Vergaderlocaties Den Bosch

ook voor de regio Uden, Oss, Boxtel, Veghel, Heusden en omgeving

Vergaderlocatie Den Bosch arrangementen

Vergaderen in Den Bosch is een belangrijk onderdeel van de werkweek. Dagelijks komen en gaan er dus mensen uit heel Nederland Den Bosch binnen om te werken, te bezoeken of misschien wel te vergaderen. Hebben jullie binnenkort een vergadering op een vergaderlocatie Den Bosch? En ben jij de organisator van deze vergadering? We helpen je graag op weg bij het vinden van een perfecte vergaderlocatie in Den Bosch om de vergadering een enorme boost te geven. Snel en efficiënt vergaderen? Of juist in de natuur. Er is voor ieder wat wils. We wensen jullie een enorm productieve vergadering toe. Bekijk ook eens ons zaalverhuur Den Bosch, feestlocatie Den Bosch of trouwlocatie Den Bosch aanbod. Ook hebben we een flink aanbod vrijgezellenfeesten, zie Onemotion vrijgezellenfeesten Den Bosch.

Vergaderlocaties Den Bosch

Hier een vergaderlocatie in Den Bosch promoten?

Probeer het zonder kosten uit in 2020

Wilt u hier uw vergaderlocatie in Den Bosch (of omgeving) presenteren met naam, foto en details? We bieden u de mogelijkheid om de samenwerking zonder kosten uit te proberen in 2020. U krijgt de optie om een eigen foto toe te voegen evenals een eigen tekst (ongeveer net zo groot als deze). Daarnaast kunt u gegevens m.b.t. uw vergaderlocatie toevoegen in onderstaande overzicht (zie onderstaande voorbeeld).

Smiley face 200 meter vanaf Den Bosch Centraal Station

Smiley face Grootste zaal: Max. 75 pers. 

Smiley face Kleinste zaal: Max. 8 pers. 

Smiley face 3 verschillende vergaderzalen

Heeft u interesse in deze samenwerking uit te proberen? Ga dan naar onze contactpagina en stuur een bericht.

Functionele vergaderlocaties Den Bosch voor kleine groepen t/m 9 personen

Functionele vergaderlocaties Den Bosch voor kleine groepen t/m 9 personen

Wil je in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Den Bosch, Oss, Vught, Heeswijk-Dinther, Heusden, Rosmalen en omgeving? En zijn jullie met een relatief kleine groep tm 9 personen? Dan zul je misschien al gemerkt hebben, dat veel vergaderlocaties enkel geschikt zijn voor grotere groepen. Om je toch van dienst te kunnen zijn, hebben we in de onderstaande tabel een aantal goede vergaderlocaties voor kleine groepen weergegeven. Locaties waarbij je uiteraard gebruik kunt maken van moderne vergaderhulpmiddelen? Is een goede bereikbaarheid (en parkeergelegenheid) een vereiste? Bekijk daarom hieronder het overzicht van onze huisvergaderlocaties in de omgeving van Breda. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.                     

 Huisvergaderlocaties # pers. Opmerking Klik
 Ten Westen van Den Bosch t/m 9 Zuid meer info    
               
       
       
         
         


Wil je dat we de beschikbaarheid gratis voor je checken en je in contact brengen met de nog beschikbare vergaderlocaties? Vul dan het meer informatie formulier in en dan zullen we de 2 best passende en nog altijd beschikbare huislocaties vragen om je gratis en vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op de onderstaande link te klikken.

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Den Bosch Centraal
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen op loopafstand van het NS Station Den Bosch Centraal

Komen de deelnemers aan jouw  vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergadering plaats te vinden op loopafstand van NS station Den Bosch centraal? Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties op loopafstand van een NS station Den Bosch Centraal. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Den Bosch vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderlocaties regio Den Bosch vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Den Bosch, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderlocatie Den Bosch arrangementen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Den Bosch arrangementen

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie in Den Bosch of omgeving Vught, Oss etc.? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderlocatie service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Den Bosch

Vergadering met overnachting in Den Bosch

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Den Bosch of omgeving? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Den Bosch bij heide, bossen of op het water
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Inspirerende vergaderlocaties Den Bosch bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Den Bosch transpireren en inspireren
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor vergaderlocaties in Den Bosch of omgeving: transpireren en inspireren

Ben je op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de omgeving van Den Bosch, Veghel, Uden, Oss, etc. is dit mogelijk. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte Outdoor vergaderlocaties.  Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Den Bosch of omgeving

Vergaderen en koken in Den Bosch of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Den Bosch te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergader dag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chef kok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Den Bosch? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Den Bosch (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Den Bosch (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Den Bosch

Congreslocaties in Den Bosch

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Den Bosch of Oss, Uden, Veghel en omgeving? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatie Den Bosch partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Functionele vergaderlocaties Den Bosch

Functionele vergaderlocaties Den Bosch voor grote groepen (vanaf 10 personen)

Ben je met een grote groep (meer dan 10 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderlocatie in Den Bosch of Oss, Uden, Veghel die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Den Bosch
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Den Bosch

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Den Bosch of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Wist je dit over Den Bosch?

Deze stad heeft meer dan 140.000 inwoners en heeft dus voldoende vraag naar feestzalen. Maar misschien ben je wel woonachtig buiten Den Bosch en ben je verzot op deze stad. Den Bosch is een erg mooie stad die rond 1180 stadsrechten kreeg. Met een middeleeuws stadscentrum is Den Bosch een historisch hoogtepunt. Wist je dat Den Bosch 1 van de oudste en grootst omwalde gebieden van Nederland heeft? Voor een liefhebber een bezoekje waard. De stad heeft naast deze middeleeuwse aspecten als trekpleister de Sint-Janskathedraal. Deze trekpleister is prachtig en ligt niet ver van de stad. De stad is erg populair en heeft veel leuke winkels en cafés. Maar ook het bedrijfsleven is vertegenwoordigd in deze stad. Organiseer je een bedrijfsuitje Den Bosch? Of zoek je een teambuilding activiteit voor jou en je collega's? Maar ook andere soort feesten kennen ze in Den Bosch wel. Met carnaval doopt de stad zich om in Oeteldonk en bezoeken mensen uit heel Nederland de Brabantse stad. Den Bosch zal lange nachten kennen.

   

Movenpick Hotel ‘s-Hertogenbosch

Heb jij het voorrecht om de organisatie van jullie feestelijke gelegenheid op je te nemen en ben je op zoek naar een leuke locatie op het water? Al eens aan een varende locatie gedacht voor je feest? De boten van ‘’Feestje op de Maas’’ liggen klaar om van jouw gelegenheid een spetterend feest te maken! Relaxen op het dek, een lekker drankje drinken aan de bar of wellicht sta je liever met je gasten te dansen in de salon. Bij ‘’Feestje op de Maas’’ is alles mogelijk; Of je nu compleet je eigen feest wilt samenstellen, of kiest uit een van de spectaculaire themafeesten. Het personeel hoopt jou en je gasten binnenkort terug te zien op de partypoot van ‘’Feestje op de Maas’’.

- Van 30 tot 140 personen
- Diverse boten beschikbaar

 • Pettelaarpark 90 
  5216 PH ‘s-Hertogenbosch
 • www.moevenpick-hotels.com/nl/europe/netherlands/hertogenbosch/hotel-hertogenbosch / 073 6874674
   
   

Vergaderlocatie arrangement (omgeving Den Bosch)

Komen jij en je gasten binnenkort ook langs in het altijd gezellige Brabant? ‘’Dorsvlegel’’ is een multifunctionele zaal en geschikt voor het vieren van elke feestelijke gelegenheid; voor elke gelegenheid maken ze een passend feest dat tot in de puntjes verzorgt is. Deze locatie staat vooral bekend om zijn geweldige themafeesten en vele passende arrangementen. Allemaal vol humor, feest, lekker eten en drinken, muziek en vooral veel gezelligheid. De ‘’Dorsvlegel’’ heft vier verschillende zalen voor je beschikbaar, ieder met een eigen moderne geluids- en lichtinstallatie, inclusief discotheek en dansvloer. Gezelligheid ten top! Zou je graag van te voren een kijkje willen nemen of zou je graag de mogelijkheden bespreken? Het personeel heet je van harte welkom!

- Van 40 tot 400 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Partycruises Bommelervaart
 • www.partycruisesbommelervaart.nl / 06 12525450
   
   

De Verkadefabriek

Komen jij en je gasten binnenkort ook langs in het altijd gezellige Brabant? ‘’Dorsvlegel’’ is een multifunctionele zaal en geschikt voor het vieren van elke feestelijke gelegenheid; voor elke gelegenheid maken ze een passend feest dat tot in de puntjes verzorgt is. Deze locatie staat vooral bekend om zijn geweldige themafeesten en vele passende arrangementen. Allemaal vol humor, feest, lekker eten en drinken, muziek en vooral veel gezelligheid. De ‘’Dorsvlegel’’ heft vier verschillende zalen voor je beschikbaar, ieder met een eigen moderne geluids- en lichtinstallatie, inclusief discotheek en dansvloer. Gezelligheid ten top! Zou je graag van te voren een kijkje willen nemen of zou je graag de mogelijkheden bespreken? Het personeel heet je van harte welkom!

- Van 40 tot 400 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Boschdijkstraat 45
  5211 ‘s-Hertogenbosch
 • www.deverkadefabriek.nl / 073 6818150
    

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN DEN BOSCH

Ook de omgeving van Den Bosch heeft verschillende plaatsen waar je kunt vergaderen. Ook in de omgeving van Den Bosch helpen we je graag op weg bij het vinden van een vergaderlocatie. Bekijk ook eens onze vergaderlocatie Den Bosch website. Misschien kies je voor Uden of Oss. Wat leuke plaatsen zijn en bekend staan om hun winkelgebied. Of kies je voor de natuur in de omgeving van Boxtel, Veghel of Vught. Maar ook vestingstad Heusden kan een bijzonder tintje geven aan een unieke vergadering. We wensen jullie alvast enorm veel plezier tijdens jullie vergadering in de omgeving van Den Bosch.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact