Zaalverhuur Breda

ook voor de regio Oosterhout, Dongen, Zundert, Moerdijk en omgeving

Zaalverhuur Breda arrangementen

Woon je in Breda of in de omgeving van Breda? En ben je druk op internet en erbuiten op zoek naar zaalverhuur Breda? We helpen je graag op weg. Het is namelijk niet makkelijk om een zaal te vinden die past bij de verschillende wensen die je hebt. Of je nu op zoek bent naar een feestlocatie Breda, trouwlocatie Breda of een volledig aangeklede avond of naar een kale zaalhuur om je eigen feest te laten begeleiden door familie. Alles is mogelijk! Feestzaal huren Breda zet zich in voor het vinden van een zo uitgebreid mogelijk aanbod met verschillende feestzalen. Kale zaalhuur waarbij u zelf uw drankjes meeneemt en de bar kunt beheren, een volledig georganiseerde avond met personeel of andere opties. Misschien wil je liever een vergadering in een vergaderlocatie Breda. Ook dit is mogelijk. Zoals we al eerder aangaven is het vinden van een locatie niet heel erg makkelijk. Feestzaal huren Breda heeft dan ook een divers aanbod zalen voor je en helpt je makkelijk en snel met het checken van de beschikbaarheid. Je zit nergens aan vast maar weet al wel welke zalen in Breda en omgeving beschikbaar zijn op de datum (kijk voor workshops op Onemotion workshops Breda). En weet je de datum nog niet? Check dan überhaupt de beschikbaarheid om te kijken welke maanden interessant voor jullie zijn. Klik op onderstaande groene knop en vraag direct de beschikbaarheid aan voor zaalverhuur Breda en/of feestzaal huren Breda. We wensen je alvast veel plezier toe!

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Breda
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Breda

Ben je op zoek naar een feestzaal met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Breda of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Breda buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Breda buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de stad Breda maar wel buiten het drukke stadscentrum en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Breda maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Breda maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Breda maar wel buiten de stad zelf en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Breda
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Breda

Zoek je een mooie buitenlocatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Breda? Een plek waarvan alle medewerkers of zakenrelaties nieuwe energie krijgen om zo met veel zin verder te bouwen aan het bedrijf? Dan is deze categorie speciaal voor jullie bedoeld. Geniet van de inspirerende setting (van bos tot heide, van strand tot authentiek gebouw etc.). We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van Breda
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van Breda

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor zaalverhuur bij voorkeur in het centrum in Breda? Hebben jullie zelf een dag in gedachten wanneer het voor jullie het beste uitkomt en dient deze perfecte locatie dan ook beschikbaar te zijn? Dan kan het een behoorlijke uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Wij kunnen je in dit geval helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare zalen. Deze locaties zullen je vervolgens van meer informatie voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijk zaalverhuur buiten Breda maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur buiten Breda maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten de stad Breda zelf, maar wel in de regio? En dient de perfecte locatie die je gevonden hebt ook nog eens beschikbaar te zijn op de dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het weleens een stevige uitdaging worden om een passende oplossing voor je feest te vinden. Maar waarom zou je alles zelf doen? Laat ons je helpen bij de organisatie van de perfecte dag met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent om jouw feest tot een succes te maken. Als we deze informatie ontvangen hebben gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties om contact met je op te nemen om je zo van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Maar mocht er iets geschikts bij zitten kun je meteen een reservering maken. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijke evenementenlocatie in Breda

Zakelijke evenementenlocatie in Breda

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in Breda te bevinden? Om je van dienst te zijn kunnen we je op weg helpen met onze nieuwe service. Op deze manier kunnen we werk uit handen nemen en zo waardevolle tijd voor je besparen. Laat ons voor je zoeken in alle beschikbare locaties aan de hand van je wensen en eisen met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan (bijna) alle wensen en eisen. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Breda

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Breda

Organiseer je een bijzondere klantendag, een groter of exclusiever bedrijfsfeest of een ander zakelijk evenement? En dient de evenementenlocatie zich niet in Breda zelf te bevinden maar wel bij voorkeur ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. We nemen de organisatie van jullie event tijdelijk over zodat jij je bezig kan houden met het regelen van andere dingen. Laat ons je daarom ook helpen met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan al jouw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om jou van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Zakelijk zaalverhuur buiten het centrum van Breda
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur buiten het centrum van Breda

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk of wellicht niet geheel praktisch om in hartje centrum van Breda je feest te organiseren, maar zoek je wel een locatie in de stad zelf voor je zakelijk feest, personeelsfeest of bedrijfsborrel? Dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een behoorlijk stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden! Laat ons je dan helpen te inspireren en wat werk uit handen nemen met deze gratis service. Als je via onderstaand informatieformulier zo duidelijk mogelijk aangeeft waarnaar je op zoek bent, dan gaan wij voor je zoeken. Binnen ons netwerk zoeken we 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien zodat jij kunt beoordelen of het past bij de wensen! Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zaalverhuur Breda    

Goedkope zaalverhuur arrangementen Breda (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Breda? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg in de parel van het zuiden. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info
Ten Oosten van Breda 20 - 250 Ten Oosten meer info    
Breda West 20 - 100 West meer info
Ten Noorden van Breda 20 - 500 Ten Noorden meer info    
Breda West 10 - 250 West meer info
Ten Westen van Breda 20 - 100 Ten Westen meer info
Ten Westen van Breda 10 - 60 Ten Westen meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Wist je dit over Breda?

Breda is ook een prachtige stad om een feest te organiseren. De stad heeft niet voor niets de bijnaam de parel van het zuiden en heeft met het Spanjaardsgat zelfs een haven. Perfect voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest Breda. De terrasjes bij deze havens zijn altijd bomvol in de zomer en een rondvaart over de singel start altijd hier. Een mogelijk populaire optie voor een bedrijfsuitje Breda? Wellicht dat je een vrijgezellenfeest Breda hebt of een bruiloft fotoshoot Breda waar je kiest voor een rondvaart voor bijzondere foto’s? Breda is een enorm bruisende stad vol allerlei mogelijkheden (kijk voor kinderfeestjes ook eens op kinderfeestjes in Breda. En wat dacht je van kinderopvang? Kijk dan op kinderopvang in Oosterhout. Combineer al deze elementen aan je locatie zoektocht. We wensen je veel plezier toe!

   

Zaalverhuur omgeving Breda: De Twee Gebroeders

Wanneer je op zoek bent naar een zaal voor je verjaardag, een jubileum, trouwfeest of andere gelegenheid, zit je bij de Twee Gebroeders in Etten-Leur aan het juiste adres. Deze locatie heeft meerdere zalen voor je beschikbaar, zowel groot als klein, zodat de ‘’Twee Gebroeders’’ altijd een passende zaal voor je beschikbaar hebben. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij de ‘’Twee Gebroeders’’. Zo kunnen er in combinatie met de verschillende zalen, aangepaste arrangementen voor je gemaakt worden, compleet op maat! Als dat niet gastvrij is… Kom binnenkort eens langs om de eindeloze mogelijkheden van deze zaal te bespreken, het personeel wacht met smart op je komst.

- Van 20 tot 450 personen
- Meerdere zalen te combineren

 • Hoge Neerstraat 1
  4873 LM Etten-Leur
 • www.tweegebroeders.net / 076 5031064
   
   

Zaalverhuur Breda: Het Turfschip

Zaal huren in de omgeving van Breda? Wanneer je in Breda niet precies vind wat je zoekt, raden wij je aan om eens in rond te kijken in Etten-Leur. Etten-Leur is de thuisbasis van één van de meest veelzijdige locaties, genaamd Het Turfschip. Het Turfschip bezit een 16-tal zalen voor ieder type gelegenheid; je bent meer dan welkom voor alle type verjaardagen, vergaderingen, personeelsfeesten, jubilea... Wat je je maar kan bedenken! Wist je dat je zelfs de opstelling van de zaal naar wens kan indelen en dat Het Turfschip je de mogelijkheid biedt om te overnachten na je (feestelijke) gelegenheid? Bekijk nu snel de mogelijkheden die deze locatie te bieden heeft.

- Van10 tot 600 personen
- Enorme zalen aanbod

 • Schipperstraat 2
  4871 KK Etten-Leur
 • www.hetturfschip.nl / 076 501 3145
   
   

Zaalverhuur Breda: De Avenue

Een zaal in Breda, voor de meest uiteenlopende gelegenheden? Theater de Avenue verhuurt graag haar zalen voor feesten, partijen, vergaderingen, noemt u het allemaal maar op. Ga je voor een echte theaterzaal met podium, balkons en geluidsinstallatie? Of past een kleinere zaal beter bij de gelegenheid die je in gedachten hebt? Allebei zijn ze te vinden in de Avenue, het meest gastvrije theater van Brabant.

- Tot 500 personen
- Theaterzaal te huur

 • Waterstraat 5
  4811 WZ Breda
 • www.de-avenue.nl / 0900 1100100
   
   

Zaalverhuur in Breda: Sacramentskerk

Ben je op zoek naar een zaal waar het net even wat anders is dan anders? De Sacramentskerk Breda biedt twee ruimtes te huur aan waar jij samen met je gezelschap in een unieke omgeving kunt feesten, bijeenkomen of vergaderen. Of je nu met een groot of klein gezelschap bent, de Sacramentskerk Breda heeft altijd wel een ruimte beschikbaar die bij je past tot wel 650 zitplaatsen. Deze capaciteit is tevens uit te breiden wanneer je besluit de stoelen weg te halen! Klaar voor een unieke gelegenheid in een unieke omgeving? Wijk dan eens uit naar de Sacramentskerk Breda, tot snel!

- Van 10 tot 1000 personen
- Inclusief podium

 • Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
 • www.sacramentskerkbreda.nl// 076 8862768
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR OMGEVING BREDA

Ook de omgeving van de Parel van het Zuiden heeft voldoende te bieden. En met de Parel van het Zuiden bedoelen we uiteraard de mooie stad Breda. Maar ook de omgeving heeft veel te bieden? Wellicht wilt u een feestzaal huren Etten-leur niet ver van Breda. Of dat dit voor een groot feest is of voor een bedrijfsuitje Breda. Of wellicht is Oosterhout een goede uitvalsbasis voor een feestzaal? Maar ook Dongen, Zundert, Moerdijk en Chaam liggen niet ver van Breda en hebben diverse zalen. De locaties die we hebben worden zorgvuldig gekozen waarbij we uitgaan van de verschillende mogelijkheden, zalen, aantal personen en bijvoorbeeld parkeerplaatsen. Er zijn 1001 criteria waar een zaal aan zou kunnen voldoen. Niet altijd makkelijk om zomaar iets te vinden. Ook bij het organiseren van een feest in de omgeving van Breda willen we je graag ontzorgen. Vraag in 1x bij meerdere locaties de beschikbaarheid op of hou het bij die ene locatie die je aanspreekt. Ook feestzaal huren Oosterhout of feestzaal huren Etten-leur is een optie waarbij we je helpen. Wist je dat Oosterhout niet meer dan 15 minuten van Breda ligt. En dat Etten-leur weer niet verder dan een 20 minuten van Breda ligt? Je ziet wel dat Breda op een mooi middelpunt ligt en dat ook een andere uitvalsbasis tot de mogelijkheden behoort. Een feestzaal huren en het vinden daarvan begon nog nooit zo makkelijk. We wensen jullie een bijzondere dag toe!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact