Trouwlocaties Leiden

ook voor de regio Alphen aan de Rijn, Noordwijk, Katwijk en omgeving

Met leuke trouwfeest Leiden oplossingen

Jij en je partner zijn toe aan de volgende stap in jullie relatie en gaan trouwen, gefeliciteerd! Maar voordat het zover is, valt er nog veel te regelen om jullie dag zo perfect mogelijk te maken. De zoektocht is begonnen naar de perfecte trouwjurk en het trouwpak, de lekkerste taart, de gastenlijst moet gemaakt worden en natuurlijk niet te vergeten: de perfecte trouwlocatie Leiden! Wij van wateenlocatie.nl willen jou en je partner hierbij helpen (kijk voor workshops op Onemotion workshops Leiden). Op deze pagina hebben we een uitgebreid aanbod zaalverhuur Leiden, feestlocatie Leiden of trouwlocaties Leiden voor jullie op een rijtje gezet. Alvast veel plezier tijdens je bruiloft! Bekijk ook eens ons aanbod vergaderlocaties Leiden.

Trouwlocaties in het centrum van Leiden
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwlocaties in het centrum van Leiden

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in het centrum van Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn etc. Ook dan helpen we je graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest buiten centrum van Leiden
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwfeest buiten centrum van Leiden

Ben je op zoek naar een trouwlocatie buiten het centrum van Leiden? Maar dient de locatie zich nog wel binnen de stad te bevinden (of niet te ver verwijderd)? Dan is deze categorie voor jullie bedoeld. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank en/of catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest op een buitenlocatie Leiden
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Trouwfeest op een buitenlocatie in de omgeving van Leiden

Ben je op zoek naar een romantische buitenlocatie in de omgeving van Leiden voor jullie trouwerij? Gaat je voorkeur daarbij uit naar een charmante hoeve met een mooie tuin, een sfeervolle boerderij of een authentieke molen? Zijn jullie op zoek naar een onvergetelijk plekje in de natuur? Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden Leiden
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van Leiden

Willen jullie graag jullie huwelijksnacht door brengen op de locatie van jullie trouwfeest in Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn of omgeving? Of krijgen jullie gasten die van heel ver komen om jullie trouwfeest te bezoeken en wil je er voor zorgen dat ze na afloop van het feest niet hoeven te gaan zoeken naar een overnachtingsmogelijkheid? Dan is het aan te raden om een trouwlocatie uit te zoeken met overnachtingsmogelijkheden. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Sprookjesachtige trouwlocaties Leiden
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Van kasteel tot fort: sprookjesachtige trouwlocaties in de omgeving van Leiden

Droom je er van om te trouwen op klassieke wijze in een sprookjesachtig kasteel of een eeuwenoud fort? Wil je op deze unieke wijze deel uit maken van de geschiedenis van een van de oudere monumenten van de omgeving van Leiden, Katwijk, Alphen aan de Rijn etc.? Ook bij een bruiloft in adellijke stijl helpen we jullie graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek voor op je trouwfeest (tot €500)

Je gaat binnenkort trouwen! Gefeliciteerd met dit prachtige moment in je leven. Het is nu tijd om de verdere invulling te regelen waaronder de muziek. Wat voor muzikale voorkeur heb je? En je partner? Je bent er in ieder geval aan uit dat het budget maximaal €500 euro is. Voor dit geld zijn er verschillende leuke oplossingen. Van een leuk trio artiesten tot de meest bijzondere muzikale acts en/of achtergrond muziek. Wanneer je een aanvraag doet gaan we binnen ons netwerk vragen of de beschikbare opties je vrijblijvend van meer informatie willen voorzien. Dit kost niet extra en tevens is het niet duurder. Een tijdsbesparing! We hopen dat we je kunnen inspireren met diverse opties en je zo een stukje dichterbij de muzikale invulling van je bruiloft kunnen brengen. We wensen je bij voorbaat enorm veel geluk toe en natuurlijk een onvergetelijk feest.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare trouwlocatie live muziek (€500 tot €1200)

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Ga je dat vieren met een spetterend feest op een trouwlocatie bij jou in de buurt? Naast de inspiratie voor de verschillende locaties kunnen we je ook helpen bij de muzikale invulling. Is je budget vanaf €500 en tot maximaal €1200 en weet je nog niet wat je zoekt? Laat je inspireren door deze gratis dienst. Je betaald niets meer voor de band en ook voor de dienst betaal je niks. Na je verzoek voor meer informatie vragen wij ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Geheel vrijblijvend uiteraard. Laat je dus inspireren met deze betaalbare live muziek optie met een budget tot €1200. We hopen je te inspireren. Benieuwd naar de verschillende opties? Vraag meer informatie aan via onderstaande knop.

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek voor je trouwfeest (tussen €1200 tot €2400)

Mag het tijdens je bruiloftsfeest aan niets ontbreken? Heb je een feestlocatie in de omgeving gevonden maar is de muzikale invulling nog een puntje op je to do lijstje? We inspireren je graag met deze luxe live muziek optie. Ligt je budget tussen de €1200 en €2400 euro? Laat ons je helpen met deze gratis dienst. Na je aanvraag verzoeken we de beschikbare opties binnen ons netwerk je namelijk van meer informatie te voorzien. Van 90,s bands, coverbands of Caribische invulling. Ons landelijke netwerk is divers en hiervoor betaal je ook niet meer dan wanneer je direct contact zou zoeken. Zo besparen we je tijd en moeite, vooral als net die ene gewenste partij er tussen zit. Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button en laat je verrassen. Een enorm mooie bruiloft toegewenst.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek op je trouwfeest (€2400 en meer)

Ga je binnenkort trouwen in je favoriete stad? Is je feestlocatie al gevonden en ben je nu op zoek naar de muzikale invulling? We helpen je graag op weg met deze gratis dienst. Met het budget van boven de €2400 euro vragen wij de beschikbare opties binnen ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Dit alles gratis en vrijblijvend. Ook betaal je niet meer dan wanneer je de optie direct zult vinden. En mocht de informatie die je ontvangt een voltreffer zijn besparen we je nog kostbare tijd ook. We hopen dat de coverband, die ene gouden keel of juist de speciale wens die je hebt in vervulling zal gaan. Op naar een onvergetelijke avond! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag informatie aan via onderstaande button.

Trouwen in het prachtige Leiden

Op zoek naar een chique trouwlocatie ergens in het centrum van Leiden? Of toch liever een grote trouwzaal in een bosrijke omgeving? Op zoek naar vrijgezellenfeest Leiden aanbod? In ons aanbod trouwlocaties Leiden is het allemaal mogelijk. Hebben we jullie nieuwsgierig gemaakt naar de mooie locaties die de stad Leiden te bieden heeft? Bekijk dan snel eens ons aanbod trouwlocaties op deze pagina. Er staat vast en zeker iets moois voor jullie tussen. Wanneer jullie er zelf niet helemaal uit komen en graag wat meer informatie ontvangen, is dit natuurlijk geen probleem. Laat ons je op weg helpen. We wensen je een bijzondere dag toe!

   

Trouwzaal op het water: Feestboot varendfeesten

Vier jij je trouwfeest graag op het water, al dansend op het dek met al je gasten tot in de late uurtjes? Een trouwzaal op een boot kan deze dromen waarmaken! ‘’Feestboot varendfeesten’’ biedt je een trouwlocatie op het water met uitzicht op het Groene Hart van Nederland. Een leuk extraatje van deze trouwlocatie is dat er een leuke fotoreportage mogelijk is met het bruidspaar. Je gasten blijven verzorgd achter aan boord van de Koningin Juliana, terwijl het echtpaar mee wordt genomen op een sloep naar een prachtig plassengebied met twaalf-kantige molens. Een schitterende omgeving voor jullie trouwfoto’s! Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk op deze partyboot. ‘’Feestboot varendfeesten’’ hoopt je snel te mogen verwelkomen om de mogelijkheden te bespreken.

- Van 40 tot 200 personen
- Uniek varende locatie

 • Past van der Plaatstraat 125a
  2375 AL Rijpwetering
 • http://www.varendfeesten.nl
   
   

Trouwlocatie omgeving Leiden: Duinrell …

Niet ver van Leiden kun je attractiepark Duinrell vinden. Dit prachtige park is zoveel meer dan alleen vermakelijk. Het heeft namelijk met ''Duinrell Plaza'' een divers aanbod aan mooie trouwzalen. Een prachtige locatie voor een mooi feest. Van 20 tot meer dan 1000 mensen waarmee je samen jullie bruiloft kunnen vieren. Of je nu knus voor de Lighthouse zaal gaat of juist voor 1 van de andere grote zalen. Er is voor ieder wat wils. Kijk snel verder op de achterliggende pagina voor meer informatie over alle zalen. We wensen jullie alvast een bijzondere dag toe in Wassenaar.

- Ruimte voor maximaal 550 personen
- Goede parkeergelegenheid

 • Duinrell 1
  2242 JP Wassenaar
 • www.duinrell.nl/vakantiepark/duingalows/duinrell-plaza
   

Trouwlocatie arrangementen per stad

Trouwlocaties Noord-Holland  
Trouwlocatie Alkmaar: Trouwlocaties Alkmaar
Trouwlocatie Amsterdam: Trouwlocaties Amsterdam
Trouwlocatie Haarlem: Trouwlocaties Haarlem
   
Trouwlocaties Zuid-Holland  
Trouwlocatie Den Haag: Trouwlocaties Den Haag
Trouwlocatie Rotterdam: Trouwlocaties Rotterdam
Trouwlocatie Dordrecht: Trouwlocaties Dordrecht
Trouwlocatie Delft: Trouwlocaties Delft
Trouwlocatie Leiden: Trouwlocaties Leiden
Trouwlocatie Gouda: Trouwlocaties Gouda
Trouwlocatie Zoetermeer: Trouwlocaties Zoetermeer
Trouwlocatie Wassenaar Trouwlocaties Wassenaar
Trouwlocatie Scheveningen Trouwlocaties Scheveningen
   
Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Utrecht: Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Amersfoort: Trouwlocaties Amersfoort
   
Trouwlocaties Noord-Brabant  
Trouwlocatie Eindhoven: Trouwlocaties Eindhoven
Trouwlocatie Tilburg: Trouwlocaties Tilburg
Trouwlocatie Den Bosch: Trouwlocaties Den Bosch
Trouwlocatie Breda: Trouwlocaties Breda
Trouwlocatie Roosendaal: Trouwlocaties Roosendaal
   
Trouwlocaties Flevoland  
Trouwlocatie Almere: Trouwlocaties Almere
Trouwlocatie Lelystad: Trouwlocaties Lelystad
   
Trouwlocaties Limburg  
Trouwlocatie Maastricht: Trouwlocaties Maastricht
Trouwlocatie Venlo: Trouwlocaties Venlo
   
Trouwlocaties Groningen
Trouwlocatie Groningen: Trouwlocaties Groningen
   
Trouwlocaties Overijssel  
Trouwlocatie Zwolle: Trouwlocaties Zwolle
Trouwlocatie Enschede: Trouwlocaties Enschede
   
Trouwlocaties Gelderland  
Trouwlocatie Arnhem: Trouwlocaties Arnhem
Trouwlocatie Nijmegen: Trouwlocaties Nijmegen
Trouwlocatie Apeldoorn: Trouwlocaties Apeldoorn
   
Trouwlocaties Friesland  
   
Trouwlocaties Drenthe  
   
Trouwlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

TROUWLOCATIES IN LEIDEN

Leiden is een stad met veel mooie en verborgen plekjes. In het centrum van de stad is veel historie te vinden. Wist je bijvoorbeeld dat de stad ook wel eens ‘Sleutelstad’ wordt genoemd? Maar niet alleen de stad zelf is een prachtige uitvalbasis voor uw trouwfeest. Ook de omgeving van Leiden heeft toekomstige bruidsparen veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan trouwlocaties in Alphen aan de Rijn, Sassenheim en Noordwijk. Of wat dacht je van Oegstgeest, Voorhout en Katwijk? Trouwen op deze locaties biedt je een wat rustigere omgeving, voor als je de hectiek van de grote stad tijdens jullie trouwfeest even wilt ontlopen. Zou je graag een trouwlocatie vinden aan zee? Dan is Noordwijk bij uitstek de plaats voor jou! Noordwijk bezit vele leuke strandjes, samen met verschillende boulevards en leuke cafeetjes en restaurantjes. Of jullie nu graag in de stad, aan het strand of in een bosrijk gebied je ideale trouwlocatie zoekt, de omgeving van Leiden heeft het allemaal. Kijk eens verder op deze pagina en laat je inspireren in jullie zoektocht naar de ideale trouwlocatie Leiden.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact