Vergaderlocaties Roosendaal

ook voor de regio Etten-Leur, Bergen op Zoom, Oudenbosch en omgeving

Vergaderlocatie Roosendaal arrangementen

Vergaderen, vergaderen en nog eens vergaderen, we zijn er dol op in Nederland. En nu hebben jullie binnenkort ook een vergadering op het programma staan om samen plannen te bespreken. En dit willen jullie gaan doen in Roosendaal of omgeving. Hebben jullie al een keuze gemaakt waar de vergaderlocatie zich moet bevinden? Zoek je zaalverhuur Roosendaal? Is de groep samenstelling, het aantal personen en de rest van de dag al in kaart gebracht? Waar moet het allemaal aan gaan voldoen? Wil je een teambuilding voorafgaand of achteraf toevoegen aan je vergadering? Zoek je een feestlocatie Roosendaal om in ontspannen sfeer met je collega's te genieten na een lange dag vergaderen? Of is er een collega die trouwplannen heeft en op zoek is naar een trouwlocatie Roosendaal? Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Roosendaal. In Roosendaal en omgeving zijn hier enorm veel mogelijkheden voor en kun je zeker weten een onvergetelijke dag organiseren. Waar je keuze ook op gaat vallen we wensen jullie een enorm productieve dag toe op jullie vergaderlocatie Roosendaal o f omgeving.

Vergaderlocaties Roosendaal

Hier een vergaderlocatie in Roosendaal promoten?

Probeer het zonder kosten uit in 2020

Wilt u hier uw vergaderlocatie in Roosendaal (of omgeving) presenteren met naam, foto en details? We bieden u de mogelijkheid om de samenwerking zonder kosten uit te proberen in 2020. U krijgt de optie om een eigen foto toe te voegen evenals een eigen tekst (ongeveer net zo groot als deze). Daarnaast kunt u gegevens m.b.t. uw vergaderlocatie toevoegen in onderstaande overzicht (zie onderstaande voorbeeld).

Smiley face 200 meter vanaf Roosendaal Centraal Station

Smiley face Grootste zaal: Max. 75 pers. 

Smiley face Kleinste zaal: Max. 8 pers. 

Smiley face 3 verschillende vergaderzalen

Heeft u interesse in deze samenwerking uit te proberen? Ga dan naar onze contactpagina en stuur een bericht.

Vergaderlocaties in Roosendaal: functioneel en goed bereikbaar
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Vergaderlocaties in Roosendaal: functioneel en goed bereikbaar

Wil je in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Roosendaal of omgeving? En wil je daarbij gebruik maken van moderne vergader hulpmiddelen? Is een goede bereikbaarheid (en parkeergelegenheid) een vereiste? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Functionele vergaderlocaties Roosendaal

Functionele vergaderlocaties Roosendaal voor grote groepen vanaf 10 personen

Ben je met een grote groep (meer dan 10 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderlocatie in Roosendaal, Bergen op Zoom etc. die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Roosendaal Centraal
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Roosendaal Centraal

Komen de deelnemers aan jouw vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergadering plaats te vinden op loopafstand van NS station Roosendaal Centraal? Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties op loopafstand van een NS station. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Roosendaal vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderlocaties regio Roosendaal vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Roosendaal, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderlocatie Roosendaal arrangementen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Roosendaal arrangementen

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie in Roosendaal of omgeving Bergen op Zoom, Etten-Leur etc.? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderlocatie service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Roosendaal

Vergadering met overnachting in Roosendaal

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Roosendaal of omgeving? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Roosendaal bij heide, bossen of op het water
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Inspirerende vergaderlocaties Roosendaal bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Roosendaal en omgeving: transpireren en inspireren
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor vergaderlocaties in Roosendaal en omgeving: transpireren en inspireren

Ben je op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Roosendaal is dit mogelijk. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte outdoor vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Roosendaal of omgeving

Vergaderen en koken in Roosendaal of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Roosendaal of omgeving te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergader dag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chef kok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Roosendaal? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Roosendaal (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Roosendaal (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Roosendaal

Congreslocaties in Roosendaal

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Roosendaal of omgeving? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Roosendaal
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Roosendaal

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Roosendaal of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Wist je dit over Roosendaal?

Wat is eigenlijk de reden waarom jullie op zoek zijn naar een vergaderlocatie Roosendaal? Natuurlijk is het makkelijk om te zeggen dat het om een vergadering gaat maar uiteraard zijn er nog zoveel meer zakelijke mogelijkheden die je kunt doen op een zakelijke locatie. Wat te denken van een training, een sollicitatie gesprek, een seminar of misschien wel een volledig congres? Of wat te denken van een bedrijfsuitje Roosendaal? Je kunt het zo gek niet bedenken en de mogelijkheden zijn er. Met meer dan 70.000 inwoners is Roosendaal geen kleine stad en is de vraag naar vergaderlocaties geen vreemde vraag.

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN ROOSENDAAL

Zijn jullie op zoek naar een vergaderlocatie in Roosendaal of omgeving? Een vergaderlocatie Bergen op Zoom bijvoorbeeld? Of liever in Etten-Leur, Oudenbosch of 1 van de andere plaatsen die de omgeving van Roosendaal rijk is? Vaak is een vergadering een mooie meeting om samen te bepalen welke kant je uit wilt. Ga je groeien, welke doelen hangen daar aan vast en welke afdeling presteren goed en welke kunnen beter? Of heb je een nieuw product die je voor het eerst gaat presenteren aan de pers of eerst je eigen personeel? Vergaderen kan goed gaan maar daar zijn uiteraard wel een paar belangrijke stappen voor nodig. Zorg bijvoorbeeld dat er een vast tijdstip is van beginnen en zorg dat iedereen dan ook echt binnen is. Zorg dat iedereen al voorbereid is en alle stukken heeft gelezen alvorens aan de vergadering deel te nemen wanneer dit nodig is. Zorg ook dat de vergadering op een vergaderlocatie omgeving Roosendaal niet te lang duurt. Notuleer goed en zorg dat er goede vervolgstappen worden gezet. Je ziet wel dat een vergadering niet zomaar een momentje is om bij te kletsen. Hoe beter voorbereid je erin gaat hoe meer je eruit kunt halen. En dit is ook van toepassing bij een vergadering op een vergaderlocatie Bergen op Zoom, vergaderlocatie Oudenbosch of welke plaats dan ook. We wensen je in ieder geval enorm veel plezier toe en een effectieve vergadering!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact