voor een vergaderlocatie omgeving Arnhem. Liever een locatie aan de Oude IJssel? Trek dan naar de achterhoek en kies voor de mooie plaats Doetinchem. Of je nu in Wageningen, Velp, Tiel of Doetinchem op zoek gaat naar vergaderlocatie. We helpen je graag op weg en wensen je alvast een top vergadering toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact