Vergaderlocaties Enschede

ook voor de regio Oldenzaal, Hengelo en omgeving

feest.jpg

Vergaderlocatie Enschede arrangementen

Op zoek naar een vergaderlocatie Enschede? We helpen je graag op weg. Vergaderen, vergaderen en nog eens vergaderen. We doen het maar al te graag! En als je effectief kijkt is het vaak goed besteedde tijd maar soms ook verlies. Elke baas zou willen dat de vergaderingen in en om Enschede enorm effectief zijn en waardevol zodat het bedrijf verder gaat. Maar dit is niet altijd het geval. Hebben jullie binnenkort een vergadering op het programma staan en zijn jullie op zoek naar een vergaderlocatie Enschede? Dan helpen we jullie graag op weg bij het vinden van deze bijzondere vergaderlocatie Twente. Of ben je op zoek naar zaalverhuur Enschede om je bedrijfsuitje te organiseren.  Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Enschede. Waar jullie keuze ook naar uit gaat, we hopen dat we jullie kunnen inspireren met ons vergaderlocatie Enschede aanbod zodat jullie alleen maar bezig kunnen zijn met hoe effectief jullie de vergadering kunnen krijgen. Zijn de agendapunten al voorbereid? Een goede vergadering in Enschede of omgeving toegewenst. We hebben ook een aanbod trouwlocatie Enschede of feestlocatie Enschede als je om een andere reden een feestje wilt vieren.

Outdoors Holten: vergaderlocatie met teambuilding mogelijkheden op 41 km van het centrum van Enschede
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoors Holten: vergaderlocatie met teambuilding mogelijkheden op 41 km van het centrum van Enschede

Voor zakelijke groepen (niet particulier!) Foodtruck festivals met kampvuur gevoel, teambuilding activiteit, vergadering en overnachtingsmogelijkheden.

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in de omgeving van Enschede? En dan eentje met die dat speciale festival gevoel uitstraalt?! Wellicht is Outdoors Holten dan een mooie locatie voor jullie? Hier organiseer je je eigen Foodtruck Festival voor een groep van tot wel 1.000 personen. Ook is het mogelijk om bij Outdoors Holten te vergaderen en zelfs te overnachten tot wel 100 personen. En wat dacht je van de diverse teambuilding activiteiten zoals bijv. paintball en quad rijden? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Smiley face Gelegen in Holten op 41 km van het centrum van Enschede

Smiley face Maximale capaciteit: Foodtruck festival 1.000 pers. vergaderen: 50 pers.

Smiley face terras voor max. 500 personen

Smiley face Grootste ruimte: max. 50 pers.

Smiley face 4 locaties

Smiley face Gratis parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, paintball, quad rijden en diverse teambuilding activiteiten, mogelijkheid tot overnachten tot 100 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding activiteit, vergadering of zakelijk foodtruck festival in Holten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner in Enschede
excl. BTW vanaf
€91 p.p.

Vergaderarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner in Enschede

Inclusief heerlijk diner

Ben je op zoek naar een vergaderarrangement met een leuke vergaderbreak en een heerlijk diner? Dan is dit VR ontmantel de bom vergaderarrangement wellicht heel leuk voor jullie. Met behulp van VR technologie van jullie tijdens deze 1.5 uur durende vergaderbreak aan de slag om bommen onschadelijk te maken in teamverband. Hierbij genieten jullie ook nog eens van een heerlijk diner of lunch. De vergaderlocatie in Enschede is eveneens inbegrepen, evenals als benodigde vergader materialen. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met VR vergaderbreak, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Jacht naar de Heilige Graal vergaderarrangement met diner of lunch in Enschede
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Jacht naar de Heilige Graal vergaderarrangement met diner of lunch in Enschede

Inclusief heerlijk diner

Organiseer je binnenkort een vergadering en ben je op zoek naar een vergaderarrangement waar een leuke vergaderbreak is inbegrepen, evenals een lunch of diner? Ga dan op mystieke queeste naar de Heilige Graal in het centrum van de stad en vindt zo nieuwe inspiratie voor interessante vergader ideeën. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de vergaderlocatie in Enschede. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met op jacht naar de Heilige Graal vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch in Enschede
excl. BTW vanaf
€97 p.p.

Vergaderarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch in Enschede

Inclusief heerlijk diner

Door even je creatieve kant te laten spreken, zorg je ervoor dat je weer nieuwe inspiratie krijgt om nieuwe vergader inzichten te delen met elkaar. En dat is precies waarom dit Bob Ross schilder en vergaderarrangement zo interessant is. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de vergaderlocatie in Enschede. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met Bob Ross vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Landgoed Het Rheins in Enter: vergaderlocatie op 23 km van het centrum van Enschede
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Landgoed Het Rheins in Enter: vergaderlocatie op 23 km van het centrum van Enschede

Voor vergaderingen tot 24 personen (optioneel met overnachting).

Ben je op zoek naar een mooie vergaderlocatie in de directe omgeving van Enschede? Of zoek je een vergaderlocatie waar je bijvoorbeeld ook kunt overnachten? Het veelzijdige Landgoed Het Rheins biedt de oplossing voor al deze evenementen.  Wil je weten wat er allemaal mogelijk is,  bekijk dan de belangrijkste eigenschappen van deze vergaderlocatie hieronder.

Smiley face Gelegen in Enter op 23 km van het centrum van Enschede

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 160 pers. vergaderen: max. 24 pers.

Smiley face Terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 160 pers. Kleinste: Max. 70 pers. 

Smiley face 5 verschillende ruimtes

Smiley face Parkeren bij de locatie

Smiley face Bijzonderheden: slaapgelegenheid met 22 kamers 

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Landgoed Het Rheins in Enter, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergadering met Expeditie Robinson als vergaderbreak in Enschede
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Vergadering met Expeditie Robinson als vergaderbreak in Enschede

Ben je opzoek naar een vergaderarrangement met een leuke vergaderbreak? Wat dacht je dan van een Expeditie Robinson vergaderarrangement?! Combineer een nuttige vergadering met een inspirerende vergaderbreak in de buitenlucht. Na afloop hebben jullie nieuwe inspiratie gekregen voor de vergadering. Optioneel kun je de vergadering ook uitbreiden met een borrel, feest of een BBQ. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de vergaderlocatie in Enschede of omgeving. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met Expeditie Robinson als vergaderbreak, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Het Wapen van Beckum in Hengelo: vergaderlocatie op 11 km van het centrum van Enschede
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Het Wapen van Beckum in Hengelo: vergaderlocatie op 11 km van het centrum van Enschede

Voor kleine en grote vergaderingen en congressen (tot 400 personen in theater setting).

Voor kleine en grote feesten, vergaderingen,  congressen of andere evenementen kun je uitstekend terecht bij het Wapen van Beckum in Hengelo. Met een maximale feestcapaciteit van maar liefst 500 personen kun je hier een heel leuk feest organiseren. In theateropstelling is het mogelijk om met 400 mensen te vergaderen. Bekijk hieronder de karakteristieken van deze leuke fvergaderlocatie in de directe omgeving van Enschede.

Smiley face Gelegen in Hengelo op 11 km van het centrum van Enschede

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 500 pers. theater: 400 pers.

Smiley face Terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 400 pers. Kleinste: Max. 75 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Het Wapen van Beckum in Hengelo, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Fellini Enschede: vergaderlocatie in het centrum van Enschede
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Fellini Enschede: vergaderlocatie in het centrum van Enschede

Voor vergaderingen tot 50 personen.

Ben je op zoek naar een centraal gelegen vergaderlocatie in Enschede? En dan eentje waar je feesten kunt organiseren tot wel 300 personen? Of ben je op zoek naar een geschikte vergaderlocatie in het centrum van Enschede? Wellicht is Fellini Enschede een passende vergaderlocatie die aansluit bij jullie evenement. Bekijk hier de karakteristieken van deze vergaderlocatie in Enschede.

Smiley face Gelegen in het centrum van Enschede

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 300 pers. vergaderen tot: 50 pers.

Smiley face Terras aanwezig

Smiley face Parkeren in de omgeving

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Fellini Enschede, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Forteiland Ijmuiden: bijzondere vergaderlocatie op 184 km van Enschede
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Ijmuiden: bijzondere vergaderlocatie op 184 km van Enschede

Heisessie locatie in zee voor maximaal 250 personen met overnachtingsmogelijkheden.

Soms ben je op zoek naar echt iets bijzonders. En wat is er nu nog specialer dan je eigen eiland als locatie voor je vergadering, congres of teambuilding activiteit? Met de boot worden jullie vanaf de haven van IJmuiden naar het Forteiland gebracht, waarna jullie je in een andere wereld wanen. Op het forteiland zelf is er heel veel mogelijk. Van vergadering met of zonder feestelijk borrel tot workshops en teambuilding activiteiten.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen, overnachten is mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, vergadering, teambuilding, heisessie of zakelijk evenement op het bijzondere Forteiland Ijmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderen met overnachting in Forest Cabins Drents Friese Wold: ultieme kampvuurgevoel
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Vergaderen met overnachting in Forest Cabins Drents Friese Wold: ultieme kampvuurgevoel

Vanaf €60 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 4 tot wel 64 personen,

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie voor een meerdaagse heisessie? Een plek waar je tot rust komt in de natuur en kunt genieten van een schitterend kampvuur en een ontspannen sauna? Een plek waar je de perfecte balans kunt vinden tussen vergaderen, inspanning (op bijvoorbeeld de mountainbike) en ontspanning? Dan is deze unieke vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden een echte aanrader.?

Smiley face Gelegen in Hoogersmilde op 17 km van het centrum van Assen, 29 km van het centrum van Hoogeveen

Smiley face Maximale capaciteit vergaderen/teambuilding met overnachting: 64 pers. (16 vierpersoons tiny forrest houses)

Smiley face vergaderen in de buitenlucht (tent) of bij het kampvuur

Smiley face Voldoende parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, sauna, e-scooters, outdoor movie-night, mountainbiken, buiten koken, mogelijkheid tot overnachten tot 64 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, heidag of vergadering in Hoogersmilde, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderlocatie met festival gevoel: je eigen eiland 30 km onder Rotterdam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Vergaderlocatie met festival gevoel: je eigen eiland 30 km onder Rotterdam

Vanaf €75 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 4 tot wel 30 personen,

Ben je op zoek naar een heel bijzondere vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden? Pak het dan meteen goed aan en ga gewoon voor je eigen eiland. Op dit mooie eiland vind je een herberg met 6 hotelkamers, 20 glamping tenten en een herberg met 100 zitplekken. Het eiland is enkel te bereiken via een pont of natuurlijk jullie privéboot (optioneel). Eet, dans, feest of geniet van een heerlijk kampvuur en keer vol nieuwe energie weer terug naar de bewoonde wereld.

Smiley face Gelegen in Tiengemeenten op 30 km onder Rotterdam

Smiley face Grootste zaal: max. 100 pers.

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur, silent disco

Wil je meer informatie over het organiseren van je vergadering op je eigen eiland, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Beachfun vergaderarrangement op het strand van Scheveningen
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Beachfun vergaderarrangement op het strand van Scheveningen

Optioneel met overnachtingen, BBQ, borrel en meer.

Organiseer je binnenkort een strategische heisessie of andere vergadering of zakelijk evenement en wil je dan het liefst een inspirerende locatie vinden met overnachtingsmogelijkheden? Dan mag het heerlijke strand van Scheveningen natuurlijk niet ontbreken op je shortlist. Geniet van een heerlijke stranddag met diverse mogelijke strandactiviteiten, zoals Archery Tag, Beachsoccer, Beachvolleybal, katapult bouwen, Expeditie Robinson en meer en combineer dit met een interessante vergadering met in de avond een duik in het nachtleven van de badplaats en tenslotte een overnachting (optioneel) ter plaatse.

Biestheuvel: vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden op 13 km van Eindhoven
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Biestheuvel: vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden op 13 km van Eindhoven

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 750 personen.

Zoek je een leuke vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden? Dan zou je makkelijk kunnen denken aan de Biestheuvel in Hoogcasteren. In deze locatie kunnen feesten worden geheven tot 750 personen (400 in theater setting). Leuk is ook dat er bij deze locatie kan worden overnacht in een mooie groepsaccommodatie en dat het mogelijk is om leuke teambuilding activiteiten te ondernemen.

Smiley face Gelegen in Hoogcasteren op 13 km ten Westen van Eindhoven

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 750 pers. theater: 400 pers.

Smiley face mooi terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 400 pers. Kleinste: Max. 100 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: ook mogelijk met overnachting (groepsaccommodatie voor 36 personen), teambuilding activiteiten mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Biestheuvel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je vergadering in STAD
excl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je vergadering in Enschede

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Wil je je feest, vergadering of congres een lekkere Oktoberfest sfeer geven? Dan is deze Foodtruck op locatie met Duitse worsten misschien wel iets voor jullie. Diverse broodjes met Duitse worsten kunnen worden bereid (zelfs vegaworsten). En de worsten worden vergezeld met heerlijke verse frites. Bij dit alles past natuurlijk ook een lekker Duits biertje (waar optioneel voor kan worden gezorgd door de Foodtruck cateraar). Ben je benieuwd geworden naar dit Duitse OKtoberfest worst Foodtruck concept voor tijdens je vergadering in Enschede? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Pizza Foodtruck voor tijdens je vergadering in Enschede
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Pizza Foodtruck voor tijdens je vergadering in Enschede

Min. besteding €1200: verse Pizza en Italiaanse drankjes (optioneel), groepen tot 250 personen

Van al dat vergaderen kun je flink honger krijgen. Goede catering kan dan cruciaal zijn voor het slagen van het evenement. Wat dacht je ervan om de gasten te laten genieten van vers bereide pizza´s gemaakt in een pizza Foodtruck door een echte pizzachef? De cateraar zal tot 3 mobiele ovens meenemen om alle gasten op tijd van een heerlijke pizza te voorzien. Uiteraard ia het mogelijk om de pizza´s te begeleiden met bijpassende drankjes als Italiaanse bieren, wijnen en non-alcoholische aperitieven. Het is zelfs mogelijk om een pizza workshop te volgen voor maximaal 45 personen (tegen meerprijs). Ben je benieuwd geworden naar dit Pizza Foodtruck concept voor tijdens je vergadering in Enschede? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Wist je dit over Enschede?

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie Enschede? Deze prachtige plaats in Twente en provincie Overijssel is een prima uitvalsbasis wanneer je op zoek bent naar een mooie vergaderlocatie Enschede. Waar moet de vergaderlocatie allemaal aan voldoen? Wat voor eisen stel je aan een bedrijfsuitje Enschede? Kiezen jullie voor een locatie midden in de natuur? Of liever voor een vergaderlocatie in Enschede zelf. Net buiten Enschede kan ook aangezien de omgeving uiteraard ook de moeite waard is. We wensen jullie een enorm waardevolle vergadering toe in Enschede of omgeving.

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN ENSCHEDE

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie Enschede of omgeving? Op deze pagina kun je een aanbod vinden van diverse vergaderlocaties in allerlei verschillende klassen. Kiezen jullie voor een vergaderlocatie midden in de natuur of misschien net buiten het centrum? Hebben jullie al een idee hoeveel mensen er op de vergadering af gaan komen? Is dit een klein gezelschap of misschien juist een enorm aantal waardoor de locatie flexibel moet zijn. Wat is eigenlijk de reden van jullie vergadering? Is het een jaarbespreking van de plannen voor het komende jaar? Of is het een presentatie van een nieuw product wat jullie gaan lanceren? Maar ook brainstormsessies, trainingen en/of congressen zijn natuurlijk mogelijk. Gaan jullie liever wat verder van Enschede vandaan? Dan heeft de omgeving van Enschede ook voldoende mogelijkheden. Wat te denken van bijvoorbeeld Losser dicht bij de Duitse grens, Oldenzaal, Haaksbergen, Delden, Borne en/of Hengelo. Je ziet wel dat ook de omgeving van Enschede voldoende mogelijkheden heeft voor een onvergetelijke vergadering. Ben jij klaar voor de sessie? Kijk jij uit naar het moment dat de neuzen weer dezelfde kant uit staan en met frisse moed weer vooruit zal worden gewerkt. We wensen jullie een enorm effectieve vergadering op de vergaderlocatie omgeving Enschede toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.


Wateenlocatie.nl
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact