Congreslocatie Den Haag arrangementen

Organiseert u binnenkort een symposium Den Haag of een congres in Den Haag? Dan helpen wij u op deze pagina graag op weg bij het vinden van een perfecte congreslocatie Den Haag. Deze stad staat internationaal bekend om het internationaal gerechtshof. Maar ook door de verschillende ministeries die hier gevestigd zijn. Ook is de badplaats Scheveningen in Nederland erg bekend (dit ligt niet ver van Den Haag). Maar wie Den Haag zegt heeft het natuurlijk over de werkelijk prachtige duinen. Heeft u binnenkort een symposium op het programma staan en bent u de organisator? Dan helpen we u graag op weg bij het organiseren van een geslaagde dag of meerdere dagen. Bent u klaar voor het updaten van uw vakkennis, netwerken met collega’s uit de branche of het vergaren van nieuwe kennis over bepaalde wetenschappelijke uitkomsten? Een congres kan op allerlei manieren bijdragen aan een bepaalde sector waar u wellicht actief in bent. Liever een bijzonder congres festival organiseren? Ook dit is soms een bijzondere maar effectieve keuze. De afwisseling tussen kennis, workshops, foodtrucks en andere elementen maken het een leuke maar toch waardevolle combinatie. Waar u keuze ook voor zal gaan, een congreslocatie Den Haag is er in allerlei soorten en maten. Voor elk budget, groepsgrootte en elke gewenste ligging. Van mooie bosrijke omgeving tot aan een functionele congres- en symposium locatie in Den Haag centrum. We wensen u bij voorbaat een effectief evenement toe.

excl. BTW vanaf
€30 p.p.
Congreslocaties in Den Haag of omgeving (€30-€75 p.p.)

Congreslocaties in Den Haag of omgeving (€30-€75 p.p.)

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin, Wassenaar, Rijswijk, Delft, Voorschoten, Leidschendam-Voorburg of omgeving? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

 • Vanaf €30 p.p. excl. BTW
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
excl, BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe congreslocaties Den Haag en omgeving

Luxe congreslocaties Den Haag en omgeving

Ook als het budget voor het congres hoger is dan €75 p.p. (zaal huur, lunch en gebruik van alle faciliteiten), kunnen we je heel goed verder op weg helpen bij je speurtocht naar de ideale congreslocatie.  Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten over deze congreslocaties in Den Haag? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

 • Vanaf €75 p.p. excl. BTW
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
excl. BTW vanaf
€35 p.p.
Inspirerende vergaderlocaties Den Haag bij heide, bossen of op het water

Inspirerende vergaderlocaties Den Haag bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

 • Vanaf €35 p.p. excl. BTW
 • Vanaf 10 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Den Haag een parel achter de Nederlandse duinen

Den Haag is de derde grootste stad van ons land. Met een zeer rijke historie in nijverheid en scheepvaart is Den Haag zeer zeker een stad met geschiedenis. Maar ook is het een aanrader om het strand van Scheveningen en de iconische pier te bezoeken tijdens een extra dag. Of breng een bezoekje aan het huis van de koning en de koningin in de natuurrijke omgeving. Wanneer de vlag gehesen is weet u in ieder geval dat ze thuis zijn. Bezoek daarnaast het politieke centrum van ons land in de vorm van het Binnenhof. De eerste kamer, tweede kamer en het torentje van de minister zijn zo allemaal te bewonderen. Plan dan ook een tour om eens een kijkje binnen te nemen. Wist je dat Den Haag de tweede VN stad van de wereld is na New York? Een mooie titel voor ons mooie Den Haag. U kunt zien dat het een zeer idee is om 1 van deze leuke elementen te combineren met uw congres of symposium in Den Haag. Enorm veel plezier toegewenst.

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   
;