Vergaderlocaties Enschede

ook voor de regio Oldenzaal, Hengelo en omgeving

Vergaderlocatie Enschede arrangementen

Op zoek naar een vergaderlocatie Enschede? We helpen je graag op weg. Vergaderen, vergaderen en nog eens vergaderen. We doen het maar al te graag! En als je effectief kijkt is het vaak goed besteedde tijd maar soms ook verlies. Elke baas zou willen dat de vergaderingen in en om Enschede enorm effectief zijn en waardevol zodat het bedrijf verder gaat. Maar dit is niet altijd het geval. Hebben jullie binnenkort een vergadering op het programma staan en zijn jullie op zoek naar een vergaderlocatie Enschede? Dan helpen we jullie graag op weg bij het vinden van deze bijzondere vergaderlocatie Twente. Of ben je op zoek naar zaalverhuur Enschede om je bedrijfsuitje te organiseren.  Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Enschede. Waar jullie keuze ook naar uit gaat, we hopen dat we jullie kunnen inspireren met ons vergaderlocatie Enschede aanbod zodat jullie alleen maar bezig kunnen zijn met hoe effectief jullie de vergadering kunnen krijgen. Zijn de agendapunten al voorbereid? Een goede vergadering in Enschede of omgeving toegewenst. We hebben ook een aanbod trouwlocatie Enschede of feestlocatie Enschede als je om een andere reden een feestje wilt vieren.

Vergaderlocaties regio Enschede vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderlocaties regio Enschede vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Enschede, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Enschede
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergadering met overnachting in Enschede

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Enschede of omgeving? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Fellini Enschede: vergaderlocatie in het centrum van Enschede
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Fellini Enschede: vergaderlocatie in het centrum van Enschede

Voor vergaderingen tot 50 personen.

Ben je op zoek naar een centraal gelegen vergaderlocatie in Enschede? En dan eentje waar je feesten kunt organiseren tot wel 300 personen? Of ben je op zoek naar een geschikte vergaderlocatie in het centrum van Enschede? Wellicht is Fellini Enschede een passende vergaderlocatie die aansluit bij jullie evenement. Bekijk hier de karakteristieken van deze vergaderlocatie in Enschede.

Smiley face Gelegen in het centrum van Enschede

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 300 pers. vergaderen tot: 50 pers.

Smiley face Terras aanwezig

Smiley face Parkeren in de omgeving

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Fellini Enschede, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Landgoed Het Rheins in Enter: vergaderlocatie op 23 km van het centrum van Enschede
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Landgoed Het Rheins in Enter: vergaderlocatie op 23 km van het centrum van Enschede

Voor vergaderingen tot 24 personen (optioneel met overnachting).

Ben je op zoek naar een mooie vergaderlocatie in de directe omgeving van Enschede? Of zoek je een vergaderlocatie waar je bijvoorbeeld ook kunt overnachten? Het veelzijdige Landgoed Het Rheins biedt de oplossing voor al deze evenementen.  Wil je weten wat er allemaal mogelijk is,  bekijk dan de belangrijkste eigenschappen van deze vergaderlocatie hieronder.

Smiley face Gelegen in Enter op 23 km van het centrum van Enschede

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 160 pers. vergaderen: max. 24 pers.

Smiley face Terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 160 pers. Kleinste: Max. 70 pers. 

Smiley face 5 verschillende ruimtes

Smiley face Parkeren bij de locatie

Smiley face Bijzonderheden: slaapgelegenheid met 22 kamers 

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Landgoed Het Rheins in Enter, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Het Wapen van Beckum in Hengelo: vergaderlocatie op 11 km van het centrum van Enschede
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Het Wapen van Beckum in Hengelo: vergaderlocatie op 11 km van het centrum van Enschede

Voor kleine en grote vergaderingen en congressen (tot 400 personen in theater setting).

Voor kleine en grote feesten, vergaderingen,  congressen of andere evenementen kun je uitstekend terecht bij het Wapen van Beckum in Hengelo. Met een maximale feestcapaciteit van maar liefst 500 personen kun je hier een heel leuk feest organiseren. In theateropstelling is het mogelijk om met 400 mensen te vergaderen. Bekijk hieronder de karakteristieken van deze leuke fvergaderlocatie in de directe omgeving van Enschede.

Smiley face Gelegen in Hengelo op 11 km van het centrum van Enschede

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 500 pers. theater: 400 pers.

Smiley face Terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 400 pers. Kleinste: Max. 75 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Het Wapen van Beckum in Hengelo, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Outdoor vergaderlocaties in Enschede, Oldenzaal, Hengelo, etc.: transpireren en inspireren
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor vergaderlocaties in Enschede, Oldenzaal, Hengelo, etc.: transpireren en inspireren

Ben je op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Enschede is dit mogelijk. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte outdoor vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Enschede of omgeving

Vergaderen en koken in Enschede of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Enschede of omgeving te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergader dag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chef kok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Enschede? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Enschede (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Enschede (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Wist je dit over Enschede?

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie Enschede? Deze prachtige plaats in Twente en provincie Overijssel is een prima uitvalsbasis wanneer je op zoek bent naar een mooie vergaderlocatie Enschede. Waar moet de vergaderlocatie allemaal aan voldoen? Wat voor eisen stel je aan een bedrijfsuitje Enschede? Kiezen jullie voor een locatie midden in de natuur? Of liever voor een vergaderlocatie in Enschede zelf. Net buiten Enschede kan ook aangezien de omgeving uiteraard ook de moeite waard is. We wensen jullie een enorm waardevolle vergadering toe in Enschede of omgeving.

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN ENSCHEDE

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie Enschede of omgeving? Op deze pagina kun je een aanbod vinden van diverse vergaderlocaties in allerlei verschillende klassen. Kiezen jullie voor een vergaderlocatie midden in de natuur of misschien net buiten het centrum? Hebben jullie al een idee hoeveel mensen er op de vergadering af gaan komen? Is dit een klein gezelschap of misschien juist een enorm aantal waardoor de locatie flexibel moet zijn. Wat is eigenlijk de reden van jullie vergadering? Is het een jaarbespreking van de plannen voor het komende jaar? Of is het een presentatie van een nieuw product wat jullie gaan lanceren? Maar ook brainstormsessies, trainingen en/of congressen zijn natuurlijk mogelijk. Gaan jullie liever wat verder van Enschede vandaan? Dan heeft de omgeving van Enschede ook voldoende mogelijkheden. Wat te denken van bijvoorbeeld Losser dicht bij de Duitse grens, Oldenzaal, Haaksbergen, Delden, Borne en/of Hengelo. Je ziet wel dat ook de omgeving van Enschede voldoende mogelijkheden heeft voor een onvergetelijke vergadering. Ben jij klaar voor de sessie? Kijk jij uit naar het moment dat de neuzen weer dezelfde kant uit staan en met frisse moed weer vooruit zal worden gewerkt. We wensen jullie een enorm effectieve vergadering op de vergaderlocatie omgeving Enschede toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact