Evenementenlocaties door heel Nederland

Van bijzondere evenementenlocaties tot evenementenhal

Evenementenlocaties voor elk evenement

Een evenementenlocatie vinden is leuk werk. Jouw evenement verdient de mooiste locatie en wat is er leuker dan zoeken naar een geschikte plek? Je komt zo immers al helemaal in de stemming! Ben je op zoek naar een locatie binnen of zoek je juist evenementenlocaties buiten? Daarnaast zal je rekening moeten houden met jouw soort evenement. Ga je een groot swingend feest vieren, waarbij trommelvliezen op knappen komen te staan? Of wordt het een bijeenkomst voor huishoudelijke kwesties? Wil je een groot kookfestijn gaan geven of wordt het een kinderevenement wat heel erg druk schijnt te worden? Alle soorten evenementen eisen iets anders en jij zal daar goed over na moeten denken om niet van een koude kermis thuis te komen. Bij het organiseren van een kermis zal je evenementenlocaties moeten uitzoeken die buiten zijn, waar je vergunning hebt voor zo'n activiteit, waar stroom voor handen is en waar herrie gemaakt mag worden. We hopen je daarom te inspireren met dit evenementenlocatie aanbod en wensen je bij voorbaat een geslaagd evenement toe.

Maak hieronder nu eerst je keuze:

Trouwlocatie    

Evenementenlocatie voor je bruiloft

De keuze voor de juiste trouwlocatie legt de basis voor een hele bijzondere dag. Met de keuze van de optimale evenementlocatie is een belangrijk deel van het eisenpakket immers vervuld. Maar het is niet alleen het eindresultaat dat telt. Voor veel mensen maakt het kiezen van een trouwlocatie immers deel uit van het proces van langzaam toeleven naar de grote dag. Steeds vroeger beginnen mensen met zoeken om er zeker van te zijn dat de gewenste evenementenlocatie nog altijd beschikbaar is. Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale trouwlocatie. Meer weten? Klik dan door naar onze trouwlocatie pagina.

 • De mooiste locatie voor je bruiloft
 • Meer informatie? Klik hier voor bruiloftlocaties!
Evenementenlocatie symposia    

Evenementenlocaties voor seminars en symposia

Breng een heleboel gelijkgestemde experts, vakgenoten of studenten bij elkaar. Zorg vervolgens voor interessante sprekers, boeiende presentaties of inspirerende workshops en nieuwe ideeën en bijzondere nieuwe strategieën zullen zich al snel openbaren. Mits er natuurlijk is gezorgd voor een passende evenementenlocatie die goed aansluit bij de wensen van de organisatoren. Ook hierbij bieden wij uiteraard uitkomst. Wij helpen je graag verder op weg bij het vinden van de ideale evenementenlocatie voor je seminar of symposium. Wil je meer weten? Klik dan door naar onderstaande pagina.

 • De beste eventlocaties voor je seminar of symposium
 • Meer informatie? Klik hier voor symposium locaties!
   
Congreslocaties    

Evenementenlocaties voor conferentie of congres

Congressen bestaan al heel lang en zijn nog altijd een van de belangrijkste manieren om nieuwe kennis te delen met vakgenoten en andere belanghebbenden. Behalve het hoofdthema wat als het ware de rode lijn vormt die aan de basis staat van het congres en vaak plenair wordt behandeld, zijn er vaak ook meerdere subthema s in kleinere zaaltjes. Daarnaast is misschien wel de meest waardevolle opbrengst de uitwisseling van informatie die op informele wijze plaatsvindt. Om al deze processen op een optimale manier plaats te laten vinden, is het van belang om de juiste evenementenlocatie te vinden die aansluit bij alle wensen en eisen.

 • Van congreslocaties tot dagvoorzitters
 • Meer informatie? klik hier voor congreslocaties!
Beurslocaties    

Evenementenlocaties voor beurzen

Een beurs organiseren valt niet mee. Een belangrijke vraag blijft immers hoeveel mensen er daadwerkelijk deelnemen aan het betreffende evenement. De locatie moet groot genoeg zijn voor het geval de beurs een doorslaand succes is. Valt de opkomst echter tegen dan wil je als organisator niet blijven zitten met verlies.het is daarom heel belangrijk om de beurslocatie slim te kiezen. Naast imponerende sprekers en charismatische dagvoorzitters, helpen we dan ook graag verder in je speurtocht naar de ideale evenementenlocatie voor je beurs. Klik op de onderstaande weblink voor meer informatie.

 • Van beurslocaties tot sprekers
 • Meer informatie? Klik hier voor beurslocaties!
Evenementenlocaties productpresentaties    

Evenementenlocaties voor productpresentaties

De binnenlandse en buitenlandse pers is uitgelopen, nadat je de uitnodiging voor het evenement hebt uitgestuurd. De zaal maakt een zenuwachtige indruk. Dan gaat het licht uit. Een spot gaat aan. Muziek neemt langzaam de zaal over als de spectaculaire openingsact zijn werk doet en iedereen in vervoering brengt. De aandacht van het publiek is gewonnen. Dan komt het moment waarop iedereen heeft gewacht: de presentatie van het product. Alles draait natuurlijk om het vinden van een evenementenlocatie die aansluit bij het product en de doelgroep. Hierbij helpen we je graag. Klik op onderstaande weblink voor meer informatie.

Feestlocaties    

Evenementenlocaties voor particuliere en zakelijke feesten

Het is voor veel bedrijven het hoogte punt van het jaar: het jaarlijkse bedrijfsfeest. En als jij de taak op je hebt genomen om dit evenement te organiseren, dan wil je natuurlijk laten zien wat je in huis hebt. Hetzelfde geldt natuurlijk als je een particulier evenement gaat organiseren. In alle gevallen weet je dat de keuze van de evenementenlocatie bepalend kan zijn voor het succes van het evenement. Wij begrijpen dat natuurlijk als geen ander. Hierbij helpen we je graag verder op weg. Klik op onderstaande weblink voor meer informatie.

 • Eventlocaties voor zowel zakelijke en particuliere feesten
 • Meer informatie? Klik hier voor feestlocaties!
klantendag locaties    

Evenementenlocatie voor een klantendag

Elke klant is belangrijk. En soms is het verstandig om de klanten persoonlijk te laten merken hoe belangrijk precies. Een klantendag wordt speciaal hiervoor georganiseerd. Een mooie gelegenheid om de klant eens goed in het zonnetje te zetten. En dat niet alleen. Een klantendag kan ook een goede gelegenheid zijn om te leren van je klanten en nieuwe producten te testen of nieuwe ideeën op te doen. Ook voor wat betreft de klantendag geldt dat de basis wordt gelegd aan de hand van de keuze voor een bepaalde evenementenlocatie. Hierbij helpen we je graag verder op weg. Klik op onderstaande weblink voor meer informatie.

 • Van locaties voor klantendagen tot entertainment
 • Meer informatie? Klik hier voor klantendag locaties!
   
Evenementenlocaties overige bedrijfsevenementen    

Evenementenlocaties voor overige bedrijfsevenementen

Natuurlijk zijn er nog een heleboel zakelijke evenementen te bedenken die niet vallen onder de bovenstaande categorieën. Van persconferenties tot modeshows, van incentives tot aandeelhoudersvergaderingen. Sommige evenementen vallen in de buitencategorie. Wellicht qua omvang en heb je een voetbalstadion nodig om het evenement te organiseren. Misschien qua complexiteit? Of ben je vooral op zoek naar een originele kijk op het evenement. We helpen je ook graag aan een passende evenementenlocatie voor deze aanvragen. Klik op onderstaande weblink voor meer informatie.

Evenementenlocaties in spetterende overvloed

Een evenementenlocatie zal jou vaak kunnen helpen met jouw voorgenomen evenement. Zij hebben ervaring en weten precies waar je op moet letten of hebben nog andere leuke ideeën voor je. Er zijn ook evenementenlocaties die niet alleen locaties verhuren, maar ook arrangementen hebben voor een leuk evenement. Leuk voor teambuilding, bijvoorbeeld, of voor een spetterend sportevenement. De ligging van de evenementenlocaties is uiteraard ook belangrijk. Is het goed te bereiken voor jouw gasten? Wordt het een besloten evenement: is het goed af te sluiten zodat het ook besloten blijft? Droom jij van een groot evenement waar iedereen nog lang over zal napraten? Dan zijn juist deze kleine dingetjes een punt op zich. Ze worden zo snel vergeten omdat alle aandacht uitgaat naar de grote zaken, zoals muziek, podia of catering. Maar ook dit soort kleine zaken kan jouw feest breken of maken... Begin op tijd en geniet van alle ervaringen die je meemaakt tijdens het zoeken naar de meest geschikte locatie!

Evenementenlocatie arrangementen per stad

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Evenementenlocaties Noord-Holland  
Evenementenlocatie Alkmaar: Evenementenlocaties Alkmaar
Evenementenlocatie Amsterdam: Evenementenlocaties Amsterdam
Evenementenlocatie Haarlem: Evenementenlocaties Haarlem
   
Evenementenlocaties Zuid-Holland  
Evenementenlocatie Den Haag: Evenementenlocaties Den Haag
Evenementenlocatie Rotterdam: Evenementenlocaties Rotterdam
Evenementenlocatie Dordrecht: Evenementenlocaties Dordrecht
Evenementenlocatie Delft: Evenementenlocaties Delft
Evenementenlocatie Leiden: Evenementenlocaties Leiden
Evenementenlocatie Gouda: Evenementenlocaties Gouda
Evenementenlocatie Zoetermeer: Evenementenlocaties Zoetermeer
Evenementenlocatie Wassenaar Evenementenlocaties Wassenaar
Evenementenlocatie Scheveningen Evenementenlocaties Scheveningen
   
Evenementenlocaties Utrecht
Evenementenlocatie Utrecht: Evenementenlocaties Utrecht
Evenementenlocatie Amersfoort: Evenementenlocaties Amersfoort
   
Evenementenlocaties Noord-Brabant  
Evenementenlocatie Eindhoven: Evenementenlocaties Eindhoven
Evenementenlocatie Tilburg: Evenementenlocaties Tilburg
Evenementenlocatie Den Bosch: Evenementenlocaties Den Bosch
Evenementenlocatie Breda: Evenementenlocaties Breda
Evenementenlocatie Roosendaal: Evenementenlocaties Roosendaal
   
Evenementenlocaties Flevoland  
Evenementenlocatie Almere: Evenementenlocaties Almere
Evenementenlocatie Lelystad: Evenementenlocaties Lelystad
   
Evenementenlocaties Limburg  
Evenementenlocatie Maastricht: Evenementenlocaties Maastricht
Evenementenlocatie Venlo: Evenementenlocaties Venlo
   
Evenementenlocaties Groningen
Evenementenlocatie Groningen: Evenementenlocaties Groningen
   
Evenementenlocaties Overijssel  
Evenementenlocatie Zwolle: Evenementenlocaties Zwolle
Evenementenlocatie Enschede: Evenementenlocaties Enschede
   
Evenementenlocaties Gelderland  
Evenementenlocatie Arnhem: Evenementenlocaties Arnhem
Evenementenlocatie Nijmegen: Evenementenlocaties Nijmegen
Evenementenlocatie Apeldoorn: Evenementenlocaties Apeldoorn
   
Evenementenlocaties Friesland  
   
Evenementenlocaties Drenthe  
   
Evenementenlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

EVENEMENTENLOCATIES DOOR HEEL NEDERLAND

Een evenement organiseren in één van de grote steden is één van de mogelijkheden voor een mooi succes en een prima bereikbaarheid. Organiseer je een evenement wat spettert, dan is de moderne omgeving van Rotterdam natuurlijk een prachtig uitgangspunt. Amsterdam en Utrecht bieden juist meer sfeer door de oude gebouwen en de grachten. Je kunt daar op veel plekken terecht, zowel buiten als binnen. Den Haag heeft van alles waaruit je kunt kiezen: ook het strand is in de buurt! Wil je meer richting het zuiden dan zal Eindhoven voor jou een mooie locatie zijn.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact