Zaalverhuur Den Haag

ook voor de regio Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer en omgeving

Zaalverhuur Den Haag arrangementen

Op zoek naar zaalverhuur Den Haag mogelijkheden? Of je nu een verjaardag viert met een klein gezelschap, je bent geslaagd, je bereikt een belangrijke leeftijd of je wilt een kleine romantische bruiloft laten plaatsvinden. Onze website helpt je graag met zaalverhuur Den Haag opties. Den Haag is ook wel bekend door het nabij gelegen Scheveningen. Met een van de druktste kustplaatsen van Nederland waar je in de zomer vaak in de drukke strandfiles komt te staan om te kunnen genieten van de zon en het strand. Maar ook is Scheveningen vaak het décor van bruiloften (trouwlocatie Den Haag), feesten (feestlocatie Den Haag) en groepsuitjes voor de regio Den Haag. Of de duinen die ook in deze omgeving te vinden is. Maar ondanks dat Den Haag voornamelijk daar bekend om is zijn er ook diverse plaatsen met stukken bos. Bijvoorbeeld bij het koninklijk huis zijn er prachtige wandelparken waar je wellicht even wilt bijkomen tijdens een mooi feestje. Of wat te denken van de bossen bij Wassenaar. Ideaal voor een training inclusief een teambuilding (kijk voor workshops op Onemotion workshops Den Haag). Bekijk voor bijvoorbeeld vergaderingen ook eens onze vergaderlocatie Den Haag pagina. Je hoort wel dat zaalverhuur Den Haag gecombineerd kan worden met zoveel moois. We wensen je een onvergetelijke dag toe.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Den Haag
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Den Haag

Ben je op zoek naar een feestzaal met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Den Haag of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Den Haag buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Den Haag buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de stad Den Haag maar wel buiten het drukke stadscentrum en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Den Haag maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Den Haag maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Den Haag maar wel buiten de stad zelf en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Je eigen Foodtruckfestival bij je zaal in Den Haag
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival bij je zaal in Den Haag

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Kijk voor losse Foodtrucks op Foodtrucks in Den Haag van etenoprolletjes.nl. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Den Haag en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Den Haag
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Den Haag

Zoek je een mooie buitenlocatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Den Haag? Een plek waarvan alle medewerkers of zakenrelaties nieuwe energie krijgen om zo met veel zin verder te bouwen aan het bedrijf? Dan is deze categorie speciaal voor jullie bedoeld. Geniet van de inspirerende setting (van bos tot heide, van strand tot authentiek gebouw etc.). We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van Den Haag
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van Den Haag

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor zaalverhuur bij voorkeur in het centrum in Den Haag? Hebben jullie zelf een dag in gedachten wanneer het voor jullie het beste uitkomt en dient deze perfecte locatie dan ook beschikbaar te zijn? Dan kan het een behoorlijke uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Wij kunnen je in dit geval helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare zalen. Deze locaties zullen je vervolgens van meer informatie voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijk zaalverhuur buiten het centrum van Den Haag
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur buiten het centrum van Den Haag

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk of wellicht niet geheel praktisch om in hartje centrum van Den Haag je feest te organiseren, maar zoek je wel een locatie in de stad zelf voor je zakelijk feest, personeelsfeest of bedrijfsborrel? Dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een behoorlijk stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden! Laat ons je dan helpen te inspireren en wat werk uit handen nemen met deze gratis service. Als je via onderstaand informatieformulier zo duidelijk mogelijk aangeeft waarnaar je op zoek bent, dan gaan wij voor je zoeken. Binnen ons netwerk zoeken we 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien zodat jij kunt beoordelen of het past bij de wensen! Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijk zaalverhuur buiten Den Haag maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur buiten Den Haag maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten de stad Den Haag zelf, maar wel in de regio? En dient de perfecte locatie die je gevonden hebt ook nog eens beschikbaar te zijn op de dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het weleens een stevige uitdaging worden om een passende oplossing voor je feest te vinden. Maar waarom zou je alles zelf doen? Laat ons je helpen bij de organisatie van de perfecte dag met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent om jouw feest tot een succes te maken. Als we deze informatie ontvangen hebben gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties om contact met je op te nemen om je zo van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Maar mocht er iets geschikts bij zitten kun je meteen een reservering maken. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijke evenementenlocatie in Den Haag

Zakelijke evenementenlocatie in Den Haag

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in Den Haag te bevinden? Om je van dienst te zijn kunnen we je op weg helpen met onze nieuwe service. Op deze manier kunnen we werk uit handen nemen en zo waardevolle tijd voor je besparen. Laat ons voor je zoeken in alle beschikbare locaties aan de hand van je wensen en eisen met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan (bijna) alle wensen en eisen. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Den Haag

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Den Haag

Organiseer je een bijzondere klantendag, een groter of exclusiever bedrijfsfeest of een ander zakelijk evenement? En dient de evenementenlocatie zich niet in Den Haag zelf te bevinden maar wel bij voorkeur ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. We nemen de organisatie van jullie event tijdelijk over zodat jij je bezig kan houden met het regelen van andere dingen. Laat ons je daarom ook helpen met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan al jouw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om jou van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Zaalverhuur Den Haag    

Low budget zaalverhuur arrangementen Den Haag (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Den Haag? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg in deze bijzondere stad achter de duinen. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Ten Oosten van Den Haag 40 - 150 Ten Oosten meer info    
Den Haag Noord 10 - 120 Moerwijk meer info    
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info
Den Haag Noord 10 - 150 Noord meer info    
Den Haag West 10 - 90 West meer info
Den Haag West 20 - 150 West meer info    
Nootdorp 40 - 180 Nootdorp meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Wist je dit over Den Haag?

's-Gravenhage of ook wel beter bekend als Den Haag is de prachtige hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Met zijn ligging dichtbij de kust en tevens aan te merken als randstad. Met meer dan een miljoen inwoners is het niet gek dat er ook voldoende vraag is naar zaalverhuur Den Haag. O.a. de regering, het parlement en de residentie van ons koninklijk huis is in de mooie stad Den Haag gevestigd. Met al deze belangrijke plekken is het niet gek dat Den Haag eigenlijk een soort van hoofdstad functie vervult. Zoveel verschillende mensen, bezoekers en toeristen zorgen er ook voor dat de vraag naar het huren van een feestzaal aantrekt. Den Haag heeft een aantal erg bijzondere plaatsen waar je diverse evenementen kunt laten plaatsvinden. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje Den Haag of een vrijgezellenfeest Den Haag? Ook dan helpen we je graag op weg! Kijk voor lekker eten ook eens op catering Den Haag of op kookworkshop in Den Haag. Mensen uit Spanje kunnen kijken op visitar La Haya.

   

Duinrell Plaza Wassenaar

Ben je op zoek naar een prachtige feestzaal in omgeving Den Haag? Dan helpen we je graag op weg met een bijzondere locatie midden in de bosrijke duinen. Wie namelijk Wassenaar kent weet dat je er naast de prachtige villa’s ook Duinrell kunt vinden. Dit attractiepark bestaat al jaren en heeft meer te bieden dan alleen vermaak voor jong en oud. Op het park staat namelijk het mooie ''Duinrell Plaza'' wat de beschikking heeft over een divers aanbod aan feestzalen. Met diverse zalen is dit een feestlocatie die je zal verrassen en ervoor kan zorgen dat je een onvergetelijk feest zult hebben. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel de verschillende zalen en mogelijkheden die ''Duinrell Plaza'' te bieden heeft.

- Van 50 tot 550 personen
- Meerdere zalen beschikbaar
- Plaats: Wassenaar

 • Duinrell 1
  2242 JP Wassenaar
 • www.duinrell.nl/vakantiepark/duingalows/duinrell-plaza
   
   

Clubzaal huren Den Haag: Millers

Zin in feestje? Millers in Den Haag ben je misschien al wel eens tegengekomen tijdens een nachtje doorhalen in de stad, maar wist jij dat deze locatie ook over zalen beschikt waar jij een besloten feest kunt geven? Er zijn in totaal drie zalen in verschillende groottes beschikbaar voor elke gelegenheid. Een borrel? Presentatie? Of misschien gewoon een verjaardag? Alles is bespreekbaar met Millers. Via de website kun je meer informatie aanvragen over deze sfeervolle locatie in Den Haag. Kijk snel verder naar wat deze zaalverhuur nog meer te bieden heeft.

- Clubstijl & Flexibel
- Ruimte voor maximaal 800 personen
- Geen eigen catering of drank
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Den Haag

 • Plein 10a
  2511 CR Den Haag
 • www.millersdenhaag.nl / 070 3629043
   
   

Kindvriendelijke feestzaal in Wassenaar: Oostdorperhoeve

De kinderen ongestoord laten spelen in de tuin terwijl je zelf op het terras zit te kletsen met je familie? Een uitstapje naar het strand? Lekker lunchen en ondertussen genieten van de prachtige omgeving? Dat kan bij deze charmante locatie in Wassenaar! Oostdorperhoeve is een perfecte locatie nabij Den Haag en dus ook vlakbij het strand. Ideaal voor een familiefeest, borrel of speciale gelegenheid. Parkeren is geen probleem! Zoek jij al tijden naar locatie als deze? Bezoek snel de website.

- Romantisch en charmant
- Geen eigen catering of drank
- Parkeerruimte op locatie
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Wassenaar

 • Oostdorperweg 210 
  2241 BG Wassenaar
 • www.oostdorperhoeve.nl / 06 54687252
   
   

Buena Vista Beach Club Scheveningen

Het strand van Scheveningen is een populaire plek in de zomer, maar ook in het najaar wordt het strand en het mooie uitzicht gewaardeerd door zijn bezoekers. Een zaal met uitzicht op het strand en de zee kan je feestelijke- en of zakelijke gelegenheid extra sfeer geven. Wanneer je op zoek bent naar zo’n locatie, kom dan eens naar ‘’Buena Vista’’, een gezellige beachclub gevestigd op het strand van Scheveningen. Zijn ongedwongen huiskamersfeer en relaxte inrichting maken het een zaal waar je je vooral erg op je gemak zal voelen. Het personeel van ‘’Buena Vista’’ vind duurzaamheid erg belangrijk. Daarom werken ze in de keuken met biologische producten, heerlijke Haagse streekproducten ten staat de BBQ altijd voor je klaar. Klinkt goed? Kom dan snel eens langs op het strand van Scheveningen!

- Van 50 tot 1000 personen
- Uniek uitzicht op zee
- Plaats: Scheveningen

 • Strand Noord 18
  2586 ZZ Den Haag
 • www.buenavistabeachclub.nl / 070 3500813
   
   

Stijlvolle zaal in Den Haag: Idazaal

Zoek je een rustige en stijlvolle locatie voor een lezing, debat, of symposia? Of wil je een presentatie houden? Idazaal in Den Haag is dan uitermate geschikt voor jou. Op het gebied van technische ondersteuning en apparatuur kan Idazaal van alles voor jou regelen. Wil je ook nog catering erbij? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Zowel uw eigen cateraar als de aanbevolen cateraars van deze locatie. Alles is te overleggen, waardoor deze locatie uitermate flexibel is. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw bijeenkomst? Bekijk snel de website voor meer informatie.

- Klassiek
- Ruimte voor maximaal 150 personen
- Eigen catering of drank in overleg
- Plaats: Den Haag

 • Juffrouw Idastraat 2
  2513 BG Den Haag
 • www.idazaal.nl / 070 3132070
   
   

Knusse zaal in Den Haag: Café Restaurant Rootz

Zoek jij een echte sfeervolle locatie in het centrum van Den Haag voor jouw feest? In dit Café in Den Haag word je meegenomen in de 17e-eeuwse sferen. Een warme, unieke plek vol mogelijkheden, daar staat Café Restaurant Rootz om bekend. Van jubileumfeest en verjaardag tot een vrijgezellenfeest, deze plek is geschikt voor elk moment waar jij een feestje voor wilt geven. Deze locatie in Den Haag is goed bereikbaar met het ov, binnen vijf minuten bereikbaar vanaf het station. Ook zijn er parkeerplekken beschikbaar voor de feestgangers die met de auto komen. Bezoek snel de website van Cafe Restaurant Rootz

- Knus / bruin café
- Ruimte voor maximaal 800 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarage aan de overkant
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Den Haag

 • Grote Marktstraat 14
  2511 BJ Den Haag
 • www.rootz.nl/ 070 3639988
   
   

Betaalbare feestzaal in Den Haag: 't Syndicaat

In het hartje van Den Haag vind je ‘t Syndicaat. Wat van buiten misschien simpel oogt, is in werkelijkheid een veelzijdige locatie met personeelsleden die hun uiterste best doen om voor jou een prachtige dag te organiseren. Elke gelegenheid kan zo simpel of luxe gemaakt worden als jij wilt. Wil jij alles vastleggen op camera? ‘t Syndicaat werkt samen met een perfecte fotograaf die graag kiekjes schiet van jouw feest. Dus ben je op zoek naar flexibele en knusse locatie in Den Haag, met veel mogelijkheden? Kijk snel verder op de website voor meer informatie!

- Flexibel en knus
- Ruimte voor maximaal 200 personen
- Geen eigen catering of drank
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Den Haag

 • Nieuwe Molstraat 10
  2512 BK Den Haag 
 • www.syndicaat-denhaag.nl / 070 3600053
   
   

Veelzijdige feestzaal in Den Haag: Ockenburgh Active

Golf, bowlen, sporten, eten en feestjes vieren, dat zijn de specialiteiten van Ockenburgh Active in Den Haag. Wil jij je feestje vieren op een multifunctionele plek met veel mogelijkheden? En vind jij een all-in arrangement ideaal? Kies dan voor Ockenburgh Active in Den Haag! Parkeren kan al voor €2,50 per auto en met het openbaar vervoer ben je er ook zo! Ga dan snel door naar de website voor meer informatie.

- Gezellig en modern
- Ruimte voor maximaal 200 personen
- Geen eigen catering of drank
- Betaald parkeren per auto voor onbepaalde tijd
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer

 • Wijndaelerduin 25
  2554 BX Den Haag
 • www.ockenburghactive.nl / 070 3686639
   
   

Prachtige zaal in Den Haag: Bar & Restaurant Milú

Zoek jij ook een plek in het hartje van Den Haag waar persoonlijke aandacht en genieten centraal staat. Waar een prachtige locatie beschikbaar is met een lichte en knusse zaal, geschikt voor jouw bijeenkomst, borrel of feest? Dit lijkt misschien onmogelijk maar Bar & Restaurant Milú biedt dit allemaal aan. Je voelt je warm ontvangen en de faciliteiten zijn optimaal! Er is een parkeergarage in de omgeving en met openbaar vervoer ben je er zo. Wil jij ook warm ontvangen worden en gebruik maken van deze ideale locatie? Wil jij meer informatie? Bezoek dan snel de website.

- Gastvrij en culinair
- Ruimte voor maximaal 200 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages op loopafstand
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Den Haag

 • Driehoekjes 15
  2513 AZ Den Haag
 • www.restaurantmilu.nl/ 070 2200642
   
   

Inspirerende zaal te huur in Den Haag: Brasserie Berlage

Zoek jij een locatie voor een intieme gelegenheid? Een borrel? Een presentatie of gewoon een leuk feest? Brasserie Berlage staat met een professioneel team voor jou klaar. Deze locatie in Den Haag in het midden van een mooie groene omgeving, oogt warm maar ook creatief en artistiek. Oftewel ook nog perfect voor een creatieve brainstorm of inspirerend evenement. Kijk snel voor meer informatie op de website van Brasserie Berlage, en kom erachter wat deze prachtlocatie nog meer te bieden heeft voor jou!

- Artistiek en gemoedelijk
- Ruimte voor maximaal 125 personen
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeren
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Den Haag

 • President Kennedylaan 1
  2517 JK Den Haag
 • www.brasserieberlage.nl / 070 3387622
   
   

Gezellige zaal in Den Haag: Café Gabor's

“A Friendly place for friendly people” dat is de slagzin van Café Gabor’s. Deze locatie is gezellig en intiem en uitermate geschikt voor jouw gelegenheid. De catering en deejay kun je volledig uit handen geven, ook staat dit café ervoor open om te overleggen met jou wat de mogelijkheden zijn. Deze locatie in Den Haag beschikt over een ruime parkeergelegenheid en is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Wij wensen jou in ieder geval vast een hele fijne dag! Bezoek snel de website voor meer informatie.

- Gezellig en Intiem
- Ruimte voor maximaal 250 personen
- Eigen catering in overleg
- Geen eigen drank
- Plaats: Den Haag

 • Laan 1A
  2512 GM Den Haag
 • www.cafegabors.com / 070 3454576
   
   

Feestlocatie omgeving Den Haag: Het Witte Paard

Stel je eens voor, je feestelijke gelegenheid tot in detail verzorgd, op een sfeervolle en moderne locatie met een heerlijke catering. Klinkt goed? Dit alles vind je in Nootdorp, en dan wel bij het ‘’Witte Paard’’. Deze feestlocatie neemt al jarenlang de organisatie van vele feesten op zich, zodat het enige wat jij en je gasten hoeven te doen is genieten! De feestzalen van het ‘’Witte Paard’’ zijn bijzonder sfeervol ingericht, met in iedere feestzaal een unieke inrichting en zijn eigen karakteristieken. Of je nu ee locatie zoekt voor  klein gezelschap of juist een groot gezelschap, bij het ‘’Witte Paard’’ zijn de mogelijkheden eindeloos.

- Ruimte voor maximaal 300 personen
- Meerdere zalen beschikbaar
- Geen eigen catering of drank
- Plaats: Nootdorp

 • Gildeweg 2
  2632 BA Nootdorp
 • www.wittepaard.nl / 015 3109180
   
   

Historische feestzaal Den Haag: Pulchri

Zoek jij een prachtige locatie om je gasten in stijl te kunnen ontvangen? Een locatie vol historie en en klasse? Pulchri in Den Haag staat bekend om de prachtige zalen en open ruimtes. De balzaal komt uit 1758 en is aangekleed met prachtige spiegels en in het middelpunt met een wonderbaarlijke kroonluchter. Het lijkt bijna wel een sprookje. De verschillende zalen lenen zich voor lezingen, exposities, bijeenkomsten, feesten en recepties. Ben jij enthousiast over deze locatie in Den Haag? Bezoek dan snel de website.

- Historisch en klassiek
- Ruimte voor maximaal 150 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergelegenheden in de nabije omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Den Haag

 • Lange Voorhout 15
  2514 EA Den Haag
 • www.pulchri.nl / 070 3461735
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR OMGEVING DEN HAAG

Ben je op zoek naar zaalverhuur in de omgeving van Den Haag? Bijvoorbeeld in Voorburg-Leidschendam, Wateringen, Nootdorp, Voorschoten, Wassenaar of bijvoorbeeld Zoetermeer? We helpen je graag op weg bij het vinden van een ideale locatie om zo een feestzaal te huren in 1 van deze plaatsen. Ook hebben wij een speciale vergaderlocatie Den Haag pagina voor als je een vergadering gaat organiseren. Wat te denken van Voorburg-Leidschendam met een prachtige oude dorpskern wat wellicht perfect aansluit bij een romantische bruiloft in Voorburg-Leidschendam. Maar wellicht woon je in Wassenaar en wil je een feestzaal huren Wassenaar om een bijzonder moment te vieren. Wassenaar ken je wellicht van Duinrell, de woning van onze koning en koningin of de prachtige huizen. Aan Wassenaar grenst het dorp Voorschoten die op zijn beurt weer is vastgebouwd aan Leiden. De omgeving van Den Haag heeft ook op het gebied van feestzalen huren voldoende te bieden en we hopen dan ook dat ons overzicht je op weg gaat helpen bij het vinden van een feestzaal in Den Haag of omgeving. We wensen je alvast veel plezier toe!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact