Congreslocatie Den Haag

ook voor een congrescentrum in Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Rijswijk, Delft, Voorschoten, Scheveningen etc.

Congreslocatie Den Haag arrangementen

Organiseert u binnenkort een symposium Den Haag of een congres in Den Haag? Dan helpen wij u op deze pagina graag op weg bij het vinden van een perfecte congreslocatie Den Haag. Deze stad staat internationaal bekend om het internationaal gerechtshof. Maar ook door de verschillende ministeries die hier gevestigd zijn. Ook is de badplaats Scheveningen in Nederland erg bekend (dit ligt niet ver van Den Haag). Maar wie Den Haag zegt heeft het natuurlijk over de werkelijk prachtige duinen. Heeft u binnenkort een symposium op het programma staan en bent u de organisator? Dan helpen we u graag op weg bij het organiseren van een geslaagde dag of meerdere dagen. Bent u klaar voor het updaten van uw vakkennis, netwerken met collega’s uit de branche of het vergaren van nieuwe kennis over bepaalde wetenschappelijke uitkomsten? Een congres kan op allerlei manieren bijdragen aan een bepaalde sector waar u wellicht actief in bent. Liever een bijzonder congres festival organiseren? Ook dit is soms een bijzondere maar effectieve keuze. De afwisseling tussen kennis, workshops, foodtrucks en andere elementen maken het een leuke maar toch waardevolle combinatie. Waar u keuze ook voor zal gaan, een congreslocatie Den Haag is er in allerlei soorten en maten. Voor elk budget, groepsgrootte en elke gewenste ligging. Van mooie bosrijke omgeving tot aan een functionele congres- en symposium locatie in Den Haag centrum. We wensen u bij voorbaat een effectief evenement toe.

Congreslocaties in Den Haag of omgeving (€30-€75 p.p.)

Congreslocaties in Den Haag of omgeving

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin, Wassenaar, Rijswijk, Delft, Voorschoten, Leidschendam-Voorburg of omgeving? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe congreslocaties Den Haag en omgeving
excl, BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe congreslocaties Den Haag en omgeving

Ook als het budget voor het congres hoger is dan €75 p.p. (zaal huur, lunch en gebruik van alle faciliteiten), kunnen we je heel goed verder op weg helpen bij je speurtocht naar de ideale congreslocatie.  Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten over deze congreslocaties in Den Haag? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Den Haag bij heide, bossen of op het water
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Inspirerende vergaderlocaties Den Haag bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocatie Den Haag dichtbij NS station

Congreslocatie Den Haag dichtbij NS station

Is het vanwege de bereikbaarheid voor alle deelnemende gasten van groot belang dat de congreslocatie zich op loopafstand bevindt van een NS station in Den Haag, Voorburg, Moerwijk etc.? Dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocatie Den Haag dichtbij snelweg

Congreslocatie Den Haag dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Den Haag of omgeving. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congres met feest na afloop in Den Haag

Congres met feest na afloop in Den Haag

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Den Haag of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Je eigen Foodtruckfestival bij je congres in Den Haag
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival bij je congres in Den Haag

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Den Haag en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Den Haag een parel achter de Nederlandse duinen

Den Haag is de derde grootste stad van ons land. Met een zeer rijke historie in nijverheid en scheepvaart is Den Haag zeer zeker een stad met geschiedenis. Maar ook is het een aanrader om het strand van Scheveningen en de iconische pier te bezoeken tijdens een extra dag. Of breng een bezoekje aan het huis van de koning en de koningin in de natuurrijke omgeving. Wanneer de vlag gehesen is weet u in ieder geval dat ze thuis zijn. Bezoek daarnaast het politieke centrum van ons land in de vorm van het Binnenhof. De eerste kamer, tweede kamer en het torentje van de minister zijn zo allemaal te bewonderen. Plan dan ook een tour om eens een kijkje binnen te nemen. Wist je dat Den Haag de tweede VN stad van de wereld is na New York? Een mooie titel voor ons mooie Den Haag. U kunt zien dat het een zeer idee is om 1 van deze leuke elementen te combineren met uw congres of symposium in Den Haag. Enorm veel plezier toegewenst.

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE DEN HAAG EN OMGEVING

Ook de rijke omgeving van Den Haag is het bezoeken waard. Ga eens naar het gezellige Voorburg, het Westland, historisch Leidschendam, Voorschoten of het natuurlijke Wassenaar met de prachtige huizen die deze plaats rijk is. En heeft u nog even tijd tijdens uw symposium van 2 dagen (of congres) neem dan even bij mooi weer een handdoekje mee en geniet terwijl u bijkomt in de duinen van Scheveningen nog van een lekker zomers zonnetje. Ook de omgeving van Den Haag is bij uitstek een perfecte aanvulling op een bijzondere ervaring voor al uw bezoekers. Veel plezier toegewenst!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact