Vergaderlocaties Nijmegen

ook voor de regio Wijchen, Groesbeek, Zevenaar en omgeving

Vergaderlocatie Nijmegen arrangementen

Vlakbij Noord-Limburg, Antwerpen, Noord-Brabant en het Ruhrgebied ligt het mooie en meer dan 2000 jaar oude Nijmegen. Nimwèège of Noviomagus zijn ook wel namen voor deze bijzondere stad. Heb je binnenkort een vergaderlocatie Nijmegen nodig voor een belangrijke vergadering? We helpen je graag op weg bij het vinden van deze speciale locatie voor een zo optimaal mogelijke vergadering. Zie jij ook die rood omcirkelde datum in je agenda staan? We helpen je namelijk graag bij het vinden van een perfecte vergaderlocatie Nijmegen zodat jullie vergadering 100% score op inspiratie zal halen. We wensen jullie alvast een enorm constructieve en waardevolle vergadering toe in Nijmegen en/of omgeving. Bekijk ook eens ons feestlocatie Nijmegen, trouwlocatie Nijmegen en/of zaalverhuur Nijmegen aanbod. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Nijmegen.

Vergaderlocaties Nijmegen

Hier een vergaderlocatie in Nijmegen promoten?

Probeer het zonder kosten uit in 2020

Wilt u hier uw vergaderlocatie in Nijmegen (of omgeving) presenteren met naam, foto en details? We bieden u de mogelijkheid om de samenwerking zonder kosten uit te proberen in 2020. U krijgt de optie om een eigen foto toe te voegen evenals een eigen tekst (ongeveer net zo groot als deze). Daarnaast kunt u gegevens m.b.t. uw vergaderlocatie toevoegen in onderstaande overzicht (zie onderstaande voorbeeld).

Smiley face 200 meter vanaf Nijmegen Centraal Station

Smiley face Grootste zaal: Max. 75 pers. 

Smiley face Kleinste zaal: Max. 8 pers. 

Smiley face 3 verschillende vergaderzalen

Heeft u interesse in deze samenwerking uit te proberen? Ga dan naar onze contactpagina en stuur een bericht.

Vergaderlocaties in Nijmegen, Wijchen, Zevenaar en omgeving: functioneel en goed bereikbaar

Functionele vergaderlocaties Nijmegen voor kleine groepen t/m 9 personen

Wil je in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Nijmegen, Wychen, Groesbeek, Beuningen, Bemmel, Berg en Dal en omgeving? En zijn jullie met een relatief kleine groep tm 9 personen? Dan zul je misschien al gemerkt hebben, dat veel vergaderlocaties enkel geschikt zijn voor grotere groepen. Om je toch van dienst te kunnen zijn, hebben we in de onderstaande tabel een aantal goede vergaderlocaties voor kleine groepen weergegeven. Locaties waarbij je uiteraard gebruik kunt maken van moderne vergaderhulpmiddelen? Is een goede bereikbaarheid (en parkeergelegenheid) een vereiste? Bekijk daarom hieronder het overzicht van onze huisvergaderlocaties in de omgeving van Nijmegen. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.                     

 Huisvergaderlocaties # pers. Opmerking Klik
 Ten zuiden van Nijmegen t/m 9 Ten zuiden meer info    
 Ten zuiden van Nijmegen t/m 9        Ten zuiden meer info    
 Nijmegen Centrum t/m 9 Centrum meer info    
 Nijmegen Centrum t/m 9 Centrum meer info    
 Ten noorden van Nijmegen t/m 9 Ten noorden meer info    
 Ten noorden van Nijmegen t/m 9 Ten noorden meer info    


Wil je dat we de beschikbaarheid gratis voor je checken en je in contact brengen met de nog beschikbare vergaderlocaties? Vul dan het meer informatie formulier in en dan zullen we de 2 best passende en nog altijd beschikbare huislocaties vragen om je gratis en vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op de onderstaande link te klikken.

Functionele vergaderlocaties Nijmegen

Functionele vergaderlocaties Nijmegen voor grote groepen vanaf 10 personen

Ben je met een grote groep (meer dan 10 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderlocatie in Nijmegen of Wijchen, Zevenaar, Groesbeek en omgeving die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Nijmegen Centraal

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Nijmegen Centraal, Lent, Heyendaal, Dukenburg en Goffert

Komen de deelnemers aan uw vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergadering plaats te vinden op loopafstand van één van de NS station van Nijmegen: Lent, Heyendaal, Dukenburg en Goffert. Ook dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties op loopafstand van een NS station. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Nijmegen vlak bij de snelweg

Vergaderlocaties regio Nijmegen vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Nijmegen, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderlocatie Nijmegen arrangementen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Nijmegen arrangementen

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie in Nijmegen of omgeving Wychen, Groesbeek etc.? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderlocatie service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Nijmegen

Vergadering met overnachting in Nijmegen

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Nijmegen? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Nijmegen bij heide, bossen of op het water

Inspirerende vergaderlocaties Nijmegen bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Nijmegen of omgeving: transpireren en inspireren

Outdoor vergaderlocaties in Nijmegen of omgeving: transpireren en inspireren

Bent u op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke Outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Nijmegen, Wijchen, Groesbeek, Zevenaar en omgeving is dit mogelijk. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte Outdoor vergaderlocaties.  Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Nijmegen of omgeving

Vergaderen en koken in Nijmegen of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Nijmegen te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Nijmegen? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Nijmegen (licht actief, dus niet erg fysiek)

Vergaderen met teambuilding in Nijmegen (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Nijmegen

Congreslocaties in Nijmegen

Organiseert u binnenkort een congres, symposium of seminar? En bent u op zoek naar een passende congreslocatie in Nijmegen of Wijchen, Zevenaar, Groesbeek en omgeving? Dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties Nijmegen, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Nijmegen
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Nijmegen

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Nijmegen of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Forteiland vergaderlocatie met diverse vergaderbreak mogelijkheden (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland vergaderlocatie met diverse vergaderbreak mogelijkheden (optioneel met overnachting)

Voor de kust van Haarlem/Amsterdam

Organiseer je binnenkort een kick-off meeting of een bijzondere vergadering? En wil je de aanwezigen verrassen met een wel heel bijzondere locatie? En wil je dat de aanwezigen behalve vergaderen ook kunnen genieten van diverse vergaderbreaks of teambuilding sessies? Dan is deze Forteiland Experience misschien wel een hele goede invulling van je evenement. Het begin is al indrukwekkend. De aanwezigen worden per boot over zee naar hun bestemming gebracht: een beeldschoon fort midden op een eiland op zee. Hier kunnen jullie vergaderen in combinatie met diverse teambuilding activiteiten of vergaderbreaks (indoor en outdoor). Bij dit arrangement zijn de overtocht, drankjes gedurende de dag en activiteiten inbegrepen. Het is tevens mogelijk om te overnachten of een feestavond of BBQ bij te boeken (optioneel). Kijk ook eens op teambuilding activiteiten met overnachtingWil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Wist je dit over Nijmegen?

Nimwèège, Noviomagus of ook wel Nijmegen is een stad in de provincie Gelderland. Ruim 170.000 mensen kozen ervoor om in deze historische stad te gaan wonen. Niet vreemd dus dat de vraag naar locaties enorm groot is. Zoek je een bedrijfsuitje Nijmegen? De geschiedenis van deze stad gaat al ver terug en is al ouder dan 2000 jaar. Wist je dat Nijmegen bij de 10 grootste steden van Nederland hoort? Je zult wanneer je op deze pagina bent al wel bekend zijn met de stad Nijmegen. Je woont er, werkt er, studeerde er of misschien ben je er gewoon wel een enorme fan van. Nijmegen is een stad die bruist.

   

Vergaderlocatie omgeving Nijmegen: De Blaauwe Kamer

Nijmegen biedt vele mooie zalen voor ieder type gelegenheid, maar waarom niet eens verder kijken dan je neus lang is? Op steenworp afstand ligt Wageningen, wat beschikt over een prachtig natuurpark waar mening natuurliefhebber zijn ei kwijt kan. Mocht daar nou net een prachtige locatie te vinden zijn, midden in het natuurpark! Locatie de Blaauwe Kamer staat gelijk aan een prachtig uitzicht, goede service en vele mogelijkheden voor ieder type gelegenheid. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van deze locatie? Ga dan snel vrijblijvend in gesprek met het personeel en wellicht sta jij binnenkort te feesten of te vergaderen in de zaal van je dromen. Tot ziens in Wageningen!  

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de natuur

 • Blaauwe Kamer 14
  6702 PA Wageningen
 • www.deblaauwekamer.nl / 0317 421410
   
   

Unieke ondergrondse vergaderlocatie: Old Cave

In het oude centrum van Nijmegen ligt ‘’Old Cave’’, een zaal die in de 16e eeuw diende als wijnkelder. Deze eeuwenoude plek is uniek, vol karakter en bevind zich onder de grond van de oudste stad van Nederland. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een zaal waar de dingen net even ‘anders dan anders’ gaan. Desondanks de grot uit meerdere zalen bestaan, vinden er nooit meerdere gelegenheden tegelijk plaats. De avond staat dus compleet in het teken van jouw feestelijke- of zakelijke gelegenheid waar het personeel jou en je gasten de volle aandacht geeft. Zou je graag een lekker hapje willen tijdens je verblijf in de grotten of wellicht een echt diner met alles erop en eraan? Op culinair gebied is in Nijmegen alles mogelijk!

- Van 10 tot 450 personen
- Unieke ondergrondse locatie

 • Sint Anthoniusplaats 13
  6511 TR Nijmegen
 • www.oldcave.nl / 0481 465898
   
   

Vergaderlocatie omgeving Nijmegen: Dorsvlegel Vinkel

Wil je een zaal huren in de omgeving van Nijmegen? Ietsje zuidelijker ligt de Dorsvlegel, een locatie met verschillende zalen voor de meest uiteenlopende evenementen. Een aantal zalen is modern en chique ingericht, met een dansvloer die je uitnodigt om je danspasjes in te zetten. De muziek die daarbij te horen is kan zowel uit de moderne geluidsinstallatie als van het podium komen, waar op verzoek een band kan spelen. Heb je juist meer behoefte aan rust, omdat je wilt vergaderen? Ook daar kan de geluidsinstallatie voor gebruikt worden. Daarnaast zijn er plasmaschermen beschikbaar, die zowel voor feesten als voor professionele gelegenheden veel mogelijkheden bieden. Ook een knusse zaal in Oostenrijkse stijl is aanwezig op deze bijzonder veelzijdige locatie. En als dat nog niet genoeg is, is er ook nog een buitenterras. Al met al: de Dorsvlegel biedt verschillende mogelijkheden, zowel op vergader als op feestgebied. Het personeel verwelkomt je dan ook graag in Vinkel, nabij Nijmegen.

- Van 40 tot 400 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Brugstraat 43
  5382 JB Vinkel
 • www.dorsvlegel.nl / 073 5322159
   
   

Conferentiecentrum Landgoed

Wil je een zaal huren in de omgeving van Nijmegen? Ietsje zuidelijker ligt de Dorsvlegel, een locatie met verschillende zalen voor de meest uiteenlopende evenementen. Een aantal zalen is modern en chique ingericht, met een dansvloer die je uitnodigt om je danspasjes in te zetten. De muziek die daarbij te horen is kan zowel uit de moderne geluidsinstallatie als van het podium komen, waar op verzoek een band kan spelen. Heb je juist meer behoefte aan rust, omdat je wilt vergaderen? Ook daar kan de geluidsinstallatie voor gebruikt worden. Daarnaast zijn er plasmaschermen beschikbaar, die zowel voor feesten als voor professionele gelegenheden veel mogelijkheden bieden. Ook een knusse zaal in Oostenrijkse stijl is aanwezig op deze bijzonder veelzijdige locatie. En als dat nog niet genoeg is, is er ook nog een buitenterras. Al met al: de Dorsvlegel biedt verschillende mogelijkheden, zowel op vergader als op feestgebied. Het personeel verwelkomt je dan ook graag in Vinkel, nabij Nijmegen.

- Van 40 tot 400 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Zevenheuvelenweg 48a
  6571 CK Berg en Dal
 • www.hampshire-hotels.com/hampshire-landgoedhotel-holthurnsche-hof / 024 6841744
   
   

Mercure Hotel Nijmegen

Wil je een zaal huren in de omgeving van Nijmegen? Ietsje zuidelijker ligt de Dorsvlegel, een locatie met verschillende zalen voor de meest uiteenlopende evenementen. Een aantal zalen is modern en chique ingericht, met een dansvloer die je uitnodigt om je danspasjes in te zetten. De muziek die daarbij te horen is kan zowel uit de moderne geluidsinstallatie als van het podium komen, waar op verzoek een band kan spelen. Heb je juist meer behoefte aan rust, omdat je wilt vergaderen? Ook daar kan de geluidsinstallatie voor gebruikt worden. Daarnaast zijn er plasmaschermen beschikbaar, die zowel voor feesten als voor professionele gelegenheden veel mogelijkheden bieden. Ook een knusse zaal in Oostenrijkse stijl is aanwezig op deze bijzonder veelzijdige locatie. En als dat nog niet genoeg is, is er ook nog een buitenterras. Al met al: de Dorsvlegel biedt verschillende mogelijkheden, zowel op vergader als op feestgebied. Het personeel verwelkomt je dan ook graag in Vinkel, nabij Nijmegen.

- Van 40 tot 400 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Stationsplein 29 
  6512 AB Nijmegen
 • www.mercure.com/nl/hotel-1356-mercure-hotel-nijmegen-centre / 024 2019000
   

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN NIJMEGEN

Heb je binnenkort een vergadering in de omgeving van Nijmegen? We helpen je graag op weg bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie in Nijmegen en omgeving. Bekijk naast deze pagina ook eens onze vergaderlocatie Nijmegen website. Met Zevenaar, Groesbeek en Wijchen zijn er diverse plaatsen die een perfecte vergaderlocatie zouden kunnen zijn. Op de grens van Noord-Brabant en Gelderland zelf ligt bijvoorbeeld het mooie Wijchen. Maar wil je liever de natuur in? Kies dan voor Groesbeek wat in tussen de heuvels en de bossen ligt. Liever genieten van Seventer? Ofwel Zevenaar? Ook hier zijn er diverse mogelijkheden te vergaderen. Koppel het aan een vergaderlocatie in de omgeving en zorg ervoor dat jullie vergadering een waardevolle toevoeging zal zijn voor jullie gezelschap. We wensen jullie alvast enorm veel succes en een krachtige vergadering toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact