Congreslocatie Rotterdam

ook voor een congrescentrum in Overschie, Kralingen, Crooswijk, Charlois, Vlaardingen, Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam, Capelle aan de Ijssel, etc.

feest.jpg

Congreslocatie Rotterdam arrangementen

Op zoek naar een congreslocatie Rotterdam? Een bijzondere locatie waar u uw congres of symposium tot een succes kunt maken. De stad en omgeving van Rotterdam heeft namelijk enorm veel te bieden. Vanaf het moment dat u aankomt in de stad via Rotterdam/Den Haag airport, Rotterdam Centraal of 1 van de grootste havens van Europa vallen de mooie en herkenbare iconen direct op. Van de Erasmusbrug, de Markthal, Stadion De Kuip, de Euromast tot 1 van de andere bijzonderheden, Rotterdam leeft! En daarom is het ook perfect te koppelen aan uw congres in Rotterdam of omgeving. Een congres is eigenlijk een grootschalige bijeenkomst met een bepaald onderwerp. Vaak bezocht door leden van een bepaalde relevante organisatie of wetenschappers. Soms komt het ook voor dat er wetenschappelijke bijeenkomsten en/of congressen worden georganiseerd. Een ander woord die hiervoor gebruikt kan worden is een symposium of conferentie. Ideaal om een dergelijk evenement te combineren met de stad Rotterdam, daar waar er veel diverse opties zijn om het hier tot een succes te maken. Bent u al klaar voor een bijzondere dag? Heeft u al een dagvoorzitter of spreker geregeld die ervoor zorgt dat de verschillende te passeren onderwerpen elkaar goed opvolgen? We helpen u in ieder geval graag met de belangrijkste stap: de congreslocatie Rotterdam voor een geslaagd evenement. We wensen u bij voorbaat een geslaagd evenement toe.

Kijk ook eens op:

Culinaire congreslocatie in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Culinaire congreslocatie in Rotterdam

In Delfshaven

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor je vergadering of bedrijfsfeest? Geniet dan van een culinaire vergadering of feest in de Kookfabriek in Rotterdam in het gezellige Delfshaven in Rotterdam. Organiseer een vergadering of congres voor maximaal 120 personen en maak zelf je eigen eten (kookworkshop vanaf 79,50) of laat je culinair verrassen. Leuk is ook om een hippe Kitchen Party te organiseren en te dansen tussen de kookeilanden, waar een heerlijk 3-gangen diner voor jullie wordt voorbereid. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

KOCO Rotterdam: congreslocatie op loopafstand van Rotterdam Zuid-plein
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

KOCO Rotterdam: congreslocatie op loopafstand van Rotterdam Zuid-plein

Voor congressen, symposia en conferenties tot 120 personen (theateropstelling).

Heeft u binnenkort een vergadering of zoekt u een zaal voor bijvoorbeeld een training of workshop? Of zoekt u een ruimte voor grotere groepen? KOCO verhuurt zalen voor onder andere vergaderingen, recepties, borrels, debatten, congressen, diners en andere bijeenkomsten. Of u nu een kleine of groot evenement heeft, de zalen van KOCO bieden plaatst voor groepen vanaf 6 tot 120 personen. Wij kunnen ook uw catering geheel tot in de puntjes verzorgen. Eigen catering is tevens mogelijk. Het restaurant, de bar en de vergaderzaal zijn geheel gerenoveerd. De koks van KOCO hebben ruime ervaring in catering opdrachten. De Nancy Zeelenbergflat staat midden in de wijk Carnisse op loopafstand van Zuidplein en openbaar vervoer. Mocht u meer informatie willen, neem dan contact op.

Smiley face Gelegen in omgeving Zuidplein

Smiley face Grootste zaal: Max. 120 pers. 

Smiley face Kleinste zaal: Max. 22 pers. 

Smiley face 2 verschillende vergaderzalen

Feyenoord Stadion de Kuip: sportieve congreslocatie in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Feyenoord Stadion de Kuip: sportieve congreslocatie in Rotterdam

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement.

Denk je aan Rotterdam, dan denk je hoogstwaarschijnlijk ook meteen aan Feyenoord. De voetbalclub met z'n rijke geschiedenis is dan ook niet voor niets het kloppende sporthart van de stad. Maar wist je dat het Feyenoord stadion ook over een aantal schitterende zalen beschikt die gebruikt kunnen worden voor evenementen en congressen? Hoe leuk is het om je congres te houden in de voetbaltempel van jouw favoriete club? Leuk is ook om even het veld te bekijken of het spelershome als dat natuurlijk mogelijk is. Het Feyenoord stadion beschikt over veel mogelijkheden voor congressen en andere evenementen.

Smiley face Gelegen in Feyenoord Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 50.000 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 8.000 pers. Kleinste: max. 50 pers. 

Smiley face 17 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: activiteiten met een voetbalthema mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, feest, vergadering of zakelijk evenement in het Feyenoord Stadion, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van der Valk hotel Ridderkerk: congreslocatie op 10 km van het centrum van Rotterdam
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Ridderkerk: congreslocatie op 10 km van het centrum van Rotterdam

Voor congressen, symposia en conferenties tot 300 personen (theateropstelling).

Het organiseren van een congres of ander zakelijk evenement voor een kleine of grote groep is prima mogelijk in Van der Valk hotel Ridderkerk. Groepen met een grote tot wel 300 personen kunnen terecht in deze congreslocatie in de omgeving van Rotterdam (in theater setting). Ook naast het evenement is er volop plek voor ontspanning. Maak bijvoorbeeld gebruik van de wellness, fitness of het verhuur van fietsen of e-choppers. Hieronder zie je de belangrijkste karakteristieken van deze locatie.

Smiley face Gelegen in Ridderkerk op 10 km van het centrum van Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit:300 pers. (theater setting)

Smiley face Grootste zaal: max. 300 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 10 pers. (boardroom)

Smiley face 15 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: fitness, fietsverhuur, e-chopper en wellness aanwezig 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Ridderkerk, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

De Harmonie Rotterdam: congreslocatie in het centrum van Rotterdam

De Harmonie Rotterdam: congreslocatie in het centrum van Rotterdam

In het centrum van Rotterdam

Restaurant de Harmonie is een uniek restaurant in het Rotterdamse centrum. Een ontmoetingsplek om sociaal en culinair te genieten van alle gelegenheden. Restaurant 23 bevindt zich op de begane grond met zicht en toegang tot een prachtige tuin, een ware groene oase. Hier kan men op hoog niveau genieten van à la carte gerechten en verschillende tasting menu’s. De Harmonie Conferences & Meetings beschikt over twee zalen op de tweede verdieping. Onze zalen bieden u de gelegenheid in een sfeervolle tijdloze ruimte bijeen te komen. Door de jaren heen heeft De Harmonie zich gespecialiseerd in het organiseren en faciliteren van bijeenkomsten waarbij uw wensen centraal staan. Door het aantal verschillende ruimtes en onze expertise zijn wij meer in de gelegenheid om per bijeenkomst te evalueren wat uw behoeftes zijn en uw wensen tot werkelijkheid te brengen. Vanzelfsprekend gebeurt dit te allen tijde in overleg met u.

Smiley face Gelegen in centrum Rotterdam

Smiley face Grootste zaal: Max. 60 pers. 

Smiley face Kleinste zaal: Max. 16 pers. 

Smiley face 3 verschillende vergaderzalen

Congres met feest na afloop in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Congres met feest na afloop in Rotterdam

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Rotterdam of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Van der Valk hotel Ara: congreslocatie op 16 km van het centrum van Rotterdam
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Ara: congreslocatie op 16 km van het centrum van Rotterdam

Voor congressen, symposia en conferenties tot 390 personen (theateropstelling).

Zoek je de perfecte congreslocatie in de omgeving van Rotterdam, dan zou je ook eens naar het Van der Valk Ara hotel kunnen kijken in Zwijndrecht. Zakelijk feesten voor wel 400 personen of vergaderingen en congressen tot 390 personen (theater setting), het is hier allemaal mogelijk. Ook kleinere groepen kunnen hier terecht voor een zakelijk evenement.

Smiley face Gelegen in Zwijndrecht op 16 km van het centrum van Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 390 pers.

Smiley face Grootste zaal: max. 390 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 20 pers. (boardroom)

Smiley face 8 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: fitness, fietsverhuur, wellness aanwezig, ligging aan rivier

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Ara in Zwijndrecht, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congresarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€91 p.p.

Congresarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner in Rotterdam

Inclusief heerlijk diner

Ben je op zoek naar een vergaderarrangement met een leuke vergaderbreak en een heerlijk diner? Dan is dit VR ontmantel de bom vergaderarrangement wellicht heel leuk voor jullie. Met behulp van VR technologie van jullie tijdens deze 1.5 uur durende vergaderbreak aan de slag om bommen onschadelijk te maken in teamverband. Hierbij genieten jullie ook nog eens van een heerlijk diner of lunch. De vergaderlocatie in Rotterdam is eveneens inbegrepen, evenals als benodigde vergader materialen. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met VR vergaderbreak, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Jacht naar de Heilige Graal congresarrangement met diner of lunch in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Jacht naar de Heilige Graal congresarrangement met diner of lunch in Rotterdam

Inclusief heerlijk diner

Organiseer je binnenkort een vergadering en ben je op zoek naar een vergaderarrangement waar een leuke vergaderbreak is inbegrepen, evenals een lunch of diner? Ga dan op mystieke queeste naar de Heilige Graal in het centrum van de stad en vindt zo nieuwe inspiratie voor interessante vergader ideeën. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de vergaderlocatie in Rotterdam. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met op jacht naar de Heilige Graal vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congresarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€97 p.p.

Congresarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch in Rotterdam

Inclusief heerlijk diner

Door even je creatieve kant te laten spreken, zorg je ervoor dat je weer nieuwe inspiratie krijgt om nieuwe vergader inzichten te delen met elkaar. En dat is precies waarom dit Bob Ross schilder en vergaderarrangement zo interessant is. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de congreslocatie in Rotterdam. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met Bob Ross vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je congres in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je congres in Rotterdam

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Wil je je congres een lekkere Oktoberfest sfeer geven? Dan is deze bedrijfsfeest Foodtruck met Duitse worsten misschien wel iets voor jullie. Diverse broodjes met Duitse worsten kunnen worden bereid (zelfs vegaworsten). En de worsten worden vergezeld met heerlijke verse frites. Bij dit alles past natuurlijk ook een lekker Duits biertje (waar optioneel voor kan worden gezorgd door de Foodtruck cateraar). Ben je benieuwd geworden naar dit Duitse Oktoberfest worst Foodtruck concept voor tijdens je congres in Rotterdam? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Rotterdam en zijn diverse bezienswaardigheden

Wanneer u tijdens een druk programma even tijd heeft voor een tour door de stad Rotterdam dan zijn er zo ontzettend veel bijzonderheden te zien. Van de historische SS Rotterdam, de Erasmusbrug, Euromast, de iconische Markthal, de koopgoot tot de prachtige SS Rotterdam die u de haven laat zien. Koppel 1 van deze bijzondere activiteiten aan uw symposium en de gasten zullen ook een andere kant van Rotterdam te zien krijgen. Ook heeft Rotterdam enorm veel diverse hotels die kunnen aansluiten bij de wensen van uw gasten. Heeft u al de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet? We hopen dat we u kunnen helpen en inspireren met deze verschillende opties en wensen u alvast een succesvol evenement toe.

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE ROTTERDAM EN OMGEVING

Een grotere stad als Rotterdam kan best wat indrukwekkend zijn en soms ietswat prijzig wanneer u bijvoorbeeld een ietswat kleinschaliger symposium of congres heeft. Ook voor deze keuze, omgeving en /of prijsklasse zijn er verschillende opties. Met bijvoorbeeld Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam Vlaardingen, Capelle en Hellevoetsluis zijn er diverse bijzondere plaatsen in de omgeving die hierbij kunnen aansluiten (naast Rotterdam zelf). Kies voor het historische Hellevoetsluis (meer dan 3000 jaar oud) of bezoek het vissersdorp Vlaardingen dat altijd al bekend stond om de haringhandel. Een prachtig element om toe te voegen voor uw gasten vanuit Nederland of het buitenland. Wat voor invulling u ook gaat geven aan uw congres of symposium, we weten zeker dat we u een goede start kunnen geven met deze waardevolle informatie.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.


Wateenlocatie.nl
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact