Vergaderlocaties Delft

ook voor de regio Rijswijk, Naaldwijk, Hoek van Holland en omgeving

Vergaderlocatie Delft arrangementen

Staat er een vergadering in jullie gedeelde bedrijfsagenda? Een dagdeel, een halve dag of misschien wel meerdere dagen? Met ons aanbod met vergaderlocaties Delft en zaalverhuur Delft helpen we je graag op weg. Wellicht ligt jullie bedrijf in de regio van Den Haag, Rotterdam of Delft zelf? Naast de vergaderlocatie in Delft of omgeving is het ook belangrijk om te kijken naar de deelnemers. Deze deelnemers zijn uitermate belangrijk voor de vergadering. Wie neemt welke rol in? Notulist, voorzitter en/of deelnemer? Welke concrete actiepunten komen er uit en wie gaat ze concreet oppakken? Je ziet dat een vergadering in Delft of omgeving zoveel meer is dan even simpel bij elkaar komen. Misschien is dat ook de reden dat veel mensen kiezen voor een vergaderlocatie Delft juist buiten het bedrijf. Om even de zinnen te verzetten en in een andere omgeving optimaal te kunnen presteren. We helpen jullie graag op weg naar het vinden van een vergaderlocatie Delft en wensen jullie alvast een inspirerende dag toe. Ook voor trouwlocaties Delft en feestlocaties Delft (voor bijvoorbeeld een personeelsfeest in Delft) ben je hier aan het juiste adres. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Delft.

Partycentrum Onder Ons: vergaderen op 4 km van het centrum van Delft
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Partycentrum Onder Ons: vergaderen op 4 km van het centrum van Delft

Voor feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 300 personen.

Ben je op zoek naar een multifunctionele vergaderlocatie in de omgeving van Delft, dan is Partycentrum onder ons wellicht een hele goede oplossing. De vergaderlocatie Partycentrum Onderons beschikt over 2 ruimtes die afzonderlijk of samen gebruikt kunnen worden voor vergaderingen, feesten en evenementen. Ook beschikt Partycentrum Onderons in Delft over een terras en kan er gratis worden geparkeerd in de omgeving van de locatie.  

Smiley face Gelegen in Delft Buitenhof op 4 km van het centrum van Delft

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 300 pers. 

Smiley face 2 verschillende zalen

Smiley face Grootste zaal: max. 200 pers. Kleinste: Max. 80 pers. 

Smiley face Terras aanwezig 

Smiley face Gratis parkeren kan rondom de locatie

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering in Partycentrum Onder Ons in Delft, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

De Brasserij in Delft: multifunctionele vergaderlocatie
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

De Brasserij in Delft: multifunctionele vergaderlocatie

Voor vergaderingen tot 100 personen.

Ben je op zoek naar een multifunctionele vergaderlocatie in de omgeving van Delft, dan behoort de Brasserij gelegen op ongeveer 2 km van het centrum van Delft misschien wel tot de mogelijkheden. Hier kun je vergaderingen organiseren tot wel 100 personen.  Bijzonder is ook dat de Brasserij beschikt over maar liefst 2 terrassen welke middels stretchtenten kunnen worden overdekt,  zodat er ook bij slechter weer wat gevierd kan worden. Gemakkelijk is ook dat er kan worden geparkeerd op het eigen parkeerterrein.

Smiley face Gelegen in het Noorden van Delft op 2 km van het centrum van Delft

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 150 pers. 

Smiley face 2 grote terrassen (met of zonder stretchtent)

Smiley face Grootste ruimte: max. 100 pers. Kleinste: Max. 14 pers. 

Smiley face 3 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren op eigen parkeerterrein

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering in De Brasserij in Delft, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Partycentrum ´t Centrum in de Lier: vergaderlocatie op 9 km van het centrum van Delft
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Partycentrum ´t Centrum in De Lier: vergaderlocatie op 9 km van het centrum van Delft

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 200 personen.

Ben je op zoek naar een aangename locatie voor een vergadering in de omgeving van Delft? Wellicht dat Partycentrum ´t Centrum in de Lier op ongeveer 9 km van het centrum van Delft dan een leuke oplossing is. Deze vergaderlocatie beschikt over 3 verschillende ruimtes. Leuk is ook dat ´t Centrum beschikt over een mooie binnentuin die tevens kan worden overdekt. Verder is het ook mogelijk om gratis te parkeren in de directe omgeving.  

Smiley face Gelegen in de Lier op 9 km van het centrum van Delft

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 200 pers. 

Smiley face 3 verschillende ruimtes

Smiley face Grootste ruimte: max. 200 pers. Kleinste: Max. 60 pers. 

Smiley face Terras aanwezig (binnentuin, welke ook kan worden overdekt)

Smiley face Gratis parkeren kan in de omgeving

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering in het partycentrum´t Centrum in De Lier, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderlocaties regio Delft vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderlocaties regio Delft vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Delft, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Hotel Vermeer: vergaderlocatie in het centrum van Delft
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Hotel Vermeer: vergaderlocatie in het centrum van Delft

Voor vergaderingen tot 30 personen.

Ben je op zoek naar een centraal gelegen vergaderlocatie in Delft, dan is hotel Vermeer misschien wel wat voor jou. Midden in het centrum van Delft vind je het hotel waar je terecht kunt voor feesten tot 100 personen. Vergaderen is ook mogelijk voor groepen tot 30 personen.Uiteraard is het ook mogelijk om te overnachten in Hotel Vermeer.

Smiley face Gelegen in het centrum van Delft

Smiley face Maximale capaciteit: feesten Max. 100 pers. vergaderen Max. 30 pers.

Smiley face Betaald parkeren

Smiley face Bijzonderheden: mogelijkheden om te overnachten

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het leuke Hotel Vermeer in Delft, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergadering met overnachting in Delft
incl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergadering met overnachting in Delft

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Delft? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Delft (licht actief, dus niet erg fysiek)

Vergaderen met teambuilding in Delft (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Delft of omgeving

Vergaderen en koken in Delft of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Delft te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergader dag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chef kok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Delft? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Historisch Delft en 1001 mogelijkheden

Delft ligt vlakbij de grote steden Den Haag en Rotterdam en heeft rondom de 100.000 inwoners. Heb je na jaren zwoegen eindelijk je studie met succes kunnen afronden en staat er een feestje op het programma? Of wil je graag voor je collega's een bedrijfsuitje Delft organiseren? Ben je jarig en heb je een magische leeftijd bereikt? De Prinsenstad heeft zoveel te bieden waardoor een feest een onvergetelijke indruk zal achterlaten. Er zijn zoveel verschillende redenen waarvoor je een zaal kunt huren in Delft en omgeving. Ben jij bijvoorbeeld deze week aan de beurt om een leuke bedrijfsborrel te regelen voor een klein gezelschap? Hebben jullie een bijzondere mijlpaal of dat ene target behaald en moet dat gevierd worden?

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN DELFT

Zoals eerder genoemd is het wellicht mogelijk dat je op zoek bent naar een vergaderlocatie Delft. Maar vergaderen kan ook buiten Delft? De omgeving van Delft heeft een aantal mooie plaatsen waar een vergadering en de locatie een extra boost kunnen geven aan de vergadering. Wat te denken van het mooie natuurgebied bij Wassenaar. Vlakbij de duinen waar jullie hoofd even helemaal leeg kan worden voor, tijdens of na een vergadering. Of wellicht is het de bedoeling dat de vergadering onderdeel is van een hele dag vol activiteiten. De diverse medewerkers en verantwoordelijken van de verschillende vergaderlocaties in Delft en omgeving kijken graag naar jullie eisen en wensen om zo tot een ideaal programma te komen. We wensen jullie een goede vergadering toe!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact