Vergaderlocaties Den Haag

ook voor de regio Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en omgeving

Vergaderlocatie Den Haag arrangementen

Op zoek naar een vergaderlocatie Den Haag? Samen met je collega’s een goede locatie voor een constructieve vergadering? We helpen je graag op weg naar het vinden van een goede vergaderlocatie Den Haag. Wat zijn de doelen voor dit jaar, welke zaken hebben een overlap en hoe gaan we dit combineren om deze gezamenlijke doelen samen te bereiken. Vergaderen is ook een proces. Je werkt hard aan de voorbereiding van de vergadering in de vergaderlocatie Den Haag, je gaat met iedereen vergaderen en maakt concreet afspraken. Als laatste ga je vervolgens ook kijken welke acties er liggen en wie wat gaat doen. Op deze manier ga je constructief vergaderen en zal deze vergadering van toegevoegde waarde zijn voor jezelf, het team en natuurlijk ook het bedrijf. Want zoals je weet zie je directe collega’s vaak meer dan je huis (hoe gek het ook klinkt). Dan is een samenwerking niet alleen voor het bedrijf belangrijk maar ook voor jezelf en uiteraard je werkplezier in je dagelijkse werk. We hopen dat we je goed op weg kunnen helpen met een aantrekkelijk aanbod vergaderlocaties Den Haag en omgeving (kijk voor workshops op Onemotion workshops Den Haag). Ook hebben we een divers aanbod met zaalverhuur Den Haag, trouwlocaties Den Haag en/of feestlocaties Den Haag. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Den Haag. We wensen je alvast een prettige en constructieve vergadering bij de vergaderlocatie Den Haag.

Maak hieronder je keuze!

Functionele vergaderlocaties Den Haag voor kleine groepen t/m 19 personen

Functionele vergaderlocaties Den Haag voor kleine groepen t/m 9 personen

Wil je in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Den Haag, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en omgeving? En zijn jullie met een relatief kleine groep tm 9 personen? Dan zul je misschien al gemerkt hebben, dat veel vergaderlocaties enkel geschikt zijn voor grotere groepen. Om je toch van dienst te kunnen zijn, hebben we in de onderstaande tabel een aantal goede vergaderlocaties voor kleine groepen weergegeven. Locaties waarbij je uiteraard gebruik kunt maken van moderne vergaderhulpmiddelen? Is een goede bereikbaarheid (en parkeergelegenheid) een vereiste? Bekijk daarom hieronder het overzicht van onze huisvergaderlocaties in de omgeving van Den Haag. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.                     

 Huisvergaderlocaties # pers. Opmerking Klik
 Den Haag Zuid t/m 9 Zuid meer info    
 Den Haag Centrum t/m 9        Centrum meer info    
 Den Haag Centrum t/m 9 Centrum meer info    
 Den Haag Centrum t/m 9 Centrum meer info    
 Den Haag Centrum t/m 9 Centrum meer info    
 Den Haag Centrum t/m 9 Centrum meer info    


Wil je dat we de beschikbaarheid gratis voor je checken en je in contact brengen met de nog beschikbare vergaderlocaties? Vul dan het meer informatie formulier in en dan zullen we de 2 best passende en nog altijd beschikbare huislocaties vragen om je gratis en vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op de onderstaande link te klikken.

Functionele vergaderlocaties Den Haag

Functionele vergaderlocaties Den Haag voor grote groepen (vanaf 10 personen)

Ben je met een grote groep (meer dan 10 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderlocatie in Den Haag, Leidschendam-Voorburg of Wassenaar etc. die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.  Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Den Haag

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Den Haag Centraal en Hollands Spoor

Komen de deelnemers aan je vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergadering plaats te vinden op loopafstand van één van de NS station van Den Haag: Centraal, Hollands Spoor, Mariahoeve, Laan van NOI, Moerwijk of Ypenburg? Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties op loopafstand van een NS station. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Den Haag vlak bij de snelweg

Vergaderlocaties regio Den Haag vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Den Haag, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderlocatie Den Haag arrangementen
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Den Haag arrangementen

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie in Den Haag of omgeving Wassenaar, Voorschoten, Leidschendam-Voorburg etc.? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderlocatie service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Den Haag

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Den Haag bij heide, bossen, op het water of het strand

Inspirerende vergaderlocaties Den Haag bij heide, bossen, op het water of het strand

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Den Haag of omgeving: transpireren en inspireren

Outdoor vergaderlocaties in Den Haag of omgeving: transpireren en inspireren

Ben je op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke Outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Den Haag, Leidschendam-Voorburg of Wassenaar is dit mogelijk. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte outdoor vergaderlocaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Den Haag of omgeving

Vergaderen en koken in Den Haag of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Den Haag te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Den Haag? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Den Haag (licht actief, dus niet erg fysiek)

Vergaderen met teambuilding in Den Haag (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Den Haag

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Den Haag, Leidschendam-Voorburg of Wassenaar? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatie Den Haag partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Den Haag
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Den Haag

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Den Haag of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Wist je dit over Den Haag?

's-Gravenhage of ook wel beter bekend als Den Haag is de prachtige hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Met zijn ligging dichtbij de kust en tevens aan te merken als randstad. Met meer dan een miljoen inwoners is het niet gek dat er ook voldoende vraag is naar zaalverhuur Den Haag. O.a. de regering, het parlement en de residentie van ons koninklijk huis is in de mooie stad Den Haag gevestigd. Met al deze belangrijke plekken is het niet gek dat Den Haag eigenlijk een soort van hoofdstad functie vervult. Zoveel verschillende mensen, bezoekers en toeristen zorgen er ook voor dat de vraag naar het huren van een feestzaal aantrekt. Ben je op zoek naar een locatie om een bijzondere verjaardag te vieren? OF zoek je een locatie in verband met een leuk bedrijfsuitje Den Haag? Den Haag heeft een aantal erg bijzondere plaatsen waar je diverse evenementen kunt laten plaatsvinden.

   

Moderne vergaderlocatie in Den Haag: Meeting Center New Babylon

Ben je op zoek naar een prachtige feestzaal in omgeving Den Haag? Dan helpen we je graag op weg met een bijzondere locatie midden in de bosrijke duinen. Wie namelijk Wassenaar kent weet dat je er naast de prachtige villa’s ook Duinrell kunt vinden. Dit attractiepark bestaat al jaren en heeft meer te bieden dan alleen vermaak voor jong en oud. Op het park staat namelijk het mooie ''Duinrell Plaza'' wat de beschikking heeft over een divers aanbod aan feestzalen. Met diverse zalen is dit een feestlocatie die je zal verrassen en ervoor kan zorgen dat je een onvergetelijk feest zult hebben. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel de verschillende zalen en mogelijkheden die ''Duinrell Plaza'' te bieden heeft.

- Van 50 tot 550 personen
- Meerdere zalen beschikbaar
- Plaats: Wassenaar

 • Anna van Buerenplein 41a
  2595 DA Den Haag
 • www.newbabylon.nl / 070 7779520
   
   

Vergaderlocatie aan het strand in Den Haag: Het Zuiderstrand Theater

Zin in feestje? Millers in Den Haag ben je misschien al wel eens tegengekomen tijdens een nachtje doorhalen in de stad, maar wist jij dat deze locatie ook over zalen beschikt waar jij een besloten feest kunt geven? Er zijn in totaal drie zalen in verschillende groottes beschikbaar voor elke gelegenheid. Een borrel? Presentatie? Of misschien gewoon een verjaardag? Alles is bespreekbaar met Millers. Via de website kun je meer informatie aanvragen over deze sfeervolle locatie in Den Haag. Kijk snel verder naar wat deze zaalverhuur nog meer te bieden heeft.

- Clubstijl & Flexibel
- Ruimte voor maximaal 800 personen
- Geen eigen catering of drank
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Den Haag

 • Houtrustweg 505
  2583 WB Den Haag
 • www.zuiderstrandtheater.nl / 070 8800333
   
   

Sfeervolle vergaderlocatie in Den Haag: Om de Hoek

De kinderen ongestoord laten spelen in de tuin terwijl je zelf op het terras zit te kletsen met je familie? Een uitstapje naar het strand? Lekker lunchen en ondertussen genieten van de prachtige omgeving? Dat kan bij deze charmante locatie in Wassenaar! Oostdorperhoeve is een perfecte locatie nabij Den Haag en dus ook vlakbij het strand. Ideaal voor een familiefeest, borrel of speciale gelegenheid. Parkeren is geen probleem! Zoek jij al tijden naar locatie als deze? Bezoek snel de website.

- Romantisch en charmant
- Geen eigen catering of drank
- Parkeerruimte op locatie
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Wassenaar

 • Schuytstraat 52
  2517 XG Den Haag
 • www.omdehoek.nl / 070 3636995
   
   

Klassieke vergaderlocatie nabij Den Haag: Kasteel Duivenvoorde

Het strand van Scheveningen is een populaire plek in de zomer, maar ook in het najaar wordt het strand en het mooie uitzicht gewaardeerd door zijn bezoekers. Een zaal met uitzicht op het strand en de zee kan je feestelijke- en of zakelijke gelegenheid extra sfeer geven. Wanneer je op zoek bent naar zo’n locatie, kom dan eens naar ‘’Buena Vista’’, een gezellige beachclub gevestigd op het strand van Scheveningen. Zijn ongedwongen huiskamersfeer en relaxte inrichting maken het een zaal waar je je vooral erg op je gemak zal voelen. Het personeel van ‘’Buena Vista’’ vind duurzaamheid erg belangrijk. Daarom werken ze in de keuken met biologische producten, heerlijke Haagse streekproducten ten staat de BBQ altijd voor je klaar. Klinkt goed? Kom dan snel eens langs op het strand van Scheveningen!

- Van 50 tot 1000 personen
- Uniek uitzicht op zee
- Plaats: Scheveningen

 • Laan van Duivenvoorde 4
  2252 AK Voorschoten
 • www.kasteelduivenvoorde.nl / 071 5613752
   
   

Vergaderlocatie in Den Haag: Fokker Terminal

Zoek je een rustige en stijlvolle locatie voor een lezing, debat, of symposia? Of wil je een presentatie houden? Idazaal in Den Haag is dan uitermate geschikt voor jou. Op het gebied van technische ondersteuning en apparatuur kan Idazaal van alles voor jou regelen. Wil je ook nog catering erbij? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Zowel uw eigen cateraar als de aanbevolen cateraars van deze locatie. Alles is te overleggen, waardoor deze locatie uitermate flexibel is. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw bijeenkomst? Bekijk snel de website voor meer informatie.

- Klassiek
- Ruimte voor maximaal 150 personen
- Eigen catering of drank in overleg
- Plaats: Den Haag

 • Binckhorstlaan 249
  2516 BB Den Haag
 • www.fokkerterminal.nl / 06 52038755
   
   

Professionele vergaderlocatie: The Globe

Zoek jij een echte sfeervolle locatie in het centrum van Den Haag voor jouw feest? In dit Café in Den Haag word je meegenomen in de 17e-eeuwse sferen. Een warme, unieke plek vol mogelijkheden, daar staat Café Restaurant Rootz om bekend. Van jubileumfeest en verjaardag tot een vrijgezellenfeest, deze plek is geschikt voor elk moment waar jij een feestje voor wilt geven. Deze locatie in Den Haag is goed bereikbaar met het ov, binnen vijf minuten bereikbaar vanaf het station. Ook zijn er parkeerplekken beschikbaar voor de feestgangers die met de auto komen. Bezoek snel de website van Cafe Restaurant Rootz

- Knus / bruin café
- Ruimte voor maximaal 800 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarage aan de overkant
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Den Haag

 • Waldorpstraat 13A
  2521 CA Den Haag
 • www.theglobeden-haag.nl/ 070 3220010
   
   

Inspirerende vergaderlocatie Den Haag: Igluu

In het hartje van Den Haag vind je ‘t Syndicaat. Wat van buiten misschien simpel oogt, is in werkelijkheid een veelzijdige locatie met personeelsleden die hun uiterste best doen om voor jou een prachtige dag te organiseren. Elke gelegenheid kan zo simpel of luxe gemaakt worden als jij wilt. Wil jij alles vastleggen op camera? ‘t Syndicaat werkt samen met een perfecte fotograaf die graag kiekjes schiet van jouw feest. Dus ben je op zoek naar flexibele en knusse locatie in Den Haag, met veel mogelijkheden? Kijk snel verder op de website voor meer informatie!

- Flexibel en knus
- Ruimte voor maximaal 200 personen
- Geen eigen catering of drank
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Den Haag

 • Louis Couperusplein 2
  2514 HP Den Haag 
 • www.igluu.nl / 085 7737703
   
   

Stijlvolle vergaderlocatie in Den Haag: Het Mauritshuis

Golf, bowlen, sporten, eten en feestjes vieren, dat zijn de specialiteiten van Ockenburgh Active in Den Haag. Wil jij je feestje vieren op een multifunctionele plek met veel mogelijkheden? En vind jij een all-in arrangement ideaal? Kies dan voor Ockenburgh Active in Den Haag! Parkeren kan al voor €2,50 per auto en met het openbaar vervoer ben je er ook zo! Ga dan snel door naar de website voor meer informatie.

- Gezellig en modern
- Ruimte voor maximaal 200 personen
- Geen eigen catering of drank
- Betaald parkeren per auto voor onbepaalde tijd
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer

 • Plein 29
  2511 CS Den Haag
 • www.mauritshuis.nl / 070 3023456
   
   

Unieke vergaderlocatie: Hospitality & Events Kyocera Stadion

Zoek jij ook een plek in het hartje van Den Haag waar persoonlijke aandacht en genieten centraal staat. Waar een prachtige locatie beschikbaar is met een lichte en knusse zaal, geschikt voor jouw bijeenkomst, borrel of feest? Dit lijkt misschien onmogelijk maar Bar & Restaurant Milú biedt dit allemaal aan. Je voelt je warm ontvangen en de faciliteiten zijn optimaal! Er is een parkeergarage in de omgeving en met openbaar vervoer ben je er zo. Wil jij ook warm ontvangen worden en gebruik maken van deze ideale locatie? Wil jij meer informatie? Bezoek dan snel de website.

- Gastvrij en culinair
- Ruimte voor maximaal 200 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages op loopafstand
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Den Haag

 • Haags Kwartier 55
  2491 BM Den Haag
 • www.kyocerastadionevents.nl/ 070 3054500
   
   

Landelijke vergaderlocatie: Landgoed Te Werve

Zoek jij een locatie voor een intieme gelegenheid? Een borrel? Een presentatie of gewoon een leuk feest? Brasserie Berlage staat met een professioneel team voor jou klaar. Deze locatie in Den Haag in het midden van een mooie groene omgeving, oogt warm maar ook creatief en artistiek. Oftewel ook nog perfect voor een creatieve brainstorm of inspirerend evenement. Kijk snel voor meer informatie op de website van Brasserie Berlage, en kom erachter wat deze prachtlocatie nog meer te bieden heeft voor jou!

- Artistiek en gemoedelijk
- Ruimte voor maximaal 125 personen
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeren
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Den Haag

 • Van Vredenburchweg 105
  2283 TC Rijswijk
 • www.tewerve.nl / 070 4152185

   

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN DEN HAAG

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in de omgeving van Den Haag? Bekijk dan of het aanbod op deze pagina of onze speciale vergaderlocatie Den Haag website. Een locatie net buiten deze grote stad waar je rustig met je bedrijf kunt terugtrekken om belangrijke punten te bespreken. Even niet in de omgeving van het bedrijf om zo ook de inspiratie een extra boost te geven? De plaats Den Haag heeft natuurlijk een bijzondere locatie waar je diverse bijzondere vergaderlocaties kunt vinden. Wat te denken van de badplaats Scheveningen waar in de zomermaanden half Nederland op bezoek komt, de prachtige duinen of mooie natuurgebieden. Er is voor ieder wat wils. Ook een vergaderlocatie omgeving Den Haag is een toegevoegde waarde aan jullie vergadering in de omgeving van de mooie stad Den Haag. We wensen jullie een inspirerende vergadering toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact