Vergaderlocaties Leiden

ook voor de regio Alphen aan de Rijn, Noordwijk, Katwijk en omgeving

Vergaderlocatie Leiden arrangementen

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie Leiden? Waarschijnlijk wel aangezien je op deze pagina terecht bent gekomen. We helpen je met ons aanbod graag op weg naar het vinden van een betaalbare en inspirerende vergaderlocatie Leiden of omgeving. Heb je al diverse artikelen gelezen over manieren van vergaderen m.b.t. vergadertechnieken? Hoe gaat de dag er zelf uitzien? Gaan jullie in de ochtend nog werken en vanuit daar naar de locatie om de vergadering op de vergaderlocatie Leiden te starten? Of misschien koppelen jullie er een teambuilding aan vast die wellicht al wat punten ter sprake laat komen. En als absolute afsluiter een feest op een feestlocatie Leidenzaalverhuur Leiden of Trouwlocatie Leiden? Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Leiden. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om een vergaderdag te organiseren met nog veel meer smaakjes. De vergaderlocaties Leiden hebben veelal zeer ervaren medewerkers die je optimaal kunnen helpen bij het opzetten van een perfecte vergaderdag Leiden (kijk voor workshops op Onemotion workshops Leiden). Deze hulp niet nodig omdat de dag al helemaal klaar is en het enige wat mist de vergaderlocatie Leiden is? Ook geen probleem. We wensen je alvast een bijzondere en inspirerende dag toe in Leiden of omgeving.

Scheltema Leiden: vergaderlocatie in het centrum van Leiden
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Scheltema Leiden: vergaderlocatie in het centrum van Leiden

Voor vergaderingen tot 250 personen (theateropstelling).

Zoek je een vergaderlocatie in het centrum van Leiden en dan eentje waar borrels tot 550 personen kunnen worden gegeven,  of  eentje waar in theateropstelling 250 personen passen, wellicht is Scheltema in Leiden dan de best passende locatie voor je vergadering.  Bijzonder is ook dat de locatie beschikt over een mooie terrasboot waar maximaal 40 personen kunnen verblijven.

Smiley face Gelegen in het centrum van Leiden

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 550 pers. theater: 250 pers.

Smiley face mooie terrasboot voor de deur (Max. 40 personen)

Smiley face Grootste ruimte: max. 400 pers. Kleinste: Max. 50 pers. 

Smiley face 5 verschillende ruimtes

Smiley face Betaald parkeren

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering of zakelijk evenement in het leuke Scheltema in Leiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Event Center Fokker in Hoofddorp: vergaderlocatie op 29 km vanaf het centrum van Leiden
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Event Center Fokker in Hoofddorp: vergaderlocatie op 29 km vanaf het centrum van Leiden

Voor vergaderingen tot 300 personen (theateropstelling).

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in de omgeving van Leiden met een flinke capaciteit? En dient het bij voorkeur een vergaderlocatie te zijn waar gratis kan worden geparkeerd? Wellicht is het Event Center Fokker in Hoofddorp dan een passend alternatief. Het Even Center heeft een capaciteit van maar liefst 800 feestende personen. In theateropstelling beschikt de evenementenlocatie over een capaciteit van 300 personen. Bijzonder is ook dat het mogelijk is om eigen catering in te huren voor een trouwfeest of ander evenement.

Smiley face Gelegen op 29 km van het centrum van Leiden

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 800 pers. theater: 300 pers.

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: eigen catering is mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering in het leuke Event Center Fokker in Hoofddorp, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

De Olmenhorst in Lisse: vergaderlocatie op 17 km afstand vanaf het centrum van Leiden
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

De Olmenhorst in Lisse: vergaderlocatie op 17 km afstand vanaf het centrum van Leiden

Voor vergaderingen tot 45 personen (theateropstelling).

Denk je aan de Olmenhorst dan zie je overal fruitbomen staan. Deze mooie vergaderlocatie midden tussen de boomgaarden is een populaire locatie voor bijvoorbeeld trouwfeesten of zakelijke evenementen. Van vergadering in een tent of in een schuur,  er is veel mogelijk bij landgoed de Olmenhorst. Fijn is ook dat de Olmenhorst beschikt over een grote  eigen parkeerplaats.

Smiley face Landelijk gelegen in Lisse op 17 km van het centrum van Leiden

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 200 pers. theater: 45 pers.

Smiley face meerdere mooie terrassen in de natuur

Smiley face Grootste ruimte: max. 200 pers. Kleinste: Max. 10 pers. 

Smiley face Gratis parkeren

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering of zakelijk evenement in het schitterende Olmenhorst in Lisse, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Forteiland vergaderlocatie met diverse vergaderbreak mogelijkheden
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland vergaderlocatie met diverse vergaderbreak mogelijkheden

Voor de kust van Haarlem

Organiseer je binnenkort een kick-off meeting of een bijzondere vergadering? En wil je de aanwezigen verrassen met een wel heel bijzondere locatie? En wil je dat de aanwezigen behalve vergaderen ook kunnen genieten van diverse vergaderbreaks of teambuilding sessies? Dan is deze Forteiland Experience misschien wel een hele goede invulling van je evenement. Het begin is al indrukwekkend. De aanwezigen worden per boot over zee naar hun bestemming gebracht: een beeldschoon fort midden op een eiland op zee. Hier kunnen jullie vergaderen in combinatie met diverse teambuilding activiteiten of vergaderbreaks (indoor en outdoor). Bij dit arrangement zijn de overtocht, drankjes gedurende de dag en activiteiten inbegrepen. Het is tevens mogelijk om te overnachten of een feestavond of BBQ bij te boeken (optioneel). Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Leiden of omgeving

Vergaderen en koken in Leiden of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Leiden te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergader dag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chef kok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Leiden? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Leiden (licht actief, dus niet erg fysiek)

Vergaderen met teambuilding in Leiden (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Leiden of omgeving: transpireren en inspireren

Outdoor vergaderlocaties in Leiden of omgeving: transpireren en inspireren

Ben je op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Leiden is dit mogelijk. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte Outdoor vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Forteiland Ijmuiden: heel bijzondere vergaderlocatie niet ver van Leiden
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Forteiland Ijmuiden: heel bijzondere vergaderlocatie niet ver van Leiden

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement van 10 tot 600 pers.

Soms ben je op zoek naar echt iets bijzonders. En wat is er nu nog specialer dan je eigen eiland als locatie voor je vergadering, congres of teambuilding activiteit? De vergaderlocatie ligt dan misschien niet direct in Leiden zelf, maar is gelegen in de omgeving (IJmuiden). Met de boot worden jullie vanaf de haven van IJmuiden naar het Forteiland gebracht, waarna jullie je in een andere wereld wanen. Op het forteiland zelf is er heel veel mogelijk. Van vergadering met of zonder feestelijk borrel tot workshops en teambuilding activiteiten.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, vergadering, teambuilding of zakelijk evenement op het bijzondere Forteiland Ijmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Zaalverhuur Leiden voor 1001 mogelijkheden

Zaalverhuur in Leiden kan voor verschillende doelen. Sweet 16, eindelijk 18, 30 geworden of misschien ga je wel trouwen en is het tijd voor een vrijgezellenfeestje in Leiden. Of wil je samen met je collega's een teambuilding doen en kies je voor een bedrijfsuitje Leiden. Er is voor alles wel een feestje te bedenken toch? Wist je dat sommige mensen ook een feestje vieren voor het feit dat ze tien duizend dagen op deze aardbol zijn? Mocht je geïnspireerd zijn dan willen we je alvast laten weten dat dit plaats zal vinden in je 27ste levensjaar. Misschien raar maar voor veel mensen een prachtig moment. Je kunt zoals je ziet voor de leukste zaalverhuur Leiden momenten. Kijk ook eens op de feestlocatie Leiden pagina voor meer inspiratie. Leiden is een prachtige stad en is onder andere bekend door de oudste universiteit van Nederland. Misschien dat je momenteel je studie bij de Universiteit Leiden hebt afgerond en daarom op zoek bent naar een feestzaal huren Leiden. 

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN LEIDEN

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie Leiden of omgeving? Leiden ligt niet ver van het Groene hart en heeft een prachtige natuurlijke omgeving. Ben je dus gewend om in de stad zelf te werken en wil je juist collega’s even uit de dagelijkse omgeving trekken om zo de hersenen optimaal te triggeren? Zoals je kunt lezen is de omgeving van Leiden een optimale plaats voor een vergaderdag. Wat te denken van Teylingen, Leiderdorp, Oegstgeest, Katwijk en vele andere plaatsen. Dus of je nu op zoek bent naar een vergaderlocatie Leiden of een locatie in de mooie omgeving? We helpen je graag op weg bij het vinden hiervan. Hopelijk hou je hierdoor extra tijd over om de vergadering voor te bereiden. Hoef jij dit niet te doen? Wellicht kun je collega’s inspireren om een perfecte vergadering te hebben. We wensen je veel succes en uiteraard een zeer constructieve dag met een vergaderlocatie Leiden of omgeving.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact