Vergaderlocaties Zuid-Holland

In Rotterdam, Den Haag, Delft en Leiden

Vergaderlocatie Zuid-Holland arrangementen

Op zoek naar een vergaderlocatie Zuid-Holland? Vergaderen is iets wat er in de hele wereld enorm vaak gebeurd. Of zoek je zaalverhuur Zuid-Holland om een vergadering te organiseren? Vergaderen is ook in Nederland belangrijk bij alle bedrijven die ons land rijk is. Ook Zuid-Holland ontspringt de dans van vergaderen niet en heeft qua bedrijven hier een grote vinger in de pap. Hebben jullie de vergadertechnieken al besproken? Is er al een voorzitter aangewezen en een notulist? Zijn jullie er klaar voor? We wensen jullie alvast enorm veel succes toe tijdens jullie vergadering in de vergaderlocatie Zuid-Holland. Ben je op zoek naar een trouwlocatie Zuid-Holland voor de dag van je leven of zoek je een feestlocatie Zuid-Holland voor dat leuke verjaardagsfeestje? Ook dan hebben we ons aanbod voor je op een rijtje gezet om je op weg te helpen. 

Kies nu eerst de regio van jouw voorkeur:

Vergaderlocaties in Zuid-Holland: functioneel en goed bereikbaar
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Vergaderlocaties in Zuid-Holland: functioneel en goed bereikbaar

Wilt u in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Zuid-Holland? En wilt u daarbij gebruik maken van moderne vergaderhulpmiddelen? Is een goede bereikbaarheid (en parkeergelegenheid) een vereiste? Dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen op loopafstand van een van de NS Station in Zuid-Holland
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen op loopafstand van een van de NS Station in Zuid-Holland

Komen de deelnemers aan uw vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergadering plaats te vinden op loopafstand van één van de NS stations van Zuid-Holland. Ook dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties op loopafstand van een NS station. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Zuid-Holland vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderlocaties regio Zuid-Holland vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in Zuid-Holland, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderlocatie Zuid-Holland arrangementen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Zuid-Holland arrangementen

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie in Zuid-Holland? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderlocatie service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Zuid-Holland
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergadering met overnachting in Zuid-Holland

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Zuid-Holland? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Zuid-Holland bij heide, bossen of op het water
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Inspirerende vergaderlocaties Zuid-Holland bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties.  Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Zuid-Holland of omgeving: transpireren en inspireren
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor vergaderlocaties in Zuid-Holland of omgeving: transpireren en inspireren

Bent u op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke Outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de provincie Zuid-Holland is dit mogelijk. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte Outdoor vergaderlocaties.  Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Zuid-Holland of omgeving

Vergaderen en koken in Zuid-Holland of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Zuid-Holland te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Zuid-Holland? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Zuid-Holland (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Zuid-Holland (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Zuid-Holland

Congreslocaties in Zuid-Holland

Organiseert u binnenkort een congres, symposium of seminar? En bent u op zoek naar een passende congreslocatie in provincie Zuid-Holland? Dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatie Zuid-Holland partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Functionele vergaderlocaties Zuid-Holland

Functionele vergaderlocaties Zuid-Holland voor grote groepen (vanaf 10 personen)

Ben je met een grote groep (meer dan 10 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderlocatie in Zuid-Holland die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Zuid-Holland
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Zuid-Holland

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Zuid-Holland of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Wist je dit over Zuid-Holland?

Wist je dat Zuid-Holland een van de meest geïndustrialiseerde gebieden ter wereld is? Met 3,6 miljoen inwoners is het niet vreemd dat de vraag naar vergaderlocaties Zuid-Holland ruim aanwezig is. De provincie Zuid-Holland is te vinden in het westen van Nederland en heeft als hoofdstad Den Haag. Maar ook Rotterdam, Dordrecht, Delft, Leiden, Gouda en diverse andere plaatsen zijn er te vinden. Woon en/of werk jij in Zuid-Holland? En ben je op zoek naar een vergaderlocatie om samen met je collega’s even helemaal terug te trekken en op deze manier stappen vooruit te kunnen zetten? Of organiseer je een bedrijfsuitje Zuid-Holland? Dan helpen we je graag op weg bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie in 1 van de vele steden die deze drukke provincie rijk is.

   

Vergaderlocatie Zuid-Holland: Duinrell Plaza

Wie aan vergaderen denkt zal niet snel bij een pretpark uitkomen. Toch is Duinrell in Wassenaar een populaire vergaderlocatie voor veel bedrijven. Een professionele setting op een plek die ervoor kan zorgen dat je personeel op leuke ideeën komt. Ook op het gebied van catering zijn er uiteraard mogelijkheden. Ben je dus op zoek naar een inspirerende omgeving voor een vergadering in Zuid-Holland? Denk dan eens aan Duinrell Plaza. Wil je eerst even rondkijken? Door naar meer informatie te gaan kun je een kijkje nemen bij de verschillende vergaderzalen.

- Ruimte voor maximaal 550 personen
- Goede parkeergelegenheid

 • Duinrell 1
  2242 JP Wassenaar
 • www.duinrell.nl/vakantiepark/duingalows/duinrell-plaza

   

   

Varende vergaderlocatie Zuid-Holland: Feestboot Varendfeesten

Zit er een belangrijke bespreking aan te komen? Een vergadering vindt steeds vaker plaats op unieke locaties. Het is zelfs mogelijk om een locatie te hebben die gaandeweg van plaats verandert. Ga je binnenkort vergaderen in Zuid-Holland? Een bijeenkomst op een boot van Varendfeesten zorgt ervoor dat de inspiratie gaat stromen. Uiteraard kan er ook gegeten worden, zodat de vergadering vaart houdt. Is het tijd voor pauze? Dan is niet verfrissender dan uitwaaien op het dek. Wie weet brengt de zeelucht wel de mooiste ideeën met zich mee. Ben je benieuwd naar de invulling van een vergaderzaal op het water bij Varendfeesten? Kijk dan snel verder voor meer informatie over deze unieke varende vergaderzaal in Zuid-Holland.

- Van 40 tot 200 personen
- Zaalverhuur op het water

 • Past van der Plaatstraat 125a
  2375 AL Rijpwetering
 • www.varendfeesten.nl / 06 55360038
   
   

Vergaderlocatie Zuid-Holland: Het Witte Paard

Vergaderen is even leuk als je het zelf maakt. Daarnaast is het vooral even nuttig als je het zelf maakt. Kies daarom voor “Het Witte Paard”, een vergaderzaal die van alle gemakken is voorzien. Door de aanwezige technische hulpmiddelen kunnen de ontstane ideeën op een overtuigende manier gepresenteerd worden. Ook zijn koffie en thee in ruime mate aanwezig, waardoor alle omstandigheden voor een productieve dag voorhanden zijn. Zowel grote als kleine groepen kunnen er terecht, en zowel grote als kleine beslissingen kunnen er gemaakt worden. Ben je klaar voor een inspirerende middag bij “Het Witte Paard” in Nootdorp? Klik dan door voor meer informatie.

- Ruimte voor maximaal 300 personen
- Meerdere zalen beschikbaar
- Geen eigen catering of drank
- Plaats: Nootdorp

 • Gildeweg 2
  2632 BA Nootdorp
 • www.wittepaard.nl / 015 3109180
   
   

Vergaderlocatie Zuid-Holland: Onder Ons

Staan er grote besluiten op de planning? Dan is het belangrijk dat iedereen zich daarin kan vinden en er vol voor gaat. Een vergadering bij Onder Ons in de provincie Zuid-Holland kan daar voor zorgen. In een van de mooie kustprovincie die Nederland rijk is zijn verschillende vergaderzalen die een productieve vergaderdag stimuleren. De beste ideeën kunnen vervolgens gepresenteerd worden middels de multimedia die aanwezig zijn. Ook kan er bij Onder Ons gegeten worden, als beloning voor het harde werk, of als fijne onderbreking van het drukke denkwerk. Benieuwd naar de vergadermogelijkheden bij Onder Ons? Kijk dan snel voor meer informatie.

- Van 20 tot 300 personen
- Landelijke ligging

 • Kerkpolderweg 8
  2625 EB Delft
 • www.onderons.nl / 015 2569708
   
   

Vergaderlocatie Zuid-Holland: Zaal Beatrix

Geloof jij ook dat je personeel zijn beste werk doet wanneer iedereen ontspannen is? En ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Zuid-Holland? Dan is zaal Beatrix in Schiedam de ideale oplossing. Verenig het nuttige met het aangename in een prettige zaal die van alle gemakken is voorzien. Het resultaat van de vergadering kan direct met behulp van een beamer vertoond worden. Het resultaat is eindelijk bereikt, dat voelt goed toch? Dit kan dan ook gevierd worden door met zijn allen een hapje te eten. Ook catering van hoge kwaliteit is namelijk aanwezig bij “Zaal Beatrix”. Benieuwd naar de vergadermogelijkheden bij “Zaal Beatrix”? Kijk dan hieronder voor meer informatie.

- Van 10 tot 130 personen
- Kwaliteitscatering beschikbaar en diverse arrangementen

 • Lange Kerkstraat 70
  3111 NR Schiedam
 • www.beatrix.nu / 010 4267909
   
   

Vergaderlocatie Zuid-Holland: Buena Vista Beach Club

Wil je ervoor zorgen dat iedereen uitkijkt naar de volgende vergadering? Overweeg dan eens om deze op het strand te houden. Doordat Zuid-Holland aan de kust ligt is daar alle ruimte voor bij de Buena Vista beachclub in Scheveningen. Een unieke plek waar je uiteraard wel eens geweest moet zijn, met de vele strandtentjes en de Hollandse wind die de nodige inspiratie met zich meebrengt. Er is echter niet alleen wind, strand en ontspanning: er zijn ook flip-overs, flatscreens, geluidsinstallaties en voldoende pen en papier. Kortom: alle voorwaarden waar een vergadering aan moet voldoen. Lijkt het je wel wat om eens te vergaderen op het strand in Zuid-Holland? Kom dan naar de Buena Vista beach club in Scheveningen!

- Van 40 tot 1000 personen
- Feesten met uitzicht op zee

 • Strand Noord 18
  2586 ZZ Den Haag
 • www.buenavistabeachclub.nl / 070 3500813
   

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN ZUID-HOLLAND

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Zuid-Holland? Dan helpen we je graag op weg bij het vinden van de geschikte locatie. Er zijn zoveel verschillende vergaderlocaties beschikbaar en Zuid-Holland heeft dan ook diverse leuke steden waardoor het alleen maar lastiger is om te kiezen. Bijvoorbeeld hoofdstad van de provincie Den Haag alleen al heeft zo ontzettend veel bedrijven en ministeries beschikbaar. Maar ook de kustlijn kan een hele prettige plaats zijn om even te vergaderen. Wat te denken van een zomerse vergadering in een afgesloten strandtent die alleen voor jullie gereserveerd is. Heerlijk toch! Zijn jullie even helemaal vol gelopen door alle informatie die vrij komt, ga dan even op je blote voeten wandelen over het strand. En ben je klaar met de vergadering en is er behoefte aan een teambuilding? We helpen je ook dan graag op weg zodat er niks ontbreekt op deze dag. Kijk je iets verder in de provincie dan kom je o.a. Gouda, Delft, Leiden tegen. Stuk voor stuk steden met een mooie geschiedenis. Liever een vergadering in Rotterdam? Deze gigantische havenstad heeft ook veel opties beschikbaar waardoor het logisch is dat het aanbod ruimschoots aanwezig is. Laat je op een luxe wijze met de watertaxi vervoeren zodat je zeker op tijd bent. Wil je natuur combineren met jullie vergadering? Kies dan voor een vergadering in Dordrecht en ga na afloop heerlijk rondvaren in de mooie Biesbosch. Een onvergetelijke vergadering voor het personeel en voor jezelf natuurlijk. We wensen je alvast enorm veel inspiratie toe op jullie vergaderlocatie Zuid-Holland.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact