Zaalverhuur Breda

ook voor de regio Oosterhout, Dongen, Zundert, Moerdijk en omgeving

Zaalverhuur Breda arrangementen

Woon je in Breda of in de omgeving van Breda? En ben je druk op internet en erbuiten op zoek naar zaalverhuur Breda? We helpen je graag op weg. Het is namelijk niet makkelijk om een zaal te vinden die past bij de verschillende wensen die je hebt. Of je nu op zoek bent naar een feestlocatie Breda, trouwlocatie Breda of een volledig aangeklede avond of naar een kale zaalhuur om je eigen feest te laten begeleiden door familie. Alles is mogelijk! Feestzaal huren Breda zet zich in voor het vinden van een zo uitgebreid mogelijk aanbod met verschillende feestzalen. Kale zaalhuur waarbij u zelf uw drankjes meeneemt en de bar kunt beheren, een volledig georganiseerde avond met personeel of andere opties. Misschien wil je liever een vergadering in een vergaderlocatie Breda. Ook dit is mogelijk. Zoals we al eerder aangaven is het vinden van een locatie niet heel erg makkelijk. Feestzaal huren Breda heeft dan ook een divers aanbod zalen voor je en helpt je makkelijk en snel met het checken van de beschikbaarheid. Je zit nergens aan vast maar weet al wel welke zalen in Breda en omgeving beschikbaar zijn op de datum (kijk voor workshops op Onemotion workshops Breda). En weet je de datum nog niet? Check dan überhaupt de beschikbaarheid om te kijken welke maanden interessant voor jullie zijn. Klik op onderstaande groene knop en vraag direct de beschikbaarheid aan voor zaalverhuur Breda en/of feestzaal huren Breda. We wensen je alvast veel plezier toe!

Maak nu eerst je keuze:


Zichtbaarheid in de regio

Zaalverhuur Breda    

Zaalverhuur arrangementen Breda (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Breda? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg in de parel van het zuiden. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info
Ten Oosten van Breda 20 - 250 Ten Oosten meer info    
Breda West 20 - 100 West meer info
Ten Noorden van Breda 20 - 500 Ten Noorden meer info    
Breda West 10 - 250 West meer info
Ten Westen van Breda 20 - 100 Ten Westen meer info
Ten Westen van Breda 10 - 60 Ten Westen meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Breda
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Breda

Ben je op zoek naar een feestzaal met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Breda of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Breda buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Breda buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de stad Breda maar wel buiten het drukke stadscentrum en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Breda maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Breda maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Breda maar wel buiten de stad zelf en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Je eigen Foodtruckfestival bij je zaal in Breda
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival bij je zaal in Breda

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Breda en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

 Restaurant als feestzaal arrangement in de stad Breda
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Restaurant als feestzaal arrangement in de stad Breda

met eten/zitfeest/dineren

Heb je binnenkort iets te vieren of zoek je een locatie voor een of ander type evenement in Breda? Is het hierbij het beste wanneer het in een restaurant setting plaats zal vinden? Met een diner, andere eet opties of een (deels) zittend evenement? Laat je dan inspireren door de restaurant huislocatie opties in de regio. Na je meer informatie verzoek gaan we de nog beschikbare huislocaties verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Hierna schakel je direct met de uitvoerende locatie en kun je makkelijk je wensen en vragen bespreken. Vraag via onderstaande optie vrijblijvend en snel meer informatie aan. Veel inspiratie toegewenst!

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Breda
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Breda

Zoek je een mooie buitenlocatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Breda? Een plek waarvan alle medewerkers of zakenrelaties nieuwe energie krijgen om zo met veel zin verder te bouwen aan het bedrijf? Dan is deze categorie speciaal voor jullie bedoeld. Geniet van de inspirerende setting (van bos tot heide, van strand tot authentiek gebouw etc.). We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Feestlocatie arrangement Breda of omgeving met luxe tent
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Feestlocatie arrangement Breda of omgeving met luxe tent

Ben jij op zoek naar een bijzondere oplossing bij je feestlocatie in Breda of omgeving? Een oplossing waarbij je heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht? Of onder de tent in de warme zon juist wat verkoeling zoeken? Kies dan voor een luxe tent oplossing. Onze huislocatie opties hebben de beschikking over deze bijzondere oplossing waardoor ieder evenement een extra dimensie krijgt. De dansvloer, een ceremonie of de ontvangst op een unieke manier? Vraag onderstaand snel meer informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden. Na je aanvraag gaan we de beschikbare locaties met deze oplossing verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Breda (meer dan €100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Breda (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Breda benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Kale zaalhuur regio Breda (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Kale zaalhuur regio Breda (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Organiseer je binnenkort een feest en ben je op zoek naar de best passende feestlocatie van de regio? Dient de locatie te beschikken over de mogelijkheid om enkel zaalhuur in rekening te brengen (drankjes en eten worden zelf meegenomen). Dan is het best lastig om een zaal te vinden die hieraan voldoet. Wij helpen je graag op weg en kijken binnen ons uitgebreide netwerk van huislocaties of we een dergelijke locatie kunnen vinden die beschikbaar is en voldoet aan alle eisen. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Wist je dit over Breda?

Breda is ook een prachtige stad om een feest te organiseren. De stad heeft niet voor niets de bijnaam de parel van het zuiden en heeft met het Spanjaardsgat zelfs een haven. Perfect voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest Breda. De terrasjes bij deze havens zijn altijd bomvol in de zomer en een rondvaart over de singel start altijd hier. Een mogelijk populaire optie voor een bedrijfsuitje Breda? Wellicht dat je een vrijgezellenfeest Breda hebt of een bruiloft fotoshoot Breda waar je kiest voor een rondvaart voor bijzondere foto’s? Breda is een enorm bruisende stad vol allerlei mogelijkheden (kijk voor kinderfeestjes ook eens op kinderfeestjes in Breda. En wat dacht je van kinderopvang? Kijk dan op kinderopvang in Oosterhout. Combineer al deze elementen aan je locatie zoektocht. We wensen je veel plezier toe!

   

Zaalverhuur omgeving Breda: De Twee Gebroeders

Wanneer je op zoek bent naar een zaal voor je verjaardag, een jubileum, trouwfeest of andere gelegenheid, zit je bij de Twee Gebroeders in Etten-Leur aan het juiste adres. Deze locatie heeft meerdere zalen voor je beschikbaar, zowel groot als klein, zodat de ‘’Twee Gebroeders’’ altijd een passende zaal voor je beschikbaar hebben. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij de ‘’Twee Gebroeders’’. Zo kunnen er in combinatie met de verschillende zalen, aangepaste arrangementen voor je gemaakt worden, compleet op maat! Als dat niet gastvrij is… Kom binnenkort eens langs om de eindeloze mogelijkheden van deze zaal te bespreken, het personeel wacht met smart op je komst.

- Van 20 tot 450 personen
- Meerdere zalen te combineren

 • Hoge Neerstraat 1
  4873 LM Etten-Leur
 • www.tweegebroeders.net / 076 5031064
   
   

Zaalverhuur Breda: Het Turfschip

Zaal huren in de omgeving van Breda? Wanneer je in Breda niet precies vind wat je zoekt, raden wij je aan om eens in rond te kijken in Etten-Leur. Etten-Leur is de thuisbasis van één van de meest veelzijdige locaties, genaamd Het Turfschip. Het Turfschip bezit een 16-tal zalen voor ieder type gelegenheid; je bent meer dan welkom voor alle type verjaardagen, vergaderingen, personeelsfeesten, jubilea... Wat je je maar kan bedenken! Wist je dat je zelfs de opstelling van de zaal naar wens kan indelen en dat Het Turfschip je de mogelijkheid biedt om te overnachten na je (feestelijke) gelegenheid? Bekijk nu snel de mogelijkheden die deze locatie te bieden heeft.

- Van10 tot 600 personen
- Enorme zalen aanbod

 • Schipperstraat 2
  4871 KK Etten-Leur
 • www.hetturfschip.nl / 076 501 3145
   
   

Zaalverhuur Breda: De Avenue

Een zaal in Breda, voor de meest uiteenlopende gelegenheden? Theater de Avenue verhuurt graag haar zalen voor feesten, partijen, vergaderingen, noemt u het allemaal maar op. Ga je voor een echte theaterzaal met podium, balkons en geluidsinstallatie? Of past een kleinere zaal beter bij de gelegenheid die je in gedachten hebt? Allebei zijn ze te vinden in de Avenue, het meest gastvrije theater van Brabant.

- Tot 500 personen
- Theaterzaal te huur

 • Waterstraat 5
  4811 WZ Breda
 • www.de-avenue.nl / 0900 1100100
   
   

Zaalverhuur in Breda: Sacramentskerk

Ben je op zoek naar een zaal waar het net even wat anders is dan anders? De Sacramentskerk Breda biedt twee ruimtes te huur aan waar jij samen met je gezelschap in een unieke omgeving kunt feesten, bijeenkomen of vergaderen. Of je nu met een groot of klein gezelschap bent, de Sacramentskerk Breda heeft altijd wel een ruimte beschikbaar die bij je past tot wel 650 zitplaatsen. Deze capaciteit is tevens uit te breiden wanneer je besluit de stoelen weg te halen! Klaar voor een unieke gelegenheid in een unieke omgeving? Wijk dan eens uit naar de Sacramentskerk Breda, tot snel!

- Van 10 tot 1000 personen
- Inclusief podium

 • Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
 • www.sacramentskerkbreda.nl// 076 8862768
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR OMGEVING BREDA

Ook de omgeving van de Parel van het Zuiden heeft voldoende te bieden. En met de Parel van het Zuiden bedoelen we uiteraard de mooie stad Breda. Maar ook de omgeving heeft veel te bieden? Wellicht wilt u een feestzaal huren Etten-leur niet ver van Breda. Of dat dit voor een groot feest is of voor een bedrijfsuitje Breda. Of wellicht is Oosterhout een goede uitvalsbasis voor een feestzaal? Maar ook Dongen, Zundert, Moerdijk en Chaam liggen niet ver van Breda en hebben diverse zalen. De locaties die we hebben worden zorgvuldig gekozen waarbij we uitgaan van de verschillende mogelijkheden, zalen, aantal personen en bijvoorbeeld parkeerplaatsen. Er zijn 1001 criteria waar een zaal aan zou kunnen voldoen. Niet altijd makkelijk om zomaar iets te vinden. Ook bij het organiseren van een feest in de omgeving van Breda willen we je graag ontzorgen. Vraag in 1x bij meerdere locaties de beschikbaarheid op of hou het bij die ene locatie die je aanspreekt. Ook feestzaal huren Oosterhout of feestzaal huren Etten-leur is een optie waarbij we je helpen. Wist je dat Oosterhout niet meer dan 15 minuten van Breda ligt. En dat Etten-leur weer niet verder dan een 20 minuten van Breda ligt? Je ziet wel dat Breda op een mooi middelpunt ligt en dat ook een andere uitvalsbasis tot de mogelijkheden behoort. Een feestzaal huren en het vinden daarvan begon nog nooit zo makkelijk. We wensen jullie een bijzondere dag toe!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact