Feestlocaties Leiden

ook voor zakelijke en trouwlocaties in Alphen aan de Rijn, Noordwijk, Katwijk en omgeving.

Met leuke feestlocatie Leiden arrangementen

Ben je op zoek naar een feestlocatie Leiden? Of misschien zaalverhuur Leiden? Feestlocaties zijn er in alle soorten en maten. Zo ook in Leiden!  Wellicht betrek je de mooie stad Leiden bij het organiseren van een feest op je feestlocatie Leiden? Wil je juist een compleet georganiseerd themafeest Leiden? Je kunt om verschillende redenen op zoek zijn naar een feestlocatie in Leiden. Een sprookjeshuwelijk, een onvergetelijk feest voor een jubileum of wellicht het zoveel jarig bestaan van het bedrijf waar je werkt. Een feestlocatie Leiden heeft verschillende eigenschappen voor ieder wat wils. Kies je voor een knusse locatie, een stoere pub of juist een zakelijke setting met een podium (kijk voor workshops op Onemotion workshops Leiden). Het is maar wat je wensen zijn. Een bruiloft zal in andere sferen plaatsvinden dan een bedrijfspresentatie (vergaderlocatie Leiden) met daarna een groot afsluitend feest. Kijk ook op Foodtrucks in Leiden voor losse Foodtrucks voor je evenement.Wil je een feestlocatie Leiden koppelen aan een spannende citygame dan is dit uiteraard ook geen probleem.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Leiden
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Leiden

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Leiden of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie in de stad Leiden buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie in de stad Leiden buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek jij een passende locatie voor je evenement? Je hebt de voorkeur voor een locatie in de stad Leiden maar wel buiten het (te) drukke stadscentrum. Sfeervol en passend bij het type evenement wat je gaat organiseren? Laat ons je inspireren met de mogelijkheden van onze huislocaties. Elk evenement vraagt om een eigen aanpak. Onze huislocaties hebben door de jarenlange ervaring vaak een oplossing voor de meest uiteenlopende wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie vragen je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Laat je inspireren en vraag direct aan via onderstaande mogelijkheid. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie buiten de stad Leiden maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie buiten de stad Leiden maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie in de omgeving van Leiden? Hoeft het niet direct in de stad te zijn maar mag het ook in de regio? Onze diverse huislocaties in de regio zijn uitermate geschikt en hebben vaak goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Zo heb je een passende locatie die voldoet aan je wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Zo kun je de informatie tot je nemen en alle eisen en wensen direct bespreken met de zeer ervaren locaties . Vraag snel meer informatie aan via onderstaande mogelijkheid en laat je flink inspireren. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van Leiden
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van Leiden

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor een feestlocatie met ligging in het centrum van Leiden? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feesten buiten het centrum van Leiden
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feesten buiten het centrum van Leiden

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk in het stadscentrum van Leiden, maar zoek je wel een feestlocatie in de stad zelf voor je personeelsfeest, bedrijfsborrel of andere zakelijk feest?  En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feestlocaties buiten Leiden maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties buiten Leiden maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten Leiden, maar wel in de regio. En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke evenementenlocatie in Leiden

Zakelijke evenementenlocatie in Leiden

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in Leiden te bevinden? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Leiden

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Leiden

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich niet in Leiden zelf te bevinden maar ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

feestlocatie Leiden    
 

Goedkope feestlocatie arrangementen Leiden (vanaf €15 p.p.)

Het kan nog best een stevige klus zijn, het vinden van de best passende feestlocatie voor je feest. Veel locaties die online te vinden zijn, zijn enkel interessant voor de wat ruimere budgetten. Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Leiden die ook geschikt zijn voor budgetten vanaf €15 p.p. (voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Bekijk hieronder het overzicht van onze huislocaties in de omgeving van Leiden. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Leiden Centrum 10 - 50 Centrum meer info
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Leiden Centrum 10 - 70 Centrum meer info
Leiden Fortuinwijk 20 - 350 Fortuinwijk meer info    
Leiden Noorderkwartier 25 - 650 Noorderkwartier meer info
Leiden Centrum 20 - 70 Centrum meer info    
Leiden Centrum 10 - 200 Centrum meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Wist je dit over Leiden?

Wie Leiden zegt, zegt de oudste universiteit van Nederland. Of ook wel de sleutelstad wat gebaseerd is op het stadswapen. Met bijna 200.000 inwoners is het een dichtbevolkte gemeente. Niet vreemd ook dat de vraag naar bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest Leiden en een feestlocatie Leiden erg actief is. Met leuke grachten, een prachtige historische binnenstad en knusse hofjes is Leiden een stad die gezien mag worden. Koppel deze elementen aan een bedrijfsuitje Leiden of groepsuitje. Verken de stad Leiden met alle mooie grachtjes en singels. Of bezoek het Ankerpark, Huigpark of het grote stadspark. We wensen jullie alvast een enorm mooie en inspirerende dag toe met een feestlocatie Leiden.

   

Feestzaal omgeving Leiden: Duinrell Plaza Wassenaar

Ben je op zoek naar een bijzondere feestlocatie in de omgeving van Leiden? Bezoek dan eens Wassenaar. Deze plaats vol met prachtige villa’s heeft ook een mooi attractiepark tot de beschikking. Duinrell is een park waar je wellicht weleens bent geweest. Maar buiten het vermaak heeft ''Duinrell Plaza'' ook een flink aantal mogelijkheden voor een onvergetelijk feest. En wat is nu magischer dan een feestje op een attractiepark wat zelfs in de avond helemaal voor jullie kan zijn? Met de bosrijke omgeving en de rust kan het feest losbarsten in 1 van de vele zalen om zo een onvergetelijke avond neer te zetten. We wensen jullie veel plezier toe.

- Van 50 tot 550 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Duinrell 1
  2242 JP Wassenaar
 • www.duinrell.nl / 070 515 5255
   
   

Feestlocatie op het water: Feestboot varendfeesten

De wind door je haren, dansend op het dek… ‘’Feestboot varendfeesten’’ is de ideale feestlocatie wanneer je op zoek bent naar een originele feestzaal op het water! Gastvrijheid en klantgerichtheid spelen een grote rol in het team van deze partyboot. Wil je bijvoorbeeld graag entertainment aan boord? Dan helpt het personeel je met het vinden van het leukste entertainment wat compleet bij je feestelijke gelegenheid past. Heb je liever een casinoavond of entertainers zoals tafel-googchelaars, ballonnen-vouwers en meer? Ook dit is geen punt voor het team van’’Feestboot varendfeesten’’. Ziet het personeel van deze feestboot jou en je gasten binnenkort ook dansen op het dek van de Koningin Juliana?

- Van 40 tot 290 personen
- Uitzicht op Het Groene Hart

 • Past van der Plaatstraat 125a
  2375 AL Rijpwetering
 • www.varendfeesten.nl / 06 55360038
   

Feestlocaties arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht  
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
   
Feestlocaties Groningen  
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn

 

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE LEIDEN EN OMGEVING

Ook wanneer je op zoek bent naar een feestlocatie Leiden of omgeving ben je op deze website aan het juiste adres. Rondom Leiden zijn er diverse plaatsen waar je op zoek kunt gaan naar een feestlocatie. Wat te denken aan het pitoreske Teylingen wat de naam te danken heeft aan Slot Teylingen. Of het aan Leiden vastgegroeide Leiderdorp. Voorschoten ligt tussen Leiden en Wassenaar en is voor de omgeving Leiden een bekende plaats met meer dan 100 rijksmonumenten. Maar misschien ben je op zoek naar een feestlocatie Voorburg. Je ziet wel dat de omgeving van Leiden ook voldoende te bieden heeft en het vinden van een feestlocatie Leiden begint bij het opstellen van een wensen lijstje. Met deze lijst kun je snel diverse mogelijkheden opvragen om tot de ideale en onvergetelijke feestlocatie Leiden te komen.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact