Vergaderlocaties Utrecht

ook voor de regio Maarssen, Hilversum, Vianen, Zeist en omgeving

Vergaderlocatie Utrecht arrangementen

Heb je binnenkort een vergadering in de agenda staan? Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Utrecht? We helpen je graag op weg bij het vinden van een ideale locatie voor een top vergadering. Heeft je baas een sessie gepland om bepaalde processen te verbeteren en zo de neuzen dezelfde kant op te krijgen? Of juist een vergadering om samen te sparren over bepaalde zaken en plannen op te stellen voor de komende jaren. Feit is dat een vergadering vaak een sessie is die op welke manier dan ook zal bijdragen aan het bedrijf, de stichting of een andere samenstelling. Of je nu op een vergaderlocatie Utrecht de jaarplannen bespreekt, een belangrijke zakelijke deal wilt sluiten (meer in meeting vorm) of juist een teambuilding sessie wilt combineren met de nieuwe plannen. Wat een belangrijk feit is dat de vergadering op de vergaderlocatie Utrecht een duidelijk einddoel moet hebben. Welke concrete toekomstplannen en punten komen er uit deze vergadering? We wensen jullie alvast enorm veel succes en inspiratie toe tijdens jullie vergadering in Utrecht. Bekijk ook eens ons aanbod voor een: feestlocatie Utrecht, zaalverhuur Utrecht of trouwlocatie Utrecht. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Utrecht.

Maak hieronder je keuze!

Vergaderlocaties in Utrecht, functioneel en goed bereikbaar

Functionele vergaderlocaties Utrecht voor kleine groepen t/m 9 personen

Wil je in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Utrecht, Vianen, Zeist, Maarssen, Hilversum, Nieuwegein en omgeving? En zijn jullie met een relatief kleine groep tm 9 personen? Dan zul je misschien al gemerkt hebben, dat veel vergaderlocaties enkel geschikt zijn voor grotere groepen. Om je toch van dienst te kunnen zijn, hebben we in de onderstaande tabel een aantal goede vergaderlocaties voor kleine groepen weergegeven. Locaties waarbij je uiteraard gebruik kunt maken van moderne vergaderhulpmiddelen? Is een goede bereikbaarheid (en parkeergelegenheid) een vereiste? Bekijk daarom hieronder het overzicht van onze huisvergaderlocaties in de omgeving van Utrecht. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.                     

 Huisvergaderlocaties # pers. Opmerking Klik
 Utrecht Centrum t/m 9 Centrum meer info    
 Ten noorden van Utrecht t/m 9        Ten noorden meer info    
 Utrecht Zuid t/m 9 Zuid meer info    
 Utrecht Zuid t/m 9 Zuid meer info    
 Ten zuiden van Utrecht t/m 9 Ten zuiden meer info    
 Ten westen van Utrecht t/m 9 Ten westen meer info    


Wil je dat we de beschikbaarheid gratis voor je checken en je in contact brengen met de nog beschikbare vergaderlocaties? Vul dan het meer informatie formulier in en dan zullen we de 2 best passende en nog altijd beschikbare huislocaties vragen om je gratis en vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op de onderstaande link te klikken.

Functionele vergaderlocaties Utrecht

Functionele vergaderlocaties Utrecht voor grote groepen (vanaf 10 personen)

Ben je met een grote groep (meer dan 10 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderlocatie in Utrecht, Maarssen, Hilversum, Vianen of Zeist die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Utrecht Centraal

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Utrecht Centraal, Lunetten of Overvecht

Komen de deelnemers aan je vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergadering plaats te vinden op loopafstand van één van de NS station van Utrecht: Centraal, Leidsche Rijn, Lunetten, Maliebaan, Overvecht, Terwijde, Vaartsche Rijn of Zuilen. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties op loopafstand van een NS station in Utrecht. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Utrecht vlak bij de snelweg

Vergaderlocaties regio Utrecht vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Utrecht, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderlocatie Utrecht arrangementen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Utrecht arrangementen

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie in Utrecht of omgeving Nieuwegein, Houten, Hilversum etc.? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderlocatie service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Utrecht

Vergadering met overnachting in Utrecht

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Utrecht of omgeving? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Utrecht bij heide, bossen of op het water

Inspirerende vergaderlocaties Utrecht bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Utrecht: transpireren en inspireren

Outdoor vergaderlocaties in Utrecht: transpireren en inspireren

Ben je op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke Outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Utrecht, Maarssen, Hilversum, Vianen of Zeist is dit mogelijk. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte outdoor vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Utrecht of omgeving

Vergaderen en koken in Utrecht of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Utrecht te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Utrecht? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en teambuilding zeilen (ijsselmeer)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Vergaderen en teambuilding zeilen (ijsselmeer)

Zoek je een inspirerende plek voor je vergadering? Een plaats waar je in alle rust belangrijke onderwerpen kunt bespreken, maar ook een plek waar je kunt genieten van de elementen en tot nieuwe creatieve inzichten kunt komen. Een plaats waar jullie samen moeten werken met één gemeenschappelijk doel: het vooruit stuwen van de imponerende zeilboot waarop jullie je bevinden. Wil je meer weten over deze bijzondere vergadering? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast behouden vaart.

Vergaderen met teambuilding in Utrecht (licht actief, dus niet erg fysiek)

Vergaderen met teambuilding in Utrecht (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Utrecht

Congreslocaties in Utrecht

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Utrecht, Maarssen, Hilversum, Vianen of Zeist? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatie Utrecht partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Utrecht
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Utrecht

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Utrecht of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Wist je dit over Utrecht?

In het centrum van ons mooie land ligt de stad Utrecht. Deze zeer centraal gelegen studentenstad is een stad met veel gezichten. Wat te denken van de Dom, de prachtige grachten, de bekende jaarbeurs en natuurlijk Tivoli. Utrecht heeft zoveel te bieden en zojuist noemde we al de belangrijkste trekpleisters van deze stad. Utrecht is een diverse stad met veel mogelijkheden. Organiseer hier je bedrijfsuitje Utrecht. Maak een mooie boottocht alvorens het feest losbarst. Of neem een gids die jullie de hele stad laten zien voordat jullie je zaalverhuur Utrecht locatie gaan bezoeken.

   

Unieke vergaderlocatie Utrecht: Youmeet

Zoek jij een perfecte zaal voor een vergadering, workshop, afstudeerborrel, verjaardag, borrel of iets anders leuks? En wil je niet heel veel geld kwijt zijn aan zaalhuur? De Witte Ballons biedt een knusse maar toegankelijke zaal aan zonder daar huur voor te vragen. De enige voorwaarde is dat zij jouw volledig mogen verzorgen met hun uitgebreide aanbod aan hapjes en drankjes. Alles is bespreekbaar en gaat in goed overleg. Parkeren kan in de nabije omgeving in diverse parkeergarages. Kom jij met het openbaar vervoer, geen probleem want deze zaal ligt in het hartje van Utrecht, aan de oude gracht.

- Betaalbaar & toegankelijk
- Geen eigen catering of drank
- Parkeren in de nabije omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Orteliuslaan 11
  3528 BA Utrecht
 • www.youmeet.nl / 030 7670567
   
   

Sfeervolle vergaderlocatie in Utrecht: De kunstkamer

In de prachtige stad Utrecht staat een oud schoolgebouw uit de jaren ‘30 die nu omgetoverd is tot een succesvolle en sfeervolle locatie. De plek waar jij terecht kunt voor elke gelegenheid waar jij een zaaltje voor nodig hebt. Er zijn in totaal zeven zalen waar jij een feest, borrel of bijeenkomst kunt organiseren! Deze toplocatie in de wijk Zuilen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen te vinden in de nabije omgeving. Hecht jij veel waarde aan een sfeervolle en karakteristieke locatie? Zoek dan niet verder, want deze is uitermate geschikt voor jou!

- Sfeervol & Karakteristiek
- Ruimte voor maximaal 350 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Kromme Nieuwegracht 8A
  3512 HG Utrecht
 • www.kunstkamerutrecht.nl/ 06 22980360
   
   

Vergaderlocatie centrum Utrecht: Maliebaan 45

‘’De Lantaern’’, het oude klooster gevestigd in de dorpskern van Nieuwegein, is een prachtige locatie voor je verjaardag, personeelsfeest, jubileum enzovoorts! Het klooster heeft van oudsher een romantische uitstraling, maar heeft de laatste jaren een aantal renovaties ondergaan. Hierdoor sluit het comfort van nu perfect aan bij de romantische stijl waarin het klooster een aantal eeuwen geleden is gebouwd. Voor de invulling van je avond heeft het personeel van ‘’De Lantaern’’ veel leuks in petto, maar ook wanneer je speciale wensen hebt, bieden ze je graag een programma op maat. Ben je dus op zoek naar een locatie die er niet alleen prachtig uit ziet, maar waar je ook persoonlijke aandacht, vakbekwaam personeel en veel gastvrijheid kan verwachten? Bij de ‘’Lantaern’’ staan de deuren altijd wagenwijd voor je open, tot snel!

- Van 20 tot 200 personen
- Meerdere zalen beschikbaar
- Plaats: Nieuwegein

 • Maliebaan 45
  3581 CD Utrecht
 • www.maliebaan45.nl / 030 2394049
   
   

Zeer unieke vergaderlocatie Utrecht: Metaal Kathedraal/h3>

Een prachtige boerderij, een smakelijk pannenkoekenhuis en een perfecte locatie voor jouw feest of bijeenkomst! Boerderij de Middenhof in Nieuwegein staat open voor intieme trouwfeesten, partijen, cursussen en workshops. Jouw dagje helemaal uit handen geven? Deze boerderij doet dat graag! Het vriendelijke en professionele personeel neemt alle tijd voor je om je wensen op papier te zetten en uit te voeren. Het enige wat je zelf hoeft te doen is contact opnemen met deze locatie nabij Utrecht.

- Huiselijk en sfeervol
- Ruimte voor maximaal 100 personen
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeren
- Plaats: Nieuwegein

 • Rijksstraatweg 20
  3545 NA Utrecht
 • www.metaalkathedraal.nl / 0652661751

   

   

Unieke vergaderlocatie in Utrecht: Louis Hartlooper Complex

Sluit je ogen en bedenk eens wat jouw droomlocatie zou kunnen zijn… Jan Jongerius deed dat ook en bouwde zijn droomhuis daadwerkelijk in 1938! Het fijne is dat hij bereid is om zijn droomlocatie te delen met jou. Deze locatie beschikt over een prachtige binnenruimte en een genereus buitenterras. Al jouw dromen zijn bespreekbaar met deze locatie in Utrecht. Het enige wat je hoeft te doen is op de onderstaande button drukken voor meer informatie! Wij hopen dat er weer een droom van jou werkelijkheid wordt.

- Uniek & Inspirerend
- Ruimte voor maximaal 150 personen
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeergelegenheid
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Tolsteegbrug 1
  3511 ZN Utrecht
 • www.hartlooper.nl / 030 2320452
   
   

Groene vergaderlocatie Nieuwegein: Green Village

Wie had dat gedacht, een rechtbank als perfecte feestzaal! Organiseer jij binnenkort een bijeenkomst, borrel of een andere speciale gelegenheid? Nodig je vrienden, familie of collega’s dan uit bij Restaurant de Rechtbank. Een sfeervolle plek in het centrum van Utrecht. Deze locatie heeft plek voor 250 personen, ideaal voor een feest ter ere van jullie bruiloft? Alles is bespreekbaar met Restaurant de Rechtbank. Wil jij meer informatie over deze locatie? Bezoek dan snel de website van deze bijzondere locatie.

- Sfeervol & Ruimtelijk
- Ruimte voor maximaal 250 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarage in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Blokhoeve 7
  3438 LC Nieuwegein
 • www.green-village.nl / 030 6039114
   
   

Vergaderlocatie in Maarssen: De glazen ruimte

Waar jij bij een olifant waarschijnlijk denkt aan een prachtig dier, denken wij aan een stijlvolle locatie in Breukelen (nabij Utrecht). Deze locatie is uitermate geschikt voor kleine feesten of bijeenkomsten tot 250 personen. Daarnaast is parkeren geen enkel probleem, de locatie beschikt namelijk over een privé parkeerterrein. Kom jij liever met het openbaar vervoer, ook dat is goed mogelijk! De Olifant is te omschrijven als knus, warm en stijlvol. Het personeel heeft al heel veel ervaring met feesten en partijen waardoor jouw wensen op de juiste plek terecht komen. Klik snel verder als je meer informatie wilt over deze locatie in Breukelen.

- Stijlvol & Warm
- Ruimte voor maximaal 250 personen
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeergelegenheid
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Breukelen

 • Straatweg 1B
  3604 BA Maarssen
 • wwwdeglazenruimte.nl / 088 2424900
   
   

HIstorische vergaderlocatie omgeving Utrecht: Slot Zuylen

Heb jij binnenkort iets te vieren? Een kinderfeestje of misschien een gezellige BBQ of high tea? Een groot of klein feest, alles kan. Fort aan de klop in Utrecht staat bekend als een zeer gastvrije locatie met oog voor iedereen jong of oud. Daarnaast is deze locatie ook nog eens uiterst flexibel als het gaat om weersomstandigheden. Er is zowel binnen- als buiten plek voor jou! Wil jij meer weten over deze prachtige locatie in Utrecht? Alle informatie over deze feestlocatie kun je vinden op de website.

- Gastvrij
- Ruimte voor maximaal 130 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeerplaatsen op loopafstand
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Tournooiveld 1
  3611 AS Oud Zuilen
 • www.slotzuylen.nl / 030 2440255
   
   

Miele Nederland BV

Wauw! Flexibeler kan bijna niet. Woolloomooloo beschikt over drie verschillende zalen die te huren zijn voor alle soorten feestjes die je maar kunt bedenken! In totaal kunnen er wel 800 personen tegelijk komen. Natuurlijk is deze zaal ook geschikt voor kleine gezelschappen. Wil jij zelf een dj regelen? Dat kan! Wil je dat Woolloomooloo dat voor jou regelt, dan is dat ook mogelijk. Deze locatie in Utrecht kent geen openings- of sluitingstijden, dat betekent dat jij jouw feestje kunt geven wanneer het jou uitkomt. Oh en goed nieuws, er wordt niets berekend voor de zaalhuur!

- Clubstijl & Flexibel
- Ruimte voor maximaal 800 personen
- Geen eigen catering of drank
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • De Limiet 2
  4131 NR Vianen
 • www.miele.nl/c/zakelijke-bijeenkomsten/ 0347 378888
   

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN UTRECHT

Staat er binnenkort een vergadering Utrecht op het programma? Maar kies je er liever voor om niet het centrum van Utrecht te gebruiken voor deze vergadering? Ook de omgeving van Utrecht heeft voldoende te bieden met een aantal verschillende leuke steden. Kies je voor een vergadering in het mooie Houten? Een divers aanbod van vergaderlocatie Houten (en uiteraard Utrecht) moeten de ideale plek voor jullie kunnen betekenen. Kies je liever voor Ijsselstein, Nieuwegein of de mooie natuur van Zeist? Kom tot rust voor, tijdens of na een vergadering in de vergaderlocatie Zeist en maak daar een mooie wandeling. We wensen jullie ontzettend veel productiviteit toe tijdens deze vergadering in Utrecht of omgeving.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact