Vergaderlocaties Tilburg

ook voor de regio Waalwijk, Kaatsheuvel en Oisterwijk en omgeving

Vergaderlocatie Tilburg arrangementen

Heb je binnenkort een vergadering in Tilburg of de omgeving Tilburg? We helpen je graag op weg bij het vinden van een perfecte vergaderlocatie Tilburg zodat deze vergaderlocatie ideaal kan bijdragen aan een perfecte vergadering. Het is van groot belang om de vergadering in Tilburg goed voor te bereiden. Want aan een inefficiënte vergadering heeft niemand iets. Je hebt bijvoorbeeld mensen die echt vooruit willen en concreet stappen willen maken. De voorzitter zorgt dat je goed en concreet doorgaat en steeds verder komt richting de vooraf gestelde einddoelen. De notulist schrijft alles op om ervoor te zorgen dat het achteraf allemaal perfect na te lezen is met concrete afspraken en taken. Wellicht dat je bovenstaande zaken al hebt geregeld en klaar bent voor het reserveren van een vergaderlocatie Tilburg. We helpen je graag op weg en hopen dat de vergaderlocatie Tilburg je van veel inspiratie zal voorzien. Heb je andere evenementen? Bekijk dan ook eens het feestlocatie Tilburg, zaalverhuur Tilburg en trouwlocatie Tilburg aanbod. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Tilburg. Veel inspiratie toegewenst.

Biestheuvel: vergaderlocatie op 25 km van het centrum van Tilburg
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Biestheuvel: vergaderlocatie op 25 km van het centrum van Tilburg

Voor kleine vergaderingen tot 400 personen (theateropstelling).

Zoek je een leuke vergaderlocatie in de omgeving van Tilburg? Dan zou je makkelijk kunnen denken aan de Biestheuvel in Hoogcasteren. In deze locatie kunnen feesten worden geheven tot 750 personen (400 in theater setting). Leuk is ook dat er bij deze locatie kan worden overnacht in een mooie groepsaccommodatie en dat het mogelijk is om leuke teambuilding activiteiten te ondernemen.

Smiley face Gelegen in Hoogcasteren op 25 km van het centrum van Tilburg

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 750 pers. theater: 400 pers.

Smiley face mooi terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 400 pers. Kleinste: Max. 100 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: ook mogelijk met overnachting (groepsaccommodatie voor 36 personen), teambuilding activiteiten mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres of vergadering in Biestheuvel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van der Valk hotel Gilze: vergaderlocatie op 11 km van het centrum van Tilburg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Gilze: vergaderlocatie op 11 km van het centrum van Tilburg

Voor zakelijke feesten, vergaderingen en andere zakelijke evenementen tot 220 personen (theateropstelling).

Met 15 zalen is Van der Valk hotel Gilze op 11 km van Tilburg een multifunctionele vergaderlocatie. Hier kunnen kleine groepen terecht tot grote groepen tot wel 220 personen (theatersetting). Geniet van de mooie welnesstuin en de gezellige Brabantse omgeving. Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van Van der Valk hotel Gilze.

Smiley face Gelegen in Gilze op 11 km van het centrum van Tilburg

Smiley face Maximale capaciteit: 400 pers. (receptie), 220 pers. (theatersetting)

Smiley face Grootste zaal: max. 220 pers. (theatersetting of receptie) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 15 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: mooie wellness tuin

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Gilze, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Korenmolen de Hoop in Bavel: vergaderlocatie op 21 km van het centrum van Tilburg
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Korenmolen de Hoop in Bavel: vergaderlocatie op 21 km van het centrum van Tilburg

Voor vergaderingen en zakelijke evenementen tot 120 personen (theater setting).

Nog meer Nederlands dan dit, gaat het vast niet worden. Organiseer je feest of vergadering in een echte molen.  De Korenmolen in Bavel op slechts 21 km van het centrum van Tilburg biedt ruimte aan feesten tot wel 250 personen. Ook is het mogelijk om in De Korenmolen te vergaderen tot wel 120 personen (theater setting). Bekijk hieronder de eigenschappen van deze vergaderlocatie.

Smiley face Gelegen in Bavel op 21 km van het centrum van Tilburg

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 250 pers. theater: 120 pers.

Smiley face mooi terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 250 pers. Kleinste: Max. 16 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Korenmolen de Hoop in Bavel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergadering met overnachting in Tilburg
incl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergadering met overnachting in Tilburg

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Tilburg of omgeving? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Klassetheater: vergaderlocatie op 1 km van het centrum van Tilburg
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Klassetheater: vergaderlocatie op 1 km van het centrum van Tilburg

Voor vergaderingen tot wel 300 personen (theater setting).

Hoe leuk zou het zijn, een theater helemaal voor jullie alleen? Voor een vergadering een inspirerend congres of ander evenement. In het Klassetheater in Tilburg is het allemaal mogelijk. Voor feesten of vergaderingen tot wel 300 personen (theater setting of feest). Bekijk hieronder de eigenschappen van het Klassetheater in Tilburg.

Smiley face Gelegen in Tilburg op 1 km van het centrum van Tilburg

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 300 pers. theater: 300 pers.

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Parkeren in de omgeving

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, feest of vergadering in het Klassetheater, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderlocaties regio Tilburg vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderlocaties regio Tilburg vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Tilburg, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

De Heuvelgallery: vergaderlocatie in het centrum van Tilburg
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

De Heuvelgallery: vergaderlocatie in het centrum van Tilburg

Voor vergaderingen tot 50 personen (carré opstelling).

Zoek je een veelzijdige locatie voor je feest, vergadering of congres? Dan is feestlocatie De Heuvelgallery in het centrum van Tilburg misschien wel erg geschikt voor jullie evenement. Maar liefst 9 verschillende ruimtes staan tot jullie beschikking,  waaronder een binnentuin.  Bekijk hieronder de karakteristieken van feestlocatie de Heuvelgallery.

Smiley face Gelegen in het centrum van Tilburg

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 500 pers. carré vergaderzaal: 50 pers.

Smiley face binnentuin aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 500 pers. Kleinste: Max. 35 pers. 

Smiley face 9 verschillende ruimtes

Smiley face Parkeren in de omgeving

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in De Heuvelgallery, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderen met teambuilding in Tilburg (licht actief, dus niet erg fysiek)

Vergaderen met teambuilding in Tilburg (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Tilburg of omgeving

Vergaderen en koken in Tilburg of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Tilburg te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergader dag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chef kok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Tilburg? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Wist je dit over Tilburg?

De stad heeft nu al meer dan 190.000 inwoners en dit aantal zal in de toekomst alleen maar toenemen. De stadsrechten die de stad kreeg in 1809 kregen ze van een wel heel bijzonder iemand uit de geschiedenis. Niemand minder dan de vorst van Koninkrijk-Holland namelijk Napoleon Bonaparte gaf deze stadsrechten aan Tilburg. Maar Tilburg heeft zoveel meer te bieden voor een goed feestje in jullie feestzaal Tilburg. De stad die groot is geworden door de textielindustrie (en dus ideaal is voor een bedrijfsuitje Tilburg) heeft met de oude markt, Heuvel, Piusplein, Stadhuisplein en o.a. Heuvelplein enorm veel mogelijkheden voor een goed feestje. De zaalverhuur Tilburg mogelijkheden zijn dus enorm. Tilburg heeft ook op muzikaal gebied een goede naam. Met popcentrum 013 waar veel bekende artiesten al hebben opgetreden in de leuke en knusse locatie en uiteraard het Miki theater.

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN TILBURG

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie omgeving Tilburg? Niet vergaderen in of om jullie eigen bedrijf in het centrum en/of zelfs helemaal niet in de stad Tilburg? Ook de omgeving van Tilburg heeft voldoende te bieden. Bekijk het aanbod op deze pagina of bezoek ook eens onze speciale vergaderlocatie Tilburg website. Wat te denken van het sprookjesachtige en vol natuur staande Kaatsheuvel? Of het ten Oosten van Tilburg liggen Oisterwijk? Er zijn zoveel mogelijkheden voor een vergaderlocatie Tilburg of omgeving? Ook Goirle wat dicht bij Tilburg ligt en ooit zelfs bijna werd opgeslokt heeft diverse mogelijkheden. Of wellicht kies je wel voor het mooie Walwic (Waalwijk) wat betekend plaats op de wal. Je ziet wel dat ook de omgeving van Tilburg voldoende mogelijkheden heeft voor een constructieve en zeer waardevolle vergadering. We wensen jullie ook in de omgeving een zeer constructieve vergadering.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact