Vergaderlocaties Zuid-Holland

In Rotterdam, Den Haag, Delft en Leiden

feest.jpg

Vergaderlocatie Zuid-Holland arrangementen

Op zoek naar een vergaderlocatie Zuid-Holland? Vergaderen is iets wat er in de hele wereld enorm vaak gebeurd. Of zoek je zaalverhuur Zuid-Holland om een vergadering te organiseren? Vergaderen is ook in Nederland belangrijk bij alle bedrijven die ons land rijk is. Ook Zuid-Holland ontspringt de dans van vergaderen niet en heeft qua bedrijven hier een grote vinger in de pap. Hebben jullie de vergadertechnieken al besproken? Is er al een voorzitter aangewezen en een notulist? Zijn jullie er klaar voor? We wensen jullie alvast enorm veel succes toe tijdens jullie vergadering in de vergaderlocatie Zuid-Holland. Ben je op zoek naar een trouwlocatie Zuid-Holland voor de dag van je leven of zoek je een feestlocatie Zuid-Holland voor dat leuke verjaardagsfeestje? Ook dan hebben we ons aanbod voor je op een rijtje gezet om je op weg te helpen. 

Kies nu eerst de regio van jouw voorkeur:

Knus Delft: vergaderlocatie in de natuur op 2 km van het centrum van Delft
incl. BTW vanaf
€69 p.p.

Knus Delft: vergaderlocatie in de natuur op 2 km van het centrum van Delft

Voor vergaderingen tot 130 personen (hele dag inc. lunch, borrel, koffie/thee etc.)

Zoek je een inspirerende vergaderlocatie midden in de natuur? Een locatie waar je kunt vergaderen en borrelen aan of zelfs op het water? Dan is vergaderlocatie Knus in Delftse Hout op ongeveer 2 km van het centrum van Delft een heel leuk alternatief. Zowel kleine als grote groepen kunnen terecht bij Knus voor een evenement in de binnen- en/of de buitenlucht midden tussen de bomen en aan het water. Bekijk hieronder over welke kenmerken Knus beschikt.

Smiley face Gelegen in Delft (Delftse Hout) op ongeveer 2 km van het centrum van Delft

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 450 pers. en vergaderen 130 pers.

Smiley face 3 mooie terrassen aan het water

Smiley face Gratis parkeren voor de deur

Smiley face Bijzonderheden: vergaderen op het water met een speciale 8-persoons waterfiets, jeu de boule, roeiboten/waterfietsen,hotel op 1,5 km

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering, trouwfeest, bedrijfsfeest of particulier feest bij Knus in Delft, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Forteiland Ijmuiden: bijzondere vergaderlocatie op 30 km van Zuid-Holland
incl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Ijmuiden: bijzondere vergaderlocatie op 30 km van Zuid-Holland

Heisessie locatie in zee voor maximaal 250 personen met overnachtingsmogelijkheden.

Soms ben je op zoek naar echt iets bijzonders. En wat is er nu nog specialer dan je eigen eiland als locatie voor je vergadering, congres of teambuilding activiteit? Met de boot worden jullie vanaf de haven van IJmuiden naar het Forteiland gebracht, waarna jullie je in een andere wereld wanen. Op het forteiland zelf is er heel veel mogelijk. Van vergadering met of zonder feestelijk borrel tot workshops en teambuilding activiteiten.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen, overnachten is mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, vergadering, teambuilding, heisessie of zakelijk evenement op het bijzondere Forteiland Ijmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderlocatie met festival gevoel: je eigen eiland 30 km onder Rotterdam
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Vergaderlocatie met festival gevoel: je eigen eiland 30 km onder Rotterdam

Vanaf €75 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 4 tot wel 30 personen,

Ben je op zoek naar een heel bijzondere vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden? Pak het dan meteen goed aan en ga gewoon voor je eigen eiland. Op dit mooie eiland vind je een herberg met 6 hotelkamers, 20 glamping tenten en een herberg met 100 zitplekken. Het eiland is enkel te bereiken via een pont of natuurlijk jullie privéboot (optioneel). Eet, dans, feest of geniet van een heerlijk kampvuur en keer vol nieuwe energie weer terug naar de bewoonde wereld.

Smiley face Gelegen in Tiengemeenten op 30 km onder Rotterdam

Smiley face Grootste zaal: max. 100 pers.

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur, silent disco

Wil je meer informatie over het organiseren van je vergadering op je eigen eiland, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Beachfun vergaderarrangement op het strand van Scheveningen
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Beachfun vergaderarrangement op het strand van Scheveningen

Optioneel met overnachtingen, BBQ, borrel en meer.

Organiseer je binnenkort een strategische heisessie of andere vergadering of zakelijk evenement en wil je dan het liefst een inspirerende locatie vinden met overnachtingsmogelijkheden? Dan mag het heerlijke strand van Scheveningen natuurlijk niet ontbreken op je shortlist. Geniet van een heerlijke stranddag met diverse mogelijke strandactiviteiten, zoals Archery Tag, Beachsoccer, Beachvolleybal, katapult bouwen, Expeditie Robinson en meer en combineer dit met een interessante vergadering met in de avond een duik in het nachtleven van de badplaats en tenslotte een overnachting (optioneel) ter plaatse.

Vergaderarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner in Zuid-Holland
incl. BTW vanaf
€91 p.p.

Vergaderarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner in Zuid-Holland

Inclusief heerlijk diner

Ben je op zoek naar een vergaderarrangement met een leuke vergaderbreak en een heerlijk diner? Dan is dit VR ontmantel de bom vergaderarrangement wellicht heel leuk voor jullie. Met behulp van VR technologie van jullie tijdens deze 1.5 uur durende vergaderbreak aan de slag om bommen onschadelijk te maken in teamverband. Hierbij genieten jullie ook nog eens van een heerlijk diner of lunch. De vergaderlocatie in Zuid-Holland is eveneens inbegrepen, evenals als benodigde vergader materialen. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met VR vergaderbreak, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Jacht naar de Heilige Graal vergaderarrangement met diner of lunch in Zuid-Holland
incl. BTW vanaf
€67 p.p.

Jacht naar de Heilige Graal vergaderarrangement met diner of lunch in Zuid-Holland

Inclusief heerlijk diner

Organiseer je binnenkort een vergadering en ben je op zoek naar een vergaderarrangement waar een leuke vergaderbreak is inbegrepen, evenals een lunch of diner? Ga dan op mystieke queeste naar de Heilige Graal in het centrum van de stad en vindt zo nieuwe inspiratie voor interessante vergader ideeën. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de vergaderlocatie in Zuid-Holland. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met op jacht naar de Heilige Graal vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch in Zuid-Holland
incl. BTW vanaf
€97 p.p.

Vergaderarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch in Zuid-Holland

Inclusief heerlijk diner

Door even je creatieve kant te laten spreken, zorg je ervoor dat je weer nieuwe inspiratie krijgt om nieuwe vergader inzichten te delen met elkaar. En dat is precies waarom dit Bob Ross schilder en vergaderarrangement zo interessant is. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de vergaderlocatie in Zuid-Holland. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met Bob Ross vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergadering met Expeditie Robinson als vergaderbreak in Zuid-Holland
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Vergadering met Expeditie Robinson als vergaderbreak in Zuid-Holland

Ben je opzoek naar een vergaderarrangement met een leuke vergaderbreak? Wat dacht je dan van een Expeditie Robinson vergaderarrangement?! Combineer een nuttige vergadering met een inspirerende vergaderbreak in de buitenlucht. Na afloop hebben jullie nieuwe inspiratie gekregen voor de vergadering. Optioneel kun je de vergadering ook uitbreiden met een borrel, feest of een BBQ. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de vergaderlocatie in Zuid-Holland of omgeving. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met Expeditie Robinson als vergaderbreak, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderen met overnachting in Forest Cabins Drents Friese Wold: ultieme kampvuurgevoel
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Vergaderen met overnachting in Forest Cabins Drents Friese Wold: ultieme kampvuurgevoel

Vanaf €60 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 4 tot wel 64 personen,

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie voor een meerdaagse heisessie? Een plek waar je tot rust komt in de natuur en kunt genieten van een schitterend kampvuur en een ontspannen sauna? Een plek waar je de perfecte balans kunt vinden tussen vergaderen, inspanning (op bijvoorbeeld de mountainbike) en ontspanning? Dan is deze unieke vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden een echte aanrader.?

Smiley face Gelegen in Hoogersmilde op 17 km van het centrum van Assen, 29 km van het centrum van Hoogeveen

Smiley face Maximale capaciteit vergaderen/teambuilding met overnachting: 64 pers. (16 vierpersoons tiny forrest houses)

Smiley face vergaderen in de buitenlucht (tent) of bij het kampvuur

Smiley face Voldoende parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, sauna, e-scooters, outdoor movie-night, mountainbiken, buiten koken, mogelijkheid tot overnachten tot 64 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, heidag of vergadering in Hoogersmilde, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Outdoors Holten: vergaderlocatie met teambuilding mogelijkheden tussen Apeldoorn en Enschede
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Outdoors Holten: vergaderlocatie met teambuilding mogelijkheden tussen Apeldoorn en Enschede

Voor zakelijke groepen (niet particulier!) Foodtruck festivals met kampvuur gevoel, teambuilding activiteit, vergadering en overnachtingsmogelijkheden.

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden? En dan eentje met die dat speciale festival gevoel uitstraalt?! Wellicht is Outdoors Holten dan een mooie locatie voor jullie? Hier organiseer je je eigen Foodtruck Festival voor een groep van tot wel 1.000 personen. Ook is het mogelijk om bij Outdoors Holten te vergaderen en zelfs te overnachten tot wel 100 personen. En wat dacht je van de diverse teambuilding activiteiten zoals bijv. paintball en quad rijden? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Smiley face Gelegen in Holten tussen Apeldoorn en Enschede

Smiley face Maximale capaciteit: Foodtruck festival 1.000 pers. vergaderen: 50 pers.

Smiley face terras voor max. 500 personen

Smiley face Grootste ruimte: max. 50 pers.

Smiley face 4 locaties

Smiley face Gratis parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, paintball, quad rijden en diverse teambuilding activiteiten, mogelijkheid tot overnachten tot 100 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding activiteit, vergadering of zakelijk foodtruck festival in Holten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Biestheuvel: vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden op 13 km van Eindhoven
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Biestheuvel: vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden op 13 km van Eindhoven

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 750 personen.

Zoek je een leuke vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden? Dan zou je makkelijk kunnen denken aan de Biestheuvel in Hoogcasteren. In deze locatie kunnen feesten worden geheven tot 750 personen (400 in theater setting). Leuk is ook dat er bij deze locatie kan worden overnacht in een mooie groepsaccommodatie en dat het mogelijk is om leuke teambuilding activiteiten te ondernemen.

Smiley face Gelegen in Hoogcasteren op 13 km ten Westen van Eindhoven

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 750 pers. theater: 400 pers.

Smiley face mooi terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 400 pers. Kleinste: Max. 100 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: ook mogelijk met overnachting (groepsaccommodatie voor 36 personen), teambuilding activiteiten mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Biestheuvel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Pizza Foodtruck voor je vergadering in STAD
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Pizza Foodtruck voor je vergadering in Zuid-Holland

Min. besteding €1200: verse Pizza en Italiaanse drankjes (optioneel), groepen tot 250 personen

Van al dat vergaderen kun je flink honger krijgen. Goede catering kan dan cruciaal zijn voor het slagen van het evenement. Wat dacht je ervan om de gasten te laten genieten van vers bereide pizza´s gemaakt in een pizza Foodtruck door een echte pizzachef? De cateraar zal tot 3 mobiele ovens meenemen om alle gasten op tijd van een heerlijke pizza te voorzien. Uiteraard ia het mogelijk om de pizza´s te begeleiden met bijpassende drankjes als Italiaanse bieren, wijnen en non-alcoholische aperitieven. Het is zelfs mogelijk om een pizza workshop te volgen voor maximaal 45 personen (tegen meerprijs). Ben je benieuwd geworden naar dit Pizza Foodtruck concept voor tijdens je vergadering in Zuid-Holland? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Wist je dit over Zuid-Holland?

Wist je dat Zuid-Holland een van de meest geïndustrialiseerde gebieden ter wereld is? Met 3,6 miljoen inwoners is het niet vreemd dat de vraag naar vergaderlocaties Zuid-Holland ruim aanwezig is. De provincie Zuid-Holland is te vinden in het westen van Nederland en heeft als hoofdstad Den Haag. Maar ook Rotterdam, Dordrecht, Delft, Leiden, Gouda en diverse andere plaatsen zijn er te vinden. Woon en/of werk jij in Zuid-Holland? En ben je op zoek naar een vergaderlocatie om samen met je collega’s even helemaal terug te trekken en op deze manier stappen vooruit te kunnen zetten? Of organiseer je een bedrijfsuitje Zuid-Holland? Dan helpen we je graag op weg bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie in 1 van de vele steden die deze drukke provincie rijk is.

   

Vergaderlocatie Zuid-Holland: Duinrell Plaza

Wie aan vergaderen denkt zal niet snel bij een pretpark uitkomen. Toch is Duinrell in Wassenaar een populaire vergaderlocatie voor veel bedrijven. Een professionele setting op een plek die ervoor kan zorgen dat je personeel op leuke ideeën komt. Ook op het gebied van catering zijn er uiteraard mogelijkheden. Ben je dus op zoek naar een inspirerende omgeving voor een vergadering in Zuid-Holland? Denk dan eens aan Duinrell Plaza. Wil je eerst even rondkijken? Door naar meer informatie te gaan kun je een kijkje nemen bij de verschillende vergaderzalen.

- Ruimte voor maximaal 550 personen
- Goede parkeergelegenheid

 • Duinrell 1
  2242 JP Wassenaar
 • www.duinrell.nl/vakantiepark/duingalows/duinrell-plaza

   

   

Varende vergaderlocatie Zuid-Holland: Feestboot Varendfeesten

Zit er een belangrijke bespreking aan te komen? Een vergadering vindt steeds vaker plaats op unieke locaties. Het is zelfs mogelijk om een locatie te hebben die gaandeweg van plaats verandert. Ga je binnenkort vergaderen in Zuid-Holland? Een bijeenkomst op een boot van Varendfeesten zorgt ervoor dat de inspiratie gaat stromen. Uiteraard kan er ook gegeten worden, zodat de vergadering vaart houdt. Is het tijd voor pauze? Dan is niet verfrissender dan uitwaaien op het dek. Wie weet brengt de zeelucht wel de mooiste ideeën met zich mee. Ben je benieuwd naar de invulling van een vergaderzaal op het water bij Varendfeesten? Kijk dan snel verder voor meer informatie over deze unieke varende vergaderzaal in Zuid-Holland.

- Van 40 tot 200 personen
- Zaalverhuur op het water

 • Past van der Plaatstraat 125a
  2375 AL Rijpwetering
 • www.varendfeesten.nl / 06 55360038
   
   

Vergaderlocatie Zuid-Holland: Het Witte Paard

Vergaderen is even leuk als je het zelf maakt. Daarnaast is het vooral even nuttig als je het zelf maakt. Kies daarom voor “Het Witte Paard”, een vergaderzaal die van alle gemakken is voorzien. Door de aanwezige technische hulpmiddelen kunnen de ontstane ideeën op een overtuigende manier gepresenteerd worden. Ook zijn koffie en thee in ruime mate aanwezig, waardoor alle omstandigheden voor een productieve dag voorhanden zijn. Zowel grote als kleine groepen kunnen er terecht, en zowel grote als kleine beslissingen kunnen er gemaakt worden. Ben je klaar voor een inspirerende middag bij “Het Witte Paard” in Nootdorp? Klik dan door voor meer informatie.

- Ruimte voor maximaal 300 personen
- Meerdere zalen beschikbaar
- Geen eigen catering of drank
- Plaats: Nootdorp

 • Gildeweg 2
  2632 BA Nootdorp
 • www.wittepaard.nl / 015 3109180
   
   

Vergaderlocatie Zuid-Holland: Onder Ons

Staan er grote besluiten op de planning? Dan is het belangrijk dat iedereen zich daarin kan vinden en er vol voor gaat. Een vergadering bij Onder Ons in de provincie Zuid-Holland kan daar voor zorgen. In een van de mooie kustprovincie die Nederland rijk is zijn verschillende vergaderzalen die een productieve vergaderdag stimuleren. De beste ideeën kunnen vervolgens gepresenteerd worden middels de multimedia die aanwezig zijn. Ook kan er bij Onder Ons gegeten worden, als beloning voor het harde werk, of als fijne onderbreking van het drukke denkwerk. Benieuwd naar de vergadermogelijkheden bij Onder Ons? Kijk dan snel voor meer informatie.

- Van 20 tot 300 personen
- Landelijke ligging

 • Kerkpolderweg 8
  2625 EB Delft
 • www.onderons.nl / 015 2569708
   
   

Vergaderlocatie Zuid-Holland: Zaal Beatrix

Geloof jij ook dat je personeel zijn beste werk doet wanneer iedereen ontspannen is? En ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Zuid-Holland? Dan is zaal Beatrix in Schiedam de ideale oplossing. Verenig het nuttige met het aangename in een prettige zaal die van alle gemakken is voorzien. Het resultaat van de vergadering kan direct met behulp van een beamer vertoond worden. Het resultaat is eindelijk bereikt, dat voelt goed toch? Dit kan dan ook gevierd worden door met zijn allen een hapje te eten. Ook catering van hoge kwaliteit is namelijk aanwezig bij “Zaal Beatrix”. Benieuwd naar de vergadermogelijkheden bij “Zaal Beatrix”? Kijk dan hieronder voor meer informatie.

- Van 10 tot 130 personen
- Kwaliteitscatering beschikbaar en diverse arrangementen

 • Lange Kerkstraat 70
  3111 NR Schiedam
 • www.beatrix.nu / 010 4267909
   
   

Vergaderlocatie Zuid-Holland: Buena Vista Beach Club

Wil je ervoor zorgen dat iedereen uitkijkt naar de volgende vergadering? Overweeg dan eens om deze op het strand te houden. Doordat Zuid-Holland aan de kust ligt is daar alle ruimte voor bij de Buena Vista beachclub in Scheveningen. Een unieke plek waar je uiteraard wel eens geweest moet zijn, met de vele strandtentjes en de Hollandse wind die de nodige inspiratie met zich meebrengt. Er is echter niet alleen wind, strand en ontspanning: er zijn ook flip-overs, flatscreens, geluidsinstallaties en voldoende pen en papier. Kortom: alle voorwaarden waar een vergadering aan moet voldoen. Lijkt het je wel wat om eens te vergaderen op het strand in Zuid-Holland? Kom dan naar de Buena Vista beach club in Scheveningen!

- Van 40 tot 1000 personen
- Feesten met uitzicht op zee

 • Strand Noord 18
  2586 ZZ Den Haag
 • www.buenavistabeachclub.nl / 070 3500813
   

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN ZUID-HOLLAND

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Zuid-Holland? Dan helpen we je graag op weg bij het vinden van de geschikte locatie. Er zijn zoveel verschillende vergaderlocaties beschikbaar en Zuid-Holland heeft dan ook diverse leuke steden waardoor het alleen maar lastiger is om te kiezen. Bijvoorbeeld hoofdstad van de provincie Den Haag alleen al heeft zo ontzettend veel bedrijven en ministeries beschikbaar. Maar ook de kustlijn kan een hele prettige plaats zijn om even te vergaderen. Wat te denken van een zomerse vergadering in een afgesloten strandtent die alleen voor jullie gereserveerd is. Heerlijk toch! Zijn jullie even helemaal vol gelopen door alle informatie die vrij komt, ga dan even op je blote voeten wandelen over het strand. En ben je klaar met de vergadering en is er behoefte aan een teambuilding? We helpen je ook dan graag op weg zodat er niks ontbreekt op deze dag. Kijk je iets verder in de provincie dan kom je o.a. Gouda, Delft, Leiden tegen. Stuk voor stuk steden met een mooie geschiedenis. Liever een vergadering in Rotterdam? Deze gigantische havenstad heeft ook veel opties beschikbaar waardoor het logisch is dat het aanbod ruimschoots aanwezig is. Laat je op een luxe wijze met de watertaxi vervoeren zodat je zeker op tijd bent. Wil je natuur combineren met jullie vergadering? Kies dan voor een vergadering in Dordrecht en ga na afloop heerlijk rondvaren in de mooie Biesbosch. Een onvergetelijke vergadering voor het personeel en voor jezelf natuurlijk. We wensen je alvast enorm veel inspiratie toe op jullie vergaderlocatie Zuid-Holland.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.


Wateenlocatie.nl
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact