Vergaderlocaties Eindhoven

ook voor de regio Deurne, Best, Nuenen, Helmond en omgeving

Vergaderlocatie Eindhoven arrangementen

Ben je werkzaam of actief in Eindhoven en/of omgeving? Binnenkort een vergadering in Eindhoven op de agenda staan? We helpen je graag op weg naar het vinden van een vergaderlocatie Eindhoven. Vergaderen is ook in de vijfde gemeente van Nederland een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Samen zitten, plannen opstellen, doelen uitwerken en nog veel meer. Soms is het belangrijk om even bij elkaar te zitten en de neuzen dezelfde kant uit te krijgen om dat zo gewenste doel te behalen. Feesten kunnen de inwoners van Eindhoven ook als de beste (bekijk ook eens het feestlocatie Eindhoven en zaalverhuur Eindhoven aanbod). Maar ook zakelijk heeft Eindhoven enorm veel te bieden. Ben je er al aan uit wat voor type vergaderlocatie Eindhoven je zoekt? Een natuurlijke vergaderlocatie Eindhoven (kijk voor workshops op Onemotion workshops Eindhoven)? Of juist een vergaderlocatie in het centrum van de stad zodat jullie snel en constructief kunnen vergaderen in Eindhoven. Hoe dan ook, we wensen jullie alvast een goede en waardevolle vergadering toe op een mooie en inspirerende vergaderlocatie Eindhoven. Ga je trouwen in Eindhoven? Bezoek ons trouwlocaties Eindhoven aanbod en laat je inspireren. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Eindhoven.

Hier een vergaderlocatie in Eindhoven promoten?

Hier een vergaderlocatie in Eindhoven promoten?

Probeer het zonder kosten uit in 2020

Wilt u hier uw vergaderlocatie in Eindhoven (of omgeving) presenteren met naam, foto en details? We bieden u de mogelijkheid om de samenwerking zonder kosten uit te proberen in 2020. U krijgt de optie om een eigen foto toe te voegen evenals een eigen tekst (ongeveer net zo groot als deze). Daarnaast kunt u gegevens m.b.t. uw vergaderlocatie toevoegen in onderstaande overzicht (zie onderstaande voorbeeld).

Smiley face 200 meter vanaf Eindhoven Centraal Station

Smiley face Grootste zaal: Max. 75 pers. 

Smiley face Kleinste zaal: Max. 8 pers. 

Smiley face 3 verschillende vergaderzalen

Heeft u interesse in deze samenwerking uit te proberen? Ga dan naar onze contactpagina en stuur een bericht.

Vergaderlocaties in Eindhoven

Functionele vergaderlocaties Eindhoven voor kleine groepen t/m 9 personen

Wil je in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Eindhoven, Valkenswaard, Helmond, Veldhoven en omgeving? En zijn jullie met een relatief kleine groep tm 9 personen? Dan zul je misschien al gemerkt hebben, dat veel vergaderlocaties enkel geschikt zijn voor grotere groepen. Om je toch van dienst te kunnen zijn, hebben we in de onderstaande tabel een aantal goede vergaderlocaties voor kleine groepen weergegeven. Locaties waarbij je uiteraard gebruik kunt maken van moderne vergaderhulpmiddelen? Is een goede bereikbaarheid (en parkeergelegenheid) een vereiste? Bekijk daarom hieronder het overzicht van onze huisvergaderlocaties in de omgeving van Eindhoven. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.                     

 Huisvergaderlocaties # pers. Opmerking Klik
 Ten Oosten van Eindhoven t/m 9 Ten Oosten meer info    
 Eindhoven West t/m 9        West meer info    
 Eindhoven Centrum t/m 9 Centrum meer info    
 Eindhoven West t/m 9 West meer info    
 Ten zuiden van Eindhoven t/m 9 Ten zuiden meer info    
 Eindhoven Zuid t/m 9 Zuid meer info    


Wil je dat we de beschikbaarheid gratis voor je checken en je in contact brengen met de nog beschikbare vergaderlocaties? Vul dan het meer informatie formulier in en dan zullen we de 2 best passende en nog altijd beschikbare huislocaties vragen om je gratis en vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op de onderstaande link te klikken.

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Eindhoven Centraal, Stadion of Strijp-S
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Eindhoven Centraal, Stadion of Strijp-S

Komen de deelnemers aan uw vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergadering plaats te vinden op loopafstand van één van de NS station van Eindhoven: Centraal, Stadion en Strijp-S. Ook dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties op loopafstand van een NS station. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door u aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Eindhoven vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderlocaties regio Eindhoven vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Eindhoven, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderlocatie Eindhoven arrangementen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Eindhoven arrangementen

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie in Eindhoven of omgeving Veldhoven, Helmond, Valkenswaard etc.? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderlocatie service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Eindhoven

Vergadering met overnachting in Eindhoven

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Eindhoven of omgeving? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Eindhoven bij heide, bossen of op het water
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Inspirerende vergaderlocaties Eindhoven bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door u aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor vergaderlocaties in Eindhoven of omgeving: transpireren en inspireren

Bent u op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke Outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Eindhoven, Deurne, Best, Nuenen of Helmond is dit mogelijk. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte Outdoor vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door u aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Eindhoven of omgeving

Vergaderen en koken in Eindhoven of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Eindhoven te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Eindhoven? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Eindhoven (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Eindhoven (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Eindhoven

Congreslocaties in Eindhoven

Organiseert u binnenkort een congres, symposium of seminar? En bent u op zoek naar een passende congreslocatie in Eindhoven, Deurne, Best, Nuenen of Helmond? Dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door u aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Functionele vergaderlocaties Eindhoven

Functionele vergaderlocaties Eindhoven voor grote groepen (vanaf 10 personen)

Ben je met een grote groep (meer dan 10 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderlocatie in Eindhoven, Deurne, Best, Nuenen of Helmond etc. die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Eindhoven

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Eindhoven of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Wist je dit over Eindhoven?

In het Zuid-Oosten van de provincie Noord-Brabant ligt het mooie Eindhoven. Deze stad en gemeente is de 5de gemeente van ons land en heeft meer dan 220.000 inwoners. Niet vreemd dat de vraag naar voldoende feestjes (bekijk ook feestlocatie Eindhoven) en zaalverhuur Eindhoven voldoende aanwezig is. De Eindhovenaren houden dan ook van feesten. Met carnaval tovert de stad zich om tot een grote feestende massa en is het druk en gezellig in Eindhoven. Al helemaal in de bekende straat: Stratumseind. Deze stapstraat is 1 van de grootste (al dan niet DE grootste) straat met de meest opeenvolgende cafés van Nederland. Het is dan ook van donderdag tot en met zondag altijd gezellig druk tot in de late uurtjes. En moet de plaatselijke trots PSV voetballen dan stroomt de stad vol met voetbalsupporters die in het stadion of in Stratumseind de wedstrijd bekijken. Je ziet wel dat Eindhoven leeft en bruist. Naast het feit dat de Eindhovenaren wel weten hoe ze carnaval moeten vieren hebben ze ook een serieuzere kant; Eindhoven staat ook bekend om grote bedrijven zoals bijvoorbeeld Philips, waardoor je hier ook prima een bedrijfsuitje Eindhoven kan organiseren. 

   

Natuurlijke vergaderlocatie: Golden Tulip Jagershorst

Op zoek naar een bijzondere zaal? Een locatie waar je een verjaardag kunt vieren? Een jubileum, pensioen of ander type activiteit? Reis nu even af naar Cuba en waan je in de wondere Latijns Amerikaanse wereld. Want dit gevoel krijg je direct bij de zaalverhuur Eindhoven opties van Santiago de Cuba. In hartje Eindhoven ligt deze prachtige locatie. Met twee verdiepingen zijn er voldoende opties. Of je nu gaat voor een spannende workshop, een vergadering of 1 van de andere opties. En wil je het evenement nog extra aankleden dan zijn er verschillende mogelijkheden. Een DJ, catering en entertainment is een kleine greep uit de mogelijkheden. Ben jij klaar voor een onvergetelijke avond? We wensen je bij voorbaat enorm veel plezier toe en een evenement waar je nog lang over zult nadenken.

- Ruimte voor maximaal 350 personen
- Sfeervolle locatie in hartje Eindhovenl
- Geen eigen catering of drank
- Centrum Eindhoven
- Op wandelafstand van Eindhoven Centraal
- Plaats: Eindhoven

 • Valkenswaardseweg 44
  5595 XB Leende
 • www.goldentulipjagershorst.nl / 040 2061386

   

   

Vergaderlocatie Eindhoven: Starlicious Food

Geef jij binnenkort een schoolfeest, borrel of verjaardagsfeest? Dansschool Step by Step weet wel hoe je een feestje moet bouwen! Drank en catering mag je geheel zelf regelen. De vloer is beschermd en de zalen zijn uitgerust met sta tafels, muziek installaties, lampen en alle overige faciliteiten die jouw feestje tot een spetterend eind brengen. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze feestlocatie in Eindhoven? En wil je weten hoe alles in zijn werking gaat?  Aarzel niet en kom snel de mogelijkheden bespreken!

- Sfeervol
- Ruimte voor maximaal 160 personen
- Eigen drank zelf regelen
- Parkeren voor de deur
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Eindhoven

 • Visserstraat 16C
  5612 BT Eindhoven
 • www.starliciousfood.nl / 06 11222236
   
   

Bijzondere vergaderlocatie in Eindhoven: Boothuys Valkenswaard/h3>

De naam ‘Herberg’ zegt het eigenlijk al; deze locatie heeft een knusse en warme uitstraling. De locatie kan naar wens worden ingedeeld en aangekleed. De Herberg is geschikt voor onder anderen een diner, een feest, een trouwerij en een verjaardag. De locatie is gevestigd in Geldrop, net iets buiten Eindhoven, maar wel goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Geïnteresseerd in deze locatie? Ga dan verder naar de website van De Herberg voor meer informatie.

- Gemoedelijke locatie
- Ruimte voor maximaal 300 personen
- Geen eigen catering
- Parkeren in de nabije omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Geldrop

 • Molenstraat 203A
  5554 TS Valkenswaard
 • www.boothuysvalkenswaard.nl/ 040 2441677

   

   

Sfeervolle vergaderlocatie: Santiago de Cuba

Trek je dansschoenen en je mooiste feestoutfit aan want dat feest gaat er komen. Ben je al tijden aan het zoeken naar een geschikte locatie maar wilde het nog niet echt lukken. Stop dan hier met zoeken. De Hangar in Eindhoven is voor jou de perfecte locatie als je houdt van flexibiliteit, een goede prijs/kwaliteit verhouding, een gemoedelijke sfeer en niet te vergeten gratis parkeerplekken! Zocht jij een locatie in Eindhoven met bovenstaande kenmerken, De Hangar denkt dat graag met jou mee over het perfecte feest.

- Flexibel
- Ruimte voor maximaal 125 personen
- Eigen catering en drank in overleg
- Gratis parkeergelegenheid
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Eindhoven

 • STratumseind 65
  5611 EP Eindhoven
 • www.santiagodecuba.nl / 06 14197704
   
   

Vergaderlocatie: Hotel Restaurant Zalencentrum la Sonnerie

Geef jij binnenkort een feest en zoek je daarvoor nog de ideale locatie in Eindhoven? Gasterij de Harmonie is in Eindhoven als bijna 60 jaar een begrip! Voor elke gelegenheid kun je wel terecht bij deze prachtige klassieke en kwalitatief sterke locatie. Zowel kleine als grote gezelschapen kunnen hier terecht. Ook is er zowel voor jong als oud een passend aanbod. Zoek niet verder naar de perfecte locatie want Gasterij de Harmonie past zich aan aan al jouw wensen. De invulling; denk aan de muziek en de catering, mag je volledig zelf regelen of uit handen geven! De keus is aan jou! Ben jij al enthousiast? Bezoek snel de website.

- Klassiek, kwalitatief
- Ruimte voor maximaal 200 personen
- Eigen catering of drank in overleg
- Parkeren in de nabije omgeving
- Goed bereikbaar per ov
- Plaats: Eindhoven

 • Nieuwstraat 45
  5691 AB Son
 • www.sonnerie.nl / 0499 460222
   
   

Vergaderlocatie EIndhoven: De Gele Kegels Eindhoven

Aan het begin van de uitgaansstraat van Stratumseind in Eindhoven is eetcafé Spijker gevestigd. Dit is de kroeg waar jong en oud in het weekend op af komt. Café de spijker bestaat uit twee delen. Er kan dus gebruik worden gemaakt van maar 1 deel van het café of van beide kanten, afhankelijk van de grootte van je groep. De locatie is vanaf het station van Eindhoven te voet te bereiken. Ook zijn er verschillende parkeergelegenheden in de omgeving van het café. Interesse in het boeken van deze locatie? Ga dan snel door naar de website voor meer informatie.

- Moderne kroeg
-  Ruimte voor maximaal 1800 personen
- Geen eigen catering mogelijk
- Parkeren in de nabije omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Eindhoven

 • Kennedyplein 1-5
  5611 ZS Eindhoven
 • www.gelekegelseindhoven.nl / 040 2026000
   
   

Unieke vergaderlocatie in Eindhoven: SX Eindhoven

Ben je op zoek naar een zaal in Eindhoven? Of het nu een zakelijk evenement is, of juist puur voor de gezelligheid, bij Starlicious Food ben je meer dan welkom. Die gezelligheid zal er trouwens sowieso zijn, ook bij zakelijke evenementen als vergaderingen, wat de productiviteit zeker ten goede zal komen. Hierbij kun je kiezen voor een kookworkshop, om zo de zinnen even te verzetten. Daarnaast leer je om eenvoudig heerlijke maaltijden te bereiden, waar je nog lang profijt van zult hebben. Heb je liever dat het eten volledig verzorgd wordt? Ook dit kan door Starlicious Food geregeld worden, met de professionele koks die er werkzaam zijn. Mogelijkheden te over dus in Eindhoven, vlakbij het station. Ga daarom bij het huren van een zaal voor Starlicious Food in Eindhoven!

- Van 4 tot 35 personen
- Meerdere zalen beschikbaar
- Plaats: Eindhoven

 • Torenallee 3
  5617 BA Eindhoven
 • www.sx-eindhoven.nl / 040 3041363
   
   

Vergaderlocatie in Eindhoven: Best Western Eindhoven/h3>

De Looier, ook wel dé huiskamer van Eindhoven genoemd, beschikt over een perfecte ruimte voor een knalfeest. Het café is volledig af te huren inclusief een garderobe, rookruimte, muntverkoop en nog veel meer! Wil jij het kleiner houden? Dat kan ook, er zijn verschillende kleinere zalen te huur bij deze locatie in Eindhoven. Samen met het personeel overleg jij hoe je feest perfect wordt! Heb jij ook zin in dat knalfeest? Kijk dan snel verder hieronder voor meer informatie.

- Clubstyle
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Eindhoven

 • Leenderweg 80
  5615 AB Eindhoven
 • www.bestwestern.nl/eindhoven / 040 2121012

   

   

Rustgevende vergaderlocatie in Eindhoven: Sandton Hotel

Het gezellige bruincafé Ramona beschikt over een aparte ruimte die afgehuurd kan worden voor bijvoorbeeld een leuk verjaardagsfeestje. Het café is bekend bij de echte Eindhovenaren, het café zit in de weekenden dan ook vol met lokale bezoekers. Maar het café kan ook samen met de zaal afgehuurd worden wanneer je een groter feest wilt geven. Zoals je ziet is er veel mogelijk bij eetcafé-zaal Ramona. Wil je deze locatie huren of gewoon wat meer informatie ontvangen? Bezoek dan snel de website.

- Knus en gezellig
- Ruimte voor maximaal 150 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeren in de nabije omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Eindhoven

 • Stratumsedijk 23D
  5611 NA Eindhoven
 • www.sandton.eu/sandton-eindhoven-centre/nl/ / 040 2121330
   
   

Sfeervolle vergaderlocatie in Eindhoven: Aristo Hotel “De Vierde”

Heb jij een presentatie, diner, expositie, feestje, concert, voorstelling, borrel of een andere leuke bijeenkomst op de planning? Piet Hein Eek is een hele flexibele locatie met diverse mogelijkheden tot het vieren van jouw gelegenheid. De locatie in Eindhoven is te omschrijven als uniek, artistiek en ook nog eens knus. De mogelijkheden tot aankleding en catering zijn zeer divers en al jouw wensen zijn bespreekbaar! Bezoek snel de website!

- Artistiek en uniek
- Ruimte voor maximaal 250 personen
- Geen eigen catering mogelijk
- Parkeren in de nabije omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Eindhoven

 • Vestdijk 30
  5611 CC Eindhoven
 • www.aristo.nl/locaties/aristo-eindhoven / 088 2301040
   
   

Vergaderlocatie in Eindhoven: Conference Center High Tech Campus

Op zoek naar je ideale zaal in de omgeving van Eindhoven of in de provincie Noord-Brabant? ‘’Landgoed de Biestheuvel’’ zijn deuren staan wagenwijd open om je te ontvangen! De verschillende zalen van het landgoed zijn omgetoverd tot zalen met een uniek karakter die compleet aan te passen zijn naar je eigen wensen. Op deze manier ben je niet alleen welkom voor het vieren van feestelijke gelegenheden zoals je verjaardag, jubileum, personeelsfeest enzovoorts, maar ook voor al je zakelijke evenementen zoals vergaderingen en productpresentaties. Deze mogelijkheden in combinatie met een  lekker hapje en drankje maken ‘’Landgoed de Biestheuvel’’ een multifunctionele locatie in de omgeving van Eindhoven. Wie weet tot snel!

- Van 40 tot 400 personen
- Diverse zalen beschikbaar
- Plaats: Hoogeloon

 • High Tech Campus 1
  5656 AE Eindhoven
 • www.hightechcampus.nl / 040 2305500
   
   

Vergaderlocatie in EIndhoven: Kerkstraat etage 4

Wat is er lekkerder dan Thuis komen? Of lekker samen zijn thuis met vrienden? Café Thuys heeft daar heel goed rekening mee gehouden. Met de huiselijke sferen en de warme setting voelt het alsof je lekker thuis bent in je eigen gezelschap, maar dan tien keer beter. Een lekkere borrel erbij of een bitterbal. Alles is mogelijk. Wil jij je feestje ook lekker Thuys geven? Dat kan! Neem snel contact op met Thuys café in Eindhoven over alle mogelijkheden omtrent verjaardagen, borrels of bijeenkomsten via onderstaande website!

- Huiselijk & Warm
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Eindhoven

 • Kerkstraat 4
  5611 GK Eindhoven
 • 040 2367711
   

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN EINDHOVEN

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in de omgeving van Eindhoven? Een vergaderlocatie Deurne? Bekijk dan ook eens onze vergaderlocatie Eindhoven website. Kies voor deze gezellige plaats en bereik de vergadering snel per trein. Ook in Helmond kom je snel en makkelijk per trein bij diverse vergaderlocaties. Ga je liever vergaderen in Best? Kies dan voor een vergaderlocatie Best in de mooie bossen. Werk je in Veldhoven? Kies dan voor een vergaderlocatie Veldhoven of omgeving. Veldhoven ken je vast door de grote firma’s als ASML of SIMAC. Je ziet wel dat ook de omgeving van Eindhoven enorm veel mogelijkheden heeft voor een succesvolle vergadering omgeving Eindhoven. We hopen dat ons aanbod vergaderlocatie in de omgeving Eindhoven je zal inspireren en we wensen je dan ook een waardevolle vergadering toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact