Congreslocatie Eindhoven

ook voor een congrescentrum in Deurne, Best, Nuenen, Helmond, Veldhoven, Valkenswaard, Waalre, Aalst, Mierlo etc.

feest.jpg

Congreslocatie Eindhoven arrangementen

Binnenkort een symposium of congreslocatie nodig in Eindhoven of omgeving? We helpen u op deze pagina graag op weg bij het vinden van een mogelijk geschikte locatie. Uw congres of symposium moet immers een daverend succes worden. Eindhoven is daarom ook een perfecte stad voor dit type evenement. Met een eigen vliegveld (Eindhoven Airport), goede bereikbaarheid met de trein en 1 van de grootste snelwegen (A2) van het land is Eindhoven een ideale stad. Is het immers niet prettig wanneer al uw gasten goed uitgerust en optimaal aankomen bij uw symposium of congres in Eindhoven of omgeving. Wat voor type symposium of congres heeft u op het programma staan? Is het een onderwerp in de medische wereld? Of juist een symposium waarin standpunten met elkaar worden besproken en bediscussieerd? Wat de reden ook mag zijn voor uw evenement, we helpen u graag op weg in deze bijzondere stad. Eindhoven mag namelijk zeer zeker zo genoemd worden. De Lichtstad is ook wel wereldwijd bekend door de grote bedrijven als DAF, PHILIPS en VDL (en zeer zeker nog wat grote andere bedrijven). Ook de voetbalclub PSV heeft in het verleden mooie successen geboekt en grote voetballers voortgebracht wat de naam van de stad zeker ook veel goeds heeft gedaan. Eindhoven leeft en ook het centrum is een perfecte plaats voor uw gasten om zich even te kunnen terugtrekken en te genieten van alle prachtige gebouwen. We wensen u alvast een succesvol en zeer effectief congres en/of symposium toe.

Kijk ook eens op:

Van der Valk hotel Eindhoven: congreslocatie op 4 km van het centrum
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Eindhoven: congreslocatie op 4 km van het centrum

Voor congressen, symposia en conferenties tot 840 personen (theateropstelling).

Het Van der Valk hotel in Eindhoven is een van de toonaangevende congreslocaties in de regio Eindhoven. Met een enorme capaciteit en maar liefst 20 zalen is het mogelijk om een groot aantal verschillende evenementen te organiseren. Zo is er capaciteit voor een staande receptie voor groepen tot 1.080 personen. De grootste zaal beschikt over een capaciteit voor 840 personen in theater setting.

Smiley face Gelegen in Eindhoven op 4 km van het centrum

Smiley face Maximale capaciteit: 1.080 pers. (receptie) en 840 pers. (theater setting)

Smiley face Grootste zaal: max. 840 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 20 pers. (boardroom)

Smiley face 20 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: fitness, fietsverhuur, zwembad aanwezig

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Eindhoven, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Biestheuvel: congreslocatie op 13 km van het centrum van Eindhoven
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Biestheuvel: congreslocatie op 13 km van het centrum van Eindhoven

Voor congressen tot 400 personen (theater setting).

Zoek je een leuke congreslocatie in de omgeving van Eindhoven? Dan zou je makkelijk kunnen denken aan de Biestheuvel in Hoogcasteren. In deze locatie kunnen feesten worden geheven tot 750 personen (400 in theater setting). Leuk is ook dat er bij deze locatie kan worden overnacht in een mooie groepsaccommodatie en dat het mogelijk is om leuke teambuilding activiteiten te ondernemen.

Smiley face Gelegen in Hoogcasteren op 13 km van het centrum van Eindhoven

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 750 pers. theater: 400 pers.

Smiley face mooi terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 400 pers. Kleinste: Max. 100 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: ook mogelijk met overnachting (groepsaccommodatie voor 36 personen), teambuilding activiteiten mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres of vergadering in Biestheuvel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Cocody in Geldrop: congreslocatie op 9 km van het centrum van Eindhoven
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Cocody in Geldrop: congreslocatie op 9 km van het centrum van Eindhoven

Voor congressen tot 200 personen (theateropstelling).

Op slechts 9 km van het centrum van Eindhoven kunnen leuke congressen worden georganiseerd en wel in vergaderlocatie Cocody in Geldrop. Bijzonder is het schitterende Beach terras dat eruit alsof je echt op het strand bent. Met 7 verschillende ruimtes is deze locatie bijzonder geschikt voor vergaderingen en feesten. Bekijk hieronder alle eigenschappen van deze locatie.

Smiley face Gelegen in Geldrop op 9 km van het centrum van Eindhoven

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 600 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 400 pers. Kleinste: Max. 20 pers. 

Smiley face 7 verschillende ruimtes

Smiley face Heel leuk Beach Terras aanwezig

Smiley face Parkeren is mogelijk bij de locatie

Smiley face Bijzonderheden: het Beach terras is een geweldig leuke plek voor een feest, mogelijkheid tot overnachten

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of congres in Cocody in Geldrop, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congreslocatie Eindhoven dichtbij snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Congreslocatie Eindhoven dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Eindhoven of omgeving. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congres met feest na afloop in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Congres met feest na afloop in Eindhoven

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Eindhoven of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Strand 365 in Veldhoven: Indoor beach club congreslocatie op 9 km van het centrum van Eindhoven
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Strand 365 in Veldhoven: Indoor beach club congreslocatie op 9 km van het centrum van Eindhoven

Voor een congres met je voeten in het zand.

Ben je op zoek naar een heel bijzondere congreslocatie in de directe omgeving van Eindhoven? Misschien dat de indoor Beach club Strand 365 in Veldhoven dan een hele leuke optie is.  Hier kun je het hele jaar door de leukste feesten,  vergaderingen en zakelijke evenementen organiseren met je voeten in het zand. Het is ook mogelijk om leuke Beach activiteiten te ondernemen op deze locatie.

Smiley face Gelegen in Veldhoven op 9 km van het centrum van Eindhoven

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 1.200 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 1.200 pers. Kleinste: Max. 20 pers. 

Smiley face Heel leuk Indoor Beach Club

Smiley face Ruime hoeveelheid gratis parkeerplaatsen

Smiley face Bijzonderheden: diverse leuke teambuilding activiteiten mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres of vergadering in Strand 365 in Veldhoven, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congresarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€91 p.p.

Congresarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner in Eindhoven

Inclusief heerlijk diner

Ben je op zoek naar een vergaderarrangement met een leuke vergaderbreak en een heerlijk diner? Dan is dit VR ontmantel de bom vergaderarrangement wellicht heel leuk voor jullie. Met behulp van VR technologie van jullie tijdens deze 1.5 uur durende vergaderbreak aan de slag om bommen onschadelijk te maken in teamverband. Hierbij genieten jullie ook nog eens van een heerlijk diner of lunch. De vergaderlocatie in Eindhoven is eveneens inbegrepen, evenals als benodigde vergader materialen. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met VR vergaderbreak, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Jacht naar de Heilige Graal congresarrangement met diner of lunch in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Jacht naar de Heilige Graal congresarrangement met diner of lunch in Eindhoven

Inclusief heerlijk diner

Organiseer je binnenkort een vergadering en ben je op zoek naar een vergaderarrangement waar een leuke vergaderbreak is inbegrepen, evenals een lunch of diner? Ga dan op mystieke queeste naar de Heilige Graal in het centrum van de stad en vindt zo nieuwe inspiratie voor interessante vergader ideeën. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de vergaderlocatie in Eindhoven. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met op jacht naar de Heilige Graal vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congresarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€97 p.p.

Congresarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch in Eindhoven

Inclusief heerlijk diner

Door even je creatieve kant te laten spreken, zorg je ervoor dat je weer nieuwe inspiratie krijgt om nieuwe vergader inzichten te delen met elkaar. En dat is precies waarom dit Bob Ross schilder en vergaderarrangement zo interessant is. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de congreslocatie in Eindhoven. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met Bob Ross vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je congres in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je congres in Eindhoven

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Wil je je congres een lekkere Oktoberfest sfeer geven? Dan is deze bedrijfsfeest Foodtruck met Duitse worsten misschien wel iets voor jullie. Diverse broodjes met Duitse worsten kunnen worden bereid (zelfs vegaworsten). En de worsten worden vergezeld met heerlijke verse frites. Bij dit alles past natuurlijk ook een lekker Duits biertje (waar optioneel voor kan worden gezorgd door de Foodtruck cateraar). Ben je benieuwd geworden naar dit Duitse Oktoberfest worst Foodtruck concept voor tijdens je congres in Eindhoven? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Prachtig Eindhoven!

Eindhoven heeft ontzettend veel te bieden. Het iconische Evoluon in de vorm van een UFO, het Philips stadion, de prachtige vernieuwde winkelstraten en natuurlijk de langste stapstraat met de vele cafe’s die de stad rijk is. Maar ook heeft Eindhoven veel bedrijvigheid. Niet vreemd dat de vraag naar symposia en congressen ruimschoots aanwezig is. Met de grote bedrijven als Philips is alleen deze naam al goed voor zo ontzettend veel kennis en groei in Eindhoven. Ook Eindhoven Airport heeft een dubbele functie. Niet alleen weten steeds meer toeristen en zakenmensen Eindhoven te vinden maar ook groeit deze luchthaven elk jaar in aantal mensen en in omvang. Ook hiervan profiteert de omgeving van de luchthaven en indirect de stad Eindhoven. We hopen dat al deze elementen van waarde kunnen zijn voor uw symposium of congres. Maak er een onvergetelijk evenement van.

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE EINDHOVEN EN OMGEVING

Ook de omgeving van Eindhoven heeft voldoende te bieden. Met steden als Helmond, Waalre, Valkenswaard, Best, Deurne, Veldhoven en Geldrop zijn er pittoreske en gezellige plaatsjes die op een of andere manier kunnen bijdragen aan een geslaagd congres of symposium. Kies bijvoorbeeld voor het groene Best, het gezellige Deurne, bezoek de kasteeltuinen in Helmond of de natuur in de omgeving van Veldhoven. Met allerlei leuke plaatsen in de omgeving is wat extra tijd voorafgaand of na het symposium of congres absoluut geen overbodige luxe. Veel plezier toegewenst!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.


Wateenlocatie.nl
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact