Trouwlocaties Rotterdam

ook voor de regio Vlaardingen, Capelle, Spijkenisse, Schiedam, Ridderkerk en omgeving

Met leuke trouwfeest Rotterdam oplossingen

Ben je op zoek naar een trouwlocatie Rotterdam voor een onvergetelijke dag tijdens jullie bruiloft? Je bent aan het goede adres. Het aanbod trouwlocaties in Rotterdam is divers, zodat er voor ieder wat wils te vinden is. Is jullie interesse gewekt in Rotterdam als de stad waar jullie het ja-woord aan elkaar gaan geven? Kijk dan snel naar ons aanbod trouwlocaties Rotterdam op deze pagina. Of het nu gaat om een feestlocatie Rotterdam, vergaderlocatie Rotterdam, of zaalverhuur Rotterdam wateenlocatie.nl helpt je graag op weg (kijk voor workshops op Onemotion workshops Rotterdam). Wij wensen jullie een fijn trouwfeest Rotterdam toe en vele mooie jaren toe!

Trouwlocaties in het centrum van Rotterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwlocaties in het centrum van Rotterdam

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in het centrum van Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen etc. Ook dan helpen we je graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest buiten centrum van Rotterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwfeest buiten centrum van Rotterdam

Ben je op zoek naar een trouwlocatie buiten het centrum van Rotterdam? Maar dient de locatie zich nog wel binnen de stad te bevinden (of niet te ver verwijderd)? Dan is deze categorie voor jullie bedoeld. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank en/of catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest op een buitenlocatie Rotterdam
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Trouwfeest op een buitenlocatie in de omgeving van Rotterdam

Ben je op zoek naar een romantische buitenlocatie in de omgeving van Rotterdam voor jullie trouwerij? Gaat je voorkeur daarbij uit naar een charmante hoeve met een mooie tuin, een sfeervolle boerderij of een authentieke molen? Zijn jullie op zoek naar een onvergetelijk plekje in de natuur? Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden Rotterdam
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van Rotterdam

Willen jullie graag jullie huwelijksnacht door brengen op de locatie van jullie trouwfeest in Rotterdam, Schiedam, Capelle aan den Ijssel, Vlaardingen of omgeving? Of krijgen jullie gasten die van heel ver komen om jullie trouwfeest te bezoeken en wil je er voor zorgen dat ze na afloop van het feest niet hoeven te gaan zoeken naar een overnachtingsmogelijkheid? Dan is het aan te raden om een trouwlocatie uit te zoeken met overnachtingsmogelijkheden. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Sprookjesachtige trouwlocaties Rotterdam
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Van kasteel tot fort: sprookjesachtige trouwlocaties in de omgeving van Rotterdam

Droom je er van om te trouwen op klassieke wijze in een sprookjesachtig kasteel of een eeuwenoud fort? Wil je op deze unieke wijze deel uit maken van de geschiedenis van een van de oudere monumenten van de omgeving van Rotterdam, Schiedam, Ridderkerk, Vlaardingen etc.? Ook bij een bruiloft in adellijke stijl helpen we jullie graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Indrukwekkende stoomboot voor je trouwfeest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€64,50 p.p.

Indrukwekkende stoomboot voor je trouwfeest in Rotterdam

Van 80 tot 600 personen

Als organisator investeer je veel energie in het organiseren van een trouwfeest. Dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat de ervaringen van je feest nog lang blijven doorwerken in de gedachten van alle bezoekers. En daarbij kan een bijzondere trouwlocatie natuurlijk enorm bij helpen. En wat is toepasselijker dan om het feest in de havenstad te organiseren op het water in een indrukwekkende stoomboot? Van trouwfeest tot zakelijk evenement, er is heel veel mogelijk en de uitvoerder maakt graag een voorstel op maat voor jullie. Meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit bijzondere evenement op het water in en rondom Rotterdam.

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek voor op je trouwfeest (tot €500)

Je gaat binnenkort trouwen! Gefeliciteerd met dit prachtige moment in je leven. Het is nu tijd om de verdere invulling te regelen waaronder de muziek. Wat voor muzikale voorkeur heb je? En je partner? Je bent er in ieder geval aan uit dat het budget maximaal €500 euro is. Voor dit geld zijn er verschillende leuke oplossingen. Van een leuk trio artiesten tot de meest bijzondere muzikale acts en/of achtergrond muziek. Wanneer je een aanvraag doet gaan we binnen ons netwerk vragen of de beschikbare opties je vrijblijvend van meer informatie willen voorzien. Dit kost niet extra en tevens is het niet duurder. Een tijdsbesparing! We hopen dat we je kunnen inspireren met diverse opties en je zo een stukje dichterbij de muzikale invulling van je bruiloft kunnen brengen. We wensen je bij voorbaat enorm veel geluk toe en natuurlijk een onvergetelijk feest.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare trouwlocatie live muziek (€500 tot €1200)

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Ga je dat vieren met een spetterend feest op een trouwlocatie bij jou in de buurt? Naast de inspiratie voor de verschillende locaties kunnen we je ook helpen bij de muzikale invulling. Is je budget vanaf €500 en tot maximaal €1200 en weet je nog niet wat je zoekt? Laat je inspireren door deze gratis dienst. Je betaald niets meer voor de band en ook voor de dienst betaal je niks. Na je verzoek voor meer informatie vragen wij ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Geheel vrijblijvend uiteraard. Laat je dus inspireren met deze betaalbare live muziek optie met een budget tot €1200. We hopen je te inspireren. Benieuwd naar de verschillende opties? Vraag meer informatie aan via onderstaande knop.

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek voor je trouwfeest (tussen €1200 tot €2400)

Mag het tijdens je bruiloftsfeest aan niets ontbreken? Heb je een feestlocatie in de omgeving gevonden maar is de muzikale invulling nog een puntje op je to do lijstje? We inspireren je graag met deze luxe live muziek optie. Ligt je budget tussen de €1200 en €2400 euro? Laat ons je helpen met deze gratis dienst. Na je aanvraag verzoeken we de beschikbare opties binnen ons netwerk je namelijk van meer informatie te voorzien. Van 90,s bands, coverbands of Caribische invulling. Ons landelijke netwerk is divers en hiervoor betaal je ook niet meer dan wanneer je direct contact zou zoeken. Zo besparen we je tijd en moeite, vooral als net die ene gewenste partij er tussen zit. Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button en laat je verrassen. Een enorm mooie bruiloft toegewenst.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek op je trouwfeest (€2400 en meer)

Ga je binnenkort trouwen in je favoriete stad? Is je feestlocatie al gevonden en ben je nu op zoek naar de muzikale invulling? We helpen je graag op weg met deze gratis dienst. Met het budget van boven de €2400 euro vragen wij de beschikbare opties binnen ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Dit alles gratis en vrijblijvend. Ook betaal je niet meer dan wanneer je de optie direct zult vinden. En mocht de informatie die je ontvangt een voltreffer zijn besparen we je nog kostbare tijd ook. We hopen dat de coverband, die ene gouden keel of juist de speciale wens die je hebt in vervulling zal gaan. Op naar een onvergetelijke avond! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag informatie aan via onderstaande button.

Bruisend Rotterdam voor een onvergetelijke bruiloft

De Erasmusbrug, Euromast, het Witte Huis... Maar een greep uit de meest bekende gebouwen in Rotterdam die de stad zijn charme geven. In Rotterdam is er veel moderne architectuur te vinden. Rotterdam is dus een prima keuze voor het bruidspaar wat op zoek is naar een trouwlocatie met een moderne uitstraling. Wij van wateenlocatie.nl weten hoe moeilijk het kan zijn om een trouwlocatie te vinden die voldoet aan al jullie eisen. En deze eisen mogen er zijn, het is immers jullie dag en deze moet perfect tot in de puntjes verzorgd zijn. Vergeet ook niet om je te laten inspireren door het vrijgezellenfeest Rotterdam aanbod. Om jullie te helpen in de zoektocht naar de perfecte trouwlocatie Rotterdam, hebben wij een mooi aanbod trouwlocaties voor jullie samengesteld.

   

Unieke trouwlocatie in Rotterdam: Grand café restaurant Biblio

Altijd al een passie gehad voor de Engelse literatuur? Grand Café Biblio in Rotterdam staat in het teken van een Engelse bibliotheek. De prachtige Engelse bibliotheek en tevens trouwlocatie, is gevestigd in een gerestaureerd pakhuizencomplex. De charme van afzonderlijke kleinere zalen en het overdekte terras in combinatie met de oude sferen van de pakhuizen maakt deze locatie uniek en sfeervol. Zowel grote als kleine gezelschappen kunnen hier terecht voor een perfect geregeld huwelijk. Alle stress wordt met liefde uit handen genomen. Zijn jullie geïnteresseerd in deze locatie? Kijk snel op de website van deze locatie.

- Engelse bibliotheek
- Geen eigen catering mogelijk
- Parkeren in de omgeving
- Plaats: Rotterdam

 • Van Vollenhovenstraat 15C
  3016 BE Rotterdam
 • www.restaurantbiblio.nl / 010 2410327
   
   

Trouwlocatie in Rotterdam: Partyboot de Brandaris

Stap in het huwelijksbootje met Partyboot De Brandaris. Deze partyboot is een officiële trouwlocatie. De plechtigheid zelf en het feest kunnen dus plaatsvinden op de boot. Ook is het mogelijk om op de boot te dineren. Kortom; dit partyschip is van alle gemakken voorzien. Het schip heeft 3 verschillende etages en er is een lift aan boord. De boot ligt in de haven van Rotterdam maar vaart door heel Nederland. Er zijn dan ook meerdere opstapplaatsen mogelijk. Geïnteresseerd in deze trouwlocatie? Bekijk snel onderstaande informatie om naar de website van Partyboot De Brandaris te gaan. 

- Uitstraling van bruincafé
- Ruimte voor maximaal 160 personen
- Geen eigen catering of drank mogelijk
- Plaats: Rotterdam

 • Parkhaven 11
  3016 GM Rotterdam
 • www.partyboot-brandaris.nl / 010 4361911
   
   

Trouwen op het water in Rotterdam: De Ameland

Romantischer wordt het bijna niet, bij De Ameland kan je trouwen op het water! Dit partyschip is van alle gemakken voorzien. Zo kunnen de plechtigheid, de receptie, het diner en het feest allemaal plaatsvinden op de boot. De Ameland beschikt als leuke extra over een lichtgevende dansvloer. Het Partyschip ligt in de haven van Rotterdam maar ze varen door heel Nederland en België en je kan dan ook op verschillende locaties opstappen. Hebben jullie interesse om op het water te gaan trouwen? Bezoek snel de website van Evenementen en Partyschil De Ameland voor meer informatie. 

- Tot 800 personen
- Plaats: Rotterdam

 • Parkhaven 7
  3016 Rotterdam
 • www.deameland.nl / 0187 642090
   
   

Traditionele trouwlocatie Rotterdam: De Waalse kerk

Zijn jullie op zoek naar een traditionele locatie voor jullie trouwerij? De Waalse Kerk is zo’n locatie! Deze locatie zit verstopt in het centrum van Rotterdam en daarom geen alledaagse locatie om te gaan trouwen. De warme en intieme sfeer van deze kerk maakt het een aangename locatie voor grote maar ook kleine bruiloften.. Achter de kerk ligt een prachtige tuin waar aansluitend het bruiloftsfeest gevierd kan worden. Door de ligging van de kerk is de locatie goed te bereiken met het openbaar vervoer maar ook met de auto. Bij de kerk kunnen bezoekers hun auto parkeren. Geïnteresseerd in deze locatie? Bekijk snel onderstaande informatie.

- Rijksmonument
- Ruimte voor maximaal 225 personen
- Parkeergelegenheid bij de locatie
- Plaats: Rotterdam

 • Pierre Baylestraat 1
  3011 BH Rotterdam
 • www.dewaalsekerkrotterdam.nl / 010 4139847
   
   

Klassieke trouwlocatie in Rotterdam: Kuyl's Fundatie

Altijd al gedroomd over de perfecte bruiloft? Kuyl’s Fundatie is een locatie waar deze droom werkelijkheid kan worden. De locatie heeft een klassieke en romantische uitstraling, wat perfect is voor een trouwerij. De locatie heeft verschillende zalen en beschikt ook over een tuin. De tuin kan bij de trouwerij worden betrokken of de gehele trouwerij kan buiten worden gevierd, net wat jullie wensen. Kuyl’s Fundatie is expert in het organiseren van bruiloften, zij helpen je dan ook graag met de invulling van de mooiste dag van jullie leven. Wil je in contact komen met Kuyl’s Fundatie? Kijk snel verder voor meer informatie!

- Klassiek
- Ruimte voor maximaal 100 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergelegenheid bij locatie
- Plaats: Rotterdam

 • 's-Gravenweg 71
  3062 ZC Rotterdam
 • www.partyselect.nl / 010 2859449
   
   

Trouwlocatie in Rotterdam: Sint-Laurenskerk

Heb jij je altijd voorgesteld dat jouw huwelijk net zo mooi gaat zijn als in de sprookjes? De Sint-Laurenskerk heeft veel weg van de prachtige ‘kastelen’ die je in sprookjes ziet. De buitenkant is indrukwekkend en ‘s avonds mooi verlicht en de binnenkant van de kerk is erg romantisch en klassiek. Een perfecte locatie voor jullie sprookjesbruiloft dus! Ook is de kerk geschikt om aansluitend een receptie, diner of feest te vieren. Door de ligging van de kerk, midden in het centrum van Rotterdam, is de kerk goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Rondom de kerk zijn verschillende parkeermogelijkheden. Enthousiast over deze sprookjesachtige locatie? Ga dan verder naar de website van de Sint-Laurenskerk.

- Traditioneel
- Ruimte voor maximaal 2000 personen
- Geen eigen catering mogelijk
- Plaats: Rotterdam

 • Grotekerkplein 27
  3011 GC Rotterdam
 • www.laurenskerkrotterdam.nl / 010 4131494
   
   

Romantische trouwlocatie in Rotterdam: St. Joris Doele

Op zoek naar een locatie in Rotterdam waar de plechtigheid, receptie, diner en feest allemaal samen kunnen plaatsvinden? Dan bent u bij St. Joris Doele aan het juiste adres. De locatie is geregistreerd als Huis der Gemeente, hier kunnen jullie elkaar dus ook officieel het jawoord geven. Naast 3 zalen beschikt St. Joris Doele ook over een prachtige binnentuin. Deze tuin kan ook bij het trouwfeest worden betrokken. Wanneer je er voor kiest om bij St. Joris Doele te trouwen dan is de locatie exclusief voor jullie voor die dag, geen last van ongewenste gasten op jullie bruiloft dus. Geïnteresseerd in deze locatie? Ga dan door naar de website van St. Joris Doele.

- Romantische en klassieke locatie
- Ruimte voor maximaal 200 personen
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeerruimte
- Plaats: Schiedam

 • Doeleplein 1
  3111 PA Schiedam
 • www.stjorisdoeleschiedam.nl / 010 4263373
   
   

Uniek kerkgebouw in het centrum van Rotterdam: Arminius Rotterdam

Midden in het centrum van Rotterdam staat het gerestaureerde kerkgebouw, Arminius. Dit rijksmonument heeft zijn deuren geopend voor evenementen en dus ook voor bruiloften. Naast het feit dat hier trouwfeesten plaats kunnen vinden is de locatie ook een geregistreerde trouwlocatie. Hier kan dus echt het ja-woord aan elkaar worden gegeven. Arminius heeft een aantal huiscateraars waarvan gebruik kan worden gemaakt. Door de centrale ligging is de locatie goed te bereiken met het openbaar vervoer maar ook met de auto. Interesse in deze locatie?  Ga snel naar de website voor meer informatie.

- Gerestaureerd kerkgebouw
- Ruimte voor maximaal 550 personen
- Geen eigen catering of drank
- Plaats: Rotterdam

 • Museumpark 3
  3015 CB Rotterdam
 • www.arminius.nu /010 4363800
   
   

Trouwlocatie in Rotterdam: Het Huys ten Donck

Willen jullie een intieme bruiloft en daarbij niet lastig worden gevallen door mensen die in het centrum van Rotterdam voorbij lopen? Dan is Het Huys ten Donck de ideale trouwlocatie voor jullie. Deze locatie ligt in Ridderkerk, onder Rotterdam, op een rustige, sprookjesachtige locatie. Het Huys ten Donck staat geregistreerd als trouwlocatie en het is dus mogelijk om de plechtigheid en het aansluitende feest daar te laten plaatsvinden. De locatie beschikt over 2 zalen die geschikt zijn voor een bruiloft. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de tuin. Door de ligging van Het Huys ten Donck is het mogelijk om bij de locatie gratis te parkeren. Interesse in deze locatie? Ga snel naar de website van Het Huys ten Donck voor meer informatie.

- Sprookjesachtige locatie
- Ruimte voor maximaal 250 personen
- Geen eigen catering of drank
- Plaats: Rotterdam

 • Benedenrijweg 461
  2983 LA Ridderkerk
 • www.huystendonck.nl / 0180 412155
   
   

Monumentale villa als trouwlocatie: Het Heerenhuys Rotterdam

Zijn jullie opzoek naar een prachtige monumentale villa voor jullie bruiloft? Het Heerenhuys is gelegen aan het oudste park van Rotterdam en het pand is gebouwd rond 1800. Er zijn twee zalen beschikbaar met een eigentijdse vormgeving. Jullie kunnen met een gerust hart alle gasten uitnodigen bij deze prachtige villa in Rotterdam. Zoeken jullie een unieke plek, vol mogelijkheden, waar al jullie wensen uiterst serieus genomen worden? Het Heerenhuys is dan perfect! Zowel binnen als buiten trouwen is mogelijk, dit bepaal je op de dag zelf waardoor je nooit in de regen staat. Willen jullie meer informatie? Bekijk snel de website.

- Monumentale villa
- Ruimte voor maximaal 200 personen
- Eigen catering mogelijk
- Betaald parkeren in de omgeving
- Plaats: Rotterdam

 • Baden Powelllaan 12
  3016 GJ Rotterdam
 • www.heerenhuys.net / 010 2974242
   
   

Trouwlocatie Rotterdam: Stadion De Kuip

De trouwdag. Een dag waar veel vrouwen hun hele leven van dromen. Maar ook voor mannen is het een erg bijzondere gelegenheid, zeker als het plaats kan vinden in een voetbalstadion. Stadion Feijenoord in Rotterdam biedt de mogelijkheid om je trouwfeest in het stadion te laten plaatsvinden. De verschillende zalen, met ieder een eigen inrichting, zorgen ervoor dat er ruime keuze is. Ook kunnen zalen naar eigen smaak worden ingericht. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Bekijk snel de website.

- Meerdere zalen beschikbaar
- Ruimte voor maximaal 2500 personen
- Plaats: Rotterdam

 • Van Zandvlietplein 1
  3077 AA Rotterdam
 • www.dekuip.nl / 010 4929444
   

Trouwlocatie arrangementen per stad

Trouwlocaties Noord-Holland  
Trouwlocatie Alkmaar: Trouwlocaties Alkmaar
Trouwlocatie Amsterdam: Trouwlocaties Amsterdam
Trouwlocatie Haarlem: Trouwlocaties Haarlem
   
Trouwlocaties Zuid-Holland  
Trouwlocatie Den Haag: Trouwlocaties Den Haag
Trouwlocatie Rotterdam: Trouwlocaties Rotterdam
Trouwlocatie Dordrecht: Trouwlocaties Dordrecht
Trouwlocatie Delft: Trouwlocaties Delft
Trouwlocatie Leiden: Trouwlocaties Leiden
Trouwlocatie Gouda: Trouwlocaties Gouda
Trouwlocatie Zoetermeer: Trouwlocaties Zoetermeer
Trouwlocatie Wassenaar Trouwlocaties Wassenaar
Trouwlocatie Scheveningen Trouwlocaties Scheveningen
   
Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Utrecht: Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Amersfoort: Trouwlocaties Amersfoort
   
Trouwlocaties Noord-Brabant  
Trouwlocatie Eindhoven: Trouwlocaties Eindhoven
Trouwlocatie Tilburg: Trouwlocaties Tilburg
Trouwlocatie Den Bosch: Trouwlocaties Den Bosch
Trouwlocatie Breda: Trouwlocaties Breda
Trouwlocatie Roosendaal: Trouwlocaties Roosendaal
   
Trouwlocaties Flevoland  
Trouwlocatie Almere: Trouwlocaties Almere
Trouwlocatie Lelystad: Trouwlocaties Lelystad
   
Trouwlocaties Limburg  
Trouwlocatie Maastricht: Trouwlocaties Maastricht
Trouwlocatie Venlo: Trouwlocaties Venlo
   
Trouwlocaties Groningen
Trouwlocatie Groningen: Trouwlocaties Groningen
   
Trouwlocaties Overijssel  
Trouwlocatie Zwolle: Trouwlocaties Zwolle
Trouwlocatie Enschede: Trouwlocaties Enschede
   
Trouwlocaties Gelderland  
Trouwlocatie Arnhem: Trouwlocaties Arnhem
Trouwlocatie Nijmegen: Trouwlocaties Nijmegen
Trouwlocatie Apeldoorn: Trouwlocaties Apeldoorn
   
Trouwlocaties Friesland  
   
Trouwlocaties Drenthe  
   
Trouwlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

TROUWLOCATIES IN ROTTERDAM

Wanneer het centrum van Rotterdam wat te druk voor jullie is, of jullie simpelweg meer gecharmeerd zijn van een plek buiten de stad, kun je ook kiezen voor een trouwlocatie in de omgeving van Rotterdam. Wat dacht je bijvoorbeeld van een trouwlocatie in Hellevoetsluis, of een mooie trouwzaal ergens in Vlaardingen, Capelle, Spijkenisse, Schiedam of Ridderkerk? Er zijn opties genoeg in ons aanbod. Wanneer jullie met je vrienden en familie nog door willen feesten tot in de late uurtjes en het feest op de trouwlocatie tot zijn einde is gekomen, is het zeker een aanrader om het centrum van Rotterdam te ontdekken. Bruisend tot diep in de nacht! Op het moderne Schouwburgplein liggen tientallen cafés, restaurants en discotheken die Rotterdam omtoveren tot de perfecte uitgaansstad. Voetballiefhebbers? Bezoek dan De Kuip eens, alleen van de buitenkant is het gebouw al de moeite waard om het eens in je leven gezien te hebben. Hebben jij en je partner een trouwlocatie gezien naar jullie wens, maar zou je graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, dan komen wij zo snel mogelijk terug op jullie verzoek. Op welke trouwlocatie Rotterdam de keuze ook gaat vallen, wij van wateenlocatie.nl wensen u en uw partner veel gelukkige jaren samen en een mooie dag toe!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact