Zaalverhuur Eindhoven

ook voor de regio Deurne, Best, Helmond, Veldhoven en omgeving

Zaalverhuur Eindhoven arrangementen

Ben je op zoek naar zaalverhuur Eindhoven mogelijkheden? Ook zakelijk gezien is de vraag naar zalen voor bijvoorbeeld een zakelijke meeting ruim aanwezig. Bekijk ook ons vergaderlocatie Eindhoven aanbod. Maar heb je zelf binnenkort iets te vieren in de vorm van een verjaardag, een bruiloft of misschien wel gewoon een gezellige vrijdagmiddagborrel? We helpen je graag op weg bij het vinden van zalenverhuur met ons zaalverhuur Eindhoven aanbod (kijk voor workshops op Onemotion workshops Eindhoven). Zoveel verschillende zalen zorgen voor veel verschillende opties. Het is dan ook handig om het aanbod gebundeld te hebben waardoor je zelf niet meer enorm op zoek hoeft. Heb je al een wensenlijstje waar het zaalverhuur Eindhoven aanbod aan moet voldoen? Van verjaardag tot borrel, van bruiloft (trouwlocatie Eindhoven) tot teamuitje. We wensen je alvast veel plezier toe en een onvergetelijk evenement.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Eindhoven
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Eindhoven

Ben je op zoek naar een feestzaal met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Eindhoven of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Eindhoven buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Eindhoven buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de stad Eindhoven maar wel buiten het drukke stadscentrum en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Eindhoven maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Eindhoven maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Eindhoven maar wel buiten de stad zelf en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Eindhoven
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Eindhoven

Zoek je een mooie buitenlocatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Eindhoven? Een plek waarvan alle medewerkers of zakenrelaties nieuwe energie krijgen om zo met veel zin verder te bouwen aan het bedrijf? Dan is deze categorie speciaal voor jullie bedoeld. Geniet van de inspirerende setting (van bos tot heide, van strand tot authentiek gebouw etc.). We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van Eindhoven
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van Eindhoven

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor zaalverhuur bij voorkeur in het centrum in Eindhoven? Hebben jullie zelf een dag in gedachten wanneer het voor jullie het beste uitkomt en dient deze perfecte locatie dan ook beschikbaar te zijn? Dan kan het een behoorlijke uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Wij kunnen je in dit geval helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare zalen. Deze locaties zullen je vervolgens van meer informatie voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijk zaalverhuur buiten Eindhoven maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur buiten Eindhoven maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten de stad Eindhoven zelf, maar wel in de regio? En dient de perfecte locatie die je gevonden hebt ook nog eens beschikbaar te zijn op de dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het weleens een stevige uitdaging worden om een passende oplossing voor je feest te vinden. Maar waarom zou je alles zelf doen? Laat ons je helpen bij de organisatie van de perfecte dag met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent om jouw feest tot een succes te maken. Als we deze informatie ontvangen hebben gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties om contact met je op te nemen om je zo van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Maar mocht er iets geschikts bij zitten kun je meteen een reservering maken. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijke evenementenlocatie in Eindhoven

Zakelijke evenementenlocatie in Eindhoven

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in Eindhoven te bevinden? Om je van dienst te zijn kunnen we je op weg helpen met onze nieuwe service. Op deze manier kunnen we werk uit handen nemen en zo waardevolle tijd voor je besparen. Laat ons voor je zoeken in alle beschikbare locaties aan de hand van je wensen en eisen met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan (bijna) alle wensen en eisen. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Eindhoven

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Eindhoven

Organiseer je een bijzondere klantendag, een groter of exclusiever bedrijfsfeest of een ander zakelijk evenement? En dient de evenementenlocatie zich niet in Eindhoven zelf te bevinden maar wel bij voorkeur ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. We nemen de organisatie van jullie event tijdelijk over zodat jij je bezig kan houden met het regelen van andere dingen. Laat ons je daarom ook helpen met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan al jouw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om jou van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Zaalverhuur Eindhoven    

Goedkope zaalverhuur arrangementen Eindhoven (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Eindhoven? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg in de bijzondere lichtstad. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

 Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Ten Westen van Eindhoven 15 - 100 Ten Westen meer info    
Eindhoven-Zuid 20 - 140 (binnen de ring) meer info
Eindhoven Centrum 20 - 300 Centrum meer info    
Ten Westen van Eindhoven 50 - 300 Ten Westen meer info
Eindhoven Centrum 20 - 120 Centrum meer info    
Ten Oosten van Eindhoven 30 - 150 Ten Oosten meer info
Eindhoven Centrum 10 - 100 Centrum meer info    
Eindhoven Centrum 10 - 100 Centrum meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Wist je dit over Eindhoven?

In het Zuid-Oosten van de provincie Noord-Brabant ligt het mooie Eindhoven. Deze stad en gemeente is de 5de gemeente van ons land en heeft meer dan 220.000 inwoners. Niet vreemd dat de vraag naar voldoende feestjes (bekijk ook feestlocatie Eindhoven) en zaalverhuur Eindhoven voldoende aanwezig is. De Eindhovenaren houden dan ook van feesten. Combineer al deze feestelijke elementen aan een bedrijfsuitje Eindhoven, groepsuitje, vrijgezellenfeest Eindhoven of een andere type activiteit.Met carnaval tovert de stad zich om tot een grote feestende massa en is het druk en gezellig in Eindhoven. Al helemaal in de bekende straat: Stratumseind. Deze stapstraat is 1 van de grootste (al dan niet DE grootste) straat met de meest opeenvolgende cafés van Nederland. Het is dan ook van donderdag tot en met zondag altijd gezellig druk tot in de late uurtjes. En moet de plaatselijke trots PSV voetballen dan stroomt de stad vol met voetbalsupporters die in het stadion of in Stratumseind de wedstrijd bekijken. Je ziet wel dat Eindhoven leeft en bruist. Mensen uit Spanje kunnen kijken op Turismo en Eindhoven.

   

Zaalverhuur Eindhoven Santiago de Cuba

Op zoek naar een bijzondere zaal? Een locatie waar je een verjaardag kunt vieren? Een jubileum, pensioen of ander type activiteit? Reis nu even af naar Cuba en waan je in de wondere Latijns Amerikaanse wereld. Want dit gevoel krijg je direct bij de zaalverhuur Eindhoven opties van Santiago de Cuba. In hartje Eindhoven ligt deze prachtige locatie. Met twee verdiepingen zijn er voldoende opties. Of je nu gaat voor een spannende workshop, een vergadering of 1 van de andere opties. En wil je het evenement nog extra aankleden dan zijn er verschillende mogelijkheden. Een DJ, catering en entertainment is een kleine greep uit de mogelijkheden. Ben jij klaar voor een onvergetelijke avond? We wensen je bij voorbaat enorm veel plezier toe en een evenement waar je nog lang over zult nadenken.

- Ruimte voor maximaal 350 personen
- Sfeervolle locatie in hartje Eindhovenl
- Geen eigen catering of drank
- Centrum Eindhoven
- Op wandelafstand van Eindhoven Centraal
- Plaats: Eindhoven

 • Stratumseind 65
  5611 EP Eindhoven
 • www.santiagodecuba.nl / 06 14197704

   

   

Multifunctionele dansschool met zaalverhuur in Eindhoven: Step by step

Geef jij binnenkort een schoolfeest, borrel of verjaardagsfeest? Dansschool Step by Step weet wel hoe je een feestje moet bouwen! Drank en catering mag je geheel zelf regelen. De vloer is beschermd en de zalen zijn uitgerust met sta tafels, muziek installaties, lampen en alle overige faciliteiten die jouw feestje tot een spetterend eind brengen. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze feestlocatie in Eindhoven? En wil je weten hoe alles in zijn werking gaat?  Aarzel niet en kom snel de mogelijkheden bespreken!

- Sfeervol
- Ruimte voor maximaal 160 personen
- Eigen drank zelf regelen
- Parkeren voor de deur
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Eindhoven

 • Vijfkamplaan 16B 
  5624 EB Eindhoven
 • nl.stepbystepeindhoven.nl / 040 2027395
   
   

Zaalverhuur in Geldrop: Cafe-zaal De Herberg

De naam ‘Herberg’ zegt het eigenlijk al; deze locatie heeft een knusse en warme uitstraling. De locatie kan naar wens worden ingedeeld en aangekleed. De Herberg is geschikt voor onder anderen een diner, een feest, een trouwerij en een verjaardag. De locatie is gevestigd in Geldrop, net iets buiten Eindhoven, maar wel goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Geïnteresseerd in deze locatie? Ga dan verder naar de website van De Herberg voor meer informatie.

- Gemoedelijke locatie
- Ruimte voor maximaal 300 personen
- Geen eigen catering
- Parkeren in de nabije omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Geldrop

 • Hoog Geldrop 129
  5663 BD Geldrop
 • www.de-herberg.eu/ 06 43095569
   
   

Zaalverhuur in Eindhoven: De Hangar

Trek je dansschoenen en je mooiste feestoutfit aan want dat feest gaat er komen. Ben je al tijden aan het zoeken naar een geschikte locatie maar wilde het nog niet echt lukken. Stop dan hier met zoeken. De Hangar in Eindhoven is voor jou de perfecte locatie als je houdt van flexibiliteit, een goede prijs/kwaliteit verhouding, een gemoedelijke sfeer en niet te vergeten gratis parkeerplekken! Zocht jij een locatie in Eindhoven met bovenstaande kenmerken, De Hangar denkt dat graag met jou mee over het perfecte feest.

- Flexibel
- Ruimte voor maximaal 125 personen
- Eigen catering en drank in overleg
- Gratis parkeergelegenheid
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Eindhoven

 • Meerbos 4
  5658 LA Eindhoven
 • www.de-hangar.nl / 06 41861080
   
   

Klassieke feestzaal in Eindhoven: Gasterij de Harmonie

Geef jij binnenkort een feest en zoek je daarvoor nog de ideale locatie in Eindhoven? Gasterij de Harmonie is in Eindhoven als bijna 60 jaar een begrip! Voor elke gelegenheid kun je wel terecht bij deze prachtige klassieke en kwalitatief sterke locatie. Zowel kleine als grote gezelschapen kunnen hier terecht. Ook is er zowel voor jong als oud een passend aanbod. Zoek niet verder naar de perfecte locatie want Gasterij de Harmonie past zich aan aan al jouw wensen. De invulling; denk aan de muziek en de catering, mag je volledig zelf regelen of uit handen geven! De keus is aan jou! Ben jij al enthousiast? Bezoek snel de website.

- Klassiek, kwalitatief
- Ruimte voor maximaal 200 personen
- Eigen catering of drank in overleg
- Parkeren in de nabije omgeving
- Goed bereikbaar per ov
- Plaats: Eindhoven

 • Hoogstraat 310
  5654 NH Eindhoven
 • www.gasterijdeharmonieeindhoven.nl / 040 2517262
   
   

Moderne feestzaal in Eindhoven: Eetcafe Spijker

Aan het begin van de uitgaansstraat van Stratumseind in Eindhoven is eetcafé Spijker gevestigd. Dit is de kroeg waar jong en oud in het weekend op af komt. Café de spijker bestaat uit twee delen. Er kan dus gebruik worden gemaakt van maar 1 deel van het café of van beide kanten, afhankelijk van de grootte van je groep. De locatie is vanaf het station van Eindhoven te voet te bereiken. Ook zijn er verschillende parkeergelegenheden in de omgeving van het café. Interesse in het boeken van deze locatie? Ga dan snel door naar de website voor meer informatie.

- Moderne kroeg
-  Ruimte voor maximaal 1800 personen
- Geen eigen catering mogelijk
- Parkeren in de nabije omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Eindhoven

 • Stratumseind 15-21 
  5611 EN Eindhoven
 • www.eetcafespijker.nl / 040 2963689
   
   

Zaalverhuur Eindhoven: Starlicious Food

Ben je op zoek naar een zaal in Eindhoven? Of het nu een zakelijk evenement is, of juist puur voor de gezelligheid, bij Starlicious Food ben je meer dan welkom. Die gezelligheid zal er trouwens sowieso zijn, ook bij zakelijke evenementen als vergaderingen, wat de productiviteit zeker ten goede zal komen. Hierbij kun je kiezen voor een kookworkshop, om zo de zinnen even te verzetten. Daarnaast leer je om eenvoudig heerlijke maaltijden te bereiden, waar je nog lang profijt van zult hebben. Heb je liever dat het eten volledig verzorgd wordt? Ook dit kan door Starlicious Food geregeld worden, met de professionele koks die er werkzaam zijn. Mogelijkheden te over dus in Eindhoven, vlakbij het station. Ga daarom bij het huren van een zaal voor Starlicious Food in Eindhoven!

- Van 4 tot 35 personen
- Meerdere zalen beschikbaar
- Plaats: Eindhoven

 • Visserstraat 16C
  5612 BT Eindhoven
 • www.starliciousfood.nl / 06 11222236
   
   

Zaalhuur in Eindhoven: De Looier

De Looier, ook wel dé huiskamer van Eindhoven genoemd, beschikt over een perfecte ruimte voor een knalfeest. Het café is volledig af te huren inclusief een garderobe, rookruimte, muntverkoop en nog veel meer! Wil jij het kleiner houden? Dat kan ook, er zijn verschillende kleinere zalen te huur bij deze locatie in Eindhoven. Samen met het personeel overleg jij hoe je feest perfect wordt! Heb jij ook zin in dat knalfeest? Kijk dan snel verder hieronder voor meer informatie.

- Clubstyle
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Eindhoven

 • Stratumseind 79 
  5611 ER Eindhoven
 • www.cafedelooier.nl / 040 2451907
   
   

Gezellig bruincafé in Eindhoven: Eetcafé-zaal Ramona

Het gezellige bruincafé Ramona beschikt over een aparte ruimte die afgehuurd kan worden voor bijvoorbeeld een leuk verjaardagsfeestje. Het café is bekend bij de echte Eindhovenaren, het café zit in de weekenden dan ook vol met lokale bezoekers. Maar het café kan ook samen met de zaal afgehuurd worden wanneer je een groter feest wilt geven. Zoals je ziet is er veel mogelijk bij eetcafé-zaal Ramona. Wil je deze locatie huren of gewoon wat meer informatie ontvangen? Bezoek dan snel de website.

- Knus en gezellig
- Ruimte voor maximaal 150 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeren in de nabije omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Eindhoven

 • Schootsestraat 66
  5616 RE Eindhoven
 • www.eetcafezaalramona.nl / 040 2920093
   
   

Artistieke en unieke feestzaal in Eindhoven: Piet Hein Eek

Heb jij een presentatie, diner, expositie, feestje, concert, voorstelling, borrel of een andere leuke bijeenkomst op de planning? Piet Hein Eek is een hele flexibele locatie met diverse mogelijkheden tot het vieren van jouw gelegenheid. De locatie in Eindhoven is te omschrijven als uniek, artistiek en ook nog eens knus. De mogelijkheden tot aankleding en catering zijn zeer divers en al jouw wensen zijn bespreekbaar! Bezoek snel de website!

- Artistiek en uniek
- Ruimte voor maximaal 250 personen
- Geen eigen catering mogelijk
- Parkeren in de nabije omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Eindhoven

 • Halvemaanstraat 30
  5651 BP Eindhoven
 • www.pietheineek.nl / 040 2856610
   
   

Zaalverhuur omgeving Eindhoven: Landgoed de Biestheuvel

Op zoek naar je ideale zaal in de omgeving van Eindhoven of in de provincie Noord-Brabant? ‘’Landgoed de Biestheuvel’’ zijn deuren staan wagenwijd open om je te ontvangen! De verschillende zalen van het landgoed zijn omgetoverd tot zalen met een uniek karakter die compleet aan te passen zijn naar je eigen wensen. Op deze manier ben je niet alleen welkom voor het vieren van feestelijke gelegenheden zoals je verjaardag, jubileum, personeelsfeest enzovoorts, maar ook voor al je zakelijke evenementen zoals vergaderingen en productpresentaties. Deze mogelijkheden in combinatie met een  lekker hapje en drankje maken ‘’Landgoed de Biestheuvel’’ een multifunctionele locatie in de omgeving van Eindhoven. Wie weet tot snel!

- Van 40 tot 400 personen
- Diverse zalen beschikbaar
- Plaats: Hoogeloon

 • Hoogcasteren 25
  5528 NP Hoogeloon
 • www.biestheuvel.nl / 0497 591257
   
   

Sfeervolle feestzaal in Eindhoven: Thuys café

Wat is er lekkerder dan Thuis komen? Of lekker samen zijn thuis met vrienden? Café Thuys heeft daar heel goed rekening mee gehouden. Met de huiselijke sferen en de warme setting voelt het alsof je lekker thuis bent in je eigen gezelschap, maar dan tien keer beter. Een lekkere borrel erbij of een bitterbal. Alles is mogelijk. Wil jij je feestje ook lekker Thuys geven? Dat kan! Neem snel contact op met Thuys café in Eindhoven over alle mogelijkheden omtrent verjaardagen, borrels of bijeenkomsten via onderstaande website!

- Huiselijk & Warm
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Eindhoven

 • Stratumseind 31
  5611 EN Eindhoven
 • /www.thuyscafe.nl / 040 2365805
   
   

Betrouwbare zaalverhuur locatie in Eindhoven: Hof van Brabant

Vertrouw jij eigenlijk alleen jezelf met het geven van feestjes? Wij hebben een uitstekende betrouwbare partij gevonden voor jou die toch een en ander uit handen kan nemen. Hof van Brabant bestaat ondertussen 91(!) jaar en is gespecialiseerd in het geven van feesten en partijen. Door de vele jaren ervaring, kun je met een gerust hart jouw wens bij hen op tafel leggen. Nodig jij vast je vrienden of familie uit? Dan kan het feest beginnen! Als je nieuwsgierig bent geworden naar deze prachtige locatie in Eindhoven, klik dan snel verder op de website.

- Betrouwbaar en huiselijk
- Ruimte voor maximaal 125 personen
- Eigen catering en drank in overleg
- Beperkt aantal parkeerplekken
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Eindhoven

 • Boschdijk 1035
  5626 Eindhoven
 • www.hofvanbrabant.nl / 040 2618060
    

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR OMGEVING EINDHOVEN

Ook de omgeving van Eindhoven heeft veel te bieden. Bekijk bijvoorbeeld onze speciale vergaderlocatie Eindhoven website. Wil je een leuk feestje organiseren in deze omgeving dan helpen we je graag op weg bij het vinden van een feestzaal huren aanbod in omgeving Eindhoven. Met Deurne, Best, Helmond en Veldhoven zijn er een aantal steden die erg belangrijk zijn voor de regio Eindhoven. Deurne en de prachtige natuur, Best en zijn vroegere bekendheid in de klompenindustrie. Of het gezellige Best waar geavanceerde medische apparatuur gemaakt is bij een tak van Philips. Maar ook Veldhoven heeft een belangrijke rol in Eindhoven en omgeving maar ook in de wereld. Met ASML zit er een gigant en zorgt dit voor veel werkgelegenheid. Kies je liever voor Helmond? Bezoek dan kasteel Helmond. Dit kasteel zit in het centrum van Helmond en is een belangrijke en bekende bewoner van deze stad. Je ziet wel dat ook de omgeving van Eindhoven voldoende te bieden heeft en een perfecte uitvalsbasis is. We wensen je bij voorbaat veel plezier toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact