Feestlocatie Eindhoven arrangementen

Je speurt en zoekt het internet af. Op zoek naar die ene bijzondere feestlocatie Eindhoven. 1 waar net die wensen inzitten waar je zo naar zocht. Dat element dat je feest compleet maakt. Of het nu een bar is, de aankleding of misschien wel een bepaalde setting die aansluit bij wie jij zelf bent. Er zijn zoveel verschillende feestlocaties in Eindhoven waardoor je rustig kunt kiezen wat het beste aansluit. En daarnaast natuurlijk ook een divers zaalverhuur Eindhoven aanbod. Aan de andere kant is het aanbod zo groot dat het belangrijk is om een goede voorbereiding te treffen. Wat zoek je namelijk in een feestlocatie Eindhoven? Wil je goede parkeerplaats, een luxe catering, veel personeel zodat mensen zelf niet hoeven te lopen of misschien wel alles van deze punten. We helpen je daarom graag op weg bij het vinden van een perfecte feestlocatie Eindhoven zodat je een onvergetelijk evenement kunt neerzetten. Bekijk ook eens ons themafeest Eindhoven aanbod. We wensen je alvast veel inspiratie toe en een prachtig feest.

Maak hieronder je keuze!

   

feestlocatie Eindhoven    
 

Feestlocatie arrangementen Eindhoven (€15-40 p.p.)

Het kan nog best een stevige klus zijn, het vinden van de best passende feestlocatie voor je feest. Veel locaties die online te vinden zijn, zijn enkel interessant voor de wat ruimere budgetten. Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Eindhoven die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €15 en €40 p.p. (voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Bekijk hieronder het overzicht van onze huislocaties in de omgeving van Eindhoven. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Ten Westen van Eindhoven 15 - 100 Ten Westen meer info    
Eindhoven-Zuid 20 - 140 (binnen de ring) meer info
Eindhoven Centrum 20 - 300 Centrum meer info    
Ten Westen van Eindhoven 50 - 300 Ten Westen meer info
Eindhoven Centrum 20 - 120 Centrum meer info    
Ten Oosten van Eindhoven 30 - 150 Ten Oosten meer info
Eindhoven Centrum 10 - 100 Centrum meer info    
Eindhoven Centrum 10 - 100 Centrum meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

incl. BTW vanaf
€50 p.p.
Betaalbaar feestlocatie arrangement Eindhoven

Betaalbaar feestlocatie arrangement Eindhoven (€50-€75 p.p.)

Ben je op zoek naar een leuke maar vooral ook betaalbare feestlocatie in de regio Eindhoven, Deurne, Best, Nuenen, Helmond etc.? Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) ergens tussen de €50 en de €75 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Eindhoven? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze feestlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €50 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe feestlocatie arrangement Eindhoven

Origineelste feestlocaties van Eindhoven (arrangementen vanaf €75-€100 p.p.)

Soms wil je echt iets speciaals. Een feestlocatie met een verhaal. Een bijzondere plek die direct indruk maakt op je gasten. Dan is deze categorie een echte aanrader. Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) ergens tussen de €75 en de €100 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard, Helmond etc.? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie.  Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€100 p.p.
Zeer luxueuze feestlocatie arrangement Eindhoven

Absolute toplocaties voor feesten in regio Eindhoven (vanaf €100 p.p.)

Wil je je gasten laten genieten van het allerbeste dat Eindhoven te bieden heeft? In dat geval heten we je van harte welkom in de Champions League wat betreft feestelijke locaties voor de regio Eindhoven en omgeving. Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) meer dan €100 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €100 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€60 p.p.
Mooie buitenlocatie als feestlocatie in Eindhoven of omgeving

Mooie buitenlocatie als feestlocatie in Eindhoven of omgeving

Ben je op zoek naar een feestlocatie op een inspirerende plek voor bijvoorbeeld een bruiloft, personeelsfeest of ander evenement. Bijvoorbeeld aan het water, in de bossen, op de hei, of op een andere plek weg van het veelal drukke stadscentrum? Dan helpen we je in deze categorie graag verder met het vinden van de best passende feestlocatie. Van schitterende hoeve tot adembenemende strandclub, laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken en geniet vervolgens van een heerlijk feest op een inspirerende buitenlocatie in de omgeving van Eindhoven.

 • Vanaf €60 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€55 p.p.
Feestlocaties in en rondom het centrum van Eindhoven

Feestlocaties in en rondom het centrum van Eindhoven

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Eindhoven of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

 • Vanaf €55 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

 • Vanaf €200 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

 • Vanaf €500 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

 • Vanaf €1200 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

 • Vanaf €2400 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€50 p.p.
Betaalbaar trouwlocatie arrangement Eindhoven (€50-€75 p.p.)

Betaalbaar trouwlocatie arrangement Eindhoven (€50-€75 p.p.)

Op je trouwdag wil je natuurlijk dat alles perfect is. Van trouwkleding tot catering, van muziek tot ceremonie, je wilt natuurlijk geen concessies doen. En dat geldt zeker voor de feestlocatie in de omgeving van Eindhoven. Laat je daarom door ons op weg helpen. Is het budget voor locatie, drankjes en eten ergens tussen de €50 en €75 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €50 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe trouwlocatie arrangement Eindhoven (meer dan €75 p.p.)

Luxe trouwlocatie arrangement Eindhoven (meer dan €75 p.p.)

Wordt jullie trouwerij een wat luxere aangelegenheid? En zijn jullie hiervoor op zoek naar net wat exclusievere trouwlocaties in Eindhoven of omgeving?  Laat je dan ook door ons adviseren. Is het budget voor locatie, drankjes en eten meer dan €75 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.
 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Wist je dit over Eindhoven?

Dat Eindhoven een feeststad is, is niet vreemd. Met carnaval (en tijdens een vrijgezellenfeest Eindhoven) loopt de stad vol met verklede inwoners en bezoekers en zal er menig polonaise gelopen worden. Deze Noord-Brabantse stad heeft meer dan 220.000 inwoners en vele evenementen. Eindhoven is dan ook HOT te noemen en een populaire plaats voor een groepsuitje, bedrijfsuitje Eindhoven, diverse andere activiteiten of een feestje op een feestlocatie Eindhoven. Met DAF, Philips, ASML (Veldhoven) (bekijk ook eens ons vergaderlocatie Eindhoven aanbod) en evenementen als de Dutch Design Week, GLOW en de Marathon van Eindhoven vinden veel mensen de weg naar Eindhoven jaarlijks. Het is dan ook niet gek dat je een leuk feest wilt organiseren in deze bruisende stad. Een grote stad heeft veel wijken. En doordat er veel wijken zijn is er ook veel aanbod in feestlocaties.

   

Unieke feestlocatie in Boxtel: Classic Park

Houd jij van klassiekers? Van een plek vol klasse? Een plek waar jij je feest met stijl kunt vieren? Waar je kunt proosten op alle behaalde succes van afgelopen tijd? Beantwoord jij al deze vragen met een ja, stop dan met zoeken en kom snel richting Boxtel voor een van de betere feesten in tijden. Deze historisch ogende locatie beschikt over een eigen automuseum, waar jij je ogen uit kunt kijken. Wil je zelf met de auto komen? Geen probleem er is plek zat om te parkeren. Aarzel niet en kom snel de mogelijkheden bespreken!

- Ruimte voor maximaal 5000 personen
- Historisch & Klassiek
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeren
- OV op loopafstand
- Plaats: Boxtel

 • Koppenhoefstraat 14
  5283 VK Boxtel
 • nl.classicpark.nl / 0411 605000
   
   

Industriële feestlocaties in Eindhoven: LAC Studio's

Gaat er al een lampje branden bij de naam van deze locatie? Dit was namelijk dé showroom van Philips Lighting. Dé plek waar alle ontwikkelingen van de verlichting te zien waren. Op deze unieke plek in het centrum van Eindhoven(5 minuten lopen van het station) is het ook mogelijk om een goed feest te geven. Er zijn drie prachtige ruimtes te huur met elk zijn eigen charme. Over het algemeen beschrijft men deze locatie vooral als industrieel maar stijlvol! Zoek jij ook een unieke plek voor jouw feest/borrel of bijeenkomst? LAC studios stelt zich beschikbaar!

- Ruimte voor maximaal 500 personen
- Industrieel
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarage op loopafstand
- Station Eindhoven op loopafstand
- Plaats: Eindhoven

 • Lichtplein (hoek Lichtstraat)
  5611 BD Eindhoven
 • www.lacstudios.nl / 040 3030909
   
   

Feestlocatie aan het strand nabij Eindhoven: E3Strand

Kom jij uit Eersel en wil jij je feest dichtbij huis geven? Lekker na een drankje op de fiets naar huis kunnen? E3Strand biedt dan de beste locatie aan voor jou. Een plek op fietsafstand maar ook lekker dichtbij het gezellige Eindhoven. Met de bus ben je zo in het centrum! Deze locatie nabij Eindhoven is knus en sfeervol en er is ruimte voor 500 personen, genoeg plek dus!

- Ruimte voor maximaal 225 personen
- Knus & Huiselijk
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeren
- Openbaar vervoer op loopafstand
- Plaats: Eersel

 • Buivensedreef 10
  5521 RN Eersel
 • www.e3strand.nl / 0499 365050
   
   

Feestlocatie in Oirshot nabij Eindhoven: 'T Zand Brabants gastvrij

Ben jij op zoek naar een betrouwbare locatie met jarenlange ervaring in het organiseren van de meest uiteenlopende feesten en partijen? ‘T Zand Brabants Gastvrij is dan de locatie die je zoekt. Van themafeest tot jubileum, van klein tot groot. Alles is mogelijk en niets is te gek voor deze locatie in Oirschot. De ervaring in het organiseren van feesten is zeker een sterkt punt van deze partij! Er zijn vijf prachtige ruimtes beschikbaar, dus er is altijd wel eentje die bij jouw wensen past. Parkeren bij deze locatie is geen punt en wil jij graag zelf de catering regelen? Zelfs dat is mogelijk! Kijk snel op de website voor alle informatie die je nog nodig hebt.

- Ruimte voor maximaal 250 personen
- Huiselijk & Betrouwbaar
- Eigen catering of drank in overleg
- Gratis parkeren
- Goed bereikbaar per ov
- Plaats: Oirschot

 • Bestseweg 52
  5688 NP Oirschot
 • www.zand-oirschot.nl / 0499 571817
   
   

Feestlocatie centrum Eindhoven: Santiago de Cuba

Ben je op zoek naar een mooie feestlocatie in Eindhoven? Een feestlocatie in hartje centrum wat enorm goed bereikbaar is per trein en ook eventueel per auto door de goede parkeergelegenheid (betaald)? Kies dan voor deze bijzondere feestlocatie op Stratumseind. Santiago de Cuba is namelijk even weg op vakantie. Je stapt in de wereld van Latijns Amerika en voelt meteen de warme klanken door je lichaam gaan. Dit is ook precies wat Santiago de Cuba met je doet. De volledige inrichting, de bar, het personeel en ook de DJ zorgt ervoor dat je even op vakantie gaat in eigen land. En dat tijdens een prachtig feest. Of je nu kiest voor de benedenverdieping, de bovenverdieping of juist de gehele locatie, het zal 1 groot feest worden waar je nog lang aan zult denken.

- Ruimte voor maximaal 350 personen
- Latijns Amerikaans & sfeervol
- Geen eigen catering of drank
- Centrum Eindhoven
- Op wandelafstand van Eindhoven Centraal
- Plaats: Eindhoven

 • Stratumseind 65
  5611 EP Eindhoven
 • www.santiagodecuba.nl / 040 2069606
   
   

Feestlocatie omgeving Eindhoven: Bavaria Brouwerij

Alle bierliefhebbers opgelet… Heb je altijd al een kijkje willen nemen in een echte brouwerij? Dat kan tijdens jullie feest in de Bavaria Bierbrouwerij. Hier worden natuurlijk allerlei proeverijen gehouden maar het is ook mogelijk om hier feest te vieren. De locatie is onder andere geschikt voor, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten en borrels. De locatie ligt net iets buiten Eindhoven maar heeft wel een gratis parkeergelegenheid. Ook is de locatie goed te bereiken met het openbaar vervoer. Enthousiast geworden over deze locatie?

- Ruimte voor maximaal 500 personen
- Klassiek
- Geen eigen catering of drank
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Parkeermogelijkheden
- Plaats: Lieshout

 • Heuvel 5
  5737 BX Lieshout
 • www.bavariabrouwerijcafe.nl / 0499 425585
   
   

Feestlocatie Geldrop: Cocody Partycentrum

Deze rustgevende maar multifunctionele locatie is omgeven door het water van recreatiegebied ‘De Smelen’ in de omgeving van Eindhoven. De feestlocatie ligt in een rustig gelegen wijk met genoeg parkeermogelijkheden voor de deur. Deze locatie is geschikt voor allerlei feesten zoals een verjaardag, familiefeest en een bedrijfsfeest. De Cocody heeft verschillende zalen en het is ook mogelijk om je feest buiten te vieren, op een apart gedeelte van het terras. Ben je geïnteresseerd in deze locatie? Ga dan verder naar de website voor meer informatie.

- Ruimte voor maximaal 200 personen
- Stijlvol
- Geen eigen catering of drank
- Parkeermogelijkheden
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Geldrop

 • Zwembadweg 15
  5663 PL Geldrop
 • www.cocody.nl / 040 2868046
   
   

Unieke feestlocatie Eindhoven: Evoluon

Deze bijzonder locatie, van binnen en buiten, is een van de bezienswaardigheden van Eindhoven. Een plek waar je al je creativiteit kwijt kunt in het vieren van je feest. Een unieke locatie in Eindhoven, een hele hoop vrienden/familie of collega’s en een goede reden voor een feest, meer heb je niet nodig! De rest regelt Evoluon voor jou. Ben je geïnteresseerd in deze locatie? Ga dan verder naar de website voor meer informatie.

- Ruimte voor maximaal 1200 personen
- Uniek & groots
- Geen eigen catering of drank
- Parkeermogelijkheden op het terrein
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Eindhoven

 • Noord Brabantlaan 1A
  5652 LA Eindhoven
 • www.evoluon.com / 040 2504600
   
   

Feestlocatie nabij Eindhoven: Brouwerij Van De Oirsprong

Heb jij ook een biertje verdiend? Sluit je ogen en stel je voor dat je op een locatie bent waar bier op nummer 1 staat van de levensbehoefte. De plek waar bier echt tot zijn recht komt! Brouwerij Van De Oirsprong beschikt over diverse zalen waar jij jouw gasten kunt ontvangen voor een proeverij of borrel. Heb jij iets te vieren samen met je vrienden? Kom dan eens een kijkje nemen bij deze hippe en historische brouwerij in Oirschot. Er zijn gratis parkeerplekken te vinden in de nabije omgeving en ook voor de mensen die met het openbaar vervoer komen is er genoeg mogelijkheid. Hak snel die knoop door en neem je vrienden mee naar deze unieke locatie in de buurt van Eindhoven!

- Ruimte voor maximaal 600 personen
- Historisch
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeren
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Oirschot

 • Koestraat 20
  5688 AH Oirschot
 • www.vandeoirsprong.nl / 0499 572002
   
   

Feestlocatie in de natuur Eindhoven: Paviljoen Genneper Parken

Heb jij altijd al een feest in je tuin willen geven, maar heb je geen tuin? Paviljoen Genneper Perken is dan de ideale oplossing. Deze locatie biedt namelijk dé perfecte plek aan in een natuurgebied niet ver bij het centrum van Eindhoven vandaan. Dit paviljoen beschikt over een mooie binnenlocatie voor 250 personen en een tuinterras voor 250 personen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is al je vrienden/familie/collega’s uitnodigen. Ben je bang dat het slecht weer gaat worden? Geen probleem, de terrastuin beschikt over een terrasverwarming! Wil je meer weten over Paviljoen Genneper Perken in Eindhoven, bezoek dan snel de website!

- Ruimte voor maximaal 500 personen
- Warm & stijlvol
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeren
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Eindhoven

 • Antoon Coolenlaan 2a
  5644 RX Eindhoven
 • www.paviljoengenneperparken.nl / 040 2524632
   
   

Feestlocatie in Eindhoven: Partysalon Eindhoven

Waar is dat feestje!? Hier is dat feestje! Bij de partysalon in Eindhoven is er altijd feest. Deze aanbieder is uitermate flexibel en past zich soepel aan aan al jouw wensen. Wil jij een Turks feest? Of een Surinaams feest? Heb jij een groot budget of juist een klein budget? Met of zonder kinderen? Samen met Partysalon Eindhoven kun jij het gesprek aangaan en al je wensen uit handen geven. Twijfel niet langer, trek je schoenen en jas aan en kom snel eens op gesprek!

- Diverse zalen beschikbaar
- Huislijk & stijlvol
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergelegenheid in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Eindhoven

 • Leenderweg 67
  5614 HL Eindhoven
 • www.partysaloneindhoven.nl / 06 30673964
   

 

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland