Vergaderlocaties Leiden

ook voor de regio Alphen aan de Rijn, Noordwijk, Katwijk en omgeving

Vergaderlocatie Leiden arrangementen

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie Leiden? Waarschijnlijk wel aangezien je op deze pagina terecht bent gekomen. We helpen je met ons aanbod graag op weg naar het vinden van een betaalbare en inspirerende vergaderlocatie Leiden of omgeving. Heb je al diverse artikelen gelezen over manieren van vergaderen m.b.t. vergadertechnieken? Hoe gaat de dag er zelf uitzien? Gaan jullie in de ochtend nog werken en vanuit daar naar de locatie om de vergadering op de vergaderlocatie Leiden te starten? Of misschien koppelen jullie er een teambuilding aan vast die wellicht al wat punten ter sprake laat komen. En als absolute afsluiter een feest op een feestlocatie Leidenzaalverhuur Leiden of Trouwlocatie Leiden? Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Leiden. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om een vergaderdag te organiseren met nog veel meer smaakjes. De vergaderlocaties Leiden hebben veelal zeer ervaren medewerkers die je optimaal kunnen helpen bij het opzetten van een perfecte vergaderdag Leiden (kijk voor workshops op Onemotion workshops Leiden). Deze hulp niet nodig omdat de dag al helemaal klaar is en het enige wat mist de vergaderlocatie Leiden is? Ook geen probleem. We wensen je alvast een bijzondere en inspirerende dag toe in Leiden of omgeving.

Maak hieronder je keuze!

Vergaderlocaties in Leiden

Functionele vergaderlocaties Leiden voor kleine groepen t/m 9 personen

Wil je in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Leiden, Katwijk, Noordwijk, Alphen aan den Rijn, Leiderdorp en omgeving? En zijn jullie met een relatief kleine groep tm 9 personen? Dan zul je misschien al gemerkt hebben, dat veel vergaderlocaties enkel geschikt zijn voor grotere groepen. Om je toch van dienst te kunnen zijn, hebben we in de onderstaande tabel een aantal goede vergaderlocaties voor kleine groepen weergegeven. Locaties waarbij je uiteraard gebruik kunt maken van moderne vergaderhulpmiddelen? Is een goede bereikbaarheid (en parkeergelegenheid) een vereiste? Bekijk daarom hieronder het overzicht van onze huisvergaderlocaties in de omgeving van Leiden. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.                     

 Huisvergaderlocaties # pers. Opmerking Klik
 Leiden Noord t/m 9 Noord meer info    
 Leiden Centrum t/m 9        Centrum meer info    
 Ten noorden van Leiden t/m 9 Ten noorden meer info    
 Leiden Centrum t/m 9 Centrum meer info    
 Ten noorden van Leiden t/m 9 Ten noorden meer info    
 Ten oosten van Leiden t/m 9 Ten oosten meer info    


Wil je dat we de beschikbaarheid gratis voor je checken en je in contact brengen met de nog beschikbare vergaderlocaties? Vul dan het meer informatie formulier in en dan zullen we de 2 best passende en nog altijd beschikbare huislocaties vragen om je gratis en vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op de onderstaande link te klikken.

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Leiden Centraal

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Leiden Centraal

Komen de deelnemers aan jouw vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergadering plaats te vinden op loopafstand van één van de NS station van Leiden; Leiden Centraal of Lammenschans? Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties op loopafstand van een NS station. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Forteiland vergaderlocatie met diverse vergaderbreak mogelijkheden
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland vergaderlocatie met diverse vergaderbreak mogelijkheden

Voor de kust van Haarlem

Organiseer je binnenkort een kick-off meeting of een bijzondere vergadering? En wil je de aanwezigen verrassen met een wel heel bijzondere locatie? En wil je dat de aanwezigen behalve vergaderen ook kunnen genieten van diverse vergaderbreaks of teambuilding sessies? Dan is deze Forteiland Experience misschien wel een hele goede invulling van je evenement. Het begin is al indrukwekkend. De aanwezigen worden per boot over zee naar hun bestemming gebracht: een beeldschoon fort midden op een eiland op zee. Hier kunnen jullie vergaderen in combinatie met diverse teambuilding activiteiten of vergaderbreaks (indoor en outdoor). Bij dit arrangement zijn de overtocht, drankjes gedurende de dag en activiteiten inbegrepen. Het is tevens mogelijk om te overnachten of een feestavond of BBQ bij te boeken (optioneel). Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Leiden vlak bij de snelweg

Vergaderlocaties regio Leiden vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Leiden, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderlocatie Leiden arrangementen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Leiden arrangementen

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie in Leiden of omgeving Leiderdorp, Katwijk etc.? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderlocatie service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Leiden

Vergadering met overnachting in Leiden

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement Leiden of omgeving? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Leiden bij heide, bossen of op het water

Inspirerende vergaderlocaties Leiden bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Leiden of omgeving: transpireren en inspireren

Outdoor vergaderlocaties in Leiden of omgeving: transpireren en inspireren

Ben je op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Leiden is dit mogelijk. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte Outdoor vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Leiden of omgeving

Vergaderen en koken in Leiden of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Leiden te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergader dag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chef kok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Leiden? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Leiden (licht actief, dus niet erg fysiek)

Vergaderen met teambuilding in Leiden (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Leiden

Congreslocaties in Leiden

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Leiden, Alphen aan de Rijn, Noordwijk, Katwijk en omgeving? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Functionele vergaderlocaties Leiden

Functionele vergaderlocaties Leiden voor grote groepen (vanaf 10 personen)

Ben je met een grote groep (meer dan 10 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderlocatie in Leiden, Alphen aan de Rijn, Noordwijk, Katwijk etc. die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Leiden
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Leiden

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Leiden of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Zaalverhuur Leiden voor 1001 mogelijkheden

Zaalverhuur in Leiden kan voor verschillende doelen. Sweet 16, eindelijk 18, 30 geworden of misschien ga je wel trouwen en is het tijd voor een vrijgezellenfeestje in Leiden. Of wil je samen met je collega's een teambuilding doen en kies je voor een bedrijfsuitje Leiden. Er is voor alles wel een feestje te bedenken toch? Wist je dat sommige mensen ook een feestje vieren voor het feit dat ze tien duizend dagen op deze aardbol zijn? Mocht je geïnspireerd zijn dan willen we je alvast laten weten dat dit plaats zal vinden in je 27ste levensjaar. Misschien raar maar voor veel mensen een prachtig moment. Je kunt zoals je ziet voor de leukste zaalverhuur Leiden momenten. Kijk ook eens op de feestlocatie Leiden pagina voor meer inspiratie. Leiden is een prachtige stad en is onder andere bekend door de oudste universiteit van Nederland. Misschien dat je momenteel je studie bij de Universiteit Leiden hebt afgerond en daarom op zoek bent naar een feestzaal huren Leiden.

   

Vergaderzaal op het water: Feestboot varendfeesten

Schip ahoy! ‘’Feestboot varendfeesten’’ ligt voor je klaar om er samen met jou en je gasten een spetterende dag/avond van te maken. Of je nu een zaal zoekt voor je feestelijke gelegenheid óf je graag gebruik zou maken van de zaal voor je vergadering, brainstorm etc… Bij ‘’Feestboot varendfeesten’’ is het allemaal mogelijk. Het personeel staat dan ook voor je klaar om jullie een zo comfortabel mogelijk verblijf te bieden. Vaar samen met je gezelschap door het Groene Hart van Nederland en geniet, een zaal met een beter uitzicht is er niet! Tot snel bij ‘’Feestboot varendfeesten’’.

- Van 40 tot 200 personen
- Uniek varende locatie

 • Past van der Plaatstraat 125a
  2375 AL Rijpwetering
 • http://www.varendfeesten.nl

   

   

Vergaderlocatie omgeving Leiden: Duinrell Plaza

Binnenkort iets te vieren in Leiden? Op zoek naar een feestzaal? Midden in de bosrijke duinen in omgeving Leiden ligt Wassenaar. Dit plaatsje met prachtige villa’s heeft ook het attractiepark Duinrell. Op het park ligt ook ''Duinrell Plaza''. Een werkelijk bijzondere feestlocatie met een divers aanbod van zalen. Diverse zalen in verschillende stijlen voor misschien wel evenveel keuze in type feestjes. Kijk snel op de pagina voor het aanbod en maak er een onvergetelijk evenement van.

- Ruimte voor maximaal 550 personen
- Goede parkeergelegenheid

 • Duinrell 1
  2242 JP Wassenaar
 • www.duinrell.nl/vakantiepark/duingalows/duinrell-plaza

 

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN LEIDEN

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie Leiden of omgeving? Leiden ligt niet ver van het Groene hart en heeft een prachtige natuurlijke omgeving. Ben je dus gewend om in de stad zelf te werken en wil je juist collega’s even uit de dagelijkse omgeving trekken om zo de hersenen optimaal te triggeren? Zoals je kunt lezen is de omgeving van Leiden een optimale plaats voor een vergaderdag. Wat te denken van Teylingen, Leiderdorp, Oegstgeest, Katwijk en vele andere plaatsen. Dus of je nu op zoek bent naar een vergaderlocatie Leiden of een locatie in de mooie omgeving? We helpen je graag op weg bij het vinden hiervan. Hopelijk hou je hierdoor extra tijd over om de vergadering voor te bereiden. Hoef jij dit niet te doen? Wellicht kun je collega’s inspireren om een perfecte vergadering te hebben. We wensen je veel succes en uiteraard een zeer constructieve dag met een vergaderlocatie Leiden of omgeving.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact