Trouwlocaties Breda

ook voor de regio Oosterhout, Roosendaal, Etten-Leur en omgeving

Met leuke trouwfeest Breda oplossingen

Op zoek naar een trouwlocatie Breda? De stad Breda, de parel van het Zuiden. En in deze parel van het Zuiden zijn jullie op zoek naar een trouwlocatie Breda, een feestlocatie Breda of misschien wel zaalverhuur Breda. Een perfecte keuze want de stad Breda is zoals de bijnaam het al zegt een pareltje. De jarenlange ervaring van de verschillende trouwzalen in Breda zorgt ervoor dat jullie wensen vaak goed kunnen worden vervuld. En dat is toch ook precies wat je wil als je gaat trouwen in Breda?  Voor welke trouwlocatie in Breda jullie ook kiezen we hopen dat jullie bruiloft in de parel van het Zuiden een onvergetelijke gaat worden. We wensen jullie veel inspiratie toe en een gelukkig leven als getrouwd koppel! Bekijk ook eens ons vergaderlocatie Breda aanbod.

Trouwlocaties in het centrum van Breda
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwlocaties in het centrum van Breda

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in het centrum van Breda, Oosterhout, etc. Ook dan helpen we je graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest buiten centrum van Breda
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwfeest buiten centrum van Breda

Ben je op zoek naar een trouwlocatie buiten het centrum van Breda? Maar dient de locatie zich nog wel binnen de stad te bevinden (of niet te ver verwijderd)? Dan is deze categorie voor jullie bedoeld. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank en/of catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest op een buitenlocatie Breda
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Trouwfeest op een buitenlocatie in de omgeving van Breda

Ben je op zoek naar een romantische buitenlocatie in de omgeving van Breda voor jullie trouwerij? Gaat je voorkeur daarbij uit naar een charmante hoeve met een mooie tuin, een sfeervolle boerderij of een authentieke molen? Zijn jullie op zoek naar een onvergetelijk plekje in de natuur? Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden Breda
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van Breda

Willen jullie graag jullie huwelijksnacht door brengen op de locatie van jullie trouwfeest in Breda, Oosterhout, Dongen of omgeving? Of krijgen jullie gasten die van heel ver komen om jullie trouwfeest te bezoeken en wil je er voor zorgen dat ze na afloop van het feest niet hoeven te gaan zoeken naar een overnachtingsmogelijkheid? Dan is het aan te raden om een trouwlocatie uit te zoeken met overnachtingsmogelijkheden. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Sprookjesachtige trouwlocaties Breda
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Van kasteel tot fort: sprookjesachtige trouwlocaties in de omgeving van Breda

Droom je er van om te trouwen op klassieke wijze in een sprookjesachtig kasteel of een eeuwenoud fort? Wil je op deze unieke wijze deel uit maken van de geschiedenis van een van de oudere monumenten van de omgeving van Breda, Oosterhout, Dongen etc.? Ook bij een bruiloft in adellijke stijl helpen we jullie graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek voor op je trouwfeest (tot €500)

Je gaat binnenkort trouwen! Gefeliciteerd met dit prachtige moment in je leven. Het is nu tijd om de verdere invulling te regelen waaronder de muziek. Wat voor muzikale voorkeur heb je? En je partner? Je bent er in ieder geval aan uit dat het budget maximaal €500 euro is. Voor dit geld zijn er verschillende leuke oplossingen. Van een leuk trio artiesten tot de meest bijzondere muzikale acts en/of achtergrond muziek. Wanneer je een aanvraag doet gaan we binnen ons netwerk vragen of de beschikbare opties je vrijblijvend van meer informatie willen voorzien. Dit kost niet extra en tevens is het niet duurder. Een tijdsbesparing! We hopen dat we je kunnen inspireren met diverse opties en je zo een stukje dichterbij de muzikale invulling van je bruiloft kunnen brengen. We wensen je bij voorbaat enorm veel geluk toe en natuurlijk een onvergetelijk feest.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare trouwlocatie live muziek (€500 tot €1200)

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Ga je dat vieren met een spetterend feest op een trouwlocatie bij jou in de buurt? Naast de inspiratie voor de verschillende locaties kunnen we je ook helpen bij de muzikale invulling. Is je budget vanaf €500 en tot maximaal €1200 en weet je nog niet wat je zoekt? Laat je inspireren door deze gratis dienst. Je betaald niets meer voor de band en ook voor de dienst betaal je niks. Na je verzoek voor meer informatie vragen wij ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Geheel vrijblijvend uiteraard. Laat je dus inspireren met deze betaalbare live muziek optie met een budget tot €1200. We hopen je te inspireren. Benieuwd naar de verschillende opties? Vraag meer informatie aan via onderstaande knop.

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek voor je trouwfeest (tussen €1200 tot €2400)

Mag het tijdens je bruiloftsfeest aan niets ontbreken? Heb je een feestlocatie in de omgeving gevonden maar is de muzikale invulling nog een puntje op je to do lijstje? We inspireren je graag met deze luxe live muziek optie. Ligt je budget tussen de €1200 en €2400 euro? Laat ons je helpen met deze gratis dienst. Na je aanvraag verzoeken we de beschikbare opties binnen ons netwerk je namelijk van meer informatie te voorzien. Van 90,s bands, coverbands of Caribische invulling. Ons landelijke netwerk is divers en hiervoor betaal je ook niet meer dan wanneer je direct contact zou zoeken. Zo besparen we je tijd en moeite, vooral als net die ene gewenste partij er tussen zit. Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button en laat je verrassen. Een enorm mooie bruiloft toegewenst.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek op je trouwfeest (€2400 en meer)

Ga je binnenkort trouwen in je favoriete stad? Is je feestlocatie al gevonden en ben je nu op zoek naar de muzikale invulling? We helpen je graag op weg met deze gratis dienst. Met het budget van boven de €2400 euro vragen wij de beschikbare opties binnen ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Dit alles gratis en vrijblijvend. Ook betaal je niet meer dan wanneer je de optie direct zult vinden. En mocht de informatie die je ontvangt een voltreffer zijn besparen we je nog kostbare tijd ook. We hopen dat de coverband, die ene gouden keel of juist de speciale wens die je hebt in vervulling zal gaan. Op naar een onvergetelijke avond! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag informatie aan via onderstaande button.

Trouwen in historisch Breda

Het centrum is een gezellige omgeving vol leuke terrasjes, winkels en cafés. Maar ook trouwlocaties Breda zijn er ruim aanwezig. Je kunt het mooie centrum gebruiken maar ook een trouwlocatie in Breda net buiten het centrum zoeken. Wie Breda een beetje kent weet dat er best veel studenten hier elke avond de stad onveilig maken. Lekker even bijkomen na een lange dag studeren. Het park zit op een zomerse dag vol gezellige en genietende mensen en ook de terrasjes zijn snel gevuld. Maar wandel je eens graag langs de haven van Breda bij Spanjaardsgat dan voel je je even op vakantie in het buitenland. Misschien is het daarom ook dat je voor Breda hebt gekozen bij het zoeken van een trouwzaal. De historische stadskern maar ook de verschillende wijken in Breda hebben voldoende trouwlocaties in Breda en staan klaar voor jullie komst. Bekijk ook eens het vrijgezellenfeest Breda aanbod. We wensen jullie alvast een bijzondere dag toe!

   

Trouwlocatie omgeving Breda: De Twee Gebroeders

Je zoekt een trouwlocatie in de provincie Noord-Brabant omdat je daar woont, al je vrienden in de buurt wonen, of gewoon, omdat je wilt geniete van een avond pure Brabantse gezelligheid. Wat de reden voor je komst ook is, in Brabant vind je genoeg trouwzalen die kunnen voldoen aan jouw specifieke wensen. Wanneer je op zoek bent naar een unieke locatie waar verleden en heden elkaar de hand schudden in een intieme sfeer, kom dan eens langs in de trouwzaal van de ‘’Twee Gebroeders’’. Wist je dat de grootste zaal zelfs omgetoverd kan worden tot complete disco? Nog nooit heb je zo’n flitsend trouwfeest meegemaakt!

- Van 20 tot 450 personen
- Meerdere zalen te combineren

 • Hoge Neerstraat 1
  4873 LM Etten-Leur
 • www.tweegebroeders.net / 076 5031064
   
   

Trouwzaal Breda: Het Turfschip

Ga je binnenkort trouwen,  maar heb je de trouwzaal van je dromen nog niet gevonden? In Etten-Leur bevind zich één van de meest uitgebreide locaties van Nederland, genaamd Het Turfschip. Deze locatie is alles in één; het beschikt over verscheidene trouwzalen, een eigen catering met de lekkerste hapjes en drankjes en is er zelfs de mogelijkheid om te blijven slapen. Wat wil je nog meer...? Het personeel helpt je ook graag bij je keuze door je te adviseren over alles wat je je maar kan bedenken. Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken, de deuren van Het Turfschip staan wagenwijd voor je open!

- Van10 tot 600 personen
- Enorme zalen aanbod

 • Schipperstraat 2
  4871 KK Etten-Leur
 • www.hetturfschip.nl / 076 501 3145
   
   

Trouwzaal in Breda: De Avenue

Zoek je de ideale plek voor je trouwfeest? In theater de Avenue is alle ruimte om je te ontvangen. Als je een band wilt huren, kan die plaatsnemen op het hiervoor bedoelde podium. De gemoedelijke sfeer van het theater wordt gecombineerd met de mogelijkheid om met een grote groep feest te vieren. Ook zijn hapjes, drankjes en buffet als vanzelfsprekend beschikbaar in dit theater in Breda. Kijk daarom hieronder om te zien wat de mogelijkheden zijn bij de Avenue, of om gewoon even rond te kijken.

- Tot 500 personen
- Theaterzaal te huur

 • Waterstraat 5
  4811 WZ Breda
 • www.de-avenue.nl / 0900 1100100
   
   

Trouwzaal in Breda: Sacramentskerk

Wanneer je denkt aan een feestzaal in de kerk, denk je meteen aan een bescheiden en ‘braaf’ feestje. Terwijl de zalen van Sacramentskerk Breda zich juist uitstekend lenen voor een super leuk feest! Of je nu op zoek bent naar een zaal voor een man of 1000, of je feest toch liever in intieme sferen viert; de kerk staat voor je klaar om je te voorzien in alles wat je nodig hebt. Deze feestlocatie is tevens een centraal gelegen punt in Breda en op prima afstand van de snelweg, handig voor al je gasten! We hopen dat je net zo overtuigd bent van de Sacramentskerk Breda als feestlocatie als dat wij zijn, tot snel in het mooie Breda!

- Van 10 tot 1000 personen
- Inclusief podium

 • Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
 • www.sacramentskerkbreda.nl// 076 8862768
   

Trouwlocatie arrangementen per stad

Trouwlocaties Noord-Holland  
Trouwlocatie Alkmaar: Trouwlocaties Alkmaar
Trouwlocatie Amsterdam: Trouwlocaties Amsterdam
Trouwlocatie Haarlem: Trouwlocaties Haarlem
   
Trouwlocaties Zuid-Holland  
Trouwlocatie Den Haag: Trouwlocaties Den Haag
Trouwlocatie Rotterdam: Trouwlocaties Rotterdam
Trouwlocatie Dordrecht: Trouwlocaties Dordrecht
Trouwlocatie Delft: Trouwlocaties Delft
Trouwlocatie Leiden: Trouwlocaties Leiden
Trouwlocatie Gouda: Trouwlocaties Gouda
Trouwlocatie Zoetermeer: Trouwlocaties Zoetermeer
Trouwlocatie Wassenaar Trouwlocaties Wassenaar
Trouwlocatie Scheveningen Trouwlocaties Scheveningen
   
Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Utrecht: Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Amersfoort: Trouwlocaties Amersfoort
   
Trouwlocaties Noord-Brabant  
Trouwlocatie Eindhoven: Trouwlocaties Eindhoven
Trouwlocatie Tilburg: Trouwlocaties Tilburg
Trouwlocatie Den Bosch: Trouwlocaties Den Bosch
Trouwlocatie Breda: Trouwlocaties Breda
Trouwlocatie Roosendaal: Trouwlocaties Roosendaal
   
Trouwlocaties Flevoland  
Trouwlocatie Almere: Trouwlocaties Almere
Trouwlocatie Lelystad: Trouwlocaties Lelystad
   
Trouwlocaties Limburg  
Trouwlocatie Maastricht: Trouwlocaties Maastricht
Trouwlocatie Venlo: Trouwlocaties Venlo
   
Trouwlocaties Groningen
Trouwlocatie Groningen: Trouwlocaties Groningen
   
Trouwlocaties Overijssel  
Trouwlocatie Zwolle: Trouwlocaties Zwolle
Trouwlocatie Enschede: Trouwlocaties Enschede
   
Trouwlocaties Gelderland  
Trouwlocatie Arnhem: Trouwlocaties Arnhem
Trouwlocatie Nijmegen: Trouwlocaties Nijmegen
Trouwlocatie Apeldoorn: Trouwlocaties Apeldoorn
   
Trouwlocaties Friesland  
   
Trouwlocaties Drenthe  
   
Trouwlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

TROUWLOCATIES IN BREDA

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in omgeving Breda? Liever de drukte van de stad mijden zodat jullie kunnen genieten van de prachtige omgeving van Breda? Dan heeft de omgeving van Breda enorm veel te bieden. Oosterhout, Zevenbergen, Roosendaal, Bergen op Zoom, Raamsdonksveer en Etten-Leur. Kies bijvoorbeeld voor een trouwlocatie Raamsdonksveer. Deze plaats ligt dichtbij Oosterhout en heeft het gezellige dorpse karakter. Maar ook Zevenbergen heeft deze magie. Kies je voor een iets grotere plaats? Dan heeft Bergen op Zoom, Roosendaal of Etten-Leur ook veel mogelijkheden. Deze plaatsen zijn vaak goed bereikbaar en hebben diverse leuke trouwlocaties. Ga je trouwen in Oosterhout? Een trouwlocatie Oosterhout heeft als voordeel dat je veel mooie parken hebt die vlakbij de stad liggen en vaak worden gebruikt als een plaats voor het maken van mooie foto's. Je ziet wel dat ook een trouwlocatie in omgeving Breda zoveel extra opties geeft. Dus mochten jullie niet direct gebonden zijn aan de stad Breda en een trouwzaal in Breda overweeg dan zeker de mooie omgeving. Op welke plaats en trouwlocatie jullie keuze ook gaat vallen we willen jullie ook in de omgeving van Breda enorm veel geluk en inspiratie toewensen.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact