Feestlocaties Breda

ook voor zakelijke en trouwlocaties in Oosterhout, Roosendaal, Etten-Leur en omgeving.

Feestlocatie Breda arrangementen

Heb je binnenkort een bijzonder moment te vieren? En ben je op zoek naar een feestlocatie in Breda of zaalverhuur Breda? Op deze feestlocatie Breda pagina helpen we je graag op weg naar het vinden van een feestlocatie die past bij je wensen. Of je nu gaat voor een hele bijzondere locatie, puur alleen de zaal of misschien wel een bijzonder arrangement. We hebben voor ieder wat wils. Zo ook bijvoorbeeld bijzondere themafeest Breda opties. Wellicht bezoek je 1 van de vele bezienswaardigheden die Breda rijk is tijdens een een vrijgezellenfeest Breda of tijdens een wandeling na een huwelijksceremonie. Bekijk ook eens het vergaderlocatie Breda aanbod voor een onvergetelijke vergadering.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Breda
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Breda

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Breda voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie in de stad Breda buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie in de stad Breda buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek jij een passende locatie voor je evenement? Je hebt de voorkeur voor een locatie in de stad Breda maar wel buiten het (te) drukke stadscentrum. Sfeervol en passend bij het type evenement wat je gaat organiseren? Laat ons je inspireren met de mogelijkheden van onze huislocaties. Elk evenement vraagt om een eigen aanpak. Onze huislocaties hebben door de jarenlange ervaring vaak een oplossing voor de meest uiteenlopende wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie vragen je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Laat je inspireren en vraag direct aan via onderstaande mogelijkheid. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie buiten de stad Breda maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie buiten de stad Breda maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie in de omgeving van Breda? Hoeft het niet direct in de stad te zijn maar mag het ook in de regio? Onze diverse huislocaties in de regio zijn uitermate geschikt en hebben vaak goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Zo heb je een passende locatie die voldoet aan je wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Zo kun je de informatie tot je nemen en alle eisen en wensen direct bespreken met de zeer ervaren locaties . Vraag snel meer informatie aan via onderstaande mogelijkheid en laat je flink inspireren. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Je eigen Foodtruckfestival op je feest in Breda
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival op je feest in Breda

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Breda en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van Breda
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van Breda

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor een feestlocatie met ligging in het centrum van Breda? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feesten buiten het centrum van Breda
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feesten buiten het centrum van Breda

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk in het stadscentrum van Breda, maar zoek je wel een feestlocatie in de stad zelf voor je personeelsfeest, bedrijfsborrel of andere zakelijk feest?  En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feestlocaties buiten Breda maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties buiten Breda maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten Breda, maar wel in de regio. En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke evenementenlocatie in Breda

Zakelijke evenementenlocatie in Breda

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in Breda te bevinden? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Breda

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Breda

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich niet in Breda zelf te bevinden maar ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

feestlocatie Breda    
 

Goedkope feestlocatie arrangementen Breda (€15-40 p.p.)

Het kan nog best een stevige klus zijn, het vinden van de best passende feestlocatie voor je feest in de parel van het Zuiden. Veel locaties die online te vinden zijn, zijn enkel interessant voor de wat ruimere budgetten. Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Breda die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €15 en €40 p.p. (voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Bekijk hieronder het overzicht van onze huislocaties in de omgeving van Breda. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info   
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info
Ten Oosten van Breda 20 - 250 Ten Oosten meer info    
Breda West 20 - 100 West meer info
Ten Noorden van Breda 20 - 500 Ten Noorden meer info    
Breda West 10 - 250 West meer info
Ten Westen van Breda 20 - 100 Ten Westen meer info
Ten Westen van Breda 10 - 60 Ten Westen meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Wist je dit over Breda?

Breda staat ook wel bekend als de parel van het Zuiden. Dit is niet gek aangezien het een prachtige stad is met veel bijzondere en historische aspecten. En ook als derde grootste stad van de provincie Noord-Brabant en rond de 150.000 inwoners zal het niet gek zijn dat de vraag bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest Breda, groepsuitjes en een feestlocatie Breda actief is. Dit zie je ook terug in de historische en gezellige binnenstad. In 2009 nog uitgeroepen tot beste binnenstad van ons land. Combineer je dit met je bedrijfsuitje Breda? Een waardevolle toevoeging. Wist je dat Breda alweer een tijd geleden de Haven bij het Spanjaardsgat heeft aangepakt en daar een romantische setting van heeft gemaakt. Vooral in de zomer is het vinden van een tafeltje een hele lastige opgave. Maar ook de Prinsenkade, het Begijnhof of het Oude Stadhuis zijn het bezoeken waard.

   

Feestlocatie in Breda: De Avenue

Wil je een feest organiseren in Breda dat te groot is voor je huiskamer? Dan is Theater de Avenue de ideale oplossing. Een grote zaal en een iets kleinere, beiden met alle technische faciliteiten, zijn beiden beschikbaar voor jouw feest. Ook is er nog een podium, waar een band of DJ jou en je gezelschap muziek kunnen bieden. Daarnaast zijn er verschillende vormen van entertainment mogelijk. Voel je daarom vrij om meer informatie te vragen over de Avenue in Breda.

- Tot 500 personen
- Feesten in een theater

 • Waterstraat 5
  4811 WZ Breda
 • www.de-avenue.nl / 0900 1100100
   
   

Feestlocatie in Breda: Het Turfschip

Wanneer je op zoek bent naar een veelzijdige feestlocatie waar alles onder één dak te vinden is, zit je bij Het Turfschip in Etten-Leur aan het juiste adres. Deze locatie heeft een gevarieerd aanbod aan feestzalen, allemaal in te delen naar eigen wens. Tevens is er een eigen catering aanwezig en is er zelfs een mogelijkheid om te blijven slapen! Als dat niet ideaal is... Ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden die deze feestlocatie te bieden heeft? Kom dan binnenkort eens langs in Etten-Leur, het personeel hoopt je zo snel mogelijk te mogen ontvangen.

- Van10 tot 600 personen
- Enorme zalen aanbod

 • Schipperstraat 2
  4871 KK Etten-Leur
 • www.hetturfschip.nl / 076 501 3145
   
   

Feestlocatie omgeving Breda: De Twee Gebroeders

De zalen van de ‘’Twee Gebroeders’’ zijn uniek, flexibel en gezellig! Wat zoek je nog meer? Kom eens naar het mooie Brabant om een feestlocatie te zoeken voor je verjaardag, jubileum, personeelsfeest enzovoorts. Je zal genieten van de fijne sfeer die er in de zalen hangt. Het personeel van de ‘’Twee Gebroeders’’ hecht veel waarde aan een goede gastvrijheid. De ‘’Twee Gebroeders’’ heeft bijvoorbeeld verschillende feestarrangementen voor je samengesteld, maar mocht je deze graag willen aanpassen, is hier zeker mogelijkheid voor. Zou je ook graag een hapje of een drankje willen ontvangen op je feest? Geen probleem, de keuken van de ‘’Twee Gebroeders’’ biedt jou en je gasten de meest verrukkelijke hapjes, gerechten en drankjes. Tot kijk in deze prachtige feestzaal!

- Van 20 tot 450 personen
- Meerdere zalen te combineren

 • Hoge Neerstraat 1
  4873 LM Etten-Leur
 • www.tweegebroeders.net / 076 503 1064
   
   

Feestlocatie in Breda: Sacramentskerk

Wanneer je op zoek bent naar een unieke trouwlocatie die perfect bij het traditionele plaatje van het huwelijk past, zit je bij de Sacramentskerk Breda aan het juiste adres. De kerk beschikt over twee zalen die ieder naar smaak in te richten zijn. Ons advies? De Kapel Ruimte van de Sacramentskerk is erg in trek als trouwzaal door haar mooie bolvormige inrichting en prachtige lichtinval. Een perfecte trouwzaal om elkaar het ja-woord in te geven of om je huwelijk in te vieren, beide in een traditionele omgeving zoals jij die als kind al voor ogen had! Wensen? Bespreek deze dan met de kerk, het is immens jouw speciale dag.

- Feesten in een kapel
- Parkeren voor de deur

 • Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
 • www.sacramentskerkbreda.nl// 076 886 2768
   

 

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE BREDA EN OMGEVING

Ben je op zoek naar een feestlocatie in de omgeving van Breda? Wellicht voor een bedrijfsuitje Breda of omgeving of een personeelsfeest in Breda waar je een spetterende draai aan wilt geven? Met zijn ligging heeft Breda een omgeving met leuke steden en/of dorpen. Ben je op zoek naar een feestlocatie Etten-Leur? Of misschien wel een feestlocatie Oosterhout? We helpen je graag op weg met ons aanbod. Ook de plaatsen Moerdijk, Drimmelen, Gilze en Rijen, Zundert, Alphen-Chaam en het Belgische Hoogstraten liggen niet ver van Breda en hebben voldoende mogelijkheden voor een feestlocatie. Oosterhout ligt bijvoorbeeld op een 15 minuten rijden van Breda en ligt eigenlijk tussen Tilburg en Breda in. Deze stad heeft een gezellige binnenstad en staat ook wel bekend om zijn winkelcentrum. Maar ook de klappeijstraat (de uitgaansstraat) is in de omgeving bekend. Combineer een bruiloft in Oosterhout eens met een bezoek aan de slotparken. Wanneer je de andere kant op gaat kom je uit in Etten-Leur. Deze stad met meer dan 40.000 inwoners had het eerste overdekte winkelcentrum van Nederland. Wellicht dat inkopen voor een feest nog nodig zijn. Maar ook bij het vinden van een feestlocatie Etten-Leur helpen we je graag op weg. Het feest mag natuurlijk niet in het water vallen. Of dit nu voor een trouwerij, een verjaardag of een andere bijzonder moment is. We wensen je ook in de omgeving van Breda veel plezier en een onvergetelijke dag!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact