Vergaderlocaties Overijssel

ook voor de regio Zwolle, Enschede en omgeving

Vergaderlocatie Overijssel arrangementen

Binnenkort vergaderen en op zoek naar een vergaderlocatie Overijssel? Ben je op zoek naar zaalverhuur Overijssel? We helpen jullie graag op weg bij het vinden van een mooie locatie voor jullie vergadering in Overijssel. Hebben jullie al een idee wat voor type locatie het moet gaan worden? Een mooie vergaderlocatie Overijssel midden in de natuur? Of juist in het centrum van een bepaalde stad. Of zitten jullie met jullie bedrijf vlakbij een bepaalde locatie en is het fijner om eens buiten de deur te vergaderen? We helpen jullie graag op weg met inspiratie voor een bijzondere vergaderlocatie in Overijssel. Wat de reden ook is we wensen jullie een enorm waardevolle vergadering toe op 1 van de vergaderlocaties. Ben je op zoek naar een locatie voor een ander feestje? Zoek je een feestlocatie Overijssel of ga je binnenkort trouwen en zoek je een trouwlocatie Overijssel

Kies nu eerst de regio van jouw voorkeur:

Vergaderlocaties in Overijssel: functioneel en goed bereikbaar
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Vergaderlocaties in Overijssel: functioneel en goed bereikbaar

Wilt u in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Overijssel? En wilt u daarbij gebruik maken van moderne vergaderhulpmiddelen? Is een goede bereikbaarheid (en parkeergelegenheid) een vereiste? Dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Functionele vergaderlocaties Overijssel

Functionele vergaderlocaties Overijssel voor grote groepen vanaf 10 personen

Ben je met een grote groep (meer dan 10 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderlocatie in Overijssel die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen op loopafstand van een van de NS Station in Overijssel
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen op loopafstand van een van de NS Station in Overijssel

Komen de deelnemers aan uw vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergadering plaats te vinden op loopafstand van één van de NS station van Overijssel. Ook dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties op loopafstand van een NS station. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderlocatie Overijssel arrangementen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Overijssel arrangementen

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie in Overijssel? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderlocatie service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Overijssel
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergadering met overnachting in Overijssel

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Overijssel? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Overijssel bij heide, bossen of op het water
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Inspirerende vergaderlocaties Overijssel bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties.  Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Overijssel of omgeving: transpireren en inspireren
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor vergaderlocaties in Overijssel of omgeving: transpireren en inspireren

Bent u op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke Outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de provincie Overijssel is dit mogelijk. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte Outdoor vergaderlocaties.  Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Overijssel of omgeving

Vergaderen en koken in Overijssel of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Overijssel te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Overijssel? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Overijssel vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderlocaties regio Overijssel vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in Overijssel, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en teambuilding zeilen (ijsselmeer)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Vergaderen en teambuilding zeilen (ijsselmeer)

Zoek je een inspirerende plek voor je vergadering? Een plaats waar je in alle rust belangrijke onderwerpen kunt bespreken, maar ook een plek waar je kunt genieten van de elementen en tot nieuwe creatieve inzichten kunt komen. Een plaats waar jullie samen moeten werken met één gemeenschappelijk doel: het vooruit stuwen van de imponerende zeilboot waarop jullie je bevinden. Wil je meer weten over deze bijzondere vergadering? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast behouden vaart.

Vergaderen met teambuilding in Overijssel (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Overijssel (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Overijssel

Congreslocaties in Overijssel

Organiseert u binnenkort een congres, symposium of seminar? En bent u op zoek naar een passende congreslocatie in provincie Overijssel? Dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium Overijssel
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium Overijssel

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Overijssel of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Forteiland vergaderlocatie met diverse vergaderbreak mogelijkheden (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland vergaderlocatie met diverse vergaderbreak mogelijkheden (optioneel met overnachting)

Voor de kust van Haarlem/Amsterdam

Organiseer je binnenkort een kick-off meeting of een bijzondere vergadering? En wil je de aanwezigen verrassen met een wel heel bijzondere locatie? En wil je dat de aanwezigen behalve vergaderen ook kunnen genieten van diverse vergaderbreaks of teambuilding sessies? Dan is deze Forteiland Experience misschien wel een hele goede invulling van je evenement. Het begin is al indrukwekkend. De aanwezigen worden per boot over zee naar hun bestemming gebracht: een beeldschoon fort midden op een eiland op zee. Hier kunnen jullie vergaderen in combinatie met diverse teambuilding activiteiten of vergaderbreaks (indoor en outdoor). Bij dit arrangement zijn de overtocht, drankjes gedurende de dag en activiteiten inbegrepen. Het is tevens mogelijk om te overnachten of een feestavond of BBQ bij te boeken (optioneel). Kijk ook eens op teambuilding activiteiten met overnachtingWil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Mooie twee-mast brigantijn: vergaderen en zeilen, opstappen in Kampen
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Mooie twee-mast brigantijn: vergaderen en zeilen, opstappen in Kampen

Voor zakelijke evenementen tot 85 personen.

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, bedrijfsfeest of ander zakelijk evenement? Misschien is het dan een leuk idee om het evenement te organiseren op het water en wel op een schitterende twee-mast brigantijn? Vertrek is mogelijk uit een van de volgende havens: Lelystad, Volendam, Amsterdam, IJmuiden, Enkhuizen, Almere, Hoorn, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Lemmer.

Smiley face Opstappen in: Lelystad, Volendam, Amsterdam, IJmuiden, Enkhuizen, Almere, Hoorn, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Lemmer

Smiley face Maximale capaciteit varend: 50 pers. ; Stilstaand Max. 85 pers.

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.600 (exc. BTW), overnachten niet mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de 2-mast brigantijn, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Wist je dit over Overijssel?

De provincie Overijssel ligt tussen Drenthe en Gelderland en heeft als hoofdstad van de provincie Zwolle. Met 1,1 inwoners heeft de provincie een flink aantal inwoners maar is er ook voldoende ruimte voor mooie natuur en diverse leuke steden en andere plaatsen. Nu is het dan ook tijd om in deze provincie een vergadering in Overijssel te laten plaatsvinden. Hebben jullie al een idee in welke stad jullie de vergadering willen laten plaatsvinden? Of is het daarom dat jullie juist hebben gezocht op een vergaderlocatie Overijssel zodat jullie inspiratie kunnen op doen. Misschien komen jullie zelf uit Overijssel, is jullie bedrijf gevestigd of heb je juist een vergadering in dit deel van Nederland omdat hier een belangrijke partner zit. Ook als je op zoek bent naar een bedrijfsuitje Overijssel hebben wij een gevarieerd aanbod. 

   

Vergaderlocatie Overijssel: Parycentrum De Deel

Hoewel deze locatie een partycentrum is, kan het er ook serieus aan toe gaan. Partycentrum de Deel heeft namelijk verschillende zalen waarin prima vergaderd kan worden. Alle techniek is aanwezig om de vergadering tot een succes te maken, terwijl de zalen ook knus ingericht zijn. Een hapje eten mag natuurlijk niet ontbreken, maar ook een activiteit om de sleur te doorbreken behoort tot de mogelijkheden. Terug in de vergaderzaal kun je weer op leuke ideeën zijn gekomen. Het personeel helpt je graag het beste vergaderarrangement te kiezen. Partycentrum De Deel hoort graag van je.

- Tot 1000 personen
- Parkeren bij de deur

 • Den Hulst 180
  7711 GV Nieuwleusen
 • www.partycentrumdedeel.nl / 0529 483851
   

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN OVERIJSSEL

Jullie zijn op zoek naar een vergaderlocatie ergens in Overijssel. En daar helpen we jullie graag bij. De zoektocht naar een geschikte locatie is namelijk geen makkelijke. Hebben jullie al een richting waar de zakelijke meeting belangrijk voor is? Willen jullie bijvoorbeeld een goede deal sluiten met een partner ergens in Overijssel? Of is het belangrijk om samen wat stappen te maken op weg naar jullie doelen voor dit jaar? Wat de reden ook is we geven jullie graag een flinke dosis inspiratie om de juiste vergaderlocatie ergens in de provincie Overijssel te vinden. Hebben jullie de notulen van de vorige keer al doorgenomen en de stukken die iedereen moet inlezen al doorgestuurd? Een aanvangstijd en starttijd bepaald? Dit zijn stuk voor stuk belangrijke kernelementen voor het succesvol organiseren van een goede vergadering. Mochten het contract onderhandelingen zijn dan gelden deze regels maar gedeeltelijk. Het doel om een zo succesvol mogelijk verlopen meeting te organiseren blijft uiteraard het belangrijkste. Wateenlocatie.nl wil graag een divers aanbod aan mogelijkheden aan jullie presenteren om jullie daarin te voorzien. Waar jullie keuze ook op gaat vallen we hopen dat jullie een waardevolle meeting tegemoet gaan. Of dat dit een vergadering is, een congres of wellicht een andere insteek. We wensen jullie bij voorbaat enorm veel succes toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact