Congreslocatie Breda

ook voor een congrescentrum in Oosterhout, Roosendaal, Etten-Leur en omgeving

Congreslocatie Breda arrangementen

De locatie van uw congres is misschien wel een van de belangrijkste keuzes die u moet maken. De juiste omgeving zorgt er namelijk voor dat uw gasten zich op hun gemak voelen en ook geïnspireerd raken door de verfrissende nieuwe wereld om hen heen. Een congreslocatie in Breda biedt deze voordelen. Breda is een stad van twee uitersten: de historische gebouwen in de binnenstad geven een vertrouwd en werelds gevoel, terwijl de stad ook bekend staat als een echte studentenstad. Dit zorgt ervoor dat het centrum van Breda historisch en werelds is en tegelijkertijd gevuld is met de grote denkers van de toekomst.

Van der Valk hotel Breda Princeville: congreslocatie op 3,5 km van het centrum van Breda
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Breda Princeville: congreslocatie op 3,5 km van het centrum van Breda

Voor congressen, symposia en conferenties tot 300 personen (theateropstelling).

Zoek je een congreslocatie in de directe omgeving van Breda? Eentje waar je een zakelijk feest tot wel 300 personen organiseert en waar je indien gewenst ook nog eens kunt overnachten. In dat geval is Van der Valk hotel Breda Princeville misschien wel de ideale oplossing voor jouw evenement. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Smiley face Gelegen in Breda op 3,5 km van het centrum van Breda

Smiley face Maximale capaciteit: 300 pers. (theatersetting)

Smiley face Grootste zaal: max. 300 pers. (theatersetting of receptie) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 22 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: zwembad, wellness, fitness en leuke poolbar

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, congres of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Breda Princeville, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Korenmolen de Hoop in Bavel: congreslocatie op 5 km van het centrum van Breda
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Korenmolen de Hoop in Bavel: congreslocatie op 5 km van het centrum van Breda

Voor congressen tot 120 personen (theater setting).

Nog meer Nederlands dan dit, gaat het vast niet worden. Organiseer je congres of vergadering in een echte molen.  De Korenmolen in Bavel op slechts 5 km van het centrum van Breda biedt ruimte aan feesten tot wel 250 personen. Ook is het mogelijk om in De Korenmolen te vergaderen tot wel 120 personen (theater setting). Bekijk hieronder de eigenschappen van deze congreslocatie.

Smiley face Gelegen in Bavel op 5 km van het centrum van Breda

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 250 pers. theater: 120 pers.

Smiley face mooi terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 250 pers. Kleinste: Max. 16 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres of vergadering in Korenmolen de Hoop in Bavel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van der Valk hotel Gilze: congreslocatie op 13 km van het centrum van Breda
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Gilze: congreslocatie op 13 km van het centrum van Breda

Voor congressen, symposia en conferenties tot 220 personen (theateropstelling).

Met 15 zalen is Van der Valk hotel Gilze op 13 km van Breda een multifunctionele congreslocatie. Hier kunnen kleine groepen terecht tot grote groepen tot wel 220 personen (theatersetting). Geniet van de mooie wellnesstuin en de gezellige Brabantse omgeving. Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van Van der Valk hotel Gilze.

Smiley face Gelegen in Gilze op 13 km van het centrum van Breda

Smiley face Maximale capaciteit: 400 pers. (receptie), 220 pers. (theatersetting)

Smiley face Grootste zaal: max. 220 pers. (theatersetting of receptie) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 15 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: mooie wellness tuin

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Gilze, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Indoor Beachclub STRND: congreslocatie op 1 km van het centrum van Breda
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Indoor Beachclub STRND: congreslocatie op 1 km van het centrum van Breda

Voor congressen tot 400 personen (theater opstelling).

Het hele jaar kunnen feesten en vergaderen alsof je op het strand bent. In STRND in Breda kan het allemaal. Voor grote feesten, vergaderingen en andere evenementen is deze feestlocatie beschikbaar voor kleine en hele grote groepen. Bekijk hieronder de eigenschappen van deze congreslocatie in Breda.

Smiley face Gelegen in Breda op 1 km van het centrum van Breda

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 2.000 pers. theater: 400 pers.

Smiley face mooi terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 500 pers. Kleinste: Max. 125 pers. 

Smiley face 3 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: ook mogelijk met leuke activiteiten

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres of vergadering in STRND, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congreslocatie Breda dichtbij snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Congreslocatie Breda dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Breda of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Het Turfschip in Etten-Leur: congreslocatie op 9 km van het centrum van Breda
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Het Turfschip in Etten-Leur: congreslocatie op 9 km van het centrum van Breda

Voor congressen en symposia tot 600 personen (theateropstelling).

In het Turfschip in Etten-Leur is bijzonder veel mogelijk. In maar liefst 14 verschillende ruimtes kan worden gefeest en vergaderd.  Ook voor feesten of congressen tot 600 personen is het Turfschip bijzonder geschikt. Bekijk hieronder de belangrijkste karakteristieken van congreslocatie het Turfschip in Etten-Leur.

Smiley face Gelegen in Etten-Leur op 9 km van het centrum van Breda

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 600 pers. theater: 600 pers.

Smiley face Grootste ruimte: max. 600 pers. Kleinste: Max. 20 pers. 

Smiley face terras aanwezig

Smiley face 14 verschillende ruimtes

Smiley face Parkeren in de omgeving

Smiley face Bijzonderheden: mogelijkheid tot overnachten

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres of vergadering in Het Turfschip in Etten-Leur, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congres met feest na afloop in Breda
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Congres met feest na afloop in Breda

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties in Breda of omgeving, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Sfeervol en gezellig Breda

Wanneer u een symposium in Breda organiseert kunt u profiteren van de mooie trekpleisters in deze stad, zoals het oude kasteel. U kunt uw gasten een duik in een andere wereld bieden en een stad laten bezoeken die historisch en vooruitstrevend is. Er zijn verschillende congreslocaties in Breda die uw gasten de mogelijkheid bieden om de oude binnenstad te ontdekken. Deze mooie locaties zorgen voor een inspirerende bijeenkomst waar u en uw gasten talloze nieuwe ideeën met elkaar kunnen uitwisselen. Een congreslocatie in Breda is sfeervol, inspirerend en heeft mogelijk precies de juiste uitstraling die u zoekt voor uw evenement.

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE BREDA EN OMGEVING

Ondanks dat Breda een energieke en tegelijkertijd inspirerende stad is voor een evenement, zijn er ook voldoende andere steden in de omgeving die mooie locaties te bieden hebben voor uw congres. Mogelijk bieden Oosterhout en Etten-Leur een mooi alternatief voor een congreslocatie in Breda. Deze plaatsen zijn net iets kleinschaliger, maar hebben tegelijkertijd dezelfde charme die Breda uitstraalt. Het is mogelijk een verstandige keuze om voor een locatie in een van deze plaatsen te kiezen wanneer u uw gasten de mogelijkheid wilt bieden om de drukke stad te verlaten. Een nieuwe omgeving is altijd goed voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën en het opdoen van inspiratie. Uw gasten staan in deze rustgevende omgeving misschien meer open voor wat u ze te bieden heeft. Bovendien is de originaliteit van een locatie buiten de grote stad ook zeker wat waard. Oosterhout en Etten-Leur hebben ieder mooie locaties waar u een congres kunt organiseren. Of u nu een grote bijeenkomst aan het plannen bent of het liever kleinschalig houdt: de keuze is hier zeker groot genoeg. Moderne locaties en sfeervolle ouden panden zijn allemaal in deze twee plaatsen te vinden en bieden een mooi alternatief voor een symposium in Breda.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact