Zaalverhuur Leiden

ook voor de regio Teylingen, Oestgeest, Katwijk, Zoeterwoude en omgeving

Zaalverhuur Leiden arrangementen

Ben je op zoek naar een divers aan zaalverhuur Leiden opties? Op deze pagina helpen we je graag op weg naar een bijzondere en mooie locatie die wellicht een vaste locatie gaat worden voor de komende jaren. Voor een vergadering een vergaderlocatie Leiden of een feestlocatie Leiden? Waarom zou je namelijk een prachtige feestzaal huren in Leiden en vervolgens als hij erg goed bevalt het jaar erop niet weer deze feestzaal huren? We helpen je in ieder geval graag op weg bij het vinden van een mooie locatie. Of dit nu voor zoals eerder genoemd een bruiloft is (bekijk ook eens het trouwlocatie Leiden aanbod), een verjaardag of een ander besloten feest (kijk voor workshops op Onemotion workshops Leiden). De mensen bij de locaties op deze site hebben jarenlange ervaring en kunnen alle wensen en eisen op een rijtje zetten om zo een passende en vrijblijvende offerte uit te brengen. We wensen jullie alvast veel inspiratie toe en uiteraard een onvergetelijk feest.

Maak nu eerst je keuze:


Zichtbaarheid in de regio

Zaalverhuur Breda    

Zaalverhuur arrangementen Leiden (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Leiden? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg in deze historische stad. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Leiden Centrum 10 - 50 Centrum meer info
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Leiden Centrum 10 - 70 Centrum meer info
Leiden Fortuinwijk 20 - 350 Fortuinwijk meer info    
Leiden Noorderkwartier 25 - 650 Noorderkwartier meer info
Leiden Centrum 20 - 70 Centrum meer info    
Leiden Centrum 10 - 200 Centrum meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Leiden
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Leiden

Ben je op zoek naar een feestzaal met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Leiden of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Leiden buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Leiden buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de stad Leiden maar wel buiten het drukke stadscentrum en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Leiden maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Leiden maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Leiden maar wel buiten de stad zelf en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Je eigen Foodtruckfestival bij je zaal in Leiden
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival bij je zaal in Leiden

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Leiden en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

 Restaurant als feestzaal arrangement in de stad Leiden
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Restaurant als feestzaal arrangement in de stad Leiden

met eten/zitfeest/dineren

Heb je binnenkort iets te vieren of zoek je een locatie voor een of ander type evenement in Leiden? Is het hierbij het beste wanneer het in een restaurant setting plaats zal vinden? Met een diner, andere eet opties of een (deels) zittend evenement? Laat je dan inspireren door de restaurant huislocatie opties in de regio. Na je meer informatie verzoek gaan we de nog beschikbare huislocaties verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Hierna schakel je direct met de uitvoerende locatie en kun je makkelijk je wensen en vragen bespreken. Vraag via onderstaande optie vrijblijvend en snel meer informatie aan. Veel inspiratie toegewenst!

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Leiden
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Leiden

Zoek je een mooie buitenlocatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Leiden? Een plek waarvan alle medewerkers of zakenrelaties nieuwe energie krijgen om zo met veel zin verder te bouwen aan het bedrijf? Dan is deze categorie speciaal voor jullie bedoeld. Geniet van de inspirerende setting (van bos tot heide, van strand tot authentiek gebouw etc.). We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Feestlocatie arrangement Leiden of omgeving met luxe tent
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Feestlocatie arrangement Leiden of omgeving met luxe tent

Ben jij op zoek naar een bijzondere oplossing bij je feestlocatie in Leiden of omgeving? Een oplossing waarbij je heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht? Of onder de tent in de warme zon juist wat verkoeling zoeken? Kies dan voor een luxe tent oplossing. Onze huislocatie opties hebben de beschikking over deze bijzondere oplossing waardoor ieder evenement een extra dimensie krijgt. De dansvloer, een ceremonie of de ontvangst op een unieke manier? Vraag onderstaand snel meer informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden. Na je aanvraag gaan we de beschikbare locaties met deze oplossing verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Leiden (meer dan €100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Leiden (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Leiden benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Kale zaalhuur regio Leiden (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Kale zaalhuur regio Leiden (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Organiseer je binnenkort een feest en ben je op zoek naar de best passende feestlocatie van de regio? Dient de locatie te beschikken over de mogelijkheid om enkel zaalhuur in rekening te brengen (drankjes en eten worden zelf meegenomen). Dan is het best lastig om een zaal te vinden die hieraan voldoet. Wij helpen je graag op weg en kijken binnen ons uitgebreide netwerk van huislocaties of we een dergelijke locatie kunnen vinden die beschikbaar is en voldoet aan alle eisen. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Zaalverhuur Leiden voor 1001 mogelijkheden

Zaalverhuur in Leiden kan voor verschillende doelen. Sweet 16, eindelijk 18, 30 geworden of misschien ga je wel trouwen en is het tijd voor een vrijgezellenfeest Leiden. Er is voor alles wel een feestje te bedenken toch? Wist je dat sommige mensen ook een feestje vieren voor het feit dat ze tien duizend dagen op deze aardbol zijn? Mocht je geïnspireerd zijn dan willen we je alvast laten weten dat dit plaats zal vinden in je 27ste levensjaar. Misschien raar maar voor veel mensen een prachtig moment. Je kunt zoals je ziet voor de leukste zaalverhuur Leiden momenten een zaaloptie zoeken. Kijk ook eens op de feestlocatie Leiden pagina voor meer inspiratie. Leiden is een prachtige stad en is onder andere bekend door de oudste universiteit van Nederland. Perfect voor een bedrijfsuitje Leiden? Misschien dat je momenteel je studie bij de Universiteit Leiden hebt afgerond en daarom op zoek bent naar een feestzaal huren Leiden.

   

Zaalverhuur op het water: Feestboot varendfeesten

Schip ahoy! ‘’Feestboot varendfeesten’’ ligt voor je klaar om er samen met jou en je gasten een spetterende dag/avond van te maken. Of je nu een zaal zoekt voor je feestelijke gelegenheid óf je graag gebruik zou maken van de zaal voor je vergadering, brainstorm etc… Bij ‘’Feestboot varendfeesten’’ is het allemaal mogelijk. Het personeel staat dan ook voor je klaar om jullie een zo comfortabel mogelijk verblijf te bieden. Vaar samen met je gezelschap door het Groene Hart van Nederland en geniet, een zaal met een beter uitzicht is er niet! Tot snel bij ‘’Feestboot varendfeesten’’.

- Van 40 tot 200 personen
- Uniek varende locatie

 • Past van der Plaatstraat 125a
  2375 AL Rijpwetering
 • http://www.varendfeesten.nl
   
   

Zaalverhuur omgeving Leiden: Duinrell Plaza Wassenaar

Binnenkort iets te vieren in Leiden? Op zoek naar een feestzaal? Midden in de bosrijke duinen in omgeving Leiden ligt Wassenaar. Dit plaatsje met prachtige villa’s heeft ook het attractiepark Duinrell. Op het park ligt ook ''Duinrell Plaza''. Een werkelijk bijzondere feestlocatie met een divers aanbod van zalen. Diverse zalen in verschillende stijlen voor misschien wel evenveel keuze in type feestjes. Kijk snel op de pagina voor het aanbod en maak er een onvergetelijk evenement van.

- Ruimte voor maximaal 550 personen
- Goede parkeergelegenheid

 • Duinrell 1
  2242 JP Wassenaar
 • www.duinrell.nl/vakantiepark/duingalows/duinrell-plaza
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR OMGEVING LEIDEN

Heb je een feestzaal nodig die je wilt huren in de omgeving van Leiden? Ook daarbij helpen we je met het zaalverhuur Leiden aanbod graag op weg. Met Teylingen, Oestgeest, Katwijk, Wassenaar en o.a. Zoeterwoude zijn er diverse plaatsen in de buurt waar je op zoek kunt zijn om een feestzaal te huren. Leiden heeft naast de prachtige binnenstad met schilderij achtige hofjes, grachtjes en historie ook met de duinen een mooie trekpleister in de buurt. In korte tijd ben je op het strand wat een mooie combinatie kan zijn met een feest. We hopen dat ons aanbod zaalverhuur Leiden en omgeving voldoende zal zijn om een onvergetelijke dag tegemoet te gaan en wensen je alvast een inspirerende en prachtig feest toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact