Congreslocatie Rotterdam

ook voor een congrescentrum in Overschie, Kralingen, Crooswijk, Charlois, Vlaardingen, Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam, Capelle aan de Ijssel, etc.

Congreslocatie Rotterdam arrangementen

Op zoek naar een congreslocatie Rotterdam? Een bijzondere locatie waar u uw congres of symposium tot een succes kunt maken. De stad en omgeving van Rotterdam heeft namelijk enorm veel te bieden. Vanaf het moment dat u aankomt in de stad via Rotterdam/Den Haag airport, Rotterdam Centraal of 1 van de grootste havens van Europa vallen de mooie en herkenbare iconen direct op. Van de Erasmusbrug, de Markthal, Stadion De Kuip, de Euromast tot 1 van de andere bijzonderheden, Rotterdam leeft! En daarom is het ook perfect te koppelen aan uw congres in Rotterdam of omgeving. Een congres is eigenlijk een grootschalige bijeenkomst met een bepaald onderwerp. Vaak bezocht door leden van een bepaalde relevante organisatie of wetenschappers. Soms komt het ook voor dat er wetenschappelijke bijeenkomsten en/of congressen worden georganiseerd. Een ander woord die hiervoor gebruikt kan worden is een symposium of conferentie. Ideaal om een dergelijk evenement te combineren met de stad Rotterdam, daar waar er veel diverse opties zijn om het hier tot een succes te maken. Bent u al klaar voor een bijzondere dag? Heeft u al een dagvoorzitter of spreker geregeld die ervoor zorgt dat de verschillende te passeren onderwerpen elkaar goed opvolgen? We helpen u in ieder geval graag met de belangrijkste stap: de congreslocatie Rotterdam voor een geslaagd evenement. We wensen u bij voorbaat een geslaagd evenement toe.

Congreslocaties in Rotterdam of omgeving (€30-€75 p.p.)

Congreslocaties in Rotterdam of omgeving

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Rotterdam, Vlaardingen, Ridderkerk, Schiedam, Capelle a/d Ijssel of omgeving? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe congreslocaties Rotterdam en omgeving
excl BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe congreslocaties Rotterdam en omgeving

Ook als het budget voor het congres hoger is dan €75 p.p. (zaal huur, lunch en gebruik van alle faciliteiten), kunnen we je heel goed verder op weg helpen bij je speurtocht naar de ideale congreslocatie.  Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Rotterdam bij heide, bossen of op het water
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Inspirerende vergaderlocaties Rotterdam bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocatie Rotterdam dichtbij NS station

Congreslocatie Rotterdam dichtbij NS station

Is het vanwege de bereikbaarheid voor alle deelnemende gasten van groot belang dat de congreslocatie zich op loopafstand bevindt van een NS station in Rotterdam, Schiedam etc.? Dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocatie Rotterdam dichtbij snelweg

Congreslocatie Rotterdam dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congres met feest na afloop in Rotterdam

Congres met feest na afloop in Rotterdam

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Rotterdam of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Je eigen Foodtruckfestival bij je congres in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival bij je congres in Rotterdam

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Rotterdam en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Rotterdam en zijn diverse bezienswaardigheden

Wanneer u tijdens een druk programma even tijd heeft voor een tour door de stad Rotterdam dan zijn er zo ontzettend veel bijzonderheden te zien. Van de historische SS Rotterdam, de Erasmusbrug, Euromast, de iconische Markthal, de koopgoot tot de prachtige SS Rotterdam die u de haven laat zien. Koppel 1 van deze bijzondere activiteiten aan uw symposium en de gasten zullen ook een andere kant van Rotterdam te zien krijgen. Ook heeft Rotterdam enorm veel diverse hotels die kunnen aansluiten bij de wensen van uw gasten. Heeft u al de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet? We hopen dat we u kunnen helpen en inspireren met deze verschillende opties en wensen u alvast een succesvol evenement toe.

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE ROTTERDAM EN OMGEVING

Een grotere stad als Rotterdam kan best wat indrukwekkend zijn en soms ietswat prijzig wanneer u bijvoorbeeld een ietswat kleinschaliger symposium of congres heeft. Ook voor deze keuze, omgeving en /of prijsklasse zijn er verschillende opties. Met bijvoorbeeld Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam Vlaardingen, Capelle en Hellevoetsluis zijn er diverse bijzondere plaatsen in de omgeving die hierbij kunnen aansluiten (naast Rotterdam zelf). Kies voor het historische Hellevoetsluis (meer dan 3000 jaar oud) of bezoek het vissersdorp Vlaardingen dat altijd al bekend stond om de haringhandel. Een prachtig element om toe te voegen voor uw gasten vanuit Nederland of het buitenland. Wat voor invulling u ook gaat geven aan uw congres of symposium, we weten zeker dat we u een goede start kunnen geven met deze waardevolle informatie.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact