Trouwlocatie Den Haag arrangementen

Op zoek naar een trouwlocatie Den Haag? De prachtige stad achter de duinen is klaar voor jullie komst. Maar ook op het gebied van het vinden van een vergaderlocatie Den Haag, feestlocatie Den Haag en/of zaalverhuur Den Haag kun je op deze site een divers aanbod vinden.Keuzes maken is namelijk al moeilijk genoeg, dus we hopen dat we jullie zoektocht naar de perfecte trouwlocatie in Den Haag wat gemakkelijker hebben kunnen maken. Want zeg nu zelf, er komt zoveel kijken bij het regelen van jullie huwelijk, dat jullie vast en zeker wel wat hulp kunnen gebruiken. Neem snel een kijkje bij ons aanbod trouwlocaties Den Haag op deze pagina en wie weet maken jullie binnenkort de openingsdans in jullie perfecte trouwlocatie!

incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Budget trouwlocatie, drankjes en hapjes arrangement (€25-€40 p.p.)

Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een betaalbare trouwlocatie in deze stad of de omgeving? Is het budget voor jullie trouwlocatie tussen de €25 en de €40 p.p.? En is het de bedoeling dat hierbij de locatie huur, drankjes en het eten bij in zit? Laat ons je dan vrijblijvend helpen. We gaan in ons netwerk op zoek naar de best 3 passende trouwlocaties en verzoeken deze je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Maar kost deze service dan niks extra? Nee! En ook zijn de feestlocaties niet duurder dan wanneer je zelf deze locatie zult vinden. Laat jij jezelf inspireren met diverse trouwlocaties die mogelijk aansluiten bij je wensen en/of budget? Vraag dan snel meer informatie aan via onderstaande knop.

LET OP: Is het budget lager dan €25,- p.p. dan kunnen we je helaas niet verder helpen. Het is bij dit arrangement niet mogelijk om eigen drankjes mee te nemen.

 • Vanaf €25 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Betaalbaar trouwlocatie arrangement (€40-€60 p.p.)

Staat binnenkort je huwelijk op het programma en ben je op zoek naar een mooie en vooral ook betrouwbare trouwlocatie in de regio? Ligt het budget dat je beschikbaar hebt tussen de €40 en de €60 p.p.? Wil je tijd en moeite besparen en toch geïnspireerd raken met diverse mogelijkheden? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Je betaalt niets meer voor deze service en ook is de prijs niet hoger dan wanneer je zelf direct uitkomt bij de locatie. Zo besparen we je kostbare tijd. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

 • Vanaf €40 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Luxe trouwlocatie arrangement (€60-€100 p.p.)

De belangrijkste dag van je leven breekt bijna aan! En nu ben je op zoek naar een mooie trouwlocatie om dit heugelijke moment te vieren. Met een budget tussen de €60 en de €100 p.p. moet dit een onvergetelijk dag gaan worden. En daarbij helpen we je graag op weg. Met het gegeven van een budget tussen de €60 en de €100 p.p. (locatiehuur, drankjes, eten) gaan we op zoek naar mogelijke trouwlocaties. We gaan in ons netwerk de beste 2 passende trouwlocaties verzoeken je van meer informatie te voorzien. Je betaalt dan ook niets extra voor deze geheel vrijblijvende service. Ook is het niet duurder dan wanneer je zelf de locatie zult vinden. Ben je benieuwd naar de trouwlocatie opties bij jou in de buurt? Vraag via onderstaande button direct meer informatie aan en laat je inspireren. We wensen jullie bij voorbaat al een onvergetelijke dag toe.

LET OP: Is het budget lager dan €60,- p.p. dan verwijzen we je graag door naar het betaalbare feestlocatie arrangement hierboven.

 • Vanaf €60 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer luxueuze trouwlocatie arrangement (meer dan €100 p.p.)

Mag het tijdens je bruiloft aan niets ontbreken? Moet dit een onvergetelijke dag worden op een nog mooiere trouwlocatie in je regio? Dan helpen we je graag op weg. Ligt het budget wat jullie beschikbaar hebben boven de €100,-? En ben je benieuwd welke locatie het beste aansluit bij jouw wensenpakket in de regio? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg. Na je aanvraag zullen we binnen ons netwerk de 2 best passende (en beschikbare) trouwlocaties verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Betaal ik dan meer voor deze service? Nee! Deze service is volledig gratis. Daarnaast betaal je ook niet meer wanneer je direct bij dezelfde locaties uit zou komen. Zo besparen we je kostbare tijd die je weer kunt inzetten bij de verdere organisatie van een onvergetelijke dag. Benieuwd geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

LET OP: Is het budget lager dan €100,- p.p. dan verwijzen we je graag door naar de andere feestlocatie arrangementen hierboven.

 • Vanaf €100 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek voor op je trouwfeest (tot €500)

Je gaat binnenkort trouwen! Gefeliciteerd met dit prachtige moment in je leven. Het is nu tijd om de verdere invulling te regelen waaronder de muziek. Wat voor muzikale voorkeur heb je? En je partner? Je bent er in ieder geval aan uit dat het budget maximaal €500 euro is. Voor dit geld zijn er verschillende leuke oplossingen. Van een leuk trio artiesten tot de meest bijzondere muzikale acts en/of achtergrond muziek. Wanneer je een aanvraag doet gaan we binnen ons netwerk vragen of de beschikbare opties je vrijblijvend van meer informatie willen voorzien. Dit kost niet extra en tevens is het niet duurder. Een tijdsbesparing! We hopen dat we je kunnen inspireren met diverse opties en je zo een stukje dichterbij de muzikale invulling van je bruiloft kunnen brengen. We wensen je bij voorbaat enorm veel geluk toe en natuurlijk een onvergetelijk feest.

 • Vanaf €200 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare trouwlocatie live muziek (€500 tot €1200)

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Ga je dat vieren met een spetterend feest op een trouwlocatie bij jou in de buurt? Naast de inspiratie voor de verschillende locaties kunnen we je ook helpen bij de muzikale invulling. Is je budget vanaf €500 en tot maximaal €1200 en weet je nog niet wat je zoekt? Laat je inspireren door deze gratis dienst. Je betaald niets meer voor de band en ook voor de dienst betaal je niks. Na je verzoek voor meer informatie vragen wij ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Geheel vrijblijvend uiteraard. Laat je dus inspireren met deze betaalbare live muziek optie met een budget tot €1200. We hopen je te inspireren. Benieuwd naar de verschillende opties? Vraag meer informatie aan via onderstaande knop.

 • Vanaf €500 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek voor je trouwfeest (tussen €1200 tot €2400)

Mag het tijdens je bruiloftsfeest aan niets ontbreken? Heb je een feestlocatie in de omgeving gevonden maar is de muzikale invulling nog een puntje op je to do lijstje? We inspireren je graag met deze luxe live muziek optie. Ligt je budget tussen de €1200 en €2400 euro? Laat ons je helpen met deze gratis dienst. Na je aanvraag verzoeken we de beschikbare opties binnen ons netwerk je namelijk van meer informatie te voorzien. Van 90,s bands, coverbands of Caribische invulling. Ons landelijke netwerk is divers en hiervoor betaal je ook niet meer dan wanneer je direct contact zou zoeken. Zo besparen we je tijd en moeite, vooral als net die ene gewenste partij er tussen zit. Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button en laat je verrassen. Een enorm mooie bruiloft toegewenst.

 • Vanaf €1200 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek op je trouwfeest (€2400 en meer)

Ga je binnenkort trouwen in je favoriete stad? Is je feestlocatie al gevonden en ben je nu op zoek naar de muzikale invulling? We helpen je graag op weg met deze gratis dienst. Met het budget van boven de €2400 euro vragen wij de beschikbare opties binnen ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Dit alles gratis en vrijblijvend. Ook betaal je niet meer dan wanneer je de optie direct zult vinden. En mocht de informatie die je ontvangt een voltreffer zijn besparen we je nog kostbare tijd ook. We hopen dat de coverband, die ene gouden keel of juist de speciale wens die je hebt in vervulling zal gaan. Op naar een onvergetelijke avond! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag informatie aan via onderstaande button.

 • Vanaf €2400 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Den Haag, een perfecte plaats voor een bruiloft!

Den Haag, onze stad achter de duinen. Woon je in de politieke hoofdstad van ons mooie kikkerlandje? Of ben je gewoon verzot op de stad zelf? In ieder geval zijn er in Den Haag vele mooie trouwlocaties gevestigd waar jij en je partner jullie trouwfeest kunnen vieren. Trouwen is een speciale gelegenheid, niets is toch mooier dan elkaar voor eeuwig trouw beloven? Vanzelfsprekend willen jullie een trouwdag die tot in de puntjes verzorgd is; van een geweldige bruidstaart tot een indrukwekkende trouwlocatie Den Haag. Bekijk voor wat inspiratie voor een vrijgezellenfeest Den Haag ook eens het aanbod. Voor het vinden van een passende trouwlocatie Den Haag schieten we jullie graag te hulp! Wateenlocatie.nl is namelijk in het leven geroepen om jullie een uitgebreid overzicht te bieden van locaties en dus de verschillende trouwlocaties die Den Haag rijk is.

   

Huiselijke trouwlocatie in Den Haag: Het Heden

Droom jij ook van een trouwerij onder de prachtige druivenranken van restaurant Het Heden? In de groene tuin van deze trouwlocatie kijk je uit op de koninklijke paleistuinen. Zie jij jezelf nog niet trouwen in de drukke binnenstad of op een locatie die veel te overweldigend groot is? Het:Heden is een knusse trouwlocatie met heel veel flexibiliteit en gastvriendelijkheid. Elk wens is welkom en alles kan besproken worden. Wil jij meer weten over deze knusse trouwlocatie nabij de paleistuinen in Den Haag? Klik dan op onderstaande button.

- Ruimte voor maximaal 250 personen
- Knus en huiselijk
- Plaats: Den Haag

 • Noordeinde 148
  2514 GP Den Haag
 • www.hetheden.nl / 070 3464664
   
   

Trouwlocatie aan het Scheveningse strand: Strandrestaurant Werelds

Willen jullie de mooiste dag van jullie leven doorbrengen op een prachtig strand met de voetjes in het zand? Klink het niet verleidelijk; met jullie handen in elkaar verstrengeld kijken naar de zonsondergang als kersvers echtpaar? Dit is jullie dag en niemand kan dat meer afpakken. Alles wordt tot op de puntjes verzorgd door strandrestaurant Werelds in Scheveningen. Jullie wensen worden altijd uiterst serieus genomen door het professionele personeel. Ook nog een fotoshoot op de planning? Het strand leent zich daar uiteraard perfect voor! Voor meer informatie kunt je op onderstaande button klikken.

- Aan het strand
- Ruimte voor maximaal 250 personen
- Geen eigen catering mogelijk
- Buiten trouwen mogelijk
- Plaats: Scheveningen

 • Strandweg 157
  2586 ZZ Den Haag
 • www.strandrestaurantwerelds.nl / 070 4492861
   
   

Moderne trouwlocatie in Den Haag: Nieuwe Kerk

Een huwelijk volledig in de schijnwerpers! Jullie zijn deze dag het prachtige middelpunt op het speciale podium in de Nieuwe Kerk in Den Haag. Op zoek naar een écht klassieke sfeer, of mag het juist wel was losser? Alles is bespreekbaar met het gastvrije personeel van de Nieuwe Kerk. Deze trouwlocatie zorgt ervoor dat er niets ontbreekt aan de dag van jullie leven. Zowel de ceremonie als de het trouwfeest kunnen gehouden worden op deze prachtige locatie! Wil jij meer informatie, klik dan op de button hieronder.

- Klassiek en flexibel
- Geen eigen catering 
- Parkeergarages in de omgeving
- Erkende trouwlocatie
- Plaats: Den Haag

 • Spui 175
  2511 BM Den Haag
 • www.nieuwekerkdenhaag.nl / 010 8900949
   
   

Beeldschone trouwlocatie Scheveningen: Strandclub Naturel

Een prachtig stukje strand, een helder blauwe zee, een parelwitte strandclub en dan natuurlijk jullie onafscheidelijke liefde nog! Zie jij het al voor je, een perfect huwelijk bij Strandclub Naturel in Scheveningen? Deze strandclub staat bekend om de betoverende sfeer met een knusse inrichting. Een huwelijk zoals je die waarschijnlijk enkel in de boeken tegenkomt, zo’n huwelijk is ook voor jullie weggelegd! Er is voldoende ruimte voor al jullie wensen en ideeën. Het gastvriendelijke personeel gaat graag in overleg om de dag helemaal perfect te maken. Klik voor meer informatie over deze trouwlocatie in Den Haag(Scheveningen) op onderstaande button.

- Ruimte voor maximaal 800 personen
- Puur en betoverend
- Plaats: Den Haag

 • Noorderstrand 2
  2586 JM Den Haag
 • www.naturel.info / 06 81283907
   
   

Klassieke trouwlocatie in Den Haag: De Grote Kerk

Willen jullie een trouwerij op klassieke wijze in een prachtige kerk in Den Haag? De Grote Kerk stelt zich beschikbaar om een onderdeel uit te maken van jullie perfecte dag. Samen met het gastvriendelijke personeel kunnen alle wensen besproken worden. Regelen jullie graag zelf de catering? Dat mag bij deze trouwlocatie uiteraard. Voor een spetterend entree wordt de rode loper graag uitgerold. Past deze trouwlocatie in jullie droomplaatje? Klik dan op onderstaande button voor de uitgebreide informatie.

- Historisch en romantisch
- Ruimte voor maximaal 800 personen
- Eigen catering mogelijk
- Plaats: Den Haag

 • Rond de Grote Kerk 12
  2513 AM Den Haag
 • www.grotekerkdenhaag.nl 
   
   

Romantische trouwlocatie in Rijswijk: Restaurant, Hotel & Spa Savarin

Een dag vol klasse, historie en stijl; dat kunnen jullie verwachten bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin in Rijswijk. Alles wordt tot op de puntjes verzorgd door het uiterst gastvriendelijke en professionele personeel. Deze erkende trouwlocatie is geschikt voor zowel een binnen- als een buitentrouwerij. Hebben jullie specifieke wensen? Het toegewijde personeel denkt graag mee over alles! Deze locatie is multifunctioneel vanwege de overnachtingsmogelijkheden, de prachtige zalen en natuurlijk de spa; voor bijvoorbeeld een bijzondere vrijgezellendag. Twijfelen jullie nog een beetje over deze locatie nabij Den Haag? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

- Multifunctioneel en romantisch
- Erkende trouwlocatie
- Geen eigen catering 
- Voldoende parkeergelegenheid
- Fotoreportage mogelijk
- Plaats: Rijswijk

 • Laan van Hoornwijck 29
  2289 DG Rijswijk
 • www.savarin.nl/ 070 3072050
   
   

Unieke trouwlocatie Den Haag: Haagse Toren

Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar de meest perfecte locatie die er bestaat, toch? Deze locatie in Den Haag; De Haagse Toren, heeft als specialiteit over een waanzinnig uitzicht te beschikken. Vanuit de honeymoonsuite kijk je uit richting Rotterdam. De trouwerij kan plaatsvinden op het dak van deze beroemde hogen toren in Den Haag. Wil jij ook nog een spetterend feest geven, dan kan dat geregeld worden in één van de multifunctionele zalen. Dit klinkt als een ideale locatie toch? Klik voor meer informatie op onderstaande button.

- Uniek met een prachtig uitzicht
- Buiten trouwen mogelijk
- Geen eigen catering 
- Parkeergarages op loopafstand
- Plaats: Den Haag

 • Rijswijkseplein 786
  2516 LX Den Haag 
 • www.haagsetoren.nl / 070 3051002
   
   

Trouwlocatie: Duinrell Plaza

Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in omgeving Den Haag? Op een niet al te verre afstand van Den Haag kun je Wassenaar vinden. Deze plaats staat bekend om de dure villa’s die het rijk is maar ook natuurlijk om attractiepark Duinrell. Kun je daar feesten dan? Jazeker! Op dit park is er een divers aanbod van verschillende trouwzalen voor een spetterend feest. Wat te denken van bijvoorbeeld de Lighthouse zaal. Een romantische setting of juist 1 van de andere zalen. We wensen je alvast enorm veel succes met de organisatie.

- Goede parkeergelegenheid
- Van 50 tot 550 personen
- Plaats: Wassenaar

 • Duinrell 1
  2242 JP Wassenaar
 • www.duinrell.nl/vakantiepark/duingalows/duinrell-plaza
   
   

Romantische trouwlocatie in Den Haag: Paviljoen de Witte

Paviljoen de Witte; een oorspronkelijk liefdesgeschenk van Koning Willen I. aan Koningin Frederica Louise Wilhelmina. Wat is er romantischer dan een huwelijk in zo’n prachtige klassieke en historisch rijke locatie. Het Ja-woord geven in een van de klassieke zalen, proosten met uitzicht op de zonsondergang en dansen tot je erbij neervalt in koninklijke stijl. Wij zien al een prachtige dag voor ons, zie jij het ook? Deze trouwlocatie in Scheveningen heeft nog véél meer te bieden, klik daarvoor op onderstaande button.

- Romantisch en klassiek
- Ruimte voor maximaal 200 personen
- Geen eigen catering mogelijk
- Priveparkeerplaats voor 35 auro’s
- Buiten trouwen mogelijk
- Plaats: Den Haag

 • Pellenaerstraat 4
  25186 EK Den Haag
 • www.paviljoendewitte.nl/ 070 2400234
   
   

Stijlvolle trouwlocatie: Het Spaansche Hof

Zie jij het als voor je; een huwelijk bij het best bewaarde geheim van Den Haag? Deze klassieke trouwlocatie in Den Haag beschikt over vijf prachtig ingerichte zalen die zowel apart als gekoppeld gehuurd kunnen worden. Er staat een professioneel team klaar op de dag van de belofte, om alles zó te laten verlopen zoals jullie het wensen. Alle culinaire verzoeken kunnen gerust uit handen gegeven worden aan het Spaansche Hof. Elk hapje is namelijk een culinaire creatie met heel veel zorg bereid. Trouwen jullie het liefst buiten in de tuin? Dat is zeker mogelijk! Klik op onderstaande button voor meer informatie over deze klassieke trouwlocatie.

- Klassiek en stijlvol
- Erkende trouwlocatie
- Fotoreportage mogelijk
- Buiten trouwen mogelijk
- Geen eigen catering mogelijk
- Plaats: Den Haag

 • Westeinde 12a
  2512 HD Den Haag
 • www.hetspaanschehof.nl / 06 53209771
   
   

Royale trouwlocatie in Den Haag: Escher in Het Paleis

Een mooi koppel zoals jullie verdiend een prachtige trouwlocatie inclusief een royale behandeling. Escher in Het Paleis was het voormalige winterpaleis van Koningin Emma. Er zijn twee trouwzalen beschikbaar; de museumzaal en de balzaal. Deze trouwlocatie gaat er mede voor zorgen dat het jullie aan niets tekort gaat komen. Een onvergetelijke dag, voor zowel jullie als alle gasten; klinkt dat niet aantrekkelijk? Voor meer informatie kunt u op onderstaande button klikken.

- Royaal
- Ruimte voor maximaal 100 personen
- Geen eigen catering
- Fotoreportage mogelijk
- Plaats: Den Haag

 • Lange Voorhout 74
  2514 EH Den Haag
 • www.escherinhetpaleis.nl / 070 4277730
   

Trouwlocatie arrangementen per stad

Trouwlocaties Noord-Holland  
Trouwlocatie Alkmaar: Trouwlocaties Alkmaar
Trouwlocatie Amsterdam: Trouwlocaties Amsterdam
Trouwlocatie Haarlem: Trouwlocaties Haarlem
   
Trouwlocaties Zuid-Holland  
Trouwlocatie Den Haag: Trouwlocaties Den Haag
Trouwlocatie Rotterdam: Trouwlocaties Rotterdam
Trouwlocatie Dordrecht: Trouwlocaties Dordrecht
Trouwlocatie Delft: Trouwlocaties Delft
Trouwlocatie Leiden: Trouwlocaties Leiden
Trouwlocatie Gouda: Trouwlocaties Gouda
Trouwlocatie Zoetermeer: Trouwlocaties Zoetermeer
Trouwlocatie Wassenaar Trouwlocaties Wassenaar
Trouwlocatie Scheveningen Trouwlocaties Scheveningen
   
Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Utrecht: Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Amersfoort: Trouwlocaties Amersfoort
   
Trouwlocaties Noord-Brabant  
Trouwlocatie Eindhoven: Trouwlocaties Eindhoven
Trouwlocatie Tilburg: Trouwlocaties Tilburg
Trouwlocatie Den Bosch: Trouwlocaties Den Bosch
Trouwlocatie Breda: Trouwlocaties Breda
Trouwlocatie Roosendaal: Trouwlocaties Roosendaal
   
Trouwlocaties Flevoland  
Trouwlocatie Almere: Trouwlocaties Almere
Trouwlocatie Lelystad: Trouwlocaties Lelystad
   
Trouwlocaties Limburg  
Trouwlocatie Maastricht: Trouwlocaties Maastricht
Trouwlocatie Venlo: Trouwlocaties Venlo
   
Trouwlocaties Groningen
Trouwlocatie Groningen: Trouwlocaties Groningen
   
Trouwlocaties Overijssel  
Trouwlocatie Zwolle: Trouwlocaties Zwolle
Trouwlocatie Enschede: Trouwlocaties Enschede
   
Trouwlocaties Gelderland  
Trouwlocatie Arnhem: Trouwlocaties Arnhem
Trouwlocatie Nijmegen: Trouwlocaties Nijmegen
Trouwlocatie Apeldoorn: Trouwlocaties Apeldoorn
   
Trouwlocaties Friesland  
   
Trouwlocaties Drenthe  
   
Trouwlocaties Zeeland  
;