Feestlocatie Breda arrangementen

Heb je binnenkort een bijzonder moment te vieren? En ben je op zoek naar een feestlocatie in Breda of zaalverhuur Breda? Op deze feestlocatie Breda pagina helpen we je graag op weg naar het vinden van een feestlocatie die past bij je wensen. Of je nu gaat voor een hele bijzondere locatie, puur alleen de zaal of misschien wel een bijzonder arrangement. We hebben voor ieder wat wils. Zo ook bijvoorbeeld bijzondere themafeest Breda opties. Wellicht bezoek je 1 van de vele bezienswaardigheden die Breda rijk is tijdens een een vrijgezellenfeest Breda of tijdens een wandeling na een huwelijksceremonie. Bekijk ook eens het vergaderlocatie Breda aanbod voor een onvergetelijke vergadering.

Maak hieronder je keuze!

   

feestlocatie Breda    
 

Feestlocatie arrangementen Breda (€15-40 p.p.)

Het kan nog best een stevige klus zijn, het vinden van de best passende feestlocatie voor je feest in de parel van het Zuiden. Veel locaties die online te vinden zijn, zijn enkel interessant voor de wat ruimere budgetten. Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Breda die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €15 en €40 p.p. (voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Bekijk hieronder het overzicht van onze huislocaties in de omgeving van Breda. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info   
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info
Ten Noorden van Breda 20 - 120 Ten Noorden meer info    
Breda West 20 - 100 West meer info
Ten Noorden van Breda 20 - 500 Ten Noorden meer info    
Breda West 10 - 250 West meer info
Ten Westen van Breda 20 - 100 Ten Westen meer info
Ten Westen van Breda 10 - 60 Ten Westen meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

incl. BTW vanaf
€50 p.p.
Betaalbaar feestlocatie arrangement Breda

Betaalbaar feestlocatie arrangement Breda (€50-€75 p.p.)

Ben je op zoek naar een leuke maar vooral ook betaalbare feestlocatie in de regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, Etten-Leur etc.? Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) ergens tussen de €50 en de €75 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Breda? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze feestlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €50 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe feestlocatie arrangement Breda

Origineelste feestlocaties van Breda (arrangementen vanaf €75-€100 p.p.)

Soms wil je echt iets speciaals. Een feestlocatie met een verhaal. Een bijzondere plek die direct indruk maakt op je gasten. Dan is deze categorie een echte aanrader. Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) ergens tussen de €75 en de €100 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Breda, Oosterhout etc.? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie.  Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€100 p.p.
Zeer luxueuze feestlocatie arrangement Breda

Absolute toplocaties voor feesten in de regio Breda (vanaf €100 p.p.)

Wil je je gasten laten genieten van het allerbeste dat Breda te bieden heeft? In dat geval heten we je van harte welkom in de Champions League wat betreft feestelijke locaties voor de regio Breda en omgeving. Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) meer dan €100 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €100 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€60 p.p.
Mooie buitenlocatie als feestlocatie in Breda of omgeving

Mooie buitenlocatie als feestlocatie in Breda of omgeving

Ben je op zoek naar een feestlocatie op een inspirerende plek voor bijvoorbeeld een bruiloft, personeelsfeest of ander evenement. Bijvoorbeeld aan het water, in de bossen, op de hei, of op een andere plek weg van het veelal drukke stadscentrum? Dan helpen we je in deze categorie graag verder met het vinden van de best passende feestlocatie. Van schitterende hoeve tot adembenemende strandclub, laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken en geniet vervolgens van een heerlijk feest op een inspirerende buitenlocatie in de omgeving van Breda.

 • Vanaf €60 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€55 p.p.
Feestlocaties in en rondom het centrum van Breda

Feestlocaties in en rondom het centrum van Breda

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Breda voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

 • Vanaf €55 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

 • Vanaf €200 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

 • Vanaf €500 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

 • Vanaf €1200 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

 • Vanaf €2400 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€50 p.p.
Betaalbaar trouwlocatie arrangement Breda (€50-€75 p.p.)

Betaalbaar trouwlocatie arrangement Breda (€50-€75 p.p.)

Op je trouwdag wil je natuurlijk dat alles perfect is. Van trouwkleding tot catering, van muziek tot ceremonie, je wilt natuurlijk geen concessies doen. En dat geldt zeker voor de feestlocatie in de omgeving van Breda. Laat je daarom door ons op weg helpen. Is het budget voor locatie, drankjes en eten ergens tussen de €50 en €75 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €50 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe trouwlocatie arrangement Breda (meer dan €75 p.p.)

Luxe trouwlocatie arrangement Breda (meer dan €75 p.p.)

Wordt jullie trouwerij een wat luxere aangelegenheid? En zijn jullie hiervoor op zoek naar net wat exclusievere trouwlocaties in Breda of omgeving?  Laat je dan ook door ons adviseren. Is het budget voor locatie, drankjes en eten meer dan €75 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.
 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
Kale zaalhuur regio Breda (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Kale zaalhuur regio Breda (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Organiseer je binnenkort een feest en ben je op zoek naar de best passende feestlocatie van de regio? Dient de locatie te beschikken over de mogelijkheid om enkel zaalhuur in rekening te brengen (drankjes en eten worden zelf meegenomen). Dan is het best lastig om een zaal te vinden die hieraan voldoet. Wij helpen je graag op weg en kijken binnen ons uitgebreide netwerk van huislocaties of we een dergelijke locatie kunnen vinden die beschikbaar is en voldoet aan alle eisen. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Wist je dit over Breda?

Breda staat ook wel bekend als de parel van het Zuiden. Dit is niet gek aangezien het een prachtige stad is met veel bijzondere en historische aspecten. En ook als derde grootste stad van de provincie Noord-Brabant en rond de 150.000 inwoners zal het niet gek zijn dat de vraag bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest Breda, groepsuitjes en een feestlocatie Breda actief is. Dit zie je ook terug in de historische en gezellige binnenstad. In 2009 nog uitgeroepen tot beste binnenstad van ons land. Combineer je dit met je bedrijfsuitje Breda? Een waardevolle toevoeging. Wist je dat Breda alweer een tijd geleden de Haven bij het Spanjaardsgat heeft aangepakt en daar een romantische setting van heeft gemaakt. Vooral in de zomer is het vinden van een tafeltje een hele lastige opgave. Maar ook de Prinsenkade, het Begijnhof of het Oude Stadhuis zijn het bezoeken waard.

   

Feestlocatie in Breda: De Avenue

Wil je een feest organiseren in Breda dat te groot is voor je huiskamer? Dan is Theater de Avenue de ideale oplossing. Een grote zaal en een iets kleinere, beiden met alle technische faciliteiten, zijn beiden beschikbaar voor jouw feest. Ook is er nog een podium, waar een band of DJ jou en je gezelschap muziek kunnen bieden. Daarnaast zijn er verschillende vormen van entertainment mogelijk. Voel je daarom vrij om meer informatie te vragen over de Avenue in Breda.

- Tot 500 personen
- Feesten in een theater

 • Waterstraat 5
  4811 WZ Breda
 • www.de-avenue.nl / 0900 1100100
   
   

Feestlocatie in Breda: Het Turfschip

Wanneer je op zoek bent naar een veelzijdige feestlocatie waar alles onder één dak te vinden is, zit je bij Het Turfschip in Etten-Leur aan het juiste adres. Deze locatie heeft een gevarieerd aanbod aan feestzalen, allemaal in te delen naar eigen wens. Tevens is er een eigen catering aanwezig en is er zelfs een mogelijkheid om te blijven slapen! Als dat niet ideaal is... Ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden die deze feestlocatie te bieden heeft? Kom dan binnenkort eens langs in Etten-Leur, het personeel hoopt je zo snel mogelijk te mogen ontvangen.

- Van10 tot 600 personen
- Enorme zalen aanbod

 • Schipperstraat 2
  4871 KK Etten-Leur
 • www.hetturfschip.nl / 076 501 3145
   
   

Feestlocatie omgeving Breda: De Twee Gebroeders

De zalen van de ‘’Twee Gebroeders’’ zijn uniek, flexibel en gezellig! Wat zoek je nog meer? Kom eens naar het mooie Brabant om een feestlocatie te zoeken voor je verjaardag, jubileum, personeelsfeest enzovoorts. Je zal genieten van de fijne sfeer die er in de zalen hangt. Het personeel van de ‘’Twee Gebroeders’’ hecht veel waarde aan een goede gastvrijheid. De ‘’Twee Gebroeders’’ heeft bijvoorbeeld verschillende feestarrangementen voor je samengesteld, maar mocht je deze graag willen aanpassen, is hier zeker mogelijkheid voor. Zou je ook graag een hapje of een drankje willen ontvangen op je feest? Geen probleem, de keuken van de ‘’Twee Gebroeders’’ biedt jou en je gasten de meest verrukkelijke hapjes, gerechten en drankjes. Tot kijk in deze prachtige feestzaal!

- Van 20 tot 450 personen
- Meerdere zalen te combineren

 • Hoge Neerstraat 1
  4873 LM Etten-Leur
 • www.tweegebroeders.net / 076 503 1064
   
   

Feestlocatie in Breda: Sacramentskerk

Wanneer je op zoek bent naar een unieke trouwlocatie die perfect bij het traditionele plaatje van het huwelijk past, zit je bij de Sacramentskerk Breda aan het juiste adres. De kerk beschikt over twee zalen die ieder naar smaak in te richten zijn. Ons advies? De Kapel Ruimte van de Sacramentskerk is erg in trek als trouwzaal door haar mooie bolvormige inrichting en prachtige lichtinval. Een perfecte trouwzaal om elkaar het ja-woord in te geven of om je huwelijk in te vieren, beide in een traditionele omgeving zoals jij die als kind al voor ogen had! Wensen? Bespreek deze dan met de kerk, het is immens jouw speciale dag.

- Feesten in een kapel
- Parkeren voor de deur

 • Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
 • www.sacramentskerkbreda.nl// 076 886 2768
   

 

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland