Vergaderlocaties Eindhoven

ook voor de regio Deurne, Best, Nuenen, Helmond en omgeving

Vergaderlocatie Eindhoven arrangementen

Ben je werkzaam of actief in Eindhoven en/of omgeving? Binnenkort een vergadering in Eindhoven op de agenda staan? We helpen je graag op weg naar het vinden van een vergaderlocatie Eindhoven. Vergaderen is ook in de vijfde gemeente van Nederland een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Samen zitten, plannen opstellen, doelen uitwerken en nog veel meer. Soms is het belangrijk om even bij elkaar te zitten en de neuzen dezelfde kant uit te krijgen om dat zo gewenste doel te behalen. Feesten kunnen de inwoners van Eindhoven ook als de beste (bekijk ook eens het feestlocatie Eindhoven en zaalverhuur Eindhoven aanbod). Maar ook zakelijk heeft Eindhoven enorm veel te bieden. Ben je er al aan uit wat voor type vergaderlocatie Eindhoven je zoekt? Een natuurlijke vergaderlocatie Eindhoven (kijk voor workshops op Onemotion workshops Eindhoven)? Of juist een vergaderlocatie in het centrum van de stad zodat jullie snel en constructief kunnen vergaderen in Eindhoven. Hoe dan ook, we wensen jullie alvast een goede en waardevolle vergadering toe op een mooie en inspirerende vergaderlocatie Eindhoven. Ga je trouwen in Eindhoven? Bezoek ons trouwlocaties Eindhoven aanbod en laat je inspireren. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Eindhoven.

Biestheuvel: vergaderlocatie op 13 km van het centrum van Eindhoven
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Biestheuvel: vergaderlocatie op 13 km van het centrum van Eindhoven

Voor kleine vergaderingen tot 400 personen (theateropstelling).

Zoek je een leuke vergaderlocatie in de omgeving van Eindhoven? Dan zou je makkelijk kunnen denken aan de Biestheuvel in Hoogcasteren. In deze locatie kunnen feesten worden geheven tot 750 personen (400 in theater setting). Leuk is ook dat er bij deze locatie kan worden overnacht in een mooie groepsaccommodatie en dat het mogelijk is om leuke teambuilding activiteiten te ondernemen.

Smiley face Gelegen in Hoogcasteren op 13 km van het centrum van Eindhoven

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 750 pers. theater: 400 pers.

Smiley face mooi terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 400 pers. Kleinste: Max. 100 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: ook mogelijk met overnachting (groepsaccommodatie voor 36 personen), teambuilding activiteiten mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres of vergadering in Biestheuvel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Cocody in Geldrop: vergaderlocatie op 9 km van het centrum van Eindhoven
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Cocody in Geldrop: vergaderlocatie op 9 km van het centrum van Eindhoven

Voor vergaderingen tot 200 personen (theateropstelling).

Op slechts 9 km van het centrum van Eindhoven kunnen leuke vergaderingen worden georganiseerd en wel in vergaderlocatie Cocody in Geldrop. Bijzonder is het schitterende Beach terras dat eruit alsof je echt op het strand bent. Met 7 verschillende ruimtes is deze locatie bijzonder geschikt voor vergaderingen en feesten. Bekijk hieronder alle eigenschappen van deze locatie.

Smiley face Gelegen in Geldrop op 9 km van het centrum van Eindhoven

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 600 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 400 pers. Kleinste: Max. 20 pers. 

Smiley face 7 verschillende ruimtes

Smiley face Heel leuk Beach Terras aanwezig

Smiley face Parkeren is mogelijk bij de locatie

Smiley face Bijzonderheden: het Beach terras is een geweldig leuke plek voor een feest, mogelijkheid tot overnachten

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Cocody in Geldrop, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van der Valk hotel Eindhoven: vergaderlocatie op 4 km van het centrum
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Eindhoven: vergaderlocatie op 4 km van het centrum

Voor vergaderingen tot 840 personen (theateropstelling).

Het Van der Valk hotel in Eindhoven is een van de toonaangevende vergaderlocaties in de regio Eindhoven. Met een enorme capaciteit en maar liefst 20 zalen is het mogelijk om een groot aantal verschillende evenementen te organiseren. Zo is er capaciteit voor een staande receptie voor groepen tot 1.080 personen. De grootste zaal beschikt over een capaciteit voor 840 personen in theater setting.

Smiley face Gelegen in Eindhoven op 4 km van het centrum

Smiley face Maximale capaciteit: 1.080 pers. (receptie) en 840 pers. (theater setting)

Smiley face Grootste zaal: max. 840 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 20 pers. (boardroom)

Smiley face 20 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: fitness, fietsverhuur, zwembad aanwezig

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Eindhoven, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Strand 365 in Veldhoven: Indoor beach club feestlocatie op 9 km van het centrum van Eindhoven
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Strand 365 in Veldhoven: Indoor beach club feestlocatie op 9 km van het centrum van Eindhoven

Voor zowel kleine als grote vergaderingen.

Ben je op zoek naar een heel bijzondere vergaderlocatie in de directe omgeving van Eindhoven? Misschien dat de indoor Beach club Strand 365 in Veldhoven dan een hele leuke optie is.  Hier kun je het hele jaar door de leukste feesten,  vergaderingen en zakelijke evenementen organiseren met je voeten in het zand. Het is ook mogelijk om leuke Beach activiteiten te ondernemen op deze locatie.

Smiley face Gelegen in Veldhoven op 9 km van het centrum van Eindhoven

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 1.200 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 1.200 pers. Kleinste: Max. 20 pers. 

Smiley face Heel leuk Indoor Beach Club

Smiley face Ruime hoeveelheid gratis parkeerplaatsen

Smiley face Bijzonderheden: diverse leuke teambuilding activiteiten mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Strand 365 in Veldhoven, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergadering met overnachting in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergadering met overnachting in Eindhoven

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Eindhoven of omgeving? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Eindhoven vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderlocaties regio Eindhoven vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Eindhoven, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor vergaderlocaties in Eindhoven of omgeving: transpireren en inspireren

Bent u op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke Outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Eindhoven, Deurne, Best, Nuenen of Helmond is dit mogelijk. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte Outdoor vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door u aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Eindhoven (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Eindhoven (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Eindhoven of omgeving

Vergaderen en koken in Eindhoven of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Eindhoven te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Eindhoven? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Wist je dit over Eindhoven?

In het Zuid-Oosten van de provincie Noord-Brabant ligt het mooie Eindhoven. Deze stad en gemeente is de 5de gemeente van ons land en heeft meer dan 220.000 inwoners. Niet vreemd dat de vraag naar voldoende feestjes (bekijk ook feestlocatie Eindhoven) en zaalverhuur Eindhoven voldoende aanwezig is. De Eindhovenaren houden dan ook van feesten. Met carnaval tovert de stad zich om tot een grote feestende massa en is het druk en gezellig in Eindhoven. Al helemaal in de bekende straat: Stratumseind. Deze stapstraat is 1 van de grootste (al dan niet DE grootste) straat met de meest opeenvolgende cafés van Nederland. Het is dan ook van donderdag tot en met zondag altijd gezellig druk tot in de late uurtjes. En moet de plaatselijke trots PSV voetballen dan stroomt de stad vol met voetbalsupporters die in het stadion of in Stratumseind de wedstrijd bekijken. Je ziet wel dat Eindhoven leeft en bruist. Naast het feit dat de Eindhovenaren wel weten hoe ze carnaval moeten vieren hebben ze ook een serieuzere kant; Eindhoven staat ook bekend om grote bedrijven zoals bijvoorbeeld Philips, waardoor je hier ook prima een bedrijfsuitje Eindhoven kan organiseren.    

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN EINDHOVEN

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in de omgeving van Eindhoven? Een vergaderlocatie Deurne? Bekijk dan ook eens onze vergaderlocatie Eindhoven website. Kies voor deze gezellige plaats en bereik de vergadering snel per trein. Ook in Helmond kom je snel en makkelijk per trein bij diverse vergaderlocaties. Ga je liever vergaderen in Best? Kies dan voor een vergaderlocatie Best in de mooie bossen. Werk je in Veldhoven? Kies dan voor een vergaderlocatie Veldhoven of omgeving. Veldhoven ken je vast door de grote firma’s als ASML of SIMAC. Je ziet wel dat ook de omgeving van Eindhoven enorm veel mogelijkheden heeft voor een succesvolle vergadering omgeving Eindhoven. We hopen dat ons aanbod vergaderlocatie in de omgeving Eindhoven je zal inspireren en we wensen je dan ook een waardevolle vergadering toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact