Feestlocaties Den Haag

ook voor zakelijke en trouwlocaties in Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en omgeving.

Met o.a. 3 leuke 1,5 meter feestlocatie Den Haag arrangementen

Ben je op zoek naar een feestlocatie Den Haag of omgeving? We helpen je graag op weg bij het vinden van een mooie feestlocatie. Ben jij aangewezen of gevraagd om een mooie feestlocatie te vinden? Een shortlist van de mooiste feestlocaties Den Haag te selecteren zodat jullie met een grotere groep deze locaties kunt bezoeken om te kijken of dit de feestlocatie van jullie dromen is? Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden waarbij je op zoek gaat naar een mooie locatie. Misschien ga jij of iemand anders in de omgeving trouwen. Wie ga je uitnodigen? Wil je een receptie of wil je alle mensen tegelijk op de locatie hebben. Duurt het een hele dag of zijn er meerdere dagdelen? Een uitgebreid themafeest Den Haag? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en verschillende opties (kijk voor workshops op Onemotion workshops Den Haag). Ook een feestlocatie Den Haag is daar een onderdeel van. Hoeveel mensen komen er? Zijn er verschillende zalen nodig? Is er een buffet, een ontvangstruimte, moet het binnen en/of buiten? Den Haag heeft ook weer zoveel verschillende mogelijkheden. Ook voor het vinden van een zaalverhuur Den Haag en/of vergaderlocatie Den Haag kun je op deze site een divers aanbod vinden. We wensen je bij voorbaat veel plezier toe!

Maak nu eerst je keuze:

Kampvuur Foodtruck feest Den Haag
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing regio Den Haag: Kampvuur Foodtruck feest

Met diverse foodtrucks en singer-songwriters

Stel je voor; een mooi bospad met vuurkorven en fakkels, die leiden tot een prachtig open veld met kleedjes voor de picknick of mooi gedekte tafels, allemaal op gepaste afstand zodat iedereen veilig feest kan vieren. Vanaf je tafel of kleedje mooi uitzicht over het water en als je trek krijgt dan loop je langs een van de zelf uitgekozen foodtrucks voor een heerlijk hapje en drankje. Kijk ook op Foodtrucks in Den Haag voor losse Foodtrucks voor je evenement. Voor de muzikale invulling van de avond kun je kiezen uit één of meerdere singer-songwriters die hun semi-akoestische covers en eigen nummers ten gehore brengen. Deze 1,5 meter oplossing is ideaal als rustige invulling van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, bedrijfsborrel, jubileum, personeelsfeest, verjaardag of bruiloft in de regio. Zorg dus dat je snel reserveert, zodat je je kan verheugen op een onvergetelijke avond!

Silent Disco Foodtruck Party Den Haag
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing regio Den Haag: Silent Disco Foodtruck Party

Met diverse Foodtrucks, Silent Disco en/of DJ (of ander entertainment)

Kijk je ook zo uit naar het moment dat je je vrienden en familie weer kan zien en samen leuke dingen kan organiseren om het leven te vieren? Wij bieden een sprookjesachtige setting, waar gedanst kan worden. En als je even wilt bijkomen of trek hebt, ga dan langs bij de foodtruck voor een heerlijk hapje of drankje. De zonsondergang, het kampvuur en de fakkels zorgen voor de nodige sfeer en warmte als het wat kouder wordt. En dit alles is aangepast aan de geldende regels waarbij iedereen 1,5m afstand kan houden. De grote vraag is natuurlijk, hoe zorg je ervoor dat je onder deze omstandigheden toch iedereen aan het dansen krijgt? De drempel wordt wellicht wat hoger. Geen nood! De silent disco biedt uitkomst. De koptelefoon zorgt ervoor dat je je veel minder geremd voelt, zodat het toch nog een swingend dansfeest kan worden in de buitenlucht. Deze Foodtruck Party kan ingezet worden bijvoorbeeld als invulling van je verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, bedrijfsborrel of bedrijfsuitje in de regio. Reserveer snel of vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Winter Foodtruck feest Den Haag
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing: Winter Foodtruck feest op locatie

Op uw eigen locatie of op één van de vaste locaties in uw regio

Ben je aan het eind van het jaar ook toe aan verbondenheid met je collega’s, familie en/of vrienden? Na een bewogen jaar is het tijd om weer even te ontspannen en samen te genieten van een leuke tijd. Maar soms kan het best lastig zijn om dat op 1,5 meter te organiseren. Een mooie oplossing voor dit probleem ligt mogelijk in de buitenlucht, in de vorm van een Foodtruck Festival. Diverse overkappingen en heaters zorgen voor een aangename temperatuur, ook in de wintermaanden. Dit winterse festival biedt het traditionele kerstmarkt gevoel maar dan in een modern Foodtruck-jasje. Alles ingericht om te voldoen aan de regels. Op de achtergrond een ontspannen muziekje of DJ die leuke nummer draait. Liever een silent disco of een singer-songwriter bij het kampvuur? Ook dit is mogelijk! Van afsluitende borrel op het werk tot winters verjaardagsfeest of bruiloft, er is bijzonder veel mogelijk. Het is mogelijk om naar de vaste festival plek in uw regio te komen of om het festival te houden op uw eigen locatie. Vraag snel meer informatie aan en kijk uit naar het leukste feest van dit jaar!

Feestlocaties in en rondom het centrum van Den Haag
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Den Haag

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Den Haag of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie in de stad Den Haag buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie in de stad Den Haag buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek jij een passende locatie voor je evenement? Je hebt de voorkeur voor een locatie in de stad Den Haag maar wel buiten het (te) drukke stadscentrum. Sfeervol en passend bij het type evenement wat je gaat organiseren? Laat ons je inspireren met de mogelijkheden van onze huislocaties. Elk evenement vraagt om een eigen aanpak. Onze huislocaties hebben door de jarenlange ervaring vaak een oplossing voor de meest uiteenlopende wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie vragen je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Laat je inspireren en vraag direct aan via onderstaande mogelijkheid. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie buiten de stad Den Haag maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie buiten de stad Den Haag maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie in de omgeving van Den Haag? Hoeft het niet direct in de stad te zijn maar mag het ook in de regio? Onze diverse huislocaties in de regio zijn uitermate geschikt en hebben vaak goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Zo heb je een passende locatie die voldoet aan je wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Zo kun je de informatie tot je nemen en alle eisen en wensen direct bespreken met de zeer ervaren locaties . Vraag snel meer informatie aan via onderstaande mogelijkheid en laat je flink inspireren.

Je eigen Foodtruckfestival op je feest in Den Haag
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival op je feest in Den Haag

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Den Haag en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van Den Haag
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van Den Haag

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor een feestlocatie met ligging in het centrum van Den Haag? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feesten buiten het centrum van Den Haag
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feesten buiten het centrum van Den Haag

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk in het stadscentrum van Den Haag, maar zoek je wel een feestlocatie in de stad zelf voor je personeelsfeest, bedrijfsborrel of andere zakelijk feest?  En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feestlocaties buiten Den Haag maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties buiten Den Haag maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten Den Haag, maar wel in de regio. En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke evenementenlocatie in Den Haag

Zakelijke evenementenlocatie in Den Haag

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in Den Haag te bevinden? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Den Haag

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Den Haag

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich niet in Den Haag zelf te bevinden maar ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

feestlocatie Haarlem    
 

Low budget feestlocatie arrangementen Den Haag (€15-40 p.p.)

Het kan nog best een stevige klus zijn, het vinden van de best passende feestlocatie voor je feest. Veel locaties die online te vinden zijn, zijn enkel interessant voor de wat ruimere budgetten. Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Den Haag die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €15 en €40 p.p. (voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Bekijk hieronder het overzicht van onze huislocaties in de omgeving van Den Haag. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Ten Oosten van Den Haag 40 - 150 Ten Oosten meer info    
Den Haag Noord 10 - 120 Moerwijk meer info    
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info
Den Haag Noord 10 - 150 Noord meer info    
Den Haag West 10 - 90 West meer info
Den Haag West 20 - 150 West meer info    
Nootdorp 40 - 180 Nootdorp meer info

 

 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Wist je dit over Den Haag?

Den Haag is een belangrijke stad voor Nederland. Met de koninklijke residentie, alle verschillende ministeries en uiteraard de politiek. Met meer dan 1 miljoen inwoners is Den Haag een grote stad. Niet vreemd als er veel vraag is naar een goede feestlocatie Den Haag. Maar wellicht wil je het feest of vrijgezellenfeest Den Haag combineren met het bezoekje aan een bekende trekpleister vlakbij Den Haag. Scheveningen is als badplaats erg bekend en populair. Met alle strandtenten ook een goede optie als feestlocatie Den Haag of omgeving (ook voor bedrijfsuitjes Den Haag). Kijk voor eten ook op het catering aanbod in Den Haag of deze kookstudio´s in Den Haag in. Wanneer je op zoek bent en je weet niet zo goed waar je op moet letten dan helpen we je graag op weg. Kom in contact met de juiste persoon en laat diverse persoonlijke wensen meteen omzetten in een concreet voorstel. Zo kun je snel en makkelijk schakelen en een shortlist opstellen om een ideale feestlocatie te vinden in Den Haag.

   

Feestlocatie omgeving Den Haag: Treinfeesten Den Haag

Ken je dat gevoel, dat je lekker kunt loungen in de trein met een boekje, terwijl je van punt A naar B gebracht wordt? Vandaag kun je de auto laten staan en lekker de trein pakken! Treinfeesten in Den Haag combineert al het goede met elkaar. Deze trein is namelijk niet alleen maar een vervoersmiddel, nee het is ook jouw bestemming voor een spetterend en uniek feest! Wij bruisen van de ideeën omtrent bijvoorbeeld themafeesten of wat dacht van een walking diner? Alles is in overleg mogelijk in deze Feesttrein in Den Haag. Er zijn verschillende treincoupés inzetbaar met elk een eigen specialiteit. Bijvoorbeeld: Franse barrijtuigen uit de jaren ’70 en Duitse coupérijtuigen uit de jaren ’50. Wij hebben al een ticket gekocht, jij ook? Ga snel door naar de website voor meer informatie!

- Ruimte voor maximaal 1000 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeerruimte nabij het station
- Op loopafstand van het openbaar vervoer
- Plaats: Den Haag

 • www.treinfeesten.nl/ 088-0001575
   
   

Feestlocatie omgeving Den Haag: Koninklijke Schouwburg Events

Wil je altijd het uiterste uit alles halen en verdient jouw feest net even wat extra’s? Koninklijke Schouwburg Events in Den Haag biedt de perfecte zalen om jouw droomfeest te realiseren. Een vleugje klasse en luxe met de professionaliteit van het aanwezige personeel, dat zijn de ingrediënten die Koninklijke Schouwburg Events in Den Haag te bieden hebben. Alles wordt voor jou geregeld, van techniek tot de culinaire hoogstandjes die je wenst. Samen met het gastvrije personeel vindt er van te voren een overleg plaats waarin alles aan bod komt voor de desbetreffende avond. Kijk snel verder naar wat deze feestlocatie nog meer te bieden heeft.

- Ruimte voor maximaal 700 personen
- Stijlvol & klassiek
- Geen eigen catering of drank
- Parkeerruimte nabij het station
- Op loopafstand van het openbaar vervoer
- Plaats: Den Haag

 • Korte Voorhout 3
  2511 CW Den Haag
 • www.ksevents.nl / 0900 3456789
   
   

Feestlocatie omgeving Den Haag: De Bakkerswinkel

Bij de plaatselijke bakker bij jou in de buurt heerst vast ook altijd een een gemoedelijke en knusse sfeer. Die sfeer vind je precies terug bij deze feestlocatie, die is gevestigd in een bijzonder rijksmonument. De Bakkerswinkel beschikt over 3 zalen, verspreid over 3 verschillende etages. De locatie is onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten en evenementen. De Bakkerswinkel ligt in het centrum van Den Haag vlak bij de Grote Kerk en het Paleis Noordeinde. Door deze ligging is de Bakkerswinkel goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Ook liggen er verschillende parkeermogelijkheden op loopafstand. Op zoek naar een gemoedelijke en ontspannen locatie voor je feest? Voor meer informatie bezoek snel de website van de Bakkerswinkel.

- Ruimte voor maximaal 100 personen
- Ontspannen sfeer
- Geen eigen catering of drank
- Parkeerruimte in de omgeving
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Nootdorp

 • Torenstraat 142
  2513 BW Den Haag
 • www.debakkerswinkel.nl/den-haag / 070 3020756
   
   

Feestlocatie op het strand: Buena Vista Beach Club

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, jubileum, trouwfeest… Er is altijd wel reden voor een feestje! Dit betekend dat je ook op zoek bent naar een passende feestlocatie. Wat dacht je van een locatie aan het strand? Strandtent ‘’Buena Vista’’ heeft een prachtige feestzaal beschikbaar aan het Scheveningse strand. De ongedwongen huiskamersfeer van deze locatie is bij vele gasten al jarenlang favoriet. Voel je thuis in één van de vele zalen die strandtent ‘’Buena Vista’’ je te bieden heeft; bekijk  nu snel de mogelijkheden van deze locatie en wie weet staan jij en je gasten binnenkort met de voetjes in het zand van Scheveningen!

- Ruimte voor maximaal 1000 personen
- Ontspannen sfeer
- Geen eigen catering of drank
- Feesten met uitzicht op zee
- Plaats: Scheveningen

 • Strand Noord 18
  2586 ZZ Den Haag
 • www.buenavistabeachclub.nl / 070 3500813
   
   

Feestlocatie omgeving Den Haag: Duinrell Plaza

Waar hangt nu een betere sfeer voor je feest dan in één van Nederlands leuk attractieparken? Op het landgoed van Duinrell beschikken ze over een fantastische feestlocatie, voor gezelschap van 50 tot wel 1750 personen. Wat de gelegenheid voor je feest ook is, ''Duinrell Plaza'' maakt er een onvergetelijke dag/avond van. Het sfeervolle karakter van de feestzaal en zijn bosrijke ligging zorgen voor een relaxte sfeer. Wil je gaan voor complete zorgeloosheid? Het team van deze locatie heeft veel ervaring in het organiseren van feesten, zoveel zelfs dat ze graag de hele organisatie voor je uit handen nemen. Dit alles zodat jij zorgeloos kunt genieten!

- Ruimte voor maximaal 550 personen
- In een bosrijke omgeving
- Meerdere zalen beschikbaar
- Plaats: Wassenaar

 • Duinrell 1
  2242 JP Wassenaar
 • www.duinrell.nl/vakantiepark/duingalows/duinrell-plaza
   
   

Feestlocatie omgeving Den Haag: Grandcafé De Tijd

Midden in het centrum aan het mooiste plein van Den Haag ligt grandcafé De Tijd. Dit café heeft uitstraling van een ouderwets bruincafé met een modern tintje.  Deze sfeervolle locatie is af te huren voor feesten, bedrijfsevenementen en andere festiviteiten. Het bruincafé biedt ruimte voor 350 mensen en is ook geschikt om een zitten diner te organiseren voor maximaal 100 mensen. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer, te voet vanaf het station en met de auto. Rondom grandcafé De Tijd zijn er ook voldoende parkeergelegenheden aanwezig. Nieuwsgierig naar deze locatie? Bezoek snel de website van grandcafé De Tijd.

- Ruimte voor maximaal 350 personen
- Knusse sfeer
- Geen eigen catering of drank
- Diverse parkeergarages aanwezig op loopafstand
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Op loopafstand van het station
- Plaats: Den Haag

 • Korte Poten 1
  2511 EB Den Haag
 • www.grandcafedetijd.nl/ 070 3464612
   
   

Feestlocatie omgeving Den Haag: Caballero Fabriek

Wat in eerste instantie oogt als een simpele fabriek, verandert bij binnenkomst in een eigentijdse industriële feestlocatie. De Caballero Fabriek in Den Haag speelt op unieke wijze in op de trends anno 2016. Met de mogelijkheid tot duurzame catering en een divers aanbod aan zalen, kun je eigenlijk voor elke gelegenheid hier terecht. Omdat het buiten het centrum van Den Haag gelegen is, is parkeren geen probleem.  Zie jij jezelf hier al een feest geven? Wij wel! Kijk snel verder op de website voor meer informatie!

- Ruimte voor maximaal 800 personen
- Modern
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeergelegenheid
- Openbaar vervoer op loopafstand
- Plaats: Den Haag

 • Saturnusstraat 60
  2516 AH Den Haag
 • www.cabfab.nl / 070 3459780
   
   

Feestlocatie omgeving Den Haag: Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague

Dit prachtige hotel met een oosters tintje ligt aan de kust van Scheveningen op een steenworp afstand van de binnenstad van Den Haag. Een aantal legendarische evenementen hebben al plaatsgevonden in het Kurhaus. Wil je dat jouw evenement het volgende legendarische evenement wordt in dit rijtje? Dat is mogelijk want de verschillende zalen in het hotel zijn af te huren voor onder andere themafeesten- gala’s en bedrijfsevenementen. Ook is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je gasten na afloop van het feest ook de mogelijkheid hebben om in het hotel te overnachten. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er zijn genoeg parkeergelegenheden aanwezig. Enthousiast geworden na het lezen van deze tekst? Ga dan snel door naar de website voor meer informatie.

- Ruimte voor maximaal 1500 personen
- Luxe stijl
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarage in de omgeving
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Valet parking bij het hotel tegen betaling
- Plaats: Scheveningen

 • Gevers Deynootplein 30
  2586 CK Den Haag
 • www.amrathkurhaus.com/nl / 070 4162636
   
   

Feestlocatie omgeving Den Haag: Zuiderpark Paviljoen

Een land met zoveel verschillende nationaliteiten en tradities, vraagt om een beetje flexibiliteit. Zoek jij een flexibele feestlocatie waar het in overleg mogelijk is om bijvoorbeeld zelf lekker te kokkerellen voor jouw gasten, Zuiderpark Paviljoen biedt die mogelijkheid. Geef jij liever de touwtjes uit handen, dat is natuurlijk ook geen enkel probleem. Zuiderpark Paviljoen in Den Haag is geschikt voor alle groepen tot maximaal 300 personen en bevindt zich in een mooi groen gedeelte van Den Haag. Daarnaast biedt deze locatie genoeg faciliteiten om jouw feest compleet te maken. Wil jij meer informatie? Bezoek dan snel de website.

- Ruimte voor maximaal 350 personen
- Flexibel
- Eigen catering regelen is in overleg mogelijk
- Parkeerruimte voor 240 auto's
- Openbaar vervoer op loopafstand
- Plaats: Den Haag

 • Johanna Naberweg 5
  2533 SE Den Haag
 • www.zuiderparkpaviljoen.nl/ 070 3050018
   
   

Feestlocatie omgeving Den Haag: Club Seven

Heb jij al een datum in gedachten voor jouw perfecte feest? Dan helpen wij jou graag met het vinden van de perfecte feestzaal. In het hartje van Den Haag bevindt zich Club Seven; een moderne en sfeervolle plek, ideaal voor een feest. Club Seven in Den Haag beschikt over drie verschillende ruimtes waar jij je feest kunt geven: twee zalen en een lounge. In totaal is er plek voor 700 personen. Elke ruimte biedt genoeg voorzieningen om er een knalfeest van te maken. Het openbaar vervoer vind je voor de deur en ook met de auto ben je slechts op vijf minuten loopafstand van een parkeergarage. Door het brede netwerk van deze feestlocatie, is er van alles mogelijk om jouw wensen waar te maken. Kijk voor meer informatie snel verder!

- Ruimte voor maximaal 700 personen
- Clubsfeer
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarage op loopafstand
- Openbaar vervoer op loopafstand
- Plaats: Den Haag

 • Prinsegracht 14
  2512 GA Den Haag
 • www.clubseven.nl  
   
   

Feestlocatie omgeving Den Haag: Sir Winston Music & Entertainment

Nog geen kwartiertje van Den Haag, vind je het mooie en gemoedelijke plaatsje Rijswijk. Zoek jij een feestlocatie net buiten Den Haag, met de perfecte faciliteiten en een trendy doch knusse sfeer? Zoek dan niet verder! Sir Winston Music & Entertainment Club is voor jou dan de beste optie. Door het enthousiaste personeel, de overnachtingsmogelijkheden in de omgeving en de vele arrangementen, is deze locatie ideaal voor elk gezelschap. Geef je een bedrijfsfeest of vier je een jubileum met de hele familie? Alles is mogelijk bij deze feestlocatie in Rijswijk. Bezoek snel de website voor meer informatie.

- Trendy, warm & knus
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeren
- Openbaar vervoer op loopafstand
- Plaats: Rijswijk

 • Kessler Park 30
  2288 GS Rijswijk
 • www.sirwinstonclub.nl / 070 3192359
   
   

Feestlocatie omgeving Den Haag: Het Witte Paard

Stel je eens voor, je feestelijke gelegenheid tot in detail verzorgd, op een sfeervolle en moderne locatie met een heerlijke catering. Klinkt goed? Dit alles vind je in Nootdorp, en dan wel bij het ‘’Witte Paard’’. Deze feestlocatie neemt al jarenlang de organisatie van vele feesten op zich, zodat het enige wat jij en je gasten hoeven te doen is genieten! De feestzalen van het ‘’Witte Paard’’ zijn bijzonder sfeervol ingericht, met in iedere feestzaal een unieke inrichting en zijn eigen karakteristieken. Of je nu ee locatie zoekt voor  klein gezelschap of juist een groot gezelschap, bij het ‘’Witte Paard’’ zijn de mogelijkheden eindeloos.

- Ruimte voor maximaal 300 personen
- Meerdere zalen beschikbaar
- Geen eigen catering of drank
- Plaats: Nootdorp

 • Gildeweg 2
  2632 BA Nootdorp
 • www.wittepaard.nl / 015 3109180
   
   

Feestlocatie omgeving Den Haag: Hotel Den Haag

Waar dit hotel wel niet allemaal goed voor is. Van overnachten, tot dineren, lunchen en natuurlijk feesten! Elk feest is welkom bij Hotel Den Haag in Nootdorp. Denk hierbij aan bedrijfsfeesten, jubileums, bruiloften of gewoon een feestje voor de leuk. Er is altijd wel een reden om feest te vieren. Er zijn verschillende zalen die volledig aangepast kunnen worden naar jouw wensen. Voor elk gezelschap een succes! Wil je het feest combineren met een dagje Den Haag? Het centrum van Den Haag ligt op ongeveer twintig minuten rijden vanaf Hotel Den Haag. Wil jij meer informatie? Bezoek dan snel de website van Hotel Den Haag!

- Ruimte voor maximaal 450 personen
- Sfeervol & flexibel
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeergelegenheid
- Aan de snelweg
- Openbaar vervoer in de buurt
- Plaats: Nootdorp

 • Gildeweg 1
  2632 BD Nootdorp
 • www.hoteldenhaag.nl / 015 3104545
   

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE DEN HAAG EN OMGEVING

Ook wanneer je op zoek bent naar een trouwlocatie of feestlocatie in de omgeving van Den Haag ben je bij feestzaal huren aan het juiste adres. Wat te denken van een mooie feestlocatie Nootdorp of Wateringen? Voor welke gelegenheid het ook is een feestlocatie moet bijzonder en onvergetelijk zijn. We helpen je dan ook graag op weg naar het vinden van een feestlocatie omgeving Den Haag om zo een onvergetelijke dag een nog extra bijzonder tintje mee te geven. De omgeving van Den Haag is sowieso prachtig. Met het prachtige Wassenaar en de mooie duinen (wellicht ken je het van een bezoek of van het bekende liedje over Den Haag en de duinen?) heeft Den Haag een mooie omgeving voor sprookjesachtige settings. Ga je trouwen en sta je het liefste met je voeten in het zand? Of wil je een sprookjesachtige locatie waarbij een mooie bovenzaal lijkt op een vuurtoren met prachtig dakterras? Voor iedere wens zijn er verschillende mogelijkheden. Ga je in de omgeving van Den Haag trouwen? En ben je op zoek naar een trouwfeest arrangement? We helpen je ook bij deze zaken graag op weg. De locaties weten als geen ander dat de locatie een onuitwisbare indruk moet maken. Of dat dit nu de feestlocatie Den Haag of omgeving van buiten is, de omgeving zelf of de inrichting binnenin de feestlocatie. We wensen je alvast een prachtige dag toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact