Congreslocatie Eindhoven

ook voor een congrescentrum in Deurne, Best, Nuenen, Helmond, Veldhoven, Valkenswaard, Waalre, Aalst, Mierlo etc.

Congreslocatie Eindhoven arrangementen

Binnenkort een symposium of congreslocatie nodig in Eindhoven of omgeving? We helpen u op deze pagina graag op weg bij het vinden van een mogelijk geschikte locatie. Uw congres of symposium moet immers een daverend succes worden. Eindhoven is daarom ook een perfecte stad voor dit type evenement. Met een eigen vliegveld (Eindhoven Airport), goede bereikbaarheid met de trein en 1 van de grootste snelwegen (A2) van het land is Eindhoven een ideale stad. Is het immers niet prettig wanneer al uw gasten goed uitgerust en optimaal aankomen bij uw symposium of congres in Eindhoven of omgeving. Wat voor type symposium of congres heeft u op het programma staan? Is het een onderwerp in de medische wereld? Of juist een symposium waarin standpunten met elkaar worden besproken en bediscussieerd? Wat de reden ook mag zijn voor uw evenement, we helpen u graag op weg in deze bijzondere stad. Eindhoven mag namelijk zeer zeker zo genoemd worden. De Lichtstad is ook wel wereldwijd bekend door de grote bedrijven als DAF, PHILIPS en VDL (en zeer zeker nog wat grote andere bedrijven). Ook de voetbalclub PSV heeft in het verleden mooie successen geboekt en grote voetballers voortgebracht wat de naam van de stad zeker ook veel goeds heeft gedaan. Eindhoven leeft en ook het centrum is een perfecte plaats voor uw gasten om zich even te kunnen terugtrekken en te genieten van alle prachtige gebouwen. We wensen u alvast een succesvol en zeer effectief congres en/of symposium toe.

Congreslocaties in Eindhoven of omgeving (€30-€75 p.p.)

Congreslocaties in Eindhoven of omgeving

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Eindhoven, Helmond, Veldhoven, Aalst-Waalre, Valkenswaard en omgeving? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe congreslocaties Eindhoven en omgeving
excl, BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe congreslocaties Eindhoven en omgeving

Ook als het budget voor het congres hoger is dan €75 p.p. (zaal huur, lunch en gebruik van alle faciliteiten), kunnen we je heel goed verder op weg helpen bij je speurtocht naar de ideale congreslocatie.  Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Eindhoven bij heide, bossen of op het water
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Inspirerende vergaderlocaties Eindhoven bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocatie Eindhoven dichtbij NS station

Congreslocatie Eindhoven dichtbij NS station

Is het vanwege de bereikbaarheid voor alle deelnemende gasten van groot belang dat de congreslocatie zich op loopafstand bevindt van een NS station in Eindhoven, Strijp-S, Best etc.? Dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocatie Eindhoven dichtbij snelweg

Congreslocatie Eindhoven dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Eindhoven of omgeving. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congres met feest na afloop in Eindhoven

Congres met feest na afloop in Eindhoven

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Eindhoven of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Je eigen Foodtruckfestival bij je congres in Brabant
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival bij je congres in Eindhoven

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Eindhoven en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Prachtig Eindhoven!

Eindhoven heeft ontzettend veel te bieden. Het iconische Evoluon in de vorm van een UFO, het Philips stadion, de prachtige vernieuwde winkelstraten en natuurlijk de langste stapstraat met de vele cafe’s die de stad rijk is. Maar ook heeft Eindhoven veel bedrijvigheid. Niet vreemd dat de vraag naar symposia en congressen ruimschoots aanwezig is. Met de grote bedrijven als Philips is alleen deze naam al goed voor zo ontzettend veel kennis en groei in Eindhoven. Ook Eindhoven Airport heeft een dubbele functie. Niet alleen weten steeds meer toeristen en zakenmensen Eindhoven te vinden maar ook groeit deze luchthaven elk jaar in aantal mensen en in omvang. Ook hiervan profiteert de omgeving van de luchthaven en indirect de stad Eindhoven. We hopen dat al deze elementen van waarde kunnen zijn voor uw symposium of congres. Maak er een onvergetelijk evenement van.

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE EINDHOVEN EN OMGEVING

Ook de omgeving van Eindhoven heeft voldoende te bieden. Met steden als Helmond, Waalre, Valkenswaard, Best, Deurne, Veldhoven en Geldrop zijn er pittoreske en gezellige plaatsjes die op een of andere manier kunnen bijdragen aan een geslaagd congres of symposium. Kies bijvoorbeeld voor het groene Best, het gezellige Deurne, bezoek de kasteeltuinen in Helmond of de natuur in de omgeving van Veldhoven. Met allerlei leuke plaatsen in de omgeving is wat extra tijd voorafgaand of na het symposium of congres absoluut geen overbodige luxe. Veel plezier toegewenst!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact