Feestlocaties Rotterdam

ook voor zakelijke en trouwlocaties in Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam en omgeving

Leuke feestlocatie Rotterdam arrangementen

Ben je op zoek naar een feestlocatie Rotterdam? Deze grote stad met meer dan 600.000 inwoners heeft zo ontzettend veel te bieden. Maar wat voorop staat is natuurlijk de reden waarom jullie op zoek zijn naar een feestlocatie Rotterdam. Misschien heb je een bruiloft, wil je een verjaardag of afscheid van een belangrijke college eens goed vieren. Of staat er een groot personeelsfeest op het programma? Met ons feestlocatie Rotterdam aanbod helpen we je graag op weg bij het vinden van een geschikte locatie die op alle manieren kan aansluiten bij de wensen die jullie hebben. Of het nu gaat om een vergaderlocatie in Rotterdam of zaalverhuur in Rotterdam, wateenlocatie.nl helpt je graag op weg. Ook voor themafeest Rotterdam opties helpen we je graag op weg. Het organiseren van een dergelijk groot feest is geen makkie. Er komt zoveel te kijken met alle wensen van je bezoekers. Maar soms is het ook goed om gewoon een duidelijke lijn te trekken en puur naar je eigen wensen te kijken (kijk voor workshops op Onemotion workshops Rotterdam). Kijk ook op Foodtrucks in Rotterdam voor losse Foodtrucks voor je evenement. Een feestlocatie Rotterdam kan hier een goede aanvulling op zijn. We wensen je veel succes bij het organiseren van een feest in Rotterdam en hopen dan ons aanbod feestlocaties Rotterdam jullie veel inspiratie zal geven.

Brasserie Lookies in Rotterdam: feestlocatie met uitzicht op de Zevenhuizerplas.
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Brasserie Lookies in Rotterdam: feestlocatie met uitzicht op de Zevenhuizerplas.

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 300 personen.

Hoe lekker is het om op een steenworp afstand van het centrum van Rotterdam te kunnen genieten van een ontspannen feest of ander evenement terwijl je geniet van een Mediterraans terras met uitzicht op de Zevenhuizerplas een bijbehorende boulevard? Klinkt dit als muziek in de oren? Dan is feestlocatie Brasserie Lookies in Rotterdam vast een leuk alternatief voor uw feest of ander evenement. Maar ook als het weer wat minder mooi is heeft Lookies een fijne plek voor uw feest.

Smiley face Gelegen in Nesselande Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 300 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 130 pers. Kleinste: max. 75 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face Groot terras (uit te breiden tot 300 personen)

Smiley face Mogelijk gratis parkeren op Boulevard Nesselande

Smiley face Bijzonderheden: schitterende ligging aan de Zevenhuizer Plas

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het leuke Brasserie Lookies in Nesselande, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Feestlocatie ´t Prikkewater Packhuys Partycentrum in Vlaardingen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Feestlocatie ´t Prikkewater Packhuys Partycentrum in Vlaardingen

Zaal huren op ongeveer 13 km afstand van het centrum van Rotterdam

Ben je op zoek naar een betaalbare feestlocatie in de omgeving van Rotterdam? Wellicht is ´t Prikkewater Packhuys Partycentrum in Vlaardingen (op ongeveer 13 km gelegen vanaf het centrum van Rotterdam) dan wel de perfecte oplossing voor jouw feest of ander evenement.  Dit partycentrum beschikt over alle basisvoorzieningen die het tot een prima keuze maken als locatie voor een feest, verjaardagsfeest, trouwfeest of ander evenement. Naast diverse indoor zalen, beschikt dit Partycentrum ook over een terras.

Smiley face Gelegen in Vlaardingen (ongeveer 13 km van centrum Rotterdam)

Smiley face Maximale capaciteit: 750 pers. 

Smiley face Ruimtes: Grootste max. 350 pers.,  Kleinste: max. 40 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes (max. 350, 300, 100, 40)

Smiley face Groot terras (voor 150 personen)

Smiley face Gratis parkeren

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het leuke Partycentrum Prikkewater in Vlaardingen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Wapen van Degenkamp in Rotterdam: ruim 150 jaar ervaring als feestlocatie
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Wapen van Degenkamp in Rotterdam: ruim 150 jaar ervaring als feestlocatie

Voor feest, vergadering, of andere evenement tot 250 personen.

Het Wapen van Degenkamp is een fijne basislocatie voor je feest of ander evenement in Rotterdam. De geschiedenis van deze party boerderij gaat 150 terug. Al deze ervaring wordt ingezet om van elk feest een ware happening te maken. In de zomermaanden kan de capaciteit van het Wapen van Degenkamp flink worden uitgebreid (tot max. 250 personen) vanwege het gebruik van het grote terras. De veelzijdigheid van de locatie in combinatie met de flexibiliteit van de organisatie maken het Wapen van Degenkamp uitermate geschikt voor diverse zakelijk en particuliere feesten, vergaderingen en andere evenementen.

Smiley face Gelegen in Rotterdam-Zuid

Smiley face Maximale capaciteit: 120 pers. (in zomermaanden max. 250 (zie terras))

Smiley face Grootste ruimte: max. 70 pers. Kleinste: max. 50 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face Groot terras 

Smiley face Mogelijk gratis parkeren

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het leuke Wapen van Degenkamp in Rotterdam Zuid, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Outdoor Valley Rotterdam: feestlocatie met festivalgevoel in de natuur
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Outdoor Valley Rotterdam: feestlocatie met festivalgevoel in de natuur

Feest vieren in de natuur op 10 km van het centrum van Rotterdam

Ben je op zoek.naar een feestlocatie in Rotterdam die zich midden in de natuur dient te begeven? Dan biedt het door groen omgeven Outdoor Valley mogelijk uitkomst. Hier is een overdekt feest in de buitenlucht mogelijk in een schitterende setting aan het water. Combineer je feest ook met een leuke teambuilding activiteit en voel hoe je weer even tot rust komt na alle stress van de drukke stad. Op deze feestlocatie krijg je vanzelf een echt festivalgevoel met kampvuur aan het water.

Smiley face Gelegen in Bergschenhoek op 10 km van het centrum van Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 500 pers. 

Smiley face 1 overdekte ruimte in de buitenlucht

Smiley face Gratis parkeren voor de deur

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het leuke Outdoor Valley in Bergschenhoek, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Het Koetshuis in Rotterdam: feestlocatie met eeuwenoud karakter
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Het Koetshuis in Rotterdam: feestlocatie met eeuwenoud karakter

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 250 personen.

Het Koetshuis aan de Maas, met haar oprijlaan en kasteelgracht, is volledig gerestaureerd en afgestemd op het faciliteren van hedendaagse evenementen. Het karakteristieke pand stamt uit 1679 en heeft sindsdien verschillende functies bekleed. Het rijke verleden van Het Koetshuis zie je hedendaags terug in haar hoge plafond, prachtige kroonluchters en vele raampartijen. Dit maakt het een bijzonder sfeervolle trouw-, feest- en vergaderlocatie waar gastvrijheid, beleving en culinair genieten hoog in het vaandel staan.

Smiley face Gelegen Rotterdam IJsselmonde

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 250 pers. 

Smiley face Grootste zaal: max. 200 pers. Kleinste: Max. 45 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face Groot terras aanwezig (250 personen)

Smiley face Gratis parkeren

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het Koetshuis is Rotterdam IJsselmonde, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Indrukwekkende stoomboot voor je feest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€64,50 p.p.

Indrukwekkende stoomboot voor je feest in Rotterdam

Voor 80 tot 600 personen

Als organisator investeer je veel energie in het organiseren van een feest. Dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat de ervaringen van je feest nog lang blijven doorwerken in de gedachten van de bezoekers. En daarbij kan een bijzondere feestlocatie natuurlijk enorm bij helpen. En wat is toepasselijker dan om het feest in de havenstad te organiseren op het water in een indrukwekkende stoomboot? Van trouwfeest tot zakelijk evenement, er is heel veel mogelijk en de uitvoerder maakt graag een voorstel op maat voor jullie. Meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit bijzondere evenement op het water in en rondom Rotterdam.

Feyenoord Stadion de Kuip: sportieve feestlocatie in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Feyenoord Stadion de Kuip: sportieve feestlocatie in Rotterdam

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement.

Denk je aan Rotterdam, dan denk je hoogstwaarschijnlijk ook meteen aan Feyenoord. De voetbalclub met z'n rijke geschiedenis is dan ook niet voor niets het kloppende sporthart van de stad. Maar wist je dat het Feyenoord stadion ook over een aantal schitterende zalen beschikt die gebruikt kunnen worden voor evenementen en feesten? Hoe leuk is het om je feest te vieren in de voetbaltempel van jouw favoriete club? Leuk is ook om even het veld te bekijken of het spelershome als dat natuurlijk mogelijk is. Het Feyenoord stadion beschikt over veel mogelijkheden voor feesten en andere evenementen.

Smiley face Gelegen in Feyenoord Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 50.000 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 8.000 pers. Kleinste: max. 50 pers. 

Smiley face 17 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: activiteiten met een voetbalthema mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het Feyenoord Stadion, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Euromast Rotterdam: een feestlocatie die er met kop en schouders bovenuit steekt
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Euromast Rotterdam: een feestlocatie die er met kop en schouders bovenuit steekt

Let op: minimale omzet is €15.000

De stad Rotterdam kent vele iconische bouwwerken, maar eentje steekt letterlijk met kop en schouders boven alle andere uit: we hebben het dan natuurlijk over de torenhoge Euromast. Wat je misschien nog niet wist is dat je deze legendarische feestlocatie in Rotterdam ook kunt boeken voor exclusieve feesten. Ook is het mogelijk om met een beperkt gezelschap te overnachten in een van de suites die de Euromast rijk is. Het uitzicht vanaf de feestlocatie is gewoonweg adembenemend. Bekijk hieronder alle karakteristieken van deze oer-Rotterdamse feestlocatie.

Smiley face Gelegen in Nesselande Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 350 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 300 pers. Kleinste: max. 25 pers. 

Smiley face 5 verschillende ruimtes

Smiley face Betaald parkeren tegenover Euromast

Smiley face Bijzonderheden: mogelijkheid om te overnachten in suites

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in de iconische Euromast, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

SS Rotterdam: legendarische feestlocatie in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€85 p.p.

SS Rotterdam: legendarische feestlocatie in Rotterdam

Voor feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement op het water.

Wie wel eens een haven rondvaart heeft gemaakt door de Rotterdamse haven, heeft hem vast wel zien liggen, het legendarische cruiseschip de SS Rotterdam. In de vijftiger jaren werd het schip ingezet op een lijndienst naar o.a. New York en later deed het ook dienst als luxueus cruiseschip en voer het de wereld rond in 80 dagen. Inmiddels heeft het schip een vaste ligplaats gekregen en kan het worden ingezet als feestlocatie. Ben je op zoek naar een bijzondere feestlocatie in Rotterdam? Kijk dan hieronder naar de specificaties van de SS Rotterdam.

Smiley face Gelegen in Katendrecht in Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 3500 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 450 pers. Kleinste: max. 11 pers. 

Smiley face 15 verschillende ruimtes

Smiley face Parkeermogelijkheid aanwezig

Smiley face Bijzonderheden: mogelijkheid tot overnachten

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement op de schitterende SS Rotterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Wist je dit over Rotterdam?

Rotterdam heeft met zoals eerder genoemd meer dan 600.000 inwoners een flink aantal feesten per jaar te verwerken. Naast een bedrijfsuitje Rotterdam, groepsuitjes door de stad en een vrijgezellenfeest Rotterdam is er uiteraard nog veel meer te vieren. Ondanks dat we geen keiharde cijfers hebben is dit een aanname die we wel mogen maken. En elk feest heeft natuurlijk zijn eigen reden en zijn eigen eigenschappen. Misschien heb je bijvoorbeeld iets met de voetbalclub Feyenoord? En wil je dit koppelen. Of doet voetbal je niks maar wil je wel graag iets doen met een bekende trekpleister als bijvoorbeeld de Euromast, de Erasmusbrug of de haven. Rotterdam is een stad die bruist en zoveel verschillende mogelijkheden geeft. Kijk voor lekker eten ook eens op catering in Rotterdam of op kookworkshops in Rotterdam. Mensen uit Spanje gaan het beste naar Rotterdam que ver.

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE ROTTERDAM EN OMGEVING

Ben je op zoek naar een feestlocatie Rotterdam of omgeving? Rotterdam heeft een levendige omgeving. Met bijvoorbeeld Vlaardingen en Hellevoetsluis zijn er 2 plaatsen in de omgeving van Rotterdam waar je ook een mooi feest zou kunnen geven. Ben je op zoek naar een feestlocatie Vlaardingen? Vergeet dan niet haring in het programma te verwerken. In de geschiedenis van Vlaardingen was dit een erg belangrijk product en heeft het de plaats veel gebracht. Of kies je liever de plaats waar de Zilvervloot aan wal kwam? We hebben het natuurlijk over Hellevoetsluis. Voel de historie en kies voor een feestlocatie Hellevoetsluis. We wensen jullie ook in de omgeving van Rotterdam veel plezier toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact