Zaalverhuur Leiden

ook voor de regio Teylingen, Oestgeest, Katwijk, Zoeterwoude en omgeving

Zaalverhuur Leiden arrangementen

Ben je op zoek naar een divers aan zaalverhuur Leiden opties? Op deze pagina helpen we je graag op weg naar een bijzondere en mooie locatie die wellicht een vaste locatie gaat worden voor de komende jaren. Voor een vergadering een vergaderlocatie Leiden of een feestlocatie Leiden? Waarom zou je namelijk een prachtige feestzaal huren in Leiden en vervolgens als hij erg goed bevalt het jaar erop niet weer deze feestzaal huren? We helpen je in ieder geval graag op weg bij het vinden van een mooie locatie. Of dit nu voor zoals eerder genoemd een bruiloft is (bekijk ook eens het trouwlocatie Leiden aanbod), een verjaardag of een ander besloten feest (kijk voor workshops op Onemotion workshops Leiden). Kijk voor losse Foodtrucks op Foodtrucks Leiden van etenoprolletjes.nl. De mensen bij de locaties op deze site hebben jarenlange ervaring en kunnen alle wensen en eisen op een rijtje zetten om zo een passende en vrijblijvende offerte uit te brengen. We wensen jullie alvast veel inspiratie toe en uiteraard een onvergetelijk feest.

Vergeet niet om je feest aan te kleden :

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Leiden
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Leiden

Ben je op zoek naar een feestzaal met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Leiden of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Leiden buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Leiden buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de stad Leiden maar wel buiten het drukke stadscentrum en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Leiden maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Leiden maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Leiden maar wel buiten de stad zelf en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van Leiden
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van Leiden

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor zaalverhuur bij voorkeur in het centrum in Leiden? Hebben jullie zelf een dag in gedachten wanneer het voor jullie het beste uitkomt en dient deze perfecte locatie dan ook beschikbaar te zijn? Dan kan het een behoorlijke uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Wij kunnen je in dit geval helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare zalen. Deze locaties zullen je vervolgens van meer informatie voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijk zaalverhuur buiten Leiden maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur buiten Leiden maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten de stad Leiden zelf, maar wel in de regio? En dient de perfecte locatie die je gevonden hebt ook nog eens beschikbaar te zijn op de dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het weleens een stevige uitdaging worden om een passende oplossing voor je feest te vinden. Maar waarom zou je alles zelf doen? Laat ons je helpen bij de organisatie van de perfecte dag met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent om jouw feest tot een succes te maken. Als we deze informatie ontvangen hebben gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties om contact met je op te nemen om je zo van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Maar mocht er iets geschikts bij zitten kun je meteen een reservering maken. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijke evenementenlocatie in Leiden

Zakelijke evenementenlocatie in Leiden

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in Leiden te bevinden? Om je van dienst te zijn kunnen we je op weg helpen met onze nieuwe service. Op deze manier kunnen we werk uit handen nemen en zo waardevolle tijd voor je besparen. Laat ons voor je zoeken in alle beschikbare locaties aan de hand van je wensen en eisen met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan (bijna) alle wensen en eisen. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Leiden

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Leiden

Organiseer je een bijzondere klantendag, een groter of exclusiever bedrijfsfeest of een ander zakelijk evenement? En dient de evenementenlocatie zich niet in Leiden zelf te bevinden maar wel bij voorkeur ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. We nemen de organisatie van jullie event tijdelijk over zodat jij je bezig kan houden met het regelen van andere dingen. Laat ons je daarom ook helpen met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan al jouw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om jou van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Zakelijk zaalverhuur buiten het centrum van Leiden
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur buiten het centrum van Leiden

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk of wellicht niet geheel praktisch om in hartje centrum van Leiden je feest te organiseren, maar zoek je wel een locatie in de stad zelf voor je zakelijk feest, personeelsfeest of bedrijfsborrel? Dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een behoorlijk stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden! Laat ons je dan helpen te inspireren en wat werk uit handen nemen met deze gratis service. Als je via onderstaand informatieformulier zo duidelijk mogelijk aangeeft waarnaar je op zoek bent, dan gaan wij voor je zoeken. Binnen ons netwerk zoeken we 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien zodat jij kunt beoordelen of het past bij de wensen! Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Café Leidse Lente: zaal huren in het centrum van Leiden
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Café Leidse Lente: zaal huren in het centrum van Leiden

Zaal huren tussen €125 en €1.250, afhankelijk van duur, zaal grootte en tijdstip (exc. consumptie)

Zoek je een originele zaal in het centrum van Leiden voor bijvoorbeeld een feest of ander evenement? Wellicht is de Leidse Lente dan iets voor jullie. Deze zaal met een kunstzinnige uitstraling is een fijne plek voor een trouwfeest of andere feestelijkheid. In cafe de Leidse Lente kunnen evenementen tot 200 personen worden gevierd.

Smiley face Gelegen in het centrum van Leiden

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 200 pers.

Smiley face mooi terras aan de boulevard

Smiley face Betaald parkeren

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het leuke café de Leidse Lente, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Las Vegas Casino themafeest in zaal in Leiden
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Las Vegas Casino themafeest in zaal in Leiden

Keuze uit 8 feestlocaties of je eigen locatie in Leiden; Inclusief feestzaal, diner en welkomstdrankje

Ben je op zoek naar een feestzaal in Leiden? En wil je er dan het liefste ook meteen een leuk thema aan koppelen? Waarom kies je dan niet voor dit Las Vegas themafeest met Blackjack, Roulette en pokeren? Tijdens dit arrangement speelt u met fictief geld, zodat er geen grote verliezers zijn op het einde van de avond. Dit Las Vegas Casino themafeest is inclusief diner en kan worden gehouden op 8 verschillende zalen in Leiden of op je eigen feestlocatie. Wil je meer weten over dit leuke themafeest, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Moorddiner themafeest in een feestzaal in Leiden
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner themafeest in een feestzaal in Leiden

Keuze uit 8 feestlocaties of je eigen locatie in Leiden; Inclusief feestzaal, diner en welkomstdrankje

Ben je op zoek naar een feestlocatie enerzijds en een leuk thema anderzijds? Dan is deze klassieker een absolute aanrader. Diverse moorddiners zijn mogelijk. Naast het klassieke moorddiner (of moordlunch) is het mogelijk om te kiezen voor een Virtual Reality variant of een Maffia moorddiner variant. De hoofdvragen bij dit ongeveer 3 uur durende speldiner zijn natuurlijk: wie heeft het gedaan? Wat was het motief voor de moord? En hoe is het slachtoffer precies om het leven gekomen? Bij dit moorddiner is een heerlijk diner inbegrepen. Het is mogelijk om dit moorddiner te organiseren op 8 feestzalen in Leiden. Wil je meer weten over dit leuke themafeest, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Goud en Fout themafeest op een feestzaal in Leiden
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Goud en Fout themafeest op een feestzaal in Leiden

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Zijn jullie klaar voor een avondvullend programma met de leukste meezingers en muzikale spelletjes? Ga helemaal los op de dansvloer op disco classics, 80´s en 90´s, apréski, Nederlandstalige meezingers en veel andere leuke muziek. Tussendoor gaan jullie de strijd met elkaar aan op de dansvloer en bij het zingen. Winnen de jongens of toch de meisjes? De avond zit vol diverse verrassingen en de interactie tussen het publiek en de DJ´s/spelleiders is fantastisch. Dit Goud en Fout themafeest is inclusief diner en kan worden gehouden op verschillende feestlocaties in Leiden (zaal is inbegrepen) of op je eigen feestzaal. Wil je meer weten over dit leuke themafeest, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Gek op Holland dinerspel op een feestzaal in Leiden
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Gek op Holland dinerspel op een feestzaal in Leiden

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Ben je op zoek naar een vrolijke invulling van je feest met een oerhollandse sfeer? Dan is het Gek op Holland dinerspel een superleuke aanrader. Diverse leuke spellen met een Nederlands thema komen aan bod terwijl jullie genieten van een heerlijk diner. De feestlocatie is inbegrepen en hiervoor heeft u in uw stad de keuze uit verschillende feestlocaties die door de uitvoerder zijn geselecteerd.  Dit Gek op Holland dinerspel is inclusief diner en kan worden gehouden op verschillende feestzaal in Leiden of op je eigen feestzaal. Wil je meer weten over dit leuke dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Zaalverhuur Breda    

Low budget zaalverhuur arrangementen Leiden (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Leiden? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg in deze historische stad. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Leiden Centrum 10 - 50 Centrum meer info
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Leiden Centrum 10 - 70 Centrum meer info
Leiden Fortuinwijk 20 - 350 Fortuinwijk meer info    
Leiden Noorderkwartier 25 - 650 Noorderkwartier meer info
Leiden Centrum 20 - 70 Centrum meer info    
Leiden Centrum 10 - 200 Centrum meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Zaalverhuur Leiden voor 1001 mogelijkheden

Zaalverhuur in Leiden kan voor verschillende doelen. Sweet 16, eindelijk 18, 30 geworden of misschien ga je wel trouwen en is het tijd voor een vrijgezellenfeest Leiden. Er is voor alles wel een feestje te bedenken toch? Wist je dat sommige mensen ook een feestje vieren voor het feit dat ze tien duizend dagen op deze aardbol zijn? Mocht je geïnspireerd zijn dan willen we je alvast laten weten dat dit plaats zal vinden in je 27ste levensjaar. Misschien raar maar voor veel mensen een prachtig moment. Je kunt zoals je ziet voor de leukste zaalverhuur Leiden momenten een zaaloptie zoeken. Kijk ook eens op de feestlocatie Leiden pagina voor meer inspiratie. Leiden is een prachtige stad en is onder andere bekend door de oudste universiteit van Nederland. Perfect voor een bedrijfsuitje Leiden? Misschien dat je momenteel je studie bij de Universiteit Leiden hebt afgerond en daarom op zoek bent naar een feestzaal huren Leiden.

   

Zaalverhuur op het water: Feestboot varendfeesten

Schip ahoy! ‘’Feestboot varendfeesten’’ ligt voor je klaar om er samen met jou en je gasten een spetterende dag/avond van te maken. Of je nu een zaal zoekt voor je feestelijke gelegenheid óf je graag gebruik zou maken van de zaal voor je vergadering, brainstorm etc… Bij ‘’Feestboot varendfeesten’’ is het allemaal mogelijk. Het personeel staat dan ook voor je klaar om jullie een zo comfortabel mogelijk verblijf te bieden. Vaar samen met je gezelschap door het Groene Hart van Nederland en geniet, een zaal met een beter uitzicht is er niet! Tot snel bij ‘’Feestboot varendfeesten’’.

- Van 40 tot 200 personen
- Uniek varende locatie

 • Past van der Plaatstraat 125a
  2375 AL Rijpwetering
 • http://www.varendfeesten.nl
   
   

Zaalverhuur omgeving Leiden: Duinrell Plaza Wassenaar

Binnenkort iets te vieren in Leiden? Op zoek naar een feestzaal? Midden in de bosrijke duinen in omgeving Leiden ligt Wassenaar. Dit plaatsje met prachtige villa’s heeft ook het attractiepark Duinrell. Op het park ligt ook ''Duinrell Plaza''. Een werkelijk bijzondere feestlocatie met een divers aanbod van zalen. Diverse zalen in verschillende stijlen voor misschien wel evenveel keuze in type feestjes. Kijk snel op de pagina voor het aanbod en maak er een onvergetelijk evenement van.

- Ruimte voor maximaal 550 personen
- Goede parkeergelegenheid

 • Duinrell 1
  2242 JP Wassenaar
 • www.duinrell.nl/vakantiepark/duingalows/duinrell-plaza
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR OMGEVING LEIDEN

Heb je een feestzaal nodig die je wilt huren in de omgeving van Leiden? Ook daarbij helpen we je met het zaalverhuur Leiden aanbod graag op weg. Met Teylingen, Oestgeest, Katwijk, Wassenaar en o.a. Zoeterwoude zijn er diverse plaatsen in de buurt waar je op zoek kunt zijn om een feestzaal te huren. Leiden heeft naast de prachtige binnenstad met schilderij achtige hofjes, grachtjes en historie ook met de duinen een mooie trekpleister in de buurt. In korte tijd ben je op het strand wat een mooie combinatie kan zijn met een feest. We hopen dat ons aanbod zaalverhuur Leiden en omgeving voldoende zal zijn om een onvergetelijke dag tegemoet te gaan en wensen je alvast een inspirerende en prachtig feest toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact