Feestlocaties Rotterdam

ook voor zakelijke en trouwlocaties in Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam en omgeving

Leuke feestlocatie Rotterdam arrangementen

Ben je op zoek naar een feestlocatie Rotterdam? Deze grote stad met meer dan 600.000 inwoners heeft zo ontzettend veel te bieden. Maar wat voorop staat is natuurlijk de reden waarom jullie op zoek zijn naar een feestlocatie Rotterdam. Misschien heb je een bruiloft, wil je een verjaardag of afscheid van een belangrijke college eens goed vieren. Of staat er een groot personeelsfeest op het programma? Met ons feestlocatie Rotterdam aanbod helpen we je graag op weg bij het vinden van een geschikte locatie die op alle manieren kan aansluiten bij de wensen die jullie hebben. Of het nu gaat om een vergaderlocatie in Rotterdam of zaalverhuur in Rotterdam, wateenlocatie.nl helpt je graag op weg. Ook voor themafeest Rotterdam opties helpen we je graag op weg. Het organiseren van een dergelijk groot feest is geen makkie. Er komt zoveel te kijken met alle wensen van je bezoekers. Maar soms is het ook goed om gewoon een duidelijke lijn te trekken en puur naar je eigen wensen te kijken (kijk voor workshops op Onemotion workshops Rotterdam). Kijk ook op Foodtrucks in Rotterdam voor losse Foodtrucks voor je evenement. Een feestlocatie Rotterdam kan hier een goede aanvulling op zijn. We wensen je veel succes bij het organiseren van een feest in Rotterdam en hopen dan ons aanbod feestlocaties Rotterdam jullie veel inspiratie zal geven.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Rotterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Rotterdam

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Rotterdam of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie in de stad Rotterdam buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie in de stad Rotterdam buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek jij een passende locatie voor je evenement? Je hebt de voorkeur voor een locatie in de stad Rotterdam maar wel buiten het (te) drukke stadscentrum. Sfeervol en passend bij het type evenement wat je gaat organiseren? Laat ons je inspireren met de mogelijkheden van onze huislocaties. Elk evenement vraagt om een eigen aanpak. Onze huislocaties hebben door de jarenlange ervaring vaak een oplossing voor de meest uiteenlopende wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie vragen je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Laat je inspireren en vraag direct aan via onderstaande mogelijkheid. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie buiten de stad Rotterdam maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie buiten de stad Rotterdam maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie in de omgeving van Rotterdam? Hoeft het niet direct in de stad te zijn maar mag het ook in de regio? Onze diverse huislocaties in de regio zijn uitermate geschikt en hebben vaak goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Zo heb je een passende locatie die voldoet aan je wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Zo kun je de informatie tot je nemen en alle eisen en wensen direct bespreken met de zeer ervaren locaties . Vraag snel meer informatie aan via onderstaande mogelijkheid en laat je flink inspireren.

Indrukwekkende stoomboot voor je feest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€64,50 p.p.

Indrukwekkende stoomboot voor je feest in Rotterdam

Voor 80 tot 600 personen

Als organisator investeer je veel energie in het organiseren van een feest. Dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat de ervaringen van je feest nog lang blijven doorwerken in de gedachten van de bezoekers. En daarbij kan een bijzondere feestlocatie natuurlijk enorm bij helpen. En wat is toepasselijker dan om het feest in de havenstad te organiseren op het water in een indrukwekkende stoomboot? Van trouwfeest tot zakelijk evenement, er is heel veel mogelijk en de uitvoerder maakt graag een voorstel op maat voor jullie. Meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit bijzondere evenement op het water in en rondom Rotterdam.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van Rotterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van Rotterdam

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor een feestlocatie met ligging in het centrum van Rotterdam? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feesten buiten het centrum van Rotterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feesten buiten het centrum van Rotterdam

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk in het stadscentrum van Rotterdam, maar zoek je wel een feestlocatie in de stad zelf voor je personeelsfeest, bedrijfsborrel of andere zakelijk feest?  En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feestlocaties buiten Rotterdam maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties buiten Rotterdam maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten Rotterdam, maar wel in de regio. En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke evenementenlocatie in Rotterdam

Zakelijke evenementenlocatie in Rotterdam

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in Rotterdam te bevinden? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Rotterdam

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Rotterdam

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich niet in Rotterdam zelf te bevinden maar ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

feestlocatie Rotterdam    
 

Low budget feestlocatie arrangementen Rotterdam (€15-40 p.p.)

Het kan nog best een stevige klus zijn, het vinden van de best passende feestlocatie voor je feest. Veel locaties die online te vinden zijn, zijn enkel interessant voor de wat ruimere budgetten. Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Rotterdam die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €15 en €40 p.p. (voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Bekijk hieronder het overzicht van onze huislocaties in de omgeving van Rotterdam. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Rotterdam Kralingen 20 - 125 Kralingen meer info
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info   
Ten Oosten van Rotterdam tot 150 Ten Oosten meer info
Ten Oosten van Rotterdam 20 - 400 Ten oosten meer info    
Rotterdam Centrum 20 - 80 Centrum meer info
Rotterdam Delfshaven 20 - 150 Delfshaven meer info    
Rotterdam Centrum 10 - 200 Centrum meer info

 

 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers

Wist je dit over Rotterdam?

Rotterdam heeft met zoals eerder genoemd meer dan 600.000 inwoners een flink aantal feesten per jaar te verwerken. Naast een bedrijfsuitje Rotterdam, groepsuitjes door de stad en een vrijgezellenfeest Rotterdam is er uiteraard nog veel meer te vieren. Ondanks dat we geen keiharde cijfers hebben is dit een aanname die we wel mogen maken. En elk feest heeft natuurlijk zijn eigen reden en zijn eigen eigenschappen. Misschien heb je bijvoorbeeld iets met de voetbalclub Feyenoord? En wil je dit koppelen. Of doet voetbal je niks maar wil je wel graag iets doen met een bekende trekpleister als bijvoorbeeld de Euromast, de Erasmusbrug of de haven. Rotterdam is een stad die bruist en zoveel verschillende mogelijkheden geeft. Kijk voor lekker eten ook eens op catering in Rotterdam of op kookworkshops in Rotterdam. Mensen uit Spanje gaan het beste naar Rotterdam que ver.

   

Feestlocatie Rotterdam: Stadion De Kuip

Een bijzonder feest verdient een bijzondere locatie. Heb je voor Rotterdam gekozen? Dan is Stadion Feijenoord, ook wel bekend als de Kuip, een erg aansprekende locatie voor een feest als nooit tevoren. In het stadion waar al veel triomfen zijn gevierd kun jij met je gezelschap ook uit je dak gaan. Van de diverse zalen in het stadion tot zelfs het veld, in De Kuip kan (bijna)  alles. Heeft de Kuip op jou een magische werking? Ga dan voor een feest in Stadion Feijenoord in Rotterdam. Als je op de link klikt kun je meer informatie vinden.

- Van 18 tot 2500 personen
- Meerdere zalen beschikbaar
- Plaats: Rotterdam

 • Van Zandvlietplein 1
  3077 AA Rotterdam
 • www.dekuip.nl / 010 4929444
   
   

Trendy Feestlocatie Rotterdam: Maasilo

Misschien ben jij al een paar keer langs deze grandioze locatie gefietst? Vroeg jij je dan ook af wat zich daarbinnen afspeelde? Deze 100 jaar oude graansilo blijkt een geweldige feestlocatie in Rotterdam te zijn! Op de bovenste verdieping kijk jij uit over de prachtige haven en de verlichtte stad bij zonsondergang. In totaal beschikt deze locatie over zes verschillende zalen met een industriële maar ook wel trendy uitstraling. Geweldig om hier eens je feest te mogen geven! Wij worden er helemaal enthousiast van, jij ook? Kijk snel verder voor meer informatie.

- Ruimte voor maximaal 2400 personen
- Eigen catering of drank in overleg
- Industrieel & Trendy
- Gratis parkeergelegenheden in de omgeving
- Goed bereikbaar per ov
- Plaats: Rotterdam

 • Maashaven Zuidzijde 1-2
  3081 AE Rotterdam
 • www.maassilo.com / 010 4762452
   
   

Feestlocatie Rotterdam: Cruise Terminal

Bij een feest in Rotterdam, denk je al snel aan een feest aan het water. Op de Cruise Terminal wordt jouw gelegenheid nog net iets specialer dan dat het al is! Kijk uit over de maas terwijl je met je collega’s proost op een succesvol jaar of een behaalde winst. Heb je een jubileum? Dan is deze plek ook zeer geschikt. Iedereen zal nog napraten over die perfecte dag bij Cruise Terminal in Rotterdam. Wil jij dat ook? Klik dan snel verder voor meer informatie!

- Sfeervol
- Ruimte voor maximaal 2500 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages in de omgeving
- Goed bereikbaar per openbaar vervoer
- Plaats: Rotterdam

 • Wilhelminakade 699
  3072 AP Rotterdam
 • www.cruiseterminalrotterdam.nl / 010 2908440
   
   

Stijlvolle varende feestlocatie in Rotterdam: Pure-liner

Bootje varen, theetje drinken wordt naar een geheel nieuw niveau getild met Pure-liner. De thee wordt een glas champagne en dat bootje kun je gerust een schip noemen. Wens jij voor jouw gelegenheid een volledig verzorgd feest en wil je daarbij de catering, inrichting, decoratie en entertainment lekker uit handen geven? Pure-liner in Rotterdam doet dat graag voor je. Ondertussen hoef jij je alleen druk te maken over hoeveel champagne je wil drinken en welk hapje je uitkiest uit het assortiment. Kun je niet wachten tot het volgende feest? Vraag dan nu alvast informatie aan via de onderstaande button!

- Stijlvol & Zakelijk
- Ruimte voor maximaal 600 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeermogelijkheden zijn afhankelijk van de opstapplaats
- Goed bereikbaar per ov
- Plaats: Rotterdam

 • www.pure-liner.nl 
   
   

Unieke Feestlocatie Rotterdam: Drijvend Paviljoen

Geloof jij in sprookjes? Nadat je een feest bijgewoond hebt op de locatie Drijvend Paviljoen in Rotterdam wel! Je bevindt je in een grote glazen koepel met adembenemend uitzicht over Rotterdam. Een feest onder een sterrenhemel of onder een knusse regenbui? Lekker in het zonnetje op het terras is trouwens ook een goede optie. Deze prachtige locatie is te vinden in het hartje van Rotterdam en is goed te bereiken met zowel de auto (parkeren kan in het Q-park) als met het openbaar vervoer. Een mooiere locatie vind je haast niet! Klik snel door voor meer informatie.

- Uniek & Warm
- Ruimte voor maximaal 400 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages in de omgeving
- Goed bereikbaar per openbaar vervoer
- Plaats: Rotterdam

 • Tillemakade 99 
  3072 AX Rotterdam
 • www.drijvendpaviljoen.nl / 010 7503535
   
   

Moderne feestlocatie Rotterdam: MY KECH

Gefeliciteerd met jouw: verjaardag, jubileum, diploma, zakelijke succes of nieuwe stap in het leven! Tijd voor een feestje! Neem jij zelf de taart mee? Bij deze locatie is het namelijk mogelijk om zelf je catering te regelen. Schrik niet, het hoeft niet namelijk! MY KECH neemt ook graag deze zorg uit handen. Er zijn genoeg faciliteiten aanwezig om jouw viermoment tot een succes te maken. Parkeermogelijkheden zijn er genoeg op de locatie in Rotterdam, en met het ov komen is ook een goede optie. Kijk snel op de website van MY KECH (zie button) voor meer informatie.

- Modern & Stijlvol
- Ruimte voor maximaal 500 personen
- Eigen catering of drank in overleg
- Gratis parkeren
- Goed bereikbaar per openbaar vervoer
- Plaats: Rotterdam

 • Delftsestraat 21 
  3013 AD Rotterdam
 • www.mykech.nl / 06 24889929
   
   

Stijlvolle feestlocatie Rotterdam: Hal 4.1

Zoeken jullie een perfecte plek om samen te proosten op de afgelopen werkperiode? Of is het weer tijd voor een goed feestje om de werksfeer op peil te houden? Hal 4.1 in Rotterdam is dan de perfecte locatie voor jullie! Hal 4.1 staat bekend om de zakelijke en moderne aanpak van diverse evenementen en bijeenkomsten. Het personeel is uiterst professioneel en gaat graag om de tafel met jullie voor het beste resultaat. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook het openbaar vervoer is een goede optie. Alle mogelijke (luxe) voorzieningen zijn aanwezig om de perfecte borrel of bijeenkomst te organiseren. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

- Stijlvol & Modern
- Ruimte voor maximaal 750 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeren op vijf minuten loopafstand
- Goed bereikbaar per openbaar vervoer
- Plaats: Rotterdam

 • Watertorenweg 200
  3063 HA Rotterdam
 • www.hal4.nl / 010 2121719
   
   

Authentieke Feestlocatie in Rotterdam: The Hospitality Club

Zoek jij een inspirerende locatie? Een plek om nieuwe herinneringen te maken? Een plek om samen met het gezelschap te genieten van een warme en moderne sfeer op een locatie voor mogelijkheden? The Hospitality Club in Rotterdam is dé aangewezen plek voor jou om een feest/borrel/evenement te organiseren. In de omgeving van deze schitterende locatie vind je de mogelijkheden om de auto te parkeren. Ook het openbaarvervoer zit nabij! Heb jij hele specifieke wensen? The Hospitality Club is de aangewezen locatie om die wensen mee te bespreken. Kijk snel voor meer informatie op de website van deze locatie.

- Authentiek & Klassiek
- Ruimte voor maximaal 2000 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages in de omgeving
- Goed bereikbaar per openbaar vervoer
- Plaats: Rotterdam

 • Van Vollenhovenstraat 15
  3016 BE Rotterdam
 • www.thehospitalityclub.nl / 010 2762479
   
   

Artistieke en unieke feestlocatie in Rotterdam: Partycentrum het Boegbeeld

Partycentrum het Boegbeeld is een locatie die alle dagelijkse elementen om weet te toveren tot een feestje. Een hapje eten, wordt een smaakbeleving en een drankje doen wordt een geweldige avond met je vrienden/familie of collega’s! Deze unieke locatie in Rotterdam combineert het echte de nautische sferen met een meest uiteenlopende feesten. Graag gaat Partycentrum het Boegbeeld in Rotterdam, samen met jou aan tafel om alle mogelijkheden te bespreken. Verkrijg meer informatie door op de button hieronder te klikken. Wij zien jou snel!

- Nautisch
- Ruimte voor maximaal 300 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeerruimte in de omgeving aanwezig
- Goed bereikbaar per openbaar vervoer
- Plaats: Rotterdam

 • Schiehaven 15
  3024 EC Rotterdam
 • www.partycentrumhetboegbeeld.nl / 06 24406348
   
   

Feestlocatie aan de Maas in Rotterdam: Eau Lounge

Geniet jij ook altijd van het water om je heen? Van het prachtige uitzicht bij zonsondergang? Van het klotsende water als het hard waait? Eau Lounge is gelegen aan de Maas in Rotterdam. Deze locatie biedt alle voordelen van een mooi plekje aan het water, zonder natte voeten te krijgen. Eau Lounge is een locatie met een waanzinnig uitzicht zowel binnen als buiten op locatie, een open terras (die ook gesloten kan worden bij slecht weer) en de juiste faciliteiten voor een spectaculair feest. Er zijn twee parkeergarages op loopafstand te vinden en ook het openbaar vervoer is nabij. Ben jij al enthousiast geworden? Klik dan snel door naar de website!

- Hip & Knus
- Ruimte voor maximaal 250 personen
- Eigen catering of drank in overleg
- Parkeergarages in de omgeving
- Goed bereikbaar per ov
- Plaats: Rotterdam

 • Boompjes 750
  3011 XZ Rotterdam
 • www.eaulounge.nl / 06 43005211
   
   

Gastronomische feestlocatie in Rotterdam: Plein 70

Een gastronomisch plek vol mogelijkheden en gezelligheid. Zo is Plein 70 ook wel te omschrijven. Zoek jij een plek waar je lekker met je eigen gezelschap samen kunt komen? Zonder al te veel gedoe? Wil je graag alles uit handen kunnen geven en kunnen overleggen wat je wensen zijn voor het ultieme feest? Dat komt bij Plein 70 helemaal goed. Zij nemen echt de tijd om naar je te luisteren en om zo goed mogelijk aan je wensen te voldoen. Meer informatie kun je vinden als je op de button hieronder klikt.

- Gastronomisch
- Ruimte voor maximaal 750 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeren op vijf minuten loopafstand
- Goed bereikbaar per openbaar vervoer
- Plaats: Rotterdam

 • Grotekerkplein 70
  3011 GC Rotterdam
 • www.plein70.nl / 06 15890068
   

 

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE ROTTERDAM EN OMGEVING

Ben je op zoek naar een feestlocatie Rotterdam of omgeving? Rotterdam heeft een levendige omgeving. Met bijvoorbeeld Vlaardingen en Hellevoetsluis zijn er 2 plaatsen in de omgeving van Rotterdam waar je ook een mooi feest zou kunnen geven. Ben je op zoek naar een feestlocatie Vlaardingen? Vergeet dan niet haring in het programma te verwerken. In de geschiedenis van Vlaardingen was dit een erg belangrijk product en heeft het de plaats veel gebracht. Of kies je liever de plaats waar de Zilvervloot aan wal kwam? We hebben het natuurlijk over Hellevoetsluis. Voel de historie en kies voor een feestlocatie Hellevoetsluis. We wensen jullie ook in de omgeving van Rotterdam veel plezier toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact