Vergaderlocaties Almere

ook voor de regio Almere

Vergaderlocatie Almere arrangementen

Heb je binnenkort een vergadering Almere op het programma staan? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Ben je op zoek naar zaalverhuur Almere? We hopen dat we je goed op weg kunnen helpen met een aantrekkelijk aanbod vergaderlocaties Almere en omgeving. We wensen je alvast een prettige en constructieve vergadering bij de vergaderlocatie Almere. Bekijk ook eens ons aanbod aan trouwlocaties Almere voor een onvergetelijke bruiloft op een prachtige locatie. Of ga hier naar ons aanbod feestlocatie Almere voor een verjaardagsfeest of trouwjubileum. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Almere. Succes met jullie vergadering! We hopen dat we je hebben kunnen inspireren voor de keuze van een mooie vergaderlocatie!

Vergaderlocaties regio Almere vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderlocaties regio Almere vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Almere, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Almere
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergadering met overnachting in Almere

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Almere of omgeving? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Partycentrum The Lake in Almere: vergaderlocatie op 1 km van het centrum
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Partycentrum The Lake in Almere: vergaderlocatie op 1 km van het centrum

Voor feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 300 personen.

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Almere of omgeving? En dan eentje waar feesten en vergaderingen tot wel 300 personen kunnen worden gegeven.  En waar ook kan worden vergaderd? Dan zou het zomaar kunnen dat The Lake in Almere een goede keuze is voor jouw evenement. Bekijk hieronder de karakteristieken van deze vergaderlocatie in de omgeving van Almere.

Smiley face Gelegen in Almere op 1 km van het centrum

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 300 pers.

Smiley face Grootste ruimte: max. 300 pers. Kleinste: Max. 85 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren is mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Partycentrum The Lake in Almere, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Eva´s Keukentuin in Lelystad: vergaderlocatie op 29 km van het centrum van Almere
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Eva´s Keukentuin in Lelystad: vergaderlocatie op 29 km van het centrum van Almere

Voor feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 40 personen.

Ben je op zoek naar een leuke en originele locatie voor een klein feest of vergadering in de omgeving van Almere? Wellicht is het dan leuk om deze te organiseren in Eva´s Keukentuin in Lelystad. Voor feesten en vergaderingen tot 40 personen is dit een uitstekende locatie.  Bekijk hieronder de eigenschappen van deze vergaderlocatie in de omgeving van Almere.

Smiley face Gelegen in Lelystad op 29 km van het centrum van Almere

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 40 pers. Vergaderen: 40 pers.

Smiley face Terras aanwezig (overdekt)

Smiley face Gratis parkeren is mogelijk

Smiley face Bijzonderheden: bijzondere locatie

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Eva´s Keukentuin in Lelystad, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderen en koken in Almere of omgeving

Vergaderen en koken in Almere of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Almere te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergader dag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chef kok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Almere? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Almere (licht actief, dus niet erg fysiek)

Vergaderen met teambuilding in Almere (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en teambuilding zeilen (ijsselmeer)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Vergaderen en teambuilding zeilen (ijsselmeer)

Zoek je een inspirerende plek voor je vergadering? Een plaats waar je in alle rust belangrijke onderwerpen kunt bespreken, maar ook een plek waar je kunt genieten van de elementen en tot nieuwe creatieve inzichten kunt komen. Een plaats waar jullie samen moeten werken met één gemeenschappelijk doel: het vooruit stuwen van de imponerende zeilboot waarop jullie je bevinden. Wil je meer weten over deze bijzondere vergadering? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast behouden vaart.

Schitterende Zeetjalk: vergaderen en zeilen, teambuilding of ander zakelijk evenement
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Schitterende Zeetjalk: vergaderen en zeilen, teambuilding of ander zakelijk evenement

Vergaderen t/m 26 pers., overnachten t/m 18 pers., zakelijke evenementen t/m 750 pers.

Ben je een beetje klaar met het vele binnen zitten? Hebben jij en je vrienden of collega´s behoefte aan een beetje frisse lucht? Of ben je gewoon op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, teambuilding of ander evenement? Misschien is een arrangement op deze Zeetjalk dan een leuke optie. Met een maximale capaciteit van 34 personen (18 in het geval van een overnachting) en de mogelijkheid tot uitbreiding van maar liefst 750 personen door het inschakelen van bevriende vloot, vormt deze Zeetjalk de sleutel tot een inspirerende vergadering of een mooi zakelijk evenement.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen op 65 km van Almere

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Mooie twee-mast brigantijn: vergaderen en zeilen, opstappen in Almere
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Mooie twee-mast brigantijn: vergaderen en zeilen, opstappen in Almere

Voor zakelijke evenementen tot 85 personen.

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, bedrijfsfeest of ander zakelijk evenement? Misschien is het dan een leuk idee om het evenement te organiseren op het water en wel op een schitterende twee-mast brigantijn? Vertrek is mogelijk uit een van de volgende havens: Lelystad, Volendam, Amsterdam, IJmuiden, Enkhuizen, Almere, Hoorn, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Lemmer.

Smiley face Opstappen in: Lelystad, Volendam, Amsterdam, IJmuiden, Enkhuizen, Almere, Hoorn, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Lemmer

Smiley face Maximale capaciteit varend: 50 pers. ; Stilstaand Max. 85 pers.

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.600 (exc. BTW), overnachten niet mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de 2-mast brigantijn, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Wist je dit over Almere?

Almere is 1 van de jongste gemeenten van ons land en ligt in de provincie Flevoland. Deze stad werd vroeger nog weleens gezien als overloopstad van Amsterdam. Mensen die in Amsterdam werken maar niet in de hoofdstad willen wonen trokken massaal naar deze gezellige stad. Maar steeds vaker zijn er ook diverse bedrijven te vinden waardoor Almere elk jaar groeit op verschillende gebieden en steeds meer een eigen identiteit krijgt. Ben jij op zoek naar een vergaderlocatie Almere? Of misschien een leuke zaal en dus zaalverhuur Almere? Of misschien wel een feestlocatie Almere om na afloop los te kunnen gaan? Dan helpen we je graag op weg bij het vinden van een perfecte vergaderlocatie of overige opties. Of organiseer je een bedrijfsuitje Almere? Want wellicht wil je niet in Amsterdam zelf vergaderen of is jullie bedrijf of gezelschap wel gevestigd in Almere waardoor een vergaderlocatie Almere een logische stap is.    

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN ALMERE

Almere heeft naast bijzondere architectuur, 1 van de populairste winkelgebieden ook veel natuurlijk schoon in de omgeving van de stad. Niet raar als je weet dat Almere vlakbij uitgestrekte polders ligt en ook kan profiteren van al het moois van de provincie Flevoland. De stad heeft oer-Hollandse ecosystemen en natuurlijk de Oostvaardersplassen (bekend van de film). Misschien is het daarom ook lekker om even de dagelijkse sleur te ontsnappen en je vergadering op de vergaderlocatie Almere te combineren met een wandeling in deze mooie natuurgebieden. Wist je dat Almere ook aan 3 grote watergebieden grenst? Het Gooimeer met zijn strand, het IJmeer en natuurlijk het Markermeer wat een walhalla is voor alle fanatieke zeilers. Je ziet wel dat Almere een stad is die zoveel te bieden heeft. Niet gek dat wanneer je een vergaderlocatie Almere zoekt je een leuke combinatie zoekt. Veel vergaderlocaties Almere hebben dan ook leuke arrangementen. Kies bijvoorbeeld voor een teambuildings workshop in combinatie met een vergadering, kies voor een korte en snelle vergadering in de natuur of wellicht heb je zelf leuke ideeen en wensen? We wensen je in ieder geval alvast veel inspiratie toe en een constructieve vergadering in Almere.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact