Trouwlocaties Eindhoven

ook voor de regio Deurne, Best, Nuenen, Helmond en omgeving

Met leuke trouwfeest Eindhoven oplossingen

Ga je binnenkort trouwen in Eindhoven? Op deze pagina met trouwlocatie Eindhoven aanbod helpen we je graag op weg. Eindhoven heeft als trouwlocatie ook enorm veel te bieden. De stad heeft veel mooie bezienswaardigheden en de omgeving heeft met veel groen ook voor de natuurliefhebber veel te bieden. Maar een trouwerij in Eindhoven is niet zo maar even in elkaar gezet. Het is de vraag wat jullie wensen zijn en waar de mooiste dag uit jullie leven aan moet voldoen. Wat voor type feest of bruiloft in Eindhoven moet het gaan worden? Op basis hiervan is het zeer goed mogelijk een geschikte feestlocatie Eindhoven en/of trouwlocatie Eindhoven te vinden. Of misschien wel meerdere zodat jullie een shortlist hebben en deze kunnen bezoeken. Bekijk ook eens ons zaalverhuur Eindhoven aanbod. Waar jullie ook je trouwfeest of bruiloft in Eindhoven willen vieren, we helpen je graag op weg bij het vinden met een divers aanbod van trouwlocaties in Eindhoven (kijk voor workshops op Onemotion workshops Eindhoven). We wensen jullie bij voorbaat al enorm veel plezier toe op deze onvergetelijke dag. Bekijk ook eens ons aanbod aan vergaderlocaties Eindhoven.

Trouwlocaties in het centrum van Eindhoven
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwlocaties in het centrum van Eindhoven

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in het centrum van Eindhoven, Helmond, Valkenswaard etc. Ook dan helpen we je graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest buiten centrum van Eindhoven
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwfeest buiten centrum van Eindhoven

Ben je op zoek naar een trouwlocatie buiten het centrum van Eindhoven? Maar dient de locatie zich nog wel binnen de stad te bevinden (of niet te ver verwijderd)? Dan is deze categorie voor jullie bedoeld. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank en/of catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest op een buitenlocatie Eindhoven
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Trouwfeest op een buitenlocatie in de omgeving van Eindhoven

Ben je op zoek naar een romantische buitenlocatie in de omgeving van Eindhoven voor jullie trouwerij? Gaat je voorkeur daarbij uit naar een charmante hoeve met een mooie tuin, een sfeervolle boerderij of een authentieke molen? Zijn jullie op zoek naar een onvergetelijk plekje in de natuur? Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden Eindhoven
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van Eindhoven

Willen jullie graag jullie huwelijksnacht door brengen op de locatie van jullie trouwfeest in Eindhoven, Helmond, Valkenswaard of omgeving? Of krijgen jullie gasten die van heel ver komen om jullie trouwfeest te bezoeken en wil je er voor zorgen dat ze na afloop van het feest niet hoeven te gaan zoeken naar een overnachtingsmogelijkheid? Dan is het aan te raden om een trouwlocatie uit te zoeken met overnachtingsmogelijkheden. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Sprookjesachtige trouwlocaties Eindhoven
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Van kasteel tot fort: sprookjesachtige trouwlocaties in de omgeving van Eindhoven

Droom je er van om te trouwen op klassieke wijze in een sprookjesachtig kasteel of een eeuwenoud fort? Wil je op deze unieke wijze deel uit maken van de geschiedenis van een van de oudere monumenten van de omgeving van Eindhoven, Helmond, Valkenswaard etc? Ook bij een bruiloft in adellijke stijl helpen we jullie graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek voor op je trouwfeest (tot €500)

Je gaat binnenkort trouwen! Gefeliciteerd met dit prachtige moment in je leven. Het is nu tijd om de verdere invulling te regelen waaronder de muziek. Wat voor muzikale voorkeur heb je? En je partner? Je bent er in ieder geval aan uit dat het budget maximaal €500 euro is. Voor dit geld zijn er verschillende leuke oplossingen. Van een leuk trio artiesten tot de meest bijzondere muzikale acts en/of achtergrond muziek. Wanneer je een aanvraag doet gaan we binnen ons netwerk vragen of de beschikbare opties je vrijblijvend van meer informatie willen voorzien. Dit kost niet extra en tevens is het niet duurder. Een tijdsbesparing! We hopen dat we je kunnen inspireren met diverse opties en je zo een stukje dichterbij de muzikale invulling van je bruiloft kunnen brengen. We wensen je bij voorbaat enorm veel geluk toe en natuurlijk een onvergetelijk feest.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare trouwlocatie live muziek (€500 tot €1200)

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Ga je dat vieren met een spetterend feest op een trouwlocatie bij jou in de buurt? Naast de inspiratie voor de verschillende locaties kunnen we je ook helpen bij de muzikale invulling. Is je budget vanaf €500 en tot maximaal €1200 en weet je nog niet wat je zoekt? Laat je inspireren door deze gratis dienst. Je betaald niets meer voor de band en ook voor de dienst betaal je niks. Na je verzoek voor meer informatie vragen wij ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Geheel vrijblijvend uiteraard. Laat je dus inspireren met deze betaalbare live muziek optie met een budget tot €1200. We hopen je te inspireren. Benieuwd naar de verschillende opties? Vraag meer informatie aan via onderstaande knop.

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek voor je trouwfeest (tussen €1200 tot €2400)

Mag het tijdens je bruiloftsfeest aan niets ontbreken? Heb je een feestlocatie in de omgeving gevonden maar is de muzikale invulling nog een puntje op je to do lijstje? We inspireren je graag met deze luxe live muziek optie. Ligt je budget tussen de €1200 en €2400 euro? Laat ons je helpen met deze gratis dienst. Na je aanvraag verzoeken we de beschikbare opties binnen ons netwerk je namelijk van meer informatie te voorzien. Van 90,s bands, coverbands of Caribische invulling. Ons landelijke netwerk is divers en hiervoor betaal je ook niet meer dan wanneer je direct contact zou zoeken. Zo besparen we je tijd en moeite, vooral als net die ene gewenste partij er tussen zit. Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button en laat je verrassen. Een enorm mooie bruiloft toegewenst.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek op je trouwfeest (€2400 en meer)

Ga je binnenkort trouwen in je favoriete stad? Is je feestlocatie al gevonden en ben je nu op zoek naar de muzikale invulling? We helpen je graag op weg met deze gratis dienst. Met het budget van boven de €2400 euro vragen wij de beschikbare opties binnen ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Dit alles gratis en vrijblijvend. Ook betaal je niet meer dan wanneer je de optie direct zult vinden. En mocht de informatie die je ontvangt een voltreffer zijn besparen we je nog kostbare tijd ook. We hopen dat de coverband, die ene gouden keel of juist de speciale wens die je hebt in vervulling zal gaan. Op naar een onvergetelijke avond! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag informatie aan via onderstaande button.

Trouwen in het bruisende Eindhoven

In het prachtige Noord-Brabant ligt de mooie stad Eindhoven. En aangezien je op deze pagina bent gekomen ben je waarschijnlijk op zoek naar een trouwlocatie Eindhoven. Een prachtige trouwzaal of totale trouwlocatie in de lichtstad. Deze naam heeft de stad te danken aan de aanwezigheid van een groot van oorsprong Nederlands bedrijf namelijk Philips. Inmiddels is dit bedrijf uitgegroeid tot een gigantische speler op de internationale markt. Wellicht dat je het thema licht wilt koppelen aan jullie bruiloft en/of trouwfeest op jullie trouwlocatie in Eindhoven. Of je nu uit de stad zelf komt, 1 van de omringende plaatsen of je hebt gewoon een bijzondere klik met Eindhoven, de stad is klaar om jullie te ontvangen ook voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest Eindhoven. De ligging en bereikbaarheid met de A2 en een centraal station (deze stopt midden in het centrum) is uiterst ideaal. We wensen jullie een bijzondere dag toe.

   

Knusse trouwlocatie in Eindhoven:De Mispelhoef

Binnenkort is het eindelijk zover dat jullie elkaar het ja-woord mogen geven. Graag speelt de Mispelhoef in Eindhoven ook een kleine rol in een van deze hoogtepunten in jullie leven. Gezamenlijk bespreekt deze trouwlocatie samen met jullie alle mogelijkheden en (specifieke) wensen. De Mispelhoef heeft een prachtig trouwhuisje ter beschikking met een bubbelbad en een knusse openhaard. Willen jullie binnenkort op gesprek komen? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

- Knus en huiselijk
- Erkende trouwlocatie
- Geen eigen catering mogelijk
- Gratis parkeergelegenheid
- Buiten trouwen mogelijk
- Plaats: Eindhoven

 • Oirschotsedijk 9
  5651 GB Eindhoven
 • www.demispelhoef.nl / 040 2624128
   
   

Sfeervolle trouwlocatie Eindhoven: Santiago de Cuba

Ga je binnenkort trouwen? En ben je op zoek naar een bijzondere trouwlocatie Eindhoven die je bruiloft helemaal compleet maakt? Ga samen met ons op reis in eigen land. Want ondanks dat je afreist naar het centrum van Eindhoven ga je met het binnenstappen van Santiago de Cuba direct weg naar Latijns Amerika en het land Cuba. Hou je van de Latijns Amerikaanse wereld? Dol op dansen? Santiago de Cuba is als locatie op en top sfeervol aangekleed in de ideale dans setting. Het voelt even als die prachtige vakantie op een verre bestemming. Met een beneden en bovenverdieping heeft Santiago de Cuba veel mogelijkheden. De bovenverdieping is daarnaast ook af te sluiten zodat het een besloten feest kan worden. Ben je klaar voor een onvergetelijke bruiloft? Santiago de Cuba staat te popelen om er een onvergetelijke ervaring van te maken. We wensen jullie bij voorbaat een ongelooflijk bijzondere avond tegemoet waar nog lang over gesproken zal worden.

- Tot 350 personen
- Unieke trouwlocatie in zomerse sferen
- Plaats: Eindhoven

 • Stratumseind 65
  5611 EP Eindhoven
 • www.santiagodecuba.nl / 06 14197704
   
   

Culturele trouwlocatie in Eindhoven: het Van Abbemuseum

Is gewoontjes vaak té gewoon voor jullie? Zoeken jullie uitdaging en inspiratie in het dagelijkse leven? Trouwen jullie het liefst op een veelzeggende inspirerende  locatie in Eindhoven? Het Van Abbemuseum stelt zich beschikbaar als trouwlocatie in Eindhoven. De wens om te trouwen tussen hedendaagse kunstwerken, komt bij dit museum echt uit. Samen met het gastvrije personeel kan de hele dag van te voren meermaals doorgenomen worden. Elke wens in welkom! Zoeken jullie een locatie zoals deze? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

- Uniek en inspirerend
- Ruimte voor maximaal 350 personen
- Geen eigen catering mogelijk
- Gratis parkeergelegenheid
- Erkende trouwlocatie
- Plaats: Eindhoven

 • Bilderdijklaan 10
  5611 NH Eindhoven
 • www.vanabbemuseum.nl/ 040 2381000
   
   

Moderne trouwlocatie: Villa des Beaux Arts

Trouwen in moderne stijl, maar toch ook met klassieke tintjes? Beleef het bij Villa des Beaux Arts in Eindhoven. Graag maakt deze trouwlocatie van jullie huwelijk een modern sprookje, volledig naar jullie wens en smaak. Staan jullie open voor een uniek trouwfeest, eentje die menig bruiloften overtreft? Een bruiloft die niet snel vergeten zal worden? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie over deze trouwlocatie in Eindhoven.

- Stijlvol en dynamisch
- Ruimte voor maximaal 350 personen
- Geen eigen catering mogelijk
- Gratis parkeergelegenheid
- Buiten trouwen mogelijk
- Plaats: Eindhoven

 • Jan Deckersstraat 45
  5591 HP Heeze
 • www.beauxarts.nl / 040 2262810
   
   

Officiële trouwlocatie in Best: Quatre Bras

Hoe ziet het huwelijk van jullie dromen eruit? Aankomen in een prachtige trouwauto terwijl jullie lievelingsmuziek door een lokaal bandje gespeeld wordt? Een boeket met de mooiste bloemen en een zaal waar jullie je net een koninklijk paar voelen? Quatre Bras in Best beschikt over een ambitieus team die graag al jullie zorgen uit handen nemen. De dag wordt perfect zonder al te veel stress. Het enige waar jullie mee bezig hoeven te zijn is van elkaar houden en elkaar het jawoord geven. Klinkt dat verleidelijk genoeg? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie over deze trouwlocatie in Best.

- Sprookjesachtig
- Ruimte voor maximaal 350 personen
- Geen eigen catering mogelijk
- Gratis parkeergelegenheid
- Fotoreportage mogelijk
- Plaats: Eindhoven

 • Nieuwstraat 79
  5683 KB Best
 • www.quatrebras.nl / 0499 371450
   
   

Multifunctionele trouwlocatie in Eindhoven: Nazar Partycentrum

Zoeken jullie een multifunctionele trouwlocatie in Eindhoven? Nazar Partycentrum is dan uiterst geschikt! Elk bruiloftsfeest is welkom en verdient evenveel aandacht en passie van de gastvriendelijke medewerkers. Veel nationaliteiten in Nederland, betekent ook veel verschillende prachtige feesten! Zoeken jullie een trouwlocatie voor een Turks, Iraans, Afghaans, Irakees, Arabisch of Nederlands feest? Of hebben jullie misschien nog hele andere wensen, dan zijn jullie van harte welkom. Daarnaast zijn er verschillende budgetten waar uit gekozen kan worden, van basis tot top-luxe. Willen jullie meer informatie over deze trouwlocatie? Klik dan op onderstaande button.

- Multifunctioneel en flexibel
-  Erkende trouwlocatie
- Geen eigen catering mogelijk
- Gratis parkeergelegenheid 
- Buiten trouwen mogelijk
- Plaats: Eindhoven

 • Grobbendonkstraat 32 
  5628 RE Eindhoven
 • www.nazarpartycentrum.nl / 06 12377900
   
   

Natuurlijke trouwlocatie omgeving Eindhoven: ‘t Boshuys Best

Sluit je ogen en stel je voor dat je in een prachtig bos bent, vol fluitende vogeltjes in de schemering van de avond. ‘s Avonds lekker bij een knisperend kampvuur met een gitaar en aan het eind sluiten jullie het huwelijksfeest af met een gezamenlijke dans. Zien jullie het huwelijksfeest ook zo voor je? ‘t Boshuys in Best beschikt over een trouwlocatie met onder andere deze mogelijkheden. Een warme en gemoedelijke sfeer met vriendelijk personeel, dat kun je op zijn minst verwachten bij een bezoek aan deze locatie. Begint het al te kriebelen? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

- Ruimte voor maximaal 150 personen
- Natuurlijk en authentiek
- Plaats: Best

 • Sonseweg 39
  5681 BH Best
 • www.boshuysbest.nl / 0499 375289
   
   

Prachtige trouwlocatie in omgeving Eindhoven: Landgoed Kasteel Geldrop

Zijn jullie op zoek naar een prachtige locatie voor dé  perfecte dag? Een plek waar alle dromen waargemaakt kunnen worden? Landgoed Kasteel Geldrop is een trouwlocatie die je normaal alleen in films ziet; écht een plaatje. Willen jullie een buitenceremonie in de Engelse tuin tussen de appelbomen? Dat kan geregeld worden. Samen met de liefde van je leven, beleef je een dag die je nooit meer zult vergeten. Het personeel staat altijd voor jullie klaar! Zijn jullie geïnteresseerd in deze locatie? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

- Pittoresk en landelijk
- Geen eigen catering mogelijk
- Gratis parkeergelegenheid
- Ruimte voor maximaal 750 personen
- Plaats: Geldrop

 • Mierloseweg 1 
  5662 KA Geldrop
 • www.kasteelgeldrop.nl / 040 2801230
   
   

Koninklijk huwelijk omgeving Eindhoven: Kasteel Heeze

Zijn jullie nog opzoek naar een trouwlocatie in de buurt van Eindhoven? In Heeze staat een historische kasteel omringt door veel natuur.  Dit kasteel kent een rijke historie met veel intrigerende verhalen. De ideale plek om in stijl al jullie gasten te ontvangen en voor het jawoord wat jullie elkaar mogen geven. Er hangen prachtige kroonluchters en de tuin is adembenemend. Alles kan aangekleed worden naar jullie wens. Parkeren is trouwens ook geen probleem. Willen jullie meer informatie, klik dan door op onderstaande button.

- Historisch en groen
- Ruimte voor maximaal 550 personen
- Geen eigen catering mogelijk
- Gratis parkeergelegenheid
- Fotoreportage mogelijk
- Plaats: Heeze

 • Kapelstraat 25 
  5590 AA Heeze
 • www.kasteelheeze.nl / 040 2261431
   
   

Artistieke en unieke feestzaal in Eindhoven: Piet Hein Eek

Heb jij een presentatie, diner, expositie, feestje, concert, voorstelling, borrel of een andere leuke bijeenkomst op de planning? Piet Hein Eek is een hele flexibele locatie met diverse mogelijkheden tot het vieren van jouw gelegenheid. De locatie in Eindhoven is te omschrijven als uniek, artistiek en ook nog eens knus. De mogelijkheden tot aankleding en catering zijn zeer divers en al jouw wensen zijn bespreekbaar! Bezoek snel de website!

- Artistiek en uniek
- Ruimte voor maximaal 250 personen
- Geen eigen catering mogelijk
- Parkeren in de nabije omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Eindhoven

 • Halvemaanstraat 30
  5651 BP Eindhoven
 • www.pietheineek.nl / 040 2856610
   
   

Zaalverhuur omgeving Eindhoven: Landgoed de Biestheuvel

Op zoek naar je ideale zaal in de omgeving van Eindhoven of in de provincie Noord-Brabant? ‘’Landgoed de Biestheuvel’’ zijn deuren staan wagenwijd open om je te ontvangen! De verschillende zalen van het landgoed zijn omgetoverd tot zalen met een uniek karakter die compleet aan te passen zijn naar je eigen wensen. Op deze manier ben je niet alleen welkom voor het vieren van feestelijke gelegenheden zoals je verjaardag, jubileum, personeelsfeest enzovoorts, maar ook voor al je zakelijke evenementen zoals vergaderingen en productpresentaties. Deze mogelijkheden in combinatie met een  lekker hapje en drankje maken ‘’Landgoed de Biestheuvel’’ een multifunctionele locatie in de omgeving van Eindhoven. Wie weet tot snel!

- Van 40 tot 400 personen
- Diverse zalen beschikbaar
- Plaats: Hoogeloon

 • Hoogcasteren 25
  5528 NP Hoogeloon
 • www.biestheuvel.nl / 0497 591257
   
   

Sfeervolle feestzaal in Eindhoven: Thuys café

Wat is er lekkerder dan Thuis komen? Of lekker samen zijn thuis met vrienden? Café Thuys heeft daar heel goed rekening mee gehouden. Met de huiselijke sferen en de warme setting voelt het alsof je lekker thuis bent in je eigen gezelschap, maar dan tien keer beter. Een lekkere borrel erbij of een bitterbal. Alles is mogelijk. Wil jij je feestje ook lekker Thuys geven? Dat kan! Neem snel contact op met Thuys café in Eindhoven over alle mogelijkheden omtrent verjaardagen, borrels of bijeenkomsten via onderstaande website!

- Huiselijk & Warm
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Eindhoven

 • Stratumseind 31
  5611 EN Eindhoven
 • /www.thuyscafe.nl / 040 2365805
   
   

Betrouwbare zaalverhuur locatie in Eindhoven: Hof van Brabant

Vertrouw jij eigenlijk alleen jezelf met het geven van feestjes? Wij hebben een uitstekende betrouwbare partij gevonden voor jou die toch een en ander uit handen kan nemen. Hof van Brabant bestaat ondertussen 91(!) jaar en is gespecialiseerd in het geven van feesten en partijen. Door de vele jaren ervaring, kun je met een gerust hart jouw wens bij hen op tafel leggen. Nodig jij vast je vrienden of familie uit? Dan kan het feest beginnen! Als je nieuwsgierig bent geworden naar deze prachtige locatie in Eindhoven, klik dan snel verder op de website.

- Betrouwbaar en huiselijk
- Ruimte voor maximaal 125 personen
- Eigen catering en drank in overleg
- Beperkt aantal parkeerplekken
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Eindhoven

 • Boschdijk 1035
  5626 Eindhoven
 • www.hofvanbrabant.nl / 040 2618060
   

Trouwlocatie arrangementen per stad

Trouwlocaties Noord-Holland  
Trouwlocatie Alkmaar: Trouwlocaties Alkmaar
Trouwlocatie Amsterdam: Trouwlocaties Amsterdam
Trouwlocatie Haarlem: Trouwlocaties Haarlem
   
Trouwlocaties Zuid-Holland  
Trouwlocatie Den Haag: Trouwlocaties Den Haag
Trouwlocatie Rotterdam: Trouwlocaties Rotterdam
Trouwlocatie Dordrecht: Trouwlocaties Dordrecht
Trouwlocatie Delft: Trouwlocaties Delft
Trouwlocatie Leiden: Trouwlocaties Leiden
Trouwlocatie Gouda: Trouwlocaties Gouda
Trouwlocatie Zoetermeer: Trouwlocaties Zoetermeer
Trouwlocatie Wassenaar Trouwlocaties Wassenaar
Trouwlocatie Scheveningen Trouwlocaties Scheveningen
   
Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Utrecht: Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Amersfoort: Trouwlocaties Amersfoort
   
Trouwlocaties Noord-Brabant  
Trouwlocatie Eindhoven: Trouwlocaties Eindhoven
Trouwlocatie Tilburg: Trouwlocaties Tilburg
Trouwlocatie Den Bosch: Trouwlocaties Den Bosch
Trouwlocatie Breda: Trouwlocaties Breda
Trouwlocatie Roosendaal: Trouwlocaties Roosendaal
   
Trouwlocaties Flevoland  
Trouwlocatie Almere: Trouwlocaties Almere
Trouwlocatie Lelystad: Trouwlocaties Lelystad
   
Trouwlocaties Limburg  
Trouwlocatie Maastricht: Trouwlocaties Maastricht
Trouwlocatie Venlo: Trouwlocaties Venlo
   
Trouwlocaties Groningen
Trouwlocatie Groningen: Trouwlocaties Groningen
   
Trouwlocaties Overijssel  
Trouwlocatie Zwolle: Trouwlocaties Zwolle
Trouwlocatie Enschede: Trouwlocaties Enschede
   
Trouwlocaties Gelderland  
Trouwlocatie Arnhem: Trouwlocaties Arnhem
Trouwlocatie Nijmegen: Trouwlocaties Nijmegen
Trouwlocatie Apeldoorn: Trouwlocaties Apeldoorn
   
Trouwlocaties Friesland  
   
Trouwlocaties Drenthe  
   
Trouwlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

TROUWLOCATIES IN EINDHOVEN

Of je nu een trouwlocatie Eindhoven zoekt of liever de stad wilt mijden om in de omgeving een trouwfeest te organiseren we helpen jullie graag op weg. Met Helmond, Deurne, Waalre, Valkenswaard, Best, Veldhoven en Geldrop zijn er diverse en uiteenlopende plaatsen met elk eigen kenmerken. Helmond en Deurne hebben bijvoorbeeld ook een eigen station en zijn dus ideaal bereikbaar per OV. Ook de trouwzalen in Eindhoven, Helmond en Deurne zijn divers en aantrekkelijk. Maar wat te denken van het gezellige Valkenswaard, het knusse maar o, zo gezellige Best, de mooie natuur in Veldhoven of Waalre en Geldrop? Waar je keuze ook op gaat vallen we helpen je ook graag op weg naar een trouwlocatie omgeving Eindhoven. Of je nu een trouwlocatie Veldhoven, trouwlocatie Helmond of een trouwlocatie op 1 van de andere steden we willen jullie alvast veel inspiratie toewensen en een onvergetelijk trouwfeest in Eindhoven en/of omgeving.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact