Congreslocatie Rotterdam

ook voor een congrescentrum in Overschie, Kralingen, Crooswijk, Charlois, Vlaardingen, Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam, Capelle aan de Ijssel, etc.

Congreslocatie Rotterdam arrangementen

Op zoek naar een congreslocatie Rotterdam? Een bijzondere locatie waar u uw congres of symposium tot een succes kunt maken. De stad en omgeving van Rotterdam heeft namelijk enorm veel te bieden. Vanaf het moment dat u aankomt in de stad via Rotterdam/Den Haag airport, Rotterdam Centraal of 1 van de grootste havens van Europa vallen de mooie en herkenbare iconen direct op. Van de Erasmusbrug, de Markthal, Stadion De Kuip, de Euromast tot 1 van de andere bijzonderheden, Rotterdam leeft! En daarom is het ook perfect te koppelen aan uw congres in Rotterdam of omgeving. Een congres is eigenlijk een grootschalige bijeenkomst met een bepaald onderwerp. Vaak bezocht door leden van een bepaalde relevante organisatie of wetenschappers. Soms komt het ook voor dat er wetenschappelijke bijeenkomsten en/of congressen worden georganiseerd. Een ander woord die hiervoor gebruikt kan worden is een symposium of conferentie. Ideaal om een dergelijk evenement te combineren met de stad Rotterdam, daar waar er veel diverse opties zijn om het hier tot een succes te maken. Bent u al klaar voor een bijzondere dag? Heeft u al een dagvoorzitter of spreker geregeld die ervoor zorgt dat de verschillende te passeren onderwerpen elkaar goed opvolgen? We helpen u in ieder geval graag met de belangrijkste stap: de congreslocatie Rotterdam voor een geslaagd evenement. We wensen u bij voorbaat een geslaagd evenement toe.

Euromast Rotterdam: een congreslocatie die er met kop en schouders bovenuit steekt
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Euromast Rotterdam: een congreslocatie die er met kop en schouders bovenuit steekt

Elkaar inspireren op grote hoogte!

De stad Rotterdam kent vele iconische bouwwerken, maar eentje steekt letterlijk met kop en schouders boven alle andere uit: we hebben het dan natuurlijk over de torenhoge Euromast. Wat je misschien nog niet wist is dat je deze legendarische congreslocatie in Rotterdam ook kunt boeken voor exclusieve congressen. Ook is het mogelijk om met een beperkt gezelschap te overnachten in een van de suites die de Euromast rijk is. Het uitzicht vanaf de congreslocatie is gewoonweg adembenemend. Bekijk hieronder alle karakteristieken van deze oer-Rotterdamse congreslocatie.

Smiley face Gelegen in Parkhaven Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 350 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 300 pers. Kleinste: max. 25 pers. 

Smiley face 5 verschillende ruimtes

Smiley face Betaald parkeren tegenover Euromast

Smiley face Bijzonderheden: mogelijkheid om te overnachten in suites

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, feest, vergadering of zakelijk evenement in de iconische Euromast, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Feyenoord Stadion de Kuip: sportieve congreslocatie in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Feyenoord Stadion de Kuip: sportieve congreslocatie in Rotterdam

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement.

Denk je aan Rotterdam, dan denk je hoogstwaarschijnlijk ook meteen aan Feyenoord. De voetbalclub met z'n rijke geschiedenis is dan ook niet voor niets het kloppende sporthart van de stad. Maar wist je dat het Feyenoord stadion ook over een aantal schitterende zalen beschikt die gebruikt kunnen worden voor evenementen en congressen? Hoe leuk is het om je congres te houden in de voetbaltempel van jouw favoriete club? Leuk is ook om even het veld te bekijken of het spelershome als dat natuurlijk mogelijk is. Het Feyenoord stadion beschikt over veel mogelijkheden voor congressen en andere evenementen.

Smiley face Gelegen in Feyenoord Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 50.000 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 8.000 pers. Kleinste: max. 50 pers. 

Smiley face 17 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: activiteiten met een voetbalthema mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, feest, vergadering of zakelijk evenement in het Feyenoord Stadion, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

SS Rotterdam: legendarische congreslocatie in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

SS Rotterdam: legendarische congreslocatie in Rotterdam

Voor feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement op het water.

Wie wel eens een haven rondvaart heeft gemaakt door de Rotterdamse haven, heeft hem vast wel zien liggen, het legendarische cruiseschip de SS Rotterdam. In de vijftiger jaren werd het schip ingezet op een lijndienst naar o.a. New York en later deed het ook dienst als luxueus cruiseschip en voer het de wereld rond in 80 dagen. Inmiddels heeft het schip een vaste ligplaats gekregen en kan het worden ingezet o.a. als congreslocatie. Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Rotterdam voor het organiseren van een congres? Kijk dan hieronder naar de specificaties van de SS Rotterdam.

Smiley face Gelegen in Katendrecht in Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 3500 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 450 pers. Kleinste: max. 11 pers. 

Smiley face 15 verschillende ruimtes

Smiley face Parkeermogelijkheid aanwezig

Smiley face Bijzonderheden: mogelijkheid tot overnachten

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, vergadering of zakelijk evenement op de schitterende SS Rotterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Rotterdam en zijn diverse bezienswaardigheden

Wanneer u tijdens een druk programma even tijd heeft voor een tour door de stad Rotterdam dan zijn er zo ontzettend veel bijzonderheden te zien. Van de historische SS Rotterdam, de Erasmusbrug, Euromast, de iconische Markthal, de koopgoot tot de prachtige SS Rotterdam die u de haven laat zien. Koppel 1 van deze bijzondere activiteiten aan uw symposium en de gasten zullen ook een andere kant van Rotterdam te zien krijgen. Ook heeft Rotterdam enorm veel diverse hotels die kunnen aansluiten bij de wensen van uw gasten. Heeft u al de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet? We hopen dat we u kunnen helpen en inspireren met deze verschillende opties en wensen u alvast een succesvol evenement toe.

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE ROTTERDAM EN OMGEVING

Een grotere stad als Rotterdam kan best wat indrukwekkend zijn en soms ietswat prijzig wanneer u bijvoorbeeld een ietswat kleinschaliger symposium of congres heeft. Ook voor deze keuze, omgeving en /of prijsklasse zijn er verschillende opties. Met bijvoorbeeld Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam Vlaardingen, Capelle en Hellevoetsluis zijn er diverse bijzondere plaatsen in de omgeving die hierbij kunnen aansluiten (naast Rotterdam zelf). Kies voor het historische Hellevoetsluis (meer dan 3000 jaar oud) of bezoek het vissersdorp Vlaardingen dat altijd al bekend stond om de haringhandel. Een prachtig element om toe te voegen voor uw gasten vanuit Nederland of het buitenland. Wat voor invulling u ook gaat geven aan uw congres of symposium, we weten zeker dat we u een goede start kunnen geven met deze waardevolle informatie.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact