Vergaderlocaties Breda

ook voor de regio Oosterhout, Roosendaal, Etten-Leur en omgeving

Vergaderlocatie Breda arrangementen

Op zoek naar een vergaderlocatie Breda? Heb je binnenkort een vergadering in Breda op de planning staan? Deze mooie stad heeft zoveel moois te bieden waaronder een divers aanbod voor een vergaderlocatie Breda en/of zaalverhuur Breda. Zou je het zelf niet fijn vinden om tijdens een vergadering even jullie bedrijf te ontvluchten. Op een mooie plaats in de natuur, in het historisch centrum of juist in de omgeving van Breda rustig te kunnen vergaderen? We helpen jullie graag op weg bij het vinden van een goede vergaderlocatie Breda en wensen jullie alvast een constructieve vergadering toe. Bekijk ook eens ons feestlocatie Breda en trouwlocatie Breda aanbod voor een divers aanbod van locaties voor andere gelegenheden. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Breda. Of je nu kiest voor een vergaderlocatie in Breda zelf of in de omgeving. We weten zeker dat dit zal bijdragen aan een bijzondere en waardevolle dag. Veel inspiratie toegewenst.

Hier uw vergaderlocatie in Breda promoten?

Probeer het zonder kosten uit in 2020

Wilt u hier uw vergaderlocatie in Breda (of omgeving) presenteren met naam, foto en details? We bieden u de mogelijkheid om de samenwerking zonder kosten uit te proberen in 2020. U krijgt de optie om een eigen foto toe te voegen evenals een eigen tekst (ongeveer net zo groot als deze). Daarnaast kunt u gegevens m.b.t. uw vergaderlocatie toevoegen in onderstaande overzicht (zie onderstaande voorbeeld).

Smiley face 200 meter vanaf Breda Centraal Station

Smiley face Grootste zaal: Max. 50 pers. 

Smiley face Kleinste zaal: Max. 8 pers. 

Smiley face 3 verschillende vergaderzalen

Heeft u interesse in deze samenwerking uit te proberen? Ga dan naar onze contactpagina en stuur een bericht.

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Breda of Prinsenbeek

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Breda of Prinsenbeek

Komen de deelnemers aan uw vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergadering plaats te vinden op loopafstand van één van de NS station van Breda: Breda Centraal of Breda Prinsenbeek. Ook dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties op loopafstand van een NS station. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Breda vlak bij de snelweg

Vergaderlocaties regio Breda vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Breda, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderlocatie Breda arrangementen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Breda arrangementen

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie in Breda of omgeving Etten-Leur, Oosterhout etc.? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderlocatie service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Breda

Vergadering met overnachting in Breda

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Breda of omgeving? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Breda bij heide, bossen of op het water

Inspirerende vergaderlocaties Breda bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Breda

Outdoor vergaderlocaties in Breda of omgeving: transpireren en inspireren

Bent u op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke Outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Roosendaal en omgeving is dit mogelijk. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte outdoor vergaderlocaties.  Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Breda of omgeving

Vergaderen en koken in Breda of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Breda te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Breda? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Breda (licht actief, dus niet erg fysiek)

Vergaderen met teambuilding in Breda (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Breda

Congreslocaties in Breda

Organiseert u binnenkort een congres, symposium of seminar? En bent u op zoek naar een passende congreslocatie in Breda of Etten-Leur, Roosendaal, Oosterhout en omgeving? Dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de congreslocatie Breda mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Functionele vergaderlocaties Breda

Functionele vergaderlocaties Breda voor grote groepen vanaf 10 personen

Ben je met een grote groep (meer dan 10 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderlocatie in Breda, Etten-Leur etc. die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Breda
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Breda

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Breda of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Wist je dit over Breda?

De parel van het zuiden is de bijnaam van de prachtige stad Breda. De stad heeft 150.000 inwoners en waarschijnlijk zal dit aantal alleen maar groeien als je ook nog de werkende mensen meetelt die dagelijks naar Breda komen voor een nieuwe werkdag. Ook de omgeving bezoekt graag de historische en erg gezellige binnenstad van deze stad. Combineer dan ook jullie vergaderlocatie Breda met een een bezoek aan deze binnenstad. Bekijk de gezellige cafeetjes of wandel voor of na een vergadering op de vergaderlocatie Breda langs de mooi singel van Breda. Wist je dat Breda ook een werkelijk prachtige haven heeft waar veel leuke tentjes aan zitten? In de zomer zijn alle terrassen volledig gevuld en heeft de haven met mooie verlichting een romantische setting. Noteer de naam Spanjaardsgat ergens zodat je na een drukke dag vergaderen deze plaats eens een bezoekje kunt brengen. Ook qua bedrijvigheid heeft Breda niet te klagen. ExxonMobile, de luchtmacht en enorm veel dienstverlenende MKB bedrijven zitten hier in Breda. Het is dan ook niet vreemd dat de vraag naar een vergaderlocatie Breda actief is. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje Breda? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. 

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN BREDA

Etten-Leur, Roosendaal, Oosterhout, Bergen op Zoom Kies je liever voor een vergaderlocatie omgeving Breda? Naast het centrum, de haven en ook de rest van de stad Breda heeft ook de omgeving van Breda enorm veel te bieden. Kies voor een vergaderlocatie Etten-Leur waar je in 15 minuten vanaf Breda bent. Kies je liever voor een vergaderlocatie Roosendaal? Deze stad is een belangrijke plaats door de ligging tussen Rotterdam en Antwerpen. Misschien een goede keuze omdat jullie bedrijf een vergaderlocatie Roosendaal zoeken door de centrale ligging? Maar ook Oosterhout heeft een mooi aanbod. Deze gezellige stad wat bekend staat om o.a. de leuke winkelstraat heeft ook een diverse aanbod voor een vergaderlocatie Oosterhout. Kies bijvoorbeeld voor een arrangement en vergeet dan niet even de mooie bossen in de buurt te bezoeken. Liever iets verder van Breda richting Bergen op Zoom? Kies voor een vergaderlocatie Bergen op Zoom vlakbij de historische binnenstad. Met meer dan 500 monumenten zeker het bezoeken waard. We wensen jullie al een inspirerende vergadering in Breda of omgeving toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact