Zaalverhuur Breda arrangementen

Woon je in Breda of in de omgeving van Breda? En ben je druk op internet en erbuiten op zoek naar zaalverhuur Breda? We helpen je graag op weg. Het is namelijk niet makkelijk om een zaal te vinden die past bij de verschillende wensen die je hebt. Of je nu op zoek bent naar een feestlocatie Breda, trouwlocatie Breda of een volledig aangeklede avond of naar een kale zaalhuur om je eigen feest te laten begeleiden door familie. Alles is mogelijk! Feestzaal huren Breda zet zich in voor het vinden van een zo uitgebreid mogelijk aanbod met verschillende feestzalen. Kale zaalhuur waarbij u zelf uw drankjes meeneemt en de bar kunt beheren, een volledig georganiseerde avond met personeel of andere opties. Misschien wil je liever een vergadering in een vergaderlocatie Breda. Ook dit is mogelijk. Zoals we al eerder aangaven is het vinden van een locatie niet heel erg makkelijk. Feestzaal huren Breda heeft dan ook een divers aanbod zalen voor je en helpt je makkelijk en snel met het checken van de beschikbaarheid. Je zit nergens aan vast maar weet al wel welke zalen in Breda en omgeving beschikbaar zijn op de datum. En weet je de datum nog niet? Check dan überhaupt de beschikbaarheid om te kijken welke maanden interessant voor jullie zijn. Klik op onderstaande groene knop en vraag direct de beschikbaarheid aan voor zaalverhuur Breda en/of feestzaal huren Breda. We wensen je alvast veel plezier toe!

Maak hieronder je keuze!

Zaalverhuur Breda    

Zaalverhuur arrangementen Breda (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Breda? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg in de parel van het zuiden. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info
Ten Noorden van Breda 20 - 120 Ten Noorden meer info    
Breda West 20 - 100 West meer info
Ten Noorden van Breda 20 - 500 Ten Noorden meer info    
Breda West 10 - 250 West meer info
Ten Westen van Breda 20 - 100 Ten Westen meer info
Ten Westen van Breda 10 - 60 Ten Westen meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

incl. BTW vanaf
€50 p.p.
Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Breda (€50-€75 p.p.)

Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Breda (€50-€75 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €50 en €75 p.p. Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Breda benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €50 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Breda (€75-€100 p.p.)

Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Breda (€75-€100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je  feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €75 en €100 p.p.? Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het luxere segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Breda benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€100 p.p.
Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Breda (meer dan €100 p.p.)

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Breda (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Breda benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €100 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
Kale zaalhuur regio Breda (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Kale zaalhuur regio Breda (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Organiseer je binnenkort een feest en ben je op zoek naar de best passende feestlocatie van de regio? Dient de locatie te beschikken over de mogelijkheid om enkel zaalhuur in rekening te brengen (drankjes en eten worden zelf meegenomen). Dan is het best lastig om een zaal te vinden die hieraan voldoet. Wij helpen je graag op weg en kijken binnen ons uitgebreide netwerk van huislocaties of we een dergelijke locatie kunnen vinden die beschikbaar is en voldoet aan alle eisen. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Wist je dit over Breda?

Breda is ook een prachtige stad om een feest te organiseren. De stad heeft niet voor niets de bijnaam de parel van het zuiden en heeft met het Spanjaardsgat zelfs een haven. Perfect voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest Breda. De terrasjes bij deze havens zijn altijd bomvol in de zomer en een rondvaart over de singel start altijd hier. Een mogelijk populaire optie voor een bedrijfsuitje Breda? Wellicht dat je een vrijgezellenfeest Breda hebt of een bruiloft fotoshoot Breda waar je kiest voor een rondvaart voor bijzondere foto’s? Breda is een enorm bruisende stad vol allerlei mogelijkheden (kijk voor kinderfeestjes ook eens op kinderfeestjes in Breda. En wat dacht je van kinderopvang? Kijk dan op kinderopvang in Oosterhout. Combineer al deze elementen aan je locatie zoektocht. We wensen je veel plezier toe!

   

Zaalverhuur omgeving Breda: De Twee Gebroeders

Wanneer je op zoek bent naar een zaal voor je verjaardag, een jubileum, trouwfeest of andere gelegenheid, zit je bij de Twee Gebroeders in Etten-Leur aan het juiste adres. Deze locatie heeft meerdere zalen voor je beschikbaar, zowel groot als klein, zodat de ‘’Twee Gebroeders’’ altijd een passende zaal voor je beschikbaar hebben. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij de ‘’Twee Gebroeders’’. Zo kunnen er in combinatie met de verschillende zalen, aangepaste arrangementen voor je gemaakt worden, compleet op maat! Als dat niet gastvrij is… Kom binnenkort eens langs om de eindeloze mogelijkheden van deze zaal te bespreken, het personeel wacht met smart op je komst.

- Van 20 tot 450 personen
- Meerdere zalen te combineren

 • Hoge Neerstraat 1
  4873 LM Etten-Leur
 • www.tweegebroeders.net / 076 5031064
   
   

Zaalverhuur Breda: Het Turfschip

Zaal huren in de omgeving van Breda? Wanneer je in Breda niet precies vind wat je zoekt, raden wij je aan om eens in rond te kijken in Etten-Leur. Etten-Leur is de thuisbasis van één van de meest veelzijdige locaties, genaamd Het Turfschip. Het Turfschip bezit een 16-tal zalen voor ieder type gelegenheid; je bent meer dan welkom voor alle type verjaardagen, vergaderingen, personeelsfeesten, jubilea... Wat je je maar kan bedenken! Wist je dat je zelfs de opstelling van de zaal naar wens kan indelen en dat Het Turfschip je de mogelijkheid biedt om te overnachten na je (feestelijke) gelegenheid? Bekijk nu snel de mogelijkheden die deze locatie te bieden heeft.

- Van10 tot 600 personen
- Enorme zalen aanbod

 • Schipperstraat 2
  4871 KK Etten-Leur
 • www.hetturfschip.nl / 076 501 3145
   
   

Zaalverhuur Breda: De Avenue

Een zaal in Breda, voor de meest uiteenlopende gelegenheden? Theater de Avenue verhuurt graag haar zalen voor feesten, partijen, vergaderingen, noemt u het allemaal maar op. Ga je voor een echte theaterzaal met podium, balkons en geluidsinstallatie? Of past een kleinere zaal beter bij de gelegenheid die je in gedachten hebt? Allebei zijn ze te vinden in de Avenue, het meest gastvrije theater van Brabant.

- Tot 500 personen
- Theaterzaal te huur

 • Waterstraat 5
  4811 WZ Breda
 • www.de-avenue.nl / 0900 1100100
   
   

Zaalverhuur in Breda: Sacramentskerk

Ben je op zoek naar een zaal waar het net even wat anders is dan anders? De Sacramentskerk Breda biedt twee ruimtes te huur aan waar jij samen met je gezelschap in een unieke omgeving kunt feesten, bijeenkomen of vergaderen. Of je nu met een groot of klein gezelschap bent, de Sacramentskerk Breda heeft altijd wel een ruimte beschikbaar die bij je past tot wel 650 zitplaatsen. Deze capaciteit is tevens uit te breiden wanneer je besluit de stoelen weg te halen! Klaar voor een unieke gelegenheid in een unieke omgeving? Wijk dan eens uit naar de Sacramentskerk Breda, tot snel!

- Van 10 tot 1000 personen
- Inclusief podium

 • Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
 • www.sacramentskerkbreda.nl// 076 8862768
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland