Vergaderlocaties Delft

ook voor de regio Rijswijk, Naaldwijk, Hoek van Holland en omgeving

Vergaderlocatie Delft arrangementen

Staat er een vergadering in jullie gedeelde bedrijfsagenda? Een dagdeel, een halve dag of misschien wel meerdere dagen? Met ons aanbod met vergaderlocaties Delft en zaalverhuur Delft helpen we je graag op weg. Wellicht ligt jullie bedrijf in de regio van Den Haag, Rotterdam of Delft zelf? Naast de vergaderlocatie in Delft of omgeving is het ook belangrijk om te kijken naar de deelnemers. Deze deelnemers zijn uitermate belangrijk voor de vergadering. Wie neemt welke rol in? Notulist, voorzitter en/of deelnemer? Welke concrete actiepunten komen er uit en wie gaat ze concreet oppakken? Je ziet dat een vergadering in Delft of omgeving zoveel meer is dan even simpel bij elkaar komen. Misschien is dat ook de reden dat veel mensen kiezen voor een vergaderlocatie Delft juist buiten het bedrijf. Om even de zinnen te verzetten en in een andere omgeving optimaal te kunnen presteren. We helpen jullie graag op weg naar het vinden van een vergaderlocatie Delft en wensen jullie alvast een inspirerende dag toe. Ook voor trouwlocaties Delft en feestlocaties Delft (voor bijvoorbeeld een personeelsfeest in Delft) ben je hier aan het juiste adres. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Delft.

Maak hieronder je keuze!

Functionele vergaderlocaties Delft voor kleine groepen t/m 19 personen

Functionele vergaderlocaties Delft voor kleine groepen t/m 9 personen

Wil je in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Delft, Rijswijk en omgeving? En zijn jullie met een relatief kleine groep tm 9 personen? Dan zul je misschien al gemerkt hebben, dat veel vergaderlocaties enkel geschikt zijn voor grotere groepen. Om je toch van dienst te kunnen zijn, hebben we in de onderstaande tabel een aantal goede vergaderlocaties voor kleine groepen weergegeven. Locaties waarbij je uiteraard gebruik kunt maken van moderne vergaderhulpmiddelen? Is een goede bereikbaarheid (en parkeergelegenheid) een vereiste? Bekijk daarom hieronder het overzicht van onze huisvergaderlocaties in de omgeving van Delft. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.                     

 Huisvergaderlocaties # pers. Opmerking Klik
 Delft Centrum t/m 9 Centrum meer info    
 Delft Noord t/m 9        Noord meer info    
 Ten zuiden van delft t/m 9 Ten zuiden meer info    
 Ten zuiden van Delft t/m 9 Ten zuiden meer info    
 Delft Noord t/m 9 Noord meer info    
 Delft Centrum t/m 9 Centrum meer info    


Wil je dat we de beschikbaarheid gratis voor je checken en je in contact brengen met de nog beschikbare vergaderlocaties? Vul dan het meer informatie formulier in en dan zullen we de 2 best passende en nog altijd beschikbare huislocaties vragen om je gratis en vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op de onderstaande link te klikken.

Functionele vergaderlocaties Delft

Functionele vergaderlocaties Delft voor grote groepen vanaf 10 personen

Ben je met een grote groep (meer dan 10 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderlocatie in Delft, Rijswijk, Naaldwijk of Hoek van Holland die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Delft

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Delft

Komen de deelnemers aan jouw vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergadering plaats te vinden op loopafstand van één van de NS station van Delft; Delft of Delft Zuid? Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties op loopafstand van een NS station. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Delft vlak bij de snelweg

Vergaderlocaties regio Delft vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Delft, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderlocatie Delft arrangementen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Delft arrangementen

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie in Delft of omgeving Rijswijk etc.? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderlocatie service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Delft

Vergadering met overnachting in Delft

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Delft? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Delft bij heide, bossen of op het water

Inspirerende vergaderlocaties Delft bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Delft, Rijswijk, Naaldwijk of Hoek van Holland: transpireren en inspireren

Outdoor vergaderlocaties in Delft, Rijswijk, Naaldwijk of Hoek van Holland: transpireren en inspireren

Ben je op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Delft is dit mogelijk. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte Outdoor vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Delft of omgeving

Vergaderen en koken in Delft of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Delft te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergader dag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chef kok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Delft? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Delft (licht actief, dus niet erg fysiek)

Vergaderen met teambuilding in Delft (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Delft

Congreslocaties in Delft

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Delft, Rijswijk, Naaldwijk of Hoek van Holland? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Delft
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Delft

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Delft of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Historisch Delft en 1001 mogelijkheden

Delft ligt vlakbij de grote steden Den Haag en Rotterdam en heeft rondom de 100.000 inwoners. Heb je na jaren zwoegen eindelijk je studie met succes kunnen afronden en staat er een feestje op het programma? Of wil je graag voor je collega's een bedrijfsuitje Delft organiseren? Ben je jarig en heb je een magische leeftijd bereikt? De Prinsenstad heeft zoveel te bieden waardoor een feest een onvergetelijke indruk zal achterlaten. Er zijn zoveel verschillende redenen waarvoor je een zaal kunt huren in Delft en omgeving. Ben jij bijvoorbeeld deze week aan de beurt om een leuke bedrijfsborrel te regelen voor een klein gezelschap? Hebben jullie een bijzondere mijlpaal of dat ene target behaald en moet dat gevierd worden?

   

Vergaderlocatie omgeving Delft: Het Witte Paard

Ben je op zoek naar een prachtige zaal voor jouw feest, verjaardag, jubileum, personeelsfeest enzovoorts in de omgeving van Delft? Wijk dan eens uit naar Nootdorp! In Nootdorp vind je het ‘’Witte Paard’’, een event- en partycentrum waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. De moderne zalen van deze locatie hebben een ongedwongen en gezellige sfeer waar je hartelijk ontvangen wordt door een ervaren gastvrouw of gastheer. Daarnaast zijn de zalen van deze locatie eigentijds ingericht en bieden ze vele mogelijkheden, zowel voor klein als groot gezelschap. Voor ieder wat wils bij het ‘’Witte Paard’’ dus! Kom jij binnenkort ook eens kijken in één van de vier zalen?

- Van 40 tot 300 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Gildeweg 2
  2632 BA Nootdorp
 • www.wittepaard.nl / 015 3109180
   
   

Vergaderlocatie Delft: Onder Ons

Onder Ons in Delft is een stijlvolle locatie voor ieder type gelegenheden! Of je nu een zaal zoekt voor je verjaardagsfeestje, jubileum, personeelsfeest, noem maar op… Bij Onder Ons vind je mogelijkheden voor ieder type gelegenheid. Zo is de Grote Ruimte een prachtige zaal met grote bar en biedt de Serre een prachtig uitzicht en geeft tevens een mooie lichtinval. Ook wanneer je blijft eten kan je je geluk niet op; de keuken van Onder Ons serveert je de lekkerste gerechten en drankjes. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar locatie Onder Ons in Delft? Bekijk dan nu snel de mogelijkheden!

- Van 20 tot 300 personen
- Landelijke ligging

 • Kerkpolderweg 8
  2625 EB Delft
 • www.onderons.nl / 015 2569708
   
   

Vergaderlocatie omgeving Delft: Duinrell Plaza

Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden voor een feest in Delft en/of omgeving. Toch willen we je deze bijzondere feestlocatie in omgeving Delft niet onthouden. In Wassenaar zit namelijk naast de vele villa’s ook attractiepark Duinrell. Dit park zit middenin de bosrijke duinen. In dat opzicht al een bijzondere mogelijkheid voor een onvergetelijk feest. Maar wanneer je de zaalmogelijkheden bekijkt zul je snel verkocht zijn. ''Duinrell Plaza'' heeft namelijk diverse mogelijkheden voor een onvergetelijk feest. Verdiep je snel in het aanbod en bekijk de beste optie voor een onvergetelijk feest. Zaalverhuur in omgeving Delft kan dus ook in de omgeving en kan jullie zomaar een unieke locatie opleveren. We wensen jullie alvast veel inspiratie toe.

- Van 50 tot 550 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Duinrell 1
  2242 JP Wassenaar
 • www.duinrell.nl/vakantiepark/duingalows/duinrell-plaza 
   
   

Vergaderen omgeving Delft: Zaal Beatrix

Ben je op zoek naar een zaal in Delft en omgeving? Kijk dan ook eens verder dan deze leuke stad, de omgeving heeft zoveel te bieden! Kom bijvoorbeeld eens langs bij ‘’Zaal Beatrix’’; een multifunctionele zaal die inzetbaar is voor veel verschillende type gelegenheden. Zo kan je er je verjaardagsfeestje vieren, een personeelsfeest laten plaatsvinden, een jubileum vieren, zo gek als je het zelf kan bedenken! En dat allemaal gecombineerd met een aantrekkelijk tarief, wat het maximale uit je budget zal halen zonder verrassingen achteraf. Kom ook onbezorgd feesten bij ‘’Zaal Beatrix’’, het zal een avond worden om nooit meer te vergeten.

- Van 10 tot 130 personen
- Kwaliteitscatering beschikbaar en diverse arrangementen

 • Lange Kerkstraat 70
  3111 NR Schiedam
 • www.beatrix.nu / 010 4267909
   

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN DELFT

Zoals eerder genoemd is het wellicht mogelijk dat je op zoek bent naar een vergaderlocatie Delft. Maar vergaderen kan ook buiten Delft? De omgeving van Delft heeft een aantal mooie plaatsen waar een vergadering en de locatie een extra boost kunnen geven aan de vergadering. Wat te denken van het mooie natuurgebied bij Wassenaar. Vlakbij de duinen waar jullie hoofd even helemaal leeg kan worden voor, tijdens of na een vergadering. Of wellicht is het de bedoeling dat de vergadering onderdeel is van een hele dag vol activiteiten. De diverse medewerkers en verantwoordelijken van de verschillende vergaderlocaties in Delft en omgeving kijken graag naar jullie eisen en wensen om zo tot een ideaal programma te komen. We wensen jullie een goede vergadering toe!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact