Vergaderlocaties Zwolle

ook voor de regio Kampen, Raalte, Meppel, Ommen, Dalfsen en omgeving

Vergaderlocatie Zwolle arrangementen

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie Zwolle? Mensen vergaderen op jaarbasis namelijk lustig op los. Heb je zelf weleens gekeken naar hoe vaak je een vergadering hebt in de week en hoeveel tijd je hieraan besteed? Naast het vergaderen op eigen locatie is het soms ook prettig om even buiten het eigen bedrijf te vergaderen. In de natuur die Zwolle rijk is of juist op een andere locatie om iedereen weer eens een frisse kijk te geven door een nieuwe setting. Combineer een vergaderlocatie Zwolle en jullie vergadering eens aan een teambuilding in Zwolle om er direct een volledige dag van te maken. Wat je doel ook is en welke kant je ook uit wil. We helpen je graag op weg bij het vinden van een vergaderlocatie Zwolle en wensen je een productieve dag toe. Bekijk ook eens ons zaalverhuur Zwolle, feestlocatie Zwolle en trouwlocatie Zwolle aanbod. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Zwolle.

Vergaderlocaties regio Zwolle vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderlocaties regio Zwolle vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Zwolle, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Zwolle
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergadering met overnachting in Zwolle

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Zwolle? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Nieuwe buiten sociëteit bij Station Zwolle: vergaderlocatie op 1 km van het centrum
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Nieuwe buiten sociëteit bij Station Zwolle: vergaderlocatie op 1 km van het centrum

Voor kleine tot heel grote vergaderingen tot wel 800 personen (theater setting).

Met maar liefst 45 zalen is de nieuwe buitensociëteit in Zwolle een aanrader voor elke vergadering,  congres of groot bedrijfsfeest. De ligging is ideaal,  namelijk tegenover station Zwolle. Ook beschikt de nieuwe buitensociëteit over een enorme parkeergelegenheid voor haar gasten.  Bekijk hieronder de eigenschappen van deze feestlocatie in Zwolle.

Smiley face Gelegen bij treinstation Zwolle op 1 km van het centrum van Zwolle

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 1.250 pers. theater: 800 pers.

Smiley face Terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 800 pers. Kleinste: Max. 8 pers. 

Smiley face 45 verschillende ruimtes

Smiley face Voldoende eigen parkeergelegenheid (400 plekken)

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in de nieuwe buitensociëteit in Zwolle, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Agnietenberg in Zwolle-Noord: vergaderlocatie op 4,5 km van het centrum van Zwolle
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Agnietenberg in Zwolle-Noord: vergaderlocatie op 4,5 km van het centrum van Zwolle

Voor kleine en grote vergaderingen tot 140 personen (theateropstelling).

De Agnietenberg in Zwolle-Noord is een leuke locatie in de omgeving van Zwolle en geschikt voor uiteenlopende feesten,  vergaderingen en zakelijke evenementen.  Met 4 zalen en een mooi terras is de Agnietenberg een veelzijdige feestlocatie en een begrip in de regio.  Wil je met weten over de Agnietenberg als vergaderlocatie in de omgeving van Zwolle,  kijk dan hieronder voor meer informatie.

Smiley face Gelegen in Zwolle-Noord op 4,5 km van het centrum van Zwolle

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 400 pers. theater: 140 pers.

Smiley face mooi terrassen aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 240 pers. Kleinste: Max. 20 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Voldoende parkeergelegenheid aanwezig

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in De Agnietenberg in Zwolle, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

De Strandhoeve in Baarlo: vergaderlocatie op 29 km van het centrum van Zwolle
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

De Strandhoeve in Baarlo: vergaderlocatie op 29 km van het centrum van Zwolle

Voor vergaderingen tot 250 personen (theateropstelling) met overnachtingsmogelijkheden.

Een grote locatie voor een feest of vergadering in de omgeving van Zwolle is nog niet zo snel gevonden. Wellicht biedt de Strandhoeve in Baarlo een mooie oplossing voor het evenement.  Voor zowel kleine groepen als hele grote groepen (tot wel 1500 personen) biedt de Strandhoeve een mooie invulling. Wil je meer weten over deze vergaderlocatie in de omgeving van Zwolle,  kijk dan hieronder voor een overzicht van een aantal belangrijke eigenschappen.

Smiley face Gelegen in Baarlo op 29 km van het centrum van Zwolle

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 1.500 pers. theater: 250 pers.

Smiley face Terras aanwezig (deels overdekt)

Smiley face Grootste ruimte: max. 250 pers. Kleinste: Max. 40 pers. 

Smiley face 9 verschillende ruimtes, overnachtingsmogelijkheden

Smiley face Eigen parkeerplaatsen

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in De Strandhoeve in Baarlo, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Lumen Zwolle (stadion PEC Zwolle): vergaderlocatie voor grote groepen op 3 km van het centrum
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Lumen Zwolle (stadion PEC Zwolle): vergaderlocatie voor grote groepen op 3 km van het centrum

Voor vergaderingen tot 500 personen (theateropstelling).

Misschien gaat je PEC Zwolle hart sneller kloppen bij het horen van de naam Lumen Zwolle.  Maar ook als dat niet het geval is,  deze locatie is bijzonder geschikt voor het organiseren van een kleine of heel grote vergadering of congres of een groot bedrijfsfeest. Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn in deze vergaderlocatie in Zwolle.

Smiley face Gelegen in Arnhem-Noord op 5 km van het centrum van Arnhem, 23 km van het centrum van Nijmegen

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 1.500 pers. theater: 500 pers.

Smiley face Grootste ruimte: max. 1.500 pers. Kleinste: Max. 8 pers. 

Smiley face 28 verschillende ruimtes

Smiley face Voldoende eigen parkeergelegenheid (1250 plaatsen)

Smiley face Bijzonderheden: mogelijkheid tot overnachten

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Lumen Zwolle, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Outdoor vergaderlocaties in Zwolle
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor vergaderlocaties in Zwolle, Kampen, Raalte, Meppel, Ommen, Dalfsen: transpireren en inspireren

Ben je op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Zwolle is dit mogelijk. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte Outdoor vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Zwolle (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Zwolle (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Forteiland vergaderlocatie met diverse vergaderbreak mogelijkheden (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland vergaderlocatie met diverse vergaderbreak mogelijkheden (optioneel met overnachting)

Voor de kust van Haarlem/Amsterdam

Organiseer je binnenkort een kick-off meeting of een bijzondere vergadering? En wil je de aanwezigen verrassen met een wel heel bijzondere locatie? En wil je dat de aanwezigen behalve vergaderen ook kunnen genieten van diverse vergaderbreaks of teambuilding sessies? Dan is deze Forteiland Experience misschien wel een hele goede invulling van je evenement. Het begin is al indrukwekkend. De aanwezigen worden per boot over zee naar hun bestemming gebracht: een beeldschoon fort midden op een eiland op zee. Hier kunnen jullie vergaderen in combinatie met diverse teambuilding activiteiten of vergaderbreaks (indoor en outdoor). Bij dit arrangement zijn de overtocht, drankjes gedurende de dag en activiteiten inbegrepen. Het is tevens mogelijk om te overnachten of een feestavond of BBQ bij te boeken (optioneel). Kijk ook eens op teambuilding activiteiten met overnachtingWil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en teambuilding zeilen (ijsselmeer)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Vergaderen en teambuilding zeilen (ijsselmeer)

Zoek je een inspirerende plek voor je vergadering? Een plaats waar je in alle rust belangrijke onderwerpen kunt bespreken, maar ook een plek waar je kunt genieten van de elementen en tot nieuwe creatieve inzichten kunt komen. Een plaats waar jullie samen moeten werken met één gemeenschappelijk doel: het vooruit stuwen van de imponerende zeilboot waarop jullie je bevinden. Wil je meer weten over deze bijzondere vergadering? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast behouden vaart.

Schitterende Zeetjalk: vergaderen en zeilen, teambuilding of ander zakelijk evenement
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Schitterende Zeetjalk: vergaderen en zeilen, teambuilding of ander zakelijk evenement

Vergaderen t/m 26 pers., overnachten t/m 18 pers., zakelijke evenementen t/m 750 pers.

Ben je een beetje klaar met het vele binnen zitten? Hebben jij en je vrienden of collega´s behoefte aan een beetje frisse lucht? Of ben je gewoon op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, teambuilding of ander evenement? Misschien is een arrangement op deze Zeetjalk dan een leuke optie. Met een maximale capaciteit van 34 personen (18 in het geval van een overnachting) en de mogelijkheid tot uitbreiding van maar liefst 750 personen door het inschakelen van bevriende vloot, vormt deze Zeetjalk de sleutel tot een inspirerende vergadering of een mooi zakelijk evenement.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen op 81 km van Zwolle

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Mooie twee-mast brigantijn: vergaderen en zeilen, opstappen vlakbij Zwolle
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Mooie twee-mast brigantijn: vergaderen en zeilen, opstappen vlakbij Zwolle

Voor zakelijke evenementen tot 85 personen.

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, bedrijfsfeest of ander zakelijk evenement? Misschien is het dan een leuk idee om het evenement te organiseren op het water en wel op een schitterende twee-mast brigantijn? Vertrek is mogelijk uit een van de volgende havens: Lelystad, Volendam, Amsterdam, IJmuiden, Enkhuizen, Almere, Hoorn, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Lemmer.

Smiley face Opstappen in: Lelystad, Volendam, Amsterdam, IJmuiden, Enkhuizen, Almere, Hoorn, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Lemmer

Smiley face Maximale capaciteit varend: 50 pers. ; Stilstaand Max. 85 pers.

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.600 (exc. BTW), overnachten niet mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de 2-mast brigantijn, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Wist je dit over Zwolle?

De hoofdstad van Overijssel is een Hanzestad en heeft een mooie natuurlijke ligging aan Zwarte Water en Overijsselse Vecht. Met meer dan 120.000 inwoners is dit dan ook 1 van de grootste steden van de provincie. Met zoveel mensen is het niet vreemd dat de vraag naar zaalverhuur in deze Hanzestad flink aanwezig is. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje Zwolle? Van evenementen en feesten weten ze in Zwolle wel wanten. Zwolle tovert om in Sassendonk en voordat je helemaal los kunt gaan met carnaval drink je eerst een blauw handje. Een mooie traditie die ze in Zwolle graag koesteren. Combineer wat oude elementen van de stad met jullie activiteit. De binnenstad van Zwolle heeft een beschermd stadsgezicht en er staan hier en daar zelfs ook nog restanten van de oude stadsmuur. 1 van de gezichten van Zwolle (Sassenpoort) is een oud verdedigingswerk van de stad en is zeker ook de moeite waard te bezoeken.

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN ZWOLLE

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in de omgeving van Zwolle? We helpen je graag op weg bij het vinden van een vergaderlocatie Kampen, Dalfsen, Meppel of Raalte. Combineer de natuur van Raalte met jullie vergaderarrangement. Of kies voor Dalfsen aan de Overijsselse Vecht. Liever naar Meppel? Geen probleem. Ook Kampen is een prima uitvalsbasis voor een nuttige en onvergetelijke vergadering met veel actiepunten die jullie vooruit moeten gaan helpen. Hoe dan ook en waar dan ook. We wensen jullie ook in de omgeving van Zwolle enorm veel succes en plezier toe met jullie vergadering.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact