Vergaderlocaties Flevoland

ook voor de regio Almere, Lelystad, Dronten en omgeving

Vergaderlocatie Flevoland arrangementen

Hebben jullie binnenkort een vergaderlocatie Flevoland nodig en ben jij de gelukkige die het mag gaan organiseren? Wil je een feestje organiseren en ben je op zoek naar een feestlocatie Flevoland? Of ga je binnenkort trouwen en zoek je een trouwlocatie Flevoland? We helpen je graag op weg bij het vinden van de perfecte locatie. Wat is eigenlijk het doel van deze bijzondere dag? Willen jullie samen een plan bespreken die de doelen voor het komende jaar moeten presenteren? Hebben jullie al samen gezeten en is het nu tijd om het hele team zover te krijgen? Of hebben jullie in Flevoland een vergaderlocatie nodig? Ben je op zoek naar zaalverhuur Flevoland? We helpen jullie graag op weg bij het vinden van een vergaderlocatie die past bij jullie wensen. Zijn jullie klaar voor een effectieve en inspirerende vergadering? Het zal hopelijk een waardevolle vergadering gaan worden in de vergaderlocatie Flevoland. We wensen jullie veel succes toe.

Vergaderlocaties regio Flevoland vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderlocaties regio Flevoland vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in Flevoland, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Flevoland
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergadering met overnachting in Flevoland

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Flevoland? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Flevoland of omgeving: transpireren en inspireren
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor vergaderlocaties in Flevoland of omgeving: transpireren en inspireren

Bent u op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke Outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de provincie Flevoland is dit mogelijk. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte Outdoor vergaderlocaties.  Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Flevoland of omgeving

Vergaderen en koken in Flevoland of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Flevoland te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Flevoland? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Amsterdam (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Flevoland

Congreslocaties in Flevoland

Organiseert u binnenkort een congres, symposium of seminar? En bent u op zoek naar een passende congreslocatie in provincie Flevoland ? Dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Flevoland
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Flevoland

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Flevoland of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Schitterende Zeetjalk: vergaderen en zeilen, teambuilding of ander zakelijk evenement
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Schitterende Zeetjalk: vergaderen en zeilen, teambuilding of ander zakelijk evenement

Vergaderen t/m 26 pers., overnachten t/m 18 pers., zakelijke evenementen t/m 750 pers.

Ben je een beetje klaar met het vele binnen zitten? Hebben jij en je vrienden of collega´s behoefte aan een beetje frisse lucht? Of ben je gewoon op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, teambuilding of ander evenement? Misschien is een arrangement op deze Zeetjalk dan een leuke optie. Met een maximale capaciteit van 34 personen (18 in het geval van een overnachting) en de mogelijkheid tot uitbreiding van maar liefst 750 personen door het inschakelen van bevriende vloot, vormt deze Zeetjalk de sleutel tot een inspirerende vergadering of een mooi zakelijk evenement.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen op 30 km van Flevoland

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Mooie twee-mast brigantijn: vergaderen en zeilen, opstappen in Flevoland
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Mooie twee-mast brigantijn: vergaderen en zeilen, opstappen in Flevoland

Voor zakelijke evenementen tot 85 personen.

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, bedrijfsfeest of ander zakelijk evenement? Misschien is het dan een leuk idee om het evenement te organiseren op het water en wel op een schitterende twee-mast brigantijn? Vertrek is mogelijk uit een van de volgende havens: Lelystad, Volendam, Amsterdam, IJmuiden, Enkhuizen, Almere, Hoorn, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Lemmer.

Smiley face Opstappen in: Lelystad, Volendam, Amsterdam, IJmuiden, Enkhuizen, Almere, Hoorn, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Lemmer

Smiley face Maximale capaciteit varend: 50 pers. ; Stilstaand Max. 85 pers.

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.600 (exc. BTW), overnachten niet mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de 2-mast brigantijn, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Een effectieve vergadering in Flevoland!

De vraag die we vaak voorbij zien komen op het internet is: hoe effectief is een vergadering eigenlijk? En hoe kun je ervoor zorgen dat een vergadering zo effectief mogelijk is? Wij hebben daar wel wat research naar gedaan en hebben dus naast een vergaderlocatie Flevoland aanbod ook wat tips voor de invulling. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje Flevoland? Naast de vergadering kunnen we je ook op weg helpen met een leuk aanbod aan teambuilding mogelijkheden in de verschillende plaatsen in Flevoland. Maar misschien is het eerst tijd voor een vergadering in Flevoland. Wanneer je gaat vergaderen raden wij aan om als organisator alvast de te lezen stukken toe te sturen zodat iedereen goed voorbereid in de vergadering komt. Spreek een tijd af en zorg dat de aanvang ook echt het begin is. Veel discussie is er ook over het moment van de vergadering. De meest ideale tijd volgens diverse deskundige mensen is de tweede helft van de ochtend. Stel een goede begintijd in en een eindtijd. En stel bijvoorbeeld iedereen ook een lunch in het vooruitzicht.

   

Varende vergaderlocatie: Zeilschip Bounty

Een vergadering gepland in Flevoland? Kies met je bedrijf het ruime sop door te vergaderen op Zeilschip Bounty in Flevoland. Laat je gedachten de vrije loop terwijl je het IJsselmeer bevaart. Na een goede kop koffie kan het vergaderwerk beginnen. Dit wordt even onderbroken door een lunch met diverse luxe broodjes. Met zijn allen op een schip kunnen de mooiste ideeën aan de oppervlakte komen. Kijk daarom hieronder naar de mogelijkheden op Zeilschip Bounty!

- Tot 50 personen
- Zaalverhuur op een zeilschip
- Plaats: Amsterdam

 • Jacob Bontiusplaats 1
  1018 LL Amsterdam
 • www.amsterdamroest.nl / 020 308 0283
   
   

Vergaderlocatie omgeving Flevoland: Havenrijk Uitgeest

Een vergaderlocatie uitzoeken, het is bijna een vergadering waard. Om dit te voorkomen dragen we voor vergaderingen in Flevoland Havenrijk Uitgeest aan. Gelegen aan het water spoelen de mooiste ideeën hier met regelmaat aan. Als je om je heen kijkt zie je namelijk een meer en een jachthaven vol prachtige schepen. Toch net wat anders dan een industrieterrein. Je wilt graag hard werken met je bedrijf, maar wilt natuurlijk ook dat je werknemers tevreden zijn. Havenrijk Uitgeest zorgt ervoor dat alles aanwezig is om met plezier te werken, met alle faciliteiten die daarvoor nodig zijn. Is de onderlinge sfeer goed? Dan is het natuurlijk leuk om nog even te blijven hangen, waar het terras dan weer bijzonder geschikt voor is. Een terras komt namelijk niet zomaar in de terras top 100! Genoeg redenen dus voor een tripje naar Uitgeest, voor een vergadering aan het water.

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de jachthaven
- Plaats: Uitgeest

 • Lagendijk 41
  1911 MT Uitgeest
 • www.havenrijk.nl / 0251 313937
   
   

Vergaderzaal op het water: Kapitein Anna

Vergaderen: het kan soms best wat leuker. Bijvoorbeeld door de vergadering op het water te laten plaatsvinden, op “Feestboot Kapitein Anna”, in plaats van het welbekende kantoor. Hiermee doorbreek je de routine: dit kan tot de beste ideeën leiden. Verder is alles aanwezig wat een goede vergaderzaal nodig heeft: moderne apparatuur, eventuele hapjes en drankjes en gratis inspiratie, aangeboden door het water en de natuur. Terwijl de boot voortkabbelt over het Ijsselmeer, wordt in de vergaderzaal juist tempo gemaakt. Overtuigd van de mogelijkheden die Feestboot Kapitein Anna biedt? Wij in ieder geval wel!

- Van 40 tot 250 personen
- Unieke ervaring

 • NDSM-Pier 6
  1033 RE Amsterdam
 • www.kapiteinanna.nl / 06 55345911
   

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN FLEVOLAND

Wanneer je op zoek gaat naar een vergaderlocatie Flevoland heb je keuze uit veel diverse opties. Deze provincie in het noorden van het land heeft namelijk een aantal leuke en diverse steden. De provincie heeft van zichzelf een openlijk en redelijk moderne uitstraling. Met veel water en uitgestrekte landschappen is het een provincie waar je kunt genieten van de rust. Zoek je toch meer de drukte op? Ga dan bijvoorbeeld naar Almere, hoofdstad van de provincie Lelystad, Dronten, Urk, Zeewolde of de Noordoostpolder. Stuk voor stuk plaatsen en omgevingen waar je lekker kunt vergaderen. Is dat de werkelijke reden dat je op zoek bent naar een vergaderlocatie Flevoland of bijvoorbeeld een vergaderlocatie Lelystad? Je kunt namelijk ook een sollicitatie procedure hebben, een product presentatie of misschien wel een nieuwe spits voor de voetbalclubs in de omgeving. Hebben jullie voorafgaan aan de vergadering nog wat tijd over en zijn jullie op zoek naar teambuilding activiteiten in Flevoland? Of wil je na afloop nog even lekker uitwaaien of dan nog een moorddiner doen als leuke afsluiter van een zware dag vergaderen? We helpen jullie in alle opzichten graag op weg bij het vinden van een volledig verzorgde dag. Wat jullie wensen ook zijn, we hopen dat we jullie kunnen inspireren met ons vergaderlocatie omgeving Flevoland aanbod en wensen jullie een effectieve vergadering toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact