Vergaderlocaties Nijmegen

ook voor de regio Wijchen, Groesbeek, Zevenaar en omgeving

Vergaderlocatie Nijmegen arrangementen

Vlakbij Noord-Limburg, Antwerpen, Noord-Brabant en het Ruhrgebied ligt het mooie en meer dan 2000 jaar oude Nijmegen. Nimwèège of Noviomagus zijn ook wel namen voor deze bijzondere stad. Heb je binnenkort een vergaderlocatie Nijmegen nodig voor een belangrijke vergadering? We helpen je graag op weg bij het vinden van deze speciale locatie voor een zo optimaal mogelijke vergadering. Zie jij ook die rood omcirkelde datum in je agenda staan? We helpen je namelijk graag bij het vinden van een perfecte vergaderlocatie Nijmegen zodat jullie vergadering 100% score op inspiratie zal halen. We wensen jullie alvast een enorm constructieve en waardevolle vergadering toe in Nijmegen en/of omgeving. Bekijk ook eens ons feestlocatie Nijmegen, trouwlocatie Nijmegen en/of zaalverhuur Nijmegen aanbod. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Nijmegen.

Watergoed in Valburg: vergaderlocatie op 14 km van het centrum van Nijmegen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Watergoed in Valburg: vergaderlocatie op 14 km van het centrum van Nijmegen

Voor kleine en grote vergaderingen (tot 150 personen (theatersetting)).

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in de natuur in de omgeving van Nijmegen, wellicht is watergoed in Valburg dan een uitstekende keuze.  Met een feestcapaciteit tot wel 500 personen en een vergadercapaciteit van 150 personen (theater setting) is Watergoed een uiterst veelzijdige vergaderlocatie. Ook is het mogelijk om een leuke vergaderbreak te houden in de vorm van een teambuilding activiteit. Handig is ook dat er gratis kan worden geparkeerd. Bekijk hieronder de eigenschappen van Watergoed.

Smiley face Gelegen in Valburg op 14 km van het centrum van Nijmegen

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 500 pers. theater: 150 pers.

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 500 pers. Kleinste: Max. 20 pers. 

Smiley face 5 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: teambuilding activiteiten mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Watergoed, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van der Valk hotel Nijmegen: vergaderlocatie op 6 km van het centrum
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Nijmegen: vergaderlocatie op 6 km van het centrum

Voor vergaderingen tot 450 personen (theateropstelling).

De regio Nijmegen beschikt over nogal wat grote bedrijven en organisaties. En deze organisaties hebben samen een aanzienlijke behoefte om evenementen te organiseren. In vergaderlocatie Van der Valk hotel Nijmegen is het mogelijk om flink uiteenlopende evenementen te organiseren. Van klantendag tot vergadering, van zakelijk feest tot congres, bekijk hieronder de mogelijkheden.

Smiley face Gelegen in Nijmegen op 6 km van het centrum

Smiley face Maximale capaciteit: 450 pers.

Smiley face Grootste zaal: max. 450 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 12 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: fitness, fietsverhuur, wellness aanwezig

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Nijmegen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

´t Sfeerhuys bij de Looimolen in Nijmegen: vergaderlocatie op 2 km van het centrum
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

´t Sfeerhuys bij de Looimolen in Nijmegen: vergaderlocatie op 2 km van het centrum

Voor kleine en grote vergaderingen (tot 50 personen).

Het terras met het schitterende panorama van het Florapark en het uitzicht op de romantische Witte Molen maken 't Sfeerhuys in Nijmegen tot een geweldige locatie voor een trouwfeest, een inspirerende vergadering of een zakelijk evenement. Met een groot terras en 2 multifunctionele ruimtes is 't Sfeerhuys in Nijmegen bijzonder geschikt voor diverse evenementen tot een maximum bezoekersaantal van 150 personen. Bekijk hieronder de belangrijkste specificaties van deze vergaderlocatie.

Smiley face Gelegen in Nijmegen op 2 km van het centrum, 15 km van het centrum van Arnhem

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 150 pers. vergaderen: 50 pers.

Smiley face Groot terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 150 pers. Kleinste: Max. 10 pers. 

Smiley face 3 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren is doorgaans mogelijk

Smiley face Bijzonderheden: mooi uitzicht op de schitterende Witte molen en het park

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres of vergadering in´t Sfeerhuys bij de Looimolen in Nijmegen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergadering met overnachting in Nijmegen
incl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergadering met overnachting in Nijmegen

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Nijmegen? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Van der Valk hotel Cuijk: vergaderlocatie op 10 km van het centrum van Nijmegen
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Cuijk: vergaderlocatie op 10 km van het centrum van Nijmegen

Voor vergaderingen tot 500 personen (theateropstelling).

Zoek je een vergaderlocatie in de omgeving van Nijmegen? En dient deze locatie te beschikken over meerdere zalen en een maximale capaciteit tot wel 500 personen (theatersetting)? Wellicht is het Van der Valk hotel Cuijk dan een goede optie voor jullie evenement. Bekijk hieronder meer informatie over dit hotel.

Smiley face Gelegen in Cuijk op 10 km van het centrum van Nijmegen

Smiley face Maximale capaciteit: 500 pers.

Smiley face Grootste zaal: max. 500 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 11 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: fitness, wellness aanwezig

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Cuijk, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderlocaties regio Nijmegen vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderlocaties regio Nijmegen vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Nijmegen, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Fort Lent: mooie vergaderlocatie op 3 km van het centrum van Nijmegen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Fort Lent: mooie vergaderlocatie op 3 km van het centrum van Nijmegen

Voor kleine en grote vergaderingen tot 300 personen (theateropstelling).

Zoek je een hele bijzondere vergaderlocatie in de directe omgeving van Nijmegen? En mag het dan bijvoorbeeld een historische vergaderlocatie die zorgt voor een niet te evenaren sfeer? Wellicht is Fort Lent dan een aanrader voor jouw feest,  vergadering of ander evenement? Met maar liefst 12 verschillende ruimtes biedt Fort Lent de perfecte plaats voor zowel kleine als grote vergaderingen en evenementen. Bekijk hieronder de eigenschappen van deze vergaderlocatie.

Smiley face Gelegen in Nijmegen-Noord op 3 km van het centrum van Nijmegen, 15 km van het centrum van Arnhem

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 800 pers. Theateropstelling: 300 pers.

Smiley face dakterras aanwezig voor max. 200 personen

Smiley face Grootste ruimte: max. 250 pers. Kleinste: Max. 50 pers. 

Smiley face 12 verschillende ruimtes

Smiley face Voldoende parkeergelegenheid

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Fort Lent, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van der Valk hotel Molenhoek: vergaderlocatie op 6 km van het centrum van Nijmegen
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Molenhoek: vergaderlocatie op 6 km van het centrum van Nijmegen

Voor vergaderingen tot 200 personen (theateropstelling).

Niet heel ver verwijderd van het centrum van Nijmegen (slechts 6 km) bevindt zich het Van der Valk hotel Molenhoek. Hoewel het hotel voor wat betreft de maximale zaalcapaciteit, is het toch prima mogelijk om vergaderingen en andere zakelijke evenementen te organiseren in dit hotel tot wel 200 personen in theater setting. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor het organiseren van een evenement in Van der Valk hotel Molenhoek.

Smiley face Gelegen in Molenhoek op 6 km van het centrum van Nijmegen

Smiley face Maximale capaciteit: 200 pers.

Smiley face Grootste zaal: max. 200 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 5 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Molenhoek, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Openluchtmuseum Arnhem: bijzondere vergaderlocatie op 23 km van het centrum van Nijmegen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Openluchtmuseum Arnhem: bijzondere vergaderlocatie op 23 km van het centrum van Nijmegen

Voor vergaderingen tot 500 personen (theater setting).

Het openluchtmuseum in Arnhem is misschien wel een van de meest veelzijdige vergaderlocaties van Nederland.  Het park zelf zorgt natuurlijk al voor een sfeervolle setting. Met diverse ruimtes, een kasteel, een herberg en zelfs de mogelijkheid om een eigen foodtruckfestival te organiseren, is het Openluchtmuseum in Arnhem bijzonder geschikt voor kleine of grote feesten, vergaderingen en zelfs congressen. Bekijk hieronder wat de belangrijkste karakteristieken van deze vergaderlocatie in de omgeving van Nijmegen zijn.

Smiley face Gelegen in Arnhem-Noord op 23 km van het centrum van Nijmegen

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 750 pers. theater: 500 pers.

Smiley face meerdere terrassen aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 750 pers. Kleinste: Max. 40 pers. 

Smiley face 8 verschillende ruimtes

Smiley face Voldoende eigen parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: foodtruck festival behoort tot de mogelijkheden 

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Openluchtmuseum Arnhem, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Watermuseum in Park Sonsbeek: vergaderlocatie op 20 km van het centrum van Nijmegen
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Watermuseum in Park Sonsbeek: vergaderlocatie op 20 km van het centrum van Nijmegen

Voor kleine en grote meetings en events (theatersetting: max 120 pers.)

Zoek je een inspirerende locatie voor jouw vergadering of evenement? Wellicht is het Nederlands Watermuseum dan een heel leuke locatie voor jou. Met een capaciteit voor maar liefst 120 deelnemers in theatersetting en 7 verschillende ruimtes is deze locatie bijzonder geschikt voor zowel kleine als grotere bijeenkomsten. Bekijk hieronder de karakteristieken van deze vergaderlocatie.

Smiley face Gelegen in Arnhem (Park Sonsbeek) op nog geen 10 minuten loopafstand van het centrum van Arnhem en Station Centraal.

Smiley face Maximale capaciteit: theater setting: 120 pers.

Smiley face Terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 120 pers. Kleinste: Max. 8 pers. 

Smiley face 7 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren is mogelijk

Smiley face Bijzonderheden: teambuilding activiteiten mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres of vergadering in het Nederlands Watermuseum in Arnhem, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Forteiland vergaderlocatie met diverse vergaderbreak mogelijkheden (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland vergaderlocatie met diverse vergaderbreak mogelijkheden (optioneel met overnachting)

Voor de kust van Haarlem/Amsterdam

Organiseer je binnenkort een kick-off meeting of een bijzondere vergadering? En wil je de aanwezigen verrassen met een wel heel bijzondere locatie? En wil je dat de aanwezigen behalve vergaderen ook kunnen genieten van diverse vergaderbreaks of teambuilding sessies? Dan is deze Forteiland Experience misschien wel een hele goede invulling van je evenement. Het begin is al indrukwekkend. De aanwezigen worden per boot over zee naar hun bestemming gebracht: een beeldschoon fort midden op een eiland op zee. Hier kunnen jullie vergaderen in combinatie met diverse teambuilding activiteiten of vergaderbreaks (indoor en outdoor). Bij dit arrangement zijn de overtocht, drankjes gedurende de dag en activiteiten inbegrepen. Het is tevens mogelijk om te overnachten of een feestavond of BBQ bij te boeken (optioneel). Kijk ook eens op teambuilding activiteiten met overnachtingWil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Nijmegen (licht actief, dus niet erg fysiek)

Vergaderen met teambuilding in Nijmegen (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Nijmegen of omgeving

Vergaderen en koken in Nijmegen of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Nijmegen te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Nijmegen? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Wist je dit over Nijmegen?

Nimwèège, Noviomagus of ook wel Nijmegen is een stad in de provincie Gelderland. Ruim 170.000 mensen kozen ervoor om in deze historische stad te gaan wonen. Niet vreemd dus dat de vraag naar locaties enorm groot is. Zoek je een bedrijfsuitje Nijmegen? De geschiedenis van deze stad gaat al ver terug en is al ouder dan 2000 jaar. Wist je dat Nijmegen bij de 10 grootste steden van Nederland hoort? Je zult wanneer je op deze pagina bent al wel bekend zijn met de stad Nijmegen. Je woont er, werkt er, studeerde er of misschien ben je er gewoon wel een enorme fan van. Nijmegen is een stad die bruist.

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN NIJMEGEN

Heb je binnenkort een vergadering in de omgeving van Nijmegen? We helpen je graag op weg bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie in Nijmegen en omgeving. Bekijk naast deze pagina ook eens onze vergaderlocatie Nijmegen website. Met Zevenaar, Groesbeek en Wijchen zijn er diverse plaatsen die een perfecte vergaderlocatie zouden kunnen zijn. Op de grens van Noord-Brabant en Gelderland zelf ligt bijvoorbeeld het mooie Wijchen. Maar wil je liever de natuur in? Kies dan voor Groesbeek wat in tussen de heuvels en de bossen ligt. Liever genieten van Seventer? Ofwel Zevenaar? Ook hier zijn er diverse mogelijkheden te vergaderen. Koppel het aan een vergaderlocatie in de omgeving en zorg ervoor dat jullie vergadering een waardevolle toevoeging zal zijn voor jullie gezelschap. We wensen jullie alvast enorm veel succes en een krachtige vergadering toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact