Congreslocatie Leiden

ook voor een congrescentrum in Alphen aan de Rijn, Noordwijk, Katwijk, etc.

Congreslocatie Leiden arrangementen

Wie zoekt naar een mooie congreslocatie in de Randstad komt al snel uit bij de grootste steden van Nederland. Wie liever een sfeervolle maar kleinschaligere locatie zoekt kan een congreslocatie in Leiden boeken. Deze stad is al meer dan 1200 jaar oud en daarom een van de mooiste historische plaatsen die Nederland te bieden heeft. Door een symposium in Leiden te organiseren biedt u uw gasten een omgeving die prettig en inspirerend is. Tijdens een congres moeten er namelijk ideeën kunnen worden uitgewisseld, en door een congreslocatie in Leiden te regelen zorgt u ervoor dat iedereen zich in een comfortabele omgeving begeeft die verfrissend is en veel inspiratie biedt.

Van der Valk hotel Sassenheim: congreslocatie op 7 km van het centrum van Leiden
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Sassenheim: congreslocatie op 7 km van het centrum van Leiden

Voor congressen, symposia en conferenties tot 650 personen (theateropstelling).

Zoek je een congreslocatie in de directe omgeving van Leiden? En dan het liefst ook eentje waar je kunt overnachten en waar tot 650 personen in  theatersetting kunnen genieten van een heerlijk evenement? Denk dan ook eens aan Van der Valk hotel Sassenheim op slechts 7 km van het centrum van de stad Leiden.

Smiley face Gelegen in Sassenheim op 7 km van het centrum van Leiden

Smiley face Maximale capaciteit: 650 pers. (theatersetting)

Smiley face Grootste zaal: max. 650 pers. (theatersetting of receptie) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 15 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: wellness, fitness, e-choppers huren, fietsenverhuur

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Sassenheim, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Forteiland Ijmuiden: heel bijzondere congreslocatie niet ver van Leiden
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Forteiland Ijmuiden: heel bijzondere congreslocatie niet ver van Leiden

Congreslocatie in zee voor maximaal 250 personen

Soms ben je op zoek naar echt iets bijzonders. En wat is er nu nog specialer dan je eigen eiland als locatie voor je congres, symposium of vergadering? De congreslocatie ligt dan misschien niet direct in Leiden zelf, maar is gelegen in de omgeving (IJmuiden). Met de boot worden jullie vanaf de haven van IJmuiden naar het Forteiland gebracht, waarna jullie je in een andere wereld wanen. Op het forteiland zelf is er heel veel mogelijk. Van regulier congres tot vergaderbreak festival met workshops en teambuilding activiteiten.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen 

Wil je meer informatie over het organiseren van congres, vergadering of zakelijk evenement op het bijzondere Forteiland Ijmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van der Valk hotel Noordwijk: congreslocatie op 12 km van het centrum van Leiden
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Noordwijk: congreslocatie op 12 km van het centrum van Leiden

Voor zakelijke feesten, vergaderingen en andere zakelijke evenementen tot 375 personen (theateropstelling).

Ben je op zoek naar een congreslocatie die supermooi is gelegen aan de Nederlandse kust in Noordwijk? Wat dacht je dan van Van der Valk hotel Noordwijk, gelegen op 12 km van het centrum van Leiden. Het is hier mogelijk om evenementen te organiseren tot wel 375 personen (theatersetting).

Smiley face Gelegen in Noordwijk op 12 km van het centrum van Leiden

Smiley face Maximale capaciteit: 375 pers. (theatersetting)

Smiley face Grootste zaal: max. 375 pers. (theatersetting of receptie) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 13 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: zwembad, fitness, e-choppers huren, fietsenverhuur

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, congres of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Noordwijk, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Event Center Fokker in Hoofddorp: congreslocatie op 29 km vanaf het centrum van Leiden
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Event Center Fokker in Hoofddorp: congreslocatie op 29 km vanaf het centrum van Leiden

Voor congressen, symposia en conferenties tot 300 personen (theateropstelling).

Ben je op zoek naar een congreslocatie in de omgeving van Leiden met een flinke capaciteit? En dient het bij voorkeur een congreslocatie te zijn waar gratis kan worden geparkeerd? Wellicht is het Event Center Fokker in Hoofddorp dan een passend alternatief. Het Even Center heeft een capaciteit van maar liefst 800 feestende personen. In theateropstelling beschikt de evenementenlocatie over een capaciteit van 300 personen. Bijzonder is ook dat het mogelijk is om eigen catering in te huren voor een evenement.

Smiley face Gelegen op 29 km van het centrum van Leiden

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 800 pers. theater: 300 pers.

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: eigen catering is mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, symposium of conferentie in het leuke Event Center Fokker in Hoofddorp, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Scheltema Leiden: congreslocatie in het centrum van Leiden
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Scheltema Leiden: congreslocatie in het centrum van Leiden

Voor congressen, symposia en conferenties tot 250 personen (theateropstelling).

Zowel je een congreslocatie in het centrum van Leiden en dan eentje waar borrels tot 550 personen kunnen worden gegeven, of eentje waar in theateropstelling 250 personen passen, wellicht is Scheltema in Leiden dan de best passende locatie voor je congres, symposium of conferentie.  Bijzonder is ook dat de locatie beschikt over een mooie terrasboot waar maximaal 40 personen kunnen verblijven.

Smiley face Gelegen in het centrum van Leiden

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 550 pers. theater: 250 pers.

Smiley face mooie terrasboot voor de deur (Max. 40 personen)

Smiley face Grootste ruimte: max. 400 pers. Kleinste: Max. 50 pers. 

Smiley face 5 verschillende ruimtes

Smiley face Betaald parkeren

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, symposium of conferentie in het leuke Scheltema in Leiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congreslocatie Leiden dichtbij snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Congreslocatie Leiden dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Leiden of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congres met feest na afloop in Leiden
incl. BTW vanaf
€80 p.p.

Congres met feest na afloop in Leiden

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in leiden of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Historisch Leiden

Leiden is een stad vol prachtige grachten en oude gebouwen. Tegelijkertijd is de binnenstad een bruisende omgeving waar veel mensen samen de gezelligheid opzoeken. Dat maakt de stad de ultieme locatie voor een congres, want deze veelzijdigheid straalt uit op uw symposium. Er zijn verschillende congreslocaties in Leiden die zich middenin de binnenstad bevinden, maar u kunt ook kiezen om de rust iets meer op te zoeken door een congreslocatie aan de rand van de stad te boeken. Hier is vaak meer ruimte en meer rust. Doordat Leiden geen ontzettend grote stad is, is het voor uw gasten toch altijd mogelijk om de binnenstad snel en gemakkelijk te bereiken.

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE LEIDEN EN OMGEVING

Niet alleen Leiden is een stad vol mogelijkheden om uw congres te plannen. De omgeving van deze stad heeft namelijk ook ontzettend veel te bieden. U kunt ook eens een kijkje nemen bij congreslocaties in de buurt van Alphen aan de Rijn, Noordwijk of Katwijk. Vooral een locatie aan het strand biedt de mogelijkheid om uw gasten helemaal tot rust te laten komen en vol frisse energie deel te laten nemen aan uw symposium. De zeelucht is voor iedereen goed, dus het is misschien wel de beste keuze om uw congres te organiseren in een locatie aan zee. Een symposium in Leiden biedt alle gemakken van de stad, maar een locatie in de omgeving is juist een manier om u onder te dompelen in de natuur. Door uw gasten helemaal uit de dagelijkse wereld te halen kunt u een congres organiseren dat bruist van de energie en nieuwe ideeën. Mocht u dus op zoek zijn naar een alternatief voor een congreslocatie in Leiden, kijk dan gerust eens wat de locaties in Alphen aan de Rijn, Noordwijk of Katwijk u te bieden hebben. Rust, natuur en een prettige omgeving maken het verloop van uw symposium een stuk aangenamer voor u en uw gasten.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact