Vergaderlocaties Breda

ook voor de regio Oosterhout, Roosendaal, Etten-Leur en omgeving

Vergaderlocatie Breda arrangementen

Op zoek naar een vergaderlocatie Breda? Heb je binnenkort een vergadering in Breda op de planning staan? Deze mooie stad heeft zoveel moois te bieden waaronder een divers aanbod voor een vergaderlocatie Breda en/of zaalverhuur Breda. Zou je het zelf niet fijn vinden om tijdens een vergadering even jullie bedrijf te ontvluchten. Op een mooie plaats in de natuur, in het historisch centrum of juist in de omgeving van Breda rustig te kunnen vergaderen? We helpen jullie graag op weg bij het vinden van een goede vergaderlocatie Breda en wensen jullie alvast een constructieve vergadering toe. Bekijk ook eens ons feestlocatie Breda en trouwlocatie Breda aanbod voor een divers aanbod van locaties voor andere gelegenheden. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Breda. Of je nu kiest voor een vergaderlocatie in Breda zelf of in de omgeving. We weten zeker dat dit zal bijdragen aan een bijzondere en waardevolle dag. Veel inspiratie toegewenst.

Maak hieronder je keuze!

Functionele vergaderlocaties Breda voor kleine groepen t/m 19 personen

Functionele vergaderlocaties Breda voor kleine groepen t/m 9 personen

Wil je in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Roosendaal en omgeving? En zijn jullie met een relatief kleine groep tm 9 personen? Dan zul je misschien al gemerkt hebben, dat veel vergaderlocaties enkel geschikt zijn voor grotere groepen. Om je toch van dienst te kunnen zijn, hebben we in de onderstaande tabel een aantal goede vergaderlocaties voor kleine groepen weergegeven. Locaties waarbij je uiteraard gebruik kunt maken van moderne vergaderhulpmiddelen? Is een goede bereikbaarheid (en parkeergelegenheid) een vereiste? Bekijk daarom hieronder het overzicht van onze huisvergaderlocaties in de omgeving van Breda. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.                     

 Huisvergaderlocaties # pers. Opmerking Klik
 Breda Zuid t/m 9 Zuid meer info    
 Breda Noord t/m 9        Noord meer info    
 Breda Centrum t/m 9 Centrum meer info    
 Breda West t/m 9 West meer info    
 Ten zuiden van Breda t/m 9 Ten zuiden meer info    
 Ten zuiden van Breda t/m 9 Ten zuiden meer info    


Wil je dat we de beschikbaarheid gratis voor je checken en je in contact brengen met de nog beschikbare vergaderlocaties? Vul dan het meer informatie formulier in en dan zullen we de 2 best passende en nog altijd beschikbare huislocaties vragen om je gratis en vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op de onderstaande link te klikken.

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Breda of Prinsenbeek

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Breda of Prinsenbeek

Komen de deelnemers aan uw vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergadering plaats te vinden op loopafstand van één van de NS station van Breda: Breda Centraal of Breda Prinsenbeek. Ook dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties op loopafstand van een NS station. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Breda vlak bij de snelweg

Vergaderlocaties regio Breda vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Breda, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderlocatie Breda arrangementen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Breda arrangementen

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie in Breda of omgeving Etten-Leur, Oosterhout etc.? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderlocatie service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Breda

Vergadering met overnachting in Breda

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Breda of omgeving? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Breda bij heide, bossen of op het water

Inspirerende vergaderlocaties Breda bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Breda

Outdoor vergaderlocaties in Breda of omgeving: transpireren en inspireren

Bent u op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke Outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Roosendaal en omgeving is dit mogelijk. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte outdoor vergaderlocaties.  Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Breda of omgeving

Vergaderen en koken in Breda of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Breda te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Breda? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Breda (licht actief, dus niet erg fysiek)

Vergaderen met teambuilding in Breda (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Breda

Congreslocaties in Breda

Organiseert u binnenkort een congres, symposium of seminar? En bent u op zoek naar een passende congreslocatie in Breda of Etten-Leur, Roosendaal, Oosterhout en omgeving? Dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de congreslocatie Breda mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Functionele vergaderlocaties Breda

Functionele vergaderlocaties Breda voor grote groepen vanaf 10 personen

Ben je met een grote groep (meer dan 10 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderlocatie in Breda, Etten-Leur etc. die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Breda
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Breda

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Breda of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Wist je dit over Breda?

De parel van het zuiden is de bijnaam van de prachtige stad Breda. De stad heeft 150.000 inwoners en waarschijnlijk zal dit aantal alleen maar groeien als je ook nog de werkende mensen meetelt die dagelijks naar Breda komen voor een nieuwe werkdag. Ook de omgeving bezoekt graag de historische en erg gezellige binnenstad van deze stad. Combineer dan ook jullie vergaderlocatie Breda met een een bezoek aan deze binnenstad. Bekijk de gezellige cafeetjes of wandel voor of na een vergadering op de vergaderlocatie Breda langs de mooi singel van Breda. Wist je dat Breda ook een werkelijk prachtige haven heeft waar veel leuke tentjes aan zitten? In de zomer zijn alle terrassen volledig gevuld en heeft de haven met mooie verlichting een romantische setting. Noteer de naam Spanjaardsgat ergens zodat je na een drukke dag vergaderen deze plaats eens een bezoekje kunt brengen. Ook qua bedrijvigheid heeft Breda niet te klagen. ExxonMobile, de luchtmacht en enorm veel dienstverlenende MKB bedrijven zitten hier in Breda. Het is dan ook niet vreemd dat de vraag naar een vergaderlocatie Breda actief is. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje Breda? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. 

   

Vergaderlocatie: De Twee Gebroeders

De zalen van de ‘’Twee Gebroeders’’ worden maar al te vaak gebruikt als dé ideale locatie voor feesten en partijen, maar is als inspirerende vergaderlocatie ook zeker in opkomst. Mensen raken vaak geïnspireerd door haar oude bouwstijl die gecombineerd is met de modernste faciliteiten van het nu. Daarnaast is het sowieso aan te raden je vergadering eens te verplaatsen buiten de muren van je oude vertrouwde kantoor. Dit kan erg inspirerend werken! Ben je dus op zoek naar een unieke vergaderzaal in het mooie Brabant? Kom dan naar de ‘’Twee Gebroeders’’ in Etten-Leur en laat je inspireren. We wensen jullie een goede meeting toe!

- Van 20 tot 100 personen
- Gratis parkeren

 • Hoge Neerstraat 1
  4873 LM Etten-Leur
 • www.tweegebroeders.net / 076 5031064
   
   

Vergaderlocatie: Het Turfschip

Vergaderen doe je in Etten-Leur! En dan wel in Het Turfschip. Het Turfschip is een veelzijdige locatie die beschikt over een aantal moderne vergaderzalen. Of je nu met een grote groep collega’s een plek zoekt om te brainstormen of dat je een plek zoekt voor jouzelf en je team.... Bij Het Turfschip ben je met ieder type gezelschap meer dan welkom in één van de moderne vergaderzalen. Tevens is er in elke vergaderzaal een professionele geluidsinstallatie aanwezig samen met alle andere faciliteiten die je op je eigen kantoor ook tot je beschikking hebt. Ben jij al overtuigd van Het Turfschip als de vergaderzaal van je keuze?

- Van10 tot 600 personen
- Enorme zalen aanbod

 • Schipperstraat 2
  4871 KK Etten-Leur
 • www.hetturfschip.nl / 076 501 3145
   
   

Vergaderlocatie Breda: De Avenue

Een vergadering op een unieke locatie biedt resultaten die je van tevoren wellicht niet verwacht had. Een voorbeeld van zo’n unieke locatie is theater de Avenue in Breda. Een theater is een natuurlijke omgeving voor inspiratie en improvisatie, wat zeker een mooie vergadering op kan leveren. Aan de technische voorwaarden wordt ook nog eens voldaan, waardoor dit een bijzonder complete vergaderzaal is. Vraag daarom, geheel vrijblijvend, om wat meer informatie over de Avenue.

- Tot 500 personen
- Vergaderen in een theater

 • Waterstraat 5
  4811 WZ Breda
 • www.de-avenue.nl / 0900 1100100
   
   

Vergaderzaal: Sacramentskerk Breda

Vergaderen hoort een inspirerende bezigheid te zijn, maar vaak gaan mensen op in het gemak van vergaderen op kantoor. En dat terwijl een nieuwe vergaderlocatie zo inspirerend kan zijn! Wanneer je op zoek bent naar een vergaderzaal waar je in alle rust en vrede al je bedrijfsideeën kunt bespreken, is de Sacramentskerk Breda echt wat voor jou. De Kapel Ruimte is klassiek en traditioneel ingericht, een bijzondere vergaderervaring voor ieder type bedrijf. Daarnaast zijn alle technische middelen aanwezig die je op kantoor ook tot je beschikking hebt, zoals een professionele geluidsinstallatie. Wat wens je nog meer? Laat dit weten aan het personeel van de Sacramentskerk, ze zullen je graag helpen om je vergadering zo effectief mogelijk te maken.

- Van 10 tot 1000 personen
- Parkeren voor de deur

 • Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
 • www.sacramentskerkbreda.nl// 076 8862768
   
   

Vergaderlocatie Breda: Boven Breda

In het historische centrum van Breda ligt de mooie locatie Boven Breda. Deze locatie bevindt zich boven het Mexicaanse restaurant Popocatepetl Breda en heeft hier 2 prachtige zalen beschikbaar die ook samengevoegd kunnen worden. Deze vergaderlocatie Breda is hierdoor bijzonder geschikt. Wil je meer weten over deze de vergaderlocatie in het centrum van Breda, kijk dan snel op de website.

- Vergaderen in het centrum van Breda
- Tot 140 personen

 • Schoolstraat 2
  4811 WB Breda
 • www.bovenbreda.nl// 076 5211561
   
   

Vergaderlocatie Breda: Zenza

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie Breda? Locatie Zenza heeft een prachtige lounge wat een ideale uitvalsbasis is voor een verjaardag, een bedrijfsborrel, workshop of een andere (besloten) vergadering. Deze locatie ligt net buiten het centrum en heeft op loopafstand een grote parkeerplaats (betaald parkeren). Loopt het aantal deelnemers op? Zenza heeft eventuele uitbreidingsmogelijkheden met een grotere zaal of een extra etage erbij te betrekken. Bijzonder geschikt voor: vergaderingen en trainingen Zalen: restaurant, lounge en grote congreszaal.

- Van 10 tot 1000 personen
- Centrum van Breda

 • Boschstraat 86
  4811 GJ Breda
 • www.zenzabreda.nl// 076 5143000
   
   

Vergaderlocatie Breda: Lodewijck

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in omgeving Breda? Deze locatie is erg bijzonder en bevindt zich in het vlakbij Breda te vinden en gezellige Ulvenhout. Lodewijck is een knusse en gezellige locatie voor kleine groepen. De drie generaties hebben deze locatie met veel passie kunnen runnen en ontvangen u dan met veel passie en kennis. Heeft u een vrijdag middag borrel, teambuilding, training, vergadering of een andere activiteit? Deze locatie is uitermate geschikt. Bijzonder geschikt voor: training, vergadering, teambuilding, borrel. Wil je meer weten over deze de vergaderlocatie in de omgeving van Breda, bezoek de website.

- Vergaderen, training of andere kleine activiteiten
- Ulvenhout

 • Dorpstraat 88
  4851 CN Ulvenhout
 • www.lodewijck.com / 076 8897202
   

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN BREDA

Etten-Leur, Roosendaal, Oosterhout, Bergen op Zoom Kies je liever voor een vergaderlocatie omgeving Breda? Naast het centrum, de haven en ook de rest van de stad Breda heeft ook de omgeving van Breda enorm veel te bieden. Kies voor een vergaderlocatie Etten-Leur waar je in 15 minuten vanaf Breda bent. Kies je liever voor een vergaderlocatie Roosendaal? Deze stad is een belangrijke plaats door de ligging tussen Rotterdam en Antwerpen. Misschien een goede keuze omdat jullie bedrijf een vergaderlocatie Roosendaal zoeken door de centrale ligging? Maar ook Oosterhout heeft een mooi aanbod. Deze gezellige stad wat bekend staat om o.a. de leuke winkelstraat heeft ook een diverse aanbod voor een vergaderlocatie Oosterhout. Kies bijvoorbeeld voor een arrangement en vergeet dan niet even de mooie bossen in de buurt te bezoeken. Liever iets verder van Breda richting Bergen op Zoom? Kies voor een vergaderlocatie Bergen op Zoom vlakbij de historische binnenstad. Met meer dan 500 monumenten zeker het bezoeken waard. We wensen jullie al een inspirerende vergadering in Breda of omgeving toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact