Vergaderlocaties Groningen

ook voor de regio Delfzijl, Veendam, Stadskanaal en omgeving

Vergaderlocatie Groningen arrangementen

Een vergaderlocatie Groningen heb je nodig wanneer je binnenkort een vergadering in Groningen op het programma hebt staan. Ga je voor een vergaderlocatie Groningen of zaalverhuur Groningen dan kies je voor een veelzijdige stad in het noorden van ons mooie land. Of je nu een persoonlijk doel hebt of als bedrijf een richting op wil. Een vergadering is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Even zitten en samen kijken of jullie de goede richting uit gaan. Met ons vergaderlocatie Groningen aanbod helpen we je graag op weg bij het vinden van die ene perfecte vergaderlocatie Groningen. We wensen jullie alvast een goede en constructieve vergadering toe! Bekijk ook eens het feestlocatie Groningen en trouwlocatie Groningen aanbod. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Groningen.

Vergaderlocaties Groningen

Hier een vergaderlocatie in Groningen promoten?

Probeer het zonder kosten uit in 2020

Wilt u hier uw vergaderlocatie in Groningen (of omgeving) presenteren met naam, foto en details? We bieden u de mogelijkheid om de samenwerking zonder kosten uit te proberen in 2020. U krijgt de optie om een eigen foto toe te voegen evenals een eigen tekst (ongeveer net zo groot als deze). Daarnaast kunt u gegevens m.b.t. uw vergaderlocatie toevoegen in onderstaande overzicht (zie onderstaande voorbeeld).

Smiley face 200 meter vanaf Groningen Centraal Station

Smiley face Grootste zaal: Max. 75 pers. 

Smiley face Kleinste zaal: Max. 8 pers. 

Smiley face 3 verschillende vergaderzalen

Heeft u interesse in deze samenwerking uit te proberen? Ga dan naar onze contactpagina en stuur een bericht.

Vergaderlocaties in Groningen, functioneel en goed bereikbaar
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Vergaderlocaties in Groningen, Delfzijl, Veendam, Stadskanaal: functioneel en goed bereikbaar

Wil je in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Groningen, Delfzijl, Veendam, Stadskanaal? En wil je daarbij gebruik maken van moderne vergader hulpmiddelen? Is een goede bereikbaarheid (en parkeergelegenheid) een vereiste? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Groningen Centraal
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Groningen Centraal

Komen de deelnemers aan jouw vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergadering plaats te vinden op loopafstand van één van de NS station van Groningen; Groningen Centraal, Europapark of Noord? Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties op loopafstand van een NS station. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Groningen vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderlocaties regio Groningen vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Groningen, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderlocatie Groningen arrangementen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Groningen arrangementen

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie in Groningen of omgeving? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderlocatie service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Groningen

Vergadering met overnachting in Groningen

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Groningen? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Groningen bij heide, bossen of op het water
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Inspirerende vergaderlocaties Groningen bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Groningen, transpireren en inspireren
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor vergaderlocaties in Groningen, Delfzijl, Veendam of Stadskanaal: transpireren en inspireren

Ben je op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Groningen is dit mogelijk. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte Outdoor vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Groningen of omgeving

Vergaderen en koken in Groningen of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Groningen te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergader dag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chef kok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Groningen? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Groningen (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Groningen (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Groningen

Congreslocaties in Groningen

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Groningen, Delfzijl, Veendam, Stadskanaal en omgeving? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatie Groningen partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Functionele vergaderlocaties Groningen

Functionele vergaderlocaties Groningen voor grote groepen (vanaf 10 personen)

Ben je met een grote groep (meer dan 10 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderlocatie in Groningen, Delfzijl, Veendam, Stadskanaal en omgeving die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Groningen
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Groningen

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Groningen of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Wist je dit over Groningen?

Groningen heeft enorm veel te bieden in de regio en heeft inmiddels al meer dan 200.000 mensen in de stad wonen. Wist je dat de stad Groningen helaas geen geschreven stadsrechten heeft? Bijzonder feit uit de geschiedenis voor zo een bijzondere stad. Maar daarnaast is een stad vol bedrijvigheid en kun je hier bijvoorbeeld ook terecht voor je bedrijfsuitje Groningen. Groningen heeft genoeg mogelijkheden om een feestje te vieren. En waarom dan niet in studentenstad Groningen? Met meer dan 50.000 studenten is deze titel niet overdreven. En wist je dat Groningen ook voor deze studenten DE stad is om in te wonen? Meer dan 30.000 van deze studenten kiezen om ook hier in de stad te blijven na een lange dag studeren en hebben een kamer of een woning.

   

Het Paleis Groningen

In het hart van de stad Groningen ligt de bijzondere locatie Huis”De Beurs”. Deze locatie is een echte eyecatcher en een ontmoetingsplaats. Met een authentieke ambiance geeft deze locatie zoveel mee aan jullie feest. Huis”De Beurs” heeft een enorme geschiedenis wat je direct proeft wanneer je deze locatie binnenloopt. Wist je dat deze feestzaal gediend heeft als logement, bioscoop, concertzaal, stripteasetent, kegelbaan, schouwburg en vele andere zaken? Stap binnen in deze locatie en proef deze nostalgie. Voeg hem toe aan jullie feest en zorg dat dit feest een onvergetelijke happening gaat worden. Het team van deze feestzaal in hartje Groningen staat voor jullie klaar. En weten jullie nog niet helemaal wat jullie wensen zijn? Het team helpt jullie graag met het uitdenken en opzetten van een onvergetelijk feest.

- Veel verschillende mogelijkheden en arrangementen in de 3 verschillende zalen
- Veel parkeergelegenheid (betaald) in de omgeving

 • Boterdiep 111
  9712 LM Groningen
 • www.hetpaleisgroningen.nl / 050 3118849
   
   

NH Hotel Groningen

Raceplezier voor jong en oud bij ‘’Eurokart Racing Groningen’’, een spannende feestzaal voor iedere die van adrenaline houdt! ‘’Eurokart Racing Groningen’’ beschikt over een uitgebreide horeca en een uitstekende keuken waar de meest heerlijke buffetten, diners of snacks uit voort komen, helemaal aangepast naar jullie wens. Wil je je gasten nét dat beetje extra vermaak bieden? Combineer je feestlocatie met de verscheidenen kart- en bowling arrangementen en daag elkaar uit! We hopen je snel te zien voor een drankje, hapje of een rondje karten!

- Tot 300 personen
- Eenvoudig bereikbaar via openbaar vervoer en auto

 • Hanzeplein 132
  9713 GW Groningen
 •  www.nh-hotels.nl/hotel/nh-groningen / 050 5848181
   

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN GRONINGEN

Heb je binnenkort een vergadering in de omgeving van Groningen? Ook dan hopen we je met ons aanbod warm te kunnen maken bij het vinden van een vergaderlocatie Groningen of omgeving. Tussen Beijum en Lewenborg heeft Groningen in de omgeving een mooi natuur en reacreatiegebied liggen. Ga eerst eens wandelen voordat jullie een vergadering ingaan op de vergaderlocatie. Ook diverse steden in de omgeving hebben leuke mogelijkheden. Wat te denken van havenstad Delfzijl waar je kunt vergaderen vlakbij het water. Of villadorp en forensengemeente Haren wat bekend staat als het Wassenaar van Groningen. Kies je liever voor een grotere plaats in de provincie Groningen? Kies van voor bijvoorbeeld Stadskanaal of Veendam die in de provincie bij de grotere steden horen. Waar je ook gaat vergaderen, we helpen je graag op weg bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact