Vergaderlocaties Den Bosch

ook voor de regio Uden, Oss, Boxtel, Veghel, Heusden en omgeving

Vergaderlocatie Den Bosch arrangementen

Vergaderen in Den Bosch is een belangrijk onderdeel van de werkweek. Dagelijks komen en gaan er dus mensen uit heel Nederland Den Bosch binnen om te werken, te bezoeken of misschien wel te vergaderen. Hebben jullie binnenkort een vergadering op een vergaderlocatie Den Bosch? En ben jij de organisator van deze vergadering? We helpen je graag op weg bij het vinden van een perfecte vergaderlocatie in Den Bosch om de vergadering een enorme boost te geven. Snel en efficiënt vergaderen? Of juist in de natuur. Er is voor ieder wat wils. We wensen jullie een enorm productieve vergadering toe. Bekijk ook eens ons zaalverhuur Den Bosch, feestlocatie Den Bosch of trouwlocatie Den Bosch aanbod. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Den Bosch.

Van der Valk hotel Vught: vergaderlocatie op 3 km van het centrum van Den Bosch
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Vught: vergaderlocatie op 3 km van het centrum van Den Bosch

Voor vergaderingen tot 300 personen (theateropstelling).

Voor vergaderingen, feesten en andere zakelijke evenementen in de directe omgeving van Den Bosch kun je prima  terecht in hotel Vught op ongeveer 3 km van het centrum van Den Bosch. Combineer je vergadering in deze vergaderlocatie bijvoorbeeld met een bezoek aan de schitterende Meierij.

Smiley face Gelegen in Vught op 3 km van het centrum van Den Bosch

Smiley face Maximale capaciteit: 300 pers.

Smiley face Grootste zaal: max. 300 pers. (theatersetting of receptie) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 16 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: wellness, tennis, fietsverhuur

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Vught, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van der Valk hotel Nuland: vergaderlocatie op 10 km van het centrum van Den Bosch
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Nuland: vergaderlocatie op 10 km van het centrum van Den Bosch

Voor vergaderingen en congressen tot 300 personen (theateropstelling).

Met de Nulandse heide in de omgeving en het schitterende Den Bosch op 10 km afstand, is Hotel Nuland een prima locatie voor een vergadering, congres zakelijk feest of ander zakelijk evenement. In Hotel Van der Valk Nuland is het mogelijk om evenementen tot wel 300 personen (theater setting) te organiseren.

Smiley face Gelegen in Nuland op 10 km van het centrum van Den Bosch

Smiley face Maximale capaciteit: 300 pers.

Smiley face Grootste zaal: max. 300 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 8 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: met mooie wellnesstuin

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Nuland, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderlocaties regio Den Bosch vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderlocaties regio Den Bosch vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Den Bosch, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Den Bosch
incl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergadering met overnachting in Den Bosch

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Den Bosch of omgeving? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Den Bosch transpireren en inspireren
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor vergaderlocaties in Den Bosch of omgeving: transpireren en inspireren

Ben je op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Den Bosch, Veghel, Uden, Oss, etc. is dit mogelijk. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte Outdoor vergaderlocaties.  Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Den Bosch of omgeving

Vergaderen en koken in Den Bosch of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Den Bosch te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergader dag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chef kok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Den Bosch? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Den Bosch (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Den Bosch (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Wist je dit over Den Bosch?

Deze stad heeft meer dan 140.000 inwoners en heeft dus voldoende vraag naar feestzalen. Maar misschien ben je wel woonachtig buiten Den Bosch en ben je verzot op deze stad. Den Bosch is een erg mooie stad die rond 1180 stadsrechten kreeg. Met een middeleeuws stadscentrum is Den Bosch een historisch hoogtepunt. Wist je dat Den Bosch 1 van de oudste en grootst omwalde gebieden van Nederland heeft? Voor een liefhebber een bezoekje waard. De stad heeft naast deze middeleeuwse aspecten als trekpleister de Sint-Janskathedraal. Deze trekpleister is prachtig en ligt niet ver van de stad. De stad is erg populair en heeft veel leuke winkels en cafés. Maar ook het bedrijfsleven is vertegenwoordigd in deze stad. Organiseer je een bedrijfsuitje Den Bosch? Of zoek je een teambuilding activiteit voor jou en je collega's? Maar ook andere soort feesten kennen ze in Den Bosch wel. Met carnaval doopt de stad zich om in Oeteldonk en bezoeken mensen uit heel Nederland de Brabantse stad. Den Bosch zal lange nachten kennen.

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN DEN BOSCH

Ook de omgeving van Den Bosch heeft verschillende plaatsen waar je kunt vergaderen. Ook in de omgeving van Den Bosch helpen we je graag op weg bij het vinden van een vergaderlocatie. Bekijk ook eens onze vergaderlocatie Den Bosch website. Misschien kies je voor Uden of Oss. Wat leuke plaatsen zijn en bekend staan om hun winkelgebied. Of kies je voor de natuur in de omgeving van Boxtel, Veghel of Vught. Maar ook vestingstad Heusden kan een bijzonder tintje geven aan een unieke vergadering. We wensen jullie alvast enorm veel plezier tijdens jullie vergadering in de omgeving van Den Bosch.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact