Groepsaccommodaties grote groepen

In Nederland of het buitenland

feest.jpg

Groepsaccommodaties grote groepen

Soms is het verstandig om het hele team mee te nemen op een korte of lange trip voor teambuildingdoelstellingen. Maar het kan maar wat lastig zijn om de juiste accommodatie te vinden.  Zo zullen er op de eerste plaats voldoende slaapplekken aanwezig dienen te zijn.  En ook aan eventuele benodigde vergadermogelijkheden zal het natuurlijk niet mogen ontbreken.  Op deze pagina hebben we daarom een mooi overzicht geplaatst van de grote tot hele grote groepsaccommodaties. Bekijk hieronder het aanbod.

Klik op onderstaande regio buttons of kijk hieronder voor heel Nederland:

Hele grote groepsaccommodatie Landgoed Leudal in Limburg
excl. BTW vanaf
€82 p.p.

Hele grote groepsaccommodatie Landgoed Leudal in Limburg

Vanaf €82 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 15 tot wel 173 personen,

Zijn jullie op zoek naar een locatie die uitermate geschikt is voor het houden van meerdaagse teambuilding activiteiten? Een plek waar prettig overnachten, in alle rust vergaderen en voldoende mogelijkheden voor ontspanning samenkomen op een mooie plek in een bosrijke omgeving niet ver Roermond? Dan is Landgoed Leudal misschien wel de beste vergaderlocatie voor jullie. Hieronder staan de belangrijkste eigenschappen van deze locatie weergegeven.

Smiley face Gelegen in Haelen op 11 km van Roermond, 25 km van Venlo

Smiley face 4 verschillende teambuilding groepsaccommodaties op het terrein (overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 15 tot 173 personen) 

Smiley face Diverse volledig ingerichte vergaderruimtes aanwezig

Smiley face Accommodatie 1: max. 21 deelnemers met 7 slaapkamers, Accommodatie 2: max. 54 deelnemers met 18  slaapkamers, Accommodatie 3: max. 44 deelnemers met 22 slaapkamers, Accommodatie 4: max. 54 deelnemers met 18  slaapkamers

Smiley face vanaf €82 p.p. voor 2 nachten

Smiley face Bijzonderheden: tuin, professionele keuken aanwezig, tafeltennistafel, BBQ, Kampvuurplaats, bar, wifi, gratis parkeren voor de deur.

Wil je meer informatie over deze hele grote groepsaccommodatie voor meerdaagse teambuilding activiteiten in Haelen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Groepsaccommodatie grote groepen: Forest Cabins Drents Friese Wold met het ultieme kampvuurgevoel
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Groepsaccommodatie grote groepen: Forest Cabins Drents Friese Wold met het ultieme kampvuurgevoel

Vanaf €60 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 4 tot wel 64 personen,

Ben je op zoek naar een unieke groepsaccommodatie voor een meerdaags evenement in de natuur? Een plek waar je tot rust komt in de natuur en kunt genieten van een schitterend kampvuur en een ontspannen sauna? Een plek waar je de perfecte balans kunt vinden tussen vergaderen, inspanning (op bijvoorbeeld de mountainbike) en ontspanning? Dan is deze unieke vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden een echte aanrader.?

Smiley face Gelegen in Hoogersmilde op 17 km van het centrum van Assen, 29 km van het centrum van Hoogeveen

Smiley face Maximale capaciteit vergaderen/teambuilding met overnachting: 64 pers. (16 vierpersoons tiny forrest houses)

Smiley face vergaderen in de buitenlucht (tent) of bij het kampvuur

Smiley face Voldoende parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, sauna, e-scooters, outdoor movie-night, mountainbiken, buiten koken, mogelijkheid tot overnachten tot 64 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, heidag, familiedag of vergadering in Hoogersmilde, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Grote groepsaccommodatie met festival gevoel: je eigen eiland 30 km onder Rotterdam
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Grote groepsaccommodatie met festival gevoel: je eigen eiland 30 km onder Rotterdam

Vanaf €75 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 4 tot wel 30 personen,

Ben je op zoek naar een heel bijzondere groepsaccommodatie voor groepen tot 30 personen? Pak het dan meteen goed aan en ga gewoon voor je eigen eiland. Op dit mooie eiland vind je een herberg met 6 hotelkamers, 20 glamping tenten en een herberg met 100 zitplekken. Het eiland is enkel te bereiken via een pont of natuurlijk jullie privéboot (optioneel). Eet, dans, feest of geniet van een heerlijk kampvuur en keer vol nieuwe energie weer terug naar de bewoonde wereld.

Smiley face Gelegen in Tiengemeenten op 30 km onder Rotterdam

Smiley face Grootste zaal: max. 100 pers., overnachten voor max. 30 personen

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur, silent disco

Wil je meer informatie over het organiseren van je evenement op je eigen eiland, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Hotel Landduin: 5 groepsaccommodaties voor hele grote groepen op 21 km van Eindhoven
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Hotel Landduin: 5 groepsaccommodaties voor hele grote groepen op 21 km van Eindhoven

Vanaf €50 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot wel 80 personen,

Organiseren jullie binnenkort een meerdaagse teambuilding activiteit in de omgeving van Eindhoven? Dan kan het lastig zijn om een locatie te vinden die goed aansluit bij al jullie wensen. In de groepsaccommodaties van hotel Landduin is heel veel mogelijk. Met overnachtingsmogelijkheden voor grote groepen, goede vergaderfaciliteiten en professionele keuken, is deze grote groepsaccommodatie in de omgeving van Eindhoven een veelzijdige oplossing.

Smiley face Gelegen in Hapert op 21 km van Eindhoven, 31 km van Tilburg, 35 km van Turnhout

Smiley face 5 verschillende teambuilding groepsaccommodaties op het terrein (overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 10 tot 80 personen) 

Smiley face Diverse volledig ingerichte vergaderruimtes aanwezig

Smiley face Grootste accommodatie: 26 slaapkamers met eigen badkamer Kleinste: 10 slaapkamers met eigen badkamer

Smiley face vanaf €50 p.p. voor 2 nachten

Smiley face Bijzonderheden: mooie tuin, professionele keuken aanwezig, barbecueën het hele jaar door onder overkapping grasvelden, zandveldje, tafeltennistafel en het volleybalnet. Op loopafstand bowlingbaan en subtropisch zwembad, gratis parkeren voor de deur.

Wil je meer informatie over deze groepsaccommodatie voor meerdaagse vergaderingen in Hapert, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder locatie in zee (met overnachtingsmogelijkheden voor grote groepen)
excl. BTW vanaf
€150 p.p.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder locatie in zee (met overnachtingsmogelijkheden voor grote groepen)

Voor zakelijk feest, vergadering, of andere evenement van 10 tot 600 pers.

Soms ben je op zoek naar echt iets bijzonders. En wat is er nu nog specialer dan je eigen eiland als locatie voor je bedrijfsfeest, vergadering, congres of teambuilding activiteit? Met de boot worden jullie vanaf de haven van IJmuiden naar het Forteiland gebracht, waarna jullie je in een andere wereld wanen. Op het forteiland zelf is er heel veel mogelijk. Van vergadering met of zonder feestelijk borrel tot workshops en teambuilding activiteiten. Op de kade is in de vorm van een comfortabel hotel als groepsaccommodatie voor grote groepen voldoende plek om te overnachten. En natuurlijk brengen jullie dan ook meteen een bezoek aan de leuke strandtenten vlakbij het hotel.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen, overnachten is mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een meerdaagse vergadering, teambuilding, heisessie of zakelijk evenement op het bijzondere Forteiland Ijmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Biestheuvel: middelgrote groepsaccommodatie (36 personen) op 13 km van Eindhoven
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Biestheuvel: middelgrote groepsaccommodatie (36 personen) op 13 km van Eindhoven

Vanaf €80 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot wel 100 personen,

Zoek je een leuke groepsaccommodatie in de regio Eindhoven en Tilburg? Dan zou je makkelijk kunnen denken aan de Biestheuvel in Hoogcasteren. In deze locatie kunnen zelfs feesten worden geheven tot 750 personen (400 in theater setting). Leuk is ook dat het mogelijk is om leuke teambuilding activiteiten te ondernemen.

Smiley face Gelegen in Hoogcasteren op 13 km ten Westen van Eindhoven

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 750 pers. theater: 400 pers.

Smiley face mooi terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 400 pers. Kleinste: Max. 100 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: ook mogelijk met overnachting (groepsaccommodaties voor wel 100 personen), teambuilding activiteiten mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Biestheuvel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Groepsaccommodatie op het water: een schitterende Zeetjalk
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Groepsaccommodatie op het water: een schitterende Zeetjalk

Vergaderen t/m 26 pers., overnachten t/m 18 pers., zakelijke evenementen t/m 750 pers.

Zoeken jullie een bijzondere groepsaccommodatie voor een meerdaagse vergadering, teaambuilding weekend of ander zakelijk evenement in de regio Noord-Holland? Misschien is een evenement op het water dan een leuk idee?! Zeil over het Ijsselmeer of door het Waddengebied en geniet van elkaars gezelschap. Ook hele grote groepen (tot 750 personen) kunnen terecht bij deze aanbieder, vanwege de mogelijkheid om bevriende schepen in te zetten.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Outdoor Valley Rotterdam: groepsaccommodatie in Tipi tenten met festivalgevoel in de natuur
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Outdoor Valley Rotterdam: groepsaccommodatie in Tipi tenten met festivalgevoel in de natuur

Feest vieren in de natuur op 10 km van het centrum van Rotterdam

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Rotterdam die zich midden in de natuur dient te begeven? Dan biedt het door groen omgeven Outdoor Valley mogelijk uitkomst. Hier is een overdekt feest in de buitenlucht mogelijk in een schitterende setting aan het water. Combineer je feest ook met een leuke teambuilding activiteit en voel hoe je weer even tot rust komt na alle stress van de drukke stad. Op deze locatie krijg je vanzelf een echt festivalgevoel met kampvuur aan het water. Overnachten kan in Tipi of legertenten.

Smiley face Gelegen in Bergschenhoek op 10 km van het centrum van Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 500 pers. 

Smiley face 1 overdekte ruimte in de buitenlucht

Smiley face Gratis parkeren voor de deur

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het leuke Outdoor Valley in Bergschenhoek, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Outdoors Holten: evenementenlocatie met overnachtingsmogelijkheden tussen Apeldoorn en Enschede
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Outdoors Holten: evenementenlocatie met overnachtingsmogelijkheden tussen Apeldoorn en Enschede

Voor zakelijke groepen (niet particulier!) Foodtruck festivals met kampvuur gevoel, teambuilding activiteit, vergadering en overnachtingsmogelijkheden.

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie met overnachtingsmogelijkheden voor wel 100 personen? En dan eentje met die dat speciale festival gevoel uitstraalt?! Wellicht is Outdoors Holten dan een mooie locatie voor jullie? Hier organiseer je je eigen Foodtruck Festival voor een groep van tot wel 1.000 personen. En wat dacht je van de diverse teambuilding activiteiten zoals bijv. paintball en quad rijden? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Smiley face Gelegen in Holten tussen Apeldoorn en Enschede

Smiley face Maximale capaciteit: Foodtruck festival 1.000 pers. vergaderen: 50 pers. Overnachten: 100 personen

Smiley face terras voor max. 500 personen

Smiley face Grootste ruimte: max. 50 pers.

Smiley face 4 locaties

Smiley face Gratis parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, paintball, quad rijden en diverse teambuilding activiteiten, mogelijkheid tot overnachten tot 100 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding activiteit, vergadering of zakelijk foodtruck festival in Holten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Uw grote groepsaccommodatie in Nederland, België, Duitsland of de rest van Europa

Ons mooie Nederland kan enorm geschikt zijn voor het houden van een teambuilding week, teambuilding weekend, heisessie met overnachting of een andere zakelijke groepsreis. Wat dacht je bijvoorbeeld van Forteiland IJmuiden, waar jullie met de boot naar jullie eiland worden gebracht?! Overnachten kan in een prima hotel direct aan wal en leuk om te weten is dat er tevens diverse strandclubs te vinden zijn, waar jullie kunnen genieten van zon, zee, wind en lekker eten. Een ander voorbeeld is de grote groepsaccommodatie van Leudal in Haelen, waar vast en zeker genoeg plek is midden in het bos en waar jullie gebruik kunnen maken van vergaderfaciliteiten, een professionele keuken en zelfs een eigen bar. Zoeken jullie een plek dichter bij Amsterdam of Rotterdam? Dan kunnen jullie die ook op deze pagina vinden. Ook voor het vinden van een groepsaccommodatie voor grote groepen in het mooie België kunnen jullie hier terecht. Van verblijven aan de Vlaamse kust tot een intensief bezoek aan Ardennen, het kan allemaal. Willen jullie samen graag de zon opzoeken? Kijk dan naar onze teambuilding locatie in Spanje.

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.


Wateenlocatie.nl
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact