Vergaderlocaties Roosendaal

ook voor de regio Etten-Leur, Bergen op Zoom, Oudenbosch en omgeving

Vergaderlocatie Roosendaal arrangementen

Vergaderen, vergaderen en nog eens vergaderen, we zijn er dol op in Nederland. En nu hebben jullie binnenkort ook een vergadering op het programma staan om samen plannen te bespreken. En dit willen jullie gaan doen in Roosendaal of omgeving. Hebben jullie al een keuze gemaakt waar de vergaderlocatie zich moet bevinden? Zoek je zaalverhuur Roosendaal? Is de groep samenstelling, het aantal personen en de rest van de dag al in kaart gebracht? Waar moet het allemaal aan gaan voldoen? Wil je een teambuilding voorafgaand of achteraf toevoegen aan je vergadering? Zoek je een feestlocatie Roosendaal om in ontspannen sfeer met je collega's te genieten na een lange dag vergaderen? Of is er een collega die trouwplannen heeft en op zoek is naar een trouwlocatie Roosendaal? Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Roosendaal. In Roosendaal en omgeving zijn hier enorm veel mogelijkheden voor en kun je zeker weten een onvergetelijke dag organiseren. Waar je keuze ook op gaat vallen we wensen jullie een enorm productieve dag toe op jullie vergaderlocatie Roosendaal o f omgeving.

Van der Valk hotel Breda Princeville: vergaderlocatie op 20 km van het centrum van Roosendaal
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Breda Princeville: vergaderlocatie op 20 km van het centrum van Roosendaal

Voor vergaderingen tot 300 personen (theateropstelling).

Zoek je een vergaderlocatie in de directe omgeving van Breda? Eentje waar je een zakelijk feest tot wel 300 personen organiseert en waar je indien gewenst ook nog eens kunt overnachten. In dat geval is Van der Valk hotel Breda Princeville misschien wel de ideale oplossing voor jouw evenement. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Smiley face Gelegen in Breda op 20 km van het centrum van Roosendaal

Smiley face Maximale capaciteit: 300 pers. (theatersetting)

Smiley face Grootste zaal: max. 300 pers. (theatersetting of receptie) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 22 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: zwembad, wellness, fitness en leuke poolbar

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Breda Princeville, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderen op je eigen eiland op 45 km van het centrum van Roosendaal
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Vergaderen op je eigen eiland op 45 km van het centrum van Roosendaal

Voor vergaderingen tot 30 personen (optioneel met overnachting)

Ben je op zoek naar een heel bijzondere vergaderlocatie in de omgeving van Roosendaal? Pak het dan meteen goed aan en ga gewoon voor je eigen eiland. Op dit mooie eiland vind je een herberg met 6 hotelkamers, 20 glamping tenten en een herberg met 100 zitplekken. Het eiland is enkel te bereiken via een pont of natuurlijk jullie privéboot (optioneel). Vergader, dans, feest of geniet van een heerlijk kampvuur en keer vol nieuwe energie weer terug naar de bewoonde wereld.

Smiley face Gelegen in Tiengemeenten op 45 km van het centrum van Roosendaal

Smiley face Grootste zaal: max. 30 pers.  (feesten max. 100 pers.)

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur, silent disco

Wil je meer informatie over het organiseren van je vergadering of zakelijk evenement op je eigen eiland, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderlocaties regio Roosendaal vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderlocaties regio Roosendaal vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Roosendaal, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Roosendaal
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergadering met overnachting in Roosendaal

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Roosendaal of omgeving? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Roosendaal en omgeving: transpireren en inspireren
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor vergaderlocaties in Roosendaal en omgeving: transpireren en inspireren

Ben je op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Roosendaal is dit mogelijk. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte outdoor vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Roosendaal of omgeving

Vergaderen en koken in Roosendaal of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Roosendaal of omgeving te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergader dag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chef kok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Roosendaal? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Roosendaal (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Roosendaal (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Roosendaal

Congreslocaties in Roosendaal

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Roosendaal of omgeving? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Roosendaal
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Roosendaal

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Roosendaal of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Wist je dit over Roosendaal?

Wat is eigenlijk de reden waarom jullie op zoek zijn naar een vergaderlocatie Roosendaal? Natuurlijk is het makkelijk om te zeggen dat het om een vergadering gaat maar uiteraard zijn er nog zoveel meer zakelijke mogelijkheden die je kunt doen op een zakelijke locatie. Wat te denken van een training, een sollicitatie gesprek, een seminar of misschien wel een volledig congres? Of wat te denken van een bedrijfsuitje Roosendaal? Je kunt het zo gek niet bedenken en de mogelijkheden zijn er. Met meer dan 70.000 inwoners is Roosendaal geen kleine stad en is de vraag naar vergaderlocaties geen vreemde vraag.

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN ROOSENDAAL

Zijn jullie op zoek naar een vergaderlocatie in Roosendaal of omgeving? Een vergaderlocatie Bergen op Zoom bijvoorbeeld? Of liever in Etten-Leur, Oudenbosch of 1 van de andere plaatsen die de omgeving van Roosendaal rijk is? Vaak is een vergadering een mooie meeting om samen te bepalen welke kant je uit wilt. Ga je groeien, welke doelen hangen daar aan vast en welke afdeling presteren goed en welke kunnen beter? Of heb je een nieuw product die je voor het eerst gaat presenteren aan de pers of eerst je eigen personeel? Vergaderen kan goed gaan maar daar zijn uiteraard wel een paar belangrijke stappen voor nodig. Zorg bijvoorbeeld dat er een vast tijdstip is van beginnen en zorg dat iedereen dan ook echt binnen is. Zorg dat iedereen al voorbereid is en alle stukken heeft gelezen alvorens aan de vergadering deel te nemen wanneer dit nodig is. Zorg ook dat de vergadering op een vergaderlocatie omgeving Roosendaal niet te lang duurt. Notuleer goed en zorg dat er goede vervolgstappen worden gezet. Je ziet wel dat een vergadering niet zomaar een momentje is om bij te kletsen. Hoe beter voorbereid je erin gaat hoe meer je eruit kunt halen. En dit is ook van toepassing bij een vergadering op een vergaderlocatie Bergen op Zoom, vergaderlocatie Oudenbosch of welke plaats dan ook. We wensen je in ieder geval enorm veel plezier toe en een effectieve vergadering!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact